Söndag

Hej!

Hoppas ni har en härlig och seg söndag! Ja, söndagar är ju bara till för att slappa eller hur? Jag har varit i parken med D :o) mysigt och härligt när det är lagom varmt.. runt kl 4 på eftermiddagen är värmen behaglig.
Igår var vi ute och tog en öl ute och sen bestämde vi oss för att dumpa stan och dra till parken ist med några öl. För rörigt i stan för oss gamlingar, hehe.. Ikväll är det självklart fotboll som gäller.. hejar inte på nån speciell.. eller jo jag hejar lite mer på Spanien än på Tyskland.. OLEEEEEEEEEE!!! :oD



Ha en bra kväll!
Pussar!

Moving mountains..

Råkade höra Usher´s låt Moving Mountains på en bensinmack vi pausade vid under resan.. vet inte om den är gammal eller ny men jag älskar den!

Hello Kitty!

På väg till Spanien stannade vi till i Italien, närmare bestämt Romeo & Julias stad, Verona! På shoppinggatan fanns detta skyltfönster att skåda. Tyvärr var det kväll och affären var stängd :o( Kanske lika bra, man hade la slösat pengar på hur mycket söta prylar som helst!



Hur bra passar inte denna bild till min blogg? :o)

Timbaland - Apologize

Måste bara lägga upp den här låten!
Vi satt i trappan och såg på de magiska fontänerna i Barcelona som ändrade form och färg till musiken och då bla till denna låt! Blev kär i det ögonblicket! Love it!


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like an angel, heavens not the thing for you,
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologizes, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding your rope
Got me ten feet off the ground...


Torsdag

Behöver jag ens säga att det är varmt här idag!? Näe jag tror ni redan vet det.. kan inte låta bli att informera om väderomständigheterna ändå för det styr min vardag och hur den ser ut :op

Imorse var jag och D och tog en kaffe innan vår planerade lilla shopping och efteråt blev det en lite öl! Köpet blev ett par beiga ALL STAR streetskor typ.. ser ut som Converse fast lite gammaldags modell. Det är verkligen lättare och enklare att shoppa åt pojkvännen än åt sig själv! För det första så gick vi bara in i en affär och för det andra så räckte det! Inget spriga-runt-i-stan-hela-dan.. tja sådär som man gör när man shoppar! Man krånglar till det ordentligt och blir helt utmattad medans det är en fröjd att shoppa med killen! Fort in fort ut! hehe..

Nu ska jag hitta nått att roa mig med! Kan ju inte sitta här hela dan.. kanske tar och rensar lite garderoben eller tvättar.. tja, får se!




Laterz!




Bilder: Barcelona

Nu när jag tittar igenom alla bilder från Spanienresan så ser jag att det faktiskt inte är så många. Så mycket som jag gillar att fota! Men eftersom jag skaffade en videokamera innan resan så blev det att man behöver inte ta kort på allt när man kan filma också! Ska kopiera bilder från några av de andra i gruppen också men här kommer lite av mina bilder från Barcelona..


          

♥ Bild 1: Roadsign BARCELONA
♥ 2, 3 & 4: Antoni Gaudi´s Parc Guell
♥ 5 & 6: FC Barcelona
♥ 7: Utsikt över staden uppe på berget Montjuic
♥ 8: Gågatan La Rambla
9: Hard Rock Café
♥ 10: Jag, mami & kusinen vid de magiska fontänerna - Font Montjuic
♥ 11: Jag & kusinen vid Columbus minnesmärke

* klicka på länkarna för att läsa om de olika sevärdheterna




ps
fler bilder på g!







   

To hot to handle!

Igår på väderprognosen sa dom att man helst ska hålla sig inomhus idag om man inte behöver gå ut! Det var outhärdligt varmt igår men det ska vara varmare idag! Finns inget annat att göra än att hålla sig inne om man inte vill svettas ihjäl och drabbas av solsting! Synd att man nte kan njuta av sommaren för att det är för varmt! Känns dumt att sitta hemma men jag och D ska börja med små utflykter vid vattnet så fort D får mindre att göra på jobbet! Längtar..

Nu ska jag vara lite duktig och välja ut några bilder från spanien att lägga upp här på blggen, som utlovat!




















Mer från mig lite senare!

Back from Spain

Holaaaaaaa!!!

Är redan tillbaka! Kom igår. Blev lite felinformerad där innan resan så jag trodde vi skulle vara borta till den 26:e men nope, det var till den 23:e. Vårt boende var inte i Barcelona heller, vilket jag trodde utan i Lloret de Mar, en stad ca 70 km därifrån. En sån där mysig stad vid havet. I Barcelona var vi en heldag för att se så mycket vi bara kunde hinna och sen hade jag en heldag för mig själv i Barcelona medans alla andra var på Herbalife eventet. Mer om resan och allt i senare inlägg, tillsammans med bilder! Det blir nån gång imorgon tror jag..
Håll utkik!



Hasta la vista!


*Kul att se att antalet besökare inte var helt körd i botten under dagarna jag var borta :o)

Bortrest

Bortrest 16/6 - 23/6  BARCELONA  :o)

Off we go..

God morgon!

Sovit gott? Jag sov knappt nått alls.. det var nån som spela musik och fest till kl 4 imorse!!! :o(
Ja ja, finns inte mycket annat att göra i bussen förutom att sova iaf.. tja, och titta ut genom fönstret.. jag gillar att göra det! Vi åker genom Italien nu så det kommer säkert vara fint.
Väskan är iaf packad och för första gången hade jag plats för mer! Otroligt!
Vi kommer vara borta i 7 dar varav 3 kommer spenderas i bussen, resandes.. inte så kul men man är ju van ;o)

Hörs igen när jag är tillbaka! Ska fota och filma en massa :o)


Love!

Packning pågår

Tjohoo!

Har spenderat en mysig dag med D. Först var vi och köpte videokameran och älsklingen tyckte mest att jag var galen som skulle lägga så mycket pengar på en videokamera men sen när vi packa upp den och han börja pilla med den så tycker han inte längre att den är onödig :o) Man blir verkligen sån att man vill filma runt hela tiden, hehe.. I love my new toy! Vi var och åt lunch också, njam njam.. en fin dag helt enkelt just för att D hände med överallt.. jag behövde handla lite och sånt som han inte brukar vilja va med på annars. Puss på dej baby XXXX

Nu ska jag få håret färgat av min kusin och sen ska jag börja packa väskan! Har inte packat nått än..


Laterz!

No plans

Det går verkligen inte att planera mycket när det är dåligt väder ute. Visst man behöver ju inte sitta ute men att bara ta sig någonstans blir ett projekt!
Igår blev det en hemmakväll för min och D´s del. Det regnade men vi gick ut ändå.. vi kom la några hundra meter innan vi vände om och gick och köpte hem vin och snacks ist. Det lutar lite åt samma håll ikväll. Det regnar inte just nu men det är ruggigt ute. Får se, kanske är D på humör för att dra nånstans men älsklingen jobbar mycket så han är trött. Ni andra som har turen att få promenera ut i en varm sommarkväll får ha det så bra!


Puss!

Ny låt

All you balkanpeople!

Ny härlig ballad av gruppen Djogani..


Action!!!

Hej!

Har varit och tittat på videokameran jag skrev om i inlägget innan. Tja, det verkar som att jag kommer bli några tusenlappar fattigare! Har länge velat ha en videokamera men nu när jag är så nära att köpa en så funderar jag på vad det är jag egentligen ska filma? Han i affären sa att det kommer av sig själv.. ja ba "mm efter ett tag står man där och filmar precis ALLT" Det är så det kommer bli.. Vill jag bli en sån? ja ni vet, en sån människa om ska dokumentera allt och ha allt på film.. hmmm.. Tja det är ju kul! eller det kommer bli kul!
Wohoooo, watch out! your every step and action could be caught on tape by Emina! Muahahahah ;op Ja ni ser, det har redan börjat spåra ur :oS

Take 1. Actiooooooooooooooooooon!!!!!!!! no no nooooooooo CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!

Sony handycam

Ska iväg och kolla in den här lilla videokameran med mami nu.. eventuellt får den följa med till Barcelona på måndag! Jag var ute efter en videokamera för ca 2500 men nu ligger den här på 4500 kr! Suck! Det värsta är att inte ens mami tar och säger ifrån.. jag vill ju höra ett "NEJ den är för dyr!" ja ja.. den är ju BRA! stackars min studentekonomi :o(


Sony handycam DCR-SR32E

Äkta balkanlåtar

Om det är något som balkanlåtar handlar om så är det alkohol och kärlek!

Här kommer några bra låtar att klirra glasen till ;o)
Enjoy!

Pijem BAMBUS..


Malo VISKI malo coca cola..


PIJEM na eks..


Opaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! hahah..

Ha en trevlig fredagskväll!

Mental förberedelse

Hej,

Känner mig precis som vädret! grå och seg.. med tillfälliga skurar.. ja ungefär så iaf. Orkar inte göra något och vill helst bara ligga och sova bort dagen. Otroligt hur vädret påverkar en ibland!
Tvättar och förbereder mig iaf lite inför resan på måndag. Jag sitter med andra ord och spånar på eventuella outfits så jag vet vad jag ska ha med mig, tvätten sköter ju maskinen :op

Ska hoppa in i duschen nu så jag vaknar till lite..
Oh förresten, nuí har väl inte glömt att det är fredag den 13:e idag!? .. vad det nu gör för skillnad men ändå! Spoooooky!!! hahaha!


Good morning!


Barcelona here we come!!!

Hola!

På måndag är det Barcelona som gäller. Det är en resa i samband med ett  Herbalife seminare som kommer hållas där.
Ser iaf  fram emot resan, har aldrig varit i Barcelona, men det ska vara en vacker stad har jag hört :o) Sjävklart känns det lite hemskt att lämna D igen! Han får sitta här och bara vänta på mig medans jag reser hit och dit men jag ska make it up to him genom att ta med honom till nån spännande plats!

Nån som har varit i Barcelona och kan tipsa om bra shoppingställen etc?


Torsdag

Tjohej!

Ännu en helt vanlig dag.. inget speciellt som händer (Nästa vecka står dock en resa på schemat.. mer om det sen) Ute är det ungefär lika spännade väder.. ser ut att bli regn men som sagt är det lungnet före stormen hettan! När värmeböljan väl sätter igång kommer det bli hot hot! Precis som förra sommaren. I sommar planerar jag & Dino att äntligen resa någonstans ihop :o)  Jag är inne på att vi antingen åker till Turkiet eller Tunisien!? Turkland har jag ju vart i en massa gånger men det ligger mig varmt om hjärtat men man kanske skulle assa på att se nått nytt.. i detta fall Tunisien då. Har hört att det ska vara fint där .. närmaste havet vi har e ju Kroatien men det känns inte riktigt som att lämna landet, hehe. Vi får se..
Nu ska jag gå och hitta på nått att göra :op




Puss & kram

Härligt

Kom precis ut ur duschen. Tog lite extra tid på mig att massera låren så dom blir fina till stranden :o) Intressant information va? hehe.. skrubba även ansiktet så nu är jag len som en babyrumpa! Härlig känsla  :o)
Om någon inte hittat en ansiktspeeling som funkar en så kan jag starkt rekomendera ACO´s scrubcreme. Den är BÄST! Finns att köpa på apoteket för en billig peng (ca 47 kr)

Min trogna följeslagare i vått och torrt!

Seg

God morgon!

Jag var uppe runt kl 9.. följde D till jobbet och kom sen hem. Har suttit och kollat bloggar och sånt nu men jag är trött och ska nog lägga mig och sova en timme. Ja, jag vet att jag antagligen är världens segaste..! :op



Blogg u later!

Days of our lives

Hej hej!

Det blev lite sent igår.. vi kom hem runt kl 3. Fy fan vad jag frös! Jag hacka tänder som bara den och kunde inte sluta skaka. Usch, att man ska behöva frysa i juni månad. Känns himla fel, men hänger man ute till småtimmarna så.
Vi gick ut bara för att ta oss nått att dricka på uteserveringen och så blev det att vi satt kvar med ägaren till cafeét och drack vitt vin. Först ett gott och sen ett vin som jag inte tycker borde få heta vin ens! Blä! Jag drack kanske 2-3 glas..
hade nån hemsk halsbränna och vinet gjorde det ju inte bättre så jag kännde mig inte på humör, bara nervig så på väg hem sen blev det ett litet bråk. D börja ställa dumma frågor. Frågor jag redan svarat på hundra gånger, och jag var som sagt redan på dåligt humör så jag blev väldigt irriterad och det blev några scener där.. som tagna ur nån film. Jag hade fått  rosor som D plockat åt mig ur några rabatter och dom fick sig en omgång då jag kasta dom på marken en gång.. sen plocka jag upp dem igen och sen fick dom känna på min ilska ännu en gång! Jag kunde inte bara låta dom ligga kvar på marken. Nu står det som är kvar av dem i ett glas i Dino´s rum. Hahaha.. vilken dramatik! D bad om ursäkt iaf för det var han som trigga det hela.. Imorse var han iaf jättemysig och kramig.. Ja ja that´s the days of our lives liksom ;o)

Bikiniångest?

Både nyinköpta tennisskor och löpskor står och väntar på mig.. Dags för bikiniångesten att fungera som pushmekanism så att man börjar röra på sig och kanske kommer i form lite innan det är dags att göra entre iklädd bikini!

Det här kallar jag att vara i form! Ja jag lägger upp dessa bilder bara för att jag hoppas att jag ska börja må dåligt snart så att jag sätter på mig löpskorna och springer en runda kanske, hehe.. kom igen nu allesammans, upp och hoppa, sitt inte här och läs! :op

Be inspired..



;o)

Måndag

Hej!

Kom hem i morse och då har vi ingen ström :o( snacka om att jag haft tråkigt.. Nu e den tbx iaf :o)
Vilken överlevnadsförmåga man har va!

Igår spendera jag heeela dagen med Dino på hans jobb. Han brukar vara ledig på söndagar men han hade tagit sig an ett projekt som han var tvungen att fixa. Det tog hela dan verkligen. Dumma oss tog inte ens med oss nått att äta och vi hade bara ca 15 kr i plånboken! Men eftersom det här är Bosnaland så får man ett gott bröd, pastej och en chokladkaka för dom pengarna :o)
För att ta sig till Dino´s jobb gick vi en shortcut.. Dino tar den vägen varje dag. Den vägen innebär att man måste över bron som ni ser på bild här nedan! Den går över floden och är läskig! Den tar aldrig slut heller! Dino är höjdrädd så det är en psykisk utmaning för honom varje morgon! Stackars min baby!

På kvällen sen gick vi och tog en öl och spela två parti dart. Jag vann 2-0 :o) Han kan spela bättre och så men jag lyckas ändå på nått sätt, hehe..



Repeat

Tre låtar som går på repeat chez moi just nu..
"Quele Quele"
"Let me love you"
"Vezi me za sebe"

.. 2 av 3 låtar är från schlagern ja! Risken finns att jag redan tjatat ut dessa låtar men är man fast så e man!



Enjoy ;o)

Lördag

Hejsan!

Allt bra? Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll igår!
Jag och baby testa ett nytt ställe. Längs med promenadsträckan som går längs med floden "Bosna" och leder till parken finns det ett par restauranger.. lite medelhavskänsla att sitta där men eftersom vi alltid ska in till stan så har vi bara gått förbi där men båda har kastst blickarna dit och tänkt att "där borde man sätta sig.." men så har det aldrig blivit av. Igår hörde man livemusik därifrån.. nån sjöng "Lejla"  :o)
Vi kom närmare och killen som sjäng var riktigt duktig! Vi hade närstan gätt förbi när Dino fråga om vi inte skulle sätta oss där.. sådär tveksamt gick vi in på uteserveringen och satte oss.. beställde husets egna vin och vi blev kvar där till stängning. 3 halvliterskaraffer + lite tilltugg gick loss på 150 kr!!!
Det var iaf riktigt mysigt och romantiskt! Bara för att det inte ligger mitt i smetan i stan där alla cafeén trängs så har man bara gått förbi..
Vi kolla igenom menyn och det var billigare med dricka (öl) där också ;o) super duper! Vi ska definitivt dit igen!

Lite bilder..

Wine for two..

Omgiva av rosor..

och trevligt sällskap
  :op

Tips på hur man får bort kaffefläckar?

Det regnar.. igen. Tror det är tredje dagen nu.. Ändå bra för det lär bli varmt och torrt sen.
Idag har man varit ganska effektiv faktiskt. Härligt att dra ut på stan med uppdrag. Var fört och lämna två par skor hos skomakaen, sen hämta jag min upphittade mobil som jag glömde på bussen i lördags (Jag skyndade mig ut för att krama Dino som stod där och glömde allt.. hehe) och därefter fixade jag nytt SIM-kort och så gick jag och mami på restaurang och åt lunch.. sen hämta jag mina skor och så back to la casa! A lot of happening, hehe.. Har tvättat också.. hihi.. körde mina tygskor i tvättmaskinen men fläckarna från kaffe latten gick inte bort :o( Någon som har nått bra tips på hur man kan få bort det? nån huskur måste det ju finnas..

Ska smått börja klura på vad man kan ha på sig ikväll..




Ha en bra fredag!
// Love.

Sveriges nationaldag


Kom på det nu när jag skulle googla och såg den här bilden, hehe..

Fredag

God morgon!

Känns som en mindre deppig dag idag :o)
Vi la oss tidigare igår så vi vakna innan klockan ringde! det var innan kl 7! Baby var kramgo och mysig imorse! Jag älskar att kramas :o)  sånt lever jag på hela dagen sen! Sant! Känner mig så happy att jag t.o.m ska ta mig ut idag! Wohoo! haha.. Nä men det e ju fredag så jag tänkte få klackarna fixade hos skomakaren så man kan vara lite fin ikväll! Jag nöter mina Tommytygskor sen jag kom, trots att dom har skvättfläckar efter kaffe latten jag spillde dagen innan jag skulle åka. Dom går inte bort heller! fast jag har den där moussen man köper i skoaffären och som ska vara så bra för vita tygskor! My ass! Ja ja, man blir la tvungen att köra dom i tvättmaskinen!

Nu ska jag byta om och så..



Peac & LOVE!

Suck!

Hej!

Nu sitter jag här igen. Sov till halv ett och åt sedan lunch. Ute är det fint väder men jag har verkligen ingen lust att ta mig ut. Vill bara vara hemma.. Jag får låta det vara så i några dar till men sen får det vara slut med slappandet. Jag blir sjukt stressad av att inte göra nått speciellt men samtidig så orkar jag inte och då komma man in i en ond cirkel.. man blir deppig! Suck verkligen! Jag vill bara vara med min baby och när han e på jobbet så finns det ingen jag vill träffa precis. Jag har några tjejer här men jag känner mig bara orka umgås me nån.. som sagt de får gå över eller så får jag bara tvinga mig själv att sitta på café med nån jag inte ens orkar umgås med :op blääääää!!!

Bloggflytt

God morgon!

Sådär, nu har min lila blogg också flyttat till den nya bloggservern eller hur det nu var.. hängde inte med riktigt men nu imorse stog det att det gamla bloggverktyget stängs ner inatt så..
Ni andra som inte flyttat er blogg får inte glömma att göra det! Vad som händer om man nte gör det vet jag inte!
Ja såhär stod det iaf..

Gamla blogg.se stängs natten mellan torsdag 5:e och fredag den 6 juni

Mer än hälften av alla bloggar på blogg.se är nu flyttade till nya bloggverktyget. Det gamla systemet kommer nu att stängas pga licenssituationen med det norska bolaget Desktop Headlines. Om du vill ha en bra plats i flyttkön rekommenderar vi att du köar upp bloggen för flytt redan nu. Det gör du genom att logga in på publishme.se.

Själva flytten tar max 3 minuter men köerna kan tyvärr bli upp till två dygn. Du får ett flyttmail till din email för inloggning när flytten är klar. Vi kan tyvärr inte svara på hur lång tid just din blogg har kvar i kön.

Det finns en faq med svar på vanliga frågor på
faq.blogg.se Vi får mycket förfrågningar via mail och är tacksamma om du först söker svaret i FAQ:n. Vi kan tyvärr inte besvara specifika frågor om din blogg som läggs som kommentarer på info.blogg.se eller faq.blogg.se. Ställ dessa frågor via hjälpfunktionen eller i ett mail till [email protected] så att de kommer in i supportkön.

/Blogg Esse-teamet


Smyger ner under täcket nu och sover bort nån timme till.. slappt!

Läslus

Sitter med markeringspennan i högsta hugg! Redo att attackera ännu en text. Jag pluggar alltså.. eller pluggar är nog att ta i men jag läser, det gör jag.

Det har börjat åska lite nu.. Ooh vad mysigt när man sitter ensam hemma. Att Dino ska jobba när det åskar så mysigt! :op Igår var det exakt samma väder.. Hoppas det inte regnar ikväll bara så man kan ta en promenad. Vi blev kvar hemma igår kväll och såg nån knäpp komedi med Ben Stiller som ledde nått läger för feta barn. Den var lagom kul!

Tillbaka till läsningen nu.. Artikeln heter "Between speech and silence" låter intressant!


Bye for now!


Onsdag

God morgon!

Kom nyss hem från Dino.. Han ska vara på jobbet kl 9 nu så 20 min i var vi redan ute. Det duggregna och var grått ute. Jag hade liten somrig kjol på mig så för att undvika konstiga blickar satte jag mig i en taxi hem. Nu börjar solen titta fram men det ska tydligen åska och regna iag igen! Skit samma, det kommer ju vara sjukt varmt hela sommaren ändå så det är skön med lite uppehåll.
Funderar på att gå och lägga mig igen.. kanske äter frukost först..



Hörs sen..



Bye..

Eva & Victoria

Värt att uppmärksammas är att Vicktorias klänning består av massa små hjärtan :o) Det gillar Belliss.blogg.se! Även Eva´s trashiga look som slår en med häpnad! Hon som alltid är så classy! Detta är dessutom outfiten från en modegala! Very bad!
image544

As usual..

Har varit upptagen med mfin favoritsyssla idag.. tvätt! haha! ..jag tvätta visserligen igår också! ja ja.. Försöker rensa lite bland kläder och göra fint i garderoben. Allt det här gör jag för att jag egentligen har en skoluppgift att fixa tills på måndag. Same old story! ALLt annat är mycket roligare att göra istället! Jag förlåter mig själv för idag men imon ska det banne mig skrivas. Dino e ju duktig på jobbet hela dan och vad gör jag? Jag tvättar! haha, äkta balkanfru ;o) Nej fan, det håller inte, jag ska bli akademiker ju.. hmm.. Jag ska sätta igång imon! Promise!

Grattis till studenten Senci!

image543

För SENKA har tagit studenten, för SENKA har tagit studenten.. FY FAN VA HON E BRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Dåligt med uppdatering

Hej!

Det har varit illa med bloggandet men jag rännde runt på stan dagarna innan vi skulle åka.
I lördags rullade vi in i Bosnien.. med bussen då.. Som valigt en låång resa men man är van nu så det gick bra. Dino vänta så klart på stationen :o) Min söta älskling! Usch vad man saknat honom.. Jag åkte hem till han samma kväll och han hade en liten överrasning åt mig! han hade tänt ljus i rummet, köpt vin och ros.. det låg rosenblad strödda över sängen.. romantiskt! Älskar sånt!

Jag är hemma nu och packar upp väskan och sånt tråkigt.. ska ta en dush också för det är himla varmt! Sen har tiden förhoppningsvis gått och Dino slutat jobbet.. myyyys :o)


// Love.


RSS 2.0
Test