Hur man kan spendera en dag

Tja jag har varit hemma hela dan och försökt plugga! Senka är här och så jag har haft en massa distractions.. plus tv:n då, hehe.. har kollat på tv och läst samtidigt. Bra studieteknik! Har börjat skriva på en av de fyra frågorna jag ska besvara. Ska tbx till böckerna nu och fortsätta leta efter svaren.. wish me luck vafan ;o)

Puss!


Bjuder på en dagens..

När blir det som man planerat egentligen? Jag skulle ju plugga på biblioteket idag och det kan jag ju säga att jag inte gjorde,hehe.. Gick dit och skrev ut nått till skolan och brevet till csn som jag åkte in och posta sen. Sen träffa jag Senci i stan och vi käka kebebrulle *MUMS* och sen åkte vi till min pappa där jag satt och läste, hehe.. ska duscha nu och så och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa till hemtentan! Börjar känna mig stressad.. på fredag planerar jag ju att ta bussen ner till Bosnien och min älskling och mamma såklart ;o)

Bjuder på en dagens outfit.. VOILA! Den största bilden någonsin men orka klippa till den!
image310

  • Klänning, Top Shop (gårdagens fynd)
  • Brun kofta, gammal från H&M
  • Bruna leggings, Bik Bok
  • Vita knästrumpor som benvärmare, H&M
  • Stövletter i skinn, köpta i Bosnien

Till detta hade jag stor vit halsduk från H&M och grå kort kappa. Älskar verkligen klänningen och färgerna :o)

Sådär, nu får ni ha en mysig kväll! Byeee..



ps får världenst finaste meddelanden från baby de senste två dagarna.. löööv it!


Tisdag

God morgon!
Hade lite ont i halsen när jag gick upp imorse, så nu har jag ätit en vitaminrik frukost och kokat salvia te. Får inte bli krasslig nu när vi har hemtentbig till a. Ska nog iväg till biblioteket och läsa för Suana ska ha gäster hemma så jag kommer nog inte kunna vara här om jag ska få läsa i lugn och ro. Men jag behöver ju ändå lite luft och på vägen måste jag förbi csn oxå. Ja så ser min spännande dag ut idag! Inget höstlov här inte :o(

Hur spemderar nu ert lov?

Ha en bra dag, puss & kram!

Fler maskeradbilder!Arrrrr...



♥ Watch out for PIRATEEEEES!!!
♣ Me is black&white!
♥ Put your hand´s in the air!
♣ Tja hästen ingick inte i vår rekvisita men vi låna den från "gudfadern"
♥ Arga leken..


Ska gå och däcka nu! Fich ju gå upp alldeles för tidigt imorse (kl 7!) och höll på att somna på föreläsningen igen, hehe.. inte så att det var tråkigt eller så men jag blir alltid sån efter en halvtimme typ och sen går det över men jag hade ju gett allt för att få sova bara 5 min när jag känner mig sån!
EFTER lektionen gick jag och köpte en kaffe latte! haha :op Käka lunch med pappa i restaurangen och sen åkte vi in till stan och kolla på skor till pappa då.. jag fick lite cafépengar (räckte gott och väl till lite shipping) som han kallar det och han ba "du ska inte handla nått va?"  jag ba "jo nu ska jag det.."  Man ska inte underskatta pengar :op

Go natt på er!


Top Shop rea

Var på Top Shop idag och köpte linnet/klänningen jag kollat in förut.. på rea :o) "Buy one get on free" då får man det billigaste plagget på köpet, så kjolen var GRATIS!!! 224 kr betala jag altså för detta.. ordinare pris för både klänningen och kjolen innan var 449 kr!!! och 900 kr hade jag aldrig gett för dessa två små plagg men nu slapp jag det :oD happy happy!

 
♥ Härligt linne som man kan ha som klänning oxå, från mammakollektionen, hehe..
♥ Söt liten kjol som faller sådär fint.. går att ha med legging om man ska ut eller nått kanske.


Konsert+maskeradbilder..


♥ Gänget
♥ Colonia
♥ Dado polumenta

♥ Uuuh scaryyy
♥ Arrrr I`m a pirate
♥ Me, Rödluvan, ?, Borat and me fellow pirate!
♥ Jag i trollkarlen Merlin´s hatt

Märkte nu att jag inte hade så många maskeradbilder på min kamera så när jag får tag på fler så lägger jag upp dem.
Jag blev iaf MYCKET nöjd med min outfit! Alla accesoarer och tunikan jag köpte gick på ca 400 kr, men det är ändå grejer som man kan ha annars oxå! Bättre än att köpa en hel färdig maskeraddräkt tycker jag.


Updatering kl 23:26; Hoppas ni gilla mig som pirat :op som sagt så kommer det fler kort i dagarna..
Dags att lägga sig nu. Imon ska jag upp tidigt och dra till skolan för att få hemtentan :o/ hoppas hoppas det inte är nått inte alltför krångligt..

Go natt på er!
image182

Full rulle den här helgen..

Denna helg har varit riktigt party :o)
Fredag: Balkankoncet i fredags-Colonia & Dado Polumenta
Lördag: Maskerad

Konserten var bra och vi dansa hela kvällen! Det var längesen man fick sig ett sådant work.out pass, hehe!
Igår vardet maskerad som gällde. Jag och min kompis var pirater. Var så sjukt kul att vara utklädd! Det blev riktigt bra oxå tycker jag! Jag som inte hade nån anning hur jag skulle få ihop en outfit. Igår så gick jag senci och suana till marknaden här i frölunda och jag fynda second hand. En tunika, ett bälte och ett parskinnpumps :o) allt för 205 kr! sen sprang jag och senci runt på torget och jag lyckades till slut få tag på ännu ett skärp, armband, örhängen och en sjal! sista minuten men det blev grymt!
Jag lägger in bilder på allt shoppat och partybilder sen..

CMOK!

Härligt höstväder..

Man känner att det är kallt ute men solen skiner och det är ju bara så underbart! Man drar på sig sina nya gosiga stövlar och virar den stora halsduken runt halsen och så ger man sig ut på långpromenad, gärna med en take away latte från 7-11 :o).. mmm mysigt!
Ja jag är uppe lite tidigare idag fast jag inte har nån skola för jag sitter här på msn och skickar låtar till Zåzå. Jag ska skicka ner en cd skiva til baby med "våra" låtar på.. så Zåzå ska bränna den åtmig, thanx buddy! Oh sen måste jag ju skriva klart brevet oxå.. stressigt.. men vad gör man inte för LOVE! hehe..

Jo den nya H&M öppnar i Femman idag och de första 100 så går genom dörren får 200 kr att handlaför. Nice och jag tänkte åka in men sen kom jag att  tänka på att vissa antagligen kommit dit kl 8 så man har ju nada chans så jag skiter i det..åker in till stan sen.

Nu ska jag äta frkost, weetabix med mjölk :o) nyttigt va?

Ha en härlig höstdag!
Pussar!

Underhållning på vägen..

Om lite mer än två veckor så ska jag åka buss ner till Bosnien igen! Tiden går fort och snart har det gått 2 månader sen jag kom hit. Jag lovade baby att jag skulle komma då jag sagt att jag ska komma så jag drar ner den 9:e november och sen så kanske jag är tbx här redan efter 2 veckor för jag fick veta att det går en fortsättningskurs på den jag går nu direk efter att den jag går nu slutar! Jag snacka med Dino på msn i förrgår och han blev ju knäckt när jag berätta att jag kanske inte kunde vara där så länge.. han kan inte vara utan mig säger han! aaaw min lilla baby.. I ♥ you! Jag får se hur det blir för skolan är himla viktig oxå så.. det löser sig nog ;o)

Den här snyggingen skulle jag iaf vilja ha med mig på min resa!
image291
















Mp3-spelare från samsung, ca 600-900 kr


Vinterskor!

Va på stan med pappa idag.. han skulle köpa stövlat te mig. Jag ville ha höga men visst behöver man varma skor oxå. Dessa gilla min pappa skarpt! Din sko 680 kr är nu min sko, hehe.
Innan har jag altid tyckt att VARMA SKOR= FULA SKOR men dessa är faktiskt söta! De ser ut som tomteskor tycker jag :op
Vad tycks?

♥ I look like a tomte :op
♥ Nervikta och uppvikta. Finast när dom e uppvikta tycker jag..

Shoppat på H&M

Köpte lite sånt shit som känns lite onödigt att lägga pengar på.. Men det är kul att ha! Tja halsduken var la det enda jag egentligen behövde just nu..

Allt från H&M
♥ Guldleggings (laddar upp inför nyår!) och grå knästrumpor med söt rosett!
♥ Vit halsduk
♥ Huggestofflor
♥ Midjeskärp. Himla fina tyckte jag så jag tog båda färgerna
♥ Sötaste trosorna! köpta mest för Dino´s skull ;o)

♥ Smink & sånt från KVIBERG! fy fan vad man sparar pemgar på o köpa där.

Putti nuttigt

Tjohej!
Äntligen en morgon då man fick sova ut! Har lagt mig sent och gått upp tidigt hela veckan nu..
Igår var jag nere hos pappa i restaurangen med det var ganska lungt så jag och en kompis skala vitlök,hehe och sen satt vi och tjöta där hela kvällen.. käka mat och drack ett glas vin. Sofistikerat :o) Blir nog utgång ikväll efter att jag varit hos pappa då da.. Joo sen får jag ju brev som kommer med bussen ikväll! Min baby har skrivit ett lööövletter till mig och ikväll ska jag hämta det på stationen :o) Yippi! Jag skulle ha skickat ner lite grejer till han igår.. en hjärtkudde (den med armar från IKEA) ett rev och så skulle jag bränna en cd-skiva med "våra" låtar .. men jag hann inte skriva klart brevet och det gick inte att bränna cdn så jag får skicka det med bussen nästa fredag! Gud va putti nuttig jag e va? hehe..
Nä nu ska jag städa min garderob lite och sen ska jag läsa lite kurslitteratur..

Ha det bra! Puss!

Skinnstövlar säljes


Köpta i Sarajevo hos en skomakare som gör skor för hand. Helt i skinn. Använda 3-4 gånger. Tyvärr ger dom mig skoskav eftersom jag envisades med att köpa stolek 39 fast jag hade behövt 40. De är ganska små i storleken så de passar storlek 38.
Det är skitsnugga och går att vika upp så att de går upp över knät!

1000 kr! jag bjuder på frakt inom sverige,

Skola och visdom..

Tja hur smart och vis man känner sig i skolan beror ju på men nu har mina visdomständer börjat växa igen :o( kan va en föjld av att man blir så vis i skolan da? hmm :op
Hade en ganska lång dag i skolan.. helt död kännde jag mig efteråt.. usch!  Gick på stan lite sen och kollade eter lite stuff.
Börjar bli riktigt ruggigt väder och jag kännde mig lite krasslig imorse så jag ska ta ett varmt bubbelbad nu.. mm mysigt! Önska baby var här så vi kunde krypa ner i badet tillsammans!
image276
Hade ju inte varit fel att ha en sån här bubbelpool hemma.. utan han snubben då för jag föredrar min älskling ;o)

Tose Proeski: A fallen star..

Tose Proeski omkom i en bilolycka imorse :o( Läste att de tydligen var hans chaufför som somnat vid ratten! vad hemskt!
Ni som inte är balkan kommer säker ihåg Tose från Eurovisions Songcontest 2004 då han sjöng för Makedonien..
R.I.P


Söndag

Hej!
Gick upp nyss.. segt, men det var skönt att bara få sova! Var inne på kursportalen för att kolla mitt schema och jäklar vad mycket jag har i skolan i veckan :o( Tills på fredag ska jag ha läst ut en bok, och sen har vi seminari på fredag också..och så en massa andra kapitel att läsa till föreläsningarna.. *suck*

Ja ja, nu ska jag gå och rota fram nått ätbart till frukost :op

Ha en bra dag!

Bajram Mubarek Olsun

image275

Provade outfits..

I tisdags då jag och Senka va på stan tog vi lite kort på saker jag prova.. så man kan kolla på dom sen o se ifall det va nått o ha :op
Jag gilla den grå klänningen från MANGO, den var söt fast ganska tunn.. Andra bilden är från ZARA och t-shirten va la lite nice!inte så dyr heller, 129 kr. Sen de små grå shortsen som knapps syns eftersom jag har grå leggings..
Vad tycks?

Regnig torsdag

Jag vill inte uuuuuuuut! Det regnar och jag vill inte bli blööööööööt! Men jag måste till banken så jag så illa tvungen att traska ut i det här vädret :o( Sen måste jag skynda mig hem igen och sitta och skriva klart bokrecensionen till imorgon. Imorgon är det Bayram också och jag har verkligen inte köpt något åt nån eller något att ha på mig! Ja ja får la springa runt i sista minuten imon.. *suck*

Nu ska jag ut och dansa regndans :op

Puss!

Mums..

Sitter o mumsar på en piroger!mmm.. gott!
Försov mig tillskolan imorse men jag fick iaf sova ut. Nu sitter jag och skriver lite på en ny bokrecension till skolan. Den ska va innlämmnad på fredag men jag kände för att börja i tid den här gången så jag slipper sitta vid datorn hela dan imorgon! Som förra torsdagen.. då jag satt och skrev hela dagen och sen fick jag gå upp tidig på fredagen så jag skulle kunna fila lite till på texten innan jag drog till skolan. Sen hade jag fan stickningar i bröstkorgen hela dagen.. atagligen från stressen+att jag då suttit framför datorn i ca 10 h! Usch det tar verkligen på en men not this time!
Ska försöka skriva hälften idag och så hälften imorgon! Det blir nog bra! mmm, mumsar på min nadra piroger nu.. hehe.. nä men jag körde några sit-ups och lite rumpövningar nyss så nu låtsas jag att jag kan äta en massa skräpmat utan att det sätter sig :op

Nä nu ska jag back to WORD!

Laterz!

En dag på stan utan shopping..

Hur irriterande är det inte när man behöver en massa grejer och så går man på stan hela dagen och kommer hem tomhänt! Fastade ju idag så jag gick runt hungrig på stan oxå och hade världens huvudvärk. Jag behöver allt från nya stövlar till knästrumpor och jag vet inte vad jag ska börja med så istället köper jag inget för pengarna räcker ju inte till allt! Det är ju som tur Bayram på fredag så man kanske får önska sig något av pappa!? Hur gammal låter jag egentligen :op äcsh vaddå det är ju vår julafton så man får lov att önska sig något.. visserligen brukar jag önska mig saker av mina föräldrar ganska ofta, hehe..

Nån som vet vart det ska hållas Bayram fest i Gbg?

Tisdag

Hej,
Fastar idag och jag känner mig ganska seg redan men det är skönt att inte behöva tänka på att man ska äta. Får så mkt tid över till annat då! Ska iväg till stan snart och träffa Senka. Jag ska lämna tillbaka en av koftorna jag köpte på MQ eller båda kanske? får se.. dom kosta ändå 500 kr styck och jag behöver pengar så.. För det är Bayram på fredag och jag ska skicka ner paket till Bosnien.
Måste skicka sms till Melisa och beklaga sorgen.. men känns som att vad skrive man till någon som förlorat sin man? Herregud, jag kan fortfarande inte tro att det är sant :o(

Måste dra nu,
Bye..

Sorg

Fick höra nått tråkigt imorse. Dino messa och skrev att Melisas  man hade dött. Han har varit sjuk länge fast sådär till och från för han har blivit feldiagnosticerad två gånger också! Fatta det eller! Han hade blivit helt bra för typ en månad sen och så blev han lite dålig igen och hamna på sjukhus men man trodde han skulle klara det för han hade ju lurat döden så många gånger förut! Men imorse avled han! Kände honom inte så länge men tillräckligt för att veta att han var en härlig människa och jag och Dino har nog aldrig haft så kul som med honom och Melisa!
En människa med så mycket livskraft att det är helt overkligt att han längre inte är i livet! Hela dan har jag tänkt på Melisa och hur fan man tar något sånt här.. stackars! En så go och fin tjej! Hon förtjäna inte det här! Dom förtjäna inte det här! fy fan vad livet är orättvist ibland va!

Neka mu je rahmet dusa..

Torsdagsskriveri

Tjohej!

Sitter på WORD och skriver bokrecension som jag ska lämna in imon.. ändå är jag på bra humör! kanske för att jag känner att det flyter på ganska bra och recensinen ska inte vara så lång heller! Max 750 ord så det ska gå och fixa :o)
Kopte två koftor på MQ igår men vet inte om jag ska behålla dem! Ångrar mig typ alltid..
Återkommer later!

PUSS!


Uppdatering kl 20.30:
Sitter fortfarande och skriver, hehe.. ja jag har ju inte suttit och skrivit i sträck, har ju kikat in på Facebook lite, snackat med mamma på msn och sånt..
Börjar bli klar.. sitter och filar på texten!detta betyder att jag klipper ocj klistrar så att texten blir sammanhängande typ.
Ja nu kl 21.00 kommer Dino in på msn så jag ska ta en liiiten paus och snacka med min baby ;o)

Lite shoppat

Igår var jag på stan.. vilket jag är varje dag typ men jag köpte lite grejer iaf..
T-shirten var ett riktigt fynd då den kosta 299 kr för ca 2 veckor sen då jag prova den på Bik Bok och tyckte den var söt så men inte värd pengarna..

♣ T-shirt med tryck, Bik Bok
♣ Check out the price!!!
♣ Svarta strumpor 5-pack, bruna ribbade strumpbyxor, H&M
♣ ACO ansiktspeeling, Salvequick plåstertejp

Sunny tisdag

God morgon!
Ingen skola idag så man sov lite längre :o) skönt! Lägger mig ju aldrig i tid så när jag behöver gå upp tidigt så är det liiite svårt!
Hmm, när blogga jag sist egentligen? Det var i fredags.. så i lördags var jag och handla med pappa på morgonen och sen hjälpte jag till i restaurangen på kvällen.I söndags var jag och fräscha upp lite lite i hans nya lägenhet.. my daddy is moving to hisingen!..sådär,lite duktig har man varit och detta innebär att jag varit uppe tidigt varje morgon! Men som man säger i Bosnien, "sova kan man göra när man är död" haha, hemskt va! Jag som gillar att sova..

Shoppa lite igår.. Fynda en t-shirt på Bik Bok :o)
Lägger upp bilder i nästa inlägg.. så att det blir lite fler inlägg liksom :op

Nu ska jag greja mig och så måste jag in till biblioteket ochförsöka läsa lite.. har faktiskt massa att plugga när jag tänker efetr! Nooooooooooooo...

Ha en bra dag, puss!

RSS 2.0
Test