Bilder från igår..

Ok, I´m back! Tog en kaffe latte men huvudvärken vägarar släppa :o( Borde inte vara baksmälla! .. det enda vi drack igår var en halvliterskaraff vin och sen en varsin öl. Man ska ju inte blanda visserligen.. hur som helst..
Vi började med att gå till "ADA" där vi åt lite mat och drack husets vin så klart .. allt till tonerna av sångaren som sjöng live. Väldigt trevligt att dom har livemusik varje kväll nästan. Mätta och nöjda promenera vi iväg till kiosken där vi köpte varsin öl och pumpafrön (so balkan) vartefter vi drog til bänken. Där satt vi ett tag och kom in på värsta djupa samtalsämnena! .. världsprobematik i allra högsta grad, hehe.. men det är bara ett tecken på att det var en lyckad kväll.. när man kan prata om sånt så har man lyckats ;o) Vi glömde nästan bort att vi firade våran dag, hehe.. vi satt en meter ifrån varandra på bänken och prata.. visserligen pga att D spillde ut öl på bänken så vi var tvugna att sitta på varsin kant :op

Restaurang "ADA"


Vår första bild med självutlösare.. smart där att komma på det först nu!



Efteråt var det parkbänken som gällde..


Denna kille låg och sov mitt i vägen när vi promenera genom parken. HAHA, man undrar vad han konsumerat? D tog bilden eftersom jag inte våga :op När han skulle knäppa bilden rörde killen på sig.. hans mobil ringde.. sen somna han bara om..

:oD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0