Tisdag

Dåligt med sömn inatt, och så den här värmen som tar kål på mig.. bara för att jag är trött och allt känns bara bläää! Enda glädjemomenetet är att jag var och hämta ut ännu ett H&M paket som innehöll min zebramönstrade bikini och ett par cerise trosor som matchar min bh, från tidigare beställning. Nu får vi hoppas på att bikinin sitter också. Man har ju som känt lagt på sig några kilon :o( Jo det stör mig nått så oerhört och jag känner mig som en flodhäst.. ja inte riktigt så stor men ändå :op Man vill ju känna sig FIT nu inför sommaren! Ska börja spela tennis när jag kommer ner till Bosnien! har inte spelat sen förra sommaren men det ska bli kul att ta upp racket och svinga loss! Röra på fläsket likosm ;o)
Ye ye, nu ska jag på jakt efter diverse kurslitteratur och plocka upp lite grejer på stan så man kan börja boka av den där "att köpa" listan nån gång..
Hörs kanse sen!


Ha det bra!


Stresssssigt!

Usch vad jag egentligen hatar att stressa! På fredag åker jag till Bosnien och det är en massa som ska hinnas med innan dess! Känns inte riktigt som att dagarna räcker till! Har samlat info på biblioteket för självklart så ska skolarbetet med!
Har ite börjat bocka av inköpslistan heller riktigt! Måste införskaffa den ultimata sommargarderoben innan fredag ju! Vill köpa några klassiska plagg som kommer funka att kombinera med varandra sommaren ut.. smarta köp helt enkelt! Men hur lätt är det när man är stressad och det bara står still i huvudet på mig! Igår inhandlade jag en vippkjol i jeanstyg, en marinblå cardigan på MQ och färgglada shorts från Zara! Vete fan om det funkar att gå runt i vippkjol nere i Bosnien!? Visst det är inne här men inte där om jag får gissa! suck! .. cardiganen och shorsen ska jag behålla iaf.. kjolen får jag fundera på ordentligt! Heeeeeeeeeeeelp!!! :o(
Är himla trött på allt bara! att springa på stan, att ligga efter med skolan.. bla bla bla.. ska bli hur skönt som helst att bara sätta sig på bussen på fredag och åka bort från allt! Ja, jag flyr mina problem och Bosnien är så långt bort som man kan komma!!! Can´t wait!


XXXX
/Emina.

Måndag

Tjolahopp!

Solen skiner där ute och jag sitter inne och skriver. Är på biblioteket så det är ändå mysfaktor!

Soo.. Ja i lördags var det Eurovisionfinal och Ryssland vann! Grattis grattis, men när man tänker efter så är det så jäkla politiskt, tyvärr! Men dom hade ett väldigt påkostat bidrag.. med Plushenko..
Jag hade ju tippat Bosnien som vinnare men vi kom på 10:e plats tror jag. Älskade uppträdandet iaf! Bra jobbat Laka! En ny favorit som jag fick var Armeniens "Quele quele"! Himla söt hon tjejen var och sådär sprudlande av energi! Man blev glad av att se henne uppträda! Äsch jag lägger upp den videon me.. Ni som missa schlagern måste ju hålle er uppdaterade lite iaf ;o)
Ska kolla om Laka´s uppträdande finns uppe på youtube än.. det utan tuppen, hehe..

 

Och så än en gång Bosnia and Hercegovinaaaaaaaaaaaa :oD
BÄSTA SHOWEN!!!!!

Eurovision

Gissar på att de flesta satt och titta på Eurovision igår! Ja förutom ni som väljer att bojkotta showen av ren princip! Visst, hur många dålig låtar som helst och en massa pinsamma uppträdanden men man hittar några guldkorn här och där! Jag älskar Eurovision just av den anledningen! Man får sigg ett gott skratt och så kan man kommentera bidragen i all oändlighet! det är helt enklet kult med ESC!
Ett minus till kommentatorerna igår som babblade på om annat när ett uppträdande visades medans röstningen pågick! Dålig stil! Det var liksom meningen att man skulle se på det, eller så kunde man vara tyst! Nä det enda som var viktigt var Perreli! Trist verkligen!

Här nedan är några låtar från igår..

♥ Låten som borde gått till finalen.. Makedoniens bidrag.. Tjejen är duktig och låten har ett härligt beat! Riktigt bra! Plus att dom dedikera låten till Tose Proeski! That´s nice!
 

♥ Även Kroatien var bra, fast jag väntade mig värsta katastroflåten eftersom kommentatorerna sa att det skulle vara hiphop och Kroatisk rap!?? öööh???..

Söt gammal farbror :o)

♥ Sen hade vi Vodkalåten från Malta. kan inte riktigt se kopplingen där men .. Skål iaf! Nazdravlje!!!


Peace!

Namnhalsband

Jag har väääldigt länge velat ha ett namnhalsband.. ja ända sen man såg det på Carrie i Sex and the City.
Många verkar ha beställt sina från supastar.com, vilket jag också tänkte göra.. eller finns det andra man kan beställa det genom? Många fixar sitt utomlands, men blir det bra da, och är det billigare? Vad ska man ha för skrivstil på det?
Hoppas det är någon som kan hjälpa mig lite med att få svar på några frågor. Tips please!!!
På supastar.com kostar ett namnhalsband iaf 1.250 kr (classic carrie)
Är det en bra deal?
image541

Fredag

God morgon! Ja klockan är inte tolv än så.. det var ju så längesen jag fick börja ett inlägg med att skriva "god morgon" .. Sitter här och äter frukost och smular på tangentbordet,hehe.. Rågbulle och kaffe latte, of course. Ska plugga lite nu.. men jag slänger in lite inlägg då och då ;o)



ps. ni tittade väl på semifinalen igår!?

Bisous!

Semifinal 2 ikväll!

Ikväll är det den andra semifinalen i Eurovision och Perelli ska sjunga så hela Sverige kommer hålla andan!
Jag tror hon går vidare till final men sen vet jag inte riktigt.. låten är inte så speciell.. den låter som vilken annan låt som helst i samma genre! Vi på belliss.blogg.se säger iaf LYCKA TILL! :op
Perellis värsta (som att det vore den enda konkurenten liksom.. ) konkurent heter Ani Lorak och kommer från Ukraina. Ja hon är snygg och hon sjunger bra. Perelli ser tyvärr bara plastig ut och den där klänningen, väldigt osmikrande! ser ut som en cylinder.. ja, jag ska inte tracka ner mer på henne nu.. fortsätter imon ist ;o)
Lämnar er med de båda damerna...

Ani Lorak


och Charlotte Perelli

Torsdag

Hello!

Har varit hurtig idag! Simmade i förmiddags! Hela 1100 m! simma visserligen 1300 sist.
.. sen blev det sushi till lunch och en kaffe latte på väg in till skolan. Här ska det nämligen skrivas! Oj oj oj vad duktigt :op
Har betalat lite fakturor via internet också.. money comes and money goes.. Fast det är ganska kul tycker jag, att betala räkningar, via nätet då för det känns ju inte som att man egentligen betala nått! Man sitter ju och klickar lite, skrapar lite, skriver in lite koder o så.. hehe! I´m nuts!
Nu ska jag pyssla lite med skolgrejer ;o)


Latez!

Eurovision: Bosnia & Hercegovina 2008

Vet inte om jag lagt upp den här videon innan.. äsch, här kommer den igen i så fall! Bosniens bidrag som fick många kommentarer igår.. Jag tippar Laka som vinnaren i årets Eurovision. Det känns också som att det politiskt sett är Bosnien tur att vinna nu liksom.. Jo da politik spelar roll även i sång ;o)
 

.. Och så den engelska versionen då..


Jag lämnar er med Laka, och vi "ses" imon..

Ha en fortsatt bra dag!

En låt att minnas!

Såhär i Eurovisiontider så vill man gärna minnas Greklands bidrag 2002!
Wooohoooo!!! Diggi´n it! for real!

Say say saaay, say the password!..

Onsdag

Hej på er!

Hur mås? Jag är i skolan och väntar på lektionen som börjar snart. Har huvudvärk men den börjar släppa nu efter en stor Mocha Latte från Espresso House! Älskar deras kaffe!

Såg ni på Eurovision igår? Semifinalen! Jag missa början för jag hade helt glömt bort att det skulla va igår men jag hann se Bosniens bidrag! Löv it! Jag trodde det var värsta skiten först när jag såg sångaren men den är ju genial.. uppträdandet var orginellt och vi vinner i år! Vår värsta konkurent är kalkonen från Irland, hehe.. Jo Ryssland hade ett påkostat nummer så dom ska man passa sig för! Mer Eurovision senare idag! Och i dagarna framöver! Det är liksom happening of the year ;o)

So long..

Byeee!

image539
Det var allt för idag! Pizzan från dagens lunch har lagt sig så snart ska jag gå och äta middag och sen drar jag hem! Är faktiskt redan ganska trött (donno why, har ju inte gjort nått idag..) och skulle nog kunna somna nu men det är inte riktigt bedtime än..
Imon planerar jag ett morgondopp i simhallen, sen föreläsning (sista) och sen lite plugg på biblioteket kanske? Blev ju inget idag! har bara surfat..
I´m sooo bad!



Ha det så bra!
Puss puss!


Artikel

Läste precis en artikel om "asexuella" människor! Nä jag visste nog inte om att det fanns sånna, hehe! Trodde ett lyckligt äktenskap förutsatte ett fungerande sexliv men där hade jag tydligen fel.. Läs den!

Lyckligt gifta utan sex!


Detta är vad jag kallar bra marketing :op

image536
"Söt mjuk
går att äta utan tänder"

Hahahha! Bosnier!

Stupid me!

image537Ofta gör man små misstag. Jo jag tjatar om den där klänningen igen! Kollade runt  lite på olika sajter. Vilka priser dom sätter på den lilla blommiga saken!
Jag hade möjlihgeten att köpa klänningen i storlek 34 också och tjäna en slant på att sälja den men tänkte att "orka hålla på att sälja den.." Ja fast nu tar nån 900 kr för den på blocket.se , Dumma dumma mig!!! här kunde man ha tjänat nån hundring.. ja ja..

Jäkla bra deal om tjejen lyckas sälja den för så mycket iaf!
Personligen så är den inte värd 900 kr! Det står även att den säljs för flera tusen på andra sajter!!! Otroligt!

Ja, man få väl va glad över att man äger en iaf och att man inte behövede betala mer än 349 kr :o)


Att åka rutschkana är ju skojigt!

image535

Tisdag

En kaffe, promenad och en pizza senare är jag på plats och redo att bjuda på dagens inlägg! Det blir några stycken! Ska bara komma igång..

Igår fick vi frågorna till den sista hemtentan innan sommarem.. Tja, högen av skolarbeten växer :o( men jag orkar inte stressa upp mig för jag vet att det löser sig. Jag får ingå nån sorts pakt i höst om att ALLA hemtentor och skoluppgifter ska lämnas in i tid! Kommer man efter med en så gör man det med nästa och så nästa.. ja ni fattar!

Jag vill, jag måste, jag ska bli duktig!!! fast till hösten då.. hehe..
 :o)

Så här kommer ni se mig på stranden i sommar...

.. eeeh nästan iaf! Jag kommer ha bikinin på bilden (den är hemklickad nu) .. kroppen garanterar jag dock inte att jag kommer ha ;o) But I`ll try! Optimist, javisst!

Det var allt för mig idag! Ska bege mig hemåt nu..
Men vi hörs imon!

Puss!
image534
Bild: hm.com

Vad tycks, är den inte grrrr!!?

Mera rooolit!

En kvinnlig hjärncell hade av misstag hamnat i en manlig hjärna.. Det var tomt och öde där inne..

-"Hallåååå" ropa hon, men fick inget svar så hon ropa igen,
 -"Hallååååå är det nån häääär???"
...
- "Vi är här nere!"

Hahahaha.. men alla vissta la redan vad männen tänker med ibland (oftast)
Nä usch vad generaliserande man är! :op

Roooolit!

Hahahha! Bäst!

Måndag

Ny vecka och nya tag.. ehem! Har haft föreläsning och sitter nu i datasalen. Jag har fyllt min kaleneder med listor på saker jag måste införskaffa innan jag drar till BiH! Ska bla göra ännu en online beställning från H&M för den där bikinin jag vill ha finns inte kvar i min storlek ute i butikerna. Det är den där bandeaubikinin med safarimönster.
Det är ganska facinerande hur dessa "Att köpa" listor är ungefär samma varje gång och då borde man väl redan äga dessa saker som man verkligen bara måste ha, eller? Min plånbok kommer iaf inte gilla summan av alla dessa stuff! .. förresten så har jag inte nån plånbok längre.. Att skaffa en ny finns med på listan :o/ Suck säger jag bara! Stackars min ekonomi! .. och då har sommaren inte ens börjat och jag vill inte ens tänka på vad ALLA mina planer i sommar kommer kosta att förverkliga!? Oj oj! Nä nu ska jag klicka hem den där bikinin ;o)


Hörs lite senare!

Fredag

Hej hej!

Hur mås? Jag har haft föreläsning idag och inte mycket mer än så.. sprang några äranden innan och satt i datarummet.. där jag sitter nu efter lektionen :op Har inget bättre för mig.. eller jo.. men orka! haha! Är inne i youtube idag så ni ska få utstå flera av mina favoritlåtar!
Under mina turkietresor så har jag blivit ett fan av Tarkan och nu livas gammal kärlek till hans låtar upp. Kul att se videorna också för jag har kanske bara sett 2-3 st innan..
Den här gillar vi ;o)

Tose Proeski - Moj dilbere

Han gör alla låtar så BRA! This is for my BALKAN people! .. ja ni andra får också lyssna.. :o)

2 weeks left!

Pssssssssssst, om 2 veckor drar jag till Bosnien! Precis som sist så vet Dino inget, hihi :op

Smart = dåligt sex!

Läste precis att smartare kvinnor har sämre sex! Kanske därför blondiner (no offence) har roligare, eller? ;op

Tiden går..

14/2-06  - 14/5-08 = Emina + Dinoimage1512 år & 3 månader!

Jag fick tag på den till slut!

image533
Ja iomorse så gällde det! Jag var utanför H&M butiken 5 min innan öppningsdags.. det stod redan två tjejr där.. sen kom en fjärde.. Man kunde se klänningen hänga där och det var inte sååå svårt att klura ut att vi alla ville åt samma. Vi var två som skulle ha storlek 36 och två som skulle ha 38 så det var bra.. för det fanns 2 ex av varje storlek bara. När dörrarna öppnades skynda alla fram och alla fick sitt ex.. kom några fler tjejer efter men vi var ju först i kön. Victory! haha.. nä men jag är faktiskt tveksam till om jag ska ha kvar den lilla blommiga skapelsen! Jo sant! Ska försöka hitta en bandeauBH och se hur den sitter på då för den sitter fan inte smickrande över brösten utan BH. Den hasar ner just över brösten och trycker typ ihop dem.. sitter inte bra över tuttarna helt enkelt. Nån lycklig ägare av klänningen som noterat detta eller är det bara JAG??? HELP!
Har ju två H&M trend klänningar i samma modell typ men de har ju fler sånna där korsettpinnar som håller upp klänningen liksom.. Att det alltid ska bli nått att tänka på när jag shoppar! Suck! Jag tror iaf att jag får klänningen sold o,m jag nu bestämmer mig för att jag inte vill ha den!


Apråpå det här med blommiga klänningar..

Så tänkte jag ge det här med att sälja grejer på bloggen ännu en chans! Testade förra året och då nappade ingen men det var ju förra året.. Kom igen nu kära läsare ( I know you´re out there) Slå till och fynda! billiga billiga.. mycket bra..!
:op

Säljes:
♥ En orange klänning (aldrig använt) med vita prickar och blommönster. Miniklänning i babydoll modell med rynk under bysten, trekvarts ärmar och reglerbar knytning. 
♥ Storlek 8 (motsvarar storlek 36)
♥ Tunnt material med fint fall av 100 % polyester.

Inköpspris: ca 650 kr ink frakt

SÄLJES FÖR:  450 kr ink frakt! Jag bjuder på frakten inom Sverige såklart!






*Vid intresse hör av er på bloggen*
Priset är prutbart ;o)

En andra chans..

Det verkar som att jag fått en andra chans att få tag på "den där klänningen" från H&M! Nu ligger jag bara på lur i busken och väntar.. hehe.. inte riktigt så men nästan..

image533


Murphy´s lag eller?

Sprang in på H&M idag innan skolan på jakt efter den blommiga lilla klänning jag så gärna ville ha och gissa vad? Jo, av alla dagar jag varit inne och kollat efter den så kom den in i butik i lördags! Jag tänkte ju att inte fan har dom leveranser under helgen.. det var ju pingst och allt så jag var inte inne i stan varken i lördags eller söndags men då passade den på att komma in och enligt henne som jobbade så tog den slut på 2 minuter! JUST MY LUCK! Aaaaaargh!!!


Klänningen från INDISKA

Nu finns den i butik! Under min runda på stan idag fick jag syn på den.. klänningen jag väntat på i 3 veckor! Tyvärr var den inte riktigt så som jag tänkt mig när man väl hängde på sig den.
Ja ja, nu ligger allt hopp på H&M blommiga skapelse.

image532

Fredag

Hej!

Hoppas ni mår bra och njuter av värmen! Jag har haft flyt med jobbet de senste dagarna vlket är bra! Visserligen gör jag ju av med lika mycket som jag tjänar.. nästan iaf men det viktigaste är att det går runt ju!
Träffa en kompis från gymnasiet igår och vi satt på uteservering alldeles för länge! girltalk ;o) så gissa om jag fick en surprise när jag gick på toa efter 2h i solen! Jag hade brännt mig!!! :o( aj aj aj.. Känns fan inte som det finns nått ozonlager kvar över Sverige! Solen värmer inte, den bränns! Nu måste jag bete mig som en  vampyr och leta skugga, hahah!

Så är det fredag vilket innebär att jag inte ska göra nått speciellt.. Ska fixa llite grejer på stan nu och sen ska jag antagligen hem så fort solen börjar gå ner.. har nämligen shorts på mig så det blir nog lite kallt fråmåt kvällen..

Hoppas ni får en trevlig fredag allesammans!


Cmok!

The sun is shining

Hej hej!

Jo da, man lever.. men har inte tillgång till internet hemma nu :o( Har inte blivit några biblioteksbesök heller, därav den dåliga uppdateringen.

Härligt väder ute iaf! nästan för varmt redan.. Men man ska inte klaga för det gör man ändå hela vinter så när solen väl tittar fram ska man le och va glad! Fas fyyy vad varmt det eee.. haha :op


Ha det bra!

What what?

I say what what???

Hahah

It doesn´t get any better than this..

Lördag

Hej!

Sovit gott? Jag trodde solen sken där ute imorse men sen såg jag att himlen bara var vit. såg ut som solljus som kom fram mellan persiennerna ett tag där.. ja ja, molntäcket spricker kanske upp under dagen. Det brukar ju va så att man aldrig är rätt klädd hela dagen! När man går hemifrån kan det vara kallt och man klär sig ordentligt och så blir det skitvarmt sen under eftermiddagen och man vill bara svettas ihjäl. Great! Nog om vädret..

Igår var jag och A hos en kompis på inflyttningsfest! Det var trevligt :o) Hon fick fint kaffe och socker i present! Bosna style! Man brukar ha med sig det när man är hembjuden till någon.. en sed typ..
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska gö förutom lunch i stan med A. Yepp, det blir nog sushi! njam njam!



Have a nice day!

Gäääääääsp

Jag har gäspat konstant idag! Ja, det är vädret.. riktig sova-bort dag! En riktigt tråkig dag.. det enda som hände var att jag tanka på Amigos och ringde Dino. Vi snacka lite om igår och redde ut några saker. Värsta happening eller hur? Alles is gut!
Imon är en aktiv dag! Ska simma, plugga, och gå på inflyttningsfest hos en kompis :o) We like busy!



Go natt på er nu!
Smurf!


På jakt efter..

..denna underbart söta klänning som inte finns i butik ännu men jag tittar in nästan varje dag för JAG SKA BARA HA DEN!!! förutsatt att den är lika fabulous irl och att den sitter bra. Jag tycker inte man ska blogga om sånt som man själv vill ha innan man köpt det men jag är en småbloggare så det ska nog inte vara någon fara. Sen har "stora" bloggerskor redan bloggat om den så.. men fan ta den som köper mitt ex av klänningen säger jag bara!!!
haha.. nä men seriöst, jag måste ha den..
image532

1:a maj

Hej hej!

Det var ett tag sen jag skrev nått här på bloggen men har haft en massa annat att tänka på.. Sen så blir jag helt nollställd när jag väl sitter här och ska skriva..
Igår var det Valborg! "Tonåringarnas fyllefest" som det stod i tidningen och det stämmer la. Jag orkar inte med sånt så jag var inte ute igår. Idag är det 1:a maj och trist väder. Dino ringde mig imorse (vi bråka igår) och där nere i Bosnien firar man idag. Han och några kompisar är ute i naturen och ska grilla och öla. Wish I was there! Inga fulla fjortisar där inte!
Har även shoppat lite sen sist.. men som ni vet är jag ju segast på att lägga ut bilder på shopping etc. En seg jävel är jag :op

*Min mamma fyller förresten år idag så vi får se vad hon bjuder på!? hehe.. GRATTIS!



Ha en bra dag! Pussar!

RSS 2.0
Test