Valborg

Jag blev klar med skrivandet! Satt in i det sista! 11:01 mejlade jag in den! En minut hit eller dit vafan. Ikväll är det dessutom Valborg.. bra timing, som en belöning för mitt slit!

So.. planer inför Valborg? Undvika att bli träffad av en ölflaska.. hehe, nja jag hoppas det inte blir så utflippad. Folk är glada (fulla) och firar men jag kan tycka att det är lite hotfullt ute när mycket folk är mycket fulla.. Stackar liten.. jag är som ett litet barn ibland va. Ska ha mina tjejr som bodyguards iaf så det ska nog gå bra :op Hur som helst så har jag great Balkan news ang Valborg.. Jag var ju i slottsskogen och promenera med en kompis igår och så läste vi på en anslagstavla när brasan skulle tändas och det stod att det var kl 21.00 och sen stod det.. 21.30 Balkanröj med Andra generationen! Det var high-five på den alltså! Tycker dom är himla bra! Trodde inte det var sant när jag läste det.. balkanröj på Valborg asså! Oj oj.. HAJMO OPAAAAA CUPAAA!!!


Nu ska det sovas lite..

Ha en bra dag och en trevlig Valborg om vi inte hörs mer idag!


På plats

God morgon är fel ord just nu.. gillar inte alls tanken på at jag sitter här kl 7.05 och ska skriva klart hemtenta. Men som man bäddar får man ligga heter det.. Kunde inte somna igår kväll heller. Låg och tänkte på en massa skit så sömn har man inte fått heller..

*suck*


Riktigt kasst av mig!

Jag har varit riktigt kass på att skriva idag! Det har bara tatt emot och jag sitter nästan och väntar på att jag bara ska ha nån timme på mig innan inlämning.. då blir det minsann fart på mig ska ni veta. Fy fan alltså.. man blir arg på sig själv men som ni ser, jag tar inte tag i det alla gånger. Har inte lust att ta tag i det nu iaf.. tänkte gå och lägga mig och vakna tidigt imon ist. Halv sju ungefär.. då har jag 4 h på mig om jag börjar vid 7. Jag har en massa text men allt är huller om buller och språket är helt konstigt.. jag har bara skrivit allt jag kommit att tänka på. Får nog bara läsa igenom det en gång nu innan jag stänger ner allt för idag.


God natt på er!


Twitter

Vad tycker ni egentligen om Twitter? Det är lite som statusuppdateringen på facebook.. kort ochh konsist men.. hur intressant är det egentligen? jag frågar er för att jag har inte skaffat mig en egen uppfattning om vad jag tycker än. När jag först fick höra om det tänkte jag som med mycket annat at JAG VILL OCKSÅ! men vet inte riktigt.. hmm..

...

Citat

"Jag tycker om att lära mig men inte alltid att bli undervisad."
- Winston Churchill


Panik? Jag?..nää!

God morgon!

Taggad? Nja, jag tycker att det är lite taskigt att vädret är så nice när jag har tenta att skriva. Men njut ni.. jag hade inte alls velat sitta nånstans och bara njuta av solen :op Jag får hålla tillgodo med balkongen och så får jag hoppas på att jag skriver såpass mycket och bra att jag kan ta en paus senare under dagen. Usch, nu när jag tänker efter så är jag lite nervös.. haha.. sant.. stress? ja lite fast man har ju klarat det förut så.. det ska gå bra det här! Petar in nått inlägg senare i stil med paniiiiiiiiiiiiik.. hehe, nä ingen panik, bara effektivitet ;o)


Ha det gött i solen!


Laters..


Klickat!

Jag klickade precis hem ett fint nitarmband läder från cocoo´s smykesbutik. Det blev inte nått av smyckena från "Mina favoriter" kollaget! Vill ju ha allt därifrån men jag fastna för en ny favorit.. enkelt but with a edge ;o)


Ska även passa på att berätta att jag i dagarna kommer ha en tävling i samarbete med just cocoo.se så håll utkik!

Så, vad har man gjort da?

Hej hej,

Nä jag har inte suttit på café och skrivit tenta fram till nu! Jag kom hem runt halv 8. Sen blev det på med joggingskorna och så gick jag en lång och välbehövlig promenad (typ powerwalk) med A. Det var najs att röra på sig! Nu har jag laddat batterierna med min favoriträtt.. spaghetti (fullkorns) med lättcreme fraiche, keso och sm/rörtält ost! Gott! Nä, ingen bra kvällsmat så men ni vet det där med att man kan äta vad man vill när man rör på sig :op Äsch, jag har varit produktiv idag så I´m worth it! Tentan är inte klär nä.. inlämningen är på torsdag så imon blir en skrivdag och så finslipning samma på morgon som den ska vara klar! Kom ändå en bra bit idag.. började ju idag fast vi haft sen i torsdags på oss, men jag är inte den enda som tur :o) Jag gillar när folk tänker lika.. ja men det här ska gå att fixa.. ingen bråska.. det verkar ändå inte så svårt.. haha. Duschen nu..


Laters!



Lite som twitter

Uppdatering 2 19:00; Nä fan, nu ser jag här att jag varit uppkopplad på nätet i 5 h och 17 min vilket betyder att vi suttit på cafeét lika länge.. dags att dra hem? JA!


Uppdatering 18:44;

Sitter fortfarande på café.. med deltentan..
Sitter på café och skriver deltenta!


 


Stackars lilla jag

Det har varit lite synd om mig idag! Mina ögon och min näsa har kliat och jag har nyst en massa :o( Ja, det är POLLEN! Fy fan! Hade behövt någon som kunde pyssla om mig och tycka sådär extra synd om mig just nu.. Hade man kunnat så hade jag teleporterat hit min bejb nu! Saknar faktiskt honom en massa. Funderar mycket på framtiden och hur det ska gå och hur vi ska göra!? Finns det något bäst före datum på distansförhållanden? Jag menar, kan man ha ett sånt förhållande hur länge som helst? Nu hade jag iaf bara velat ha hit han. Hoppas iaf att han kan komma och hälsa på här nån gång snart.. i sommar.. och att jag slipper åka ner till Bosnien varannan eller var tredje månad och att han ist kommer hit. Men så har vi det där med visum.. vi har visserliigen inte sökt innan men det känns sådär 50/50 chans att man får.. om man lyssnar på vad folk säger. Nån som vet hur lätt/svårt det är att få ett turistvisum från bosnien?
Ojoj, läggdags? Jag har börjat slarva igen och sitter uppe efter kl 23! Big NO NO!


Natti natt!

Sweet dreams


Vi börjar dagen med fina grejer



Klicka här för att komma till Cocoo.se




En viktig studentaccessoar

Fanfan faaan! Jag skrev ett inlägg och när jag ska posta det blir jag utloggaD! What´s up? Jaha, man får la börja om från början då..

Vet ni vad jag nyss stod och gjorde? Jag lagade mat som jag ska ha med mig till skolan imon! Wohoo, äntligen blir det där med matlåda av! Har visserligen inte haft så långa skoladagar så at det behövts matlåda men imon ska vi ha grupparbete och det kan alltid dra ut på tiden. Jag hoppas jag får äta lunch ur min låda imon :o) Så vad har jag i min låda? .. det blev bulgur, linser och till det tomatsås och sojafärs! Blir sugen på att äta min matlåda nu, hehe. Jag har tjatat om matlåda förut om jag inte minns fel och jag tjatar om det nu också.. men jag tycker att vara student=ha med sig mat i en låda! Himla mys! Man ska bara ha en matlåda! Det är en viktig studentaccessoar. Jag brukar känna mig helt off när jag ser alla som plockar fram sina lådor under lunchen.. jag skäms nästan för att jag är en dålig student som inte har med mig mat. Haha, det är sant faktiskt! Imon kommer jag dock vara en trendriktig student som stolt kommer ta fram sin låda :o) Nä, nu ska matvraket (jag) gå och lägga mig..


God natt!


ode ja u snove, na ostrvo ljubavi..


The web genius

Akinator, the web genius.. han är som anden i flaskan.. helt fantastisk! Tänk på en person, och svara sen på ett par frågor Akinator ställer till dig.. sen säger han vem personen du tänkte på är! Han har gissat rätt på mig varje gång och jag har då tänkt på allt från min älskling till kända personer och tecknade figurer!

Klika här för lite funfun! och berätta hur det gick sen!


Aloha!


No inspiration

Hej,

Sitter här och segar framför datorn. Känner mig sjukt oinspirerad idag.. vad ska man hitta på? Vädret är inte det bästa idag heller. Igår var det lite utgång och så. Trvligt var det! Ska fixa med bilder sen och berätta mer om det.. Men som sagt, helt oinspiriread just nu.. waste of time att sitta här då..

Höres sen istället..

Mino


Ordinary day

Hej,

Inget speciellt som händer just nu.. en vanlig dag. Härligt att solen är framme och att den dessutom värmer.. det är inte alltid den gör det.. Ikväll är det fest så nu måste jag in till stan och se om man kan hitta nått att piffa upp sin outfit med ikväll. Hatar dock att vara i stan när det är underbart väder.. hade hellre sutit på en bänk i en park och ätit glass eller nått men jag har en curse på mig när det gäller stan.. du skall gå och gå på stan men aldrig finna det du söker.. eller bli nöjd med dina inköp för den delen hahah, så ör det fan.

Got to goooo!


Ha en fin dag!




ESC

Tänkte ju att jag skulle börja mitt ESC (eurovision song contest) maraton såhär mer än en månad inna ECS ens äger rum men iaf.. tanken är att jag ska lägga ut alla låtar som är med i tävlingen i år och betygssätta dem och skriva lite trevliga/otrevliga kommentarer ang dem.
Betygsskalan kommer går från - ♥(minus ett hjärta) till ♥♥♥♥♥ (fem hjärtan, som är maxbetyget och betyder: I LOVE)

Första bidraget ut är Rumäniens..

 


Vaddå balkan girls? Vi är alla cheap och gillar att åma oss en massa i hotpants eller!? Ja nu vet ni det! :op
Jag gillar inte låten och den får betyget; -♥/ av 5

Tyck gärna till ni med!

Alohaaa!



Fredag

Tjohej,

Det blev en bloggfri dag igår.. inte med mening men jag var busy woman hela dagen :o) Hade skola och senhade vi gruppdiskussion som drog ut över tiden men vi hade roligt också. Efteråt hade jag fika inbokat med en kompis och därefter blev det mer socialiserande med A.. promenix i slottsskogen och sen satt vi hemma hos mig och kolla på youtube. Måste lägga upp några klipp vi såg på här.. och sen bidragen för eurovision song contest för i år! OMG det fanns mycket roligt och mycket, shiiiiiit vad är det här? haha!
Idag ska det bli "sommarvärme" ute och det var redan 15 grader när jag kollade på termometern förut. Jag har dock inga planer på att skutta ut i det fina vädret än för mitt hem ser ut att behöva ett litet lyft så jag ska diska och grejja lite innan jag med gott samvete kan dra ut. Måste förbi stan en snabbis.. ångrade köp ni vet :op


Ha det bra så länge!

Puss!


Sex på bloggen

Det blev stan idag.. hela dagen. Shopping blev det. Ja ni vet sån som bara ger en ångest efteråt, när man kommer hem och ska granska sina köp! Det blev en fika i solen också.. den ger några pluspoäng till dagens dag. Annars da? Jo tack, jag har huvudvärk nu och är trött och rastlös samtidigt som jag inte vill sova och inte vet vad jag ska göra.

Btw, senci undrar varför jag inte skriver om sex på min blogg och hon tycker att jag borde göra det! Haha! Tycker ni det? :op

Jag börjar blogga om sex as soon as you do kompis!


Morgon

God morgon.. ingen sol, ingenting.. bara morgon egentligen.. dagen borde sovas bort känns det som. Suck!

Iväg till stan nu på jakt efter gott humör..


Ha en bra dag.

Rosa vår!




 


Done!

Hej hej,

Sitter vid Sencis MAC nu.. don´t like! iaf det jag ville säga var att jag blev klar med tentan runt 11.30 imorse och sen sprang jag till skolan, skrev ut och lämnade in the shit kl 12 på expeditionen! Fatta vad skönt! Wohoooooooooooo! När jag kom hem sen tog jag en välbehövlig dusch (ja, man blir skabb av att plugga, för att inte tala om när man skriver tenta. Man känner sig ugly iaf) och sen har jag sovit lite.. är fortfarande trött men det är ändå en härlig feeling nu som ni kanske förstår! Gött! Ska passa på att njuta av stunden för på torsdag är det tentdax igen.. men vem bryr sig om det nu? det tar vi på torsdag!


Puss!



Redan redo!

Titta på klockslaget! 07.00! Och här sitter jag redo att skriva klart tentan.. När var jag uppe kl 7 senaste egentligen? 12 ska tentan vara inne. Hade hoppat högt av glädje om jag blev klar runt 11 sisådär så jag slipper springa till skolan. "Att man ska behöva plåga sig själv såhär! .. sömnlösa nätter, stress och allt det där.." tänkte jag nyss när klockan ringde 06.30!

Frukost och sen ångest ångest ångest (tentaskrivning) ..


God morgon förresten!


Vad använder ni för bränsle?

Vad brukar ni änvända som bränsle när ni skriver hemtenta? Jag brukar verkligen sitta och skriva in i det sista så det finns egentligen inget som gör att man inte käner sig seg efteråt och jag ogillar alla dessa powerdrycker och red bull och sånt.. läskigt.. testade en gång innan jag skulle träna och jag blev fan helt skakig. Usch. Idag fick det iaf bli en kaffe latte från Condeco när jag var ute på min paus. Åt en bra frukost och lunch så jag måste säga att jag mår bra efter omständigheterna. Har verkligen skummat igenom hur mkt text som helst i min jakt efter information som då ska leda till att jag får ihop en text som ger svar på ställd fråga.


Måste jobba vidare nu!


Så fin är take away muggen från Condeco.. var nästan bara därför jag köpte mitt kaffe där så det är ingen reklam här inte! Jag bara gillar muggen :o)


Fuel for study!

Peace out!



Tenta

Shohoo!

Gissa vad jag gör? Jo, jag sitter här och skriver tenta! Sköj va? Sådär lagom! Vaknade kl 6 imorse.. trodde klockan var mer för det var ju dag ute men så kolla jag på klockan och insäg att jag hade hela 3 timmar kvar att sova. Jag hade nämligen ställt klockan på 9 så jag la mig igen och kom upp halv 11 ist :op men när jag väl kommit upp ur sängen var jag pigg! Jag körde även lite morgongympa och kände att jag faktiskt hade en massa energi denna morgon. Ville ut och springa och röra på mig med det går inte.. inte just nu för nu ska jag först få gjort så mkt som möjligt på tentan.. det är "bara" två frågor så jag tänkte att jag gör klart en och så tar jag paus. Ska nog springa och köpa take away kaffe på den pausen för jag gäspar redan!


Good luck till mig!

Laters..



Läggdags

Ja ni ser, jag anstränger mig.. jag ska bli duktig på det här med att inte sitta uppe för länge! Klockan är som ni ser kvart i elva så elva kommer jag ligga i sängen. Det bästa är att jag faktiskt är sömnig! Tvättade alla sängkläder idag och dammsög min madrass med vår superdammsugare så det ska bli najs att lägga sig nu! Finns det något bättre än att lägga sig i en säng med nytvättade lakan? Det är iaf bland det bästa som finns. vi kan ju inte säga tt det är det bästa, hehe. Det hade varit det bästa om min D låg där och väntade på mig men så kul ska vi inte ha det :o/


God natt!


Studieteknik?

Igår låg jag i sängen innan 23 (nån min iaf) och det borde bli min limit.. att jag är uppe senast till 23.00 om det inte är något speciellt på G. Är jag uppe senare, vilket jag oftast är så sover jag inte bra och det känns inte bra att vara uppe för sent.. jag vill verkligen ha sunda vanor.. kanske ligga och läsa en bok innan man somnar. Jag sitter vid datorn ist.. Usch, ingen ordning på mig! Skärpa sig vafan! En bra början är att återgå till pluggandet. Har tagit en massa pauser.. nyss gick jag iväg till Hemköp och det var en välbehövlig promenix. Frisk luft var precis vad jag behövde! Annars har jag faktiskt varit duktig idag. Jag har tvättat och diskat lite :o) För övrigt känns det inte som att jag gjort något egentligen utan mer lite av varje.. plugg, paus, plugg, paus.. Another day has passed by.. suck! Jo jag ringde D också och lyckades undvika att göra nått vettigt i ca 50 min. Dumma mig! Måste gå och läsa och markera lite text nu med min spygröna markeringspenna så jag slipper mer dåligt samvete för att jag känner mig som den mest oorganiserade-jag-gör-vad som-helst-bara-jag-slipper-plugga människan :o( Det är ju dessutom kul.. roliiig kurslitteratur men ändå tar det emot! Förstår inte!


Laters.. probably.




På den tiden då man lyssnade på kasettband

När jag var yngre, innan jag haka på att lyssna på BsB och dom blev mina idoler så lyssnade jag bara på turkisk musik. Hade en hel låda full med kasettband (yes, det var på den tiden) och det var allt från mustaschprydda gubbar till Tarkan.. hela den turkiska sångeliten fanns att finna i lådan! Älskar fortfarande turkisk musik! Tarkan var (och är) min favorit (of course)..

Här får ni 3 godbitar från Tarkan..






Just nu

Bloggtorka!


Bad --> bed

Nu vill jag bara gå och lägga mig. Man blir så dåsig av att bada.. ska även bli skönt att lägga sig tidigare (innan 23) för en gångs skull. Det var längesen jag såg fram emot att sova som nu. Bed, here I come!


Natti natt!





Bubbelbad

Klockan är fem över halv 9 i skrivande stund och det är fortfarande ljust ute.. Jag kom hem för en stund sen.. Är trött så jag ska ingenstans ikväll, men det är å andra sidan ingen nyhet för jag är nog den segaste människan ibland. Jag vill mycket men orkar inte.. allt verkar vara ett projekt i mina ögon. Ska iaf tappa upp ett bad och ha ett minispa för mig själv. Lite jobbigt att man alltid är stuck med sig själv.. men man får göra det bästa av situationen.
Att älska dig själv är ju viktigt.. men man bråkar väl och är arg på människor man älskar ibland så man får väl vara arg på sig själv ibland också!

Bubbelbad..


Lördag

Hej hopp!

Jag har en sån där dag när man inte riktigt vet vad man ska göra av sig själv! u feeling me? Jag har en massa att plugga men samtidigt vill jag ju ut i solen men ändå inte för då kommer jag inte få något gjort.. Jag kan ju vara ute en studn och sen plugga eller tvärtom, plugga lite och sen belöna mig med att gå ut i solen!? Suck! Egentligen är det här en sån dag man ska sova bort.. kan vi bara hoppa till söndagen nu? Det blir nog att jag sitter och pluggar lite nu, sen får vi se..

Igår var jag hemma.. A kom över och vi satt och kollade lite roliga grejer på internet.. dramabutton is the shit, hehe. Det var trevligt iaf.. längesen manb skrattde så mycket! Sjuk humor my friend!

Nog tjatat nu.. pluggish it is..


Laters.




Dramabutton

För er dramaqueens som behöver MER drama ikväll.. tryck här!

Funfunfun!

Good morning sunshine

Det blev frukost i solen på balkongen imorse :o) ..plötsligt började det lukta bajs ute så det blev en kort stund i solen :o( Vart kom lukten ifrån? Jag var tvungen att stänga balkongdörren helt! Shit! Bokstavligen talat! .
Hade tvättid imorse men jag försov mig (med mening) så det blev ingen tvätt. Dammsög precis och ska diska så jag iaf gjort något duktigt. Sen ska jag ut i den soliga dagen :o)
Idag är det (bara) 2 veckor sen jag åkte ifrån min bebis.. det känns redan som evigheter! Bara 2 veckor sen ju!

Nedostajes.. ♥


Ha en fin dag. Puss!




Dags för lite mer Dino Merlin

Erkänn ni hade börjat sakna mitt tjat om Dino? Merlin alltså! .. här kommer iaf bilder från konserten! Behöver jag säga att jag vil ha repris snart?
Haj Dino, dodi nam opet, brzoooo!!!

Bildkommentar: Ni får ursäkta det fula plastglaset jag håller i på bilderna.. det var kvällens enda drink och den var bara onödig.. behövdes inte och så var den inte god heller. Den bara sabba bilderna. Damn you, plastic glass!




Med dessa bilder säger jag nu god natt! Sov så gott!



Framtiden säkrad

Ansökningen förlängdes till kl 12 idag så jag hann söka på rasten! Great! Nu är min framtid säkrad :op haha, inte riktigt den känslan då dä man det är skönt att ha sökt iaf. Dock har jag aldrig börjat på den kurs jag sökt utan hoppar altid in på nån annan när terminen börjar.. that´s just me! Det är iaf min plikt som ordningsam student att söka och vara aktiv så att säga.. inte ta allt som det kommer.. as I always do, hihi! Nån som sökt nån trevlig kurs på GU i höst?
Nu ska jag duscha för det är hett ute (egentligen inte men lagom varmt så..) och sen ska jag ge mig iväg.. fika nr 2 om nån timme med min gamla sparringpartner! Dags att damma av tennisracket snart eller? Tro det eller ej men jag är gammal tennisspelare.. en talang som gått förlorad.. ska dock satsa på en karriär som senior! Sista chansen där!


Ha en fortsatt bra dag i solen!

Pusaaaa!


Sista ansökningsdagen idag!

Vid det här laget kan man nog konstatera att det är omöjligt att söka! Det går inte att få upp sidan och jag har laddat om den hundra gånger! Det bara krånglar! Nu skiter jag i det! Dom får flytta fram sista ansökningsdatumet annars blir jag arg för det är verkligen impossible!!! Aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrhhhhhhhhhhgggggggg!

FLIPP!

Shiiiiiiit,måste bläddra igenom GU katalogen snabbt nu och knåpa ihop en anmälan till höstens kurser! Damn, alltid sista minuten! Jag som ville sitta och pyssla med ett kollage nu :o( Ja ja, that´s life.. u gotta put school first! The future is calling ;o)

Laters!


Beyonce - Halo

Slänger in en låt som inte är Dino Merlin.. bara för att bryta av lite :op

Underbart vacker låt!



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight,
They didn´t even make a sound..



Min dag såhär långt

Gick några ärenden imorse, betalade kåravgiften (finally) och gick sen hem, åt lunch och gick och la mig. Gick upp nyss.. försökte sova bort huvudvärken men den är kvar.. måste ändå ta och plugga lite nu fast jag helst bara gått och lagt mig igen. Vissa dagar är till för att spenderas i sängen, detta är en av dem!

Intressant dag va? :op

Alohaaa!

Desperate Housewifes

Såg på dubbelavsnittet av Desperate Housewifes ikväll och när jag skrev att det var evigheter sen jag såg på TV så menar jag inte en vecka eller två utan nästan ett år! Det har nästan gått ett år sedan jag satte på TV:n! Tycker det räcker med den tid jag spenderar vid datorn.. tänk om jag skulle ha serier att följa på det! Deserata hemmafruar ska jag dock försöka se nästa vecka igen. Brukade följa den serien förut. Me like! Man blir nästan sugen på att bli en hemmafru! Fast det får räcka med att jag är desperat.. sen kanske jag blir hemmafru :op
Appråpå det så måste jag bara beklaga mig över att min disk aldrig tar slut! Jag diskar och sen äter jag och då ser det ut som om jag haft middagsbjudning för 10 pers.. så då diskar jag igen men då får all disk inte plats i diskstället så då får jag diska i omgångar och inan det är dags för nästa rond så har det  tillkommit mer disk! WTF??? Nån som har någon bra housewife-lösning på mitt problem?

Läggdags nu iaf.. fick precis ett god natt sms av min älskling :o) önskar han var här nu så vi kunde sussa ihop men men.. man kan ju drömma..



God natt och dröm sött ni med!


btw såg en bil med registreringsskylten GAD idag. Undrar om det var en balkanpeople? :op

Moj je zivot Svicarska, skoro pa savrsen

En låt av Dino jag inte lyssnat på innan. Ja för några år sen så var jag inte så insatt i vår musik men jag blev balkanifierad och Bosnifierad efter min vistelse i Zenica efter att jag blivit tillsammans med min Bosniska pojkvän. Den här låten blev iaf en ny favorit på konserten!




Nu ska jag se på Desperata hemmafruar.. var evigheter sen jag såg på TV..

Laters ;o)




3 år & 2 månader

Så länge har jag och min baby varit tillsammans idag! Inte illa va?

Grattis till oss! Zivjeliiiiiiiiiii!!!


Let´s talk about love baby

Huvudvärk hela dagen idag :o( Kaffe hjälpte inte heller.. det är thoose days i månaden som är skapta för att man ska känna sig blä på ett eller annat sätt. Promenerade i Slottskogen idag och fikade med S. Lyckades frysa idag igen.. blev lurad av termometern som visade hela 15 grader men jag får skylla mig själv för att jag envisas med att se vårig ut trots att det mer likanr en höstdag ute. Man vill ju inte behöva dra på sig vinterstövlarna igen fast det nog varit skönt att ha dem på fossingarna idag. Hoppas på mer värme imon!
Jag är trots allt happy nu.. ringde min baby nyss och pratade i 40 min! Jag tjatade mest om Dino Merlin konserten och om hur jobbigt jag tyckte det var att jag inte kunde dela med mig av våra låtar för att jag inte hade någon mottagning på mobilen. Det var iaf skönt att bara prata men min älskling som om jag var där.. jag brukar tjata mycket då också :op  Ibland behöver jag bara höra hans röst.. nu fick u han höra mer av min men ändå :o) Han har varit lite nere de senaste dagarna så han behövde också höra sin Minco.
Nu ska jag koka salvia te och sen lägga mig och drömma sweet dreams!
Imon blir det stan.. har ju inte varit där sen i fredags ju :op Skönt med en paus men jag behöver göra några inköp.. smarta och genomtänkta inköp! Man kan ju hoppas, hehe. Vi får se!


Natti natt på er!

♥ L O V E ♥


Ricky Gervais - Funny guy!

You can lead a cow upstairs but not down..
Hahahah :oD




Supermen

.. Live från Göteborg! Filmat av mig :o)

Uzivaj te!





En liten utflykt

-Marstrand-




Såhär i efterhand..

..är fortfarande sur för att jag inte fick något kort med Dino Merlin. Var inne på kaponi.com och såg en massa bilder med folk som fått sig en bild.. avis avis avis! Jag vet aldrig vart man ska ta vägen och jag fattade inte tat man kunde ställa sig i nån kö efter konserten.. sprang till garderoben för att få ut våra jackor ist! Blir arg på mig själv bara jag tänker på det! BLÄ! Tur att solen skiner ute och att det bidrar till bra humör för annars hade jag varit tvungen att sura hela dagen men nu blir det glass i solen och happy happy mood ist!


Glad påsk btw



Förfesten



Just nu:
Zavidim onima sto su sad s Dinom!

Dagen efter

Ingen baksmälla, för min del iaf :op Jag vill bara ut i solen och fortsätta vara happy! Dino makes me happy! Konserten var surrealistisk.. jag hade nog längtat så länge sfter att stå där och sjunga med i alla mina favoritlåtar att jag såhär i efterhand inte ens fattar att jag var där igår. Skulle behöva gå på Dino´s konsert igen för att det ska sjunka in.. synd bara att nästa konsert  är i Malmö. När är nästa turné? Hur överträffar man ett album som Ispocetka? Jag vill uppleva det igen! My mind is a bitch! Ett störningsmoment var att JAG hade noll mottagning på mobilen! Jag som ville ringa älsklingen när "våra låtar" spelades! Jag ville dela med mig av stämmningen men istället missade jag typ låtarna för att jag kämpade mig med att försöka få mottagning. Mot slutet gav jag upp och kom på att jag kunde låna nån annans mobil så min baby fick höra Supermen och Kad zamirisu jorgovani i slutet :o)
Av bloggers så träffade jag Medina och Melissa. Hade sett fram emot mer bloggmingel men det var ju packat med folk. Jag lyckades även glömma min kamera så nu väntar jag på att få bilder av de andra..


Stay tuned..






För som inte visste

Alla (balkanbloggare) har skrivit om Dino Merlin i dagarna och jag har väl också tjatat en del om kvällens konsert men jag får minsann nte nog så IKVÄLL ÄR DET DINO MERLIN. bara så att ni vet ;o) Årets konsert och alla från balkan bloggsfären jag känner till ska dit. Trevligt trevligt.. Kanske blir en blogg träff igen, om man lyckas känna igen någon i massan! Sist blev det en mini-träff  på Sako & Selma konserten. Det var mys. Så vad har man på sig ikväll? jag har försökt hitta på en ny outfit men det lär ändå bli samma outfit som på senaste konserten men lite nya acessoarer.. Orka bry sig en massa egentligen. Senci är hemma hos mig nu och det blir kind of förfest hos mig innan vi dra till konserten.

Ses i vimmlet!

/♥


Happy day

God morgon!
De senaste dagarna vil jag börja alla inlägg med att skriva att solen skiner för det gör den och den gör mig glad! Så.. solen skiner denna morgon och jag anar en underbar dag men ett underbart avslut, nämligen konserten ikväll! Today is a happy day! Det behövs!

Frukost nu..

Laters♥

Sweet dreams


Lite om resan

Det är dags att jag skriver lite om min Bosnien resa.. man måste smida järnet medans det är varmt så det får inte gå alltför lång tid innan jag skriver om vad som hände, hur det var osv. Hände inte såå mycket visserligen.. Jag åkte ju ner för att träffa älsklingen för att vi behövde få ses. Ni vet, det kan krisa sig ibland när man har distansförhållande för man ses inte ofta och det var det som hände oss. Vi kom in i en liten svacka och jag åkte ner för att det var det som behövdes för att rädda förhållandet. Vi hade det fint under mina 2 veckor som jag var där och det var bättre än det varit innan.. minimalt med tjafs och sånt.. lite oense får man ju ändå vara ibland men sammanfattningsvis var det en lyckad lovetrip :o)

Under min vistelse nere i Zenica spelade Bosnien två matcher mott Belgien i kvalifikationerna till VM och vilka matcher det var! Ni Bosnier vet vad jag pratar om!

Här är två bilder i samband med matchen som spelades i Zenica som för övrigt var min födelsedag.. det sabbade mitt födelsedagsfirande en aning och jag tycker inte jag blev firad så nu måste jag ta igen det. Planerar att ha kalas snart.. bara för att få ha en tårta med ljus i som jag kan få blåsa ut och önska mig någonting. En födelsedag utan det är inte en födelsedag så den dagen var jag minst sagt missnöjd med. Stackars D får fortfarande höra det.


Sunny day!

Solen har tittat fram! Behöver jag säga nått mer? ..

Ha en bra dag!


Vill du ha fler besökare på din blogg?

Var ett tag sen jag tipsa om någon sida.. så här kommer ett tips på en sida genom vilken man kan få en massa läsare förutsatt att man lyckas värva någon till sidan också. Sidan jag pratar om heter Viral Trafik och jag hitta den via designadinblogg.se. 
Lite kort om hur sidan funkar;
För att bli medlem måste du besöka 6 bloggar och en sponsorsida. När du gjort detta kan du bli medlem och därefter ska du värva medlemmar till sidan. När du värvat en medlem hamnar din sida på listan över de sidor nästa medlem måste besöka. Det är lite som ett pyramidsystem men det sägs funka och är helt gratis. Tar bara nån minut att fixa!

HÄR kan ni läsa mer och bli medlemmar via mig of course!
Ska se vad som händer.. kanske får jag en massa läsare, hehe.. värt att testa!



Tjingeliiiing!




Good morning sunshine


Bjuder på lite sol denna regniga morgon.

Bilden är tagen i Zenica. Love it!



Orkar inte mycket

Ööööörkar inte kämpa mig med mitt bildredigeringsprogram! Visserligen är det inte ens krångligt men när man är trött kan de enklaste sakerna verka svåra och det är precis så det är för mig just nu. Jag fixade två bilder men dem får ni se imon.. passar inte med bilder såhär sent.. inte för att det egentligen gör nått när man lägger upp dem men det måste kännas att det är rätt sammanhang liksom och i och med att det är Bosnienbilder så kanske det passar sig att säga nått om min resa också men det orkar jag ju inte. Det var ett jäkla tjat om att inte orka va? hehe, fy fan alltså. Att läsa mina inlägg måste ju vara som att se på när färg torkar.. fun.. or not :op
Nä nu ska jag iväg och drömma sött. Ikväll vill jag drömma nått mysigt!


Natti natt ♥


ps har roat mig med att högerklicksskydda min blogg så vill ni låna bilder får ni fråga först. Varför nån nu skulle vilja ha mina bilder är je en annan femma but u never know.


Ren work out

Dagens första inlägg. Lite sent kanske men jag har inte varit hemma = omöjligt att sitta vid datorn = BRA! Btw har jag träningsvärk efter städdagen igår! YES! Vaddå gå på gym? Kom hem till mig och städa ist :op Finns hur mycket som helst att göra.. borde även måla om.. gratis medlemsskap dessutom, hehe. Som en kvinna i 40-50 års åldern så.. "på min tid häll man inte på med dieter eller sånt för man städade hemma så pas mycket att man inte behövde tänka på formen. Man städade till sig en snygg kropp" och visst fan är det sant. Att bränna kalorier av att städa är dessutom käckt då man kommer i form OCH får det fint och städat hemma.. 2 in 1! Jag låter helt frälst nu så jag ska sluta promota städande framför at gymma nu. Jag ska ju börja springa så fort det blir vår på riktigt så jag sätter inte hela min tro till att städandet kommer att få mig bikinisnygg lagom till beach 2009. Ja kära ni, ångesten inför att vsa sig i en tiny winy bikini i sommar kan börja! Fan jag som satte i mig en sirnica (ostpaj) precis. Suck. Gott var det iaf!
I owe u bilder och tjat om hur det var i Bosnien och allt däromkring men ni ser att jag bara babblar om annat :op Måste hoppa in i duschen nu så om jag inte däckar sen så ska jag försöka producera något mer lite senare..
Har förresten en fråga till mina läsare (I know u are out there) varför de snålar med kommentarerna? Jag har då undrat förut varför inget tycker något eller skriver nått bara för att göra mig glad :op men kanske är det som jag kom fram till sist jag ställde mig frågan.. nämligen att det inte finns nått att kommentera. Hmm?


Laters y´all!


Städtant

Från kl 08-16 har jag skurat, tvättat, dammsugit, diskat, dammat och ändå ser det ut som om en bomb slagit ner här hemma. Hur mycket jag än diskar så tar disken aldrig slut och hur mycket jag än plockar undan så ligger det grejer överallt. Det måste vara fel på min städtaktik! hmm.. kan vara det att jag hopar från att göra den ena rejen till at börja på något annat och så blir allt halvfärdigt. Lite synd att jag spenderade nästan hela dagen med att vara en städtant då solen sken ute ochvädret var ganska behagligt. Det blev en liten promenix och en fika med A iaf så jag har inte BARA städan idag. Imorgon är det skola och jag känner mig vl sådär kagom  taggad efter min lilla paus men det är bara att ta tag i det. Känner redan att det är dags för sommarlov nu. Hoppas jag kan somna ikväll så jag får tillräckligt med sömn iaf. Igår var jag hur pigg som helst och det är jag nog nu också! Shit! Hur är det möjligt? Jag har ju varit uppe sen 8!!! Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Ja ja, jag säger iaf god natt till bloggen nu.. och..


god natt på er också. Sov gott!

Bisous!


Vårkänslor

Dags för mig att bjuda på lite bilder från senaste Bosnienresan aka min lovetrip :o) Det blev mest kort på mig och D men jag får aldrig för många!

Voilá! Vår i Zenica..





..a ti si zaba zaba..

za tebe  bebo :o)




Oskar:
Ti si jara, ti si para, tako vrela si
i kad te gledam jedu mi se med i orasi
sve sto imam ja bih dao da moja si
ali kad hoću da te zgrabim ipak bežiš mi

I baš sve momke lako zapališ pa ohladiš
i moj mozak bogami ćeš ti da poludiš
i kad odustanu svi drugi jer ih rastužiš
ja znam na koga ćeš na kraju da se odlučiš.

Ref. Oskar:
Jer ja sam zmija, ti si žaba, žaba
možeš da bežiš ali džaba, džaba
i kada upadneš u zamku tu u šipražju
u jednom zalogaju tebe ja progutaću

Slavica:
Ti si sočan, ti si moćan, ti si fatalan
i baš oduvek sam na takve momke padala
al da ti sebe predam odmah ja bih plakala
jer bi pomislio sigurno da laka sam

Zato bežim, malo režim, a ti juriš me
i sa drugim momcima za mene boriš se
a ja te volim dušo ali samo pravim se
jer ovako kada nemaš me, ja imam te

Ref. Slavica:
Jer ti si zmija, a ja sam žaba, žaba
možeš da pretiš ali džaba, džaba
i kada upadnem u zamku tu u šipražju
baš kada zineš u dava skoka brzo nestaću
...

Måndag morgon

God morgon!
Upe med tuppen! Betyder att jag kommer däcka runt kl 12 men visst känner jag mig hurtig. Hade bokat in tvättid kl 8 och när jag kommer till tvättstugan så ser jag att ag bokat fel datum.. jag hade bokat för igår ist för idag! Smart Emina! Som tur så fanns det en ledig tid från kl 12 så jag kommer få min dos att tvätt idag :op Igår kväll blev jag städsugen så idag ska jag försöka städa lite också. Har lite andra grejer att fixa idag förutom tvätt och städ.. så jag ser en lååång dag framför mig. Trevligt när det är full rulle :o)


Laters!


Back from Bosnia!

Nu är jag oficiellt tillbaka från min lovetrip :o) Kom hem igår kväll. Bussresan gick smidigt.. jag hade två säten hela resan.. alla förutom några hade det så det var najs. En verklig bonus då det sällan finns så mycket plats i bussen ner till Bosnien.
Ska inte tjata s mycket nu utan allt om resan och bilder blir det i dagarna framöver. Har verkligen vant av mig vid att sitta vid datorn i timmar och måste säga att det var hur skönt som helst att inte ens kolla sin mejl.. Nu blir jag stressad bara över att sitta vid datorn i nån minut.. vill inte. Ska defintivt inte göra det till en vana att hänga vid datorn igen så där mycket som jag brukade! Det är ju inte bra för hälsan om inte annat. Detta betyder inte mindre bloggande och så men ni vet hur man ibland bara sitter kvar framför datorn även om man faktiskt kollat alla bloggar man läser och mejlen och allt det där.. ändå sitter man kvar.. det är det som jag ska sluta med. Jadra massa tjat om det men jag är bara stolt över att jag undet två veckors tid spenderat max 15 min vid datorn! :o)
Nu ska jag hit the shower and then the bed!


Natti natt!




Happy birthday to meeee!

Jag lever! Skont att ta en paus fran allt som har med internet att gora men jag maste ju bara informera er om att jag fyller ar idag! Och NEJ, det ar inget aprilskamt, jag fyller faktiskt ar idag! Hela 24 ar dessutom.. oj oj.. ska forsoka att inte deppa ihop, men visst fan ar man en gamling nu :op
Grattis till mig iaf :o)

Ha det,
PUSS!


ps vi har haft hela 21 grader har i Zenica ;o)

RSS 2.0
Test