Konserten

Igår var jag S och Senci på Seka Aleksic konserten. Det var inte årets konsert precis så var ni inte där missade ni inte så mycket men det var var sådär najs och det blev en hel del dans så jag är nöjd för det var ett tag sen jag shejkade loss lite. Underbart! Seka var la bra så.. jag är ingent fan av henne men hon har en del bra och dansvänliga låtar. Tyckte nästan det blev mer ös i pausen när DJ:n bara spelade låtar. Mot slutet av konserten kännde jag att mina ben inte orkade ta mer.. jag kunde varken stå eller dansa mer men det kändes iaf liiiite lättare att dansa.. har aldrig haft så ont i fötterna innan som igår kväll! Trots mina annars sköna pumps så hade jag sååå ont att jag inte såg klok ut när jag gick. Men jag var som tur var inte ensam om att gå konstigt.. hehe.. alla hade vi ont i fossingarna. Ett tips är att INTE gå på stan hela dagen innan man ska på konsert vilket oftast innebär att stå/dansa i högklackat! det var precis vad jag och Senci gjorde.. vi var på fötterna hela dagen och sen bytte vi bara till partykläder och gick till konserten. Stackars fötter! Dumt nog tog jag inte kameran med mig så det blev bara några enstaka kort som togs med mobilkameran :o(
Konserten igår gjorde mig bara mer taggad inför Dino Merlin som kommer snaaaart.. eller i april då men det går fort och jag längtar efter den stunden då jag kommer stå där och sjunga med i alla hans uuunderbara låtar som kommit att betyda mycket för mig på senare tid.. yes, I´m talking about lööööv!

Nu ska jag ligga och läsa i sängen en stund inna jag somnar.. (somnade la inte innan 4 imorse.. kunde inte sluta tjöta..)

God natt på er!
PUSS♥




Kraljica

Måste ju lära mig Sekas låtar tills imon! Jag kan typ en! haha, lycka till liksom :op
Här är en iaf..






Drömmar

"Ögonen ser saker klarare i en dröm än de föreställer sig vakna."
-Leonardo da Vinci


No pants Day

Ja det finns en sån dag i USA.. en NO PANTS DAY. Kanske något för mig!? Kom nämligen inte hem ett par byxor rikare.. Jag prova jeans på ZARA, Bik Bok och JC och jag blev bara trött och besviken pa att jag inte fann några jag tyckte satt bra :o( Ja, jag har höga krav på byxor.. dom får inte vara grova utan ska vara i mjukt och strechigt tyg.. dom ska inte göra så att man ser bredare ut!.. Fan, dom ska helst vara skräddarsydda! Man ska ha det sådär så att dom scannar ens kropp i butiken och sen syr upp jeans efter din kropp! Jo, det finns men inte här! Min kropp inte är redo för några vanliga byxor nu. Orka pressa sig ner i ett par jeans liksom. Jag tänker vänta tills jag är slimmad (like I used to be once in my life.. once!) och då ska jag shoppa jeans! När jag bara slinker ner i dom galant och slipper ha träningsvärk i armarna efter att ha försökt knäppa igen knappen. Why bother att plåga sig själv liksom? Snart blir det finare väder och jag ska satsa på finare strumpisar och söta kjolar :o) (senci, jag vet vad du tycker.. please forgive me..)


En bild på hur en NO PANTS DAY kan se ut.. ser väldigt skönt och avslappnat ut! Vad tycker ni?


Jakten på pants

Hej hopp!
Härligt att  inte behöva ställa klockan på morgonen. Gick la upp runt 11 men sitter ändå ochgäspar här.. behöver komma ut och få frisk luft. Ingen blå himmel idag.. den är vit. Hoppas bara det inte börjar regna eller duggregna sådär jobbigt som igår.. små små miniregndroppar..
Stan som gäller idag iaf. Jakten på pants ska återupptas så wish me luck. Om inte det lyckas så kommer jag hem med nya strumpbyxor ;o)  Återkommer ikväll och då får ni veta hur det gick. Mhm, spännande.. :op

Ha en bra dag!

Nästan som workout!

*GÄSP* Fyfan vad trööt jag känner mig nu.. efter den där garderobsinventeringen. Linnen fanns det mest va.. 15 st men ändå ligger dom bara där (ihopvikta nu) och de flesta kommer inte till anvöndning. Jag vill ha nya sköna och fina baslinnen.. så trött på sänna tighta från H&M! Inget bra med tigta grejer på sommaren speciellt.. usch. Byxor finns det 1 par av så det står som prioritet nr 1 på inköpslistan.. ska försöka komma hem med ett par imorgon! Sen har vi den där högen som nu ligger på mitt golv. En massa kläder som inte används men som man ändå inte kan slänga bort! Man bara samlar på sig grejer.. *gääääääääääsp* Herregud vad jag gäspar. Jag kommer sova gott inatt iaf. Reko bi covjek da sam kopala..
Jo, det blev en semla idag minsann! men ingen shopping av byxor.. men som jag sa det tar vi imorgon ;o)
Nu ska jag tjöta lite med boyfriend och sen zzzzzova!


Natti natt på er!




Inventering

Nu ska jag göra en iventering av min garderob. Tycker att den ser full ut men jag har inget att ha på mig vilket betyder att jag måste börja handla det som kommer att koplettera det jag redan har. Hur ska detta mission gå till da? Jo, jag tycker att jag har ett superbra upplägg på hur det ska gå till! Nämligen.. Jag slänger ut allt från garderoben, tar ett papper och antecknar vilka plagg som finns i min ägo. Jag börjar med att skriva Linnen- (antalet) osv.. så kan man lätt se vad man har för mycket av och vad man behöver mer av etc.

Så, nu ska jag sätta igång!

Laters.. ♥


Tisdag aka fettisdagen

Idag var det ny delkursstart. Ny föreläsare, nya regler och bestämmelser. Väldigt strukturerat och sådär. Vi fick inte ens ha kvar våra gamla grupper :o( utan vi blev indelade i nya grupper efter att alla tilldelats ett kort från en kortlek.. alla 1:or fick bli en grupp, alla 2:or osv.. hehe.
Jag vaknade till en blå himmel och sol men shit vad kallt det är ute. Man lurades att tro att det var vårväder ute ett tag där! Brrrrr.. Jag som planerara gå jeansjakt på stan idag. Nu har jag verkligen ingen lust att traska in till stan men jag ska försöka tvinga mig ut igen.. när mina två maskiner tvätt är klara.. jo da, jag var duktig nog och slängde in lite tvätt nyss :o) Planerade ju att äta en semla idag ju.. det är ju min dag idag! Fettisdagen, höhö.. nä men det är ju meningen att man ska äta en semla iaf så jag hoppas det blir av. Viktigare än att få plats i ett par jeans ;o) (bli inte galen på mig nu senci.. jag ska köpa jeans..) Man går ju upp i vikt helt obemärkt när man bor i ett par strumbyxor. Kommer inte ihåg när jag senaste hade byxor på mig.. o då räknas shorts inte.. Hatar verkligen att shoppa pants :o( speciellt när man står där i provrummet och inser att man kommit aningen ur form när man kämpar med att komma i jeansstorleken man hade sist man köpte jeans.. vilket för min del var lääängesen! Tro inte att jag inte ska ha en semla för det ;o)

Ha det bra så länge..
Puss puss♥


En semla.




 


Efter stormen..

.. kommer lugnet. Äntligen en kväll då man kan lägga sig i lung och ro.. utan att känna att ens hjärta vill brista. Det har varit ganska stormigt in the löööv area på senare tid och ni vet hur det är när man fastnar i tjafsträsket och bara bråkar och bråkar. Jag vet iaf hur det är och jag hatar det. Det känns som att man har en curse över sig ibland för det går inte att stoppa känns det som. Ikväll pratade vi iaf om det som behövdes och förmodligen kommer en lung och fin period nu.. God I hope so! Kärleken är tydligen nått man får men fan vad man måste kämpa för att behålla den sen! Man får se det som en prövning.

God natt på er lovers där ute!


Aj Riki Martine

Samo za tebe Senci ;o)



Konsert på fredag?

Vem av er bloggers planerar att gå på Seka Aleksic på fredag?

State of mind..




Cocoo.se

Cocoo´s vårnyheter på ingång.. Här är en liten del av allt fint somfinns på hemsidan. Om jag fick välja skulle jag vilja ha halsbandet med strasshjärtat eller en söt liten kamera! Gulli gull!


Ange koden special i kassan så får ni 15% rabatt när ni hadlar på cocoo.se

Vivo per lei

Ibland vill man bara lyssna på sånt här. Något pampigt! Kom bara att tänka på att jag inte har nån låt av Andrea Boccelli.. nu har jag det. I like it! Lyssna bara på italienskan och franskan i en kombination.. *suck*



En bra dag.. och kväll

Igår blev hemtentan klar :o) Wohooo! Gick upp på morgonen kl 9 då den skulle in samma dag kl 15.15 och skrev typ om en massa. Lämnade in den och så hade vi kursutvärdering också.. det var den kursen! Skönt att få det gjort! Hoppas man bara blir godkänd också :op Nu på tisdag börjar en ny delkurs. Spännande. På kvällen var det klassfest som gällde! Det ver väldigt trevligt och det blev en del intressanta disskussioner om världsproblemen som alltid när man träffar klasskamraterna :o) Alla är iaf trevliga och så.. ser fram emot nästa gång! Nu tänkte jag ge mig ut.. ser mysigt ut med lite snö som virvlar runt..

Laters!


Fuck my life favoriter

Om ni inte varit inne på denna sida så missar ni något!
Här är iaf några av mina favoriter från sidan hittills..

Today, I started a fight at a lesbian bar and lost. I'm a man. FML


Today, I saw my male boss holding a purse. Just to be a smart ass, I made fun of him as if the purse was his. It was his. FML


Today, I was trying on lingerie in the dressing room of Victoria's Secret with my boyfriend next to me. I told my him in a seductive, playful tone "You can stay and watch if you give me a piece of your gum." He said "No I only have three more" and left the room. FML

Today, I lost 200 dollars while playing poker with my new sunglasses. Turns out you can see the cards in the reflection. FML


Today I was watching TV when the Jim Beam commercial comes on with the hot chick saying how she likes her men fat and hairy. My mom walks in and says "See honey, you still have a chance." FML.

Funnyfunnyfunny!


Harmoniskt

Tjohej!
Jag skriver här varannan dag på senare tid.. inte meningen men det har bara blivit så. Jag satt igår och tänkte att fan jag måste ju skriva nått.. lite underhållning liksom innan bloggen bara möglar sönder MEN jag lyckades inte producera något. Jag skyller på hemtentan jag satt och pilla med. Vi fick den i tisdags och imorgon ska dan in så idag ska det fixas! Har en kopp Harmony te här.. jag behöver harmoni nu alltså, hehe. Sätter allt mitt hopp till denna kopp te nu.. Nu måste jag tillbaka till att läsa det tjocka kompendiet.

Hörs sen!


Balkanbloggen

Vad hände med den? Nån av er som också skrev där som vet? den är iaf GONE och har varit det i några dagar.. Var det tjafset som gjorde att den gick i graven? Ja ja, synd iaf!

Ne ostavljaj me

Igår ver en Belliss fri dag! Jag dök inte upp alls här på bloggen.. kom på det på kvällen när jag hade  fullt upp med att så att säga reda ut problem med D på msn. det tar sin lilla tid så att blogga fanns inte i tankarna. Under dagen var det grupparbete som gällde och sen lunch med mami och så.. Har inte sovit så mycket de senaste dagrana och idag hade vi dessutom redovosning i 3 h så nu ska jag ta en dusch så jag piggnar till. Har en hemtenta som ska göras tills på fredag så tänkte sätta igång.. roligt va? Under tiden får ni lyssna på en låt (den är balkan. Bara så ni vet inan ni klickar) jag gillar. Hittade den äntligen på en blogg härom dan! Som jag letat! :o)

/♥


13 år och pappa

13 år och pappa! Vad tycker ni om det? Jag kan inte hjälpa att blilite illa till mods när jag läste artikeln. Barn ska vara barn för f*n, inte göra barn! Läs om nyheten här.


F*** my life!

Ni måste bara gå in på fmylife.com! Bästa sidan ever! Underhållning att bli beroende av :oD

ENJOOOOOOOOOOOOY!!!!!


4-ever

Underbar stämmningslåt! Makes you happy happy!



For ever and ever you`ll stay in my heart..


3 år!

Grattis till mig och älsklingen som firar 3 år tillsammans idag den 14:e februari! Älskar att vår årsdag är på alla ♥-dag och hatar att vi inte kan fira den ihop! Massa pussar kramar till dig på vår dag bebisen! Jag ringdje han ikväll och då hade han stått och väntat på bussen som ska komma med mitt paket i en timme.. ute.. och det snöade också. Ljubav ga grije (kärleken värmer honom) som vi säger i Bosnien :o) Ska sitta och vänta på msn nu så jag får höra om han gilla mitt paket!

Since 14.02.2006

Ett paket kommer lastat med..

Ett brev, en massa pappershjärtan, en chokladask med hjärtan och en liten mininalle är as we speak på väg ner till Bosnaland i ett litet paket som jag skickat med bussen till min baby! Han har skickat till mig med. Grejen är att båda kommer att hålla i någon form av kärleksförklaring den 14:e. Bra timing! Vi måste ju förgylla dagen på nått sätt trots att vi är så långt bort från varandra man bara kan komma. Så, vad ska ni andra löövers göra på Valentine´s? Jo, jag vet att den dagen hatas av många och visst är den komersiell som fan men trevligt att fira kärleken en dag om året iaf :op Hehe, nä man ska ju gö det varje dag! Eller hur? Det är så det borde vara iaf. Mys varje dag året om! Kärlekssvammel.. Ja ni förstår att jag har abstinens! Back to real lirfe nu. Är sjukt trött redan.. trots att jag inte varit i skolan ens.. ska gå och ta mig ett mellanmål och sen måste jag gå.. Jag vill ju sooova :o(  poor me!

Ha det bra och watch out för det är fredag den 13.e idag!

Puss & kram!

14/02/2006

Har suttit och skrivit ♥-brev till älsklingen. Är fortfarande inte klar men det ska skickas imon och bli en alla hjärtansdag överraskning eftersom han inte vet om att jag ska skicka nått. Den 14:e februari är även vår årsdag och i år firar vi 3 år tillsammans! Det ni! Tiden går fort.. helt otroligt. Tyvärr blir det inget firande ihop :o( han är där och jag är här.. och hela Europa mellan oss. Så jag behöver inte planera något mys den 14:e! Är ändå avundsjuk på dem som kommer mysa och kanske gå ut och äta en middag eller bara hitta på vad som helst. Jag ska iaf fortsätta skriva på brevet nu.


Puss!


Löööv

"Gravitation is not responsible for people falling in love."

/Albert Einstein


En mumsig dag!

Idag har jag haft en sån dag! En mumsigt god dag! Jag har jag ätit brunch, lunchat, fikat och ätit middag ute! The occassion? Nä inget speciellt, det bara blev så. Tur att det inte blir så ofta för stackars studentplånboken hade ju inte klarat av det! Imorse lyckades jag försova mig och hade ca 10 mn på mig att komma till skolan så där hann jag inte med nån frukost. Därför lät det lockande med en bruch efter skolan tillsammans med kurskompisen. Sen blev det lunch med mami, fika med Senci och en träff med K som var precis vid middagsdags! Jag kan känna att det är onödigt att lägga mycket penagr på att äta ute när man kan äta godare hemma typ. Vad tycker ni? Sushi är väl det enda som inte r onödigt att lägga pengar på :o) .. och sconsen på Espreso House.. Oh  my God! Fan, jag borde inte ens få prata om mat. Borde tänka på att komma i form istället! :op

Bon apetit ;o)


Per-fékt recension

Så, nu har jag testat den här omtalade produkt. Jag testade den i färgen radiant. Har inte testat den andra nyansen än men resultatet lär vara detsamma..

Produkten är dryg och den känns väldigt lätt när man lägger på den på ansiktet. Jag märkte att den gjorde porerna mindre synliga och hyn blev silkeslen. Hyn såg helt enkelt bättre ut! Resutatet blir naturligt och man ser absolut inte spacklad ut, bara frächare.
Tycker dock inte den ersätter foundation om man verkligen vill täcka mer då den inte har speciellt mycket täckningsförmåga utan är mer transparent. Den framhäver en bättre hy men täcker alltså sämre så jag fick ändå dutta lite foundation på vissa ställen. Har inte testat hur den funkar som primer men gissar på att den funkar bättre som underlag om man vill få det där perfekta resultatet. Sen beror det på hur ens hy ser ut. Har man redan relativt fin hy och kanske bara vill få den ännu vackrare så funkar denna produkt ensam.

Summering: Jag kommer inte att köpa denna produkt utan testa fler liknande produkter innan. För er som vill köpa den så hittar ni den hos eleven.se




Ville bara säga..

.. att jag sitter och grupparbetar på min skola. Jag är med andra ord duktig! Ville bara att alla skulle veta det! Höhö!

:o)



Tester

Tackar fouchés.se som var snabba med att skicka mig 2 tester på Per-fékt produkten jag bloggade om i förra veckan. Kännde att jag vill testa produkten innan efter som den kostar en slant mer än vad mina traditionella foundations gör. Denna ska dock ersätta foundations och vara mycket bättre. Ska testa detta imorgon så då får ni veta hur de funka!



Da podnesem bol



Da podesem bol i na nogama izdrzim sve bi ponovo, samo tebe da zadrzim


Snodde även en lista

I total antiinspiration så kör jag en lista som jag fann hos Mirnesa.

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Yes! Tycker det är ett vackert namn och så är det så poppis också.. We like!

2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
Mygg biter väl en avsiktligt! Hur kan dom annars lyckas bita en när man ligger med täcket över sig från topp till tå? Dom små jäklarna lyckas ändå! Det måste ju vara avsiktligt!

3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
Näe, kvinnan är så mycket bättre än mannen (and u know it) och jag hade nog varit en skitstövel om jag blivit född till man.

4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?
Kommer inte på vilka animerade filmer Disney gjort men jag vet att jag älskade Den lilla sjöjungfrun Ariel när jag var liten.

5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Tja.. jag har massa och jag vill uppnå alla just nu, på en gång! Sån e jag.

6. Är du allergisk mot något?
Har lite pollenallergi.. vad jag vet iaf..

7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Jag vet alltså inte hur ekologisk sån "ekologisk" mat är egentligen men jag köper ekologiskt ibland fast med lite skepsis.


8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Disken


9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Tennis har jag spelat sen jag var 5

10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Nej det tror jag inte. Är man innerst inne olycklig så går det inte att köpa sig ur det


11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Om nån tar bättre bilder än mig så står jag gärna framför, annars bakom :o)


12. Sjunger du i duschen?

Nej faktiskt inte men det är ju nästan nått man borde göra!


13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Ja, Jag får en handfull vitaminer varje morgon av mami.



14. Vilken sorts frukt åt du senast?

En halv apelsin


15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
Jag har gått upp i vikt och det tycker jag är skit!


16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Mörka killar var det la förr men nu har jag en pojkvän som e brunhårig och ljus typ så jag kör på det nu ;o)


17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?
Bara jag får blåsa ut ljus så e jag glad!


18. Brukar du handla på kredit?
Nej. Man ska inte slösa mer cash än vad man har.


19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Nej.


20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Tjöta med D på msn :o) (ok, nu ska jag sova)


Natti natt!


Tji fick du!

Snott från tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~17 sitter och pratar om en kille.
Tjej 1 : När du var tillsammans med Filip hette han något mer än Filip på MSN då?
Tjej 2: Nej.
Tjej 1: Nu när jag är tillsammans med honom heter han Filip och ett hjärta.

Uuuuh, riktigt lågt va! :op


Söndag

Jag tycker faktiskt att det är svårast att skriva dagens först inlägg. Speciellt när klockan är så mycket att man inte kan inleda med ett käckt God morgon heller. Känns lite som att man måste break the ice på nått sätt i dagens första och så känner man lite press. Ok, vad skriver man. Kul att börja varje dag med att detta ska jag göra idag. Sådär under dagen när man postat det där första inlägget så känner man sig fri att slänga in lite citat, låtar, bilder eller vad som helst.. Ja, nu blev det där första inlägget för idag lite om hur jag känner inför inlägg nr 1. Ok, nu över till vad jag ska göra idag. Jo jag planerar att sitta instängd hemma och skriva. Det är meningen att all min energi ska gå åt till att skriva färdigt skoluppgiften nämligen så att ja kan mejla in den ikväll och sussa gott sen. Men självklart dyker jag upp här lite laters ;o) 

Adios amigos!


En kort kort summering

Hej,
Idag har det shoppats och lunchats med mami. Känner att jag gjort fel inköp igen! Blir så himla trött på det! Har iaf sjukt ont i huvudet nu (kan vara pga detta) så det här med att sitta och skriva just nu funkar inte så bra. Får väl bara ta och summera kvällen igår också. Ölkväll med gamla och nuvarande klasskompisar. Väldigt trevligt var det med mycket intressanta och djupa samtalsämnen :o) Tackar alla närvarande för en najsig kväll! Nu ska jag gå och lägga mig för huvudvärken is killing me!

God natt.


Fredag

God morgon,
Frukost vid datorn denna morgon. Så länge man inte äter nått som smular ochk skvätter är det ok, hehe. Jag har en skål muesli med joghurt så det går bra. Visserligen har jag ätit spaghetti vid min kära dator men.. äsch, shit samma! det går ju att torka bort. Anyways, skola står på schemat idag + grupparbete. Sen ikväll blir det träff med gruppen och fd gruppmedlemmar över en drink eller två :o)

Ha en najs dag och ta det lungt ikväll ;o)

Puss!


Sagt av nallen


"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."
- Nalle Puh

Min dag

So.. Hej på er. Det är först nu som jag bänkat mig framför datorn. Jag hade tänkt skriva på skolgrejen en massa idag men så blev det inte. Hoppas jag kan vara lite produktiv de närmsta timmarna innan läggdags. Imorse var jag och Senci på Nelly.se utförsäljningen men hitta inget. Vrf kan inte snygga grejer säljas sådär billigt? Sen hamna vi på Espresso House och därefter lunch i form av sushi. Där joina min mami oss. Sen blev det mer strosa runt på stan och jag blev bla tvingad till att prova jeans. Hon är hemsk den där Senci :op Det var min dag i kort. Väl hemma tog jag et bad. det är najs. Man blir så skabbig av en dag på stan och en massa provande av skor och kläder.

Nu ska jag producera skolmaterial här.

Puss!

Depp is good

Läste precis en intressant artikel på aftonbladet.se igår. Amerikanska forskare har tydligen kommit fram till att (lätt) deppression kan vara nyttigt. Nedstämdhet är något som finns biologiskt hos oss männiiskor och fyller därför en funktion. De menar att deppression gör människan starkare och motivera till livsförändring. Ett tillstånd av deppression kan rädda en från stress och från att bli utbränd genom att den tvingar en att stanna upp i vardagen och reflektera säger forskarna.
 Vad tycker ni om detta? Låter det vettigt tycker ni?
Jag tar den här som en god nyhet iaf då jag brukar deppa ihop ibland.



GÄSP

Sen jag gick upp har jag varit omringad av mina kursböcker. Dom ligger utspridda till höger och vänster om mig. Jag läser i den ena och den andra och jag bara suger in information. Så efter ca 2 h av sk plugg så är jag lite seg. Känner att jag behöver frisk luft. Får väl ta och öppna fönstret. Ska på en gästföreläsning i skolan i eftermiddag också så den här dagen går i skolans tecken. Vilken tur att ämnet ändå är intressant. Fast jag gäspar ändå ihjäl mig. NO AIIIIR!!!


Ska gå och andas luft från fönstret..


/ Minci.



Heter du Emina?

Ja, då är du inte ensam! Enligt svenskanamn.se finns det i Göteborg 98 st som heter Emina och 987 i hela Sverige! Skoj!
Gå in på sidan och kolla hur många som heter som du!

Passa på att hälsa till alla Eminor där ute! Hej hej :o)

Lockande?

Knäppte två bilder härom dan när jag stod på brunnsparken och vänta på Senci. Läger upp dem här för att jag ville visa dom för D. Är ju dålig på att ta fina bilder på min stad.. måste ju locka hit honom liksom :op





Tupplur is mys

Tog en tupplur när jag kom hem från skolan och efter att ha ätit lunch. Mysfaktor! Kunde inte somna igårs så jag var tvungen att ta igen lite sömn eftersom jag efter tuppluren, nu alltså planerat att vara lite produktiv. Ska försöka skriva klart min skoluppgift så gott det går. Kikar in här och slänger ev in några inlägg när jag ändå ska vara produktiv ;o)

Laters!


Daydreamer

"Den som drömmer på dagen vet mycket, som undgår den som bara drömmer på natten."
- Edgar Allan Poe


Provträning

Jag ska ha extra "duktig" poäng för idag! Jag har i sällskap med amigo A varit och provtränat på gymmet! Stort och fint var det.. Blev bara besviken på deras orbitreks :o( det var inte sånna jag är van vid men så fort jag kommer underfund med hur de funkar så kanske jag blir helt såld på dem! Jag ska ge det flera chanser då provträningen gäller hela veckan. Jag gillade mitt gym i Bosnien bättre dock. Litet och lungt. Kul att man tog tag i det och gick och provträna iaf. Som reward gick vi och åt pasta på restaurang sen. en riktig fuling! Så de få kalorier jag brände fick jag i mig dubbelt. Bad! Ska försöka se mig själv träna där i ett halvår.. hmm.. vi får se.

...


Härmapor

Vet inte om det framgår riktigt av bilden men alla vi tre har samma stövlar från Din Sko! Bara det att jag har den bruna versionen (har ett par svarta hemma). We like those shoes med andra ord!
Bilden är tagen på ett café där jag, Senci, Innogen, Micki plus 2 små sötisar fikade idag. Trevligt i mysigt!
It´s all about the small thing in life!

"The club"


Natti natt!


Perfekt skin

Denna produkt skage en perfekt hy! We want that and we like the idea! Att många har talat gott om denna produkt gör en riktigt sugen på att testa! Mer info finns att hitta på eleven.se där man kan beställa denna mirakelprodukt.


Sunny sunday

Hej,
Finns inget bättre än att slå upp ögonen, ser ut genom fönstret och ser en blå himmel och soool! Man blir glad direkt! Sen att det inte gjorde det lättare att komma upp imorse är en annan sak. Hade nog behövt några fler timmars sömn men jag hade hurtigt nog bokat in en tvättid idag så jag var tvungen att kliva upp och tvätta lite iaf. Nu är det avklarat så jag står utan vidare sysselsättning. Hade tänkt gå in till stan då jag behöver lite träningsstuff! Oh yeah, jag ska börja träna på gym! Imorgon var det tänkt! Orkar inte vara ur form längre! Gotta work that ass!

Ha en bra dag och ta vara på det perfekta promenadvädret!


Adios


RSS 2.0
Test