Happy New Year!

Dagarna flyger forbi och imorgon ar det dags att vanda blad och borja pa ar 2009. Jo, jag vet, allt fortsatter as usual men man behover kanslan av en ny start ibland.. da man tar tag i saker och sa.. nyarsloften.. Iaf, jag far ta och onska er ett Gott Nytt Ar! Hoppas ni far en trevlig start pa det nya aret :o) Jag har lagt det dar med high expectations pa hyllan och ser fram emot att kvallen blir som den blir. Jag och D ska iaf borja med att avnjuta en hemlagad nyarsmiddag och sen far vi se..

Puss pa er!


Sarajevo

Hejsan!
Var i Sarajevo igar. Halsa pa kompisen som jag reste med fran Goteborg. Skont att byta stad nagra timmar. Har himla trakigt ibland nar D jobbar eller ar i skolan sa en tripp till huvudstan satt fin fint. For mig ar Sarajevo gamla stan och huvudgatan med alla butiker som leder til underbara "Stara carsija" Love it! Tittade runt i nagra butiker, bla Mango.. Hittade dock ingen, ellr jag orkade snarare inte kolla runt for det var rea och darmed rorigt. Ska forsoka aka till Sarajevo igen nasta vecka. Sa fort jag drabbas av depression har sa aker jag, hehe. Why not liksom!? Maste aven saga att jag varje gang ser en massa very stylish people i staden! Inspirerande! Tog tyvarr inte mycket bilder :o( Stupid me men annu en anledning att aka igen :o) Nar det galler bilder i allmanhet sa ar jag riktigt kass pa att fota denna gang! Kan ha att gora med att det ar vinter och gratt ute sa man tanker inte precis tanken oj vad fint, det dar maste jag ta kort pa sa ofta! Jag ska battra mig!
Nu ska jag se pa Ice Age pa tyska.. storningsmoment det dar med dubbning! Ja ja..



Puss pa er!


God Jul!

Vill ta och onska alla julfirare en GOD JUL! Ha det mysigt och at en massa god (och fet) mat! Jag firar inte jul men ska vara solidarisk med er och ta mig nagra glas med D ikvall :o)


Tomtekram! Ho ho hooo!


i Morfei armar

Ingen respons? Nåväl. Det blir lite sent, men det går an. Hoppas tillfredställelsen når klimax nu, min kära! Bloggvis förstås. Lät lite brutal sist, förlåter du mig? Vet du Mino att jag spenderar pengar som en miljardär när jag inte jobbar, det är hemskt påfrestande att inse det. Vad ska jag göra? Du är inte här för att rädda mig ur den här tokiga vardagen med en enkel på centralen. Jag är förstås inte ensam men allt blir så instabilt utan vår veckoliga ritual. Jag ränner runt och slösar pengar på skitsaker som kompensation. Ett vakuum måste fyllas. Tur att det snart bär av till Tyskland. Liebe Deutschland. Där är alla spenderingar per automatik berättigade. Kommer hem med en souvenir, några önskningar? PS. Ge mig din adress missy. DS

Måtten är 14 cm * 10 cm

Decamerone

Mino älskling, jag skriver ett öppet bloggbrev till dig istället. Du stör under en väldigt viktig film just nu. Jag har köpt din (jävla) kalender, den kostade 89 riksdaler vilket jag glömde skriva om i det sista smset. Allt är i sin ordning, oroa dig inte. Jag kan nästa känna din otålighet ända från Zenica. Älskar dig, ditt pack av nerver. Efter filmen lägger jag upp en bild på kalendern och dess mått så att du ska kunna sova lugnt ikväll. Varför så bråttom, du kunde ju köpa den när du kommer hem? Hur som haver, nu är den uppköpt. 5, 4, 3, 2, roll Decamerone.
 

Funny! .. not!

Hej,
Gissa vad jag haft for mig? Jag har skrivit en uppgift till skolan i ca 4 h nu :o( Very funny indeed! NOT!
D ar pa jobbet och jag sitter har vid hans dator i hans rum all by myselfe. Nu tycker jag att han ska komma hem! Jag ar faktiskt sne pa att han jobbar nar jag e har. Jag vet att det ar fel men vafan gor jag har om jag inte ska vara med D? Det ar inte hans fasta jobb utan han jobbar bara ibland, nar det behovs.. typiskt att det ska behovas hela forsta veckan jag ar har. Sucks!
So, det ar fredag idag.. och vet ni vad? Jag hoppas pa den dar forsta olen ikvall. Vi har inte skalat alls sendan jag kom. Eller ok da, det har vi om man raknar gloggen vi drack harom dan. D gillade den inte sa mycket sa det var ingen hit. Lussebullarna och pepparkakorna tyckte han om iaf. Marks det att jag inte ar pa humor? Jag forstar inte varfor alla tzcker det ar sa partz i Bosnien precis heeela tiden? Har jag missat poangen eller ar jag bara i fel stad? Visst, alkoholen ar billig.. men vad mer? Please tell me! Ja ja, kanske bara nu som jag ar pa lite bad mood och lite negativ.. Cant help it! Tur att man har tillgšng till en dator och internet iaf.. nu ska jag trosta mig med att lasa bloggar.


Laters!

Dag 4

Dag 4 i Bosnaland. Jo da jag har det super. Gor inget speciellt.. umgas bara med D och har det mys. Det var darfor jag kom hit ju! Forsta veckan kan man bara slappa sahar men sen far det allt bli lite mer GO i oss. En tripp till Sarajevo blir eventuellt av nasta vecka. Nu i dagarna har D jobbat ocksa och sa har han natt prov i skolan ocksa sa vi ligger lagt. Vi har inte ens varit ute och tatt en ol! Det ni! Inte likt oss, hehe.
Kul att se att mina lasare hanger kvar trots att det inte hander mycket pa bloggfronten. Jag ska forsoka battra mig men tyvarr sa ar det daligt med inspiration for tillfallet. Forsoker bara ta vara pa varje dag med D. Nu ska jag tillbaka till att ligga och se pa TV med alsklingen.. wohooo.. :o)  (Its the little things in life..)


Puss!




Zenica




Bosnia calling..

Hej hej! Vill bara meddela att jag ar framme i Bosnien! Kom igar runt kl 11 pa kvallen och alsklingen var som alltid pa stationen och vantade pa mig :o) Happiness! Det ar val fort nu som det borjar sjunka in att jag ar har nu. Ar hemma hos D nu. Annars har hela dagen spenderats hemma hos mig.. mys! Ska ta en promenix och updater mig pa vad som hant har i Zenica.

Ser att min gastbloggare gjort ett apperance! Great! Jag hoppar in och skriver nagra rader sahar ibland nar jag far tillgang till datorn hos D.


See you later alligator!


Fåfänga

Hallå allesammans! Det är jag som är gästbloggaren, namnet är Innogen. Emina kommer vara borta ett tag, tyvärr! Det är tänkt att jag ska försöka väva ihop ett inlägg någon gång innan hon kommer hem. Nu sitter jag här i mina sista röda och samtidigt blåa dagar och det är alltid samma visa, jag får sån ström av känslorelaterade insikter så jag satt och skrev ett förlåtelsebrev till mitt ex som jag inte vågar skicka iväg. Så här ser det ut:




Nämen, en till insikt! Den åker i papperskorgen. Kommer eller kommer hon inte pungsparka mig för det här?
Godnatt då flickor, stanna för guds skull inte upp och kommentera det här.

The day

Då var det dags! Idag åker jag.. om ca 2 timmar sitter jag på bussen och sen är jag påväg ner till min älskling! :o) Jag är väldigt happy ja! Kan inte tro att det öntligen är THE DAY! Wohoooooooooooooooooo!!! 
Kanske dyker en gästbloggare upp och underhåller er under tiden jag är borta för jag kommer inte att prioritera att sitta framför datorn! Nån stund kommer jag få över och då hör jag av mig men som sagt det blir inte lika många inlägg som vanligt så då kan det vara br med en stand in :o)
Officiellt är jag tillbaka om 1 månad! Jo, jag vet att ni bBosnier är avudsjuka ;o) hehe.. Nu måste jag börja röra på mig!


Ha det braaa!
Puss!




God morgon

Det snöar :o)




Crazy woman

Jag blir inte klok på mig själv ibland.. idag var jag ju på stan men tror ni att jag fixade allt jag skulle så att jag bara kan ta det lungt imon, dagen innan jag reser? Nepp! I och med att jag vet att jag har torsdagen på mig också så är det omöjligt att få saker gjort. Det som inte behövs göras idag kan du skuta upp till imon.. inte det motto jag vill leva efter men i dess sammanhang blir det oftast så. Det är först när tiden verkligen håller på att rinna ut som jag får massa gjort! Så av hela listan jag hade med mig idag bockades bara mascara, hårfärg och axelbandslös bh.. (den ska tillbax) Jag beter mig som om det inte finns nått att shoppa i Bosnien. Fast jag brukar ta en paus från det när jag är där.. orkar helt enkelt inte.. här kan jag alla affärer och så medan där tycker jag det är projekt.. sen vil jag ju inte spendera tid på det, jag ska ju bara myyyysa med D! Can´t wait! Lööööv you! .. Nu ska jag bara slänga i lite mer grejer i resväskan och sen är det läggdags! Har en gruppdisskusion imon på morgonen.


Natti natt på er!



Onsdag

Hej,
Jag har varit uppe sen halv 8 imorse och tvättat.. allt som ska packas ska vara rent och fint! Jag måste säga det igen, kan inte fatta att jag ska åka! Det kommer nog slå mig när jag sitter i bussen och vi börjar rulla ut från stationen.. sen kommer jaga vara påväg ner till D i hela 34h timmar (mer eller mindre) .. Heeej älskling, jag e påväg nu.. vi är i Danmark nu.. Tyskland.. Österrike.. Slovenien.. Kroatien.. Älskling vi passerade precis gränsen till Bosnien.. Jag är hos dig om 4-5 timmar! Haha, vilken väg va? Man är påväg väääldigt länge! Det bästa är att sova bort en massa timmar och sen umgås man lite med sina medresenärer.. denna gång har jag en kompis som åker ner så nemas problemas. Vi kommer babbla på halva resan, right? Och sen kan man ju bara titta ut genom fönstret och drömma sig bort resten av tiden, förutsatt att man har en fönsterplats :op
Nu är nog mina maskiner klara! Gotta go! ..


Puss!



Modellben

Modellproportionerna, långa ben och kort överkropp fixar man lätt på Liseberg..





På bättre humör!

Hej hopp!
Är på bättre humör sen igår.. var visserligen på det sura humöret fram tills för en stund sen men nu är det bra! Var och åt sushi med A och sen inhandla jag glögg, pepparkakor och knäckebröd som jag ska ha med mig till Bosnaland! Jag och D ska ha en svens temakväll, hehe. Myspys! Jag kan inte fatta att jag på lördag kväll är hos D! Det är nog därför jag inte är happy utan bara tänker på allt som ska fixas inan.. jag fattar inte att jag ska åka helt enkelt. Tre månader är den längsta tiden vi varit ifrån varandra så det här blir ett speciellt återseende! Jag har iaf börjat att förbereda packningen.. försöker solla bland kläder så att jag tar med mig så lite jag bara kan. Ja menar, der finns några plagg man alltid hänger sig fast vid bara att när man ska resa så teror man att man kommer vilja variera mera men det gör man inte! Så det jag luffat runt i under de senste tre månaderna tar jag med mig. Shiiit jag åker om 2 dar! Wohoooooooo!!! Here I come! :o)
Nu ska jag fortsätta solla och planera vad som ska med..


Laters!



State of mind

Är på dåligt humör. Hatar det! Fråga mig inte varför för det vet jag inte själv. Känner bara en klump i halsen.. gråta skulle jag lätt kunna göra men det hade ju varit onödigt när jag inte hade vetat anledningen till alla dessa tårar som vill ut.. Kan jag skylla på stress? Jag är trött, psykiskt trött och jag bara längtar efter att få åka iväg på fredag, behöver lite miljöombyte.. lite då och då är käckt!
Igår satt jag uppe till kl 2 och prata med D på msn och sen var det upp och hoppa imorse kl 7! Inga problem! Kännde mig till och med utvilad och pigg.. konstigt. Men tro inte att jag inte blev seg senare under dagen och att jag nu känner mig som skit kan ha med det att göra.. stress, lite sömn plus irritation bara sådär, av ingen anledning. Orka vara på sånt här humör! Det är inte så att jag sprider glädje kring mig och det får ju en bara att må sämre men ni vet den känslan av att inte orka ändra sitt state of mind!? Nä, jag vet, det är ingen ursäkt och jag ska rycka upp mig.. fast imorgon.. Nu är det ändå läggdags.. så..

Natti natt på er.. sov gott.



Bajram Serif Mubarek Olsun!

Tänkte bara hälsa alla mina mussevänner en happy Bayram! Bajram Serif Mubarek Olsun!

Puss!


Nu tändas tusen juleljus..

Inte så miljövänligt kanske men väldigt mysigt! Glögg, varm choklad och klappa får kunde man göra.. fanns grisar också, och svarta kycklingar typ.. sköj! Höjdpunkten var nog turen i Juke Boxen! Wohoooo! Längtar redan efter att Lisebergsäsongen ska börja!

Lite bilder..







Redan söndag!

Jasså, är det söndag redan? Käns som att det var igår ju! Sjukt hur fort tiden går! Om 4 dar åkter jag ner til Bosnien ju! På fredag börjar resan.. och först på lördag kväll är jag hos D! Resan tar ju ca 34h! Men jag ser ändå fram emot den! Kommer ha sällskap och sen så är destinationen värd alla timmar det tar!
Idag ska det lunchas med mami och några bekanta. Trevligt! Sen på kvällen blir det Liseberg! Musigt!


Ha en bra dag!




Tomtelatte

Hej, Jag var en runda på stan idag med Z. Vi fika på Espresso House och dom har en julversion av latte, om man nu vill ha det! Det ville vi! Hur kan man motstå en tomtelatte liksom? Låter ju hur gulligt som helst och smakade faktiskt gott! Efteråt blev det lite shopping på H&M.. en kofta, strumbyxor, strumpor.. och en mössa på kappahl faktiskt! Kommer inte ihåg när jag handlade nått där sist!? Det var min dag.. Ingen partyhelg här inte.. nu ska jag ta ett bad!

mmm..


Puss!



Migrän?

Hur kul låter inte det? Migrän alltså? Jag misstänker att jag kanske eventuellt har migrän! Det är läskigt med huvudvärk! Hur som helst så borde jag gå till vårdcentralen på måndag men helt ärligt vet jag inte hur jag ska hinna med allt!? Nästa fredag ska jag ju åka till Bosnien. Innan dess könns det som at jag har massa saker att inhandla vid sidan av föreläsningar och plugg! det här med att jag känner att jag behöver en ny garderob innan jag reser är återkomande varje gång! Har inget att ha på mig! Har jag gått runt naken här eller? Nä, men jag känner faktiskt att det är mer ok att se ut lite hur som helst här än nere i Bosnien. Känns som att det är viktigare att klä upp sig där på nått sätt. Ska iaf försöka skita i det och inte låta det påverka mig på det sätt att jag ränner på stan som en galning! Man ska inte ens behöva klä up sig på vintern tycker jag! Kan man inte bara få luffa runt i sin vinterjacka och fodrade vinterskor? Jag gissar på att ni ändå kommer kunna skåda mig springandes på stan i dagarna :op Hopplöst! Det hjälper inte huvudvärken att sitta framför datorn så jag ska ta en paus och testa den nya ansiktsmasken jag köpte idag!


Puss.


Julklappar

Vaknade med huvudvärk och den håller i sig trots att jag tog en kaffe imorse. Himla jobbigt! Var iaf och fikade med A och vet ni vad? Jag fick julklappar! Wohooo :o) Trots att jag inte ens firar jul, men presenter är kul. Fick tre små packet som inehöll fotvårdsprodukter och sånt skoj! Nu kan mina fötter få en välbehövd spa behandling! Tack tack! Det var då dagens höjdpunkt.. Nu ska jag faktiskt lägga mig en stund och hoppas på att huvudvärken släpper. Inga festliga planer för i kväll btw.


Thenk ju!

Ha det bra. Puss!







Ett litet dagens citat

"Sanningen är det du tar reda på själv."




Lite underhållning..

.. medans jag läser lite kurslitteratur!

Ni vet den där rösten i alla filmtrailers.. Som låter såhär.. (watch the clip)




Nyårsoutfit

 Ja, jag har redan börjat känna mig stressad inför nyår! Jag nämnde ju att jag alltid har high expectations inför nyår! Not good! Jag vet att jag inte borde ha det för då slipper man iaf bli besviken när det inte blir så som man ville ha det.. grejen är den att jag aldrig har en plan, det blir ju att man lite i sista minuten bestämmer allt. Jag vill bara att det ska vara väldigt lyckat! Samtidigt så försöker jag att sänka ribban lite genom att intala mig själv att det är ju BARA en festlig kväll och skiter det sig så har man ju massa andra tillfällen då man ka ha mycket roligare! Suck! Förstår inte varför jag hakar upp mig på en kväll i året liksom! Jag ska verkligen försöka vara cool i år. Det blir kanske bara jag och D som firar ensamma.. det är ett av alternativen hittills eftersom vi var ett gäng förra året och alla förutom jag och D var lite tråkiga så dom sänkte partystämningen :o( Nu till klädseln.. jag funderar på att ha samma klänning som förra året (det var ändå inte många pers som såg mig) men vad jag ska ha till har jag ingen aning om! Någon som kan tipsa om en outfit man INTE kommer frysa ihjäl i???

Det här e min klänning från förra året då..
This is what I got to work with!
Help!

klicka för större bild!

Just nu..

.. är det detta som gäller. Hur mycket som helst att läsa! Måste vara duktig så jag kan åka ner till älsklingen med gott samvete om 9 dagar! Weeeeiiiii!!!



/♥

God morgon som rubrik igen..

.. Jag gick nämligen upp för en halvtimme sen! Så, GOD MORGON på er! Nä, jag har inte försovit mig! Föreläsningen är kl 13 idag så igår ställde jag inte ens klockan utan tänkte att jag sover tills jag vaknar av mig själv. Behövde verkligen sova ut och man vaknar alltid innan 12 ändå. Ute regnar det så det är mys om man ligger i sängen.. men när jag ska till skolan nu snart så får det gärna sluta regna! Ok? Näha, kanske inte.. jag som glömde mitt paraply på stället vi hade tentaöl :o( Måste fixa mig nu så..
Ha en bra dag!


Puss!


God morgon!

♥ Hade en dröm om krig.. kändes så verkligt.. usch.. :o(
♥ Om 10 dar rullar jag ner till Bosnien.. längtar :o)
♥ Om mindre än en månad är det nyår vilket bara känns stressigt! Ja, jag är en sån som har high expectations på nyår!
..
Nu ska jag göra mig i ordning och gå till skolan.. det är faktiskt helt ok ;o)


Ciao!



Take a bow

Tycker låten är härlig.. melodin, rösten..





RSS 2.0
Test