Rain

Oj nu börja det åska.. väntar på regnskur hela dan! Klarar inte när vädret är spänt.. fick värsta konstiga huvudvärken idag innan jag skulle ha min körning. mamma fråga ifall jag inte skulle ta en kaffe men jag våga inte, brukar ju må skit efteråt så jag köpte en energy drink ist bara för att vakna till men ist börja jag må illa! fy! ..och så skulle jag ut o köra i stan, men som tur va så gick det över.
(Nu regnar det ute..)
Var med mamma innan körningen. Vi gick o köpte ett memory card till min digitalkamer o sen gick vi o åt o sen på cafè.
Fan jag kommer sakna min mamma så oerhört mkt o det känner jag redan nu.. fan man tar verkligen människor man tycker om för givet! men det fattar man ju inte i vardagen utan först när man ska åka iväg.. nu ska jag ju bara vara borta 2 månader men det känns som en evighet vafan. Fast det är ju inte så att jag inte vill åka men jag är hemskt sentimental o känslig.. Känner mig så illa till mods bara! Började dagen med o bråka med Dino över telefon.. o jag sket i o höra av mig mer. Han ringde nyss en signal från Mahirs mob. Jag ringde upp o han lät sådär som han brukar när han vet att han haft fel.. Vi ska ut ikväll som vanligt men jag är på skithumör o känner att allt min baby säger eller gör är FEL! Jaha ni ser ju mönstret här.. alla inlägg går över till temat: MIN BABY



Placem ja, place i nebo.. kisa lije napolju a i kod mene..

Friday

Lite sent nu kanske men GODMORGON :o) var uppe runt tio och det enda jag gjort är o käka frukost.. Idag är det grått o kyligt ute :o( igår var det ju över 30 grader! alltid kul o svettas ena dan o sen frysa andra! Ska hänga med baby till frisören idag.. egentligen var det planerat kl 12 men nu skulle han på café med nån så det blir runt ett halv två ist! man kan verkligen inte lanera nått med han..

Nu är det bara en vecka kvar innan jag drar upp till Gbg! Nästa fredag sitter jag på bussen (är flygrädd på senare tid) 

Nu ska jag gå o hitta på nått o gö.. kanske ta reda på högen av kläder i mitt rum!?

Bye..

Ett gott skratt förlänger livet..

Lite för o komma ifrån deppstämmningen..




23.23: *GÄÄÄSP* riktigt trött är jag.. mest av alla tankar.. Tur att jag inte behöver gå upp tidigt imon. Har ingen träning ju o körningen är inte förrän kl 16.00 för imon ska jag köra runt i centrum.. lite scary :op jobbigt med alla som bara går ut i gatan.. lite så som man själv brukar göra ;op haha men när man är förare så måste man ju störa sig på fotgängare och så tvärtom, haha!

Go natt på er nu!
image182
*Kisses*


Miss Depp

Jag har väldigt lätt för o gråta o hur ofta jag än släpper någon tår så kommer de väldigt lätt igen. Just nu känner jag att jag skulle kunna gråta.. hade varit skönt.. men det kommer la sen :op Är så less på allt tjafs mellan mig och Dino den senste tiden! Igår kom vi överens om att han skulle ut med Mahir på kvällen o att vi skulle ses under dagen men jag messa han att det var nog bäst att vi inte sågs för jag är på sånt humör som bara kommer leda till tjafs o bråk :o( Taskigt, jag vet! men jag kan inte hjälpa det när jag bara har en massa negativa tankar just nu.. Nästan alla våra bråk just nu hadlar om att jag tycker att han prioriterar alla mer än mig o att han hellre e med andra osv. Sen tror jag nästan aldrig på nått han säger när jag frågar vart han varit o så.. Det är hemskt men jag är så sjukt misstänksam o tänker bara att han ljuger.." lr talar osanning som jag brukar säga :op
Nyss så hade jag två missade samtal från baby så jag ringde o han fråga ifall jag ville komma över o mysa lite.. han var gullig så jag antar att han känner av mina deppvibbar o vill vara lite snäll mot mig så jag ska dit o jag hoppas vi slipper bråka..

Såpan fortsätter..


Update: Träffen med baby blev utan bråk!  Men när vi skulle skiljar åt kännde jag ändå att jag blev lite sur på han.. jag e ju på konstigt humör idag! Det störde mig att han inte följde mig hela vägen hem! jag visste att han inte skulle göra det o när han inte gjorde det som vanligt så blev det störande. Nu är det inte så att han aldrig följer mig hem.. han gör det på kvällen o så men oftatst inte under dagen.
Oj oj vad vi verkar behöva en paus i vårt förhållande! Tycker inte ni det?

Torsdag

Good morning!

Bilskolan som gäller idag igen så jag e uppe med tuppen! Japp det är tidigt för mig! sen är det träning efter körningen.. baby kom o kolla på när vi spela igår :o) och han kanske dyker upp idag igen!
Idag är det sista träningen på ett tag :o( Min sparringpartner åker på skolresa till Spanien och när han kommer tbx så e jag i swe! Herregud ska inte bli sentimental nu men sån blir man när man ska åka snart.. Ooh kommer sakna det här o det där o.. ja även saker man stör ihjäl sig på annars :op Wierd!
Nu ska jag klä på mig o draaa..

Laterz!

I´m CRAZY in love

Lite tankar från igår kväll..
(gick inte o posta inlägget då)

Ibland undrar jag vilken typ av människa man kommer utvecklas till egentligen? Sen jag blev tillsammans med Dino så har jag nog förändrats som mest och lärt känna mig själv en hel del. Många gånger har jag varit en person som jag inte känner igen själv! Det är lite läskigt tycker jag!
Nu på senare tid så märker jag att jag börjar bli possesiv när det gäller min baby.. helst så hade jag velat ha han med mig hela tiden! Som jag sa till Elma igår när vi satt ute på hennes tomt.. "tänk o ha en liten Dino i väskan.. bara gå o bära på honom hela tiden o va säker på att han inte ställer till med nått.." haha :oD Det var mest en gullig tanke men det handlar om att jag inte vill dela med mig av honom..
Shit jag kanske borde skaffa husdjur?
Sen är det ju det där med att jag tycker att d flesta han "umgås" med har dåligt inflytande på han o inte är passand umgängelsekrets! Om jag bara kunde vara säker på att han kommer in på rätt väg så skulle jag lugna ner mig.. Men usch det är ju jobbigt att hålla på o känna såhär!
Att jag snart åker till swe och blir utan baby i två månader har gjort att det är tjafs oftare.. Vi är båda oroliga för hur det ska gå men jag hoppas att allt löser sig.. som det ju brukar göra här i livet!



Ikväll satt jag o baby i parken igen, som igår kväll då.. fast ikväll köpte vi dricka ist för öl :op o just det ingen filt hade vi med oss heller för det var inte planerat, men stan är bara full av 15 åringar så man kunde ha räknat ut att vi skulle hamna där till slut! Igår hade vi det mysigt men det sluta ändå med liite tjafs. En kompis behövde nått o när han ringde Dino så skulle vi inte sitta kvar utan gå o möta hans kompis.. klart ag blev sur.. ska jag gå nu för någon annans skull? Du gör helle honom en tjänst o  säger att vi ska gå än o sitter kvar med mig! När du är ute med mig så skiter jag i andra o det borde han oxå gö.. men som sagt så fattar killar inte ibland! 
Ikväll var det oxå nått med att han inte var på humör o att han var trött så han satt mest tyst.. kul! sen när han skulle följa mig hem kom Mahir körandes o då blev han minsann på humör.. Aaaaargh!!! Men enligt han så är det inte alls så.. anyway.. skulle kunna tjata om orättvisor hela natten men nu måste jag hoppa i säng!

/Natti natt på er ♥


 

Britney´s nya kläder..

Britney slutar aldrig skämma ut sig på denare tid kan man tycka.
Här verkar hon glömt underdelen i sin outfit.. för det där är väl ingen klänning heller!??

image234 image235






Skönt med träning

Aah jag tror inte det finns nån härligare känsla än när man varit o spelat tennis i 32 grader värme, blivit helt utmattad och sen kommer hem och tar en dusch o sen bara sjunker ner i soffan.. Mamma lagar mat oxå.. mums!
Kommer ihåg att jag läste i en tidning att man kan bli beroende av träning! Lyckohormonet (kommer inte på vad de heter nu..) som utsöndras när man tränar gör ju att man mår bättre o när man sen tränar regelbundet så mår man dåligt ifall man typ slutar.. men vafan det är ändå positivt, så länge man inte överdoserar :op Vet inte ifall jag e beroende, haha.. men när jag spelar mindre tennis lr när det blivit en paus på några månader så blir jag rastlös så jag måste verkligen röra på mig för o må bra! och för att inte få ett BIG ass :op




Segt..

Hej hej,
Värst vad segt det är med bloggen på senare tid! Hinner typ inte sätta mig ner och komma i bloggstämmning.. Jo JAG behöver komma i bloggstämmning :op

Har varit och klippt mig idag. Uppklippt som vanligt och snedlugg. Det blev fint men ändå inte som jag egentligen tänkt mig. Jag ville ju spara till långt hår! så det går en bit över brösten iaf och nu innan jag klippte mig gick d ner till brösten men nu har håret blitt sådär mellanlångt igen :o( Det var första gången jag klippte mig hos den här frisörskan och hon klipper riktigt bra men hon gjorde en liten miss ändå.. hon klippte jättebra snedlugg men hon tog lite hår från andra sidan benan och klippte till d kort.. donno why? blir som en minilugg där :oS Haha, klart att det altid måste bli nått konstigt när jag ska klippa mig!
Min kusin va med mig hela dan typ.. hon e 18 o jag klarar inte o va me henna alldelled för länge! Man e nog lite mer vuxen än man kan tro ibland men man märker det när man e med människor som är motsatsen. Sen har hon konstig syn på saker o ting o hon kritisera fan min kille idag!?
Vi gick ner till floden där Dino stod o fiska.. han bad mig köpa dricka åt han o sen tyckte hon att han kan la säga tack eller varför kommer han inte upp ur vattnet o hämtar drickan själv.. bla bla bla.. hallå eller? Hur fan kan man vara sån? jo tack jag vet själv vem jag är tillsammans med o jag gillar faktiskt honom, annars hade vi inte varit tillsammans eller hur? ja ja.. Nu ska jag ut med min baby :o)


Laterz!


Booring med update..

Men nu har jag inte varit så aktiv här med bloggandet så jag får dra allt de senste dagarna.. har inte skrivit klart allt än men jag får publicera det iaf för det är ju så öde här på bloggen!
och jo jag vet att det inte är så intressant en som sagt så är det min dagbok jag skriver här på bloggen..
Enjoy it or not!

Torsdag kväll
Vi skulle ju ut och fira att Dino fixat skolan.. Han ville ha med sina kompisar oxå så jag var ensam tjej i killgänget. Det gör mig inget för det är skoj och vara med killar :o)
Jag & Dino köpte 3 2-liters öl och gick till parken.. det var rockfestival där oxå så vi hade livemusik där vi satt.. Efteråt gick vi bara över brn till andra sidan floden och fortsatte öl maraton där. Min älskling fick i sig lite för mkt och började bete sig dumt.. Det gick förbi några rockare och han var ju absolut tvungen att slänga r sig nån skitkommentar! Fy fan vad jobbig ha va! Låt bara alla vara ifred! mucka inte bråk för f*n!!! jag sa åt han att sluta bete sig som en idiot.. Hatar att se han bete sig illa.. Till slut när han inte fatta så skrek jag på han och bad hono dra.. sen börja jag gå därifrån. Han ropa att jag skulle komma tbx och börja komma efter mig när jag vände mig om..
-fortsättning följer

Fredag
Bakis var man dagen efter :op Dino lite mer då.. Jag messa min sparringpartner att jag inte kunde träna, haha.. lite jobbigt liksom. Hade iaf körning lite senare så jag lämna Dino hemma. Precis när jag ska kliva in i bilen ringen Dino och säger att M & H ringt och frgat ifall vi vill hänga med till Bstricak (utflyktsstället) Han ba "kan du inte avboka körlektionen?" jag sitter ju i bilen redan.. Sen säger instruktören att det bara blir en lektion eftersom termometern visa 39.5! (bilen hade stått parkerad i solen och ratten var så het så att jag inte kund hålla i den ens)
Jag ringde baby från instruktörens mobil och sa att jag skulle sluta tidigare.. M & H kom o hämta mig efter körningen.
Vi åkte upp till Restaurangen vid var i  sist.

Lördag
Jag är påväg hem från körningen när jag hör någon ropa på mig.. Det är baby! Han står och väntar på mig med M & H. Utflykt igen! Härligt med intiativtagande människor :oD Jag sprang bara hem o bytte om.. Vi åkte ut i naturen till ett ställe få vet om så det var bara vi där o så några bönder som valla får :o) Skönt o slippa en massa annat folk men marken där är privatägd av H´s kompis så därför finns det ingevi t folk där. Det var en verm dag men där i skuggan av träden hade vi det hur härligt som helst.. grilla, slappa.. slappa lite mer.. Jag blir alltid så sämnig av frisk luft så när vi kom hem till mig ville jag egentligen bara däcka men jag & baby drog en sväng till parken med några öl iaf. Helt underbar var kvällen.. 27 grader varmt var det! Haha, två killar kom och satte sig en bit ifrån oss o sen tog de av sig kläderna och gick o bada i floden :oD det enda man såg var bara nakna siluetter tyvärr ;o)
Stämningen var perfekt o då kunde det inte annat än skita sig till slut.. Dino ville att vi skulle gå o jag ville sitta kvar. Vi börja gå hemåt o jag börja störa mig på allt så självklart bröt ett bråk ut och Dino ville inte sova i samma säng utan la sig i soffan.. jag låg o lipa i sängen ett tag innan jag somna.. jag vakna till lite runt 4 av att baby kom in o la sig brevid mig iaf..

Söndag
Ledsen över att lördagen sluta med bråk så fick jag min mens oxå.. därav kan vi konstatera att allt tjafs dagarna innan varit del av PMS! Självklart så börja jag dagen med o lipa.. kunde inte sluta heller. Tänkte bara på gårdagen o på varför jag var tvungen o bli sur på Dino för! Visst jag hatar när han stressar upp sig helt plötsligt o vill hem när jag vill vara kvar ute men jag kunde sparat tjafset till sen så vi kunde få avrunda kvällen perfekt, men men..

Partej

Ikväll sa vi fira lite! Dino var i skolan idag och klara det sista han hade kvar från sista året på gymnasiet. Han va lite bad boy förut :op så han blev utslängd från skolan för två år sen typ. Bad boy gone good! Haha.. ja man får ju ta åt sig lite av äran.. har tjatat mkt ;o)
Så det blir lite drinking ikväll då..

Skål för baby!
image228






















Morning!

Hej hej!

Ingen sovmorgon ida heller! Dino skulle upp tidigt och jag kände inte för o sova längre.. inget kul o ba ligga där helt själv sen. Inte en enda morgon har vi haft då vi kunnat ligga o gosa till 12 typ! Jag har haft antingen bilskola eller tändläkarbesök inbokat varje morgon sen baby kom hit.. På fredag kväll kommer mamma hem så det e bara en dag till jag har Dino in da house :o( När mamma åkte tänkte vi "Gud va härligt, hela 5 dar tesammans.." men d går fort o räcker knappast!

Om en timme ska jag iväg till tennisen och sen fort hem, duscha, byta om och springa till bilskolan.. Gillar när man har det lite stressigt :o)

Blog u later!
*Kisses*


Sommarkväll

Var ute och hyrde SHREK 3 som jag och baby ska kolla på ikväll! Har sett båda SHREK filmerna innan och det finns ju inga roligare så jag ser fram emot att garva ihjäl mig :oD
Får se ifall baby går med på en promenix oxå för det är verkligen världens härligaste väder ute.. perfekt temperatur! en riktig sommarkväll,, men Dino vill inte ut typ :o( Merde.. jaha nu verka det som att vi ska ut iaf.. jaha ja..

Lite senare..
Jo da det blev en walk till slut. Tyvärr så blev det lite tjafs oxå men som alltid så är det lungt sen. Det blir ju som sagt väldigt lätt tjafs nu när jag snart ska åka till swe och lämna kvar älsklingen här.. men det ska nog gå bra. Har fått tips av andra snälla själar som läser min lilla blogg! Thanx/Hvala vam!

Nu ska jag fixa Hot Dogs som vi ska mumsa på till filmen.


Ha en nice kväll!
Bye

image182


Nattuggla

Lite dåligt med uppdatering igen..
Jag och baby har precis kollat på film. Det var nån med Bruce Willis, kommer inte på vad den hette nu men det var en komedi.
Imorse började jag dagen med ännu ett tandläkarbesök. Tredje lagningen nu.. and moore to come! Börjar nästan undra ifall tandläkaren inte hittar på bara för o suga ut en på cash! haha.. who knows!? Sket i tennisträningen idag så jag kunde krypa ner i sängen brevid älsklingen igen :o) sen var jag och körde.. börjar tröttna nu! Vill bara kunna köra grymt bra nu o få det där j**la körkortet! :op
Imon har jag körning kl 10.30 så inget ligga o dra sig med baby då heller.. Aaaargh :o(

Go natt på er!


Mys

Väntar på baby.. vi ska bada bubbelbad! Himla MYSIGT!

Va ute med Elma och Majda ikväll.. vi gick på café, promenra runt på stan. Jag gick hem lite tidigare för det blev lite kyligt för min del.. sen så vill jag hellre mys med gosiga Dino ;o)
Ooh idag var jag inne i skoaffären "Bata" där jag kollat in söta skor jag vill ha.. gissa ifall alla storlekar e slut, förutom st 36 då vilken inte hjälper så mkt i mitt fall :o( BUHUUUU!!! Hon i affären börja snacka om att hon köpt likadana o att d va så sköna.. Ja men vad kul för dig da! Hon ringde till en annan stad men d var slut där med! Nu återstår o se om de finns i Sarajevo!? jag ska ju ändå dit och köpa med mig ett par höststövlar som jag velat ha läänge innan jag åker till sweden!

Nä nu ska jag fixa badet!

Ha en mysig måndagskväll!
image182

Måndag

Hej hej!
Vilken busy dag det varit hittils! I like :o)

- kl 09.00 tandläkarbesök
- kl 10.30 övningskörning
- kl 12.00 tennis

Nu har jag käkat lunch, det blev linspytten från igår kväll. Himla gott! Ska hoppa i duschen och sen tänkte jag gå o kolla ifall jag kan få tid hos frisören för en klippning. Just det, måste växla pengar innan oxå.. mamma lämna kvar svenska pengar.

Igår tog jag & baby en liten promenad hyrde film på vägen hem. Vi hyrde franska filmen "Wasabi" Fransmänn e ju så kul o jag älskar språket!
Innan filmen åt vi mina goda linspytt till middag ;o) Dino gav den tummen upp! först skoja han och gjorde en konstig min så jag ba stirra på han "vadå inte gott?" haha.. först trodde jag han nästan fö jag tänkte att han kanske inte gilla linser men som tur va så skoja han bara! Jag brukar alltid ha svår o komma på vad jag ska laga för mat åt oss när Dino är här. Får hjärnsläpp helt enkelt så igår blev jag happy när jag råka se receptet på just linspyt på baksidan av linspaketet! "Ja meen d kan man ju laga!" skulle aldrig kommit på d själv :op Tog faktiskt bilder på matlagningen,haha.. kommer later..

Så vad ska jag laga till middag ikväll da?


Äntligen söndag!

Jag har ju på senare tid en förkärlek för söndagar! nästan så att det är min favoritdag..  man har ingen press på att göra någonting och just därför har man alltid nått att göra! Jag städar och tvättar lite här hemma.. Så himla skönt att bara vara helt själv!
Mamma åkte till Neum imorse så ikväll kommer baby hit och sover :o)
Vad kan man hitta på för mysig ikväll tro?

Vilken är er favoritdag?

Jaha, lördag igen..

Fast nu skiter jag i att det är lördag och att jag inte ska ut för om ca 2 veckor åker jag till Gbg och då blir det party med de riktiga kompisarna som vet hur man festar så jag kan hålla mig ;o)
Ska koka pasta och laga nån god sås nu och sen ska jag ba sitta o surfa o msn:a lr nått ifall ingen ringer.. Det ska tydligen regna ikväll så det börjar bli lite kyligt ute, inge kul o va ute då!

Uppdatering: Det blev liiite för mycket pasta så jag har fortfarande svårt o andas :op Tog en liten promenix med mamma för o smälta maten..

Imorgon åker min mami till Neum med min faster och kusin. Hon blir borta i 5-6 dar så jag och Dino får vara alldelles själva hemma hos mig :o) Halt sjukt bra timing att vi får "bo" ihop i några dar nu innan jag drar till Gbg :oD Vi ska ha det såå mysigt! Bada bubbelbad, kolla på film, mysa.. hoppas vi kan hålla nere på bråken under tiden bara.

Hade världens bråk med Dino igår (när vi hade vår traditonella fredagssup i parken) :o( Han blev väldigt arg och irriterad. Jag kom in på temat om vänskap mella tjejer o killar o han envisas alltid med o hävda att BARA vänskap mellan en kille och en tjej inte är möjlig! Jag stör ihjäl mig på den inställningen så när han börja snacka om att vi tjejer ba ville ha sex så avbröt jag honom o han flippa.. sen flippa han lite mer.. men som vanligt så lugna han sig till slut och vi slöt fred :op
ÄNNU EN EPISOD I VÅR SÅPA!!! haha :op

Natti natt på er!
image182
Peace, LOVE and understanding!

Studietokig

Jag bli galen på alla dessa kurser man kan läsa på Göteborgs Universitet! det går ju inte o bestämma sig! så mycket som verkar intressant ju.. nästan så man börjar gråta ju :op Om jag ska kunna ta en examen i nått så måste ju kurserna jag läser hänga ihop men d e så svårt för de kursr jag vill läsa e hanska utspridda! typiskt mig o vara intresserad av ALLT o inte kunna bestämma mig! *SUCK* ja ja får la bara ta o börja läsa en av alla kurser o se hur det går med högskolestudier ver huvudtaget. Innanhar jag läst nätkurser bara..

Så trött..

Blev en händelserik dag idag :o)
Först var det tandläkaren sen körlektion. Efter körningen satt jag bara där med värledes smile på läpparna! så himla härlig feeling att bara köra! Ringde baby när jag kom hem och vi träffades för o gå på café en halv timme senare. På cafét träffa vi H som bjöd hem oss. Han köpte vin o lax som M fixa sen (se bild) Vi satt hemma hos dem ett tag.. H berätta massa historier så vi skrata ihjäl oss :oD Efter lunchen så åkte vi ut i naturen, till en populär utflyktsplats som heter Bistricak. Vi promenera till en restaurang och satt där.. mera vin.. fanns gungor oxå så jag gunga lite :o) jippiii! Runt kl 8 börja vi la dra oss hemåt men stanna till vid nästa restaurang där några av H & m´s bekanta satt så vi blev kvar ett tag till o garva lite mer! trodde mitt hjärta skulle brista av skratt vafan..
Den friska luften i naturen gör mig alltid sjukt trött, var helt matt efteråt, haha..så e d när man e betongdjungelbarn!
Var hemma runt 9 o ville egentligen va lite själv med baby o mysa men han ville ringa Mahir, så jag blev lite sur för jag vet att han tänker att "v har ju varit tillsammans hela dan..så nu behöver vi inte spendera mer tid" men d e ju inte samma sak o va ett gäng o va själva! men men..
d var en trevlig dag iaf!

This is some pictures:


♥ Vy från M & H´s lägenhet
♥ M lagar mat! det belv lax, MUMS!
♥ Promenad på utflyktsplatsen
♥ Två små doggi dogs. Haha, ser ut som siamesiska tvillingar på bilden!
♥ M and the dogs
♥ Me and Dino.. jag ser ut som en mupp ju :op
♥ (Fisk)bassänger.. o så kan  man skymta mitt vinglas ;o)


M tog många fler bilder (hoppas komma åt dem snart) eftersom jag inte har nått memorycard till min kamera än :o(


Torsdag (inlägg nr 300)

Morning!

Inledde den här dagen med tandläkarbesök kl 09.00! Laga ett litet hål :o/ Bra start på dagen, haha :op
Min sparringpartner kan inte spela idag så jag flytta fram min körlektion till 12 så man får det gjort och sen ska jag träffa baby o ta en kaffe.. o berätta hur duktig jag e på o köra bil.. ;o)

Har observerat att folk börjat shoppa höstkläder! Det gör man la först då man börjar frysa :op Tycker det är deprimerande att ens börja tänka på hösten nu! Låt värmen vara här ett tag till! Visst det är mysigt med höst i ungeför en vecka sen blir det bara sådär grått o trist..


image218
Inget slår det här!

bild: Kemer/Turkiet


♥Laterz!


Idag är det onsdag..

Inget speciellt med onsdagar visserligen men jag är på bra humör :o) Mår alltid bra av att ha saker o gö!
Idag var jag på träningen och sen var det övningskörning :o) hade två lektioner idag. Körde runt på banan igen och lärde mig köra uppförsbacke med hjälp av handbromsen.. klara det galant! Imorgon så ska jag ut och köra på riktigt!
Nu har jag tvättat lite kläder och ska snart börja sminka mig och ringa baby.. Han e ute och fiskar. Tänkte gå och kolla på lite men behövde duscha o grejer.
 Är ju mitt uppe i o leta efter nån ledig plats till höstens kurser på Göteborgs universitet och nu har jag fått napp men kan inte bestämma mig! Globala genusfrågor lr Kultur och identitet. Om nån lärd person kikar in så kan man kanske få lite hjälp :op Samtidigt kolla jag upp hur mkt Csn bidrag jag kan få tillsammans med lånebiten.. 7000 nånting kr i månaden! har aldrig haft så mkt egna pengar ju! Can´t wait to study! ska ju försöka jobba lite oxå. Hoppas kunna spara ihop till en resa till mig & baby :o)

Bye for now!
image217
Money money money, must be funny..



Gårdagen

Igår var en händelserik dag :op typ.. lr kanske inte.. ja ja, hur som helst. Jag & baby fira 1 år och 6 månader :o) lr fira o fira gjorde vi la inte men vi tog en öl på ett ställe och sen köpte vi en varsin och satt på en bänk vid floden.. det var mycket mysigare. Jag får altid sån panik över "viktiga" datum för jag vill ha det så perfekt som möjligt och då blir det lätt pannkaka av det hela lr inget speciellt men men.. det sluta bra if..

Hade min första körlektion (här) igår :o) s himla kul o köra va! körde bara runt i cirklar på banan (som är byggd i det syftet) utanför körskolan, träna mest bara på att svänga.. Blev riktigt cool till slut! Tjöta en massa med instruktören samtidigt som jag var i svängarna, haha.. ska köra imon oxå, har ju lite brottom nu med körkortet eftersom jag ska upp till Götet om lite mer än två veckor! Just don´t paniiiik!!!

Äsch det blev bara 'nnu en bild på mej & Baby :op

1 år och 6 månader

image215

To mora da je ljubav- By Edo Maajka

En av "våra" låtar, haha :oD

Lovetrubble

(Obs lite långt inlägg)

Jag och baby ska försöka med distansförhållande!
Om ca 2 veckor drar jag ju upp till Gbg för och plugga och jobba lite. 
Vi tar en termin i taget och jag kommer hit under loven eller så får han komma upp till Gbg.
Vet inte varför det blivit så big deal men antagligen därför att vi haft det ganska slappt hittills.. men det är verkligen dags att ta tag i allt nu! Jag är faktiskt 22 år gammal och känner att jag behöver bli lite självständig nu!
Självklart så är vi båda nojjiga över hur det ska gå? han lite mer eftersom han är rädd för att jag ska hitta någon annan lr inse att han inte är rätt för mig osv. Så de senaste dagarna så har vi haft lovetrubble vilket innebär massa tjafs och man känner spänningen i luften..
Jag lyckas inte få honom att riktigt förstå att vara otrogen lr hitta nån ny kille inte finns med i min plan! jag vill bara få ordning på mitt liv! plugga lite, tjäna lite extra cash ha lite kul med mina kompisar och känna att jag lever lite.. här har jag inget riktigt liv! snarare semester året om.. jag har min älsklig här men man överlever inte bara på kärlek! Han har frågat mig en massa gånger om varför inte han skulle kunna följa med?
Vi hade ett fint samtal om just det här som tema för ett tag sen och jag lyckades förklara för honom så han förstod vilket var skönt. Jag sa att behövde få göra nått alldelles själv för en gångs skull.. har aldri varit riktigt säker på vad jag velat i livet så när mina föräldrar föreslått något så har mina val många gånger varit en kompromiss pga deras önskan etc. Nu vill jag inte kompromissa mer! Och jag vill absolut inte behöva komromissa om min framtid pga av kärlek! Jag förtjänar att få förverkliga mina drömmar och ha någon som jag älskar vid min sida. Jag tycker inte man ska behöva ge upp det ena för det andra! 
När jag får åtminstone lite ordning på mitt liv och mina tankar så kan jag dra in baby i mit liv helt men inte än.
Jag sa det till han när han fråga vad jag skulle göra när jag fixat mitt liv!? När han prata om oss i framtiden så menar han ofta på att vi kan klara alla hinder i livet tillsammans men jag har sagt det och jag säger det igen
JAG VILL SJÄLV!!!

Nu tror jag ju självklart inte att jag kommer hinna "fixa mitt liv" på en termin men om jag bara lyckas göra nått alldeles själv och får känna mig lite duktig så är jag glad :o)
Appråpå love så är det 1 ½ år sen jag och Dino blev tillsammans, på Valentines♥
Får försöka hitta på nått mysigt..

Sweet dreams!

image182

I passed another test!

Ja man kan ju inta vara annat än stolt över sig själv :oD Klarade "första hjälpen"  testet! Inte ett enda fel hade jag! sen fick man även svara på två muntliga frågor.. det gick oxå bra.. Jag skoja med dom andra i gruppen om att om man inte kunde så kunde man alltid ta en JOKER (as in vem vill bli miljonär) , ringa nån, fråga publiken lr ta 50/50 haha..
Så nu kan jag ringa min instruktör och säga "nu vill jag bara köööra" ska bli kul! ska faktiskt ta o ringa han nu direkt :o)

:oD Imon börjar jag övningsköra! Watch out people :op
Nu har det slutat regna.. det öste ner ordentligt nyss. Ska fixa mig och dra hem till Dino..

Ciao ;o)

Monday

God morgon,

Usch
idag ska jag gå och ha prov i "första hjälpen". Är inte så säker på att jag skulle klara och ge någon FH för bara av att sitta och lyssna på föredraget om det så mådde jag illa av allt snack om blod och sånt.
Provet är kl 3 så jag får skippa tennisen för jag måste läsa på lite mer. Jag som verkligen kände för att spela idag! det var skit längesen jag träna ju. Igår spela jag med turken men det är inte samma sak för han spelar ju inte så bra.. gjorde inte jag heller igår för det var ju ett tag sen så man e ju lite ur form!

Nu ska jag gå och fixa frukost..

/See ya later!

Beer!

Var ute en sväng med Dno & Mahir. Planerna på o parta hemma hos Mahir blev det inget av.. as I suspected. 
Baby hade iaf fått ca 400 spänn på bettingen så han ville bjuda.. det blev tre öl var! *hihi* busigt värre.. lite alkis varning där! hah nä da, man e la vuxen :op
Nu när jag e papparazzi så får ni hela tre bilder från ikväll..


♣ Min baby & Mahir
(Mahir e för övrigt singel (fin kille) och jag sa åt han ikväll att jag skulle hitta en tjej till honom i swe.. så kom igen nu tjejer, haha)
♣ Das beer :op
♣ Cashewnötter som heter "GUD" haha :oD himmelskt goda..

Sådär that´s it! Natti natt på er..

ps 50 besökera idag :o) längesen det var så många! Tack för att ni tkikar in!


Samira Said & Cheb Mami


Den här låten (Youm Wara Youm) kunde jag ha på repeat hur länge som helst.. kom på att jag aldrig sett videon så jag leta upp den på youtube.
Den är inte mycket för världen :op men låten är bra! Har alltid gillat orientaliska rytmer och låtar på språk som jag inte förstår men som låter härligt :oD
Love Chem Mami´s låtar för han har så härlig röst.. Det är han som gör låten "Desert Rose" med Sting bla..

Enyoj!

Söndag

Morning!

Gillar söndagar! finns nått lugn över den dagen i veckan.. den finns till bara för o slappa och sen ifall nått kul händer så e det bara en bonus :o) No expectations! Snart ska jag iväg och spela lite tennis. Har inte spelat på minst 3 veckor! Sen måste jag plugga lite till "första hjälpen" provet som e imon :o(
Igår sa Dino att vi skulle hem till Mahir ikväll och fira lite eftersom han öppnat en servicebutik. Så det blir kul om de inte ändrar planerna. För övrigt så var min älskling hemma kl 23.30 igår! Jag ringde och då satt han i bilen med Mahir som körde han hem! Nä jag kunde heller inte tro det så jag terra han lite med frågor och "om du ska ut igen så får du gärna säga det.." Men nej vi bråka inte! Tydligen var det så att kompisen skulle upp tidigt så det blev en kort utekväll!

Ska gå o fixa mig nu..
Laterz!

Fredag & lördagskvällen

Sitter här nyduschad :o) 
Japp ännu en lördag som spenderas hemma..(min mamma e liksom ute..) 
Sitter på msn med bästa kompisen och kollar Gu:s hemsida för jag var dum no och inte tacka JA till det kurser jag kom in på så nu måste jag maila runt och se ifall det finns nån ledig plats på nån intressant kurs.. *SUCK*
sms:a några tjejkompisar för o se ifall nån ville ut men Dijana skulle vara med sin pojkvän och en annan jobba kvällskiftet.. Orka try harder.. är ändå kallt ute så jag har det bra här i värmen.
Party blir det när jag kommer upp till Gbg så nu kan jag lika väl sitta här för allt förlorat partajande skall tas igen med säkerhet ;o)

Igår var jag & baby ute.. (parken+utsikt över floden+filt+öl+snacks) vi snacka och hade det bra när det kom några små droppar regn så vi packa våra saker fort som fan och börja gå hemåt.. sen så sluta det regna! Hatar när vädret ställer till det så.. hade ju kunnat sitta kvar men vi satte oss på en bänk och drack de sista ölen och gick hem till baby sen..

Lekte lite med kameran oxå..


Kl 00.09: Nu är det läggdags.. ska läsa lite innan jag somnar. Glömde helt bort o plugga på "första hjälpen" som jag har prov i på måndag!

Go natt, puss!
image182

Torsdag kväll i bilder

Igår när vi skulle ut så ringde Dijana och fråga ifall vi ville hänga med dem ut.. så vi gick ute med henne, Pasan och hans kusin Lejla som var på besök från Norge.. hade med mig kameran så det blev några kort när vi åkte upp lite i bergen för och få en vy över hela stan..


♦ Blev ingen bra bild men det är iaf en vy över Zenica City ;o)
♦ Moi, Lejla, Dijana & Pasan
♦ ..samma gäng
♦ Dijana, Pasan & Lejla
♦ Moi & baby
♦  Moi
♦  My baby.. han står som en securityvakt, hihi..


Håller på o gö mig i ordning för ikväll.. det blir samma gamla vanliga sitta på filt i parken och dricka öl med älsklingen.. Dumma mig som tvätta alla byxor o short idag så nu fick jag ha på elementet så det förhoppningsvis torkar om max en halvtimme :o/ shiiit..
Om nån ens orkade läsa förra inlägget så är det okej mellan oss nu.. det är snarare vardagsmat med bråk de senaste dagarna..

Ja ja skål på er ;o) och ha en nice fredagskväll!

Uppdatering..

Kom hem nyss.. har inte varit hemma så mkt de senste 2 dagarna så inläggen uteblir. Hatar när man måste sitta och uppdatera sen.. "jaha vad var det som hände igår och vad gjorde jag då.." ja ni fattar.. allt blir så rörigt men så är det när man latar sig :op




♥ Ready.. (kul min baby fick på bilden, haha..)
♥ Steady..
♥ ..Dino gone fishing!
♥ En liten fisk som svalt kroken :o/
♥ Alla små rakare hamni i plastpåsen
♥ Jag läste..
♥.. sola lite..
♥ blev lite tråkigt sen men sen låg ja bara där och tittade upp mot träkronorna och njöt av den ljumma vinden.. naturbarn :op

Igår under hela dagen så var jag med Dino och fiska :o) han fiska och jag låg och sola för och vara mer precise! sen kom en av hans kompisar oxå.. fattar inte hur dom orka stå sådär länge i det kalla vattnet! Min baby fick napp hela tiden medans kompisen bara fånga en fisk som han släppte. Jag fick inte så mkt färg för träden skymde solen.. fanns en litem gräsplätt där solen var hela tiden men mitt emot på andra sidan floden så satt några alkisgubbar så jag ville inte ligga där för dom skulle ju inte kunna låta bli o kolla eftersom jag var den enda som sola där. Inga folk som solar längre vafan! Konstiga alla e här.. så fort den tropiska hettan lagt sig och det är "normal" sommarvärme så är det inget folk ute! brukade vara fullt för för en vecka sen typ.
Runt halv 7 fick det räcka så vi drog oss hem till Dino.
På vägen fråga han nått som blev början på ett bråk som sluta som det största hittils.. lr mest gap o skrik och tårar.. Dino fråga
"Vad säger du om att du går hem lite tidigare ikväll så jag får vara lite med Mahir?"  Sure, jag är inte emot det att han umgås med kompisar men jag har nog bett han ett par hundra gånger att
"snälla om du vill att vi inte går ut nån kväll eller flera för den delen så låt mig få veta det dagen innan så jag kan ringa nån kompis jag med för jag kan sällan hitta nån och gå ut med i sista minuten.." och ändå så ställer han frågan och när jag upprepar det jag sagt hundra gånger så såger han att "okej jag bara fråga.. jag går ut med dig ikväll då.." 
Visst det är ju skitkul och gå ut med pojkvännen när man vet att han egentligen inte ville..
Det handlar inte längre om ifall han går ut med mig eller inte utan om en så enkel sak som att kommunicera som en normal människa.. AARGH!!! KILLAR!!! Jag var bara tyst sen och han fatta att han gjort fel men istälet för o ba säga förlåt så börjar han va sådär gullig.. vilket är just gulligt men jag pallar inte sånt när jeg e sur så det köpte jag inte.. och då blev han sur.. Sen så kommer det naturligt att man börjar tjafsa och sen tjafsa lite mer och sen blir jag så frustrerad över att han inte fattar att jag blir sårad eller varför för den delen och då kommer även tårarna!.. Jag har svårt och sluta tjata när jag kommer igåg och drar upp allt som gör mig ledsen.. han så åt mig gå fler gånger men nör jag går mot dörren så ändrar han sig. Till slut sa jag nått och gick jag men jag kom inte långt innan jag vände oc gick tillbaka (värsta såpan vafan) klarar inte av och gå så när inget är uppklarat.. Jag sa att jag glömt mina pengar och det hade jag men shit vad genomskinligt :op
Fortsatte och att tjata på han och sen rann det över och jag börja gråta sådär hejdlöst.. det är alltid då Dino ger upp och kommer o tröstar mig (jo han e ändå min baby) Jag lugna ner mig och när allt var bra så säger han nått i stil med att "jag respekterar dig men du respekterar inte mig.." Va? det räkte med bråk men skulle jag ba skita i det uttalandet? nope.. så lite smått så börja det igen.. hur kan han säga så? Han kom in på att han inte tänkte vara en "toffel"  Inget jag någonsin krävt av han och den enda han toffla för var sina kompisar! Det tyckte han inte om o höra.. Och han sa att det definitivt var slut mellan oss nu! bla bla och så flippa han över och skrek på mig och så satte han ser bara ned och skymde ansiktet med händerna.. han sa att han aldrig mer ville se mig! Jag såg att det kom tårar! Jag tänkte att shit jag fick killen o gråta.. och så kände jag mig dum fast det var hans fel egentligen. Jag gick eftersom han sa att han ville det men jag stanna i korridoren och kunde bara inte lämna han så jag vände tbx för andra gången..
2 be continued..

Natti natt..

Orkar inte skriva en massa nu men dagen sluta iaf mer lr mindre kaotiskt.. tell u all about it tomorrow!

Go natt på er!

Kul med karies!?

Jag , Dino & Mahir va o bowla ikväll :o) Dino vann! det gick skitdåligt för mig i början.. bröt en nagel oxå :o(
Efteråt gick vi o åt och sen gick jag hem.

Var ju hos tändläkaren imorse.. jupp jag har  KARIES! Kul! Så jag fick inbokat tre tider då jag ska fixa det.. No big deal! har ju haft tandställning i nästan 2 år och dragit 4 helt friska tänder.. ja jag har done it all i tandläkarstolen, haha.. skämt åsido så var det sköt o höra att jag slipper dra visdomständerna iaf eftersom de växer rätt! Hoppas all i intresseklubben antecknat detta!

Vad har mer hänt idag.. hmm.. Jo jag skulle ju till "röda korset" och anmäla mig till "första hjälpen" kursen och Dino skulle häga med men han sega när jag ringde så jag stack hem te han för o komma iväg fortare men det funkade inte riktigt.. Älsklingen var inte så haj på o hänga med mig såg jag så ja sa att vi går på café o så slipper du hänga med mig till "röda korset". Han gick självklart med på d så vi gick på café och drack boza (en sorts dryck gjord av majsmjöl.. låter nasty men är gott och nyttigt) ¨Blev iaf sur på Dino för att man måste kompromissa så med han.. att han inte kunde gå på café med mig OCH sen följa med mig dit jag skulle.. jag måste alltid välja, antingen det eller det! vill jag gå promenad eller sitta nånstans? både och funkar skitbra tycker jag! Det är ju så det funkar dem emellan.. altså när han e med sina kompisar.. då kan man dra rundor på stan, sitta o ta en kaffe o sen dra vidare hit o dit.. tja ni fattar! Jag sa det till han ikväll att jag blev ledsen för att han va sån idag.. o annars oxå för den delen. Vet inte hur mkt som gick in men.. kommer ändå få dra samma sak för han några gånger innan man säker vet att det gått in :op
Nä usch nu ska jag gå och lägga mig.. tjötar lite.. DinoDinoDino..

198421-183
♥ Bjuder på bilden..glad fast jag har karies, haha ;op (crazy)

Summer passing by..

Det är faktisk (kollar mobilen) den 7:e augusti idag.. vilket betyder att det är lite sommar kvar :o(
Ännu en sommar som inte blev så som jag ville ha den! Var vid havet i några dar men det blev ju ingen turkietresa.. Mest därför att jag ska åka upp till gbg i början av september och jag har redan var borta från baby så det är taskigt ifall jag säger att "nu drar jag till Turkiet en snabbis" fast det var ju 4 år sen jag var där sist! det gör ont! sen jag var 5 år gammal så har jag & mamma spenderat somrarna i Turkiet men den traditionen bryts sen 4 år tillbaka :o(
Ingen Turkietresa= Ingen riktig sommar!
Vi brukar åka till samma ställe och bo på samma hotell från år till år.. känner mig sjukt hemma där..
För ett år sen så tyckte jag det var skit att jag och Dino inte åkte nånstans själva och sa att nästa år så måste vi gö det.. Det var ett år sen nu och här sitter vi.. ingen romatisk resa :o( fattar inte att det gått ett helt år och att ingen av oss lyckats spara ihop några cash! hade han åtminstone gjort det så hade jag kunnat få pengar av föräldrarna.. Då kanske han fått följa med till mitt paradis ;o)

image187
Bild på mitt paradis! Kemer/Turkiet ♥

Drömmer mig bort..

Tisdag morgon

Gick inte att posta nått inlägg igår.. Jag som ansträngde mig så :op Vi gick inte och bowla som vi skulle.. blev för sent för vi var tvugna att gå hem till Dino innan så vi satte oss på "public bar" ist där vi tog en varsin öl. Där satt oxå de två par vi partaja med där för nån månad sen.. med de två tjejerna som oxå heter Emina :o) Bowlingen tar vi ikväll ist.
Oj nu måste jag ringa och väcka baby..

Catch u later..

En helt vanlig dag..

Sitter med en plastpåse på huvudet (färgar håret).. Ikväll ska jag och baby gå och bowla.
Vi bråka lite idag efter att vi varit ute.. Det blev inget morgonkaffe utan vi gick bara till "röda korset" där jag ska få lära mig "första hjälpen".
Alltid samma problem.. jag anklagar han för o inte vilja spendera tid med mig, bla bla bla.. Jag tycker bara vi ska ta vara på den tid vi har kvar innan jag åker upp till swe och vem vet när vi kommer ha tid o umgås ofta igen. Just nu har ingen av oss jobb o ingen går i skolan just nu så varför inte utnyttja det til max? Vill ju bara att han ska kunna spendera tid med mig som med sina kompisar typ.. kan han spendera en hel dag med en kompis så tycker jag han borde kunna gö det med sin tjej oxå, utan att det ska räknas som en uppoffring! På frågan svara han att hans kompis/kompisar inte ställde så mkt frågor och inte betedde sig som jag då.. men hållå! Om jag fick den tid dom får så skulle fan jag oxå vara glad, fatta! Sen sa jag det till han att "dina kompisar är skit och det är la klart att de inte ställer frågor.. dom bryr sig la inte om dig ellr vad du gör.." Att killar inte fattar vissa saker innan man lipat..

God morgon!

Nä jag gick inte upp nu.. har vart uppe i en hel timme faktiskt :op
Solen är här igen :o) Ska ringa älsklingen för o ta en morgonkaffe (jag dricker inte ens kaffe).. blir antagligen runt kl ett!
Har lite grejer jag borde fixa idag men vi får se hur det blir :op Visdomständerna ger mig huvudvärk så tändläkarbesök står på listan sen så måste jag anmäla mig till "första-hjälpen" kursen man måte fixa innan man får börja övningsköra här!

Laterz, puss & kram..


När dricker ni er moronkaffe?

Softissöndag

Ännu en slapp söndag.. lördagen var ju iof ganska slapp oxå..
Det är himla trist väder sen i fredags :o( molnigt och ganska kallt på kvällen. Hallå, gick runt i jeans och långärmat idag! Men värmen kommer igen enligt prognoserna.. Jag har redan börjat få smått panik över att min fina solbränna snart kommer börja blekna om jag inte ger mig ut i solen snart :o(

Gick upp ganska sent imorse, halv 12 typ.. under tiden pappa var här och när vi var iväg med han nånstans så väckte han oss tidigt varje morgon! runt 8-9 tiden :oS inget jag pallar och de dagarna vi var på vår "ranch" så var jag uppe 7-8 och in bed kl 10, haha.. vi jobba ju hela dan så man blev trött och dan verka aldrig ta slut.. inte som när man sover bort halva! Hur som helst så fixa jag mig, åt frukost och drog hem till Dino. Han kände sig lite dålig igen så jag drog med min C-vitaminburken igen :op Vi låg och kolla på Tv hela dan och så lite myspys sådär ;o) tog lite knäppa bilder oxå..(med nya kameran) Halv 8 gick vi hemifrån.. Han gick och tog en kaffe medans jag stack hem o bytte om och så tog vi en liten promenix lite senare i den kyliga sommarkvällen, brrr..

Tog kort på kvällens outfit för omväxlingens skull :o) Titta så fint jag klippt till bilden i paint, haha :oD

image184
♥ Vitt linne, H&M
♥ Vit tunika, H&M
♥ Sidensjal som rosett, Tally Weijl
Jeans, köpta på marknaden här
inte med på bild:
Brun kofta, H&M
Bruna skor i ormskinnsimitation, Din Sko



Aargh!!! Kollar efter min mobil. hittar den inte.. ringer till den men hör ingen vibration nånstans.. kommer på att jag glömmt den hos Dino! hatar sånt!

Nu ska jag gå o lägga mig så man kommer upp lite tidigare..

Natti natt!

Lördag

Det har varit tropisk värme och torka här men igår så skulle det minnsann regna.. jag och baby som hade laddat inför ännu en fredag i parken men igår hade vi inte tur :o( jag som släpat med mig väskan proppfull :op filten jag tar med mig till vårat fredagsmys i parken tar sån plats ju..
Vi gick iaf och satte oss på uteserveringen till caféet där Dino brukar hänga :op där drack vi tva halvliters öl var och smaka lite på körsbärslikören jag hade med mig i en plastflaska, haha.. Det börja regna riktigt ordentligt och under nästan hela tiden så oroa sig min älskling för hur vi skulle ta oss hem vilket sabba stämningen lite. Sen avtog regnet och vi tog fram min filt och hade den över huvudet medans vi traska hem till Dino :o) När vi kom hem och la oss så fick han ont i magen och jag kände att jag kunde sommna direkt så vi däcka ganska fort.. inget mys då så fredagskvällen igår var inte så lyckad med andra ord ;o)

Idag spendera jag nästan hela dan hemma hos Dino. Var bara iväg ca 1 timme för och gå o byta USB-kabeln jag fick till min digitalkamera eftersom den inte passa och få kvitto eftersom de inte hade några kvitton då jag köpte den :op Dino kände sig inte så kry så jag tog med mig salvia te och C-vitamin hemifrån och några majskolvar som vi plocka från majsfälten på min pappas mark :o) Jag såg till att han krya på sig riktigt fort.. för nu är han ute med sin kompis på stan så..
Ikväll är det lördag ja och jag ska spendera kvällen här framför min dator.. hoppas ni andra har det mer party iaf!

Här är min nya och efterlängtade digitalkamer jag köpte igår. Den kosta mig ca 1900 kr.. en hel förmögenhet ju :op men fin är den lr hur? Baby var med mig och hjälpte mig välja mellan den här och en Sony Cybershot W-35.


Första bilden jag tog var på baby såklart.. han blev lite orange bara..


..Har lagt upp en ny profilbild.. för o ge bloggen en mer sommrig touch, haha.. Bilden är från förra sommaren då vi var i Kroatien på ön Ciovo. I år var vi på halvön Orebic men jag glömde mobilen hemma och jag hade ju ingen digitalkamer då så har inga bilder o lägga upp därifrån. Tog kort med engångskamera så när jag framkallat dem får jag ta kort på korten :op

Ja ja jag har tråkigt så nu ska jag gå o läsa lite annars kommer jag bara sitta här o skriva en massa  onödiga inlägg!

Go natt på er!
image182


Nu är jag tbx :o)

Nån som saknat mig? haha :op

Idag sa jag hej då till pappa så nu är allt back to normal igen. Umgicks ju en massa med han eftersom jag inte sett han på ett helt år.. vi åkte hit och dit.. var i Kroatien sen Sarajevo och igår kom vi hem från Rovine (ett ställe nära staden Gradiska) där min pappa har lite mark och ett litet hus.. Min blivande ranch :op Eftersom ingen bor där nu och han som bodde där under och efter kriget (i Bosnien) förstört allt så ser det ut som f*n och utan varken rinnande vatten eller el! Andra dagen så fixa vi vattenpumpen :o) Vi kom dit på söndag kväll och var där till torsdagen så vi hann fixa lite men som sagt så finns det hur mkt som helst att göra.. jag fick lust o gö så som dom i Extreme housemakeover, haha!

Jo får ju inte glömma det viktigaste.. det som jag var mest orolig och nervös över.. My daddy meeting my baby! Samma dad innan vi åkte till Rovine så berätta jag för pappa om att jag hade pojkvän och fråga ifall han vill träffa han. Det gick bra och vi satt på café alla tre en stund.. så som jag skrämt upp Dino så sa han att han inte ville träffa han när jag ringde han på morgonen samma dag och sa att han skulle vara berädd på o träffa min pappa eftersom jag tänkte berätta! Nu undrar nu säkert varför så mkt stohej kring o berätta om pojkvännen men det blev bara så att jag aldrig sa nått om det innan och sen är det här egentligen min första riktiga pojkvän (jo trorts att jag är 22) och sen har jag aldrig hört pappa nämna ordet "pojkvän" så jag var lite osäker på hur han skulle se på det. Hur som helst så gick det mkt bra och nu imorse innan papa åkte så satt jag,mamma,pappa och Dino på café :o) Dino hade köpt en flaska rakija (starksprit.. oftatst hembränd, hihi..) till pappa.. gullig han e min älskling! Under d senste dagarna som jag vart ifrån Dino så har jag kommit på att jag verkligen älskar han mucho! Hela dan idag så har vi bara haft det mysigt.. nu ska jag bara fixa mig och så ska vi ut igen! ta några öl och testa lite körsbärslikör som min faster mixat ihop ;o)

Idag köpte jag äntligen en efterlängtad digitalkamera.. visar den imon!

Ha en go fredag!
*PUSS*

RSS 2.0
Test