På resande fot..

Har inte blitt så mkt bloggande den senaste tiden.. Sen pappa kom hit har vi varit på resande fot hela tiden. Har nog aldrig bilat runt så mkt i mitt liv :op
I fredags kom vi tillbaka från Kroatien och igår var vi i Sarajevo.. idag ska jag åka till min fars hemtrak och vara där tills på fredag då han åkter hem till Sverige igen! Orkar verkligen inte sitta i bilen mer, blir helt sne ju! Sen är det nästan minst 35 grader varje dag så aningen hot blir det!

Nu ska vi gå o försöka hitta en digitalkamara till mig och så ska jag försöka fixa så han får träffa min pojkvän eftersom han inte gjort det.. lite nervös över just den träffen men vi får se hur det går ;o)

Ha en bra dag!
Puss!

Sol och bad :o)

Packar! Jag mamma och pappa ska iväg till Sarajavo där vi ska sova över hos bekanta och sen ska vi ner till Kroatien..
Jag sov över hos Dino och kl halv 9 ringer mamma på mobilen och säger att pappa ringt och att vi ska vara färdigpackade om en timme! haha.. nä ingen planering här inte. we like sista minuten :op Jag sa till Dino att jag var tvungen att skynda hem och att jag inte visste vart vi skulle egentligen men jag får messa han sen o berätta, haha..

Blir borta några dar, ska bli skönt att komma ner till havet så man kan svalka sig när det är så varmt här..

Ha de bra.. PUSS!


Lördag

Så den här helgen är det lördag kväll som gäller för mig och Dino :o)
Igår var det ju min pappas födelsedag och hela familjen var samlad.. det grillades, åt och drack.. det var riktigt trevligt! Mot slutet tog kusinen fram gitarren.. han spelar riktigt bra och stämmningen var hur skön som helst. Eftersom det blev ganska sent och ingen kunde köra hem oss så sov vi över.. jag sov å världens hårdaste soffa :op
Spendera hela dagen där i mitt familyghetto, haha.. (fyra hus alla brevid varandra där mina kusiner bor..)
Jag och pappa fundera på vad vi skulle gö.. eftersom vi var sent ute så var det ingen idé att ens tänka på o åka ut nånstans vid vattnet för folk är som galna nu i hettan och alla utflyktsplater e fulla av folk. Det blev att vi sola på gården hela dan.. drack lite vin o så.. sen kom kusinen oxå..
 Nu väntar jag på Dino, vi ska sitta ute i parken för det är minst 30 grader nu..

Fredag

Hinner inte skriva några vettiga inlägg.. Idag är det min pappas födelsedag så nu ska jag iväg på kalas :op vi ska grilla ute på gården.. så min och Dino´s traditionella fredagsmys går bort och vi tar det imon ist eftersom hans kompis är här ikväll så vi byter bara dag :o)

Ha en nice fredag..

I passed the test!

:oD WOHOOOO!!! jag klara teorin så snart kan jag börja övningsköra! Måste bara fixa kuresen i "första hjälpen" innan..
Jag hade pluggat på fint men man var ju ändå lite nervös och jag stod där och bläddra i teoriboken medans jag vänta på att vi skulle bli insläppta. Sen fick vi komma in i salen och fick ett test med 35 frågor.. alla tagna från boken fast blandade då o så va det bara o skriva A, B lr C i rutorna! Kan fan alla frågor utantill nu :op var bara några jag var lite osäker på men jag var ganska så säker på att jag skulle klara det. Man får ha max 7 straffpoäng typ o olika frågor e olika mkt värda.. När man gjort testet så fick man gå ut o vänta utanför tills alla är klara o sen får alla komma in igen o så sitter de från kommissionen där och ropar upp alla namn och säger ifall man klarat det lr inte o hur många straffpoäng man haft!.. alla får höra ifall man ine klara det.. taskigt.. äkta balkanstyle :op
Jag klara testet utan några fel! Så hmla skönt d va o höra :oD
Nu ska jag sova gott :o) får bli mer uppdatering på de gångna dagarna imon ;o)

/Natti natt på er

Ett litet snabbt inlägg bara..

Ska iväg och göra körteoriprovet kl 16.00 so wish me luck! Har gjort alla provtest i boken 3 ggr plus de jag gjort i bilskolan.. borde fixa det här nu ;o)

Laterz...

Friday

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. Dagarna går alldeles för fort.. det var ju fredag för nån dag sen :op
Har varit dåligt med inlägg senste tiden så få dra en kort updatering..

I onsdags så kom mina grejer som jag beställt från H&M med bussen samt en kläning från ASOS som jag beställde i april typ.. Kläningen satt inte fint upptill :o( en bikiniunderdel var lite liten fast det är samma storlek på den andra o den sitter bra.. den vita tunikans ena ärm e längre än den andra! hur lyckas H&M???eller snarare hur lyckas jag alltid få saker med nåt fel? :o( så nu måste jag till skräddaren o få ärmen kortad, haha.. snacka om onödiga utgifter!

Igår.. Hmm vad gjorde jag för nått då!?..

nä nu ska jag sova lite.. får blogga sen ist.. :op

Seeeeg!!!

Är lite seg d senaste dagarna.. blir inte så mkt bloggande.. orka.. I´m seeeg..

Shoppat

♥Var och köpte lite grejer idag :o) älska att shoppa hudvåfd/kosmetika o sånt.. jag kollar in all produkter o läser på baksidan :op är som ett barn i en godisaffär.. kan inte bestämma mig vad jag ska ha! vill ha allt!!! o sen bara vara hemma o prova alla mirakelgrejer, haha.. and hope for a miracle. Denna gång hoppas jag på mirakel från Garnier och deras "pure 3 i 1" ;o)image177
















♥ Pure 3 i 1, Garnier
♥ Maskara, Rimmel (köpte en billigare variant den här gången.. känner inte för o lägga en massa på maskara)
Intimtvål, Nivea. Man fick våtservetter på köpet :o)

Köpte tändkräm oxå för den mamma köpte härom dan smaka skit..

i feel happy

har haft en nicig dag idag :o) Var med Dino o träffa hans morbror som kom hit igår från Sverige. Vi snacka en massa om Sverige så man kände ju av lite nostalgi där..
Det var iaf trevligt! Oh ja Dino klippte sig idag.. så fin han e nu min pojke!
Nu ikväll satt jag o Dino på café och bara snacka.. jag förklara vissa skaer för han och det var bara så härligt o prata ut och förstå varandra.. så ska det vara!

Nu ska jag sova och drömma sött! gör d ni me ;o)

Dagens utflykt: bilder


♥ Me, kolla in linneränderna.. o musklerna, haha :op
♥ Obligatoriska körvarna :oD
♥ Mr Cavalli! nä d e bara Dino.. vad liten han ser ut på bilden.. d e han inte ;o)
♥ Dino o Mahir matar fiskarna 
♥ Litet träd som gav skugga
♥ Liten flod
♥ Två par flip flop
♥ Doggi dog som fick äta några av våra korvar :oD sööt..

(obs samtliga bilder är tagna med mobilen! därav den dåliga kvaliten (gör att man blir ful på bild, haha :op)

Morgon

Har varit uppe sen 9, sitter o väntar på att vi ska komma iväg! Väckte Dino runt tio och han sa att Mahir inte ringt han än så.. är redan skittrött! man kan ju inte vara uppe så tidigt bara sådär ju! :op Det är typiskt balkan såhär att man inte kan spika en tid då man ska gö nått! Igår så skulle vi iväg tidigt så runt toi halv elva skulle dom ringa mig men man får la hoppas på o bli uppringd innan tolv iaf!

Ha en bra dag..
Puss
image162

Good night

Har pluggat lite körteori, ätit, kollat på tv och läst bloggar.. allt ungefär samtidigt :op skönt att lördagskvällen nått sitt slut för min del..
Nu ska jag gå och lägga mig för imon ska jag upp tidigt för jag ska med Dino och mahir på utflykt :o)

Good night ;o)

Ännu en lördag..

Shit vad dom börjat rensa här i stan! Det var razzia i stan igår och polisen hade omringat två cafeer.. ordning o reda vill dom ha här de senaste dagarna och sånna där specialpoliser åker runt och sprider skräck i stan, haha..
Vi satt i parken.. Det var bara 20 grader så lite kallt. Fick ha leggings, but I love them :o)
Vi kom ut sent dock. runt elva så vi satt inte i parken så länge.. vilket gjorde mig grinig för jag tyckte det var så mysigt o ville vara ute lääänge.. Vi börja bråka på väg hem :o( Vi somna inte förän kl halv fem så då kunde vi la ha varit ute istället för o sura.. men d löste sig som sagt.. idag påväg hem till mig så urarta sig ett nytt bråk iaf.. några tårar senare löste sig även det. Vi stod där i porten när en granne kom förbi med sitt barnbarn.. hon såg att jag gråtit så hon sa till Dino "skäll inte på henne.. hon är ändå tjej och mer sårbar.." han sa att jag förtjanade det.. så hon ba "och det gör aldrig ni eller?.." haha.. sen när hon gick så hörde man henne säga till barnbarnet "sådär kommer du oxå ha det en dag.." hon lät altså inte sur men hon brukar altid va sådär trevlig mot mig så där fick Dino för att han var taskig mot mig :op

God morgon

Jag kommer inte upp innan kl 11 :o( var uppe 9 och busringde till baby för o väcka han så han kommer iväg o klipper sig.. får se sen ifall det lyckades!?.. sen gick jag o la mig igen, fast jag skulle ha ringt bilskolan och gått dit..
Har sån huvudvärk :o( behöver nog komma ut lite o få luft..
Oj det är ju fredag idag! snacka om att dagarna går fort..

Laterz
image162

Kvällens utgång + gårdagens shopping

Jag och Dino var ute med Dijana och Pasan ikväll. Trodde det var Dino som ringde och skulle säga att vi skiter i o gå ut för det åska o blixtra ute men det var Dijana.. lättnad! Hon fråga ifall vi ville gå ut med dem!? Jag glömde fråga ifall de hade bil men så ringer hon igen o säger att d är med bil! very nice :o)
Det blev dock inget oväder trots de svarta molnen.. vi köpte öl & snacks och körde till parkeringen där folk hänger o partajar typ.. det var svinkallt! ingen varm sommarnätt inte.. vi stod ute en stund men hoppa i bilen sen. Åkte upp i bergen för o se nån konstgjord sjö oxå.. very party.. Där uppe var det klar hmel och det var längesen jag sett att det varit så stjärnklart :o) romantic!
Ingen fick dock se min outfit så det får bli repris på den snart.. fick inte till nån bra bild men får försöka nästa gång.. lägger in bilderna på gårdagens shopping ist..

Måste gå o lägga mig nu..
natti natt på er!

Gårdagens shopping
(klicka för större bild)


♥ Vita sandaler ca 115 kr, lite romarstil över dem.. gillar dem för de är enkla men man kan lika gärna ha dem när man går ut på kvällen :o)
♥ Vita leggings, från turkista märket Kiki Riki ca 100 kr

Segt med uppdatering

Jag e lite seg de senast dagarna.. sen blir d bara en massa o skriva o så blir d ba röriga inlägg.. inte ens jag orkar läsa dem, haha :op

Sov över hos Dino igår.. vi skulle ut men så skulle det börja regna så vi gick hem till han.. regnet avtog aldrig så jag blev kvar där. Gillar inte o sova över där när jag inte har med mig grejer.. inget att ta bort sminket med o inget smink o så.. men vi hade det mysigt och så imorse ställde vi klockan på 08.00! Jo d var tänkt att Dino skulle gå o klippa sig men vi drog oss o kom inte upp förän kl 11.00 typ :op så d får bli imon då..

Nu har jag fixat mig o väntar på baby.. jag tycker jag fått ihop en flickig outfit, hihi.. tar kort sen när jag kommer hem!
 Faan d ser ut o bli regn igen! why??? precis när man ska ut.. noooo!!!

Bloggas sen.. puss!

Shopping and no moore depp..

Idag var det mindre depphumör och jag shoppa lite när jag var på stan med mamma.. fast som vanligt så vet jag att det här bara är en "bra" dag (tack vare lyckade köp ;o) och att jag eventuellt imon lr övermorgon kommer sitta o älta samma problem och tänka på det tills jag inser att jag inte kommer fram till någon bra lösning :o/ as usual! Det är i sånna här situationer mna tar till mottot "DET LÖSER SIG"

Jag köpte ett par vita platta sandaler och vita leggings med spetskant.. lägger in bilder na sen! jo jag lovar ;o)
Jag ringde Dino o han fick komma upp så jag fick visa vad jag köpt :op Behövde verkligen vita skor av nått slag för jag hade plagg som jag inte kunde använda bara för att jag inte hade skor som passa!.. nu e jag happy fast jag vill nog ha vita sandaler med klack oxå.. o röda..

Nu ska jag försöka få lite ordning på mitt rum..

Laterz!

Ljutibaba.. moi???

Var sur på Dino idag bara för att han blev sur när jag ringde.. samtalet börja bra sen sa han att han inte varit o klippt sig? jag fr¨ga why? bla bla bla.. o allt flippa, lr han flippa o skrek att han fan inte skulle gå o klippa sig ifall han inte ville! jag tyckte bara att kunde han hänga på stan hela dan så kunde han la fanemej gå o gö nått vettigare.. som o klippa sig! (han får aldrig tummen ur o klippa sig o varje gång tar d hur mkt tjat som helst innan han går o gör d!.. o nej han gör det inte självmant.. räcker med att se på hans frissa, haha) och hörde inte va mig mer efter vårt samtal "imorse" men han ringde runt halv 7 när jag var på stan med mamma o sa "hej surkärring (ljutibaba) det är Dino.." haha.. mitt nya smeknamn. ljutibaba, som betyder surkärring på bosniska fast d låter gulligare ;o)
Han o mamma stod o tjöta lite sen kom vi överens om när vi skulle träffas.. det blev promenad o så satt vi på en parkbänk lite för jag hade klackar :op gick hem till mig sen o hade det lite mysigt ;o) haha..

God natt ;o)


Deppigt

Ännu en depp dag! Gjorde precis ett ansiktsbad med salvia te och peela ansiktet efteråt så nu är min hy bebislen :o) härligt! fräsha iaf upp lite..
Behövde det här för o piggna till lite.
Var i bilsolan imorse.. glömde dricka vatten när jag gick så när jag kom hem hade jag huvudvärk :o( sen ringde jag Dino och det blev tjafs o han la på.. jag ringde upp igen o då klicka han mig så jag ringde inte mer utan skicka bara nått sms..

Skrev ju sist att min Dino hade kommit till insikt om hur mycket han älska mig.. och det gör mig ärligt talat nervös! Jo jag vet jag pushar han o visa känslor o så men sen när han väl gör det så blir jag konstig! Vad e problemet?
Jo för att ta det kort så, jag känner att jag hittat rätt kille för mig (trots allt tjafs) men eftersom han är min första kille och jag inte levt av mig allmännt så känner jag bara att nej jag kan inte binda mig nu.. fan fan faan.. men jag vill inte förlora han heller men jag kan inte ta beslutet att vara med min baby resten av livet nu! Jag behöver få vara själv lite.. har aldrig varit självständig och jag vill bara ut i världen själv! ett tag iaf och sen komma tbx til min älskling men jag vet att det inte kommer gå och det gör mig ledsen och jag känner bara att jag inte vet vad jag ska göra!??
Igår satt vi i gräset vid floden och myste o prata om oss, framtiden osv.. jag börja gråta.. Han snacka om hur mkt han älska mig, att han vill vara med mig resten av livet, att han inte kan vara utan mig.. jag kännde ba att jag kan inte ge honom det nu men I love him too så hur ska jag då kunna lämna han! Hade den här historien utspelat sig ca 3 år senare så hade det inte varit några problem men jag behöver få vara friii.. Vilket jävla dilemma.. Det här var anledningen till att jag aldrig hadf ett förhålland innan! jag visste att jag skulle hamna i nått sånt här livskrisdilemma :o(

Everything just sux :o(


Måndagen

Jaha nu var det inte måndag längre.. fick inte skrivet nått inlägg idag då. Hade en busy dag så hann inte.. nu e jag bara trött och jag vet inte vart jag ska börja så jag skriver om måndagen lite senare under tisdagen ;o)

Go natt..

Sunday night

Var ute med Elma på café och sen några rundur på stan.. en paradgata.. le typ sträckan alla går! hely full med folk! an tjej såg jag typ 5 gånger inom loppet av 2 h så ni fattar kanske :op så mkt småglin ute.. fan i deras ålder hade jag inte en tanke på o gå ut sådär.. vafan man lekte typ med barbie fortfarande! nu e all bara hyperaktiva.. shit, man känner sig gammal bara för att utvecklas så fort.. jag e ju bara 22 hallå!!!
Egentligen skulle jag gått ut med Dino och Mahir men så ringde Elma och vi har typ försökt pricka in dag o ses på men d e alltid nån som inte kan så det fick bli ikväll.. sen så tänkte jag att Dino bara sagt att jag skulle hänga med dem bara för han tycker synd om mig som mest sitter hemma.. nu slapp dom mig liksom! Dino ringde iaf och messa att jag skulle ringa han när jag var ute.. så jag squilla han från Elmas mobil. Jag hade ju skickat en massa sms te han men han hade ingen mottagning (jag trodde dom åkt ut i naturen på utflykt utan moi) så han fick la dem sen. Jag var hemma halv tio och ringde baby då. De hade varit och hjälpt Mahirs syster att flytta grejer, o huset är där de brukar åka ut så ja var när där med gissningen.

Dino snacka nått om att han fått upp ögonen angående mig.. att han förstått vissa saker.. så imon ska vi tala ut om oss har han sagt.. ser fram emot det! sen kan jag alltid få in ett "vad var det jag sa.." haha nä men mamma kom hem o gav mig en puss på kiden o sa 2Dino sa att jag skulle ge dej en puss från han" Hon hade träffat han på stan o han hade sagt att jag fått han o ändras en massa o att han först nu förstod saker han innan tyckt bara varit en massa snack från min sida :o)

Usch får inte in allt jag vill ha sagt i inlägget.. d blir bara rörigt o långt.. bloggar mer om det imon!

Natti natt!

RSS 2.0
Test