Det ska vara FÄRG så att det skriker om det!

Nu är det dags att fylla garderoben med färg och mera färg. Skrikiga färger kommer också och är redan stort bland kändisarna.. Rihanna som är himla snygg på röda mattan på senare tid har hakat på trenden. Jag gillar kontrasten av de rockiga svartmålade naglarna mot den rosa klänningen. Hoooot!

image377
Bild: Starlounge



/Önskar er god natt med denna bild.


Words of truth

"Always tell the truth, that way you don´t have to remember what you said"

SAG Awards

Såhär fina var några av skådespelerskorna på Screen Actors Guild Awards.
Marcia Cross från Desperate housewifes klänning är en riktig miss tycker jag.. för att inte tala om den gula kreation Vanessa Williams verkar gilla.
Michelle Pfifer är himla snygg och en vacker kvinna som verkar ha turen att inte åldras var elegant i en enkel brun outfit.
Favoriten är Marion Cotillard´s klänning på den stora bilden nedan.. sagolik.. älskar den!

image376
Bilder från Starlounge

Dagen som gått..

Helt otroligt! jag sitter här med ett "nytt inlägg" hur länge som helst och det är bara blankt! Jag har INGET att skriva om! Jag är verkligen i en svacka just nu men jag hoppas jag kommer ur den snart! har haft en konstig illa-till-mods känsla i flera dar nu :o( usch..
Ja jag får återgå till det gamla vanliga och skriva om dagen som gått. Jag var och leta efter kursböcker på biblioteket och jag hitta dem. Det är ju bra för nu slipper jag köpa några böcker till den här kursen och vi har för övrigt bara 2 kursböcker vilket är skönt. Efteråt drog jag in till stan och köpte mig en sportbag på STADIUM. En bronsfärgad Nike väska på rea.. halva priset men jag är inte säker på om jag vill ha kvar den men det är 14 dagars öppet köp vilket ger mig tid för att bestämma mig! Ja, sån är jag! jag ska alltid vara osäker på om jag gjort ett bra köp eller inte.. suck :o( Jag lägger upp en bild imon så kan ni ju hjälpa mig avgöra! Sen kom M och Zåze in till stan för en fika.. Vi gick till ett café där vi drack ljummet kaffe.. ingen hit precis men det var iaf trevligt med en liten fika.
Innan jag åkte hem tog jag en sväng förbi pappa och åt middag. Funderar på om jag ska göra lite soppa nu.. ja såndär som man bara häller ner en påse och kokar upp.. känner för något varmt.. det är mysigt med soppa :o)
Nu är min mami på msn så jag ska tjöta lite med henne nu..

God natt på er! Sweet dreams..

Onsdag

Hade svårt att komma upp imorse igen.. suck.. Har skola kl 13 idag men tvivlar på att jag dyker upp på lektionen. Ska gå och leta upp kurslitteraturen istället och betala kåravgiften. Sen vill jag gå  på café och bara tjöta lite med nån go människa..
Har inte mycket mer att säga gott folk, ni får ursäkta mitt blogghumör som ligger på botten verkligen.. som mitt humör överhuvudtaget just nu :o(

Ska börja dra mig nu..

Ha en bra dag!
Puss.

Tur i spel?

Testade min spellycka idag! Köpte först 2 tia lotter och sen 2 till, hehe.. gissa om jag fick någon vinst?
Nope! men jag tänkte att ibland får man ju testa sin lycka.. annars kan man ju inte går runt och hoppas på jackpotten :op
Var nere hos pappa sen och han gav mig en hunndring för att köpa trisslotter.. min spelentusiasm smittade av sig :op det var bara jag som fick vinst! 50 kr.. wohooo.. Fast det hade ju varit bättre om jag fått den där hundringen ist :op
Ja som sagt så lönar det sig inte med spel men som sagt I had to try my luck ;o) Det är ju typ alltid gamla människor som vinner på triss och skrapar fram 25.000 i 25 år! Det skulle sitta fint så jag ska börja konkurera med gamlingarna.. fast jag är ju fattig student så det får bli ett försök i månaden, hehe.. har man tur så har man..

Nu ska jag gå och lägga mig. Har huvudvärk och är skittrött fast jag sov länge imorse men jag har inte gjort mycket idag så då blir man segare än vanligt.. Imon är det skola som gäller! Bra då har jag nått att göra iaf! Sen tänkte jag dra in till stan och fynda nått på rean innan den är slut.

Natti natt, sov gott!
image182

Tävla med Cosmopolitan beauty awards

Nu kan man gå in på cosmopolitan.se och tävla om en weekend på lyxhotell genom att rösta fram årets bästa produkter!

Lycka till!

Tisdag

God morgon,

Nej, jag gick faktiskt upp tidigare.. för en timme sen typ :op Känner mig konstigt trött och seg. Hade helst sovit bort hela dagen för jag har inte lust med mycket annat. *Gäääääsp* ska sega lite till framför dators och sen får jag la ge mig ut.. det är ju slutrea på stan men jag glömde mitt VISA kort i Bosnien så nu har jag inga pengar.. måste få tag på pappa, hehe..

Tattaaaa!

Niiiice

Finns det något härligare att ta ett lååångt varmt bad? Man känner sig som på små moln efteråt! Jag mår redan bättre :o) Nu ska jag  bara koka lite mer te och sen krypa in under en filt om det går någon film på Tv, annars går jag och lägger mig..

Natti natt!

Cityakuten

Kollade på Cityakuten ikväll! det var ett tag sen jag såg Dr Kovac ;o) Någon mer som tycker att han gör serien värd att se på? hehe.. Nä jag följde den faktiskt innan Kovac joina serien men ändå.. Me likey him!e
Ska gå och ta ett varmt bad nu för jag har ont i halsen så det brukar hjälpa att svettas lite i badet, hehe. Vill verkligen inte bli sjuk igen :o(

Gjorde inte så mycket idag. Var förbi skolan och sen träffa jag A och så gick vi och åt kebebpizza! Det var knappt så att jag orka äte hela.. hello what´s wrong with me? men jag fick i mig hela pizzan iaf.. Börjar tappa min apetit och det mesta äcklar mig. Det är bra för jag behöver sluta vräka i mig. Funderar på vilket gym jag ska börja på? dags att ta tag i fläsket, hehe.. SATC eller SPORTLIFE???

Nä nu måste jag ta det där badet men jag kanske bloggar mer sen. Fast ni märker kanske bloggtorkan!? Har egentligen en massa att  skriva om men vet inte hur.. inget flyt just nu..

Byeee!


Bli av med din acne med ZENO

Zeno är en liten makapär som man använder själv för att behandla mild till måttlig acne.. Kanske något att testa. Man punktpehandlar med nån sort värme som tar kål på finnen.. Låter skoj :o) Läs mer om produkten här!


Uppmuntrande ord..

"If the road is easy, the destination is worthless"


Måndag

God morgon!

Sitter här som utlovat och filar på min hemtenta in i det sista! Råkade försova mig lite så jag kom inte upp förrän 9 fast jag ställde klockan på halv 8! Dyrbar tid som gick förlorad där och nu har jag bara ca 2 h på mig innan dedlinen går ut! Stressssssssssssigt!

Hörs sen!

Inväntar deadline.. som vanligt..

Har suttit och skrivit lite på hemtentan, men inte tillräckligt! Imon är det deadline kl 12.00 så jag kommer la vara upp runt kl 6-7 för att skriva klart allt. jag får verkligen sällan gjort sånt här innan det verkligen är DEADLINE och knappt med tid! Dålig vana men jag får jobba på det  från och med den nya kursen. vilken det bli får jag se imon då jag måste till studentexpeditionen för lite info.
Ska börja dra mig mot sängen nu så jag kommer upp imon..

God natt på er!
           ♥

Härligt med grönt..

Grönt är en av trendfärgerna.. trendigt eller inte så är grönt en härlig färg! Min favoritfärg faktiskt.
Såhär bär kändisarna sina gröna kreationer..
Snyggast är Rihanna tycker eta Jones är ju alltid vacker. Tori Spelling fick vara med bara för den roliga minens skull :o) hehe..

         

image369

Har ni införskaffat er något grönt i garderoben?


Sushibegär

Var ju bara tvungen att gå ut i det vackra vädret, fast det var bara vackert.. När jag väl kom ut blåste det iaf :o( jag som glömde min söta mössa nere i Bosnien. Åkte iaf in till Bellevue med Zåze. Köpte maskara och some razors.. intressant!
Sen var jag bara tvungen att stilla mitt begär efter sushi! haha, jag har varit sugen ett tag nu och det finns ju inte att äta nere i Bosnaland. Så gott! Nu är jag happy men som vanligt så är suget snabbt tillbaka.. jag kan typ äta sushi jämt! Gillar ni sushi? Jag vet inte ens varför jag gillar det så mycket? det smakar ju mest ris med vinäger och så lite fisk. Jag brukar alltid ta lax! Nä nu får jag sluta.. kommer ju bli sugen, hehe..
Ska skriva hemtenta nu men har redan en av frågorna klara från förra inlämningen plus en ny fråga att svara på! Det ska nog gå bra, jag känner att jag har en massa att skriva om.. känner mig sådär inspirerad!

Hörses sen!

Underbart vackert väder!

Igår var det ju hemskt blåsigt väder och så vakna jag imorse av att solen skiner :o) Himlen är verkligen blå och det verkar inte blåsa det minsta! Typiskt är att jag planerade plugga idag.. och då måste det klart vara fint väder ute..men jag ska nog ut en sväng iaf för det här vädret är helt otroligt. Jag får stressa extra mycket med pluggandet sen, hehe.. smart planning!

Nu ska jag äta frukost..

Laterz amigos ♥

Hemma..

Efter en lååång bussresa är jag äntligen hemma. Mådde lite illa i bussen så jag åt inget hela dan idag.. Usch man känner sig verkligen fucked up när man stiger av bussen.
Ska ta en dusch nu och bara däcka.

Tar tag i bloggandet imon igen :o)

Bloggpaus!

Det blir en kortare bloggpaus här fram tills på söndag då jag är hemma i Göteborg igen.
Håller på att packa det sista och om en kvart kommer Dino för att följa mig till stationen och säga hej då! ooh kommer sakna han en massa! ..snart är jag tbx så det ska nog gå bra..
Önska mig en trevlig resa :o)

Ha en bra dag, ses på söndag!

Puss & kram!

Zenica--->Göteborg

God morgon!

Om nån timme börjar jag rulla uppåt! Har en 34-timmars bussresa att se fram emot.. great (not) men tro det eller ej så har jag en kursbok redo för jag måste plugga! Har ännu en hemtentainlämmning på måndag så jag måste plugga under resan nu för när jag kommer hem har jag bara söndagen på mig att skriva allt! SUCK!
Jag har aldrig lyckats med det där att plugga i bussen fast jag slapat med mig en massa material flera gånger! Någon som har nått tips på hur man lyckas?

Måste packa färdigt nu..

♥Puss!

My baby on youtube!

Hehe, jag har lagt upp Dino på youtube! Busig jag är..
Nä men jag sa faktiskt åt han att jag skulle göra det!
Jag var på konstigt humör igår och lekte papparazzi! filma även en snutt på baby medans han kollade matchresultat..
Riktigt kul med videoklipp ju.. har iof länge önskat min en videokamera!INGEN skulle gå säker :oD

Jag: *klick, klick, klick* (tar kort)
Dino: Meeen lägg av (lite surt.. sen börjar han skratta..) Du är ju inte klock!

Jag går över till att filma, dock har jag bara ynka 12 sekunder att filma..

Jag: *hihi* (filmar) Jag ska lägga upp det här klippet på Youtube..
Dino: Nä lägg av.. får jag se.. haha!
Jag: *hihi*


Han kan inte ha sur min länge.. söööt!
Kolla!


Uppdatering kl 00:34; Måste ta ett bad nu så jag håller mig någorlunda fräsch under mina 34-timmar som jag kommer spendera resandes! Usch, man känner sig så ofräsch efter ett tag va! Blä!

Natti natt på er!



ps.
vad tycks om min lilla stjärna i videon? :o)

Idétorka= en lista!

Har det lite stressigt eftersom jag måste packa men jag slänger in en liten lista.. get to know me some moore ;o)

Namn: Emina
Smeknamn: Minci, Mina, Mino, Bambi.. och en massa gulle gull smeknamn av Dino :o)
Hur gammal är du om fem år? Nä, det vill jag inte tänka på ens..

Var bor du: Lite överallt

Trivs du där: Ööh vart?

Brukar du läsa horoskop?: Ibland, bara för skojs skull.

Har du körkort?: Yes, Bosniskt ;o)

Favoritdjur: Killar

Festar du mycket?: Nää

Sprit, cider, vin eller öl?: Whatever, dricker allt ;o)

Brukar du bli för full?: Jag kan om jag vill ;o)
Antal kuddar i sängen?: 3 just nu.

Äger du ett busskort?: Nope.

Vad åt du till frukost?: Det Dino lagade.. korv & ägg!
Har du haft sex idag?: No :o(

Nästa mål i ditt liv?: Hmm..

Hur svarar du i mobilen?: "hellooo"
Antal timmar sömn inatt?: 8

Sov du ensam?: Nej, Dino låg brevid :o)

Din hobby: Har spelat tennis sen jag var 5

Vad är det för veckodag?: Torsdag.

Vad åt du senast?: Gryta som mamma lagat, mumms!

Vem fick du sms av senast?: En kompis
Vem ringde dig senast?: Mummy!
Vem ringde du senst?: Dino ♥

Vad såg du senast på TV?: Någon balkanmusikvideo

Vad läser du för bok just nu?: Paulo Coelho "Zahiren"

Längd: 170

Skostorlek: 39-40

Hårfärg: Mörkbrun

Är du kär i någon?: Yeees!Guess who?

Vad gör du om ett år?: God knows!?
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Ofta

Dricker du?: Det mesta.. förutom groooose stuff!

Vilken parfym använder du?: Ingen just nu. Eau de Naturell, hehe..

Dagens klädsel: Grå klänningskofta från H&M


Torsdag

Sorry för dålig uppdatering men igår sov jag över hos baby igen.. kom hem först nu. Har varit och hämtat ut mitt internationella körkort så nu kan jag tuta och köra :o) Efteråt gick vi och drack varm choklad, mums! Jag tror vi har hittat stället med bästa chokladen!
Jag har inte börjat packa än och mammas vännina har insisterat på att vi ska åka till Travnik och äta cevapi.. hur ska jag hinna? Måste ju träffa Dino ikväll också och pussa på han en massa så jag överlever pusstorkan de närmaste 2 månaderna :o(

Ska slänga i lite grejer i resväskan nu.. Hörs sen!
image362 
Erkänn ni blir lite sugna nu?..

Pussar!
 ♥

Näst sista utekvällen

Ska ut och ta några bärs med baby :o) wohooo..

Hoppas ni får en bra kväll ni med!

Heat Ledger DÖD!

image361
Skådespelaren hittades död i sin lägenhet..
Läs hela artikeln här!

Onsdag

Kom precis hem..  har varit och tagit passfoton som jag ska ha till körkortet. Jag blir helt enkelt inte bra när man fotor mig framifrån och när jag inte får le men orka bry sig! det blev ganska okej ändå. Dom photoshopa min lugg, hehe.. fyllde ut den lite..
Äntligen så hitta jag mitt rouge :o) Var inne i tre sminkaffärer igår och i alla var den nyansen jag ville ha slut! vilken mardröm va? hehe.. Man kan ju inte gå runt utan att ha rosiga kinder ju!

Ska på café med Dino nu.. Sen kanske jag skulle kunna packa lite inför fredagen så jag är ready! Har visserligen inte ringt och bokat någon billjett men det ska nog finnas platser..

Bloggas senare!


Visdomsord

" Can it be that the better teacher is the one who has just learnt the lesson himselfe?"


Orka mer..

Jag har suttit i sängen med laptopen i knät sen imorse nu har jag satt egen deadline och hemtentan ska mailas in senast kl 18.00!.. orkar inte mer! My ass hurts, jag vill uuuuut! det är visserligen grått och trist ute men jag är så himla trött på att sitta va!
Dino är hemma och har ont i halsen så nu vill jag bara dit och mysa med älsklingen tills han blir frisk :o)
Ska fixa de sista på tentan nu och sen ska ni få ett citat från min kurslitteratur! Det är trots allt inte bara en massa billshit :op skoja bara, det är intressant med socialantropologi!

Håll utkik efter visdomsorden..

Puss & kramis!



ps.
sover inte hemma ikväll så det blir inget mer bloggande ikväll! slänger bara in citatet sen..
Ha en trevlig kväll och ses imon! Byeee!


Kirsten Dunst för Miu Miu

image359
Kirsten Dunst som står modell för Miu Miu´s vårkollektion 2008
Se alla bilder
här!


Tisdag

God morgon,

Jag vill sooova!!! Enda anledningen till att jag är uppe är att inte tvättade håret igår kväll så jag sitter här med en handuksturban nu.. måste gå och fota mig idag för att fixa något internationellt körkort så jag kan köra i Sverige med mitt Bosniska körkort så man måste vara lite fin i håret iaf! fin och fin men bara det inte ser fett ut på kortet så är det ok :op
Hursomhelst så har jag hemtentan som jag måste fixa klart idag istället för att invänta deadlinen som är på onsdag kl 13 så jag kan sova hos Dino ikväll! På fredag morgon sätter jag mig på bussen och lämnar älsklingen :o( usch, jag har ingen lust verkligen, men om 2 månader ses vi igen.. *suck*

Ska gå och äta frukost nu.. hörs sen..

Tattaaa!

En paus från pluggandet= en lista!


Har du pojkvän/flickvän?
Yes, a boyfriend ;o)
Är du kär? Vad är kärlek egentligen?
Hur tidigt stiger du upp? Sent!
Vem/vilka vet mest om dig? Jag själv och de som känner mig bäst.
Gillar du att slåss? Nej
Vad ska du göra ikväll? Plugga lite till efter att jag svarat på alla frågor och gå ut med älsklingen.
 Har du utländska föräldrar? Jupp, båda är från Bosnien.
Är du bra på att måla? Jag var bra på att rita som liten iaf men jag gör inte det så ofta längre.
Vem kramade du senast? Dino
 Vad längtar du till? Våren
Vad heter dina husdjur? Har inga!
Har du körkort? Yeees :o)
Favoritgodis? Allt godis!
Morgon- eller nattmänniska? Nattuggla!
Sparare eller slösare? Jag kan vara både och.
Har du några homosexuella vänner? Inte vad jag vet!
Bio eller promenad? Först bio och sen promenad ;o)
Är du kittlig? Ibland.
Rädd för insekter? Rädd och rädd, tycker dom är obehagliga!
Anser du att du är stark? Är inte så tränad just nu men annars är jag bamsestark ;o)


Grattis bloggen..

Nu har jag varit snäll mot bloggen och lagt upp den på olika sidor med bloggtopplistor..
Nu kan ni som vill följa min blogg. Klicka in er på ikonen "följ bloggen med bloggkoll.se" under profilbilden och lägg till bloggen ;o)

Klicka gärna på den här ikonen så hjälper ni min blogg att samla poäng
Blogglista.se


Cameron´s dress

image358
Supersöt klänning som liknar min lilla svarta från H&M :o) fast min har inga prickar och Cameron´s kostade nog några slantar mer än min men ändå! Ska ta en bild på min så ni får se sen..

Nu ska jag skriva hemtenta och som vanligt så är det underbart väder ute, som alltid då jag måste sitta inne och skriva men jag hann med en kaffe latte med älsklingen så jag har iaf fått min dos av Dino så jag klarar mig tils ikväll ;o)

Hörs sen, puss!

Ny vecka

Så var det måndag igen! jag har hemtenta att ta tag i samtidigt som min hemresa närmar sig..
På fredag börjar den lååånga bussresan från Zenica---> Göteborg! har faktiskt ingen vidare lust men jag skulle visserligen bli galen av att vara här en längre tid.. Hemma i Gbg väntar skola, lite jobb & bäst av allt shopping! Kommer sakna Dino helt galet denna gång och jag önskar jag kunde ta med han i bageget men då skulle han få bo i min väska också för jag har ingen egen bostad :op
Planerer att vara borta ca 2 mån och komma ner hit under påsklovet igen! snacka om att pendla! ingen dålig sträcka heller..
Nu måste jag fixa mig så jag ser respektabel ut för vi ska ta en "morgonkaffe" och sen ska jag hem och bänka mig framför WORD och skriva skriva skriva!!!

Ha en bra dag!
          ♥

Söndag

Igår var det lördag och jag & baby satte oss på "Public bar" och tog några öl.. det gick segt och Din var inte så party så det blev bara två öl var och sen gav vi oss iväg.. väl hemma så sommna Dino kort efter att vi lagt oss så där låg jag igen och kollade på film all by myselfe.. somna la runt 3-tiden. Hela dagen spenderades hemma hos honom och runt 5 drog vi ut på en promenad sen så blev det lite tjafs och jag får la ta åt mig att det var mitt fel den här gången men vi redde ut det sen när vi kom hem till han igen. Sen gick vi ut igen och tog allt från början, hehe.. utan bråk den här gången :op Vi blev himmla sugna på varm choklad när vi kollade på TV så vi gick och drack det! Yum!

Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska tvätta klart så jag kan gå och lägga mig.. jepp jag tvättar, hehe.. Har ingen lust att sova ändå! Så är det när man degar hemma hos Dino hela dagen och spenderar NOLL energi!


Go natt på er!




ps.
nu har jag lagt till min blogg på bloggtoppen.se så nu är bloggen happy :o) Får se om den når toppen en dag..


Kyskhetsbälte?

image357
Carmen Elektra gör reklam för sin nya film och tyvärr inte för underkläder.. synd, hade gärna haft ett par sådana häftiga trosor i härdat stål, hehe..

Lördag

Var hos tandläkaren idag! Tog bort lite tandsten.. mitt tandkött mår inte så bra nu :o( Det var någon airbrushmetod med peelingeffekt så min tunga och kinderna fick sig en peelingomgång också! Ska dit å torsdag igen och laga nått hål :o( usch, finns det något som är mer obehagligt än tandläkarbeök? Eventuellt gynekologbesök då men det är änsligt det där med tänder..
Mamma var med så sen gick vi och luncha. Nu ska jag slappa lite framför datorn och sen ska jag hoppa i duschen och börja fixa mig inför ikväll..
Igår ölade jag & Dino :o) wohooo!!! Vi gick till "Public Bar" först och sen till "Jazz Club"  där vi satt tills det stängde, runt tolv. Vi hade varsin ölflaska kvar så dem stoppa jag i jackfickorna och langa ut, hehe.. vi var på bra humör, båda två. Jag tjöta en massa på vägen hem, om allt möjligt! När vi kom hem somna Dino så snart vi lagt oss och jag låg vaken.. kunde inte somna så jag kolla på någon film. Var verkligen sugen på att fortsätta fjanta mig men tråkiga Dino däcka.. Han får en ny chans ikväll ;o)

Laterz...

The lugg is back!

Som utlovat, bild på min lugg som klipptes tillbaka härom dan :o) Wohooo!!! Bildkvalitén blir så dålih när jag förminskar bilderna i paint så ni får klicka upp minime.. på egen risk, haha!

Byeee ♥


Fredag

Det löste sig med bråket igår.. Mamma fick med mig på en promenad efter allt bråk och påväg ner möter vi Dino.. Jag visst att han skulle komma! Jag kunde ändå inte släppa grejen så efter några scener som tagna ur en såpa så löste sig allt och han bad om ursäkt när han förstått vad jag blivit ledsen över! Vissa kan tycka att jag överreagerade men jag kan ju inte hjälpa att jag blir sårad av vissa saker som kanske är no big deal för andra! I och med att jag åker hem nästa fredag så är det extra spänt.
Jag sov över hos baby och ikväll ska vi ut en sväng och ta några glas vin.. speciellt kokt vin har blivit vår nya favoritdryck!

Ha en trevlig fredagskväll om det inte bloggas mer innan jag slinker ut!
Puss♥

My mistake?

Jag vet inte längre ifall det är jag eller mitt konstiga humör längre fast sånna här grejer brukar jag dock vara känslig för..
Hoppas ni kan hjälpa mig att avgöra vem som har rätt i dagens episod av BRÅK!
Så här var det..

Meli var som jag nämnt tidigare bjuden hem till mig på lunch. Telefonen ringer, det är Dino..
Han undrar ifall meli fortfarande är hos mig och om jag skulle vilja gå ut med henne ikväll så han kan gå ut med Mahir (Meli´s bror och hans bästa kompis) Jag svara att Meli är upptagen ikväll så nej.
Jag blev arg för att han ens kom på att fråga mig eftersom vi redan hade planerat kvällen ihop! Hans argument är att han "bara" frågade men jag anser att han genom att "bara" fråga visade att det var skit samma om vi skulle träffas eller inte! eller hur! har vi en deal och vill du spendera tid med mig så kommer du ju inte med förfrågning om att hitta på något annat! Annars och speciellt med tanke på att jag åker om en vecka så vill jag ju att min pojkvän ska spendera all sin tid med mig för sen har han hela 2 månader på sig att träffa Mahir vaaarje dag om han så önskar!

Andra argumentet var något i stil med att han trodde jag kanske planerat nått med Meli redan men jag har sagt åt honom att sånt får han reda på dagen innan och jag hade bara sagt att Meli skulle komma på lunch men inget om att vi ska ut sen vilket betyder att jag inte planerat något med henne eftersom VI hade planerat nått ihop!!!
Jag skickar en massa sms och han ringer sen och tycker inte att han gjort något fel och frågar om jag vill komma hem till honom!? Ursäkta! Nu helt plötsligt så passar det att återgå till vår deal??? Jag sa att det var att sjunka lågt av mig om jag nu skulle komma traskandes hem till han! det tyckta han självklart inte att det var..
Jag ska inte göra det alltför långdraget men för att summer allt så skickade jag ett sista sms efter diverse slänga-på-luren samtal där jag skrev att jag hoppades att han skulle förstå vad det handlar om egentligen och att det sårat mig.. tills dess att han kommer till insikt så har han ett förhållande med Mahir! ..inte med mig iaf!

Lunch made by ME!

Det är fysiskt påfrestande att laga mat ju! Idag kommer Meli hem till oss så jag står för matlagningen idag! men bara idag, hehe.. Hemmafru? No thanx ;o)  Ca två timmar tog det och egentligen hade jag behövt den tiden till at plugga! Usch, har inget flyt med kurslitteraturen :o( är himla trött på omtentor och jag har blivit sån att jag satsar nästan på att göra omtenta istället för att lämna in i tid! Not good, bad habit! Där har vi ju något som borde varit mitt nyårslöfte! LÄMNA IN HEMTENTOR I TIIIID!!!!

Vilken är er bad habit?


I´m proud of you baby!

Dino hade en överraskning.. det var good news! Kan inte säga vad det handlar om för det är hans privat issues men det handlar om några bra beslut han tagit om att förändra saker i sitt liv, efter att ha kommit till ordentlig insikt! Med tjat och psykologisnack från min sida of course ;o)
Har bla annat med skola och jobb att göra! Jag är iaf stolt över min baby!

Du har ett hjärta av guld älskling!
image355
image182

Omtenta igen eller?

Haha, måste erkänna att det där "trenchcoat" inlägget var ett sånt där, har-idétorka-men-måste-skriva-något inlägg som fick fylla ut lite med en fin bild också, haha..
Tänkte att jag skulle passa på att blogga lite extra då jag skulle vara hemma och plugga hela dagen. Har legat i sängen och läst med markeringspennan i högsta hugget! Jag har dock inte kommit så långt att jag hittar något i texten som ska hjälpa mig svara på tentafrågorna :o( suuuck! Undrar ifall det inte blir omtenta igen?
Om en halvtimme kommer Dino och hämtar mig.. vi ska på café och spela några omgångar dart!

Ja just det, får ju inte glömma nämna att jag var och klippte mig idag! Gick ner en snabbis till närmaste salong och klippte topparna + klippte fram luggen igen :o) hmm, kanske tar en bild..
Oj glämde att jah har noll make-up på mig! måste fixa mig nu altså..

Ha det bra ;o)


Trenchcoats

tidlöst och sååå himla snyggt! både på killar och tjejer!
Har länge velat ha en beige classy trenchcoat och hoppas jag finner en lagom till våren..
image354

Hemtenta

Kunde inte somna igår natt! Har svårt för att somna om kvällarna de den senaste tiden när jag sover hemma. Låg bara och tänkte tills jag blev klarvaken.. det bara malde på i huvudet..

Sova kan man göra när man är död eller hur? :op Idag är det tänkt att jag ska ta tag i hemtentan! Har två frågor att svara på men har bara med mig kurslitteratur till att svara på en av dem! SMART! Ja det får lösa sig på nått sätt!
Först kommer min faster och mina kusiner på lunch men så fort dom drar så sätter jag igång.. blir aningen stresad så här när man får oplanerade gäster när men egentligen tänkt plugga. man måste ju sitta och socialisera och sånt.. vilket jag inte känner för alls, men men..

Det blir bloggning i pluggpauserna sen!

See you later!

Surkärring, moi?

image353

Nä nu tycker jag att jag pms:at länge nog! Vilket jäkla humör jag är på! Det krävs bara lite för att jag ska bli sur.. Härom dan var det mer åt det känslomössiga hållet och jag ville gråta över minsta lilla ord som sades eller grej som inte passade. Ta igår när jag hade planerat att jag & Dino skulle träffas under dagen och planera vår kväll och så blev det inte att vi träffades innan kvällen och då tyckte jag att allt jag planerat dittills inte funkat och då kunde lika gärna resten av planerna skita sig, eller hur? :op Det jag har svårt för är att återfå mitt glada humör om något lyckas sabba det! jag blir fast i surandet och kan verkligen inte släppa det! kan vara för att jag visualiserar allt jag planerar och när det inte blir så så blir jag :o(

Ikväll tex var jag och Dino och tog ett glas (varmt) vin med en av hans kompisar & hans tjej. Vi träffa dem när vi tänkte ta en promenix och så gick vi till "Jazz Club". Halv elva säger tjejen att hon måste hem (vi bor i samma neighborhood) så Dino säger att det är ju passande att de följer oss båda hem då så tar han sällskap hem med kompisen så han slipper gå själv. Jag sa "jag trodde vi skulle ta en promenad!?"  = JAG VILL INTE HEEEM, JAG VILL HELLRE TA EN PROMENAD!!! Hiiiiiiiiiiiiint!!!
Jaha, det fattade han tydligen inte utan frågar på vägen varför jag är konstig? "Jag ville kanske inte gå hem än.." , "men varför sa du inte det?"
Ööööh ok, jag trodde det var ganska uppenbart men visst my mistake! Skriver ett jäkla plakat nästa gång så han inte missar det!
Bara därför fick han bara en puss när vi skildes vid porten! hårda bud! Nu tycker ni säkert att jag överdriver men jag tycker faktiskt att ens pojkvän borde fatta ens hintar.. sen så har ju min eviga pms sin inverkan på det hela men om det ska krävas en promenad för att jag ska vara glad så ska jag banne mig få mig en promenad!

Ja ja, döm själva ;o)


Natti natt på er!

Middagen

Det blev mysmiddag på den fina restaurangen igår :o) Fan vad mätta vi blev! Förrätt, varmrätt, sallad och en halvliters karaff rött vin! Riktigt trevligt!
Det är värt att gå dit om inte anat för den grymma servicen! Min Dino var så fin igår.. han hade grå v-ringad stickad bomulls jumper och vit skjorta under! Oooh, me likeeey!!! Ville ha ett kort på oss där vi satt på restaurangen men det kändes pinsamt att fråga servitören om han ville ta kort på oss.. folk kan ju tro att det är första gången man äter på restaurang och fotar bara för att kunna bevisa det för folk, haha.. så nästa gång vi går dit går det bra, när vi blir stammisar :o) Är ändå dyrt ställe att gå till sett till standarden här men visst kan man unna sig det! Jag fick mitt csn bidrag så jag firade med att bjuda, och sen var det ju den 14:e också. Hela kalaset gick på ca 300 kr så heeelt ok tycker jag!

Vi har degat hemma hos Dino hela dagen och jag kom hem nyss. Ska surfa runt lite och sen drar vi ut igen!

Ingen lust..

Känner inte för att göra någonting just nu! jag var förbi restaurangen för att fr¨ga om jag behövde boka bord för ikväll men det var lungt sa de så jag får se nu när Dino kommer om middagen blir av. Jag tänkte vi kunde äta runt nio-tiden och sen ta ett glas någonstans.. Vi skulle träffats under dagen för att snacka lite om vad vi skulle hitta på men han var busy med att fixa något så det blev inte av vilket självklart gjorde att jag blev på lite dåligt humör som jag har avårt att släppa sen. Ja ja, får se hur det blir..


Me and my boyfriend..

image352
1 år & 11 månader!

Hmm..

..funderar på vad jag ska hitta på imon? Det är den 14:e vilket betyder att jag och Dino firar 1 år & 11 månader tillsammans! nästan hela 2 år!!! Tyvärr så kommer jag inte vara här under Valentine´s day då det är vår 2 års dag så jag tänkte att vi firar lite extra imon ist!
Någon som har förslag på vad man kan hitta på?
Jag tänkte iaf boka ett mysigt bord på den där fina restaurangen "Dubrovnik" där mami, Meli & jag åt sist, och äta en god och romantiska middag där.. sen vet jag inte vad mer man skulle kunna göra.. Ja förutom att pussas och kramas då ;o) hehe.. Köper nog någon liten present också.
Hoppas det blir en fin dag imed en massa ♥ iaf!

Go natt på er,
cmok!

Lördag kväll

Vi kom inte på nått ställe vi ville gå till igår så vi bestämmde oss för att köpa med oss dricka och snacks och sitta hemma hos baby och ha en myskväll ist! Lugn musik, spela spel, kort och sippra lite vin eller öl men så träffa vi en av hans kompisar och hans flickvän så vi gick och satte oss med dem.. Först på ett ställe med livemusik men det var lite konstiga typer där och folkmusik+alkohol gör lätt att konstiga typer flippar över så vi förflytta oss ganska snabbt till ett ställe men rockmusik.. fy faaan vad hög musik de spela där! Altå det jag inte fattar och det jag stör ig på här är att ställen som egentligen är cafén spelar musik som om de vore värsta uteställena!!! Det finns inte så många "discotek" men man kan ju inte spränga trumhinnan på folk.. Man kan ju inte sitta ett gäng och snacka och vad ska man annars göra på ett café? *suck* Det värsta som finns är att gå in på ett café där alla bara sitter och glor runt! Så fort någon kommer genom dörren så blir personen avmätt från topp till tå! Hur som helst.. det blev tre öl var och det var faktiskt ett tag sen jag blev full på TRE öl.. haha, det brukade funka i början, när jag först börjat dricka öl men sen blev jag immun mot det.. men igår så funka det! Jag och Dino gick och åt (pogacice sa kajmakom) efteråt och sen traska vi hemåt och hade något djupt samtal på vägen..om hur mycket han älska mig och hur det inte gick att beskriva med ord.. och om hur mycket han förändrats sedan han träffa mig och hade han inte träffat mig så..
Det går väldigt bra att få sagt det man vill på ett lungt sätt och prata ut om det mesta efter några öl, hehe..

hela dagen idag spenderades hemma hos Dino. Sen frukost och sen kolla vi på Tv.. Nu är han ute med Mahir och jag sitter här som ni ser. Spelar JINGO emellanåt, men Dino har satt rekord igen så jag kämpar förgäves! Taskigt!
Måste hoppa in i duschen nu..


Ny balkanhit!

Seka Aleksic nya låt är den nya hitlåten.. den lär spelas på alla balkanfester ;o)
I klass mes Iprenlåten eller? haha..

Vad tycks?

Tävling!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr.
Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Relationship

Fick en kommentar om att jag och Dino inte verkar ha ett bra förhållande.. så här löd den:

"Efter att ha läst din blogg ett antal gånger undrar jag verkligen hur bra ert förhållande är?
Du har många gånger skrivit att du stör dig på de ena och de andra, och att ni bråkar mycket. Är det verkligen så klokt att vara kvar i det förhållandet då??"

Trevligt ändå att se att någon läser det man skriver iaf, hehe.. Nä men tänkte jag kan ju skriva ett svar i ett inlägg för jag har idétorka ändå.
Så här är det.. Jag förstår vilken bild jag ger av vårt förhållande i bloggen för jag skriver nästan aldrig något om hur det är när allt är ok utan det är mest när nått är fel eller man är arg, ledsen osv som man känner att man behöver skriva av sig.
Jag och min pojkvän har väldigt olika bakgrund och mentalitet och visst det är mycket tjafs och så för att vi ser på saker annorlunda men hey, that makes it intresting! Det blir mycket disskussioner och det hade inte varit kul om allt var perfect ju för vad ska man sträva efter då?
 Sen så är vi faktiskt två Bosnier som båda vill ha igenom sin vilja, mest jag då så det händer lätt att småtjafs bryter ut.. inget på liv och död precis.. Men jag brukar vilja ha min vilja igen om driver på ordentligt tills det bli så! Det tar tid men som ett citat jag fick av en kompis lyder:

"If the road is easy, the destination is worthless!"

Snart har vi varit tillsammans i två år så rent logiskt så måste vi ju ha det bra när allt kommer omkring, eller hur?

Bjuder på en bild där vi inte bråkar.. hehe..


image351
image182

Kort utekväll

Det blev inte som planerat! Dom vi skulle ha träffat ikväll kunde inte så jag och Dino gick till "Jazz club" och tog en öl.. vi brukar ju ändå gå ut bara vi två. Eftersom jag har vrit ett matvrak de senaste dagarna så käka vi pizza sandwich innan! Jag kände mig trött tidigare under kvällen, innan Dino kom och hämta mig och när vi satt med en varsin öl så kände sig baby konstigt trött så vi kom inte längre än en öl var! Han följde mig hem och nu sitter jag här.. ganska skönt ändå att bara ta det lilla lugna. Sover hemma ikväll för jag fick ett hostanfall imorse hemma hos Dino fast jag trodde hostan gått över. Känns dumt att ligga hemma hos honom och hosta för det låter ju en massa också :o( är man sjuk ska man vara hemma..
Ska ringa älsklingen om en 20 minuter och se ifall han kommit hem.. dealen var att han skulle hem men man kan ju inte lita på killar och att han inte möter någon på vägen, hehe.. känner man att man mår dåligt ska man gå hem, eller hur?
Ja vet det är att ha noll förtroende när man ska kolla upp sin kille men han har för vana att alltid stanna till på stället där alla och han själv brukar hänga fast han säger att han ska hem. Det brukar jag störa ihjäl mig på.. Och eftersom vi korta ner vår utekväll för att han inte mådde bra så ska han ju inte kunna vara någon ananstans med kompisarna heller..

Nä nu ska jag banne mig slå rekordet..
Games at Miniclip.com - Jingo Jingo

Group together 'Jingos' of the same colour and help to set them free.

Play this free game now!!


Gissa om min käre pojkvän inte blev fast där jag trodde? Jag ringer han och då är han ine ens på väg hem! Jag skällde självklart ut han och ja hoppas han fatta vad min poäng var! Säger han att han ska hem så ska han fan hem och inte någonstans.. om han inte tönker dra hem så får han säga det! Plus att han inte mådde bra ikvöll.. men då ska du la inte stå ute och tjata men någon.. hur som helst så låter jag neggig men det är mer komplicerat än så.. insiderproblem..

Nu ska jag sova,
Natti natt!

The wedding dance!

Det är nog ingen som missat den här videon.. Grym! :oD


Ha en bra fredag och se till att shejka ordentligt ;o)
Ciaooo!

Fredag

Kom nyss hem. Sov över hos Dino igår.. Vi kolla på "Sopranos" som är bra ju! Ja jag veeet.. jag är efter men orkar inte hänga på hysterin kring serier när verkligen ALLA följer dem så ist får jag nöjet att upptäcka bra serier några år senare :op
Somna runt 4 igår och gick upp runt halv 2 så känner mig himla seg nu.. Ikväll blir det utgång. Vi ska träffa en av Dino´s kompisar och hans tjej och ta några glas. Hoppas på lite party stämmning!
image228

















Inget speciellt

Hello people, wazzzuuup??? Jaha, näha.. inget.. nä jag har inte heller gjort så mkt idag.
Var på café med Dino och sen gick vi hem till mig så satt han och skrev klart sitt arbete medans jag tvätta och fixa lunch :op
Nu har jag ätit upp resterna från lunchen.. i sängen! har surfat runt och kollat upp kursdatum och sånt ang skolan. Dino gick ut lite.. vi börja snacka om mina studier vilket ju inneär att jag ger mig av igen och lämnar stackars liten ensam :o( så han blev sådär nervig när det kommer på tal.. är dock oundvikligt tyvärr! Ska bara skriva klart det här otroligt intressanta inlägg och sen ska jag fixa mig och möta upp Dino i stan! Vi ska gå och ta ett glas och prata igenom allt igen, fast lite lugnare förhoppningsvis. Igår hade vi ett bråk så det ska nog gå lungt till ikväll.. hope so..

Ha en myspys kväll!

Mika

Såg den här video härom dan när jag satt på café.. Tycker den här videon är härligt happy!

Har lyssnat lite på Mika´s andra låtar och de är riktigt bra ju! är la bara jag som är lite efter men jag har faktiskt aldrig lyssnat på dem innan! bra enna!

Torsdag

Good morning!

Har precis käkat frukost vid datorn.. Vaknade 10, sen låg jag och drog mig till 11. Man ska passa på att få sova ut så länge man kan!snart ska jag upp till swe igen och då är det skola, springa på stan och plugga som gäller! Sen känner man bara.. ooh,jag vill ner till Bosnien och bara ta det lungt, göra ingenting förutom att det är fredag hela veckan, hehe.. nä men jag tycker ingen stressar ju här, allt är bara luuungt.. vilket självklart blir tråkigt efter ett tag, för mig iaf! Har inte spikat datumet då jag ska åka än! vill bli helt frisk gärna. Det där förkyldningen från nyår håller i sig fortfarande *suck*!
Nu ska jag get to work och fota lite kläder och sånt jag fått av mamma så att jag kan lägga upp lite bilder sen.. för variationens skull!

Laterz..

image182


Degar..

Har egentligen inget att blogga om just nu.. bloggtorka.. Alsklingen har tagit en paus fran skrivandet sa jag passar pa att blogga lite om ingenting :op och spela lite JINGO, hehe..
Ber om ursakt men mitt tangentbord ar installt p? Bosniska just nu sa jag far vara utan vissa bokstaver.. ser himla fult ut..
Var pa stan lite med mamma innan jag motte upp baby runt tre och sen har jag legat i sangen och pluggat lite.. mest bara degat i sangen utan att gora nagonting alls, och atit da.. apetiten ar fortfarande pa topp.. orovackande!??
Jag aterkommer nar jag kanner inspirationen floda ;o)

Bye..

SRETNA 1429 HIDRETSKA NOVA GODINA ;o)

Sen morgon..

Shit, jag försov mig rejält! När mamma fråga ifall jag skulle sova mer sa jag, bara lite till men det betyder ju inte att jag kan vakna i tid av mig själv. Blev så besviken när jag såg att klockan var hela 12.30! usch..
Ska ta och äta frukost nu och gå ut lite för att få lite frisk luft. Sen kommer Dino hit. Han ska skriva ett arbete på min dator så nu måste jag kila ifall jag inte vill bli sittandes hemma hela dan!
Hoppas jag hinner slinka in med någon inlägg senare!

Ha det bra oc hörs sen!
Puss & kram!

Nya skor

Ja det är sant det där om att man aldrig kan ha för många par skor! Jag har nog för få men jag ska nog få ihop en samling.. Jag har varit kass på att ta bilder på shoppat men här är de senaste tillskotten som inhandlades för lite mer än 2 veckor sen..

♦ Gröna skinnstövlar i Startrek-stil från Sixtyseven inköpta på rea för 600 kr (ordinarie 1100 kr)
Svarta lackpumps från Bronx, 800 kr. Funderar på att lämna tbx dem eftersom jag köpte dem bara för att ha några partyskor  på nyår men jag hade ändå på mig de andra skorna..
♦ .. nämligen dessa som gjorde min nyårsoutfit lite rockig! Fräcka och även de fynd på rean. 500 kr
(ordinarie 850 kr)

Alla skorna är lite speciella och jag längtar efter att kunna få trippa runt i mina gröna stövlar! Det ska ju vara inne med grönt i vår.. och skor med spännen verkar det som också..  :o)

Dags att gå och lägga sig! Har typ ätit 6-7 knäkebröd med kycklingpastej (argeta) men jag har varit ett matvrak de senste dagarna.. pms.. och jag kan nog äta hur mycket som helst! Hoppas att det går över.. ska gå och ta en macka av riktigt bröd nu iaf! man vill ju inte lägga sig hungrig, hehe..

Natti natt på er!

Café + restaurang= me nöjd!

Jag är en gourmand! Yepp, that´s a fact! Det börja med ett cafébesök med Meli.. myntate med mjölk och sen ringde mamma och så joina hon oss. Jag var hungrig så mamma föreslog att vi skulle luncha. Vi gick till en av de finare restaurangerna i stan "Dubrovnik". Det blev fisksoppa, tortelini och tiramisu för min del :o) JUMMY!
Ska definitivt gå dit på en romantisk middag med Dino en kväll! Det var riktigt classy och det bästa stället jag ätit på här iaf!
Ska träffa Dino kl 18. Vi ska hälsa på hans mormor och så ska jag tjata lite på honom för nu har han varit olydig igen! haha.. KILLAR! Hundra gånger måste man upprepa samma sak! aaargh!!!

Laterz!

ps cool dimma ute! man ser knappt nått!

No sleep

God morgon!

Har sovit dåligt inatt. Låg och tänkte på en massa grejer så att jag inte kunde somna och sen börja hostattackerna PLUS att mamma sov i min säng och snarka! Fast jobbigast är nog det där med att man lätt börjar tänka en massa när man borde sova! mest funderade jag över hur oorganiserat och helt fucked up mitt liv är.. ingenting går ju som det ska! jag skyller de missnöjda tankarna på pms just nu men jag återkommer kanske med en djupare analys av problemet sen..
Nu måste jag verkligen skynda mig för jag ska ju träffa Meli kl 13!

Ha en bra dag! Pussar!

Overdose

Har ont i vänstra hjärnhalvan :oS Kanske pga en overdose av JINGO!
Ska gå och ta en dusch nu.. My hair looks like shit och sen så ska jag hoppa i säng.. det blir la runt 2-tiden, innan jag hunnit torka håret osv.
Imon ska jag på café med Meli.. måste ju träffa någon annan än bara Dino när jag är här :op
Nu hoppade mamma in i duschen så jag ska passa på att fota mina nya shoes som jag köpte för 2 veckor sen men jag har inte varit så hurtig med att ta bilder men snart så kommer dom..

God natt på er, hörs imon!
Sweetest dreams♥

Avis..

Ja man kan inte vara annat än avis på dessa tjejer! Jag vill också ha änglavingar!!! ..ja sen har de ju dessa vackra kroppar också!
Vet inte riktigt varför jag plågar mig själv med att se på dessa gourgeous tjejer när jag har pms och självkänslan ligger på botten!?  Mitt nyårslöfte borde ha varit START WORKING THAT ASS!!! haha, nä men jag tycker showen är fabulous och inte minst kreationerna! hade dock varit trevligt om man fått se någon hängröv där ute på catwalken men men.. :op

Enjoy!

Just me and my laptop..

Är redan hemma.. Dino får lite ledigt efter att bara ha fått spendera tid med mig sen jag kom.
Jag har börjat pms:a också så det är lika bra för jag känner mig bara irriterad och arg och allt är skit känns det som.. och när jag är på det humöret så slutar det oundvikligen med bråk och vi spenderade hela dan tillsammans hemma hos honom så när vi gick ut så gick vi bara och käka, satte oss och tog en öl och sen följde han mig hem. Vi kom in på ett för mig känsligt tema så lite tårar hann jag klämma in. Känns skönt att bara få sitta hemma framför datorn! Egentligen halvligger jag i sängen med laptopen i knät! Niiice.. kommer blogga lite och självklart spela JINGO :o) Kul att jag lyckats få några av er att spela spelet!
Lycka till ;o)


Ny bloggdesign?

Har kollat runt på lite bloggar och några har bytt design, något jag kanske borde göra? hmm.. är så fäst vid min lilla rosa och söta blogg! Nått mer elegant eller stilrent hade kanske funkat bättre? ingen som tar min blogg seriöst när den ser ut så här! Tja jag får la googla lite bakgrunder och se vad jag hittar och sen OM jag orkar pyssla med att byta färg på allt..


Addicted

*gäääsp*
Har varit hemma hela dan.. Mamma skulle kommit igår men dom kunde inte landa i Sarajevo så dom landa i Split ist och så har dom försökt landa i Sarajevo ett par gånger, men nu tar dom bussen hit från Split.. snacka om värdelös flygplats den här tiden på året, det går ju nästan aldrig att landa eler lyfta. Taskigt när man tar flyget för att få komma fram och så tar det en lika lång tid att få komma hem som med buss från Sverige.
Har hostat hela natten trots den där hostmedicinen som bara kittlade i halsen så att jag hosta MER! Tja, go är den iaf! Vi gick upp runt 13 och åt min goda soppa till frukost/lunch. Yummy!
Dino gick för 1 h sen men jag misströstar inte, jag har spela JINGO! Altså ni måste testa det spelet! JAG UTMANAR ER!!! Jag och Dino försöker få med Bosnien på topplistan av highscores men har inte kommit längre än level 17 än så länge! Tar en paus nu och koksr lite pasta så jag får ny energi, hehe..

Nyår 2008

Lite bilder från nyår 2008.. Det var helt ok, inte aldelles för mkt party och det kändes som att det hela var en förfest och att det aldrig blev party party så men vafan, nyår är ändå överskattat. Synd bara när folk inte är på humör, sånt förstör. Vi satt hemma hos mig och sen drog vi till ett ställe som var tomt typ så ingen ville sitta kvar där efter tolvslaget! Vem bryr sig om det är crowded eller inte? Jag och Dino var uppe och dansa och så.. det går att ha kul om man anstränger sig vafan.. hur som helst så drog vi ut och checkade fyverkerierna och se hem till mig igen.. Love was in the air iaf ;o)
Något som däremot suger är att jag inte har ett enda kort på min outfit :o( Den som var så rock´n roll!


♥ Me and Dino
♥ Yummy..
♥ Meza!
♥ Adis, Dijana & Medina
♥ Det nya året börjar med en öl :op
♥ 2008 wohooo!!!
♥ ..lite fyverkerier
♥ A wiew of the city

Nu måste jag städa

Ligger i sängen och spelar spel på datan.. segt värre, hehe. Ska upp och städa lite för mamma kommer ikväll så Dino är ute ur huset. Vi har inte varit skilda mer än en halvtimme sedan jag kom hit, förra onsdagen så det känns lite konstigt att inte ha honom här och jag hade svårt för att släppa ivög han :op Vad konstig man blir när man spenedrar så mkt tid ihop! Jag blir sån att jag inte vill att han umgås med någon annan förutom mig.. men det är lite för att jag inte litar på några av hans kompisar och alla sysslar med saker jag inte gillar.. Jag blir fan som en mamma, eller jag känner mig sån iaf. Nä det löser sig nog med tiden.
Lite taskigt att vi varit sjuka halva tiden vi spenderat ihop :o( Igår gick vi och svepte några raki var och drack varmt vin för att någon sagt att det hjälpte och jag är la nästan kry men fortfarande hosta, snuva och allt sånt kul, men det är nog omöjligt att bli frisk när alla man träffar är sjuka.
Nä nu ska jag städa och hitta min kabel så ni får se lite bilder från nyår och sen måste jag ta kort på all shopping som gjordes innan jag åkte ner hit.. ja det får bli en kraftansträngning.. men senare ;o)

Laterz amigos!

Snö

Vet inte hur det är med snön hemma i Sverige men h'r nere i Bosnien har det varit vackert vitt ett tag nu.. I love! Det är så fint och skönt att stan ser annorlunda ut.. lite som ett vinterparadis.. Vi har dock inte hunnit med mer än promenad i snön, men när vi blir friska så ska vi ut och ha snöbollskrig och bygga snögubbe :o)


image333
Snowart, by me :o)

Ingen bra början..

Jag och Dino har varit förkylda sen nyår! Ingen bra början på det nya året precis! Jag misstänker att det var den kalla ölen plus minusgraderna på nyår.. vi har knaprat C-vitamin, alvedon, aspirin plus C och druckit en massa te men vi har inte kryat på oss :o(
Dino är värst drabbad, plus att han inte är van.. jag är ju jämt förkyld men han är ju inte det.. min lilla baby.
Vi har flyttat in i sovrumet och burit in tv:n och datorn så nu sitter jag i sängen och skriver, myspys.. Dino har somnat och jag känner också att det skulle vara skönt att däcka en stund. Han är så söt när han sover så jag tog ett kort nu, hehe. Appråpå kort så får jag allt ta och lägga in korten från nyår snart! Nä nu ska jag nog fortsätta försöka slå rekordet i Jingo!

Bloggas mer sen!

ps. om någon har en bra huskur mot förkyldning och hosta så tipsa gärna!

Nytt år, ny last..

Det här med att ha sunda nårslöften brukar aldrig hålla och jag är ju ändå så sund och allt det där så jag har skaffat mig en ny last.. söta små spel man spelar gratis på internet. Perfekt att bli fast en sån här dag då man sitter hemma och är bakis.. tja lite men mest snuvig och förkyld! både jag och Dino så snart ska vi krypa in under täcket tills vi kryar på oss. Baby gör chokladbollar så jag passar på att spela lite..

Kolla in mitt favvo spel och en massa andra här!

Gott nytt år!

image332

RSS 2.0
Test