Länge har jag försökt få dig att förstå..

"In this world, there are things you can only do alone, and things you can only do with somebody else. It's important to combine the two in just the right amount."


- Haruki Murakami

Att dra en uppdatering eller inte.. det är frågan.

Det var längesen jag bloggade på om mitt liv som vanligt. Mer än ett år sen faktiskt. Det har hänt en del sen sist och jag är inte så bra på att sammanfatta saker och ting så det här med att uppdatera om vad som hänt sen sist är nog ingen bra idé. Måste dock erkänna att jag själv drar mig för att se bakåt i arkivet.. Inget är för närvarande som det en gång var och för att slippa drabbas av svår nostalgi så undviker jag denna resa bakåt i tiden.. för tillfället i alla fall. Det här får bli en nystart som det så fint heter, även om jag ogillar det uttrycket då allt som varit alltid är en del av en.. I ALLA FALL, jag drar ingen sammanfattning här och nu men allt kommer att dyka upp alllt eftersom.. Lite dåtid, lite nutid.. lite av allt det som tillsammans blir till det vi kallar LIVET./ Mina

Nu börjas det igen :)

Okej nu börjar jag blogga här igen.. även om jag inte fixat designen som jag vill ha den och lite annat som var tänkt men det kliar i fingrarna så nu kör jag och så får fixa allt som behöver fixas allt eftersom.


Hoppas gamla läsare hittar tillbaka.. och att en massa nya hittar hit :)

RSS 2.0
Test