Datortrubbel..

Det har men att uppdatera bloggen vill sig inte.. sist jag skrev hade internet hos D borjat funka igen men sa drabbades datorn av varsta viruset sa nu har jag ingen connection med omvarlden igen.. hehe. Vad gora, jag ar ju trots allt pa semester :op Inte kul att sitta inne pa internetcafeet dessa varma sommardagar sa det blir kasst med updates. Sorry.

ps idag horde vi en krasch och sag sen hur en bil och en skoter krockat. Tva killar satt pa skotern. Den andre blodde fran ett sar i huvudet och den andre bara lag dar.. Han var den som korde och han hade inte hjalm..  vi horde att han inte overlevde och det pga att han inte bar hjalm. Han hade overlevt for det var ingen haftig krasch da bilen praktiskt taget inte var i rorelse.. det var i en korsning och bilen skulle gora en u-svang. Skotern kom korandes i hog hastighet och krascha in i bilen sa det var inte bilforarens fel men det som slar en nar man ser nagot sant ar hur sarbar manniskan ar. Det ar vart att tanka till innan mansatter sig och kor.. man kan undvika en massa skit bara man tanker sig for lite innan. Livet ar skort.

Ta hand om er.


senci:
Nema njemu vise cigara.. never again sen det som hande. Pusam te!

uppdatering: bada killarna pa skotern dog ( en var aldre.. far och son verkar det som). Vi fick hora det senare. Den ena verkade ok efter krocken.. men tydligen dog han senare pa sjukhuset. Sa himla sjukt hur lite det kravs for att nagon ska mista livet.

Sad te ima, sad te nema..


Kommentarer
Postat av: bra inlägg minco!

BÄR HJÄLM JÄVLA IDIOTER!!!!Pussam te.. :D introducera nikotinplåster, eller tuggummi hahaha