Valborg & 1:a maj firande

Ikväll är det Valborg och det betyder parteeej.. och allt vad det innebär!
Där jag befinner mig, i Bosnien så händer det inget ikväll! Man firar inte Valborg men jag funderar på att införa denna högtid bara för att få öla lite mer,haha..
istället så firar man 1:a maj som man firar valborg hemma i sweden och man börjar tidigt, runt kl 10-12.. tills man orkar stå på benen då ;o)
Nu verkar det som att det komer regna imon, precis som förra året då det pissregna nästa hela tiden :o(
vi som tänkte vara ute i naturen..ja ja vi får se ifall vi har tur!?
De kommer vara jag och Dino (kan ju ha med hans riktiga namn nån gång ist för baby/älsklingen) och så hans bästa kompis Mahir.. som inte har flickvän så jag fick i uppgift att hitta nån tjejkompis jag kunde dra med mej!
Jaha lycka till när alla tjejer jag lärt känna är Dino´s kompisars flickvänner och sen så har jag ingen kontakt med de jag umgicks med innan jag gick och gänga mig!
Fattar inte vaffö dom inte kunde fixa nån tjej.. vafan dom måste ju ha umgåtts med några bitches innan jag dök upp.. men enligt min käre pojkvän så är alla tjejer de känner dumma "blondiner" så jag skulle inte trivas i deras sällskap.. jaha ja kul o veta att min baby vart efter den typen av tjejer!
Hur som helst så fråga jag en av tjejerna som jag dansar magdans med och idag ringde hon och tacka ja!!! Så nu står dom mej i fet gentjänst!
Jag ska träffa henne kl 19.00 så ska vi komma överens om allt.. Dino och Mahir möter upp oss.. hoppas hon inte backar sen när hon träffat dem, haha! Får säga åt dem o be nice :op

Får inte glömma att det är mammas födelsedag imon oxå..

Laterz, puss ♥

Gårdagens outfit

198421-67
Har aldrig lagt upp någon "dagens outfit" så det hät får bli min första..
Det var riktigt varm ute igår (25 grader) så det här var vad jag hade på mig!
Jo jag bytte om till teatern sen!


Vit blus (med några år på nacken), H&M
Jeans, marknaden
Sjal, Tally Weijl
armband, H&M

inte med på bild;
♥  rosa ballerinas
gulddiadem
♥  vit oversize väska, H&M


Hamlet

198421-65

Japp, kvällen gick i kulturanda.. Jag var med min mamma på teater och såg HAMLET! På bosniska då och i orientalisk stil.. Fantastiskt duktiga skådisar och härliga orientaliska rytmer som spelades live på scen.
Föreställningen var ca 3h 30 min men det den va skitbra verkligen. Jag går ofta på teater men nu är det fastställt.. det är mkt bättre än att se på film på bio eller hemma..
Mer teater åt folket!

Mer bloggande imon..
Go natt på er!

Länder jag besökt!

Titta in på Lovely c´s blogg och hon hade gjort en sån här karta.. Jag älskar att resa so I made one myselfe! Vill ni oxå ha en så klicka på länken nedan! Puss!



create your own visited countries map

Hej

198421-64*GÄÄÄSP* så var man uppe igen! ställde klockan på 10 men som vanligt gick jag upp 11.. så fort jag kom upp ur sängen starta jag tvättmaskinen..älskar att tvätta :o)
Oj nu va kl12! måste ringa och väcka älsklingen, han va la ute o röjde till sent igår ;o)
Sen måste jag hänga tvätten, fixa mej och så iväg till bellydansen

<----- Shejk iiit!!!

Tjohej!

Har haft vaga hangover symptom hela dan idag..
Jag och baby hade ju vår sitta-under-trädet-och-dricka-öl kväll igår. Tyvärr så satt det ett helt gäng precis bakom vårt ordinarie träd så vi fick sätta oss under ett annat ist. Det känndes lite surt först, tyckte lite synd om värt träd som måste ha kännt sig övergivet.. Joo träd har oxå känslor.. *smile* hur som helst så satte vi oss där det redan suttit folk eftersom det låg en massa tidningar utlagda så d va bara och sätta sig :o)
Det blev en lyckad kväll.. vi satt och prata om det mesta, även om saker som annars brukar utlösa bråk.. det var skönt att bara få prata ut! I love my baby, han e allt en fin kille.. Det blev två och en halv öl var och sen bagav vi oss hem till han.. vi köpte en öl till som vi drack på vägen,haha :oD
Med ca 200m kvar så träffa vi hans kompis som e taxischaufför så vi åkte taxi den lilla biten, sjukt onödigt men men..
Som vanligt när jag sover hos älsklingen så spendera jag nästan hela dan där oxå.. vi ba låg i sängen och hade det mysigt och sen var det ju baksmällan som faktiskt krävde horisontalt läge, haha! Vi gick o tog en kaffe sen och sen tbx te slappandet. Jag mår oftast bra på morgonen men sen börjar jag må dåligt senare på dagen.. sjukt!
Kl 18.00 klacka jag hemåt.. efter att ha terrat han i evigheter, haha ;o)
Det blev ingen utgång ikväll! Orka! älsklingen är iaf ute med sina kompisar.. jag är tråkig så jah ska sova snart..

Natti natt!


Can´t touch this!

198421-62
                                          
  Anledningen till att jag införskaffade trådlös mus!



ja okej da, jag har inte ens nån så söööt kisse miss :o(

Everyday is the same

Jag vaknar kl 11.00 går upp för att se på "terra passionatas" (mexikansk såpa) sen äter jag frukost, busringer till älsklingen så att han vaknar.. ringer han några min senare för o kolla ifall han gått upp.. sitter och bloggar lite innan jag drar iväg till tennisen!
Ja ja det gäller att ta vara på dagarna :op
Efter träningen ska jag och mamma hälsa på min faster, hon har tydligen lagat kåldolmar så det ska bli mumsigt!

I kväll är det vår utekväll så jag och baby ska ut o ta nån öl eller så köper vi med oss öl o chips och sitter i parken vid floden.. vi har vårt träd oxå som har fina rötter man kan sitta på :o) så himla mysigt! Det här e fjärde fredagen vi beger oss dit! Stan är ändå bara knökat med småkids så där vill man inte va!

See ya laterz, puss!

Godkväll

Jaha här sitter man igen.. Kom hem nyss, promenera lite med min boyfriend efter ass shaket.. magdansen altså :o)

Så imon är det fredag igen, helt sjuk hur fort veckorna går.. d var inte så längesen man firade nyår och frös häcken av sig.. haha. Fast det va ju visserligen ingen vinter i år.. kanske visa minusgrader i två tre dygn, inte mer.. Växthuseffekten :o(

Ja eftersom det vart "full rulle" idag så ska jag börja dra mej nu.. Ska tjöta lite mer med min bästa kompis på msn o sen ska jag zzzova..
Go natt!

Full rulle

Usch, är så himla trött.. Var på tennisträningen 14.00-15.30 sen så ställde jag mig och färga håret på mej själv (jo da d funkar) och drog i hårinpackning.. sen var man ju tvungen och föna håret torrt oxå! Kl 20.00 har jag magdans så snart ska jag börja sminka mej och sen måste jag iväg..


Just det får ju inte glömma..

Kolla min mail imorse och jag hade fått mail från min kursledare.. Jag fick G på min tenta!!! Jippiiiii!!!
:o)

Tips på listor

Jag vill oxå ha listor på min blogg! Ska man komma på egna eller ska man sno en från någon annans blogg? *hihi* nä vågar man va så busig? :op
Tja det jag vill ha sagt är att ifall någon har nån kul/mindre kul lista så tipsaaa..

(ok erkänner att detta mer var bara för att få lite uppmärksamhet..haha)

Ses sen, pussar!

Onsdag kväll

Kl 19.00 var det utdelning av diplom för min och mammas kurs i turskiska. Kul och ha ett diplom till :o)
När det var avslutat så gick jag och hämta min boyfriend där han brukar "hänga"  och så gick vi och hyrde film för det var faktiskt kallt ute! Det har vart ca 25 grader i mer än en vecka nu men igår börja det trista regninga vädret och igag var det riktigt kyligt.. Han ville se "Bruce the allmighty" men den har jag ju sett en massa gånger så vi hitta en annan film med crazy Jim Carrey "Fun with Dick and Jane" som jag aldrig hört talas om.. den va faktiskt bra, skojig :oD
Nu sitter jag här och käkar pastaspiraler, MUMS! Jo visst är klockan lite mkt men jag jobbar faktiskt på att inte gå ner i vikt mer så då får man äta under de sena timmarna. Jag skulle fan kunna leva på pasta.. I LOVE!

Ska titta in på några av mina favvo bloggar en sista gång och sen ska jag sovaaa..

*Go natt på er sömntutor*


I provrummet..

198421-61
Var och prova lite grejer idag.. dumt nog tog jag bara bild på de här byxorna och tröjan. Kom på lite sent att jag kunde ta kort.. prova någta söta linnen oxå.
Jag vill ha ett par vita byxor och dessa var riktigt fina, inte sådär för vita utan mer beige (I like)
Jag kom i ett par 34:or! My God! det är verkligen helt sjukt och sen så satt de inte överdrivet tight heller så jag är rädd för att de sitter fult sen när de töjs för det är ju så med jeans att det ska ju sitta så tight så att det känns, när man köper dem! To buy or not to buy?
Tröjan var fin.. svart med svarta prickar fast de syns inte på bilden.

Bedtime babbel

Har haft huvudvärk hela dan :o( Kan ha med vädret att göra, det duggregna under nästa hela dagen och det var allmänt trist väder :o(

Jag var hemma hos älsklingen hela dan och kolla på Tv och så tippa vi på några matcher men ingen fick några pengar..
Här finns en massa "betting-ställen", det e lite som att spela på Oddset fast mkt större utbud, så ibland försöker jag get lucky men det har inte hänt än.

Sen blev det självklart bråk (det va ju så längesen) En av min baby´s kompisar ringde till han och fråga ifall han vill ut?! Baby sa att han va med mej o då fråga hans kompis ifall inte han skulle ringa sin tjej så kunde vi gå ut tillsammans alla fyra ist men han avböjde och då på en gång tolka jag det såhär; Han brukar ju hänga med den här killen ibland men nu vill han inte dörför att han inte vill att jag ska träffa kompisen. Sen skulle han ju kunna följa mej hem tidigare ifall han bara tog en promenad med mej.. man vill ju inte spendera för mkt tid tillsammans liksom! Ja ni ser jag gjorde upp ett helt scenario, och helt övertygad om att det var precis så!
Problemet är att jag inte kan släppa vissa saker som jag stört mej på innan och min käre pojkvän har svårigheter att övertala mej att saker och ting har förändrats, att han har förändrats!
Jag e lite deppig och känner mig olycklig den senaste tiden så jag erkänner att jag hela tiden analyserar allt och hittar nått som jag tycker verkar misstänksamt! Sen går jag til ATTACK!!!.. Ja jag tänker åt både mej och han och jag har la kanske inta alltid rätt i vad jag tror att han tänker! fast jag är ju så övertygad och allt makes sense juh.. Usch vad jobbig jag måste va men hur slutar jag?

Så nu känns det lite bättre när man fätt skriva av sig!
*good night*

Beauty

  • 198421-59Köpte dessa två produkter i fredags..
  • - Happyderm, L´Oreal
  • Makeupborttagare i mousse form från L´Oreal. Är nog den bästa jag haft! Rekomenderar den! Tar bort allt smink och gör huden jättelen.
  • Använde den regelbundet för typ 2 år sen och sen sluta jag köpa den.. don´t know why men hade la glömt att den funka bra eftersom jag alltid testar nått nytt så fort jag gjort slut å en omgång..
  • - Masterpiece Max, Max factor
  • Har haft Masterpiece maskaran innan men vill testa den här nya, och den funkar faktiskt bra! man får fina fransar fast skillnaden är la inte så stor mellan den här och den vanliga Masterpiece.

*Gäääsp*

vakna med huvudvärk imorse, så himla trist sätt att börja dagen med! Sen krånglar bloggandet för mej oxå, jag kan inte skicka inlägg till någon för det kommer bara upp att "sidan kan inte visas" Aaargh :(

Åt som tur en stärkande frukost (gröt med skivade bananer,honung och kanel) så jag ska la klara av dagens djävulskap..
Ska iväg till tennisträningen snart så ses sen.

Ha en bra dag :)

La vie est belle

Ja ibland är livet underbart.. som nu när jag mailat in tentan och bara kan sitta här och blogga i lugn och ro.. soo nice! och imon ska jag uuut.. det har vart sol och 25 grader här och jag har suttit inne i två dagar nu förutom cafebesök och lite promenad med älsklingen idag innan jag börja med skrivandet.
Lite kul bara att dom sa att det ska regna imon, fast det ska vara 22 grader så man får la hoppas att det bara blir en lite llr pyttelite regn.

Jag har verkligen an massa update att göra på bloggen.. borde lägga upp bilderna jag tänkt lägga upp för längesen men det är la ändå ingen som tittar in vid den här tiden så det kan gått vänta tills imon! (jag ska bestämt försöka sluta skjuta upp saker)
 
Nu ska jag soova!
Go natt..

Plugg/tentablogg?

Tja jag tror man ser vad min blogg handlar om! TENTA TENTA PLUGG PLUGG!!! Inte så kul precis men mitt liv hänger på det de senaste dagarna (ja ja e la inte riktigt så men..)
Skriver om tidningskonsumtionen i olika delar av världen under fet DEADLINE!

Kommer in och bloggar om nått annat ifall jag blir klar innan midnatt!

Någon som gjort nåt skojigare idag? Jag utmanar er.. ;o)

Puss!

God morgon!

Solen skiner och det är nog det som gör att jag är på bra humör :o)
Skippar träningen idag (tennis) och går ut o tar en kaffe med älsklingen istället.
Har inte sett my baby sen i lördags.. sen ska jag sätta mej framför datorn igen och fixa tentan.. lr båda då för jag har ju två nu!

Have a nice day ;o)

:o(

Jag blir galen! har 1h kvar.. innan tentan ska va skickad, annars får jag gå på omtentan direkt fast då e det ju lite surt ifall man får U på den!
Så som det ser ut nu vet jag inte hur jag ska hinna och kanske e det bäst att jag skickar in den här tentan i veckan. Bara gör det tänker ni va? mm men här kommer det bästa, jag har redan en omtenta som ska in senast imon så egentligen borde jag ju ha gjort den först! Dumma dumma jag som alltid skjuter upp saker.. man mår ju inte bra av att stressa såhär ju.. (fan klagar hon på..o så sitter hon och bloggar ist) <--- yup I can read minds!
Jag skriver faktiskt av mej så känns det kanske bättre sen.. hur som helst så är det inte hela världen fast det är ju självklart dumt av mig och hålla på såhär.. det är små tentor som faktiskt inte är så jobbiga men samlar man allt till sista dagen så..

Läs och lär ;o)


Update: Jag ger mej och satsar på omtenta.. ja jag vet jag är en sån som ger upp ibland :o(
Har redan mailat min kursledare om det fast jag skickar in det lilla jag skrivit så jag kan få lite tips om vad som fattas.. kursledaren måste ju tycka jag är konstig., jag e ju bara desperat (jo de e skillnad)

Go natt!

Passand citat just nu..

"Depression is anger without enthusiasm"


Morning!

Jag vile inte lämna min varma säng imorse.. det är sjukt kalt inomhus sen värmen slogs av och det är ju så sköönt varmt under täcket. Sen så kom jag ju självklart att tänka på tentan så fort jag vakna.. usch!
Fick mess från min magdanslärarinna om att vi har dans idag kl 13.00 så jag ska iväg och shejka lite innan jag kastar mig in på word och ger gärnet :o)

Jo jag såg att Kenza fått hjälp med att fixa en fin header så jag tänkte oxå be om hjälp.. visserligen har jag inte flera tusen besökare men ifall nån råkar ramla in på min blogg så behöver jag en petit peu hjälp :o)

Puss&kram

Aaargh!!!

What´s wrooong!!! Varför kan jag inte posta inlägg på andras bloggar?
"internet explorer cannot show the webbpage" (lr vafan det nu står) kommer upp varje gång! Whyyyy???
Kan det ha nått o gö med alla trojanska hästar som galopperar runt i min dator!? :o/

Jag kan ju passa på att skriva lite när jag ändå är igång.. Jag har antecknat lite från min kursbok(ja pluggat altså) och imon återstår att skriva "sista-minuten-tenta"  Jag tror bestämt att det tar ca 60 min av mitt liv varje gång jag sitter och stressar fram nått som ska likna en tenta som jag hoppas får G på! Och jag gör det varje gång.. nä man lär sig fanemej aldrig! Deadline 22.e april.. ja då sitter jag o filar på texten till kl 23:59 och så mailar jag in skiten då (pluggar nätkurs)
 
Nu ska jag gå och försöka att inte tänka på TENTAAAN!!!
Go natt på er! (sov gott ni som kan)

Ödelagd blogg

Trist men jag har innte hunnit blogga så mkt den senaste tiden.. (har la genomsnitt 2 besökare per dag den här veckan)
Visst har jag gjort allt annat i min makt för att slippa plugga men inte har det vart att blogga iaf! Jag och älsklingen var ute igår och jag sov över hos honom.. idag kom jag hem kl 19.00 och då hade jag spenderat hela dan hemma hos baby bara för att inte behöva ta tag i pluggandet! Imon har jag en tenta att lämna in hur som helst så nu sitter jag med boken uppe och tänker att "det här e ju inte så boring, jag kunde ju lätt ha gjort skiten i tid" men jag e som effektivast i "sista minuten"

Wish me luck!

Kissesxxx

Im back..

Nu har jag haft bloggpaus igen! Hade omtenta på gång och som tur så fick jag äntligen G :o)
Ser att det lilla antal besökare jag hade har sjunkigt så nu får jag ligga i och producera intressenta inlägg (hur fan ska det gå)  Jag ska försöka få in några inlägg iaf..
..fast jag har faktiskt hela två tentor att skriva till på måndag så det där med att massblogga får nog vänta.. hmm :o/

Wish me luck!
Puss.


Oscar goes Wild again..

"Hon hade alldeles för mycket rouge och alldeles för lite kläder på sig i går. Det är alltid ett tecken på desperation hos en kvinna."

Fullträff igen av min kära Oscar Wilde.. allt han sagt är så sant!

Plugga vs kolla på såpor: Del 2

Okej nu är jag i seriöst behov av tips om hur jag ska lyckas ta tag i pluggandet! Känns som att även om jag låste in mig i ett madrasserat rum med bara boken så skulle jag ändå hitta på nått annat att göra.. bounce against the walls perhaps? haha..

Nä men seriöst HEEEELP!!! :o/

Plugga vs kolla på såpor?

198421-55

Saker som helt plötsligt är kul att göra när man borde plugga istället:

 - Diska

- Dammsuga

- Jaga dammråttor

- Vika om alla kläder i garderoben


Ja listan kan göras lång..


Saker som kan tyckas så mycket viktigare än att plugga:

- Kolla på såpor
- Ladda ner låtar av Elvis
- Stirra rakt ut i tomma intet
- Blogga (of course)

Ja om nån har nått mer tips på saker jag kan göra för att slippa plugga så får ni gärna tipsa!
Tips om hur man blir mer motiverat att ba slå upp boken till och börja med uppskattas också!
Så.. nu ska jag fortsätta kolla på min favvo såpa..
:op


Ännu en sanning av Oscar Wilde..

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek. Det är deras klumpiga fåfänga. Kvinnor har en mer begåvad instinkt. De vill bli en mans sista kärlek."

I parken..

198421-54
Jag och älsklingen var och tog en kaffe och sen köpte vi chips och choklad som vi tog med oss till parken.. vi satte oss i solen men det blev alldeles för varmt och chokladen smälte juh :o( så ist satt evi oss i skuggan och gjorde en liten brasa ist (inte för att det var kyligt precis men det var mest min älsklings kreativa sida som bloss upp) haha :oD

Solen skiner himlen e blå,vad det är skönt att leva då!..

Jag bara älskaaar våren! sommaren kommer nog vara rekordvarm i år så jag fasar lite för värmeböljan.. men nu ska jag ut med älsklingen och sitta i parken och bara njuta av vädret..

Nån som har bra tips på annat vårmys?

Soliga hälsningar!

Mina nya skor

198421-53

Japp här har vi dem! mina nys skor.. visst är de nice?! love them!
Jag lova ju att lägga upp bild idag så det får bli den här fast det kommer fler när jag fått in en bra vinkel ..

Det blir allt för idag.. bråka lite me pojkvännen(det är bra nu) och känner mej bara matt av allt lipande så nu ska jag nanna :o/
Go natt!

Jipiii :oD

Kolla statistiken på hur många besökare jag haft idag och det var rekord! liten skitsiffra för andra kanske men för min lilla blogg är det i vart fall ett uppsving.. sist låg rekordet på 15 besökare och nu var det hela 25!!!
(tack till alla som kikar in och skriver kommentarer)

Jippiiiiiii :o)


ps nu kan jag sova gott :op och imorgon lovar jag lägga upp bilder på mina skor jag tjatat om i en vecka nu. Lyckas bara inte få några bra bilder som gör dem rättvisa.


Glad Påsk!

198421-52
*Glad Påsk*

-Någon som fick nått kul i sitt påskägg?

Själv firar jag inte påsk men som liten brukade jag och min bästa kompis klä ut oss till små häxor och gå från dörr till dörr och samla på oss godis och ibland kunde man få en eller två kronor var! Det var tider det!

Not so partylördag..

Japp, lördag kväll och här sitter jag.. Pojkvännen är ute med sina kompisar och min girlfriend kunde inte ikväll så det blev ingen utgång! Tänkte att jag kanske kunde ta vara på tiden och blogga lite eftersom jag legat lågt de senaste dagarna.. men det går inte så bra. jag har fortfarande inte lagt upp bilder på mina nya peeptoeskor som inhandlades förra fredagen!..
Det är helt enkelt inte så mycket GO i mej den senaste tiden :o(
 

 

Not in the mood for fashion..

Fredag kväll och lite öl senare: känns bara ytligt och väldigt onödigt att blogga om mode just nu.. 
(d här e dagen inlägg så jag får känna mej som en aktiv bloggare)

;o)
Go natt nu.. 

Beachbabe?!

198421-51
Underbart söt baddräkt.. MEN den är dock för dyr.. det är ju bara en baddräkt och man ska ju våga doppa sig i den och sen får man ju fula baddräktsränder om man nu går så långt att man solar och bleker sin baddräkt när man lagt ut en hel förmögenhet! Kan ju ändå vara nåt för badkrukor som har ca 1649 spänn att lägga på.. mm precis EN BADDRÄKT!
Finns att köpa på nellyochnoel.com och kostar som sagt hela 1649 kr!!!

Lillasyster Spears

198421-47
Hitta den här somriga och härliga bilden på Britneys lillasyster Jamie Lynn. Hon ser så söt och sommarfräsh ut här.. härlig orange färg på klänningen tillsammans med accessoarer i guld och till den solbrännan! Vill ha klänningen och skorna och.. ja allt!

Nu e våren här.. på gott och ont..

Våren kom igår.. och visst e det härligt med vårvåder! Jag har dock drabbats av nån vårförkyldning/pollenallergi.. är inte säker på vad det är men jag nyser en massa o så e ögonen röda och kliar! Underbart :o/

Sen var det ju min födelsedag igår.. överskattad dag som vanligt! man vill ju att det ska hända nåt speciellt men det gör d ju oftast inte.. Först var jag på restaurang med några familjemedlemmar och sen köpte vi tårta och åkte till min faster som inte hade kunnat komma med..
Sen på kvällen hade jag  ju planerat att dra och bowla med älsklingen men när han kom o hämta mej så ville han inte..(det får bli nån annan gång)
Vi gick till ett cafe och tog några öl.. vi satt på uteserveringen.. det blev lite djupa samtalsämnen men det är skönt och känna att man efter ett år tillsammans fortfarande kan komma varandra närmare :o) Eftersom jag inte fick bowla så gick vi och spela dart istället.. älsklingen vann fett med 3-0 (ölens fel)
Sen gick vi och käka lite snabbmat och så va vi hemma hos mej och hämta jag allt jag behövde för att sova över hos baby.. myspys ;o)
Inget speciellt men ändå en lyckad kväll :o)

LOVE U BABY!

Go me, it´s my Birthday!!!

198421-46
Idag fyller jag hela 22 år! ja man börjar känna sig gammal :op .. kanske dags att börja act my age?.. lr nä förresten d e ju tråkigt.. hihi :o)
Verkar förresten som att älsklingen planerar nåt (surprise?) 
Vi få la se.. annars hade jag planerat att vi skulle gå och bowla. Ja ja nu ska jag ut och äta..
Ses!

Happy Birthday to me...!!!

Zzz..

Imorgon.. lr idag eftersom kl är efter tolv så fyller jag år :o) Och nej det är inget aprilskämt!
Jag skulle ha lagt upp bilder på mina nya skor och en massa annat men kreativiteten ligger på noll och jag e trött så det får bli imon lr övermon :op

Go natt!


RSS 2.0
Test