Lovetrip


God morgon!
Solen skiner och jag är happy! Det hade jag visserligen varit även om dett varit grått och trist ute för jag är snart påväg er till älsklingen :o) Mino to Dino. Packat och klart nu! Wohoooooooooo!!!
Under dessa två veckor garanteras inget bloggande men det kan hända. Ska se hur min gästbloggare känner inför att ta över..
Måste springa nu.. ska in till stan och fixa lite och sen ska jag möta upp mami och våra väskor på stationen! Ni får ha det bra så länge!

Puss & kram ♥


Pakenzi

.. Ja , jag ska packa nu alltså! Nä, har inte börjat en.. ska verkligen försöka packa minimalt.. har klurat på outfits hela veckan lång.. käckt att ha färre plagg man kan kombinera istället.
Jo jag kunde inte låta bli att ringa D och berätta the good news, att jag kommer. Jag tänkte försöka hålla det hemligt så länge det gick och avslöja att jag e påväg helst samma dag som jag kommer så på lördag morgon.. sms:a och skriva "vi ses ikväll älskling" :o) Men sist jag överraska hann med att jag satt på bussen så sa han "gör inte om det här.. fan jag kan få en hjärtattack!" hehe.. Han blev glad alltså.. Nu ikväll när jag ringde så blev han också jätteglad.. han var tvungen att gå och ta luft i fönstret.. sötis.. "jag skakar" sa han. Awwwwwww!!! Älskar att göra min baby glad! Jag är ju också happy happy för att jag ska åka :oD Längtar efter att bara få krama om bebisen och pussa på han. Nä nu måste jag packa! Drömma får jag göra senare..


Puss så länge!



Here I go again

Dags för ännu en resa ner till Bosnaland. Nu på fredag börjar den oändliga resan ner med buss. Tja, oändlig är kanske att ta i men det tar ju ett tag. För er som inte vet det vid det här laget så tar det ca 34 timmar från Göteborg till min destination och Dino´s kram. det jobbiga är att det är ingen idé att bli sådär otålig att komma fram när man sätter sig på bussen! jag vill inte ens tänka för mycket på att jag längtar ihjäl mig efter att få komma fram men man kan börja vara sådär happy när man kommit över gränsen till Bosnien för då är det ca 4 h kvar och då kan man börja vara sådärr weiiiiii, snart är jag hos bebisen! Innan dess är det bara att luta sig tillbaka och inse att det kommer ta tid.
Saknar självklat min pojkvän så jag ser fram emot att träffa han fast det bara var 2 månader sen vi sågs sist. Det känns som längre men det blir så. Siat jag var där gjorde vi en del missar och tog inte vara på tiden som vi borde så det är därför det är viktigt att vi får lite tid ihop. Känner på mig att det kommer bli magiskt denna gång (ako Bog da). Längtaaaaar!!! Shoppade lite idag.. hade en lista i huvudet men det blev bara en tight svart trikåklänning på H&M men det blir mer imon då jag måste köpa allt jag behöver inför resan. Får inte springa på stan samma dag vi reser.. timmarna innan bussen går. Onödig stress.

Nu ska jag dricka te för halsen mår inte bra igen. Passar på att säga god natt också..

Sov sött!


Härligt!

God morgon,

Härligt att vakna och se en blå himmel de senaste dagarna! Man kan inte annat än vara på bättre humör då! Nu blir det frukost och sen skola, därefter shopping inför fredagen.


Ha en bra dag!



Hej bloggen? eller nä..

Har funderat på om man ska börja med att skriva "Hej bloggen" ibland? När jag var mindre och skrev dagbok så skrev jag iaf alltid "Hej dagbok" men jag kan tycka att det känns lite wierd att skriva så när man tänker efter.. Ja menar, varken bloggen eller dagboken är ju en person eller någon man skriver till egentligen.. man skriver för sin egen räkning, för att skriva av sig eller så skriver man för sina läsare.. En tanke bara :o) Så jag kan nog inte med att använda de hälsningsfraserna.. hehe.

Hej på er iaf, nu är jag hemma från skolan. Är det inte underbart att komma hem och se mami stå och laga mat! På väg hem tänkte jag på vad jag skulle kunna äta men nu slipper jag tänka på det.. trevligt emellanåt! Perfekt timing :o) Så jag att jag åker till Bosnien på fredag? Nä jag kanske inte gjort det. Ska skriva ett helt inlägg om det sen men bara så att ni vet. Försöker att planera in lite smart shopping innan så jag kan få ihop några snygga outfits att strosa runt i där nere. Dumpa min hobo stil (sencis ord för att beskriva min stil). Har även ca 2 h på mig att klura ut om jag ska lämna tillbaka en jacka jag köpt på H&M eller inte. Sista dagen idag. Kan inte bestämma mig alls. Ska gå och prova den ett par gånger till nu. Vilka problems jag har va :op Crazy!


Puss på er så länge!


Arrived on Belliss

Titta vem som kikade in på min blogg igår! Min Dino från Zenica, Federation of Bosnia and Hercegovina :o) Ja sa åt han att gå in på min blogg nu och kolla bilder, ville visa att jag lagt upp en fin bild på mig och han.. så det var inte hans initiativ.. men mys att se en liten Bosnisk flagga dyka upp där bland alla små svenska flaggor. Jag sa även åt han att kika in oftare så jag blir glad :oD


B-day, yesterday..

Igår var den min vän A som hade förfest/födelsedagsfest och jag infann mig där trots lite förkyldning. Trevliga människor, melodifestivalen (fel låt vann) och tårta! Haha, tårtan var höjdpunkten :op

Den goda välkomstdrinken (made by A), födelsedagsbarnet och tårtan :o)









Idag


Love by Belliss




Drömmer mig bort

Fan, jag skulle ha stannat hemma idag.. after all. Nu är jag bara mer tung i huvudet och hostar och mår sådär ja ni vet..inge rolit. Ikväll hade jag tänkt gå på premiären av Amanda Bergs kollektion för Bik Bok men det blidde inget.. sitter här istället.. Fun fun.. att det inte ska kunna få hända lite skojiga saker i ens vardag!? Jag får väl leva på att jag klarade min hemtenta ikväll da.. Man vill ju ändå inte behöva gå ut i det här vädret. Kan det inte vara som vid medelhavet.. Ljumma kvällar som bara lockar en ut.. man kan ju alltid drömma sig bort. Jag gillar att jag verkligen kan koppla bort den verkliga världen ibland och kan drömma mig bort bort bort :op

Ska ta och göra så nu.. :o)

Laters!


Gött!

Förtfarande förkyld å så men var iväg till skolan imorse ändå. Vi fick nämligen tillbaka hemtentan som vi hade för nån vecka sen.. Jag fick godkänt! Wohoooo! Det fanns en VG del man kunde skriva om man ville men jag gjorde bara G frågorna.. har aldrig satsat på VG hittils.. när det bara är två betyg på universitete.. förutom U då men det vill man ju inte ha. Hade man haft MVG också så hade jag nog satsat på VG iaf men såhär så nä.. kanske nån gång när jag blir mer effektiv i mitt pluggande! Jobbar ju på det!
Anyways.. Jag är verkligen glad för tentan! Var lite nervös faktiskt. Trodde inte det var helt okej det jag skrivit men man underskattar sig själv ibland och det viktigaste är ju att läraren tycker det är bra :o) Jag är sån att jag vågar knappt läsa vad ag skrivit innan jag ska lämna in det.. tänker, vafan har jag skrivit.. flummar alltid ut lite men det får man göra på min skola. Najs!

u ska jag fortsätta mumsa i mig spaghetti! Because I´m worth it ;o)


The one that I want

Längesen man såg Grease ju! Kolla in Sally´s kläder.. Det är typ det som är trendigt nu! Skinnjacka (i want) och tights.. kanske frissan bara som inte riktigt är en trend just nu men det kommer säkert.

Enjoy!



Hemma

Jag stannade hemma från skolan idag. Lika bra att bli riktigt frisk istället för att dra ut på förkyldningen och vara sådär halvsjuk längre tid. det snöar ute så det är faktiskt mys att vara hemma. Jag tittar ut genom fönstret och blir glad av att se snöflingor virvla runt :o)

Nu är det mer plugg som gäller..

Laters

Dino Dino Dinooooo!


Officiellt sjuk

Imorgon lutar det mot att jag officiellt kommer vara sjuk :o(
Igår vaknade jag med halsont och senare under dagen blev det värre.. imorse kände jag mig sjuk men såg till att sova ut ordentligt och senare under dagen gick jag ut fast jag kanske borde stannat hemma. Solen och den blåa himlen lockade. Träffade S och vi köpte biljetter till en viss konsert i april :o) och sen var vi och fika och så..

Igår var det ännu en gång emotionell berg-och-dal bana igen.. det var msn med D och det blev väldigt jobbigt ett tag dä. JDet blir nog att jag åker ner i en vecka iaf snart för att få ordning på saker och ting. Egentligen har jag fullt upp i skolan men det här är också viktigt. Känns som att vi måste verkligen ses snart.. samla nya krafter för att klara det här distansförhållandet. Sen i vintras så har det verkligen varit jobbigt. En rejäl svacka. Vi ( D) tog inte vara på den tiden vi hade i vintras och det är anledningen till att det varit så mycket sen dess och nu behöver vi lite quality-time och det snarast. Får se när det kan tänkas bli.. jag måste hitta en lucka! *suck*

...

5 år sedan

Tiden går fort. I år blir det 5 år sen jag tog studenten! Shit! Dom här små nallarna dök upp igår (låg i nån påse) och jag kom än en gång att tänka på den lyckligaste dagen i mitt liv hittils! Kom ihåg att tårarna bara sprutade när vi sprungit ut från skolan.. man kännde sig fri.. det var nu livet börjande.. Lite pessimistisk nu men allt blev inte så jäkla bra som man trodde det skulle bli bara man fick slippa gymnasiet. Men det var ändå en jäkla bra dag. Hoppfull.


Back on track

Hela dagen igår hördes jag och D inte av och det låter inte som något farligt men vi hörs alltid av via mejl eller sms under dagen.  Men eftersom det var lite kris så hördes vi iaf inte av igår. Jag hade skrivit att jag hör inte av mig mer.. du får tänka igenom allt och så hörs vi när du kommit till insikt.. nåt i den stilen (dramatiskt va) Vi hördes av på kvällen. Han dök upp på msn. Då fortsatt tjatet lite men vi löste det och nu är kärleken inne på rätt spår igen efter några dagar av oroligheter :o) Känns bra! Mindre bra är att jag vakna med halsont :o( vill inte bli sjuk! Sist lyckades jag komma undan.. hoppas det funkar denna gång också. Men inte ska jag vara hemma för det. Ska till stan nu.. blir la lunch i form av sushi :o) Slutar aldrig vara sugen på det!

Love ;o)


Dino Merlin är min tröst..



Prati kuda ideš samo
ako se poželiš vratiti
mi više nikad nećemo tamo
preskupo smo platili
Ono juče bi dobra škola
ovo danas se zove prilika
sutra, ko zna šta nas čeka
nije ni srce srcolika

Kad voda krene
uzalud ljudi postavljaju brane
kad samo nebo zna
koliko je do dna
kad će val da stane
...
I noćas ću kroz mjesečinom
slabo osvetljen lavirint
i nikad niko znati neće
da si moj bila štit

U čem' je finta lavirinta
ko to na kraju nadje put
da l' oni sretni
ili oni pametni
ili svi koji putuju

Kad me ne voli
osjecam u zraku
na svakoj polici
na svakome budzaku
Kad me ne voli
znam ja najbolje
gora je to bol
od grudobolje






Lovetrubble

Var uppe till halv två typ och snacka med D på msn. Eller snacka och snacka.. vi bråka. Det blev bra mot slutet men så sa han nåt han inte borde.. och fan vad arg jag blev. Ibland fattar jag inte hur han tänker? Onödiga småsaker som sårar en.. fattar inte varför han inte kan sluta med det.. Hur som helst så har jag ingen lust att stirra in i skärmen på ett tag.. ögonen orkar inte.. dom tog mycket igår. Det tar på krafterna. Jag har lagt allt i händerna på han.. jag orkar inte mer så om han har lust att visa sig från sin bättre sida och samtidigt visa att man är värd lite ansträngning åtminstone så finns jag här men att jag ska ska bli lovad saker om och om igen som han inte håller.. det orkar jag inte ta mer. Jag kan inte. Får se vad som händer nu. Det var ingen som sa att det skulle vara lätt det här och man kan bara hoppas på det bästa nu.. Låter det som att jag gett upp? nej da, det är bara hans tur nu. Jag är den som i 3 år kämpat för oss och dragit det tungsta lasset.. Vill veta om han är beredd att göra detsamma nu. 

Ska ut nu och jaga kurslitteratur. Inget man har lust med just nu men det måste göras. Juste, har ju brev från D att hämta.. kunde inte göra det i lördags när bussen från Bosnien var framme men ska göra det idag. Inte läga för kärleksbrev men.. Det löser sig. 

Puss.



 

Why can´t I let it go?

I've got it all, but I feel so deprived
I go up, I come down and I'm emptier inside
Tell me what is this thing that I feel like I'm missing
And why can't I let it go
...
I've got the time and I'm wasting it slowly
Here in this moment I'm half way out the door
Onto the next thing, I'm searching for something that's missing

I'm always waiting on something other than this
Why am I feelin' like there's something I missed..

There's gotta be more to life
than chasing down every temporary high to satisfy me
Cause the more that I'm..
Tripping out thinking there must be more to life
Well it's life, but I'm sure.. there's gotta be more.



Kvinnodagen

Kvinnodagen idag! .. En dag då vi kvinnor kan kräva lite extra uppmärksamhet. Tycker dock alla dagar borde vara kvinnodagar, hehe! We rule ;o)

Ha en bra dag ladies!

Sretan 8 mart!



 

Först ansiktsmask sen läggdags

Nu ska jag gå och lägga mig. nej förresten, ska lägga en fuktihetsgivande mask som jag köpte i hälsokostbutiken idag. En liten present till min hy. Efter det så kan jag somna lite vackrare :o) Anyways.. Jo, var på stan en runda idag med Z. Som vanligt så hade jag allt jag skulle shoppa klart i huvudet men så fort jag kom in till stan och såg folkmassan (kom på att jag råkat hamna i stan på en lördag igen) så tappa jag lusten och koncentrationen som krävs för att inte göra fel inköp som så ofta händer. Störande. Jag hade verkligen behövt en personal shopper.. eller bara en helt ny basgarderob.. för jag har typ ingen. Bara en massa lösa plagg som inte passar til nått. Suck. Så nu fick jag klaga lite. Kommer sova bättre :op

God natt på er ♥



Moments of happiness

De är de små sakerna som gör dagen.. nu ska ta min musik och traska till stan till mina favoritmelodier! :o) Måste säga att det är myyyyyys!

Ha en fin dag!



Magic system

försöker få mig själv på bättre humör.. Här är en låt av franska Magic system feat 113..

Bouger bouger.. (bouger-röra på sig)

Sömnproblem?

Vaknade vid 11 imorse. Och det var för att mamma började tjata på att jag måste gå upp. Kan jag kalla det sömnbroblem när jag under 2 veckors tid inte kommer upp på morgonen som jag brukar? Det är en kamp att inte somna om när klockan ringt! Kan jag skylla på vädret? Kommer ihåg en period då jag var pigg så fort jag vakna och det var runt 9-tiden. Sen så märker jag att när jag vaknar till slut och vet med mig att jag haft drömmar så brukar det vara anledningen till att jag e helt slut.. tröttsamt att drömma. Jag drömde inatt igen.. eller imorse.. vakna iaf mitt i allt. Jag flög flygplan! Ett pyttelitet enmanna flygplan som ja satt i och flög. Nån jagade mig och en gubbe kastade småsten på mig, hehe. Innan jag flög drömde jag om att jag och satt vid en kanal.. det var sommar.. Undrar dock varför jag oftast är sur på D i mina drömmar.. han gör alltid något fel och är väldigt ofta the bad guy! Varför? Är det någon ide att tyda sånna drömmar? Dom är inte roliga iaf och det är verkligen en dålig start på dagen at vakna upp ur en negativ dröm :o( Tur att man är en dagdrömmare och kan kompensera det. Why bother live in the real world :op Nä nu ska jag röra på mig.. en teori är att allt sittande framför datorn rubbar min sömn och allt. Så nu vill jag bort från från datorn! Ut i friska luften ist!

Ha en bra fredag!

Ciao

Varför gråter man?

Jag minns när jag gick i grundskolan.. det var kanske i 2:an eller 3:an som vi skulle sammanställa en bok i klassen och alla fick vi en sak vi skulle ta reda på. Det var frågor som, vart kommer tårar ifrån, varför nyser man och den typen av intressanta frågor. Jag tror jag fick frågan, varför blir man förkyld? Kommer inte ihåg svaret.. det var typ allas föräldrar som skrev svaren, hehe.. Hur fan ska man veta sånt när man går i lågstadiet. Värsta biologin ju! Jag kom iaf att tänka på detta härom dan när jag faktiskt kom på mig själv med att undra varför man gråter när man är ledsen? Vad är det som gör att tårar kommer i samband med känslor och varför? Hade faktiskt varit kul att veta. Ska se om man kan hitta svaret på nätet.. klart man kan! Allt finns på nätet ju. Orkar inte söka nu iaf :op haha.. nyfiken men seg! My God.

Kan ju klura på den när jag lägger mig..

Tjingeliiing!



En favorit

Khaled - Aisha



Smink i brevlådan

Visst börjar man känna att våren är på väg? Man svettas i sina vinterkläder men samtidigt fryser man om man tar av sig dom! Härligt va? .. not! Den där övergången är knepig minsann.. man tror att man är i klimateriet.. men no worries ladies, det är bara våren som försöker slå sig fram. Bara så att ni vet *blink blink*. Jag hade skola idag.. 3 h föreläsning fortfarande om USA´s politi. Intressant! Jo alltså på riktigt.. ingen ironi alltså. När jag kom hem stack ett packet upp ur brevlådan :o) Weiiii! Det var mina premier för att jag prenumererat på tidningen CHIC i 4 veckor. Trevligt att man får läsning + smink för e hundring typ. We like. Användbara grejer. Det här är vad jag fick..

Nuvet jaginte vad jag ska hitta på.. kan alltid sminka mig.. löspuder är ju kul.. jaja..

Laters ♥


Bosniens bidrag i ESC

Såhär låter bidraget från Bosnien i år.. Är inte heltsäker på vad jag tycker om låten än. Här kommer den iaf..

Regina - Bistra voda



Faktum

Jag köpte Faktum för första gången idag. Det känndes bra. Jag har läst tidningen förut och det har alltid varit intressant läsning men jag har aldrig köpt den själv. Nu ska jag köpa den varje månad. Jag är annars väldigt skeptisk till allt men att köpa Fakutum tror jag hjälper de hemlösa på riktigt. Hälften av vad tidningen kostar går till försäljaren.. Så skippa en fika och köp en bra tidning istället!


En dag hemma

Varför känns det som att man kommer ur form bara av att spendera en dag hemma? Jag var i skolan och sen när jag kom hem bestämmde jag mig för att stanna inne. Sjukt jobbigt väder var det ute.. duggregn.. Mysigare att vara inomhus då.. bara jobbigt att man känner sig blä! Jag ska ju skära ner på sittandet framför datorn och nu blev det ändå nån timme. Läste lite i min bok.. fixade och trixade lite men till slut när man kollar på klockan så har man suttit där alldeles för länge ändå. Jag borde inte ens låta mitt ass sitta still.. hello celluliter.. dom bara förökar sig känns det som :o( Blä på det! Imorgon ska jag minsann gå en massa. Har ärenden att fixa. Det är bra. Ska ta och göra några benlyft nu innan jag lägger mig.. bara för at lätta på samvetet! ;o)


Natti natt på er!

Zenica by Belliss.blogg

Hej hopp!
Imorse hade jag åter igen väldigt svårt för att vakna. Jag lyckades iaf  komma upp i tid för att komma till skolan.. var på föreläsning, kom hem och åt lunch, sov och nu det senaste har jag pillat med redigeringsprogrammet Picasa 3 och fått ihop ett collage som ni får se här nedan. Jag skrev ju om det igår.. att jag tänkte bjuda er på ett fint collage men jag greppade inte hur det funkade. Nu ska vi se hur detta bli när jag laddar upp det.. sådär.. vad tycks? Vykortsaktigt.. tycker nästan dessa borde börja säljas.. med en fiskande Dino i mitten också.. naaaw :o)

Vad tycks? Jag blir iaf sugen på at åka dit när jag ser det här!


                                                                  ♥

Latinst ordspråk

Ars amandi - Konsten att älska


Always on my mind

Jag hade tänkt bjuda på ett kollage av bilder men jag fattra fortfarande inte hur man gör.. laddade ner ett bildredigeringsprogram nämligen och håller på att lära mig. Det är ganska simpelt men jag greppar inte hur man gör ändå.. är la bara seg. Känner mig seg iaf. Ska ta och göra något vettigare nu.. läsa en bok.. en stund iaf. Ni får lyssna på en lovesong så länge. Jag tycker denna låt är riktigt fin..




Dino till Mino

Fick denna låt av Dino.. Den är från honom till mig.. Med undantaget namnet Jasmina som då självklart ska bytas ut mot Emina :o)

Beautiful..


Love you!

RSS 2.0
Test