Fredag

God morgon!

Ja så var det fredag IGEN! Jag tycker veckorna bara flyger förbi.. Ikväll är det iaf knsert som gäller, om det är någon som missat det :op Skönt med en fredag som är party iaf! Det var ett tag sen..
Har ätit fruksot och nu måste jag skynda mig om jag ska hinna i tid till skolan. Ska träffa min disskussionsgrupp en halvtimme innan so I gotta ruuuuuuuuuuuun!!!

Ha en härlig dag!
Pussar!

Tomorrow

Sådär ja, nu är biljetterna till konserten införskaffade! Imon gäller det bara att få ihiop outfiten.. var på stan idag och kollade runt lite. Tänkte ha min svarta paperbagwaist kjol med ett vanligt vitt linne till och svarta lackpumps. Vet inte riktigt vilka accessoarer jag ska satsa på. Antingen lite rockiga med färg eller köra på svart, vitt och guld chic?
Det är jag och A som ska gå.. Hoppas det blir en bra koncert! Sporthallen konserten ska hålas är lite tråkig men hoppas på bra stämmning iaf! Lane mojeeeeee ovih danaaaaaaaaa... la la la la la la laaaaaa!!!!!!!

Ska hoppa in i duschen nu!


image460
Hade gärna haft en minipaperbagwais kjol! Finare än de längre tycker jag.. kanske liiiite längre bara än den på bilden ;o)

Puss!


Torsdag

Hej,

Känner mig helt slut sen igår. Jepp, bråk med Dino :o( Det är spänt mellan oss de senste dagarna och det händer lätt att det spårar ur i bråk och tjafs och så blir det en massa onödiga ord man utbyter osv.. Detta började på msn igår och sen ringde jag han från mobilen.. mmm snacka om räkning där men det är sånt man skiter i just då och ja menar vafan det behövdes, samtalet altså. Första halvan av det var kaos men andra halvan blev lugn.. när vi inte orkade mer liksom så blev det ett fint litet samtal till slut! Jag satt fan och lipa i telefon för 5 kr/min! Helt sanslöst dyrt! Jag hade tänkt ladda S´s Comviq kort för det är typ halva minutpriset hos dem men jag tänkte inte ens ringa honom igår.. men men.. Egentligen är det ju bara spänt för att vi saknar varandra.. vi hade behövt en kram bara och allt hade varit ok. Saknar dig en massa bebisen! Ibland kan man inte sluta undra hur det här kommer sluta? Jag vill inte att det ska sluta dåligt men vi sa det till varandra igår att det här måste vi lägga av med. Vi kan inte höras av ens via msn utan att samtalet pårar ur eller att någon sätter igång nått tjafs! Det är bara jobbigt och vi får inte ut någonting av det..
Nu har jag iaf pengar att spara igen.. det är så man lär sig. Aprpråpå spara så ska jag ut och kolla efter biljetterna till Zeljko Joksimovic konserten imon :op

Det är soligt ute :o) fast kallt ändå :o(

Ha en bra dag!

Tears

image459
Who came up with the thing called LOVE? It´s a cure because it makes you feel on top of the world and then it easily makes everything collapse..

Zeljko Joksimovic 29.02.08

Någon som ska på Zeljko Joksimovic koncerten på fredag? Jag tänkte gå med en kompis.. Han är bra Zejko, härliga låtar men vem är DJ Cekic som kommer tillsammans med honom???
Här är iaf två av hans låtar.. Lane moje från Eurovision är beautiful.. lyssna..
Men först..

Zeljko Joksimovic- Crnokosa (bara därför att jag är crnokosa..)


Zeljko Joksimovic- Lane moje (za lane moje)

Inte halsont igen :o(

Känner att jag håller på att bli sjuk.. fan jag höll ju på att bota min halsont i torsdags och nu är den tbx igen! Whathefuck!!! Jag har ju tur som har en massa strepsils kvar :op dom hjälpte ju.. Allt detta för att det alltid är skitväder och kallt när jag klär mig lite lättare och sen när jag bunkrar på mig stora halsduken så svettas jag! Kan inte vädret börja anpassa sig mer efter mina svängar? Nähä det går visst inte.. ja ja..

Måste hoppa in i duschen och tvätta håret. Imorgon måste jag upp tidigt och det sucks men jag ska ta en tolkning istället för pappsen och sen har jag skola från kl 13. Tacka Gud att kaffe finns! Appråpå det så tog jag en kaffelatte idag runt kl 15 för att jag skulle plugga lite på biblioteket med Zåze och jag kände att det behövdes.. vet inte om det här var av kaffet, men jag hoppas.. blev helt plötsligt yr! trodde jag skulle svimma men det gick över ganska fort! Läskigt!
Kan det ha något att göra med p-pillrena jag börjat ta tro? Anyone!??

Tisdag

Hej hej!

Ingen skola idag så jag sitter hemma än så länge.. Är ju skitväder ute så man är inte så sugen på att gå ut precis men jag har lite grejer att göra. Behöver gå till biblioteket och låne en kursbok + plugga! Sen kanske en lite tripp på stan. Måste hålla utkik efter den kjol jag köpte ihärom dan fast jag vill prova den i en storlek mindre men dom e slut.. väntas komma in i butik vilken dag som helst så man måste vara på hugget! I-lands problem really! pfff..
Ye ye, hörs sen!

Hugs and kisses!

Oscarsklänningar-2008

Underbara klänningar! Det var mycket svart och rött på röda mattan. Cameron Diaz var vacker i sin rosa dröm och anne Hataway såg helt unedrbar ut. Kolla bara på hennes svarta hår till den vita hyn och så den blodröda klänningen som kontrast! Eldigt! Marion Cattillon gjorde succé i sin sjöjungfrukreation av Jean Paul Gaultiér. Me like!
Nu ska jag sova och drömma om fina klänningar :o)
       
image458

Msn-snackis

Oj 3 timmar msn-snack blev det med baby! Jag var ju påväg att skriva inlägg och grejer men Dino har liksom förtur där ;o)
Vår konversation följde la samma mönster som den brukar oftast.. det börjar bra och slutar bra fast någon stans innan slutet blir det lite tjefs som vi styr upp! Love love..  :o) Love u baby!

Måndag

God morgon!

Härligt strålande sol idag :o) Gör definitivt livet lättare att leva! Jag var ganska deppig igår och vädret var detsamma vilket betyder att jag kommer vara strålande som en sol idag! hehe..mmm sure, jag ska till skolan och ha föreläsning vilket är mindre kul, eller jo jag ska banne mig lära mig nått idag :op Jag ska lyssna. Skojar bara.. Ja ni ser vad happy maan blir av lite sol.. Wohoooooooooo!!!!!!!
Nu ska jag klä mig, mejka mig.. på med solglasögonen och iväg till skolan. Är duktig och har med mig macka, banan och vattenflaska! Måste spara lite på utgifterna som student!

Ha en härlig dag!
Puss!

Everybody loves Oscar

Inatt smäller det! Alla vill ha en en stilig blankpolerad guldgosse! grrrrrrr!!!!! ;o)
image448

Skepp ohooooooooooj

Check it out! Jag och A var ju på maskerd i vintras och vi var då pirater. En annan kompis gjorde ett bra klippa och klistra jobb! Piratig bakgrund och självklart fick Jack Sparrow  vara med!
:o)
image446

Dagar som dessa..

"Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner"


Söndag- Sweeney Todd

Hello!

Ja idag är det seg söndag. Det står alltid som ett frågetecken vad man ska hitta på en dag som denna. Jag borde plugge egentligen men jag vill inte sitta hemma och jag känner överhuvudtaget inte för att sitta tyst. Jag vill ta en fika och tjata med någon.

Igår var jag på Afterwork med A och sen gick vi och såg Sweeney Todd med vår käre Johnny Depp.
Nog för att han och Tim Burton alltid gör bra filmer ihop men den här va, den va la inte bra! Inegn som kunde ha sagt det eller? Vart man än läste om filmen så prisades den och det var bara bra recensioner..
Den var ju dålig musikal, störande och onödiga skådespelare (som hans dotter och han den där transliknande killen som skulle rädda henne, suck..) men framför allt äcklig! Det var ju bara schlafs schlafs av halsar och blod som spruta hela tiden.. för att dom sen skulle göra paj av männskikötten!? ooh what sick mind is that?
Näe, den får ingen femma av mig! Ska inte säga att det var bortkastade pengar för man var ju bara tvungen att se Johnny och vi skratta åt en massa scener.. vissa där ingen annan i biosalongen verkade se nått kul.. men det var ju närstan en parodi på dödande liksom.

Nä nu ska jag gå och mejka mig.

Ha en seg/soft söndag!

Våga vågen

image445Näe, nu har jag gått upp i vikt igen! SUCK! hel 2 kg. Apetiten ger sig inte, den är på topp fortfarande! Aaaaargh!!!
Vad hände med gymplanerna? Jo, jag kom på att det är för dyrt och snart är ju våren här och då kan man gå ut och springa,cyckla osv. Jo man kan springa nu med men jag blir ju sjuk så fort jag andas kall luft. Usch måste bli disciplinerad och undvika att äta sånt som inte är bra för mig! Härom dan skulle jag få på mig mina jeans och jag kunde inte knäppa igen dem! Det märks inte att jag gått upp så mycket men det har satt sig runt höfterna och asset såklart ;o)
Förra sommaren vägde jag 7 kg mindre än vad jag gör nu, men jag var visserligen lite för smal men vi säger 4 kg ska bort iaf för att jag ska ligga på idelavikten.
Det blir ju inte bättre av att jag sitter här framför datorn heller.. ska gå och käka pasta ist, haha.. och sen ska jag spriiiinga till stan och från butik till butik. Ni vet väl att shopping räknas till motion? ;o)

Ha en bra och hälsosam dag :o)

Lördag

God morgon!

Blev väckt av Dino halv 10! Han ska allt få för det :op messa så tidigt på morgonen..
Ja ja.. sitter och funderar på vad jag ska göra!? Ingen storm idag iaf. Fy fan igår var det ju läskigt, som det blåste. Altenativen är promenad, stan eller fika. Vill bara komma ut..

J Lo mama

Jennifer Lopez och Marc Anthony är nyblivna föräldrar! Jennifer födde imorse (svensk tid) tvilligar, en pojke och en flicka! Jag hörde att hon kommer vilja ha 39 miljoner dollar från den tidning som vill ha första bilderna på bebisarna. Tycker det är sjukt ändå att kändisar håller på så, sätter pris på sina barn som om dom behöver mer pengar. Desperat! Om jag var stolt mamma skulle jag visa upp min bebis gratis för hela världen! Men visst vill någon betala så.. ;o)
GRATTIS till J Lo iaf!!!
image444
Jag tippar på att J Lo hittar tillbaka till sin toppform på rekordtid!

Fredag

Hej på er!

Hoppas ni mår bra! Jag känner mig lite trött så jag har bara segat runt här hemma än så länge. Har ingen skola idag så jag planerade att ta en runda på stan och köpa lite grejer som jag glömde köpa sist. Plastfickor till A-4 pappaer och lite sånt så jag kan få ordning på mina papper.
Det är redan fredag.. dagarna går fort.. Vet inte vad man ska hitta på ikväll men det blir nog inte mycket. Drar la ner till pappa och hjälper till lite. Behöver lite klirr i kassan. Halsen är bra idag så de där Strepsilsen hjälpte kanske iaf. Bara för att jag överdosera :op

Ha en bra dag!


Secret

"Behåller jag min hemlighet, så är den min fånge. Släpper jag ut den, är det jag som är dess fånge"

- Arabiskt ordspråk


*Med dessa ord säger jag God natt! Sov så sött!

Jag testar: Strepsils Jordgubb

Halsont är det värsta jag vet! Jag blir galen av det.. Igår började jag känna av lite men imorse hade jag ont i halsen. Great tänkte jag.. Tänkte också att jag skulle testa Strepsils. Dom var ganska mesiga, halstabletterna altså. Jag tg en och sen en till.. och en till.. läste sen på baksidan av förpackningen att man skulle ta en var annan eller var tredje timme! ooops! Overdose?
Nä men som sagt så kändes det inte som att dom lindrade halsont och de smakar fejk jordgubb.
Har inte testat några av de andra smakerna men denna få la ett svagt godkänt betyg.
Ska gå och suga på en halstablett nu. Måste ju konsumer upp dem, och de kanske har någon effekt efter ett tag.. who knows, bara bespara mig all halsont! Please!
image442

Power to the flower

Flower power är tillbaka och blommiga mönster är det som gäller i vår och sommar! Det har alltid funkat med blommigt under de årstiderna men i år säger trenden att det är HETT!
Kändisarna har klädd sig i härligt söta blommiga mönster av olika slag!

Har ni inhandlat något blommigt inför vår/sommar?

image438

Läggdags

Är trött av någon anledning så jag ska gå och lägga mig. Ska upp tidigt imon bitti.
Kan inte visa er bild på min nya kjol.. ja ni har ju sett den i rosa men.. hittar inte min usb-kabel till digitalkameran :o(
Blir ganska dåligt med bloggandet imon för jag kommer vara upptagen hela dagen men på kvällen kanske om jag inte är helt slut då..

Natti natt på er!

Dagens citat

"Society is like a stew, if you don't keep it stired all the scum settles on the top"

-Edward Abbey

Kjolen

Såg den här kjolen på en blogg och senast imorse i METRO då så jag gick för att se ifall den gick att få tag på. Verkade inte som att det gick men jag hitta den här rosa i st 38 men den var för stor.. den fanns som tur va i svart och i min storlek så jag slog till! Har velat ha en svart partykjol med hög midja. Känndes som att den svarta funkar bättre.. det blev lite för mycket med den rosa.. hah det säger jag bara för att den var slut i min storlek :op
Jo jag vet det ska vara inne med starka färger och här går jag och inhandlar svarta plagg.. :oS

Vad tycker ni? Svart vs Rosa kjol?
image430

Onsdag

Hej på er!

Hur mås? jag själv är redan på biblioteket!
Jepp, jag var uppe tidigt idag.. hade en grej inbokad imorse och min föreläsning börjar inte förrän kl 13 så jag har några timmar kvar tills dess. Vet inte vad jag ska göra men jag behöver köpa lite saker i bokhandeln och sen sätter jag mig nog och läser lite. Orkar inte springa på stan, vilket annars är det givna när man har en tidslucka. Eller jo jag måste bara in på H&M en snabbis och kolla efter en kjol som jag såg på en blogg och idag var den med i METRO också så den går la åt snabbt. Wish me luck!

Ha en bra dag! Pussar!

Haut Couture- eyecandy

image431
Den gula klänningen till höger tycker jag är fräsigast!

Tisdag

Hej hej!

Soligt ute idag igen! Igår var det ju faktiskt ganska varmt. Jag höll på att svettas i min parkas iaf.
Sitter här och kollar lite bloggar och skickar gratis sms till Dino. Måste verkligen dra ner på mobilkostnaderna!
Ska iväg till biblioteket sen och plugga lite innan jag börjar jobba kl 17. Har ingen lust med att jobba men lite klirr i kassan behövs.

Ha en bra dag så hörs vi sen!
Byeeee..

Rensa

Har rensat datorn från lite skit, det som gick iaf.. har rotat bland gamla kvitton och papper och slängt en massa! Shiiit vad man samlar på sig! Hur mycket kvitton som helst och jag har ju inga grejer liksom :op
Måste hitta snygga förvaringsboxar så jag kan få riktig ordning på mina grejer. Man känner sig så mycket ordningsammare då! Och ordningssam vill man ju vara, eller hur? Varför blir man alltid taggad till att fixa saker på kvällen när det närmar sig läggdags? Typiskt.. Är trött så jag får skjuta upp det där med rensningen tills imon kväll eller nått!

Jo det var ju Cityakuten ikväll men min kära Dr Kovac har dratt ner till Kroatien igen :o( Whatefuck! Come baaaaack!!! :oD

God natt på er!

Katherine Heigl

Grey´s Anatomy stjärnan Katherine Heigl är sökersöt och klär i den eleganta looken men hon kan även se supersnygg ut som på bilden nedan!
Älskar den söta klänningen på första bilden! Förresten ge mig klänningen nedan också, fast jag tror inte jag bär upp den lika bra ;o) Gimme gimme!

image429


Måndag

God morgon!

Sovit gott? Jag drömde om Dino och jag var så happy i min dröm.. men så väckte Senka mig! I kill you!!!! hahaha..
Ny vecka är det, och det känns faktiskt skönt. Dags att ta tag i saker.. har en massa att plugga och lite annat därtill.
Har föreläsning idag men först kl 13. Är uppe lite tidigare för jag sov som sagt hos Senka inatt  igen så gick upp när hon skulle till sin praktik.. ska fixa mig och dra ut snart jag med. Solen verkar vilja titta fram idag! Härligt, så länge det inte blåser storm bara så är jag glad. 

Jo igår så vi filmen "Enchanted", det är u den där sagofilmen som gick på bio för inte så länge sen. Den var söt.. 
And then they lived happily ever after.. Det är något jag vill börja tro på! :o)

Hörs sen, pussar!

Love letter

Idag fick jag Dino´s brev! Ooooh min baby skriver de finaste breven. Jag skriver mer som jag pratar men han har inte med ett enda onödigt ord, allt är perfekt skrivet. He´s got talent. And he LOVES ME! yeah yeah yeah!
Jag satte mig i väntahallen vid busstationen och läste det direkt. Det var så fint och samtidigt som jag blev glad så blev jag ledsen.. hade velat krama ihjäl han, min lilla söta bebis.
Det är lite old fashioned, det här med brevskrivande men ack så romantiskt!
image426
♥ Thank you baby!


Lördagskvällen

Kommer man blåsa bort ifall man ger sig ut? Storm på väg? Usch hatar sånt här väder. Är hemma hos Senka. 
Sov över här och igår försökte vi oss på att gå ut. Hade ingen lust egentligen men jag beter mig som en gammal tant så jag tvingade mig själv att gå med på en utgång. Det började med att vi missa bussen så vi satt i busskuren som var sönderslagen så den gav inte mkt skydd från kylan och vänta i minst 20 min! Brrrr!!! Vi körde lite "kolo" (bosnisk folkdans) för att få upp värmen, haha! 
När vi väl kom på bussen satt det fjortisar och sjöng med till låtar dom spelade upp från mobilen! SUCK! Vi gick till Inferno för vi hade gratis inträde :o) Det blev en drink + shots men vi kom inte igång så värst mycket men det var trevligt. Mkt intressant folk att kolla in iaf ;o) Det kändes som att vi hamnat mitt i en hip hop video! yooo maaan! Very niiice!
Känner dock att jag blivit en dagsmänniska som gillar att vistas ute under dagen och fika mer än att knörjar man bli ga med fulla människor. Känns scary med folk på helgerna :o( man blir nästan lite rädd. I´m a scared one! Är kanske bara ur form eller så börjar man bli gammal på riktigt :op


Pussxxxx

Kändiscitat

image422




Saturday morning

God morgon!

Har precis ätit frukost. Gröt med honung, skivade bananer och mjölk. Yummy!
Igår var jag i säng tio i tio! Trött som f*n var jag, men nu när jag gick upp på morgonen så känner jag att jag inte sovit gott ändå :oS Det var kanske för tidigt att lägga sig då!? Typiskt är det iaf att det är som härligast att ligga kvar i sängen när man måste gå upp och när man sovit ca 7 h! Nu fick jag mig11,5 h! Hursomhelst..
Idag ska jag fika med en gammal klasskompis från gymnasiet. Trevligt trevligt. Sen ska jag la kolla runt lite på stan, se om man fastnar för nått. Kanske blir nån utgång ikväll? vet inte, får se.. Det är ju melodifestivalen på Tv och Carola sjunger ju! wohoooo!!! NOT!
Ja ja..

Ha en bra dag!
xxxxxxxxxxxx

Natti natt!

Det var inte så mycket jobb ikväll så jag kunde gå tidigare. Skönt! har barasuttit framför datorn och tagit det lungt ett tag men nu ska jag börja dra mig mot sängen..
Är skittrött! Det har varit en låååmg dag. La mig sent igår och var tvungen att ställa klockan på ringning 6.30 imorse.!!! Hade grupparbete kl 9-12 och sen en frivillig föreläsning som jag inte skulle gått på från kl 13-15! Jag halvsov mig igenom hela föreläsningen, Det borde finnas vilorum för studenter tycker jag! Vi har fotöljer i vårt bibliotek som jag upptäckte härom dan så dit ska jag och däcka nästa gång :o)

Natti natt på er partypeople!

Mariah Carey

Hitta dessa före och efter bilder på sångfågeln Mariah Carey. Hon ska ha gjort flera plastikoperationer för att komma i form igen. Undrarbara när det var hon såg sådär sunkig ut? Var visserligen längesen man såg henne men sist tycker jag hon såg ok ut.. ja ja, hon ser väldigt fit ut nu iaf!
image419

Nämen oj vilken chock!

Läste precis om Jordans tuttchock! Jaha.. hennes bröstvårta titta fram under en promotion för hennes nyutkommna bok. Meen my God soo what??? Det är la inte så att hon inte visat allt redan.. vilken chock! Ja om ni tycker att detta var en händelse värd att läsa om kan ni ju klicka här!
Nu lästi ni visserligen om det här men det är bara för att jag tycker att det är roligt att det är en "nyhet"
Skäms Jordan! haha..

image418

Fredag

Äntligen fredag.. eller? Nä, inte för min del. är himla oparty och hatar helgerna bara för att jag inte orkar gå ut. Har ingen lust och när jag har det så jobbar jag. SUCK! Är jäkla skitväder ute.. altså det är fint så men brrrrr, skiiitkallt ju! Hatar och frysa och ska man kl upp sig i termosbyxor eller? Biiter? moi? näää..
Är i skolan. Vi har lunch nu och sen har vi någon gästföreläsning som jag tänkte kolla in. Först måste jag springa och köpa nått att äta, nån macka eller nått. Dööör av hunger! Det är helt enkelt synd om mig denna fredag. Hate it!
Jo jag erkänner, detta inlägg vara bara för att få skriva av mig! Tack för att ni lyssnar ;o)

Ha en bra dag och en fin kväll alla ni som gillar fredagar!
Bisous xxxx

My Valentine

Jag skulle ju pladdra på om kärlek, Dino och vårt förhållande hela dagen idag var det ju tänkt! Eftersom det var vår 2-års dag men jag var busy, kom hem sent så ni har haft tur.. ni slapp. Men som ni ser så är min blogg i Valentine´s style året om så as usual kommer ni ändå att få höra på tjatet ;o) Känns som att jag borde byta bloggdesign nu.. den passade så perfekt idag men passar kanske mindre bra alla andra dagar, hehe.

Med denna söta Dinobild säger jag GOD NATT!
image417
Miss you baby
image182

Google = Kärlek!

image416


Torsdag

God morgon,

Har sovit gott fast jag la mi ganska sent. Har tvätttid så jag är hurtig och är uppe tidigt. Är på bättre humör idag.. depphumör brukar ju komma på kvällen sådär när man varvar ner och börjar fundera en massa på saker. Solen hjälper till och gör en happy. Verkar bli en underbart vacker dag idag!
Det är ju alla ♥-dag idag! Jag och Dino blev tillsammans den 14/2 för 2 år sen så idag är det vår 2-års dag! Oj oj vad tiden går.. helt otroligt att vi varit tillsammans så länge. Nä det är inte en evighet men tro mig det är länge för mig som aldrig trodde jag skulle klara att vara i ett förhållande. Grattis till oss!

Laterz amigos!

Miss Depp

Sitter och äter nudlar.. har varit himla sugen på det ett tag nu. Ni vet ju hur det är med matsug, man måste ge efter. Känner mig deppad på köpet och då är det extra viktigt att unna sig.. 
Det var en vacker dag med sol idag en jag vill ha riktig vår nu! Sol och behaglig väder som gör det omöjligt att vara på dåligt humör! Behöveer ny energi.. känner mig helt slut, mest psykiskt. Är helt ur form fysiskt med, fy!
La ned det där med gymplaner. Alledeles för dyrt men det blir nog ett årskort på Vallhalla ist. Så fort jag känner att jag orkar ta tag i allt.. orkar inte just nu.
Imon är det iaf en ny dag och nya tag..
image413

"Depression är bara ilska utan entusiasm"



God natt..


Plugg+mat..

Hej,

Bloggar från biblioteket igen. Har haft föreläsning idag och nu har jag en massa att läsa. Snart får vi hemtentan och man börjar redan bli stressad.. speciellt då jag ligger efter med litteraturen. Allt är som vanligt med andra ord, hehe..
Är lite hungrig också.. måste ju ladda med energi om jag ska orka. Funderade härom dan på hur mycket pengar man lägger på kaffe, smörgås, frukt och sånt man äter när man är i skolan, för att inte snacka om sushi och annat man blir sugen på när man är i stan. Det blir en hel förmögenhet ju! nästan hela csn bidraget äter man ju upp! Hemskt.

Nä nu ska jag mumsa vidare ;o)

Hugs and kisses!

Neutrogena Pure Glow

image412
Köpte dessa kuddar (pads) idag för det som att det var värt att prova.
Vem vill inte ha hy så ren så att det skiner om den? Pure Glow.
Man tar en kudde och blöter den i varmt vatten så att det löddrar när man med cirkulerande rörelser rengör huden. Man stoppar fingrarna i kudden vilket är praktiskt så att man får bra grepp.
Resultatet är en fräsch och ren hy. Det var mycket behagligt att använda dem. Skönt lödder och hyn blir len efteråt. Jag kände inte att man blev så torr efteråt heller men rengör man på morgonen så kan man behöva smörja in hyn med kräm efteråt.
Finns att köpa på Åhlens för 55 kr. Finns för både normal/blandhy och känslig hy.
Ett bra pris tycker jag och man får 22 kuddar i paketet.
Får se hur de funkar under en längre tid.


Med den här recensionen får jag säga god natt.. sov gott.
Pussarxxxx

Tjohooo

Hej hej,

Jo da jag lever, har bara inte hunnit/orkat/haft lust att skriva :op
Kom precis hem.. har varit och jobbat. Innan var jag en liten runda på stan. Shit vad less jag börjar bli på att gå runt.. Hittar inget jag vill ha fast jag behöver precis allt. Jeans, tröjor, linnen.. ja allt! Köpte sandaler från H6M igår och en blus för någon dag sedan men det ska lämnas tillbaka då jag ångra mig.. som vanligt..
Köpte dock en kul ansiktsprodukt idag från Neutrogena som jag ska prova i badet nu.. recensionen av produkten kommer i "Emina testar" lite senare.

Puss!

Grammy galan

Kornblått, blommigt och gult klädde kändisarna på röda mattan.
Rihanna var söt som vanligt, Beyonce hade askungenklänning och Saeal vita rymdskor.
Mika tar priset bland killarna. Cute.
Tror inte man blis så mycket snyggare i guldiga latexbyxor än Kelis. Snyggt!


image406

Dags för en lista..

Sådär, ännu en lista..
Snodde den från guzilago.blogg.se


Tåg eller buss? Tåg är mysigt och man ser så mycket, men jag åker mer buss.
Shoppingresa eller charter? Bara det är en resa!
Skola eller jobb? Lita av varje!
Solarium eller brun utan sol? Inget, men solarium om jag vill ha färg.. trivs som blek just nu iaf!
Storstan eller landet? The city!
Svenska eller amerikanska idol? Kollar inte på någotav dem.
Krogjobb eller polis? Krogjobb i så fall.

Fyllekäk? Kebab.. Mcdonalds eller liknande.
Bakiskäk? Nudlar, soppor.
Favoritmat? Pasta men jag äter nästan allt! En gourmet!
Fisk eller kött? Som jag skrev ovan så..
Kaffe? Kaffe Latte från 7-eleven.
Räkor och kräftor? Räkor.
Vad åt du senast? Cheese Ballz, hehe.. yummy!
Jeans eller tights? Är dålig på att skaffa byxor så tights är min räddning!
Slappt eller tight? Kombinerar gärna.
Väska eller ficka? Väska.
Favoritfärg på kläder? Mycket grått just nu men älskar färger.
Mörka eller ljusa jeans? Mörka,
Uppsatt eller utsläppt hår? Man får väl växla eller..
Vilken hårfärg har du?  Mörkbrun, nästan svart.
Vad använder du för smink? Maxfactor och Maybelline. Testar ofta nya produkter så det kan variera ibland.
Skulle du påstå att du är feminin? Tja, ibalnd känner man sig feminin, ibland inte.
Har du någon gayvän? Inte vad jag vet.
Bröst eller rumpa? Rumpa, har typ inga bröst :op
Silikonbröst? Pourqui pas?
Kärlek vid första ögonkastet? It can happen..

Har du någon gång varit i ett rum där någon haft sex? Ja :o)
Vart vill du flytta? Trivs i Gbg just nu!
Klipper du dig ofta? När det behövs.
Mest musik eller bilder på datorn? Mucho bilder!
Skulle du kunna jobba gratis för välgörenhet? Vaddå, typ fast jobb eller!?
Kan inte leva utan? Mat och vatten.. och människor jag tycker om!
Vad är den högsta summa pengar du hittat? 100 kr
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Egypten.

Måndag

God morgon!

Har släpat mig upp ur sängen och det är dags att äta frukost, fixa sig och åka in till skolan. Har föreläsning och sen har jag grupparbete. En stoooor kaffe latte måste altså med om jag ska fixa det här! :o)

Ha en bra dag!
Byeee..

Söndagsslut

Så lider söndagen mot sitt slut. Dags att lägga sig.
Det har varit en dag med lite plugg på biblioteket och sen lunch på McDonalds!
I know, himla onyttig de senaste dagarna.. Burger King igår och så McDonalds idag. Måste bli ändring på det!

Ny vecka och skoldag imon.. usch, orka.. Zzzzz...

God natt på er!
Pussar xxx

Han sjunger för Bosnien på Eurovision Songcontest 2008

Hehe, han är lite speciell, vår representant i år! Minst sagt.. Det här är inte låten han kommer att tävla med men ett smakprov.. på stilen iaf ;o)
Good luck!



Såhär lät det förra året och enligt mig den bästa låten plus uppträdandet Bosnien haft..

Citat

"Ett liv utan sorg är som en tavla utan skuggor"
-Frank Crane

Söndag

Hej,

Himla dålig uppdatering och man får be om ursäkt men jag är inte hemma så mycket de senaste dagarna..
Jobbade igår och sen var jag med A på Burger King och sen tog vi en drink.. Moschito hette drinken och den var skitäcklig!
För första gången tog jag spårvagnen hem så sent. Klockan var 2! Himla läskigt var det för av alla som steg av spårvagnen så gick ingen åt mitt håll. Det var skönt att komma innanför dörren iaf.. puh! Annars brukar ja ta taxi när det blir lite sent men det är dyrt och så sent var det inte ändå så jag försökte vara lite modig :op
Idag jobbar jag inte, wohoo! Så jag ska till biblioteket med Zåze.. ska vara lite duktig och sen kanske det blir nån fika efteråt :o)
Kaske smyger in nått inlägg från biblioteket!

Ha en härlig söndag! Puss!

Lördag

God morgon,

Varför kan man inte sova länge när man inte behöver gå upp tidigt? Typiskt.. vaknade flera gånger imorse och lyckades dra mig till kl 11. Var ena himmla jobbig dag. Längesen jag var så trött.
Idag tänkte jag dra till stan en runda och sen dra till pappa en stund och så ikväll blir det kanske bli några glas vin med A.

Nu ska jag börja fixa mig lite!

Ha en bra dag allesammans! Puss!

Natti natt

Läggdags men som vanligt så kommer jag la inte i säng förän runt 2. Måste torka håret och skriva ett litet brev till Dino! Jag ska skicka det med bussen, plus lite annat som en tidig Valentines present :o) Jag köpte speciellt brevpapper och en pysselgrej.. jag ska visa er imon.. Nu måste jag get to work men ni får sova så gott!

Natti natt på er!

image398
Kolla kissen!!!!!!!!Oooooh va söööööööööt!

"Tar ett bad"

Jag har alltid varit en duschmänniska, altså jag brukarde alltid duscha och badade sällan badkar. Jag tyckte det var tråkigt och tog en massa tid men nu på senare tid så har ni kanske märkt att jag ofta "tar ett bad". Kanske är för att jag känner mig frusen och då är det skönt att ligga i ett varmt bad.. Har köpt ny duschcreme från barnängen med honung & vanilj! Smells niiice!
Det enda som fattas nu är Dino och lite levande ljus! mmmm..

Vad föredrar ni? Duscha eller bada?
image397

Fabulous in white

Vitt funkar alltid på tillställningar som Oscarsgalan. Några av kändisarna som varit vackra i vitt under åren..


image388




































Torsdag

God morgon!

Kämpade ett tag igår med att försöka få in ett inlägg men jag fick upp "sidan kan inte visas" heeela tiden :o(
vet inte om det var nått fel med blogg.se eller så var det datorn här som var på dåligt humör.
Anyway var duktig igår så jag ville skryta lite men det fick jag ju tydligen inte.. Igår var jag iaf och:
- Tolka
- Var på föreläsning i skolan
- Satt på biblioteket och läste
En ganska givande dag skolmässigt men även ekonomiskt.. fast jag tror att det jag tjänade in käka jag upp igår,hehe.. först sushi och sen nudel wok! Måste verkligen börja ta med mig mackor eller nått.
Idag har jag ingen skolla men jag ska gå på stan och se vad man kan hitta för gulligt till Dino på valentines! Kollade lite snabbt igår och jag såg en massa jag skulle vilja köpa! Älskaaar cute stuff!

See you later!


Smygbloggning

*Hihi*.. är på biblioteket och läser. Tog en paus för att smyga in ett litet inlägg :o) jag tror faktiskt man får blogga från biblioteket men det är himla oseriöst va.. Back to the book now..

Blog you later!

God natt!

Kommer aldrig i säng i tid! Bad habit! Har badat och ätit mysig varm soppa.. för att sova gott :o)
Imon är det skola och förmodligen premiär för pluggandet på biblioteket den här terminen. har fått tag på en av kursböckerna nu och jag saknar att sitta på biblan och läsa..
Bjuder på några sköna citat angående plugget..

"Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler. Den platsen heter skla, dit vill jag aldrig mer"
-
hehe, tja visst kan det vara kul i skolan ibland ändå..

"Hjärnan är ett underbart organ. Det startar direkt när jag vaknar på morgonen och stannar inte förrän jag kommer till skolan"
- Denna var klockren.. always happens to me :op



Go natt på er nu!
Puss!
image182


Fynd bland gamla grejer!

Hej!

Dåligt med bloggning idag men jag har varit busy busy! 
Igår var nämligen jag och pappa och hämta en massa kartonger mamma hade fått ha i någon annans förråd så vi var tvungana att hämta dem nu efter att de stått där i några år. Visste inte ens vad som var i men kläder, gamla skolböcker och mina gamla leksaker.
Vi dumpa dem iaf i restaurangen så idag gick jag och Senka dit och röjde några timmar innan öppningsdags. Vi var där runt 14 och fram till kl 17 kollade vi igenom alla kartonger och la undan det som vi gilla och slängde de som skulle slängas.
Vi hitta riktigt HOT stuff! Några skinnväskor, snygga retro kläder.. mammas gamla :o) Fan vad kul det var.. som att fynda, fast helt gratis då! Hade tyvärr inte kameran med mig men det var värt att dokumenteras! Hitta även en liten bok där jag skrivit om "Barbies äventyr" Haha, jag skratta så jag grät när jag läste det! Sooo cute!!! hahaha..

Bilden på Carrie har la inte mycket att göra med texten för det var inte precis någon Haute Couture vi fann bland kläderna men I like her dress! Lääääängtar efter att få se Sex and the City filmen :o)

image386

Ny tuggummismak?

Haha, tuggummismak om Bosnierna själva fick välja! BAKLAVA! Sweeeeet!!!
image380

"How to date a male model"

Läste en intressant artilkel om detta på ELLE.com

Gå in på den här adressen för att läsa
---> http://www.elle.com/fashionspotlight/12680/date-a-male-model.html

Måndag

Ny vecka, Var i skolan idag! Duktigt! Köpte med mig kaffe så jag klarade hela 2 och en halv timme galant.. 
Var och betalade min kåravgift så nu kommer jag få mitt studentkort snart så man kan få rabatt på grejer :o) Vilken spännande dag va!
Är hemma hos Senka nu.. Vi ska laga goda nudlar sen! mmm maaaaat! hehe..

See you later!

Söndag

Första söndagen på länge som inte varit lung! Ganska skönt faktiskt med lite ombyte..
Nä men jag satt och tänkte igår på att det är mycket som jag inte gör bara för att jag tänker "usch.. orka!" så imorse ställde jag klockan på 7.30 för att gå och se en Indonesisk film på Fimfestivalen med Zåze.
Först när jag vakna fundera jag på att skita i det och lägga mig igen men jag hade faktiskt ingen lust att sova längre och jag tänkte att somnar jag ändå om nu kommer jag få dåligt samveta för att vara så seg! Kl 10 var vi på biografen.. efter filmen  åkte vi till Bellevu marknad och jag köpte foundation och hudkräm och sen jobbade jag från kl 14 till 20.30! Det ni! Vääärsta på g man var idag. Känns bättre när man utnyttjar dagen än bara segar sig igenom den eller hur?
Måste ta ett bad nu.. är trött men jag känner att jag behöver ett varmt bad.

I´ll be back ;o)

Stackars Johnny!

Uuuusch, det är den där filmen med Johnny Depp där dom tar ut hans ögon! Kommer ihåg när jag och A såg den filmen på bio.. Johnny som är min favoritskådis.. känns hemskt att se hans karaktär råka illa ut. Man blev ju ledsen.. :op

Kom hem nyss, var nere på rstaurangen och förväntade mig en massa jobb så jag var redo att hjälpa till men det var ganska lungt.
Under dagen var jag och Senka på olika 2-hands och hon fynda några fina grejer medans jag inte alls var på leta-2-hand-fynd-humör. Man måste verkligen va på sånt humör om man ska orka rota igenom högar av kläder och om man ska kunna urskilja nått i all röra.. hade fel skor på mig också så det var inte så kul att springa runt men nästa gång så ska jag vara mer redo och på hugget ;o)
Sen träffa jag Zåze på stan och vi gick och käka på Burger King! Ja, skäms på mig, jag som går i Gym tankar! Inte nog med det så drog vi till ett café i Haga och fika. Dom har världens största kanelbullar på det här caféet! HUGE!!!Hade ju ätit så våga inte köpa en att delapå ens! Yepp, they are that BIG!

Är himla trött nu så jag ska gå och sova..

Natti natt på er!

Lördag

God morgon!

Har sovit gott och vakna riktigt pigg imorse :o) det var längesen.. Skönt iaf att inte känna sig helt död!

Laterz!


Sleepover

Hello!

Jag är hemma hos Senka nu och skriver det här inlägget på hennes lilla fin fina MAC! Jag ska sova över här.. lite miljöombyte.
Idag har vi har gått runt på stan och kollat runt lite. Sen gick vi och "jobba" lite hos pappa.. åt mest mat och drack lite gott vin. 

Påväg till spårvagnen såg vi en mosad I Phone eller liknande ligga mitt i gatan! ouch! Där rök någons investering.. Tänkte plocka upp den och fota så jag kunde lägga upp bild.. gjorde dock inte det.


Fredag

God morgon,

Vilket skitväder det är ute! det regnar  och blåser hemskt, för er som inte märkt.. Jag önskar att jag bara kunde krypa ner i sängen och sova bort dagen men jag måste iväg. Funderar på vad man ska ha på sig för att intr frysa men jag tror inte jag har dom klädena man inte kommer frysa i! brrrrrrrrrr.. Får ta på mig alla plagg jag har! 
Usch jag ryser redan bara av att se ut genom fönstret. Mår inte så bra på köpet så det här får nog klassas som en riktig skitdag.

Igår blev det inget dagboksskrivande men jag hade verkligen ingen lust. Det var samma väder igår som idag men det kändes dumt att sitta inne hela dagen och så skule ag gå ett ärende åt mamma. Gick på stan en sväng, käka sushi och sen var jag faktiskt på en föreläsning på Världskulturmuseet. Blev lite besviken, trodde det skulle vara bättre än det var..

Nu måste jag börja fixa mig.. måste hinna få på mig alla plagg :op
Ha en bra dag och en party fredag!

Puss ♥

RSS 2.0
Test