Bloggpaus

Är helt slut, påde fysiskt och psykiskt! Har gått på stan hela dagen av egentligen ingen anledning.!
Köpte lite grejer men imon ska dom lämnas tillbaka. Suck! Jag åker till Bosnien imon och dagen innan resan så känns det alltid som att man för det första behöver en helt ny garderob och för det andra inser man inte att man bara ska vara borta 2 veckor. Letage efter en axelremsväska i skinn! Ingen lyckad jakt :o( Köpte ett mini 3- stegs kit från Clinique, läppbalsam, genomskinlig mascara och en reseförpackning att ha bodylotion i. Ok allt det behövde jag men sen en klänning från Gina Tricot, ett linne från H&M och en sjal.. waist of money! Klänningen och linnet ska tillbaka imon innan jag åker.. tror jag behåller sjalen.. vi får se. Jag kommer ju ändå inte behöva så mkt kläder.. ska ju spendera all tid med o mysa med älsklineg ;o)
Köper något fint till han ist. Såg massa najs stuff på herravdelningen! Älskar herravdelningen :o)

Vet inte när vi hörs igen men jag kommer spendera hela fredag och lördag i bussen. Ha det bra till dess!

Puss & Kram!

Nästan packat och klart..

Sådär, har iaf lagt i alla kläder jag ska ha med mi i resväskan. Värst e ju alla smågrejer man inte får glömma! Imon ska jag springa på stan och försöka bocka av så mkt som möjligt från "Att köpa" listan. Får se hur långt pengarna räcker.. det viktigaste är att jag har mitt pass och min biljett så jag kommer iväg till min baby! Allt annat kan jag vara utan. Längtar verkligen nu.. Det är ju en överraskning att jag åker redan nu på fredag.. han tror jag ska åka nästa fredag! Ska bli kul se hur han reagerar när jag messar eller ringer och säger att "jag är påväg ner till dig älskling"
Nu ska jag lägga mig och drömma mig bort..


Love!

Crazy Bosnian man

Ja, vad säger man..

Filmsnö

Är hemkommen från jobbet. Glömde lämna tillbaka några böcker på biblioteket idag så jag var tvungen att ta vägarna förbi där igen efter att jag slutat. Är underbart vackert ute och härligt frisk luft! Jag vet att jag tjatar men det är underbart med snön! Minns ni när det snöade tre dar i sträck utan att det var slask? Nä precis, det här är första gången! Riktig filmsnö är det :o) love it! Skönt med promenaden och jag hade kunnat promenara hela kvällen och natten lång.

En tenta avklarad idag, dags för nästa! Mycket som ska hinnas med innan fradag! Men det är härligt när det är full fart på en!
Imon är det tvättdag (inför resan) :o) vi hurrar för det! Hurra hurra! ..innebär dock att jag ska vara upp kl 08.00 vilket är tummen ner men jag gillar att få det gjort så man har dagen fri. Jag har iof skola efteråt och sen blir det la ett biblioteksbesök också!
Nu ska jag surfa vidare lite och sen e det läggdags!



Ha en fortsatt trevlig kväll och go natt!

Empty Gesture

image505

Det ligger något i det..

Tisdag

Hej hej!

Äntligen är påsken förbi och det är en vanlig dag! Ingen annandag eller röd dag etc..
Idag ska jag in tilll biblioteket och sitta där och skriva tenta. Måste ligga i ordentligt dagarna innan jag drar ner till baby, dvs på fredag. Problemet är att jag måste lämna tillbaka mina kursböker nu och jag har redan lånat om dem så många gånger att jag inte får förnya mitt lån mer :o( Speedreadingkunskaper hade suttit fint nu! Meen as usual så löser det sig ;o)


Hörs sen!
Puss & kram!

Hemma igen..

Jag var en liten runda på stan. Skulle fixa present åt kusinen men jakten gick inte så bra! Sorry!
Känner mig bara trött.. det var därför jag gav upp det här med stan idag!
Köpte bara lite grejer jag behöver, schampo och tandvårdsgrejer på Apoteket sen drog jag hem igen. Ska försöka plugga lite nu. Får bli jag och kursboken i sängen, hehe..  Känns som att det är kaffe jag behöver men kan inte dricka det nu för då kommer jag definitivt inte kunna sova.

Det har snöat ordentligt idag med! Ett tag kom det störa snöflingor.. det var knappt så att jag såg något! Jag tog skydd i busskuren.. "härligt med vår!" sa jag till tjejen som stod där, och vi skratta båda och det bisarra vårvädret.
Nu ska jag äta, plugga och planera lite inför Bosnienresan nu på fredag. Måste skriva en "Att göra" lista.



Puss!

Mysigt med snö!

God morgon!

   Sitter här och gäspar. Kunde inte somna igår.. låg bara och tänkte på en massa saker.
Det gick inte att blogga igår kväll heller, för min del iaf. Internetanslutningen krångla :o(

   Det snöade hela dagen igår! Jo visst känns det lite fel att det snöar så här tids på året men underbart mysigt var det ändå! Jag satt och såg ut genom fönstret och det hade lagt sig ett fint lager pudersnö! Helst hade jag bara velat springa ut.. Älskar verkligen snö! Ja vet alla vill ha vår nu och jag med men det är himla myspys med snö..
   Jag tog en promenad under dagen.. promenerade i området och lyckades gå vilse ett tag där, haha! Nu har jag iaf utforskat en del där jag aldrig varit förut. Ibland är det kul att gå vilse med mening! Hitade hem sen som tur var! Förutom promenixen satt jag hemma framför datorn hela dagen. Orkade inte ta mig in till stan eller nått sånt. Idag måste jag åka in till stan och köpa nått åt min kusin som fyller år idag.

Grattis på födelsedagen Senka :o)

Gult är inte fult!

När jag var liten var mina favoritfärger grönt och gult, helst kombinerade. Får se om den färgkombinationen slår i framtiden men just nu funkar gul.. inte bara nu under påsken ,en även framöver. Snyggt till en fin solbränna!
Så här bär kändisarna färgen..



image498
Sexigt!

Balkanröj!

Hej hej!

Don´t worry, I´m alive! Har varit internetlös sen i fredags så det är anledningen till att ni saknat mig! hehe.. yeah right :op
Har velat komma ut i det fina vädret sen imorse men jag har inte kommit iväg än.. snart så..

Så vad har jag pysslat med? Jo i fredags var det utgång som gällde! Vi var på Nefertiti och såg 2:a generationen spela, det e dom som sjöng kebabpizza sljivovica på melodifestivalen ni vet. Det är ett band som spelar balkanmusik, dansvänlig sådan :o) dom sjunger på svenska till kända balkanmelodier! När dom varit förband åt andra balkanartister så kör dom låtar på orginalspråket. Det var iaf ett jäkla drag i fredags och jag har fortfarande ont i fötterna sen all ringdans! Opaaaaa!!!

När vi kom dit stod bandet utanför och en av dem bjöd på kebabpizza, hehe :oD
Jag frågade om det fanns sljivovica ist :op

Fredag

Hej!

Det är minisnöstorm ute and we don´t like that! Jag ska ju ut ikväll och jag hade inte planerat att ha termobyxor på mig precis men har jag inte det kommer jag frysa häcken av mig :o( Damn you weather!

Är det inte vårdagsjämning eller nått sånt idag?..

God natt

image487
God natt, sov så sött..

Mikroblogga

Läste i tidningen att mikrobloggning är sooo 2008! Vad det är? Tja som det låter.. mikro.. så korta inlägg som möjligt! Det här räknas nog redan som ett för långt mikroinlägg.. bara så ni vet..

såhär hade ett äkta mikroinlägg sett ut;

Idag fick jag reda på att det är inne att mikroblogga!



Funkar det tror ni?


No more candy!

Har suttit men tentan i timmar nu. Internetuppkopplingen här i biblioteket har minst sagt flyttat uppmärksamheten från skrivandet en hel del men det har gått hyfsat bra med ordbajsandet ändå :o)
Zåze kom med syndigt stor godispåse.. nu känner man sig bara äcklig! Skulle köpt med mig kaffe.. har huvudvärk av allt socker nu! Usch och blä! Snart stänger bibblan så då dara vi oss härifrån. Jag ska förbi pappa och se ifall jag kan äta nått nu när jag är full av skräp (godis) 

Oooh mår illa nu bara av att ladda upp den här bilden.. då vet man att man tagit en overdose av candy! haha!
image486

Jämställdhet?

image485

Vår..

..iaf på Google :o)
Skule googla nått så trist sm Boplatsen och så är google såhär söt idag.. me likey!
image484

Torsdag

God morgon!

Det är himla underbart att vakna till solljus.. man får mer energi då.. jag brukar ligga kvar et tag och ladda :o) Har ätiti frukost och ska påbörja procedurem med att klä på sig, sminka sig osv. Det är anledningen til att det är segt att ta sig ut! kommer aldrig iväg! Om man bara kunde kasta sig ut såhär.. fast kanske inte är så poppis att traska runt i pyjamas och vara risig i håret!? ja ja, jag får la fixa mig då da :op
Älskade vädret igår! solen värmde skönt.. men så helt plötsligt börja det snöa, sån där frigolitsnö. Ja ni vet som små vita bollar som snöar. Stackars vårblommor som trodde dom kunde titta fram nu men nu står dom där och ryser, hehe.. Ok, ska gå nu.. ni märker att jag snacka en massa skit nu ;op



Ha en bra dag!
Puss & kram!

Härligt citat!

- "Winston, if you were my husband, I should flavour your coffe with poison."

- "Madam if I were your husband, I should drink it."


Winston Churchill?


Halle Berry´s lilla honungsbi

Läste nu att dom avslöjat namnet på Halle Berry´s bebis. Nahla Ariela Aubry ska dottern tydligen heta! Nahla ska betyda honungsbi på Arabiska. Sött, verkligen :o) Ariela var fint! Nått att skriva ner for the future mayhaps ;o) hehe..
image483
Bild: Starlounge


-Oj, visste inte att pappan var så nice! Med dessa två som föräldrar så lär hon bli vacker!

Been working out.. kind of..

Hallå i stugan!

Tog en tupplur! kom hem tidigare idag endast för detta! att kunna ta en nap! helt seriöst, jag var slut sfter dom där 2 tolkningarna jag hade idag! shiiiit. Var sen till den andra och fick springa en hel del.. I KLACKAR! Härligt med lite träningsvärk nu.. betyder att musklerna fått jobba :o)

Fullt upp imon..

Kom precis hem från jobbet. Ganska dött var det, men det är la pga påskveckan.. alla sitter hemma och målar ägg, hehe. Good news är att jag har två tolkningar imon! Nice med klirr i kassan :o) det är första gången jag har hela två tolkningsuppdrag samma dag! pappa har minsann rekord med hela 9 på en dag! det ni! The bad news är att jag måste upp hal 7 typ! sen har jag skola oxå så det blir en lååång dag imon. Ändå härligt när man fyller dagen.
Jo jag har ju min playdate med zåze och våra laptops på biblioteken efter skolan :op wohooo!!! Ska faktiskt försöka skriva på min tenta också. Satt och läste i en av mina kursböcker i spårvagnen påväg till jobbet och när jag åkte hem! Aha, jag kan vara effektiv när jag verkligen vill! It´s happening :oD

Nu måste jag ta en snabb dusch och sen är det bedtime! Inga 2 och en halv män ikväll heller :o(


Natti natt på er!

Söt våroutfit

image482
Så här vill jag se ut en vacker vårdag! Elegant och feminint!
Rotade fram denna bild på Rachel Bilson när jag rensade.
Älskar den feminina casual looken! Very cute and very me ;o)
Måste ha en sån fin cardigan.. this is how I´m gonna look this spring!

Rachel Bilson does it right!

image482Rotade fram denna bild på Rachel Bilson när jag rensade och tänkte att "såhär vill jag strosa runt en vacker vårdag!"
Älskar den feminina casual looken! Very cute and very me ;o)
Måste ha en sån fin cardigan..

Tisdag

God morgon!

Igår snöa det och var smått stormigt ute.. Jag som var så happy över vårvädret dagarna innan. Det fick jag äta upp! Snän ligger kvar men solen skiner så det blir mysfaktor. Har tvättid så jag springer upp och ner sen kl 8 imorse. Hade konstiga drömmar inatt så det tog ett tag innan jag ens vakna upp.. gick ner till tvättstugan som en zombie. Älskar min look när jag traskar ut sådär på morgonen! Orange fleesmjukisbyxor till mina vinterstövlar, risigt hår, luva och sömnig gång! haha..!

Letar efter min returbiljett till Bosnien men hittar den inte :o( That´s great!

Bra hudvård?

Att hitta hudvård som passar en är näst intill omöjligt! Jag har länge funderat på att testa Clinique´s 3 step.
Jag har deras fuktihetskräm, som jag fick av Zåze (thanx) och jag har testat deras ansiktsvatten men aldrig köpt produkterna sjlv eller använt dem under en längre tid.
Någon som testat eller använder deras 3 step? Skulle vara bra med lite tips och kommentarer på hur produkterna funkar!

Jag vill ha en fin och ren hy!
image481

Gives you perfekt skin?

It´s the small things in life..

Livet är allt nice ibland.. här sitter jag med min darling Acer på bibblan.. God bless dem för det trådlösa näterket :o)
Lite jobbigt att släpa runt på laptopen hela tiden, den är lite tung men jag lär la carry it araound ändå pga internet som jag har dålig tilgång till dä hemma så det här är lösningen, sitta här och surfa ist för att plugga, hehe.. nä da jag ska satsa pa att få tentan skriven i tid den här gången! Jag får inte komma efter mer nu..!
Igår satt jag och roa mig med att defragmentera min hårddisk :oD skitkul när man inte har nått internet! Nu ska jag rensa bland filerna...
:op

Citat

"Kärleken har samma verkan som alkohol. Ju mer man tappar kontrollen över sig själv, deto mer
tror man sig behärska situationen"

My darling Acer

Check it out! Vilken skönhet va? Elegant och stilren, Love it! Ni tycker den ser trist ut va? ..jag gillar inte att det är en massa krussiduller och grejer. Imon är den hos mig! mamma skickade upp den för jag behöver verkligen den dessa 2 veckor innan jag drar ner till Bosnaland. Har tenta att skriva. Kommer bära med mig den överallt! Nu kan jag sitta och surfa på biblioteket :o) Weiiiii.. när jag tar en paus från pluggandet så klart ;o)
image480

Lördag

Hej!

Vad görs? Jag är hemma. Har spenderat morgonen med att klura ut vad jag ska ha på mig ikväll. Har en outfit nu! Jag och pappa ska nämligen på vår tolkförmedlings personalfest ikväll! Wohoo, jag räknas till personalen :o)
Det blir middag på en Persisk restaurang.. trevligt trevligt. Är himla dålig på outfitbilder men jag ska försöka ta en på kvällens så ni får se. Ska iaf ha min beiga nya klänning från H&M till svarta strumpisar och pumps. Accessoarerma blir mina armband och ett långt halsband. Allt i svart och guld. Det blir fin fint ska ni se :o) Tog bort det röd anagellacket igår så jag ska nog måla på det igen.. ser himla trist utan.

Ha en trevlig lördagskväll ni med!

PUSS!!!

En buss kommer lastad med..

BREV! Var och skicka brevet till Dino idag! Han får veta att han får brev nån timme innan bussen är framme i Zenica :o)
Efteråt skynda jag till skolan. Kunde ha låtit bli för det enda vi gjorde var att kolla en tråkig film och så fick vi sluta en timme tidigare. Åker in till stan en snabbis och kollar lite.. tidsfördrift innan jag ska jobba.

Idag är det den 14:e, och det betyder att jag och baby varit ihop i 2 år och 1 mån! Yepp varje 14.e räknar jag som Valentines.. to us it is! GRATTIS TILL OSS!!!
Det här fina hjärtat av söta blommor på bilden såg jag utanför nisseterminalen en kall lördagkväll då jag och Senka var påväg hem efter en utgång! Ubercute ju! Glad man blev av att se det :o)
image479

LOVE by mail..

Igår shoppade jag brevpapper! Jepp people still do that.. eller jag gör det iaf! Fatta att det inte är lätt att hitt någorlunda fint brevpapper! Ingen som skriver mysiga brev längre.. synd!
detta inhandlades på Hemköp av alla ställen. Tyckte det var så sött och ikväll ska jag faktiskt skriva brev! Till min käreste :o) Imon ska jag utan förvarning skicka ner brevet så att det blir en liten surprise :o) Och nej det är inte för gulligt för honom.. brevpappret altså.. det ska ju skrika Emina om det juh!

Jo jag är en sucker for LOVE!!!
image478


När skrev du ett brev sist?

I´m home

Tjohej!

Är hemma från en runda på stan.. efter en pluggträff med kurskompisen. Nä man kan la inte säga att vi pluggade precis. Vi satt på ett café där folk brukar plugga och pratade om tentan :o) hehe.. det är en början och det viktiga är att prata om det! Jo faktiskt! När man sitter själv med tentan så vill man helst drabbas av minnesförlust och bara glömma allt som har med tentan att göra! Det är viktigt att prata om det.. prata ut liksom.. heheh.. Det är ingen kliché ;o)
Är himla trött nu och min väska som jag älskar tar kål på mina axlar. Den är så rymlig och då får man plats med en massa som gör den tung och plågsamt att kånka runt på! Egentligen så är det den där jäkla kursboken som väger ton! Blä!

Så vad gjorde jag på stan da.. var med Senka.. Jag provade en urgullig klänning på ZARA, sen köpte jag nån bra kräm för skinnskor och väskor inne på Wedins och så köte jag ett kuligt Grattiskort till min kompis som fyller år idag plus lite annat. Hon får alt imon. Då kan jag visa vad det var också, hihi..

Torsdag

God morgon!

Sitter här och gäspar. Satte mobilen på ringning men sov vidare lite sen så nu är jag sen till pluggandet med kurskompisen.. Känns som en seg dag för övrigt idag. Hoppas jag piggnar till lite efter en kaffe.
Igår fick jag en tolkning så det blev inget biblioteksplugg men jag han till skolan precis i tid för att kryssa i närvarolistan :o) hehe.. Nä men det är härligt när man hinner med flera saker.. make some money och vara i skolan.. weiii!!!

Sådär, nu ska jag fixa mig och dra..

Grattis till min amigo Anna som fyller år idag! GRATTIS!!!



Have a nice day!

Nu tvättas det igen..

Goog morning!

Sovit gott? Jag gick upp för ca 10 min sen och var nere i tvättstugan en första runda! Förstår inte  bara varför jag la tvättiden samma morgon som jag har skola!? kl 11 ska jag träffa min kurskamrat och sen efteråt har vi föreläsning.. innan allt det ska jag tvätt! Snacka om att jag kommer vara helt slut idag! Coffe coffe coffe säger jag bara, hehe..

Igår spenderades hela dagen på bibliotek. Förste det ena och sen gick jag till ett annat. Omväxling förnöjer :op
Jag plöjde igenom en massa text som aldrig verkade ta slut.. *GÄÄÄSP*...

Dagens fråga?

Varför går man i Foppatofflor den här tiden på året? med strumpor också!.. varför har man foppatofflor överhuvdtaget?

Just a thought this morning on my way to the library..

Tjohoo!

Hej hej..

Är på plats i biblioteket.. har verkligen en massa text att plöja igenom. Det är la ca 50 sidor, på engelska.. Typiskt nog skiner solen där ute som bara för att jävlas liksom! Damn you! Är själv idag så det får bli att jag sitter i tysta salen. Får visserligen mer gjort på det sättet :o) Sen ifall jag hinner klart så ska jag in till stan och byta en grej jag köpte igår plus prova ett par byxor jag spana in på ZARA.
Hoppas ni får en bra dag!

Hej hopp!


ps jag smiter ut från tysta salen nån gång och slänger in ett inlägg.. schhhhhhh!!!

Jennifer Lopez

Vilken underbar bild! Really bonita! Man riktigt känner sommarvärmen..
Ska vi byta plats du och jag Jennifer?
image476

Nu ska jag läsa lite och sen glo på tv..
Ha en bra kväll så hörs vi imon!

Pussar!

Horoskop..

Hej hej!

Idag gjordes planerna med kurskompisen inför pluggandet till omtentan! När man är två som ska plugga ihop så kan man inte fuska. Kan inte komma och säga att "öööh jag har inte läst det jag skulle.." Så jag känner mig positiv inför att ta tag i böckerna :o)
Jag hade för övrigt ganska skoj åt mitt horoskop idag! Det stämmer in helt perfekt på allt det där med planering kring omtentan.. Det är VERKLIGEN en situation som upprepar sig..

Erfarenhet är en bra lärare, så
titta tillbaka på ditt förgångna och
se hur du bäst hanterar en situation
som upprepar sig.

Hehe, fast jag verkar aldrig lära mig :op

Hate that I love you so much..

Sådär, bara ett inlägg till.. Måste passa på då det är lite strul med internet här "hemma".
Imon är det plugg som gäller! Har verkligen varit skitdålig med det! Men imon så ska jag och en tjej i klassen ta tag i det tillsammans! Måste också in en snabbs på stan och lämna tbx några plagg som köptes under denna vecka då jag inte haft något som helst shoppingflyt eller flyt överhuvudtaget.. Blir förhoppningsvis mer flyt i ekonomin iaf.

Lämnar er med en LOVEsong.. Saknar min baby så mycket dessa dagar va! :o(



Natti natt på er och sussa gott!

Älskar videon och Rihanna är fabulous i den of course..

Brunnsparken

Ett mysigt kort från Brunnsparken där man så ofta brukar stå och vänta.. de flesta känner nog igen vyn!? :o)

 image475
Taken by: Me

Låt bli om du inte kan!

Har hackat mig in på nätet en snabbis..

Jag vet inte vad det är med denna vecka men det har varit en massa knas.. kring shopping och annat.. bara smågrejer som gått fel hela tiden. Jag "fynda" ju en klocka igår på Bellevue som jag gav 40 kr för + batteriet 20 kr och sen paja ju bandet eller vad det nu heter.. jag skulle iaf gå och hämta klockan från skomakaren idag.
Han skulle fixa det. Jag kommer dit och han ba "det gick inte att sy.. jag tror inte den kommer hålla så länge.. det är inte mitt fel om den går sönder.." Ja han snacka bara en massa skit och det han gjort var att bara limma fast knäppningen till bandet.. orkar förklara men grejen var den att han ju inte lyckats fixa den så som vi kom överens om och ändå tog han betalt! Att han inte skämdes att ta 45 kr för att ha limmat ihop skiten as fult, precis som jag själv hade kunnat göra! Arrrrgh!!!

-Kan man inte fixa nått ska man la skita i det helt! eller hur?

Som grädde på moset denna konstiga vecka.. allt jag köt har det varit fel på.. SUCKS BIGTIME!!!!
För att inte tala om min bussresa hem från stan idag.. den får ni höra om imon..

Hallå!

Här är jag! Jo jag lever.. har inte haft någon tillgång till internet :o( Det är värsta jobbigt! Inget msn, ingen bloggning men främst inga gratis sms till Dino vilket tär på ekonomin..
Ser ut som en riktigt härligt rugig dag idag! En dag man ska spendera inomhus men jag tänker faktiskt ge mig ut.. Jepp, jag var på kviberg och Bellevue igår med Senka och Zåze. Jag är himla dålig på att fynda 2 hand men jag hitta en jättefin klocka för 40 kr men självklart gick klockarmbandet sönder efter ca en halvtimme :o( så jag gick till skomakaren som ska fixa det för 45 kr.. hoppas bara klockan är värd pengarna, men den verkar bra.. får googla märket eller nått. Sen köpte jag det vanliga, foundation och så hitta jag en kortläsare för 80 kr! vet inte vad en sån kostar annars men jag har ju tappat bort usb kabeln till kameran och det fanns ingen som passa min där så det fick bli en kortläsare! Nu kan jag äntligen lägga upp bilder! Yeeeeeey!!!
Vad har mer hänt.. Jo igår var det ju även kvinnodagen! Jag var på Bosniske fest.. Vi dansa "kolo" (ringdans) :o) älskar "kolo"!!! Opaaaaaaaaaaa!!!

Ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis sen om jag kommer åt datorn oc internet.. lite krångel..

Pusssssssss!!!


Fashion against AIDS

Okej jag vet att det var ett tg sen H&M hade Fashion against AIDS kollektionen inne men var det någon som såg detta linne? Jag var inne i butik samma dag som dom fick in allt och jag såg aldrig just detta linne! Bugger, det är riktigt hett ju!
image470

Och så var det fredag igen..

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag vakna faktiskt av mig själv och gick upp en hel halvtimme innan klockan ringde! Aha!
Jag blir förvånad varje gång jag sitter här och skriver att "Nu var det fredag igen.." det känns som att det är fredag jämt ju, oftare än vad det är någon annan veckodag, hehe.. ja ni förstår. vad jag menar!? äsch skit samma..
Jag måste verkligen sätta fart nu. Fixa mig och allt. Har en spårvagn att ta kl 10 om jag ska vara i tid till tolkningen, och det måste jag så...

Hasta la vista babes!


God natt..

Har skola och tolkning på schemat imon så det gäller och få sig en god natts sömn.. eller ska jag kolla på 2 and a half men först? hmm.. Jag får iaf önska er en god natt nu. Sov så sött!

/Puss!
image473
Me & Dino




Top Shop VIP kväll

Kom precis hem! Var på Top Shops VIP kväll med Zåze och Ninnan. Det var 20% på allt i butiken denna kväll och fast det inte är så mycket egentligen så lockas man ju att köpa något. Jag kom hem med ett blommigt linne och ett par blommiga trosor. Very cute! Linnet var la inte riktigt värd priset dom satt på men verkligen ubersött och det går alltid att lämna tillbaka. Visst hjälper det att man vet att man har den friheten.. öppet köp.. men jag tror ändå linnet stannar. Jag tjänadeh in några hundralappar idag nämligen :o)
Jag lämnade tillbaka ett par byxor jag köpte på H&M igår och så lämnade jag tillbaka min älskade skinnväska.. för att köpa den sen igen.. knäppt va?
Så här var det.. Zåze kom på att vi hade ju 10% rabatt på Wedins och föreslog att jag lämnar tillbaka den och köper den sen med rabatten.. vi gjorde så och jag gick till en annan Wedins och där var det klubbdag! 20% på allt!!! Väskorna där hade konstiga vita missfärgningar så jag drog till butiken på Avenyn ist.. där hade dom bara 20% på skor men inte väskor. Knasigt eftersom dom håller på att byta till Wedins Accent men tjejen som jobba där var himla snäll och gav mig rabatt på väskan ändå! Tack! det är inte ofta man stöter på trevliga expediter! Så summa summarum, jag fick min väska 200 kr billigare till slut :o) wohooo!!! Endast 795 kr för min älskling! Var och provade HM klänningen igen och den ska nog sitta som den gör.. så jag behåller den iaf! Love it! 

+298:-
+200:-
-365:-
haha liten uträkning av shoppingutgifter.. jag ligger på lus idag :op fast egentligen är jag ju på minus i och med att jag handlat över huvud taget.. ja ja what to do.. jag lägger ju inte så mycket pengar på annat ändå..

Kameran är inte till någon nytta utan kabeln men jag hitta grejerna jag köpt på Top Shop´s hemsida :o)
VOILA..
image466image467
Var ute efter blusen på bild nr 2 egentligen men den hade tagit slut.. and the panties of course..

image469
;o)


The SPORK!

Ska det vara äkta studentliv så ska det vara matlåda och till det behöver man självklart en SPORK!
Jag köpte matlåda härom dan och jag har redan haft premiär för min första lunch :o) men vad kul att ha med sig en valig tråkig gaffel liksom!
En kompis hade pratat om den här lilla fiffiga saken.. en gaffel, sked och kniv i ett! (SPORK=SPOON/FORK/KNIFE)Praktiskt! Kostar ynka 19 kr!
Jag köpte min i sötaste rosa på Femmans Sport i Göteborg, men de säljs nog i sportaffärer och liknande skulle jag tro.
image465
Cute va? finns i massa olika färger!

Torsdag

God morgon!

Tänkte jag skulle sova ut idag så jag hade ställt klockan på 10.30 men jag vakna innan och gick upp..
Började ladda ner en massa låtar igår så nu fortsätter jag min jakt på låtar.. Självklart bir der  fler av Zeljko Joksimovic :o)  Några tips på låtar jag borde ha på min mp3?
Måste hoppa in i duschen också.. skulle gjort det igår kväll men jag frös så hade ingen lust att blöta ner mig :op
Runt tre ska jag iaf dra mig mot stan och kolla upp det där med klänningen och så har jag faktiskt nått att lämna tillbaka! nej da oroa er inte, väskan stannar.. älskar den! Skit samma att jeans färgar av sig på den! jag har ändå nästan aldrig byxor på mig. It´s staying!
Nu ska jag hämta mer frukost.. jo jag äter vid datorn ja! smular i tangentbordet, hehe..

Otur i shopping?

Jag skrev ett helt inlägg och så när jag ska publicera det så loggas jag ut!!! What the FUCK??? Taskigt!!!

Jag skrev iaf om att vädret sög.. blåser iskallt och regnar and I don´t like at all! Ja ni ser, skitväder gör mig upprörd :op Nä men jag har jobbat ikväll och det har varit en lååång dag idag så jag är trött!

Hade lite grejer att fixa idag och efteråt träffa jag Zåzå på bibblan. Hon hade med sig sin nya laptop och det var meningen att vi skulle surfa gratis via bibliotekets trådlösa nätverk men datorn ville inte starta.. no luck! Vi gick till stan sen.. eller vi gick till H&m mer precist. Jag borde sluta titta in där.. Dom får ju in grejer hela tiden och hur ska man då låta bli att  fastna för saker??? you tell me!
Hittade en klänning i snästan samma modell som den svarta jag har från H&M (korsettliknande upptill..) fast i beige linnetyg! Mucho eleganto! Grejen är den att jag prova en 36:a som vi märkte var felmarkerad när vi jämförde den med en annan 36:a! Jag tänkte väl att den inta kan vara så stor på mig! 36 är ju min storlek! Jag sa åt henne i kassan och hon skrev om storleken.. nu undrar jag dock om jag inte gav henne den riktiga 36:an??? för när jag prova den jag köpte hemma så var den stor.. ja ja jag får dra till butiken imon och dubbelkolla! Har jag sån otur eller? Det är väl ingen annan som som kan ha sån otur i shopping iaf!? helt sjukt..

Dags att lägga sig.. ska bara kolla klart på "How I meet your mother" på 3:an!

Natti natt på er! sov gott!


Onsdag

God morgon!

Hade tvätt kvar från igår så jag tvättar även denna morgon. Inte en massa, bara två maskiner som jag kör på handtvätt. Har skola tidigare än vanligt idag så nu börja det  bli stressigt.. måste klä mig och sminka mig så att man ser representabel ut ;o)

Köpte den där väskan igår.. tanfärgad.. problemet.. ja som alltid så är det nått fuffens med grejer jag köper så går väskan tyvärr inte att ha till jeans! Det är sånt där skinn som låter sig färgas blått av jenas! What to do? Jag har typ inga jeans ändå.. eller jag köpte ju ett par härom dan.. keep it or loose it? Help!

Måste rusa nu!
Ha en bra dag! Solen skiner ju iaf.. :o)

Don Donna väskan..

image464
Här är väskan jag tänkte köpa idag! Fast den tanfärgad då.. mycket snyggare ;o) Om jag inte ångrar mig. Väskan är av märket Don Donna och finns iaf på Wedins och kostar 995 :- vilket jag tycker är prisvärt för en skinnväska som denna. Stor, rymlig och så har den både lång remm och handtag.



/Nu ska jag iväg, ha en fortsatt bra dag!
Puss & kram ♥

Love doin laundry ;o)

Nej jag är ingen hemmafru men jag tycker faktiskt om att tvätta! Tycker det är riktigt mysigt.. gillar när grejer blir rena..
Precis som vid sminkhyllan kan jag stå vid tvättmedelshyllan i affären och fundera över vilket tvättmedel jag ska ha :op Gillar de "snälla" medlena, som är lite snällare mot kläderna.
Jag har faktiskt ett intressant tvättminne! När jag först flyttade ner till Bosnien för 2 år sedan bodde jag i en lägenhet untan funkande tvättmaskin. det tog ett tag innan de fixade den och under tiden tvättade jag mina kläder i stora kastruller! Vittvätt kokade jag upp och resultatet blev super! haha, det är sant! Skitkul tyckte jag att det var, sådär retro :op Man stod där och kokade pasta på en platta och så kläder på plattan brevid! det var tider det.. haha..
Har ni något tvättminne? a sexy one mayhaps? ;o)

Tvättstugor rules om dom inte är creepy dvs. Har alltid velat tvätta som dom gör i filmerna, i en offentlig "Laundry service"  tvättstuga som denna på bilden nedan. fanns en massa sånna i Paris och när jag bodde där ville jag också få sitta där och läsa tidningen medans jag väntade på min tvätt.. kanske träffa nån rolig människa.. men vi hade tyvärr tvättmaskin :o(
Så nästa gång nån ska resa till Paris, kolla in tvättstugorna ist för Eiffeltornet ;o)
image463



Hade precis ett smalltalk om tvätt med kvinnan som kom för att tvätta efter mig.. hehe.. trevligt trevligt ;o)

Uppe med tuppen!

God morgon på er!

Nä, jag kan inte heller fatta att KL ÄR 08.20 och att jag REDAN varit nere i tvättstugan och slängt in första tvätten och sitter här nu med en skäl Corn Flakes vid datorn.. Känner redan tröttheten komma krypandes, hehe.. det blir nog att jag får ta en kaffe idag om jag ska rädda dagen. 
Trevligt är att solen faktiskt skiner och jag förutspår en fin dag! det ser ut och bli behagligt väder :o) Ja det var iaf dagens väderprognos. Efter att jag tvättat klart blir det ännu en tur in till stan. Ska köpa väska.. äntligen! är himla trött på att dra runt med en påse i handen jämt.. like a baglady typ.. :oS

Tittar til er senare.. det blir nog ett par inlägg i paserna mellan tvätturerna!

Laterz..


Dagen som gått + shopping

Tyvärr fick man inte se röken av Dr Kovac i kvällens avsnitt av ER :o( det var några avsnitt sen man fick se han och jag undrar när han kommer tillbaka! What are you doing in Kroatia??? Come baaaaaaaaack!!! hehe, nä men ärligt give me back my eyecandy! ok ni tycker säkert att det finns snyggare och vackrare män än han men man blir inte manligare än så! grrrrr ;o)
Shit vad jag måste sakna min pojkvän, haha.. alla dessa karlar jag tjatar ompå sistone!

Ja idag var det skola och shopping som stod påschemat. Min nya matlåda fylld med underbart god fullkornspasta var med och den åts efter skolan nere vid mikrosarna. Kändes hur bra som helst att spara in på lunchen. Efteråt var det stan och shopping som gällde. Det blev jeans med hög midja och ett vitt linne med färgglatt tryck från Bik Bok och så ett Top coat nagellack från Mavala. Kollade runt lite i affärer och checka in väskan jag såg igår en gång till. Jag ska nog gå och köpa den imon :o) Alltid är det något man behöver och måste ha.. funderar ofta på det och det slog mig idag igen.. altså det här med att man jämt köper grejer.. men vi tar det i ett separat inlägg.

Ska surfa runt lite till innan jag går och lägger mig.. har tvättid imon bitti kl 08.00!!! gotta get up early :o(


Natti natt!

Dr Kovac

Jag kan inte annat än att hoppas på att vi får se Dr Kovac i Cityakuten (ER) ikväll!

image462

Mooore Zeljko!

Zeljko Joksimovic var med och skrev låten "Lejla" åt Hari mata Hari som framförde Bosniens bidrag i Eurovision för 2 år sen. Fullkomligt älskar den låten!
Jag lämnar er här med Zeljko och ett vackert medley där han sjunger bla låten "Lejla"..

Ha en underbar dag!

ps joo jag vet att jag är tjatig men det lär inte avta de närmaste dagarna ;o)

Måndag+ tävling

God morgon!

Sovit gott? Jag har ätit min nyttiga frukost, gröt med skivad banan och lite honung. Börjar inte skolan förrän kl 13 så jag kan ta det lungt.. skönt! Gillar att ta det lungt på morgonen, sega runt lite hemma.. osv..
Solen skiner ute, wohooo! hoppas den värmer lite också! Längtar efter  våren och att få slippa den stora jackan. Efter skolan blir det lite shopping. Jeansen jag snacka om igår står på listan, och linnet. Kanske en väska också. Hitta en snygg skinnväska igår som är lagom stor och rymlig.. kostar 1000 spänn men en skinnväska är ne skinnväska.
Nu ska jag sega lite och ta en macka också, man måste äta en ordentlig frukost ju!

Jo jag glömde skriva igår att jag är med i en liten tävling.. klicka här om du också vill vara med!


Studentekonomi..

image461Go kväll!

Känner mig helt slut! Var bla på stan idag.. inte så ovanligt men..
Det ovanliga var att jag hitta jeans!!! Jag har inte köpt byxor på ett år snart.. går runt i tights,strumpbyxor och klänningar/långa tröjor hela tiden. Det är det värsta som finns att försöka hitta pants som sitter bra. Sen gick jag upp lite i vikt så det kändes inte kul att trycka ner sig i ett par jeans :o( Nu har jag gått ner lite igen så imon ska jag köpa ett par jeans med hög midja från Bik Bok. Jepp jag som hatar hög midja men dessa är riktigt sköna och de sitter bra.. bra pris ocks¨å, 399 kr. Hittade ett gulligt linne också som jag måste ha.

Ett av mina nya projekt som startar imon är att jag tar med mig matlåda till skolan! Aha, inte illa va?
Jag införskaffade matlådor på Claes Ohlsson idag (3 för 59 kr) och sen var jag nere hos pappa och vi lagade supergod fullkornspasta med oxfile som nu ligger fint i min lunchbox! mmm det ska bli mumsigt imon :o) det är en av mina spara-pengar planer att ta med mig lunch till skolan för annars blir det bara att man äter på stan efteråt eller köper en massa mellanmål istället.. och visst det funkar att göra så ibland men eftersom jag är i stan ofta så blir det dyrt i längden. Man måste tänka på ekonomin så att man kan lägga pengarna på roligare saker.. 
Dags att göda spargrisen!
:o)

Need cash!

Var och hjälpte till lite på restaurangen hos pappa.. Måste göra mig förtjänt av nån slant nu när Zeljko kostade mig en massa cash, hehe.. är inte bankrutt precis men jag gillar alltid att tjäna tillbaka de pengar jag lägger på någonting. Nu har jag ca 500-700 spänn att tjäna ihop! Jepp så ycket gick allt på, med köp av accessoarer och lite annat som behövdes till outfiten ;o)
Om jag hade massa pengar över nu skulle jag dra till nästa spelning i någon annan stad och se han igen! oooh jag känner mig sådär som man kände sig när man var yngre och såg någon artist live.. sen efteråt blev man nästan fan direkt. Haha, jag är inte klok!!! who cares.. jag hade la bara kul igår och det var en lyckad kväll så det är därför jag fortfarande tjatar på om det :o) Ni får stå ut med det helt enkelt!

Nu ska jag hoppa i duschen, bokstavligen talat ;o) hehe..

Laterz amigos!

Konserten

Ooh konserten igår var helt underbar! Zeljko Joksimovic var helt underbar! Vad tyckte ni andra som var där?
Koncerten började iaf ganska sent men det var värt att vänta.. helt smockfult var det och härlig balkanstämmning!
Jag och A minglade runt lite och jag försökte hitta en annan kompis men det var helt omöjligt i massan. Vi stod nära scenen i början.. kanske var tre pers framför oss sen två och efter pausen fick jag plats längst fram då några tjejer gick :o) Wohoooo, hehe.. Vi stod i mitten så vi fick micken riktade mot oss när han sjöng, sen fick Jag faktiskt röra vid honom ;o) ..tja hans hand då.. hans tumme var det egentligen jag fick tag på.. Anyway, GO me!
Måste nämna att Dj Cekic som var gästartist inte var det minsta bra! Sorry!

Nu är det så sorgligt att jag HITTAR INTE min usb-kabel till kameran så jag kan inte lägga upp bilder :o( it  sucks!


*En hälsning till tjejen i toakön som kände igen mig från bloggen och hennes kompis!
Vidi mo se na sljedecem koncertu :o)


Bjuder på en härlig låt med Zeljko & Dino Merlin..


RSS 2.0
Test