Sista helgen

Har inte varit hemma, (har sovit hos D) därav inget bloggande. Ska iväg snart igen. Det är popfestival på g här i stan och bla Dino Merlin och Zeljko Joksimovic kommer så vi ska dit. Försöker verkligen göra denna sista helg här med älsklingen fullspäckad.
Fredagskvällen lite kort bara..
Vi var på ett av våra stammisställen tillsammans med ett annat par. Trevligt var det, med mycket skratt och intressanta samtalsämnen.
Kvällen i bilder..



♥ Vi och med våra vänner! Kolla in killarna! .. samma pose :oD
♥ E och T
♥ Lite sugna på pizza blev vi så D gick och köpte.. En helt enorm pizza för ca 30 kr! Det ni! Mycket onyttigheter för lite pengar ;o)

Lägger in bilder från lördagen imon för nu måste jag gå..
Ha en trevlig kväll!

Puss & kram!


Onyttigheter

Var på gymmet ikväll så nu är jag redo för onyttigheter, hehe.. man måste ju kompensera med nått. Så funkar jag. Jag gillar att leva sunt, ha koll på vad som är bra och mindra bra så men får jag i mig nått onyttigt eller om jag planerer äta nått sånt så försöker jag väga upp det med en sund gärning. Nått som är svårt här nere är att få i sig nått nyttigt när man äter ute! Här blir det mest fastfood när man är ute och det finns inga nyttiga/nyttigare alternativ som sushi eller vegetariskt. Synd tycker jag då det är mysigt att äta ute ibland.. helst utan att få däligt samvete över vad man stoppat i sig. (Gud vad jag är sugen på sushi! Det är det första jag kommer göra när jag kommer hem! Äta sushi!!!)
Ikväll blir det antagligen en pizzaslice för min del! men som sagt den pizzabiten har jag redan förbrännt ;o) man måste ju planera i förväg :op


Ha en trevlig fredagskväll!
Puss ♥

Början på en helt vanlig dag!

                   
   Kaffetaaaaajm!!!     
  
Dagen början på favoritcafét. D tar en lite kaffe och jag en stooor latte!

Fredag

Vid denna tid nästa fredag sitter jag på bussen till Göteborg och vinkar hej då till D. Hems känsla att se han stå kvar där på perongen.. Nä, jag vill inte ens tänka på det! It´s not the day today!

Idag är det mer en höst än sommardag. Synd. Jag är ena av dem som inte fått nog av sol och sommar än fast det börjar bli dags att ge upp hoppet och klä sig i varmare kläder snart. Jag vill ju ut och promenera i solen! hand i hand..
Vi hade faktiskt planer på picknick idag men det har regnat, så vi får allt hitta på nått annat. Först blir det en kaffe såklart! Väntar på att D ska höra av sig eftersom hans mobil är död och hans laddare ligger hemma hos mig. Ja han dycker nog upp snart.. och visslar under mitt fönstret. Kommer sakna det också! Jag tror ni kommer märka min tendens att deppa ihop de senaste dagarna. Svårt att komma undan.
Nu vill jag att D kommer och ger mig en kram!



Puss.


Drömcitat

"Reality can be beaten with enough imagination."


Love is in the air..

Igår ..
Efter det obligatoriska kaffedrickandet tog vi en promenad i parken och åt våra baguetter av grovt bröd som vi köpt med oss. Mysigt och mumsigt! 
Några bilder blev det också ..




Puss puss! (självutlösaren gjorde ett bra jobb! älskar bilden)
♥ Kanske var det Happy Happy saften som gjorde oss så happy? :op
♥ Jag och mitt gäng
♥ Busiga jag som terroriserar D med kort ibland..
som när jag ska ta macrokort på hans solglasöga!

Torsdag

God morgon!

Ingen tennisträning denna morgon och oj vad lätt det var att komma upp ur sängen redan kl 9 då!
Visserligen så gick jag och la mig igen.. och gick upp kl 11!  Dumt! Men jag tänkte som så att är jag uppe 9 komer jag vara trött redan runt 12 ju! Vilka fasoner va? Anyways.. sitter och äter min vällinggröt här medans jag bloggar. Häller även på och tvättar gardiner som jag även måste hänga upp sen :o( men men, man måste ju hjälpa sin mami! Sedan ska jag ju självklart umgås med min älskling :o)

Förresten, VAD TYCKER NI OM MIN NYA DESIGN?



♥ Puss!

Dagens citat..


"Believing is just the beginning" 

.. är taget från denna fina berlock som kommer från kyssjohanna.se
Tyvärr finns den inte kvar i lager, men det fina budskapet kan vi ju ta till oss iaf!

Ny header!

Sådär ja! Nu var bloggen i ordning igen. Fick hjälp av söta Milla som gjorde den fina headern till mig! Tack ska du ha! Jag ska bara fixa till typsnitt på text och lite sånt smått pilli pill sen är det bara att fortsätta blogga! Det är ju mycket roligare att skriva när allt är i ordning!


Välkommna tillbaka till min nygamla blogg ;o)

Hörs sen!


Me & you




Remember

Nostalgilåt


Lördagskvällen

Igår kväll var vi på 3 olika ställen under kvällen. Jag gillar när man hinner vara lite överallt! Jag och D var påväg till ett av våra stammisställen (under vintertid) när vi stötte på Mahir och en till av D´s kompisar i sällskap av två tjejer.. tre par alltså.. perfekt! Egentligen var ju bara jag och D ett riktigt par eftersom ingen av de två andra var pojkvän/ flickvän men ändå.. kanske blivande par, hehe. Anyways, först blev det nån öl på ett populärt ställe där hela stan (alla stadsbor) står och trängs på uteserveringen så efter ett tag drog vi vidare. Till sist hamna vi på ett av dansställena men det blev snabbt tomt på folk så även vi begav oss hem till mig runt 2-tiden. Hemma hos mig satt vi till ca 5. Alla sov över :o) Mysigt när man har en massa folk hemma. Mycket disk efterår bara :op
Ye ye, nu måste jag hoppa i säng! Bjuder bara på dessa två bilder..

God natt!



My blog is a mess!

Det är inte så kul att skriva i bloggen just för tillfället.. nu när den ser så konstig ut och allt är uppochner men det kommer fixas snart. Jag har fått svar av en bloggerska som ska hjälpa mig :o) Thanx!
Ska kolla lite youtube med D och sen promenix. Lägger upp bilder från igår senare ikväll ;o)

Puss puss!

F**K!!! HELP!!!

Nått har blivit fel i mina kodmallar! Jag förstår inte vad, men min blogg ser ju inte klok ut!

HJÄÄÄÄÄÄLP!!!

Tell me how I´m supposed to breath with no air?

En ny favorit .. Här blev jag förälskad!

 
Tell me how I'm suppose to breathe with no air ...

If I should die before I wake,
Its cause you took my breath away.
Losing you is like living in a world with no air

I'm here,alone,
Didn't want to leave.
My heart won't move, it's incomplete.
Wish there was a way that I can make you to understand,

But how, do you expect me, to live alone with just me?
'Cause my world revolves around you,
Its so hard for me to breathe.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air.
Can't live, can't breathe with no air.
That's how I feel when I know you ain't there.
There's No Air ,No Air.
Got me out here in the water so deep.
Tell me how you gon' be without me.
If you ain't here, I just can't breathe.
Its No Air No Air.
No air air ...



Lördag

Hallojsan!
Vaknade på strålande humör imorse! Hade spännande och roliga drömmar inatt.. Kanske inte därför jag vakna happy men  ändå. Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!? Jag och D börja med att ta nån öl och se på nått avsnitt av vår serie. Sen gick vi ut, köpte mer dricka och snacks och gick till parken där vi satt på filt. Det var ingen varm sommarkväll så vi flytta upp till bänkarna senare och satt där och prata ganska länge.. världsproblematik igen, hehe.. Hungrig blev man så en varsin pizzaslice blev det innan vi traska hem. En lugn och fin kväll. Synd bara att jag frös! .. har verkligen inte tur med vädret! När jag tror att det är jättevarmt ute och klär mig därefter så fryser jag och när jag tror att jag kommer frysa och drar på min byxor så brukar det vara kjolvärme hela natten! Ja, det är sånt som är typiskt!
Vad har man för planer idag da? .. tja, antagligen en kaffe först och sen ska vi till frisören och klippa D. wohooo! Very exiting :o) Det är kul att se på när någon annan blir klippt, I think!
Några bilder fårn igår.. tyvärr var mitt batteri dåligt så vi var tvugna att spara på bilderna :o(

Jag poserar på filten.. (vilken pose va)

D äter pizza.. ur min pizzavinkel :o)


Ha en trevlig kväll!

Det blev inte så mycket bloggande idag men jag får iaf ta och önska er en trevlig kväll.. ta det lungt med drickandet ;o)
Hörs imon!

Puss!

No air

Hittade detta klipp från "so u think u can dance" på en blogg. Ryser varje gång jag ser klippet! Så vackert! Man vill bara upp och dansa när man ser detta!

I´m in love!


Matlagning

Hade ni tittat in i mitt kök nyss hade ni trott att ni hamnat mitt i inspelningen av ett matlagningsprogram. Både jag och D stod och lagade mat! Jag gjorde en reprislagning av godaste soppan som jag lagade i förgår och D stod och gjorde pita (ostpaj). We love food! hehe.. Soppan fick vara förrätt och nu väntar vi på pajen som vilar i ugnen :o) Ibland är det riktigt mysigt när det lagas mat.. får dock lite vintervibbar av det..  Pita och soppa är vintermat! Det är iaf.. Gott gotti gott gott!

Hajte bujrum ;o)


Recension av några skönhetsprodukter

.. Av följande produkter;


De flesta produkter funkar ju som så att man måste använda dem ett tag innan man kan se resultat men här kommer iaf ett första intryck..

♥ FRUCTIS Melt-in mask, color resist
Denna hårinpackninga behöver man inte ha i längre än vanligt balsam, en minut räcker enligt instruktionerna på förpackningen för att håret ska få nytt liv och bli mjukt och glansigt.
Resultat: Mitt hår (som är sådär svårt att få som man vill.. lever sitt eget liv) blev mindre "frissigt" och mer följsamt, mjukt och mer glansigt. Nu vet jag inte hur pass djupverkande denna hårinpackning är men den kan användas ist för balsam varje gång.

♥ GARNIER Self heating mask
En ansiktsmask som hettan upp i kontakt med huden. Innehåller zinc och är för oren hy. Räcker att använda en gång i veckan då hyn ska hålla sig ren i upp till 7 dar efter användning av produkten.
Resultat: Jag gillar att masken hettas upp när man lägger den på huden. Känns som att den jobbar då! Efter 3 min ska man tvätta bort masken men jag lägger alltid till nån extra minut, för säkerhets skull ;o)
Huden blev mjuk och kändes iaf reare än vad den var innan! Masken är dock inte sådär uppfriskande kanske men jag tycker den funkar bra! Det skadar aldrig att testa och som sagt innan så är self heating effekten ett plus!

♥ Clean & Clear Deep cleansing Lotion, sensitive skin
Ett ansiktsvatten som rengör på djupet och förebygger uppkomsten av oren hy samtidigt som den är mild och anpassad för den med känslig hy.
Resultat: Ansiktsvattnet har en behaglig lukt och man känner sig ren och fin i ansiktet efter användning! Babylen! Innehåller alcohol så det kan sticka till lite men jag gillar det! Ta kol på alla orenheter bara! hehe.. Efteråt kan det kännas som att hyn stramar lite och gillar man inte det så smörjer man in sig med lite kräm.



Torsdag

Hejsan,
Messade min sparringpartner imorse om att vi skippar träningen idag också! like yesterday! Lika bra att min ha får läka lite till.. det där skavsåret från racket i handflatan. Sen var det himla skönt att få ligga i sängen extra länge.
Baby is gone fishing.. på riktigt alltså och jag sitter här och läser lite bloggar. Sen ska jag ta en kaffe med en tjejkompis. Borde fixa med disken innan också.. ni förstår inte hur fullproppad med disk det är i köket! Fy! det är precis som om vi är 5 pers i huset!
Igår satt vi och kollade på vår favoritserie.. "Lud, zbunjen, normalan" på youtube igen! Så mycket bättre än att hyra film alltså! Vad vi skratta! finns ju inget bättre sätt att avsluta dagen på än att skratta ihop! :o)


Laterz my friends

Gelébjörnar

Detta är min nya last! För nån vecka sen blev jag sugen på gelégodis, bara sådär! .. konstigt! jag som aldrig varit något fan av just gelégodis.. hmm.. sen jag gav efter och köpte mig en påse har jag konsumerat 1 påse nästan varje dag!
I´m bad!


Mmm..

Skönhetsprodukter

När man känner sig lite nere finns det inget bättre än att shoppa, right?
Jag köpte några skönhetsprodukter som jag ska pyssla med efter ett träningspass som jag vet kommer få mig på bättre humör!
If you don´t take care of yourselfe, no one else will!
Ansiktsmask, hårinpackning och ansiktsvatten blev det. Hårinpacknigen från Fructis ska tydligen vara bra! En av årets produkter i Cosmopolitan om jag inte minns fel!? Just nu använder jag bara Clinique ansiktstvätt och ACO´s ansiktsskrubb till ansiktet men Clean & Clear lovar ju att göra hyn från orenheter så jag tänkte testa deras ansiktsvatten.
En härlig sjävupphettande ansiktsmask ska få i uppgift att rensa porerna också! Ooh längtar redan efter att få komma hem från gymmet och pyssla om mig själv lite!

Recenserar produkterna sen också..


Go on and make me beautiful ;o)

Urladdad

Min dag började dåligt.. självklart blev det bra sen, snarare bättre än bra men resultatet är att jag känner mig ganska tom just nu! ..ibland är det iaf himla skönt att inte känna nått, att inte bry sig!
Tyvärr kommer den känslan först efter att man gett utlopp för starka känslor.. nu är jag iaf känslomässigt urladdad. Skönt!


Feelings

"Who needs s smile when my tears are so full of love inside.."

WHITE CHICKS

För inte så längesen så hyrde vi "White Chicks" som alla pratat om men som jag inte sett innan. Vad vi skratta! Det är faktiskt en av de bästa komedierna jag sett! Den som råkat missa den MÅSTE bara se den!



Nu ska jag iväg och gymma!

Peace chicks!

Filmkväll

Igår hyrde vi "Don´t be a menace" .. i förgår kväll hyrde vi film också.. hela 2 filmer faktiskt! Vi hade myskväll.. badade badkar och såg på "10 000 BC" och "BIG STAN". Vi diggade BIG STAN mer! Igår när vi sett klart på filmen var vi inne och kollade en Bosniesk humorserie på youtube. Det är bättre än att hyra film ju!
"Lud, zbunjen, normalan" ("galen, förvirrad, normal") är den bästa och roligaste serien jag någonsin sett! Synd att inte alla kan förstå men jag lägger upp ett avsnitt (i 3 delar) for you balkanpeople!
Malo da se nasmjesite :oD

   




Bleeding love

Jag sitter och lyssnar på denna låt och ryser..


Citat

"Det finns två tragedier i livet: Antingen får du vad du önskar dig eller också får du det inte!"




Måndag morgon


Update:
Med tanke på hur länge jag inte spelat gick det helt ok. Lite darrigt i början.. man vet inte vad man ska göra av bolleb när den kommer flygandes, hehe, men sen mot slutet gick det bättre förutom det att jag fick en blåsa i handflatan :o( plus skoskav av de nya tennisskorna of course. Vet inte hur jag ska spela imon!? Kan dom inte tillverka någon tennishandske man kan ha på sig så racket slipper skava i handen!
Hur som helst var det skönt att vara på banan! Vi hade även publik.. hoppas bara vi kan bjuda dem på riktig tennis kommande träningar, när vi hittat tillbaka till vår proffsform ;o)



God morgon!
Sovit gott? Jag hade lätt legat kvar i sängen (ni ser ju hur lite klockan är! hehe..) men denna morgon har jag min första tennisträning .. denna sommar! Jag som planerade springa runt på tennisbanan HELA sommaren! ja, det blir inte alltid som man planerat! Ser fram emot att se hur bevarat mitt bollsinne är! har ju inte spelat på över ett år nu .. ska bli skoj iaf. Nu måste jag rota fram vad jag ska spela i ..

Ni som kan ligga kvar och sega i sängen, GÖR DET!


Ciao ♥

Are you a winner?

Jag är en sån som aldrig vinner något, och då har jag ändå försökt med att anmäla mig til tävlingar både hit och dit. En gång fick jag hemskickat ett paket med produkter från NIVEA. Jag hade fyllt i något frågeformulär och fick paketet som tack för hjälpen! Glad blev man! Det var längesen nu..
Kommer ihåg ett avsnitt av Oprah där en kvinna gästade programmet och berättade hur hon vunnit allt hon äger typ! Allt hade hon vunnit genom tävlingar! ..visserligen var det hennes heltidsjobb att fylla i tävlingsformulär etc. Orka! Det värsta jag vet är när man ska "motivera varför du ska vinna"!
Vad skriver man? Kan inte ens ljuga ihop nätt bra! ..suck!
Härom dan vann D´s kompis en liten laptop. Det är Coca Cola som har en tävlig just nu där man kan vinna en laptop från ASUS var tredje timme.. ni vet, man ska skicka in koden från locket.. Jag testade detta i fredags.. jag väntade till kl 03 på kvällen och sms:a in 6 koder. Tydligen har man större chans när det inte är så många som skickar in, men tydligen är man inte den enda som tänker så. No luck för min del iaf, men jag planerar redan en ny strategi! .. hehe.
Jag vill ju också vinna en mini ASUS!

Brukar ni ha tur i tävlingar?



Söndag

Hej hej,
Hur mår ni idag? Ingen baksmälla här inte :o) Det blev bara två öl var igår på Jazz Club. Eftar att ha suttit där ett tag drog vi vidare.. destination: bänken. Vi köpte med oss några flaskor men väl framme vid vår bänk hade vi problem med att öppna flaskorna.. Jag försökte öppna ölen på all möjliga sätt och jag lyckades till slut. Då hade D redan gett upp och han blev på dåligt humör av nån okänd anledning.. bla bla bla.. så vi gick hem och kvällen slutade inte bra som ni kanske kan räkna ut. Idag är det en ny dag iaf..
Ingen nyhet att vi gick upp 11.30 så först nu ska vi ut och guess what? Ja, ta en kaffe såklart ;o)


Puss!

Vägen till en mans hjärta går genom magen..

So they say och det stämmer väl, men samma sak gäller även oss tjejer. Vi gillar män som kan laga mat! Jag får väl säga att jag är lyckligt lottad då för D gillar att laga mat. Jag är sån att jag oftast avstår från att laga nått speciellt bara för att det är ett helt projekt! Men, sähär när jag och D bor tillsammans så blir jag lite av en hemmafru! Jag tycker det är skoj att laga mat då! Inte nog med det..
Vi sitter och dricker kaffe på uteserveringen idag när jag kommer på mig själv med att fundera över vad jag ska laga till lunch! ..okeeeej.. Det är sällan något jag funderar över när jag är själv och bara ska laga mat till mig själv. Jag kan äta pasta varje dag, men när D äter här så funkar jag annorlunda. Jag vill laga nått nytt helst varje dag och jag blir himla glad över varje komplimang jag får för min matlagning. Läste någonstans för ett tag sen att en kvinna är happy när hon ser sin man äta! .. det ska tydligen vara någon infödd känsla vi kvinnor har..
We like to feed our men! Intressant! Nån som känner igen sig eller är det bara jag?
Nä nu ska jag sätta igång att laga lunch här..

;o)


Lördag

Hej på er!

Var uppe sent som vanligt men nu är det ju helg så vi skyller på det. Vad gjode ni för skoj igår?
Vi tog det bara lungt, promenerade mest. Mami åkte till havet igår kväll så vi följde henne till bussen och sen promenera vi vidare .. det var 30 grader igår och det blåste varma vindar! Helt otroligt! Värmen gjorde en törstig så till slut köpte vi några öl och satt vid vattnet. Ölen satt verkligen där den skulle denna varma sommarnatt! En lungn men trevlig kväll alltså.
Min mami är alltså nere vid havet nu så jag och D har lägenheten för oss själva i mer än en vecka :o) trevligt!
Vi har ätit frukost och nu är det ut och ta en kaffe som gäller! ja ni känner redan till proceduren. Är vackert väder ute! sådär lagom varmt med en liten svalkande vind.. We like :o)



Ha det bra så länge!

Fredag kväll

Har lagt en ansiktsmask så om 10 min ska jag hoppa in i duschen!
Har varit och tränat på gymmet. Det var några dar sen sist.. närmare bestämmt i måndags. Mitt månadskort gick ut då men nu är jag back on track igen. Har lyckats gå upp 1 kg bara under dessa dar då jag slappat. Noooooo!!! Nä men skämt åsido så mår jag bättre av att vara igång! Jag har nog nämnt det hundratals gånger nu va? :op En annan hurtig nyhet är att jag ska ut på tennisbanan på måndag! Det var planerat att jag skulle träna tennis hela sommaren men det har helt enkelt inte blivit av men det får räcka med 1-2 veckor innan jag åker härifrån. Nog om sport nu.. 
Vad ska ni hitta på ikväll? I have no idea! Men det kommer vara en varm sommarkväll så det blir nog att at med en filt och sitta i parken. Det är det bästa alternativet och ett bra sätt att ta vara på kvällar som dessa. Vi har ju haft otur med regn nästan varje helg nu men inte ikväll! Det måste firas ;o) skål! hehe..

Om vi inte hörs mer ikväll så får jag önska er en trevlig lördagskväll!


Puss ♥


Psssst,
om nån inte ska ut ikväll så vill jag tipsa om ett pokerspel som man garanterat fastnar för och kan spela i timmar ;o)

Games at Miniclip.com - Governor of Poker Governor of Poker

Win all your games in your hometown and become the Governor of Poker!

Play this free game now!!

Bilder från igår..

Ok, I´m back! Tog en kaffe latte men huvudvärken vägarar släppa :o( Borde inte vara baksmälla! .. det enda vi drack igår var en halvliterskaraff vin och sen en varsin öl. Man ska ju inte blanda visserligen.. hur som helst..
Vi började med att gå till "ADA" där vi åt lite mat och drack husets vin så klart .. allt till tonerna av sångaren som sjöng live. Väldigt trevligt att dom har livemusik varje kväll nästan. Mätta och nöjda promenera vi iväg till kiosken där vi köpte varsin öl och pumpafrön (so balkan) vartefter vi drog til bänken. Där satt vi ett tag och kom in på värsta djupa samtalsämnena! .. världsprobematik i allra högsta grad, hehe.. men det är bara ett tecken på att det var en lyckad kväll.. när man kan prata om sånt så har man lyckats ;o) Vi glömde nästan bort att vi firade våran dag, hehe.. vi satt en meter ifrån varandra på bänken och prata.. visserligen pga att D spillde ut öl på bänken så vi var tvugna att sitta på varsin kant :op

Restaurang "ADA"


Vår första bild med självutlösare.. smart där att komma på det först nu!



Efteråt var det parkbänken som gällde..


Denna kille låg och sov mitt i vägen när vi promenera genom parken. HAHA, man undrar vad han konsumerat? D tog bilden eftersom jag inte våga :op När han skulle knäppa bilden rörde killen på sig.. hans mobil ringde.. sen somna han bara om..

:oD

Ge mig en kaffe först

Jag börjar faktiskt undra varför det är näst intill omöjligt att komma ur sängen före kl 11! Antar att det bara är en fas.. det måste vara en fas! Jag är ju medveten om att det inte kommer funka hur länge som helst. När jag kommer tillbaka till Swe så ska det minsann bli ordning på mig och då får jag faktiskt lov att vara lite busig och sova länge nån vecka till!
Nu ska vi iaf iväg och ta en kaffe på favoritcaféet och sen när jag kommer hem ska jag visa er lite bilder från igår :o)


Bilder på vårt favoritcafé ..




It´s all abot LOVE

Tänkte skriva ett inlägg om kärlek.. men vad kan man säga, som inte redan är sagt om den mest invecklade känslan vi människor besitter!?
Kärlek ställer onekligen till med mycket skit samtidigt som den inte går att leva utan. Det är la därför vi fortsätter kämpa på. Det fanns en tid då jag var säker på att jag ALDRIG skulle bli kär och ni vet en sån jobbig människa som bara tjatar om sin pojkvän och rosa små moln! Snacka om att jag får ta tillbaka det! JEPP, jag är precis en sån människa nu! Ni ser ju själva vad som upptar inehållet i mon blogg!? hehe..
Anyways.. ni som hängt med här har följt våra ups and downs så jag tycker att jag och D förtjänar ett stort GRATTIS idag! 2 år och 6 månader är ändå inte illa! Right? Hur ska nu detta firas da? tja, jag är en sån som helst firar varje månad.. bara för att inte ta något för givet men det blir oftast inte så festligt så det är väl inga större planer på G för ikväll heller. Vi tänkte sätta oss på mysiga "ADA", ta några glas vin och bara ha det mysigt.
Jag försökte hitta nått lagom sliskigt citat om kärlek..  fann inget. Men Dino Merlin säger det bra..



"Dobro je kad u zivotu neko te voli, ti nekoga volis.."


Me & you..


2 och ett halvt år tillsammans!

God morgon?

Ok, titta inte på klockan nu! .. jag och D gick nyss upp, hehe.. Vaknade lite tidigare men som vanligt har man legat kvar i sängen och somnat om några gånger. Men snart ska man tillbaka till skolan och då tycker jag man kan passa på att sova länge ibland. Eller hur? ;o)
D har fixat frukost så nu måste jag gå.. Han sjunger ute i köket så det tolkar jag som att frukosten är klar, hehe..


Laterz ♥

Vad gör man?

Känner mig som ett hopplöst fall ibland! Jag har suttit inne hela dagen och mestadels bara spelat ett pokerspel på internet!
Finns det något annat sätt att spendera sin sommar på som är mer sorgligt? Näe jag tror faktiskt inte det! *suck*!
Det enda vettiga jag gort under hela dagen är att duscha.. ja se där.. jag sitter inte BARA framför datorn :op
Ni undrar säkert ifall det inte finns något annat jag kan göra!?
Jo det finns det la.. fast ni vet hur man känner sig vissa dagar! Det står helt stilla i huvudet och man kommer inte på något vettigt att göra, det känns som att det verkligen inte finns något att göra helt enkelt! Vad f*n gör man då? Vi får utgå från några fakta först!
Ett: Jag har inte bil och
Två: D är på jobbet och det finns ingen jag hellre spenderar tid med här!
Så, utifrån det är utbudet på vad man kan göra ganska litet enligt mig! Här ligger tex inte folk och solar i parken och det finns bara en stor park där man kan göra det om man nu vill att alla ska stirra på en. Sen har vi den lokala utomhusbassängen som jag aldrig varit på men där är ALLA! .. vissa passar på att bada där ist för hemma.. ja ni förstår.. inte fräscht (so I have heard)! Vad har jag mer för alternativ.. hmm.. JA, jag kan sitta på café, fast ingen människa verkar ju vilja umgås under dagen! Kommentarer som att "det är ju så varmt.." gör att mitt sista alternativ där skiter sig.
Jag får helt enkelt fortsätta med att göra ingenting!



I´m gonna go crazy!

Mini me



Jag har ju visat bild på Mini Dino förut så här får ni en bild på Mini Me också! Ja, så liten har man faktiskt varit! .. Ibland önskar jag att man fortfarande var det!

Onsdag

Howdy!

Får ta och erkänna att jag gick upp för ca 10 min sen. Ja ni vet ju hur mysigare det är att dra sig när älsklingen ligger brevid! Jag och D är mr and mrs Sleepy :op Vi skulle lätt kunna sova bort våra liv tillsammans.. Inte bra!
Anyways, vad ska ni hitta på idag? Jag har som vanligt ingen aning! D gick iväg för att jobba så mina planer på "morgonkaffe"  sket sig. Ska la börja med att steka ägg till frukost.. sen får jag hitta på något.



Bosniskt kaffe



Har ni nån gång blivit spådda i kaffesump? Det är ju ganska populärt här i balkantrakterna. Jag har blivit spådd i kaffesump en gång förut men tyvärr stämmde inget.. inte vad jag minns iaf.
Idag ger jag kaffesumpen en ny chans! .. Yes, jag ska följa med mami och 2 andra tjejer hem till en kvinna som sägs kunna det här! We´ll see.. Annars är det bara en skoj grej sådär. Jag är lite sådär in between när det gäller sånt här! Jag tror inte riktigt på det men ibland vill man gärna göra det.

Tror ni på hokus pokus?


Puss♥


Update:
Så var man hemma igen.. blev spådd i kaffesump och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det kvinnan sa va mest vad som kommer ske i framtiden så vi får vänta och se ;o) Medans jag vänta blev jag spådd i vita bönor (även det väldigt populärt här) av en tjej! hehe.. mycket hokus pokus under en och samma dag :o)

Nu måste jag byta om och göra mig lite fin ;o)


Ciao!

WHAT THE F**K!


... (HAD TO TAKE A CAB TO WORK BECAUSE OF YOU)

Haha, fan va taskigt!


Tisdag

Bonjour,
Ca va? ca va bien.. Har precis varit och på vårt nya stammiscafé och tatt en kaffe latte! Ska nämligen fortsätta sortera bland kläder och tvätta idag igen! ska se om jag får tag på nån som vill ut och ta en fika sen också .. 
Älsklingen, han ska ut och fiska .. i natt drömde han att han fick upp värsta stora fisken och tolka det som ett tecken! hehe, ja vi får la se ikväll!? Good luck baby!

Igår var det bowling som gällde igen.. bara jag och D denna gång. Kommer ni ihåg sist, då jag sopa banan med D och hans kompis M? Tja, igår fick jag se mig besegrad med 3-1! Man kan ju inte vara bäst varje gång ju ;o)
Anyways, här är några bilder från bowlingen.. 

Haha, jag ser ut som ett bowlande troll! check out the hair! .. och vart tog mitt vänsterben vägen? 
 





 


Resedrömmar

Jag är verkligen en människa som älskar att drömma sig bort precis hela tiden.. Vet ni vad jag gjorde idag? Jag var förbi turistbyrån när jag och D skilts åt och där fick jag lite info om resorna.. han killen som jobba där verka lite borta men jag tänkte att jag tar en katalog med mig hem så kan jag kolla datum och priser själv. Turkiet var fullbokat så här på bordet ligger nu en resekatalog för Tunisien. Jag hade gärna sett mig och D åka dit men chansen är större att vi får nöja oss med en mindre spännande destination. Vi har nämligen aldrig varit nånstanas utanför Bosnien gränser tillsammans och jag hade en önskan om att vår första riktiga resa ihop skulle vara nånstans längre bort.. ja tex Turkiet eller Tunisen då. Vard som just är så praktiskt med dessa två länder är att dom är de enda som inte kräver visum av Bosniska medborgare.
Anledningen till att resan inte blev av eller kommer bli av är dels ekonomisk. Det blev lite oplanerade utgifter som slet på resebudgeten.. Härifrån skulle det kosta ca 4 500-5 500 kr per person inkl flyg och halvpansion. Vet inte om det är ett bra pris men jag är hundra på att det skulle bli billigare att åka från Sverige. Finns ju så många resor sista-minuten och fler bolag att välja bland. Hur som helst så skulle vi ha råd med resan fast då skulle jag verkligen vara bankrutt efteråt! Sen är det lite det att det kännts orealistiskt att vi skulle åka ända sen jag fick idén och det har la bromsat hela grejen. Kan man inte se sig göra något så blir det tyvärr sällan gjort!
Jag får ta en ordentlig funderare kring det här! får se vad D tycker också .. Han tycker nog vi kan åka vart som helst.. det är mest jag som hakat upp mig på den dräm jag gjort upp i huvudet .. Suck ..
Ja, blir det så att jag får ge upp min dröm så reser vi antingen nånstans i Bosnien.. det finns ju hur mycket vackra platser här med eller så får det bli Kroatien.

Eller..


Natti natt..

Fallen trees

Jag skrev härom dan om vilket kaos vädret ställt till med i stan och överallt. Tyckte det var speciellt trist att några träd i parken som skapade en mysig liten allé hade blåst omkull..

              

                NU



Gratisbio.se

Tjohej!

Nu är jag taggad! var och tog en kaffe med D förut.. han hade en liten paus i jobbet och valde att spendera den med mej! Love you!

Så vad sysslar jag med?.. Jo jag plockar bland högar av kläder och tvättar!
Jag har även blivit medlem av ännu en gratissida (suprise)
gratisbio.se samlar man poäng och får gratis biobiljetter eller presentkort. Allt som är gratis= MYCKET BRA! speciellt för oss som snart börjar en ny termin studentliv!
Vill ni bli medlemmar så får ni hjärna bli det genom mig :o) Klicka då på länken (ej bilden)  nedan så kanske jag får gå på bio helt gratis tack vare er.. hehe..

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=64065




Love

Såhär ser skorna ut nu..

Det var någon som bad mig visa hur mina missbehandlade skor ser ut nu..



Måndag

God morgon!

Har precis ätit frukost.. framför datorn. Som ni ser är jag uppe lite  tidigare idag och jag funderade över om jag ine skulle köra ett morgonpass på gymmet men inte kan man träna på tom mage så det får bli kvällspasset ist.
D är iväg och jobbar och jag borde la också ta tag i vissa grejer här hemma.. som att försöka rensa i garderoben som är så liten och opraktisk att det praktiskt taget inte går att hitta nått utan att vända uppochner på allt! Måste även sortera bort plagg som ska ges bort. Boooring, känner verkligen inte för att pyssla med det nu men jag måste börja nån gång..
Nu ska jag vara lite duktig och sen måste jag även låga upp lite bilder.. by request.. etc..


See you later..

Vippkjol

Jag skulle inte säga nej till denna underbara vippkjol som finns att köpa på chicy.se
Kanske blir en beställning på den i framtiden.. om den finns kvar då eftersom många och även jag nu bloggat om den. Spara ett ex åt mig med snälla!  ;o)

Nu ska jag ut med min mami och sen ska jag träffa D!
Ha en trevlig kväll!

Puss puss!

Vårväder

Det är underbart vacker dag idag! Solen skiner, himlen är blå och det är inte sådär stekhett ute.. Känns som en vårdag! Har varit på café och tagit en lite promenad med baby! Det där ovädret som var härom dan hade fällt flera träd i parken.. just där det var en fin liten allé.. Nu är det förstört :o( synd..
Nu ska jag äta lunch snart och sen bara ta det lungt innan träningen. Efteråt är det eventuellt bowling som gäller igen, fast bara jag och D denna gång.

I smell food! yeey, MAAAAAAT!!!

...

Stay away from my shoes!!!

Okej tjejer, jag tror ni kommer hålla med mig här.. Lyssna nu..
Nyss kom min mami hem och med sig hade hon ett par skor som min kusin fick låna av mig vid ett tillfälle. Det var nån gång i april när jag var här under 2 veckor som hon bad om att få låna dem en kväll och sen blev det så att jag åkte upp till Sverige utan mina skor för att hon glömt lämna tillbaka dem eller undvikit att göra det.. iaf.. I två månader nu har jag påminnt henne om att hon ska koma förbi med mina skor! Idag var mami hos min faster och med min kusins mamma så hon bad mamman om skorna.. Nu när jag äntligen fick mina skor så ska ni bara se hur dom ser ut! Klacken är sliten och skadad på vissa ställen och där framme är sulan helt bortsliten så att skinnet är skadat.. ja med andra ord är dom fan SECOND HAND nu!!!! Jag lånade ut skorna vi ett tillfälle! det var inte meningen att hon skulle använda sönder dem och låna dem vidare till andra til råga på allt! Hur jäkla ohyfsat är det inte att sabba någon annans grejer??? Man ska la vara mer försiktig med andras saker! Jag blir bara så arg för jag förstår inte hur hon tänkte!?? Skorna var fan nya när hon fick låna dem! Jag hade bara använt dem i ca 3 h under Nyår och då bara inomhus!
Mamma tycker jag ska ge henne skorna och be om pengar för dem. Fullt pris då eftersom dom var nya.. eller be henne betala för lagningen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra!? Jag köpte ju skorna av anledningen att jag ville ha dem!

Vad tycker ni jag ska göra???


Skorna som dom såg ut inna dom hamna i fel händer :o(


Drömmar..

I natt drömde jag bla att jag dammsög så idag blev jag sugen på att dammsuga och även städa.. helt galet! haha.. drömmar kan göra underverk alltså!

Igår kväll var jag och D och tog några glas vin och så blev det pizzaslice på väg hem.. det började även regna smått och vi hade tur som var bara några få meter hemifrån när det började spöregna. Älskar när man tajmar in det så perfekt att man hinner hem precis innan värsta ovädret. Vi trodde det skulle bli oväder som under dagen igår men det slutade regna senare.. när D sov och jag låg och stirra upp i taket. Kunde verkligen inte somna igår.. Det är ju så romantiskt när regnet smattrar mot fönstret och jag såg fram emot att bara ligga ch mysa men min älskling som dock råkade somna. Jag låg alltså och stirrade upp i taket och var sur. Nån gång runt 4 tiden vaknade jag av att D låg vaken.. han hade vaknat och insett att han sommnat.. han var ledsen för det. Vilken dramatik va, hehe..
Ikväll ska det tydligen regna igen. Det har varit grått ute nästan hela dagen så vi får försöka komma på vart vi ska sätta oss ikväll.. känner mig ändå inte så party så jag vill bara ha det mysigt nånstans med D.

Ska läsa lite bloggar nu .. men jag är snart tillbaka med ett inlägg i kategorin "glädjedödare"!

LOVE

Känner att det behövs ett inlägg men vet inte riktigt vad jag vill ha sagt. !? Jag får la babla på lite bara sådär då.. lite spontant..
Ja det är ju fredag och jag har sagt det flera gånger men fy vad dagarna går fort! Snart är det dags att packa väskan och rulla upp mot Göteborg igen! Undrar hur det ska gå att skiljas från D ännu en gång och se han stå där och vinka av mig.. får en klump i halsen bara av tanken, men vad ska man göra. That´s just the way it´s got to be! Det värsta med att min tid här nere snart är förbi, för denna gång,  är att man börjar stressa och tänka på allt man ville få gjort men kanske inte fick osv.. det är riktigt hemskt och det gör att man inte vet vad man ska göra av de sista dagarna för att man vill utnyttja dem maximalt.. men ist så gör stressen och panikkänslan man får att det mesta skiter sig. Ska verkligen anstränga mig så att det inte blir så denna gång. Jag vill njuta av den tid som jag har kvar med D så att jag kan leva på det tills vi ses igen :o)

Vet inte om det var det här jag ville ha sagt men det känns iaf skönt att lätta lite på känslorna..
Nu ska jag fortsätta fixa ig inför ikväll. Vet inte vart det bär av men det blir iaf inget sittande i parken pga av regnet idag.




Hoppas ni får en trevlig kväll med en massa LOVE!

En liten vovve

Den här lilla sötnosen gjorde oss sällskap härom kvällen när vi satt i parken..




Oväder

Solen sken och det var varmt som vanligt. Jag och D satt och drack kaffe på uteserveringen.. 20 min senare blev det mörkt och det börja regna och sen  blåsa så vi gick in och satte oss ist.
På väg hem till mig sen såg vi vad vinden gjort! A real mess! Tur nog så blev ingene skadad.. någon kunde ju ha dött när en del av husets fasad kom flygandes! Innan vi förstod var det va för något som läg på marken så trodde vi det var frigolit..




Bilder: By Me

Äntligen hemma

Äntligen hemma! har spenderat hela dagen med att sitta på en handduk vid vattnet och läsa. Fiskade lite jag med.. fick upp 3 små fiskar som vi släppte ner i vattnet igen. D fiskade hela tiden och fick ingen större fångst så han lät småfisken gå han med. Jag var dock förvånad över hur han ändå inte gav upp utan stod ute i vattnet i flera timmar. Jag hade så tråkigt till slut, när jag läst varenda artikel i tidningen och när jag hade handukssmak i r**en att jag började samla skräp i en hög som jag tände eld på sen. Plasten la jag såklart i en påse och slängde i soporna ;o) Ett litet steg för miljön..
Nu ska jag och D äta middag.. sen ska jag duscha.. egentligen vill jag bara lägga mig ner och sova.. så himla trött av uttråkning, hehe..



Laterz ;o)




God natt.. sweet dreams!


Vinn en digitalkamera!

På Pixie´s blogg kan du vara med och tävla om en Sony digitalkamera!

Good luck!

Torsdag

God morgon,

Har inte sovit bra alls! Först låg jag och fundera ganska länge och sen när jag kände att jag får allt lägga av och sova nu så hörde jag nån insekt surra. Det finns inget värre än när man inte ser dem utan bara hör. Mami säger att jag bara inbillar mig men jag tog iaf min kudde, mitt täcke, stängde igen sovrummsdörren och gick och la mig på soffan i vardagsrummet! Jäkla insekter! Det är inte första gången jag gör så. Förra sommaren hade jag samma problem.. nån insekt som surrar, flyger runt och ser ut lite som en skalbagge fast mer avlång.. kan inte namnet på alla dessa jobbiga kryp. Härom kvällen låg jag bara och lyssnade efter dem och till slut var jag så trött att det kändes som att dom kröp på mig! det kliade till lite överllt på kroppen hela tiden! snacka om psykisk stress!

Idag ska jag och D ut och fiska igen :o) Hoppas han får med sig sina fiskarstövlar så att jag kan stå i vattnet utan att nått biter mig i benet :op Gillar naturen men INTE när den kommer för nära inpå! som insekter, småkryp etc.. usch!




Ha en bra dag!

Bowling

Har pysslat lite till med bloggdesignen.. lite detaljer bara. Det tar tid att bli klok på kodmallarna och allt det där! Nu ska jag iaf lägga ner det och ist berätta lite om ikväll. Jag D och hans bästa kompis M var nämligen och bowlade ikväll! Gissa vem som hade flyt? MOI! På en timme hann vi spela 2 ½ omgång och jag vann både 1:a, 2:a omgången och så ledde jag 3:e som vi inte hann spela klart. Lite jobbigt för killarna att lilla jag skulle sopa banan med dem! hehe.. I like!


Några bilder från kvällen..




♥ Älskar skorna! ser ut som spaceboots!

GratisMakeUp.se

Fick tipset om en bra gratissida där man samla poäng som man byter ut mot presentkort på Kicks! Very nice! Jag säger då inte nej till gratis smink :o)
Ja, jag vet att ni är trötta på gratissidor men på den här verkar det som att det är möjligt att samla ihop till gratis grejer på riktigt! Andra sidor jag blivit medlem på kräver att man värvar en massa människor vilket är ganska svårt ibland..

Klicka på den här länken för att bli medlem ---> GratisMakeUp.se

Skadar inte att testa, eller hur!?


Onsdag

Så, vart var jag sist!? Jo, igår var vi ju och fiska.. det blev ingen småfisk för min del.. dom ville inte nappa helt enkelt. d fick upp ett par lite större fiskar och dom bor numera i mitt kylskåp. Vi gav dem till min mami. Jag fiskade visserligen bara en stund. Det ska vara avslappnande men jag blir himla trött av att fiska! kanske för att jag inte är så bra på det .. hmm.. jag spenderade iaf hela dan med att lyssna på lite musik, läsa damtidning och bara försöka njuta av naturen. D gjorde upp en liten eld efteråt och jag gick och köpte korv som vi grilla.. najs. Tog lite bilder men as usual så får ni se dem nån annan gång, eller lite senare då.. för nu n´ska vi gå och ta en "morgon" kaffe :o)


Ciao!


Fotbollsmatchen i bilder

Bilderna från fotbollsmatchen vi var på härom dan..



Klubben NK Celik har de galnaste fansen i hela Bosnien :o)

Gone fishing

God morgon!

Det är alldeles för tidigt för mig att gå upp kl 9 dessa dagar.. kl 10 hade varit mer okej men jag och D ska iväg och fiska. Det ni! Igår fick vi nog av at spendera dagen inomhus pga av värmen så vi tog med oss lite grejer och drog till floden för en fisketur efter småfisk. Ni vet sånna små fiskar som är mer som snacks. Jag testade också min fiskelycka.. kassa reflekser, men jag fick upp först en liten rackare som vi slängde tillbaka i vattnet och så en till som vi spara och som vi åt upp igår! Resterande 79 fiskar fiskade D upp! Nä men jag tycker det är hemskt att se dem kämpa för sitt lilla liv men det är liksom meningen att vi ska åta dem eller hur? Vi köpte iaf lite vin att ha till fisken som D hade tillagat hemma och så satt vi i parken vid floden så klart och hade en liten delikatessmiddag :o) Vi hitta även en liten valp på vägen som fick vara med och äta gott han med!
Nu måste jag gå och packa lite grejer..



Ha en bra dag! Hej dååå!

Söndag

Hoppas ni har en härlig slapp söndag men inte alldelles för hems baksmälla :op
Jag och D kom hem kl 05.30 imorse :o) Vi börja kvällen med att se på fotbollsmatchen.. Hemmalaget NK Celik vann med 3-1! Wohoooo!!! Det var dock roligare att se på hejarklacken.. Dom hejar helt galet! dom är helt galna, haha. Jag har ett par bilder som jag visar imon. Hinner inte lägga upp dom nu. Sen efteråt gick vi och tog n öl och sen hamna vi på ett café där några av D´s kompisar var och där blev vi gsom sagt kvar ett bra tag..

Oj, nu måste jag verkligen skynda mig och bli klar innan D kommer. Skriver mer om allt imon ;o)


Ha en underbar kväll!

Fotbollsmatch

Hej hej,

Har spenderat hela dagen men att ligga i D´s säng och kolla på nån dålig film i 2 delar. Nu är jag iaf hemma för att byta om och så.. Vi kanske ska se en fotbollsmatch ikväll mellan NK Celik som är Zenicas stolthet och Sarajevo som är värst rivalerna. Det brukar gå hett till så jag är lite nojjig men nu verkar det som att vi ska gå iaf :o)

Heja heja heeeeja!!!


Jackpot?

Ja man vill ju gärna hoppas på högsta vint, eller vinst överhuvudtaget när man köpt en bingolott. Under vår promenad idag såg vi massa människor stå och köa vid kiosken för att köpa Bngolotter så vi slog till på en vi med. Tänkte att vi testar vår tur lite innan vi drar ut. Jag bad kvinnan som satt i kiosken om "..en vinnade lott tack"  får se nu hur det blir med det :op får gå tillbaka och klaga imon annars, hehe..

Nu får jag ta och önska er en trevlig fredagskväll!

Bye byeee..

Mini Dino

Min Dino när han var en liten tjockis, hehe..
Det där mystiska leendet har han kvar.

Hur mycket är din blogg värd?

bloggvarde.se skriver du in din bloggadress och vips så beräknas värdet av din blogg!
OBS att det är en kul grej bara och inget man bör ta på fullaste allvar..
Min blogg blev värderad till 15 309 kr
;o)

Hur mycket är din blogg värd?

Fredag

Måste erkänna att det inte var så längesen jag gick upp! tja, klockan var la halv 12. Hade verkligen hur svårt som helst att komma upp. Nu är jag ifall redo för att gå ut.. ska gå och ta en "boza" (en dryck gjord på majsmjöl.. låter kanske äckligt men det är gott) och sen kl 13 ska jag möta D. Vi ska ta en kaffe as usual och sen ska vi kanske hälsa på hans mormor.. Så ser min dag ut tills vidare.. sen ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på men jag hoppas bara det blir trevligt bara.
Förresten är det solförmörkelse idag.. man kan inte se så mycket av den här men lite tror jag.. ska gå ut och kolla.



Ha en bra dag!

RSS 2.0
Test