Natti natt

Halloj!

Kom nyss innanför dörren.. D följde mig hem, lika a gentlemen :o) Nä men han följer mig hem varje gång faktiskt.
Vi var och tog en halvlitare rött vin till tonerna av livemusik på det där stället vi brukar gå till ganska ofta den senaste tiden, restaurang "ADA" . Efteråt blev jag sugen på majs så vi gick och köpte oss varsin majskolv som vi mumsa på..
Nu ska jag lägga mig och försöka somna i tid så att jag kan dra och träna under morgonpasset på gymmet. Orbitreken där är min nya bundis :o)



Natti natt på er nu.. sov gott!

Torsdag

Kanske lite sent att säga god morgon nu men GOD MORGON iaf :op
Hade planer på att träna imorse men jag orkade inte gå upp i tid. Hade svårt att somna igår igen.. natagligen för att jag är van vid att ha D vid min sida men det är bra att sova hemma ibland. Man blir mer saknad och uppskattad då! Det är sant! Sådär när jag sover hos D så är ja ju där hela tiden och han hinner tröttna på mig innan vi ens kommit ut för att ta en kaffe och det är inte bra ser ni. Killar funkar ju så att det räcker att man vistas i samma rum länge nog för att det ska räknas som att man spenderat tid ihop :op förstår mig inte på det där riktigt.. Hur som helst, love is in the air och det är en ny solig dag!


;o)

Gladiatorsandaler



Dessa gladiatorsandaler föll jag för i våras! Ångrar att jag inte köpte dem! Gissa om jag blev påminnd om dem härom dan när jag såg en tjej här (antagligen från Sverige då alla Bosnier från alla världens hörn är här) traska runt i dem.. Ge miiiig!!!

Vi börjar om från början

Har varit med D på café. Jag väntade mig att han skulle ringa men han dök bara upp sådär.. och fråga om jag ville gå och ta en kaffe. Sure..
På vägen pratade vi lite och jag sa att jag verkligen funderat på det som var anledningen till vårt bråk igår men att jag fortfarande stod fast vid det jag tror.. Hatar små onödiga lögner eller undvikandet av sanningen. 
Vi satte oss på ett nytt café jag velat gå till i 2 månader nu, men det är bättre sent än aldrig :op Bara det ger jag D plus för, att han föreslog att vi skulle sätta oss där. Jag fick sagt det mesta jag var missnöjd med och jag tror D förstod vissa grejer. Nu är det en månad kvar av min vistelse här och jag hoppas vi kan spendera some quality time till slut. Vill minnas fina stunder.. inte bråk och tårar!
Igår satt jag och skumma igenom alla mina blogginlägg jag skrivit sen jag kom ner hit och sammanfattningsvis är det inget vidare lyckad sommar, men som sagt hoppas jag på mer happiness nu..




"Pocnimo ponovo, ispocetka.. "


Onsdag

Kunde inte somna igår. Låg och tänkte.. Kände ändå att det var dags att stiga upp kl 12 fast jag nu funderar på att lägga mig igen.. fast det är ju bara deppigt så jag ska försöka hitta på nått annat att pyssla med ist.
Ute skiner solen och jag känner värmen komma in genom fönstret. Skulle vara skönt att sätta sig på en uteservering och ta nått svalkande att dricka men jag ska nog vakna till liv först.


Ciao..

God natt!

Är hemma efter en träff med min tjejkompis E. Vi spenderade tiden åt att beklaga oss över våra pojkvänner.. känns iafall skönt att få dela med sig av sitt missnöje..
Jag sover alltså hemma ikväll. Det var längesen faktiskt :op D är la fortfarande ute.. vill inte bry mig egentligen! Det var längsen han hade en kväll utan mig. Stackars. Jag ska försöka ändra min attityd från och med idag. Jag ska sluta vara den som tar intiativet till allt och lämna över det ansvaret till min andra hälft sen får vi se hur det går. Jag orkar verkligen inte bry mig mer fast det är svårt att inte göra det! Jag ska i alla fall försöka..
Ber om ursäkt för att min blogg bara handlar om sånt här just nu men det är ju något typ av dagbok jag för och tyvärr är detta mitt liv just nu!
Ska msna med en kär vän nu och sen ska jag sova..




God natt!

Another day..

.. same old story. Det här är tredje dagen jag och D bråkar. Jag får väl ta osh se dagnes tjafs som något jag startade. Jag har så himla svårt att sluta vara misstänsam mot min pojkvän. Det är pga av att ha inte var nån fin pojke när jag träffa han i början. Nu är han på rätt väg men ibland tror jag att han är densamma när det kommer till vissa saker.
Ibland tror jag att jag blivit knäpp av allt och nu kan jag inte se det som är positivt. Jag vill så gärna tro på det han säger men det är så svårt! Nästan så att jag tror enda lösningen är att uppsöka någon proffessionell människa att prata ut med.. en psykolog. Jag skojar inte. Det finns så mycket känslor och tankar som jag själv inte förstår mig på. Tycker personligen att alla borde ha en egen psykolog.. som i amerikanska filmer ni vet.
Nu kallar plikten! jag ska iväg och träna lite och sen har jag träff med en tjejekompis kl 20. D har fått ledigt idag.. tror vi behöver en liten paus.. suck. Ja ja..


Hörs sen..
Pussar.

Lost


Time passes by
The only tears I cry are filled with disillusion and feras I have inside
Like a lost soul I feel like I´m all alone..



Lovetrubble

Har haft världens huvudvärk hela dagen :o( beror antagligen på den där perioden ni vet.. suck!
Som om det inte vore nog så bråka jag och D idag. Igen! När vi gick ut för att ta en kaffe idag så var han på dåligt humör pga en grej och självklart gick JAG han på nerverna och med det förstörde han mitt happy humör! Sen blir han på bra humör och då är jag inte det osv.. Jag kan inte följa hans humörsvängningar helt enkelt! Kan vi inte bara försöka vara happy!? Ja, sen blev det som det blev.. Inget kaffe! Jag sa att jag ville hem och han följde mig.. Jag ville ju egentligen inte hem men vad ska jag göra när han är sur på mig för något som inte är mitt fel!? Så när jag nu sa att jag ville hem så tycker jag han skulle insistera på att vi sätter oss på nått café iaf. För att rädda situationen. Ja det låter knäppt men om ni förstod vårt beteendemönster skulle det stå klart. Jag påstod att han inte kunde bry sig mindre och att jag bara gjorde han en tjänst som ville hem. Han mena att så var det inte alls! ja men då skulle han ju insisterat eller hur!? Jag ville bara få dricka en kaffe i lung och ro.. Usch, jag är bara så himla trött på allt tjafs! Det jag egentligen är arg över och det som utlöste allt idag är det faktum att ALLT går han på nerverna! Går jag dig på nerverna så har vi fan problem!!!
Igår var det också tjafs pga att jag var tjataig som ville ut så jag drog hem och vi hördes inte av resten av dagen.. sen runt kl 22 knacka det på dörren.. det var D. Idag är det samma visa när det gäller det att ingen av oss hör av sig. Jag vet inte om han planerar att dyka upp igen ikväll men jag ska messa han och säga att om han planerar komma förbi så kan han skippa det. Vad är det för vits med att han kommer, ser söt ut och vi pratar igenom allt om det ska hända samma skit imon me?
Ibland undrar jag m det är värt det.. jag vet inte längre.. ärligt förstår jag inte vad som är problemet. Det enda jag vet är att vi har problem. Trist of course men det enda man kan göra är att försöka lösa dem och ge det tid.. Hoppas bara det löser sig..


Little black cat

Igår var det lördag och det blev en bit mat och husets vin på "ADA" (restaurangen) Vi hade precis ätit klart när D´s mami och hennes väninna kom förbi.. oplanerat alltså.. Dom satte sig ner och det sluta med att vi gick vidare till ett annat ställe med dom sen och vi tog även sällskap hem. Det var helt ok.. D´s mami är sådär hur man nu ska säga "ungdomlig" hehe.. hennes vännina me så det blev inte så att dom förstörde vår kväll! Tvärtom, dom var trevligt sällskap men jag hade planerat en myskväll, bara jag och älsklingen som skulle smutta på gott vin och ha det myspys. Ja sådär romantiskt.. med pusskalas då och då. Nu blev det inte så och jag kunde ju inte pussa på min baby under hela kvällen :o( jag är sån att jag blir lite sad när sådana planer ändras! Jag får sluta planera saker helt enkelt!

Påväg hem fick jag syn på en helsvart kattunge. SÖTASTE! Jag bar med mig kissen till D´s gård och han gick in för att hämta lite mjölk. Jag tror vi satt ute 1h och lekte med den lilla katten. Det fanns en annan katt på gården som verkade avundsjuk på den lilla.. bad cat! kattungen var iaf den snällaste och sötaste lilla katt jag sett på länge! när den lekte drog den in klorna och inte en enda gång råka den riva mig! Jo jag vet att katter drar in klorna när man leker men när dom är små brukar de använda klorna iaf.
Härom dan bar jag hem en annan kattunge :op Dom är ju så söta så jag kan inte låta bli att åtminstone ta hem dem för att ge dem lite mat. Sen släpper jag ut dem igen. Oj, nu blev det ett lååångt inlägg om katter här :op
Ska gå och lägga mig snart..
Här är iaf kissen från igår..



Go natt på er!

Hungrig

Har självklart varit och tränat! Nu efteråt är jag hungrig.. blev ingen lunch idag..
Har precis knaprat färdigt på ett knäckebröd för att stilla hungern. Pappa tog med sig några paket från Svea land. Knäckebröd is da shit! :o) Gott att bara äta på sådär, utan pålägg eller nått. Är egentligen sugen på pasta men jag har ingen "pavlaka" (det är som gräddfil typ fast Bosna style) och det är bara jag hemma så jag måste till affären. Älskar pasta med en massa pavlaka och lite vegeta.. mmm.. Nä nu drar jag ner till affären!

Vi hörs nr jag är mätt och glad! gladare iaf...

Puss!

Lördag

Go kväll!

Igår blev det ingen utekväll.. D kom hit, vi åt middag och så börja han spela Jingo medans jag fixa mig.. Kan ju säga att vi blev sittandes framför datorn och spelade Jingo, hehe! Vi slog rekord men sen när vi skulle "submit score" så funka det inte! min internetuppkoppling hade "disconnected" medans vi spela så det var förgäves, allt spelande :o( Haha, vilka partynissar vi är! Det var fatiskt mysigt.. vi spela varannan gång. D var trött efter en jobbig arbetsdag men vi var båda på bra humör så vi hade det mysigt ihop iaf, fast det inte blev någon utgång så. Ikväll ska vi inte "ta en öl" utan några glas av det där goda röda vinet på ett av  favoritställen :o)
Nu ska jag fortsätta spela Jingo tills D visslar till under fönstret!


Skål på er och ha det bra!

Feeling fit!

Ja, man känner sig allt hurtig efter ett träningspass! Vissa delar börjar bli fastare ;o) Wohooo!!!
Som belöning och för att inte dricka öl på tom mage har jag satt vatten på spisen och ska koka spahetti till mig och D som kommer förbi strax. Det blir pasta med sojasås! Nyttigt och gott! Sen ska vi ut och vara liiite onyttiga.. men bara lite då. Vädret är lite bättre det me så jag kommer nog kunna ha på mig mina peeptoeskor med klack :o) Lte festlig måste man ju få känna sig såhär en fredagskväll!
Vad ska ni hitta på ikväll? Hoppas iaf ni får en trevlig kväll! Drick med måtta ;o)




Puss & kram!

Fotboll är ju kul!

Hahah, kolla det här!

Själv ska jag iväg och träna på gymmet snart.. NYKTER.. ;o)

Fredag

Känner av träningsvärk lite här och där. Gav mig på att göa några övningar för bröstmusklerna och underarmarna igår.. Tränar ju mest benen eftersom jag försöker komma åt rumpan och hela höftpartiet där men mam måste ju variera lite. Orbitreken och sprigabandet i en kombination ska ge snyggare och fastare ass :o) Det är precis det här, sittandet framför datorn som ger mig ett slappt ass. Damn you!

Skitvädert håller i sig så jag vet inte vad man ska planera inför ikväll!? Det som är säkert är att vi inte kommer sitta i parken iaf. Kanske tar nån öl på något ställe.. Usch, det könns verkligen som att det är höst! Har ju inget att ta på mig! Alla mina skor jag har här är sommarskor och festskor.. inget som går att använda när det regnar :o( Jag måste verkligen börja shoppa smart! Nu ska jag se om det finns nått jag kan plocka med här hemma.. finns massa!



Höres senare.. PUSS!

Trist

Dåligt med blogginspiration dessa regniga dagar.. därför blev det inga fler inlägg igår. Trist! Satt bara hemma hela dagen efter träningen innan D kom och hämta mig på kvällen. Vi gick och tog en varm choklad och promenera hem. Fram tills nyss var jag hemma hos D. Vi låg och såg på film.. a funny one! Det regnade of course men nu är det uppehåll. Det värsta med det här vädret är att mina vita tygskor inte tar det så bra. Stackarna blir smutsiga och blöta :o( Jag har verklien inte skor för detta väder! usch!
Ska bara sitta här och klicka lite innan träningen.. Sen ska jag umgås med D så klart!

Måste säga hej hej till min amigo A! Tackar och bockar för kommentaren! Skönt att vulkanen inte sluka er :o)


Puss!


Onsdag

Hej!

Var och träna imorse :o) hade inte tränat något sen i fredags! Vill ju inte slappa till igen men har helt enkelt missat träningstillfällena.. Igår var jag hos D och tänkte dra och träna kl 18 men jag hade inga hemnycklar och mamma gick inte att få tag på så det sket sig. Himla sugen var jag på att röra mig igår! Hela dagen spenderades med att se på Tv i sängen! The BIG NEWS igår var ju att dom fått tag på krigsförbrytaren Radovan Karadzic så hela dagen gick specialsändningar av nyheter varje timme plus en massa dokumentärer! Det var visserligen väldigt intressant och så regna det ute så man hade inte mycket val. Sen när vi väl kom ut var jag helt borta. Kan verkligen inte ligga sådär hela dagen! Vi tog en promenad och satte oss på mitt favoritcafé och tog en varm choklad som gjorde att jag vakna till liv. Sen promenera vi en massa för att kompensera. Det varfaktiskt riktigt kallt! det hade regnat hela natten innan också så det känns som höst.. samma väder idag.. det är en riktig reminder om att sommaren snart är slut :o( usch, man har inte njutit nått av värmen ens! .. knappt iaf..

Nu ska jag syssla med min favoritsyssla.. tvätta :op kanske sova lite sen eller baraligga under täcket med en bok. Fryser faktiskt nu.. dags att dra fram tjocktröjan!


puss ♥

"Individualizam"

Radi samo sta ti srce kaze...

Dagens..

.. Önskeoutfit. So very cute!

Miss Montana

Dino Merlin konserten

Såhär såg det ut därifrån vi stod.. Kortet är taget utan blixt så ni ser hur ljust det var. Det var typ det enda som störde mig lite. Det blir ingen stämmning när allt är upplyst! Det är som att sitta i en biosalong och se på film med lljuset tänt!
Annars var konserten bra.. hade kanske varit mer drag om vi stått mer i massan men vi var ett ovanligt gäng.. jag, D, min papi och min kusin så jag och D låg lite lågt sådär för det var första gången han var i min pappas sällskap sådär en hel dag. Innan har de bara träffats sisådär en halvtimme. Jag hade planerat att jag och D bara skulle stå och mysa ihop på konserten. Bara kramas, dansa och sing along men som sagt blev det ändrade planer. Ja ja, det blev helt ok ändå.

Me & D..


Sightseeing

Är hemma efter en dag spenderad med några familjemedlemmar. Det är min papi´s födelsedag idag! Vi var i Travnik vid den där vattenkällan och åt lunch. Alltid lika facinerad av det stället! Himla svalt och skönt att vistas där. Finns inget bättre ställe att spendera en varm sommardag på! Sen åkte vi upp till berget Vlasic där man åker skidor på vintern. Vi tittade runt lite där.. allt är nybyggt och det kommer nog bli nya alperna. Tja nästa iaf. Fin fint. Nu är jag helt slut och ska försöka sova en haltimme eller nått innan jag träffar D. Vi kanske drar till min faster och födelsedagsgrillar senare ikväll. Får se om jag känner för det.

Grattis papi :o)


Grilla?

Happy ending

Var på café med en tjejkompis nyss. Som ni ser i inlägget nedan så var jag sugen på en kaffe latte så det fick bli en sådan. Vi satt ute fast under markiser så när det börja regna blev det bara mysigare. Vi hade inte träffats sen nyår så vi hade massa att ta igen. Hon var D´s kompis flickvän under flera år så det var så vi lärde känna varandra. Nu är dom inte tillsammans längre så det var typ temat på vår konversation. Nu är hon iaf mycket lyckligare, det syns och jag är hur glad som helst för hennes skull! Finns inget värre än ett förhållande som gör en olycklig! Det är dock som känt svårt att komma ur något sådant.. bara att ta steget och börja om från början.. ja, många av er vet nog vad jag pratar om. Kärlek och relationer är komplicerade saker. Alla vill vi bara ha en happy story och ett gott slut. Visst, jag tror på sagor..
Det blir inte djupare än så nu..
Igår hann det inte bli någon hårfärning så nu om någon min komer min kusin och ska kleta hårfärg på mig.. trevligt trevligt..

Imon är förresten Dino Merlin konserten så jag bjuder på ännu en låt..



// Love ♥

Definition of love..




Träningsvärk..

..i låren! det betyder att jag får träna någon annan kroppsdel imon.. har fortfarande lite värk i armarna.. träningsvärken i innelåren har iaf lagt sig och känner inte av något efter situpsen igår. Hmm.. Tycker det är trist när man inte kan tränan benen! Det är ju roligast och jag behöver den träningen för att komma åt rumpan och den delen däromkring.
Idag började jag med Oritreken, sen sprang jag på bandet, gjorde sit-ups och träna ytterlåren. Allt avslutades med en liten tur på cykeln :o)

Nu ska jag klä mig och ringa D för att se hur långt han kommit. Han kämpar på jobbet så han blir klar med allt såatt vi ska kunna få sovmorgon imon.


Ha det så bra tills imon!

Ciaoooo!


Housewife

Jag håller på och städar, tvättar och försöker klura ut hur alla kläder som ligger på golvet ska få plats i den minimala garderoben! Ska även koka lite pasta så fort jag hängt upp första omgången av tvätt! Very busy som ni ser :op
Planerar även färga håret sen och träna ikväll! Oj oj oooj! Jag kommer vara helt slut ikväll! eller, kanske inte! Jag gillar när det är full rulle! Men det är okej att göra hemmafrusysslor så länge inte en man står och säger åt en vad man ska göra :op Diktatorfasone.. blä!


Såhär snygg är jag när jag städar hemma! nästa iaf..

Torsdag

Hej hej!

Hann inte träna imorse heller så det får bli ikväll. Det är bättre att träna på morgonen men jag hinner ju aldrig komma hem från D i tid. Inte en enda gång har vi gått upp när klockan ringt den senaste tiden. Båda älskar verkligen att bara ligga kvar och dra sig i sängen. Mysigaste som finns, eller hur?

Jag har även bättrat mig när det gäller den sociala biten och jag ska nu på café med en ny tjejkompis. Inte för att jag har nån speciell lust med det men det sa bara göras. Måste lägga till att jag i vanliga fal, när det gäller mina riktiga kompisar som tvingar jag inte mig själv att umgås med dem. Nu råkar jag befinna mig i Bosnien och dom i Sverige.. men ni ser, jag anstränger mig iaf :op

Nu måste jag klä på mig...



Ciao!

Träning

Jag har nog sagt det förut men det är fakta! Man mår så mycket bättre av att träna! Det gäller bara att komma igång!
Idag var det uppvärmning på löpbandet och sedan lite situps med motstånd och andra magövningar. Till sist stod jag och vibrereade asset på en sån där makapär med ett band som vibrerar över den del man vill.. i mitt fall tänkte jag vibrera bort lite celluliter som dykt upp! Jag läste i tidningen att 40% av de tillfrågade kvinnorna i en ankät skulle få bättre självförtroende om de blev av med sina celluliter. Makes sense.. det är inge kul att ha! Nu som ska vibbrrrrrrerrrrra borrrrt :oD Efter tiom min vid den makapären känndes det som att hela rumpan var bedövad, haha.. Najs!

Nu ska jag hem till D ;o)
Ha en bra kväll!

Puss!

Spännande va?

Ciao!

Har haft en mycket spännande dag hittills.. not. Kom hem efter en "morgon" kaffe med D och insäg att jag glömt mina nycklar hemma hos D såklart!
Mamma har för tillfället ingen mobil så jag fick ge mig ut på stan och leta. Vet ungefär vart jag kan hitta henne och stan är liten här. Jag kollade runt utan att stöta på mami- Jag köpte mig en tidning och satte mig på bänken utanför porten och väntade. Jag fick även sällskap av en gammal tant från huset som brukar sitta där hela dagarna. Himla söt är hon. En halvtimme fick jag vänta och sen kom mami äntligen. Very exiting, haha.

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan dra iväg till träningen. Idag ska jag träna magen och springa tänkte jag. Ska förtsätta läsa min tidning också.. det är typ som Cosmopolitan fast på Bosniska då.. mycket mer prisvärd också. 10 spänn! Man slipper bli besviken när man bläddrar i tidningen. Tja ni vet hur det är när man lägger ca 40 kr på en tidning där hemma och så är det skit. Iaf, jag delar med mig om eventuella nya kunskaper jag får ta del av ;o)



Pussar!

Pilotsolglasögon..

..Is the shit!
Jag vill ha ett par som dessa nedan, från Ray Ban.

Gimmi gimmi!

Elle Macpherson i sina snygga solisar


Done sleeping

Har legat i sängen i 2 h! Hur skönt sm helst! Tränade ju imorse så musklerna behövde verklgen få vila. Jag med! Vädret är sådär molnigt och verkligen perfekt för att ligga under ett gosigt täcke! Sov kanske en timme innan jag blev väckt av att någon ringde på dörren. Som tur var va mami hemma så jag slapp iaf gå upp. Drömde lite knasiga drömmar.. Och så vakna jag sådär när man inte vet var man befinner sig, hehe. Jag har ju sovit hos D hela tiden så nu när jag somna i min säng och vakna upp så trodde jag jag var hos D, att jag försovit mig och att han hade gått till jobbet :op
Ni känner säkert igen det där att man får lite panik.. Oh nej jag har försovit mig!!! och sen, jaha näha.. ja ja jag ligger kvar då.. haha! I en av drömmarna såg jag på ett program där ett par stod barfota i en stor bytta med spaghetti och sen när dom blandat allt la dom upp mat på tallriken. Hmm.. tror jag ska börja med lunchen nu. Sugen man blev. Fast utan det där med att röra om i maten barfota då :op 

Tisdag

God morgon!

Hoppas ni sovit gott.. eller nån kanske fortfarande sover gott!? Det har regnat i natt och det är riktigt kyligt här denna morgon. Brrr! Man blev verkligen påminnd om vintern.. ja ni vet, när man fryser varje morgon :o(
Jag ska från och med nu sluta klaga på värmen! Usch, jag vill bara krypa in under täcket igen men ist har jag bestämt mig för ett morgonpass på gymmet!


Off I go!

Misha

Söta Misha Barton kan bära upp det mesta och denna outfit är inget undantag! Me like! Har alltid velat äga ett par vingar som dessa! Himla sött.. Eftersom jag inte är hollywoodskådis så får jag vänta till ästa maskeradtillfälle om jag ska trippa runt i ett par vingar! Hade dock varit kul att testa en fredagskväll, hehe :oD




To mora da je ljubav



E ♥ D
since 14/2 2006

"Da sutis"

Behöver jag ens säga att detta är ännu en underbar låt av Dino Merlin? Näe tänkte la det!
Älskar introt! Arabic ;o)



Svima reci da sam tu
neka vide, neka čuju
šta mi tijelo osjeća
neku novu struju
Slijepa za moju čežnju
samo noćas nemoj biti to
ja znam da ti možeš puno bolje
naravno da znam ja to

Ref.
Dobro je kad u životu
za nesto se boriš
rukama stvoriš
dobro je kad u životu
nekoga voliš, neko te voli
Dobro je kad u životu
neko te sluti, ti nekoga slutiš
ali je najbolje kad u životu
imaš nekog s kim možeš
ovako da šutiš


Ne slaže se kalendar
moga doba i tvoga tijela
ne idu ni s godinama tvojim
ove bore i kosa bijela
Zatvori mi kapke ti
usnama sklopljenim u jednu
ja odavno ne znam kuda
odlaze voljeni kad krenu

Ref.
Dobro je kad u zivotu
za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu
nekoga volis, neko te voli
Dobro je kad u zivotu
neko te sluti, ti nekoga slutis
ali je najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes
ovako da sutis



Måndag

Nu imorse när jag var påväg hem var det redan 31 grader! very hot! Undrar vilken rekordtempeatur vi når idag!?
Jag hann inte träna imorse så det blir nog ikväll ist, om jag inte bestämmer mig för en vila. Känner att musklerna är lite sega fast jag inte har någon träningsvärk.

Igår var det söndag och som jag skrev så är söndagar speciella på nått sätt..
Vår söndag igår blev iaf trevligare än både fredagen och lördagen! Efter en promenad tänkte vi sätta oss på en av de nya uteserveringarna men det var ganska fullt och sådär jobbigt hög musik så att man inte kan prata. Vi gick vidare och satte oss på ett annat ställe där de ist hade slut på det vi ville ha. Jag kom då att tänka på den där restaurangen vid promenadstråket längs me d floden. Där hade dom ju det där goda vinet och livemusik :o) Vi gick dit, beställde en liten karaff vin och till det småfisk att knapra på som snacks. Det blev en väldigt trevlig avslutning på kvällen iaf :o) Vi satt och prata, drack lite vin och lyssna på musik.

Idag är det ju 2 år ch 5 mån sen jag och D blev tillsammans så  jag ska kräva att det firas lite :o) eller det räcker bara att vi spenderar en kväll som den igår. Ser fram emot det!
Nu ska jag iväg och pyssla lite..


Bye bye!


Söndag

Hej på er!

Det är något speciellt med söndagar, eller hur? Man känner lugnet i luften.. veckans slappaste dag.. no expectations! Jag ska iaf till gymmet om en timme och träna. Har haft turen att inte drabbas av träningsvärk! bara lite känningar sådär i vissa muskler. Konstigt eftersom jag inte tränat på länge.. jag var förberedd på att inte kunna röra mig dagen efter första träningspasset.

Igår satt vi i parken igen. Två av Dino´s kompisar kom förbi och satt med oss vilket var måttligt roande. Det var planerat men dom var inget kul sällskap. En av dem hade sin tjej med sig och hon var en sån som bara satt tyst så jag var tvungen att försöka starta en konversation.. orka liksom! Helt ointressant människa! Suck! Ska inte prata om killarna ens. Känner att jag inte är på samma nivå helt enkelt. Det dom tycker är "coolt" är omoget och noll intelligens i mina ögon. Sorry men förstår mig inte på vissa helt enkelt.. Så, nu fick jag det sagt! Ska fixa med lite grejer innan träningen nu..


So long..

Lördag

Duktiga jag har varit på gymmet idag me! Längtar till nästa träning redag! så himla härligt att kunna se fram emot resultatt också :o) fastare runmpa och övre lår hade varit trevligt,hehe.. sen ska jag köra övningar så att alla muskler i kroppen får jobba lite.

Nu är jag iaf redo för utgång.. med D of course! Igår satt vi i parken och det blir la lite samma ikväll skulle jag tro. Om det inte blir ändarde planer.

Ha en najs lördagskväll!
Puss!

Fredag

Ha en trevlig fredagskväll allesammans!

Puss!

Never forget!

SREBRENICA


Duktigt!

God morgon!

Ok, gissa vem som varit duktig?
.. MEEE!!! Igår var jag först och boka tid hos frisören för en klippning och sen gick jag förbi gymmet för att få lite info.. Nu imorse var jag och fixa ett månadskort på gymmet! ca 125 kr gick det loss på! det ni!Wohooo! Nu ska fettet få sig en omgång, hehe.. Det jobbar en jättego tjej där som kommer visa hur alla grejer funkar och om man vill kan man göra en träningsplan tillsmmans. Super duper! En annan grej som är bra är att dom har sk tjej och killtider på gymmet så vill man inte träna med massa biffar eller jobbiga killar som bara glor så går man och tränar de tider som är avsedda bara för tjejer. Jag kör på det så ikväll kl 18 står träning på schemat! så himla gött det ska bli!
Nu ska jag gå och fixa mig min power frukost.. välling typ.. :op


Peace!

Bilder från i lördags


Jag & killgänget


En av killarna gick hem och fixade korv, sallad, ost och kokta ägg.. schysst!


"Jobbar inte" kn***ar   <---- står det på den lilla lappen vi såg sitta uppsatt i kioskfönstret :oD
Donno if it´s for real!? hahaha!

Feber

Hej!

Igår när vi kom hem från Travnik kände jag mig väldigt varm och när jag tog tempen hade jag 38.3 graders feber! Som tur var så gick febern ner till normal temepratur inom ca 4 h. Drack lemonade, kall youghurt och tog en alvedon och sen var det bra :o) Det är läskigt med feber :o( den tar iaf på krafterna så jag ska vila mig lite nu.
Det ver verkligen en sjuklingarnas dag igår.. Vi hade vart i Travnik några timmar och skulle ta bussen hem. Vi sätter oss i bussen och kort därefetr sägar Dino att han inte mådda bra! han började må illa och grejer så inte ens halvvägs hem bad vi chauffören stanna och vi gick av vid ett varuhus. Han klarade verkligen inte av att åka längre. Vår biljett gick förlorad men skit samma. Jag tanka på mobilen och så ringde D en vän som kom och hämta oss. Och sen då när vi är hemma så märker jag att jag har fått feber. Skönt att det gick över såpass snabbt ändå. Jag ville inte somna innan jag fått ner febern. Vågade inte, hehe..



Puss!


Onsdag

Kan man säga god morgon såhär dags? Några av er har säkert svit ut så det går nog bra. Själv har jag varit uppe sen kl 10. Inte uppe med tuppen precis men någorlunda ok ändå med tanke på att vi somna sent. Såg på nån film med hotfulla gräshoppor.. såg inte slutet tyvärr :op

Idag ska vi till Travnik again. Solen skiner utan ett moln på himlen så jag ser fram emot värmen i bussen! mmm.. like a sauna! Blä!

Ye ye, nu ska jag packa ner lite grejer and then I´m off!




Ha en bra dag! Hej dååå.. ♥

At work

Tja pa Dinos jobb da, hehe.. Jag har tagit plats vid sekreterarens arbetsplats dar det finns internetanslutning.
Vad skulle jag annars gora!?? hehe.. Har ett Bosniskt tangentbord framfor mig sa jag far skriva utan prickar. Ist finns bokstaverna Š Č Ć :oD najs va? Dumma mig som sitter har och bloggar och msn:ar nar jag enetligen har viktigare saker att gora men jag trodde D skulle bli klar med sitt snart men det ser ut att ta ett tag sa jag har inget annat val an att latja vid datorn :op
Det var nara pa att jag gav mig ivag for att springa i parken idag men ist sa begav jag mig hit for det ar en bit till fots sa jag tankte att jag far ju traning pa det viset ocksa.. :o) Skams faktiskt over att bade mina nya tennisskor och springskor star helt oanvanda sen jag kom till Bosnien, och det har gatt en manad nu. Suck! blir trott pa mig sjalv!
Jag ska inte ens saga att jag ska ta tag i det med traningen for det borjar bli uttjatat nu men jag far ist bara hoppas pa att det blir lite mer GO i mig an vad det ar for tillfallet. Jag ar verkligen seg!
Den sociala biten ar katastrofal den med! Sen jag kom har jag inte traffat nan annan an D! Inte for att jag har nagot emot att spendera all min tid med han nar jag ar har men jag har ju hela dagarna for mig sjalv nar D ar pa jobbet och da sitter jag helst hemma ist for att ringa nan tjejkompis eller bara gora natt som innebar att jag maste vistas utanfor hemmet i nan timme iaf. Waist of time ar vad jag sysslar med hela dagarna.. TRAGISKT!
Ja nu fick jag klaga lite pa mig sjalv! skont!  Det ar vad jag kallar sjalvinsikt, haha!

Tack for att ni lyssnade ;o)




Adios amigos!

LOVE


"Ispocetka"

Slänger in ännu en BRA låt av Dino Merlin! "Ispocetka" (från början)

Enjoy!

Tisdag

Halloj!

Jag och D har försovit oss varje morgon de senste dagarna nu. Han kommer sent till jobbet och jag väntar bara på att få höra att dey är mitt fel :op Vet inte vad han har för alarmsignal på mobilen men jag hör aldrig att det ringer och så länge jag ser att han ligger brevid och sover så ligger jag kvar, hehe.. man måste passa på! Ni förstår inte vilken lättnad det är att se han sova..  "..aha, ok jag behöver inte masa mig upp ur sängen än! SKÖNT!" :o)

När vi gick hemifrån började det regna.. stora regndroppar som sedan blev till regnskurar. Smart drag där att ta med sig paraply! Vi var förbi D´s gamla gymnasium för att hämta ett av hans betyg som fattades vid inskrivningen på universitetet så nu i veckan ska vi till Travnik igen. Me like!

Nu ska jag träna lite här hemma.. göra mina övningar för lår och rumpa! Work it baby!



Puss!

Dino Merlin "Dabogda"

Älskar videon! Den gör en så glad!
Kolla in Imamen som dansar i videon!
Dino har fått kritik för det av Islamiska institutioner men som han själv säger så är det inget illa menat.. En Imam får väl släppa loss han me ;o)


Nu ska jag iväg och umgårs med min Dino!


Puss på er!

Dino Merlin




Sådär ja, nu var biljetterna köpta! En till mig och en till MIN Dino :o)
19/7 är det alltså koncert i Sarajevo som gäller!
Ser verkligen fram emot den! Alla Dino Merlin´s nya låtar är riktigt bra och självklart tröttnar man aldrig på de gamla godingarna! Jag har varit på hans konsert en gång innan, tillsammans med min amigo A för några år sedan. Då kunde jag knappt nån av hans låtar. Alla andra hoppade och sjöng med och jag kände sig aningen utanför.. denna gång är jag mer förberedd. Har laddat ner låtar som jag bara ska lära mig också.
Jo, ni måste kolla in priset också! 10 KM motsvarar ca 50 kr!!! För en 50-lapp får man uppleva en konsert här.. inte ens ett meal på McDonalds där hemma liksom :op hehe.. Ser ni det fina hjärtat på biljetten också! Äkta Bellis style ;o)



Måndag

Hej!

Så var det ny vecka..
Igår tog vi det bara lungt. Satt lite i parken och pratade, jag och D. Sen drog vi hem till honom och dega framför TV:n of course. Tja, vi kände oss ju lite bakis båda två så det var la lika bra att bara ta det lungt.
Imorse hade jag planer på att springa men vi sov lite längre imorse så det sket sig men kanske blir det av ikväll, runt 5-6 tiden när det inte är lika hett. Bäst är att springa på morgonen men det ska göras inan kl 11 helst. Vill inte drabbas av värmeslag där ute just to work that ass! :op

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. Anyways.. See you later!



Peace!

Bakis

Hej, ja är bakis! Inte så kul i den här hettan :o( Kom bara hem för att ta en snabbdusch och byta om. Jag och D ska ner och sitta vid vattnet.. nånstans där det finns skugga.
Igår hade vi tur med vädret och vi satt i parken långt in på småtimmarna. Det var trevligt men tyvärr så blev det bråk i slutet.. ja, mellan mig och D. Vi har fortfarande inte pratat om det. Jag är sån att jag måste få prata och disskutera igenom bråk och anledningen till det etc.. det var så himla onödigt! Usch! Mest mår jag dåligt pga av bråket. Man blir så utmattad!

Nä nu måste jag rusa! Ha en bra (bakis) dag!

Puss!

Lite party party..?

Hoppas inte vädret förstör alla planer för ikväll bara! Igår planerade vi att sitta i parken men ist blev vi liggandes framför TV:n hela dagen pga regn :o(
Från det att vi gick upp och åt frukost till ca kl 16 satt vi och bara väntade på att regnet skulle falla för det åska och grejer! I fyra timmar hände inget så vi bestämde oss för att gå ut, finally.. Gissa vad som händer samma sekund som D klätt på sig!? Det börjar spöregna ute! Vi bara skratta! Kunde inte tro det var sant! Här hade vi suttit hela dagen och bara väntat.. Murphy´s lag! 
Vi kom ut först runt kl 22 på kvällen och det blev en lååång promenad. Det behövdes efter att ha legat och degat hela dagen!

Ikväll är planen att samla ihop några av D´s killkompisar och bjuda på lite dricka med anledning av att min baby skrivit in sig på univeristetet. Så det blir jag och grabbarna ikväll alltså.. Ingen av dem har flickvän.. tja vem bryr sig egentligen..
Denna lilla tillställning tänkte vi ha i parken, vid ett av picknickborden så regnet får alltså jättegärna hålla sig borta ikväll!




♥ Ha en trevlish lördagskväll allesammans!



Bilder: Travnik

Har bestämt mig för att borde göra lite reklam för Bosnien här. Många tror fortfarande att det är osäkert att resa hit och att det är praktiskt taget fortfarande är krig! Trodde själv landet låg öde innan jag kom hit för ca 2 år sedan. Då hade jag inte varit i Bosnien undet hela 17 år! Gissa om jag fick mig en överraskning när jag såg hur vackert det var! Naturen är helt fantastisk och det finns verkligen an massa att se!
Här är lite bilder från Travnik och vattenkällan där.





Gott!

Äter inte alltid så nyttig mat hemma hos D så när jag kommer hem måste jag kompensera för det. Har precis kokat lite nyttig gröt/välling till mellanmål som jag sötat med ett litet honungshjärta! .. himla mysigt och gott att äta! Nyttigt är det ju också, vilket är det viktigaste!


LOVE!

Paradiset?


Drömmer mig bort..


:o(


Har försökt att sova bort värken men det har inte hjälpt ett dugg! Usch! Huvudvärk är så himla läskit :o( Jag har det ofta men jag vet inte varför. Den där kaffepausen med D blev inte av. Kanske hade jag behövt den där lilla koppen svart kaffe för att klara dagen!? Ska se till att dricka en massa vatten nu och svälja en magnesium vitamin. Det brukar hjälpa. Annars får jag prova med nån huskur. Gillar inte att ta värktabletter nämligen. JA, jag är en sån..

Torsdag

God morgon!

Idag jobbar D så ingen sovmorgon här inte! Jag är redan hemma och funderar på att lägga mig och sova en timme till.. eller två.. Blev väckt i natt av att jag fått ett myggbett på foten och fotsulan!??? Finns det nått värre? Man bara ligger och kliar och kliar.. ja tills man somnar om. Damn you mygg!

Nä nu känner jag att det är dags för frukost! Sova kan jag göra sen. D kommer förresten förbi om ca 1 h för en kaffepaus :o) Jag kan nog behöva en kaffe så jag håller mig vaken resten av dagen..


"Hörs" senare... ;o)



Smile for your security


Denna uppmaning satt uppe vid ingången till vårt hotell i Lloret de Mar. Tycker den är ganska kul! Jag förstår egentligen inte vad de menar med "Smile for your security" men det låter lite hotfullt va!? hehe.. Security med stor bokstav också!

Onsdag

Hallå!

Är hemma efter ännu en utflykt till Travnik och  till universitetet D ska börja på i höst. Det var bara att lämna några papper och så var det klart.
I Travnik finns ett ställe som kallas "Plave Vode" (blå vatten) där det finns en vattenkälla. Iskallt vatten som forsar ut ur berget! Det finns ett par restauranger där och det är helt underbart att sitta där när det är hett ute. Vattnet svalkar och man vill bara stanna där tills solen går ner :o) Vi åt lunch där och stannade kvar tills det var dags att börja traska mot busstationen för att åka hem. Drabbades inte av solsting denna gång! .. tror inte det iaf! hmm.. fast jag har huvudvärk och känner inte att jag mår prima precis :o( Ja ja, man kan inte undgå att känna sig helt slut. Bara bussresan dit och hem räcker för att man ska känna sig helt död! Vi hade en liten såndär minifläkt mami köpte på Claes Ohlsson innan vi åkte hit och jag måste säga att den räddar liv, hehe.. nä men seriöst, den är vår medressenär i framtiden!

Har lite bilder från idag men kabeln till kameran är hos D så bildbevisen får vänta till imon!

Nu ska jag duscha för jag luktar brännt kött :op




Peace!

Tisdag

Halloj!

Är inte en aktiv bloggerska de senste dagarna precis men jag är med D precis hela tiden :o) Igår var vi på en lien tripp till Travnik, en stad ca 1 h från Zenica med buss. D ska börja plugga i höst och har valt att skriva in sig på universitetet där eftersom vi kollat runt lite och kommit fram till att det är mycket bättre i Travnik. Det är en skola som är ganaska ny och dom har liknande system som i Sverige när det gäller högskolepoäng och undervisningsplanen. Annars skiljer sig pluggandet ganska mycket i Bosnien och det är svårt att tex klara universitetet utan att behöva gå om ett år eller så..
Hur som helst så passade vi på att turista lite i staden. Vi åt cevapi, vilket vi ångra senare.. i 30 + grader ska man helst inte äta cevapi utan nått mer lätt men men.. Kombinationen av dålig kost plus hetta resultera i att jag mådde ganska dåligt sen när v kom hem. Saken blev inte bättre av att bussen åkte på värsta slingriga vägen så jag började må illa
:o( Fick nog lite solsting där. D klara sig bättre och nästa gång vi är där så ska vi absolut inte äta cevapi! PROMISE!!! Vi ska til Travnik rdan imon faktiskt. Vi hade inte alla papper och allt man behöver för att skriva in sig på skolan så imon ska vi fixa det och förtsätta med turistandet ;o) Härligt att bara åka till en anan stad i några timmar.

Idag har vi varit hos frissan och fiat D´s hår.. very najs now! Sen var vi hos fotografen och fixa små kort som D ska ha till skolan.. Killen i fotoaffären fixa till han i fotoshop lite, hehe.. Jag gillar att dom gör så! Sist jag var där så blev min lugg helt konstig på kortet så då fyllde han bara ut den lite fint :o) Schysst med len lite extra touch liksom! :oD

Nä nu blev det en massa tjat här! Måste hoppa in i duschen innan jag smälter här!




Puss & kram!

RSS 2.0
Test