F*n vad kallt!

Ni förstår inte hur svårt jag hade att gå upp imorse! Vet inte vad jag ska skylla på för så sent la jag mig inte men det var väl för att jag bara satt framför datorn hela dagen lång igår.. minus några korta pauser då jag rörde på mig hemma i lägenheten och gick ut på balkongen för att ta lite luft. Från kl 07-09 försökte jag vakna upp men jag bara snooza och somnade om en massa gånger. Hur jobbigt som helst! Hade det inte varit för tentan så hade jag legat kvar. Självklart dök tanken om att skita i tentan upp i mitt sömntillstånd men jag kom upp till slut. När jag sedan traska hemifrån i min tunna vindjacka frös jag till is! F*n vad kallt det var!!! Jag tror det är vintern som är här nu! På väg till skolan läser jag på löpsedeln att även snöoväder spås vara påväg..
Hur gick tentan da? Ja, den gick som den gick.. Jag skrev en massa på essäfrågan men vi får se hur bra det var nnär läraren rättat den. Nu ska jag iväg till stan för en fika med en kompis :o) Vinterjackan ska definitivt på och jag hänger officiellt in min vindjacka i garderoben tills vidare.


Ha en bra dag och glöm inte ta på er alla varma kläder ni kan hitta!


Ingen dans på rosor

Ja, mitt pluggande skulle ju gå som en dans men inte ens till favoritbalkanlåtarna går det så bra! Jag känner bara att jag inte orkar läsa nått mer.. I don´t care. Har suttit hemma hela dagen och jag börjar även få träsmak i asset! Jag är nog så trött att jag faktiskt inte tänker pressa mig själv. Klarar jag inte tentan imon så gör jag det inte. No big deal.
Ni tycker säkert jag redan bestömt mig för att kugga på skrivningen men tja.. bestämmt och bestämmt.. inte riktigt men jag vet ju hur mycket jag läst av allt jag skulle ha läst hittils. Not enough! Köper inte kurslitterature längre och lånar böckerna från biblioteket ist men det står alltid folk på kö så nu tex så var jag tvungen att lämna tillbaka böckerna en vecka innan tentan och så fanns inga andra exemplar lediga för utlån. En annan grej är att jag inte verkar kunna koncentrera mig heller. Är inne på att inreda mitt rum och jag har la inte kommit så lång, förutom att jag köpt gardiner och blommor men jag är sjukt ivrig om att få det fixat så hela tiden skenar tankarna iväg och jag sitter och tänker på inredning och vad jag skulle kunna sätta upp hyllor och sånt! Störande! det kan ju inte vara lätt när man har historia som konkurerar med tankar om inredning. Det är ju inte så att jag kan styra mina tankar eller så.. nä men jag kan verkigen inte koncentrera mig!
Sen har vi det här med internet också.. man kommer på/hittar på saker som man bara måste kolla upp inann man fortsätter plugga.. och juste det där ska jag bara kolla först.. Katasrof är vad det är. Ingen disciplin på mig idag alltså :o/ Jag ger det en lite kraftansrängning till..



Bye!
/ ♥

Efter vintern kommer ju ändå våren och sommaren...

Så det var lika bra att slå till på jeansjackan!


Top Shop, 599 kr (jag hade en rabattkupong på 100 kr! Wohooo!!!)

Här är den! Som utlovat! Jeansjackan som nu bor i min garderob :o) LOVE IT! Efter ett tags funderande så köpte jag den! Har ändå ingen jeansjacka, vilket är ett måste och hela förra våren och sommaren tittade jag efter varenda tjej jag såg ha en fin jeansjacka! Now I got my own! Jag tycker att det är så svårt att hitta nått när det väl är säsong för det och när alla redan går runt i det så jag tänkte att näe nu köper jag den så slipper jag springa runt i vår och leta! Lika bra att ladda upp nu inför vår/sommar fast det känns konstigt att köpa nått som inte kommer användas förrän om några månader..! Fin är den iaf! Gillar färgen fast den görs inte rättvis på bilden här (tagen med mobilkameran)


/Love.


Tvätt.. plugg..

Hej hej!
Har varit uppe sen kl 8 och tvättat lite, bara för att få något gjort innan jag bänkar mig här framför boken och fortsätter med pluggandet där jag sluta igår. Jobbigt! Känner faktiskt inte att jag är redo att sätta mig och skriva den här salstentam imorgon. Dålig planering helt klart men som sagt, inte mycket jag kan göra nu förutom att bara läsa igenom så mycket som möjligt och skiter det sig så är det bara att göra omtentan right? Allt hittills har ju gått fin fint så jag är faktiskt nöjd!
Nä nu måste jag faktiskt plöja igenom en tjock bok! Ska sätta på lite musik.. då kommer det att gå som en dans ;o)


Laterzzzzzzz!


Sreca

Sreca je sto spavamo pod istim nebom. Zato gdje god da si veceras podigni glavu i cuces govor zvjezda, ti nekom nedostajes.. Meni ljubavi!



Make me happy!

Halloj!
Är hemma från skolan nu och har satt mig på plats framför datorn med böckerna i beredskap. Japp, jag ska plugga! Fredag= salstenta och man är faktiskt lite nervös men det går som det går. Ska ju göra en kraftansträngning här nu så det ger väl formodligen någon utdelning. Får se på fredag som sagt. Ska visa er vilken fin jeansjacka jag köpte på Top Shop innan skolan också! Lika bra att slå till så att man har en till våren/sommaren!
BTW så har jag bara liiite kvar till en gratischeck från gratismakeup.se så om ni har tråkigt och inte har blivit värvade av någon annan mot all förmodan så kan ni ju göra mig en tjänst och bli medlemmar via MIN länk så blir jag glad ;o)

Make me happy-KLICKA HÄR!


Puss!

God morgon!



Sunshine makes life easier.



Babystrumpa blir mobilstrumpa!

Hej hej!

Haft en bra dag? Ja, det är ju visserligen inte kväll än kanske men det är ju mörkt ute så det känns faktiskt som att det är läggdags redan. Hade nog somnat om jag lagt mig nu.
Idag hade vi grupppresentation inför klassen. Jag var en av representatnterna för min grupp. Jag offra mig för annars är jag en sån som aldrig tyckt att det är kul att prata inför klassen sådär men idag kände jag faktiskt bara att det var ganska kul. Jag var ine nervös! Wierd!  Nu är den biten iaf också avklarad! "Bara" tentan på fredag kvar nu :op
Det blev en miniruna på stan också med Z. Shoppingen idag gick helt i rosa! Det blev Rosa Hello Kitty babystrumpor från från H&M´s barnavdelning och ett par rosettspännen även de från barnavdelingen. Vad ska jag med babystrumpor till undrar ni? Ja, jag har länge haft den brillianta idén om att jag ska köpa babystrumpor och ha som mobilstrumpa. Jag och z splitta paret så nu har båda en ursöt strumpa att ha mobilen i. Dessutom är den frotterad inuti! det ni! Hehe.


Sött!



Nyfiken

Känns som att jag inte har nått att skriva om.. Eller jo jag har väl massa jag skulle vilja skriva men det känns bara inte som att jag kan få sagt det som jag vill. Ja ni vet, lite mer djupa och intressanta teman. Har som sagt inte tillräckligt insspiration för det just nu dock. Känns bara kasst att skriva så mycket vardagligt men vardagen är ju det man är fast i 99% av tiden så det kanske inte är så konstigt. Vad vill folk som läser bloggar egentligen läsa om?
Bloggar är väl egentlligen inte så himla kul att läsa alltid men det finns även många läsvärda där ute i bloggvärlden! Min teori är att även om en blogg egentligen är skit så läser man den kanske ändå och rentav blir stammis bara för att man helt enkelt är nyfiken på andras liv. Man undrar vad folk har för sig. Ren mänsklig nyfikenhet. Ibland kan man ju bli inspirerad och till och med inse hur bra man har det och ibland kan det få ens eget liv att verka ännu tråkigare i jämförelse men man ska ju veta att vissa bloggare överdriver också så man får allt ta det med en nypa salt ändå..
Nämen se här, jag kom in på ett tema ju :o) wohooo! Jaha, nu dog det liksom. "Bloggar är skittråkiga" .. ja många är det och jag vet inte vart min blogg hamnar i för kategori (jag vill inte veta okej. Jag jobbar ju på att bli intressant) men visst är det ändå kul att ibland kika in i nån annans värld?

/♥

Min nya rosa

Ja, inofficiellt är den min!


Titta så fint den passar bloggen :op



Ny vecka

Är hemma nu efter att ha varit en sväng i skolan och träffat min grupp. Imorgon är det nämligen redovisning av grupparbetet eller examination som det så fint heter. Sen på fredag är det dags för salstenta så det är mycket att stå i just nu. Mycket böcker som ska tittas igenom också. Helt i motsats till kurslitteratur är att blädda i postorderkkataloger .Fick hem H&M katalogen för vår 2009 och man har kan som medlem förhandsbeställa från katalogen. Wohooo! Hur mycket fina grejer som helst och bara härligt att se så mycket färgglatt. Tror faktiskt det blir en order.. får göra en ekonomikalkylering först :op
Na nu ska jag pysla lite här hemma och sen dra ut en sväng på stan.


Hasta la vista!


Saknad

Vilken seg dag. Det mesta känns bara fel och jag känner mig :o( Gissa vem jag önskar var här nu? Min D. Hade suttit fint med en stor kram och några pussar. Men men, det tar ett tag till innan min önskan blir uppfylld. Det blir först nån gång i december. Jobbigt men vad gör man, det är som det är just nu och det viktigaste är att vi vet att vi har varandra och tänk er den lycka när man ses efter 1-2 månader! Lika underbar känsla varje gång! Jag stiger av bussen efter hur många timmar som helst och där står han och väntar på mig.. Jag blir glad bara av att tänka på det! det är faktiskt underbart att få sakna varandra ändå!

Nu ska jag tappa upp ett varmt bad och bara relaxa. Skönt.



Vintertid

God morgon!
Ni har vä inte glömt ställa om till vintertid? Istället för att utnyttja detta och ta sovmorgon så var jag uppe tidigare. Ja det är väl typiskt att man sover mindre när man kan sova längre och att man skulle ge allt för att få sova längre när man inte kan.

Frukosttajm gott folk!



Laterz!

ps
har lagt till min blogg på bloggkoll igen så klicka nedan om ni vill följa bloggen.


Följ min blogg med bloggkoll


Härligt!

God morgon!
Vad underbart härligt att få sova ut! Dessutom skiner solen och det finns ju inget bättre att vakna upp till. Klart man blir på bra humör! Har precis ätit frukost och jag ska snart klä mig och dra ut. Ska fika med en kompis :o) Har faktiskt inte så mycket mer att säga.. ut med er!

Ha en bra dag!
Puss.

Ett litet paket kommer lastat..

Halloj,
Sitter här hemma och bara njuter av att göra hjärndöda saker som att surfa och pilla på den nya mobilen.
Jag var även förbi skolan en sväng imorse och sen var jag även och skickade paket till D. Det innehöll ett brev (oldstyle) och en najsig kofta och en skjorta. Att köpa kläder man tycker är mysiga till pojkvännen är edt bästa som finns. Ville nästan behålla koftan själv, hehe. Busschauffören som tog emot paketet kommenterade att jag skickade paket till min kille och sa " ..vilken fin tjej han har". That´s me :o) vad glad jag blev! Jag sa att han skulle hälsa D det.
Gääääsp! Oj, håller på att gäspa ihjäl mig. Borde ha tatt en kaffe imorse. Jag är sömnig! Måste upp och röra mig så att jag inte däckar!

Höres senare ikväll!

Ta taaaaa!

God natt!

Har vart på msn med D of course och nu ser jag att klockan är ganska mycket. Jag skulle ju fixa med paketet jag ska skicka till min älskling imorgon! Vad stressigt det blev helt plötsligt! Fixa det nu eller lägga sig och vakna tidigt imorgon ist? .. donno! Att man ska va så girig och vilja hinna med allt va.
Jag ska iaf börja att stänga ner datorn nu.. en bra början..


God natt på er och sov gott!


En mobil som passar perfekt ihop med min blogg!

Go kväll!
Hoppas ni sitter och myser hemma nu när det är trist och kallt ute. Jag sitter och väntar på att min D ska dyka upp på msn. Vi snacka förut men så tog vi en liten paus.
Ja som jag skrev nedan så börja dagen inte så bra.. hur den sluta? tja, jag var på en fika med A för nån timme sen och sen när jag kom hem fanns en ny 3 telefon i en söt påse. Mami menar att den är minsann hennes då jag tog hennes nya mobil hon fick med abonnemangent sist men jag ska minsann smöra till mig denna också! Den är ju ROSA! passar ju bloggen perfekt :o) Tror ni jag kan ha det som argument? hehe.. Nä nu borde jag squilla älsklingen men han har gamla msn så det går ju inte ens :o(  ja ja..

Vi hörs sen iaf!

Puss puss!


Bad start

God morgon,
Sovit gott? Jag sov la gött men sen känns det som om dagen börjat dåligt. Ja ni vet hur föräldrar är när dom ska bry sig och visst det är jätteomtänksamt men inte på morgonen! Jag behöver lugn och ro!
.. Det var nog inget mer jag hade och säga denna morgon. Känner mig bara irriterad.
Ska iväg nu och försöka bättra på dagen. Wish me luck!


Ha en bra dag!

MsnMys

Min anslutningstimer säger att jag varit ansluten till internet i 4 timmar nånting nu. Det kan inte vara bra..! Har mest pratat med älsklingen på msn. In need of some love! Det negativa är att jag kommer börja se i kors snart. Ska skaffa en kaktus att ha brevid datorn. det sägs att de absorberar strålningen! So I´ve heard! Måste kolla upp det och ifall det är sant ska jag bums skaffa en rolig liten kaktus! Det jag också borde skaffa är glasögon man använder när man sitter vid datorn så att ögonen inte tar skada. det kan ju som sagt inte vara bra, det här att man (jag) sitter vid datorn så mycket. Fast nu regnar det ute och hur myyyys är det inte att sitta på msn med älsklingen! Det är så när att umgås på riktigt vi kommer just nu.
...
Nu var det nog dags at säga god natt. Det är kul när jag och D ska avsluta vår konversation på msn.. det tar evigheter för man vill ju inte avsluta egentligen så det blir att man säger puss och god natt ett par gånger innan nån av oss loggar ut. Naaaaw, saknar min Dino! När ska dom komma på hur man teleporterar sig till önskad destination? I´m there in a couple of seconds baby!


God natt på er!

Turkiet, Del 3

Fler bilder från Turkiet och Kemer där jag var. Dessa bilder togs sista dagen. Det var lite blåsigt, som nästan alla dagar vi var där men vattnet i havet var verkligen najs den dagen :o) Säsongen är ju slut så det var ingen värmebölja under vistelsen men lagom varmt för oss turister, sådär utan att det var jobbigt.

Enjoy..

Lite palmer påväg ner till stranden..


Och så jag framför en minifontän i parken precis vid stranden.


Älskar Taurusbergen som omger hela Kemer.




Föredrar faktiskt stenstranden franför sandstranden av den anledning att man kan ta med sig fina stenar hem och att man slipper sanden som ska klistra sig på en så fort man kommer upp ur vattnet. Dessutom får man fotmassage påväg ner i vattnet! Aj aj aj..


Wohooooo!!! Happy happy!!!

Längesen man hade ett citat

"When we feel love and kindness toward others, it not only makes others feel loved and cared for, but it helps us also to develop inner happiness and peace."

-Dalai Lama


Turkiet, Del 2

Hej hopp, här kommer lite fler bilder från Turkiet..


Vårt hotell, "Naturella"


ett sött litet hus som ligger alldeles intill och där ägarens dotter och barnbarn bodde förut.


Ganska öde var det vid poolen, dels för att det var ganska få turister på hotellet och dels för att poolen var iiiiskall! det var jag och några finska turister som sola varje dag iaf och var så modiga så att vi tog några dopp. Brrrr...


Min utsikt från solstolen :o)


Den här sista bilden bjuder jag på. Jag i solstolen! Man är väl inte klock om man lägger ut bild på sig själv i bikini på bloggen! När man har ojämn solbränna dessutom och från en vinkel som inte är så smickrande men som sagt JAG BJUDER PÅ DEN! .. anledningen till det är just att det var det sista kortet innan mamma tappa digitalkameran i marken och den paja! Fick den lagad lagaom till att vi skulle hem.. eller näst sista dagn då så det blev dåligt med bilder av just den anledningen. Synd :o(
Har dock liiite fler bilder från sista dagen då men de kommer i del 3!

Puss!

Ny trio

Nu är vi tre! Bästa trio någonsin! Jag, min laptop och mitt nya trådlösa mobila internet från 3! I got it efter mycket funderande på vad jag skulle ansluta mig till så orkade jag inte mer och bara tog det här från 3. Ett rosa litet modem har jag :o) Ni ska få se sen.. dom har fått in nya nu så det är inte de gamla plastiga som dom hade förut. I´m so happy, hehe. Vi betjänades av en snäll Bosniesk kille i butiken.. tack säger vi till honom.
Tack till er som kikat in här på bloggen också trots att jag inte skrivit så mycket de senste dagarna! Fler bilder från resan til Turkiet är jag skyldig er så de dyker upp lite senare ikväll. Nu ska jag pyssla lite här hemma. Har ett nytt duschdraperi som ska upp i badrummet.


Catch you later!


Turkiet, Del 1

Passar bra med att lägga upp de första bilderna från resan såhär för att lysa upp den här ruggiga och regniga dagen.. och drömma sig bort till solen..

On my way.. Men den lättaste pakningen ever! För att vara jag då.. obs att det är den gröna bagen som är min. Den enorma väskan är mammas. Hon lyckades inte packa lätt den här gången heller :oD

Preciiis innan flyget lyfte tog jag kort och bad till Gud att vi skulle landa i Turkiet oskadda såklart. Jag var faktiskt så rädd at jag lätt hade kunnat gråta men det gick över sen.

Flygplansmaten är höjdpunkten under flygresan. Många klagar på maten och tycker att den är äcklig men jag tycker den är söt och inte sååå hemsk!

Gothenburg - Antalya :o)

Antalya uppifrån planet. Very najs!

Äntligen nere på marken! Lycklig var jag ska ni veta! Detta är den fina flygplatesen i Antalya. Sen var det bara passkontrollen, som jag älskar för där blir man välkomnad till Turkiet :o)
Har saknat den där känslan av att komma dit. För er som inte vet så har jag åkt till Turkiet med min mami varje sommar sen jag var 5 år! De senste 4 åren blev det ett uppehåll av olika anledningar så att komma dit är som att komma hem för mig! Like food to my soul!
Nu ser jag att detta blev ett lååångt inlägg så det får vara allt för idag.

Fortsättning följer..


/♥

Fredag

Hej,
Nu känner jag mig utvilad och återställd efter resan! Var bara hemma och sega igår efter skolan. Planerade att spendera hela kvällen med att fortsätta sega men så ringde A och fråga om vi inte skulle fika. Det var trevligt med ett oväntat break i allt segande, hehe.
Idag var det skola och sen ett litet ärende. Nu tänkte jag gå en sväng på stan, men bara en liten för jag envisades med att ha lite obekväma skor idag. Men ska dom bli sköna så måste man ju gå in dem, lr hur?
Sen är det ju fredag också men jag har inget planerat än.
Jag måste ju lägga upp lite bilder från resan också så ni får se och berätta hur det var! Man kan ju inte åka iväg på en resa och sen bara skita i att skriva om den. När dte väl händer något i ens liv liksom :op Det får bli imorgon! promise!

Ni får ha en trevlig kväll! Ta det lungt ;o)


Puss puss!

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Hoppas ni saknat mig ;o) Jag har faktiskt saknat att skriva här i bloggen! Vi landa på Landvetter ca kl 05.00 och så fort jag kom innanför dörren så kasta jag mig i sängen! Var så trött att jag mådde illa. Är fortfarande seg så jag återkommer sen! Ska läsa lite bloggar nu..


Puss & kram!

Göteborg - Antalya

Sitter på flygplatsen! Yes, I´m on my way! .. snart iaf. Det var riktigt spännande att ta sig igenom kontrollen här. Man får ju inte ha med sig nån vätska in på flygplatsen, inte mer än 1 dl. Så folk som hade tagit med sig fika och sånt stod där utanför kontrollen och fika för att slippa slänga allt. Jag fick slänga min vattenflaska :o( Super security. Jag pep inte! Ja alltså när jag gick igenom den där portalen.. kommer inte på vad det heter just nu.
Det där med flygrädsla försöker jag att inte tänka på just nu.. jag ska ju flyga i vilket fall som helst och det är ju onödigt att göra det svårt för sig så jag ska vara lugn och fin. Önska mig en trevlig resa nu! Jag ska verkligen bara försöka ladda batterierna till max för jag känner att jag behöver energi till i vinter! Om jag kikar in på nått internetcafé så ska jag höra av mig. Annars är jag tillbaka på torsdag! Kommer hem sent på onsdag kväll/ torsdag morgon!

Tills dess, ha det bra!

Puss & kram.

Go kväll

Go kväll eller Aksamhajrla som vi brukar säga i Bosnien ;o)
Jag har fått min dos av msn umgänge med min älsklig och nu tänkte jag slänga ner lite kläder i resbagen så att jag är så gott som färdigpackad imon! .. om man nu ens kan säga så? färdigpackad! hehe, anyways..
Var på stan idag, men bara en liten runda. Insåg att jag glömt mitt VISA kort och kontanter är inte min starka sida just nu så pengarna räckte inte långt. Köpte bara hårfärg. Naturlig sådan från hälsokostbutiken. Utan amoniak och andra kemikalier. Trodde inte den skulle funka som vanlig hårfärg ens. Mesigt utan en massa kemikalier liksom :op men den funkar prima och man slipper den där hemska amoniaklukten! Super! Och så är den mycket skonsammare då. Ska inte köpa vanlig hårfärg mer, nu är det natural stuff som gäller!
Funderade lite på hur öde min blogg kommer vara medans jag är borta och på vad man skulle kunna göra åt det!? Ta in en gästbloggare kanske? Kommer ju inte vara borta såå länge, bara 7 dar men jag ska försöka kika in på nått internetcafé en gång åtminstone så att ni inte drabbas av alltför mycket abstinens ;o)


So long ..
Sov gott!




Är det verkligen så svårt att vara trevlig?

Hur orkar man vara otrevlig? Fy fan säger jag bara! Tycker verkligen inte om människor som trots att de jobbar inom en branch som går ut på att vara trevlig mot andra är himla otrevliga och tror sig vara något!

Blir bara arg av att tänka på det! .. men man undrar liksom!

Tisdag

God morgon,
Sovit gott? Me too! Förresten, glömde berätta om en jättestörande dröm jag hade igår natt! Jag drömde om att jag var nånstans utomlands med två tjejkompisar och så skulle jag fixa mig för att vi skulle ut och det tog hur lång tid som helst! jag försökte liksom skynda mig i drömmen för att jag visste att de väntade på mig där ute men jag blev aldrig klar! Himla störande! det är i klass med när man drömmer att man har bråttom och försöker springa men allt blir bara i slow motion!
Nästan så att man vaknar helt utmattad! haha. drömmar kan verkligen göra ens dag men de kan även göra en på dåligt humör. Älskar fina drömmar som är sådär verkliga att man går runt helt happy hela dagen! Idag får jag iaf göra min dag själv för jag drömde som sagt inget inatt! Vilken tur att jag är en daydreamer :o)


Ha en bra dag!
P & K!

Mrs u krevet!

Jag undrar vilken färg man får i ansiktet om man sitter framför datorn fööör länge? ja ja okej da, jag vet redan svaret. Motsattsen till rosig och fräsch.. ungefär så ser man ut och just nu känns mina ögon också väldigt trötta and my ass hurts av att ha suttit i sängen med laptopen i knät ett tag nu. Snackar med D på msn såklart! Det börjar bli sent.. det är sent redan för jag ska upp kl 7-8 tänkte jag och det är tidigt! För mig iaf. Om det nu finns någon där ute som ska upp ännu tidigare så vill jag ju inte påstå att det ÄR tidigt men som sagt för MIG är det! Tänkte jag skulle tvätta inann jag drar till skolan och sen efter föreläsningen måste jag gå på stan och köpa lite grejer inför resan på onsdag. Planerar verkligen att ha smart packning med mig eftersom det bara är en vecka vi ska vara borta! Är så trött på det där att man släpar med sig onödigt mycket! Ska försöka begränsa mig till en sportbag. En lite större! Jag kommer ju mest ligga vid poolen, bada och vara nere vid stranden så badkläder är de viktigaste!Längtar! Vad underbart slappt jag ska ha det! Bara njuta till max!
Nu var klockan 0:00 vilket betyder way beyond bedtime! Mrs u krevet! :o)


Natti natt!

Roligt med sär skrivning!

Dessa helt hilarious sär skrivnings exempel hittade jag i en studenttidning. Jag skratta så att jag grät när jag läste dem!

Pressbyråns nya reklamkampanj i tunnebanan:
HUNGRIG? VI HAR SNABB MAT
Hur mäter man egentligen farten på mat? Hekto i minuten lr kilo i timmen?...

En affär i Gbg säljer bl.a oliver o fårost.. På deras skylt kan man läsa den intressanta upplysningen:
OLIVER FÅR OST
Då blir nog Oliver glad!

I en elaffär kan man köpa en..
RAK APPARAT
Undra om de har böjda oxå?

I juletid kan man i godiskiosken köpa en..
SKUM TOMTE

En härlig särskrivning hittad i Lund:
DJUP FRYST KYCKLING LEVER

STUDENT PLAKAT, MONTERAD O KLAR
Verkar rationellt, antagligen lämnar man in sin student på morgonen o hämtar ut den på kvällen, färdigfestad o klar!

Skyltfönster
STEN TVÄTTADE LEVIS JEANS
Snällt av Sten att tvätta dem

Skylt i centrala Lund
SJUK GYMNASTIK
Man undrar ju helt klart va de sysslar me på ett sånt ställe!

Hur undviker man att drabbas av musarm?
Aftonbladet IT har svaret:
FÖRSÖK ATT VILA UNDER ARMARNA MOT BORDET..
Låter lite väl invecklat?

Sett på reklamtavlan på Ullevi:
MÄSSA FÖR SMÅ FÖRETAGARE
Barn lr dvärgar?..

Hos cykelförsäljare:
BILLIGA BARN CYKLAR
Hur gör andra barn då?


Sista minuten

Hej,
Kom nyss hem från skolan. Sitter här nu och lyssnar på "Ljiepsa od noci" medans jag skriver här :o) När jag fastnar för en låt så gör jag det rejält! Nynnar på den precis hela tiden! Ni får självklart så ut med att jag tjatar om den ;o)

Vet ni vad förresten? Jag och min mami ska åka på en sista minuten resa nu på onsdag! Wohooo! Egentligen var det planerat att resan skulle bli av under Bayram men det passar lika bra nu! Gissa vart vi ska? TURKIET! Jag har inte varit i mitt paradisland de senaste 4-5 åren! Helt sjukt! Förut hade ju jag och mami det nästan som en tradition att åka till Turkiet varje sommar, till samma stad och bo på samma hotell. Vad trist tycker vissa, men det är himla skönt att bara åka nånstans där man bara tar det lungt. Familjen som äger hotellet vi bor har såklart blivit som vår familj och jag har faktiskt saknat dem. Synd bara att det är en vecka men jag kan inte vara borta längre pga skolan :o( Ett riktigt fullspäckat schema har vi i veckorna framöver. Får ta och släpa med mig kurslitteraturen.
Jag har bara ett litet problem. Av någon anledning har jag lyckats bli flygrädd under de senste åren och det var nog 4 år sen jag flög sist! Därav att jag åker buss i 34 h för att komma till Bosnien ist för flyg som tar ca 2 ½ h. Sist jag flög var jag jättenervös och sat bara och räknade munuterna tills vi skulle landa. Bara för att göra saken värre så tänker jag på vad som skulle kunna hända och så gör jag upp hemska bilder i mitt huvud som självklart  gör saken värre! Bara känslan av att vara så högt uppe bland molnen.. vad liten och hjälplös man är ifall nått skulle gå fel! Nedaj Boze! Hur botar man sånt här? Tips?

Kemer/Antalya


/Emina.


Bara jag & min laptop

Har spenderat nästan hela dagen hemma och framför datorn. Känner mig varm av all strålning! Inte bra! Avslutade precis ännu en träff med min baby via msn :o) Vi pratade lite idag under dan också. En väldigt slapp dag alltså men jag hade verkligen ingen lust att gå ut eller göra nånting annat än att umgås med och via min laptop, hehe. Tittade även på film! American Beauty. Har faktiskt inte sett den innan! Bara några delar av den.. Den var la ok sådär. Tror inte jag fattade poängen eller budskapet som skulle komma fram i slutet där. Taskigt att han skulle få dö tyckte jag, men det sa han ju i början! och sen förtsatte han snaka fast han var död!? Hahah! jag är allt för trött va..
Har en ny favoritlåt btw.. det är den som finns här i inlägget nedan. Jag har spelat om den en massa gånger ikväll! Så med det sagt så kan jag gå och lägga mig :op


Sov gott!


Sako & Dado Polumenta

En av Sako Polumentas nya låt som satt sig på hjärnan efter konserten!
Här i klippet framför han den tillsammans med sin brorsson Dado.

Ona je je ljepsa od noci.. na na na na naaaaaaa!



Konserten

Efter mycket om och men så infann jag mig på balkankonserten i fredags kväll! Jippi! Sako Polumenta & Selma Bajrami it was!
Där ute på dansgolvet kännde några av balkanbloggerskorna igen mig!
Jättekul att få träffa er tjejer!

Såhär såg det ut..


Först Sako Polumenta..


och därefter Selma Bajrami som tyvärr inte dansade så mycket denna kväll. Det gjorde vi iaf!


Medina, Alma, Sabina och jag!


Träffade även dessa två söta tjejer, Aida och Azra medans jag väntade på att..


.. få posera med Selma Bajrami ..


.. och Sako Polumenta som svettats klart för kvällen! Att han inte tog av sig den där jackan va!

♥ En riktigt trevlig kväll var det iaf!

Bad mood day

Vaknade på dåligt humör. Typiskt nog så ska vädret vara tvärtemot hur jag känner mig och solen skiner. Kom igen! Jag vill ju ha lite medlidande! Det är ju bäst när man är synkad med vädret. Förresten, varför känner jag mig på nått sätt alltid på illa-till-mods humör när det är helg? Väldigt bra tajmat, varje gång! Suck! Ännu en dag jag bara vill sova bort men jag har grejer att fixa så jag måste börja röra på mig. Ska bla till csn. Alltid lika kul!
Ikväll är den omtalade konserten och hur mycket stör det mig inte att jag fortfarande inte vet om jag ska/kan gå eller inte! Det stör mig väldigt mycket!
Förmodligen går det över!?


Hoppas ni andra har en bättre dag!
/ ♥


God natt!

Dags att krypa i säng nu. Är hur trött som helst men känner ändå att jag inte kommer kunna somna utan bara ligga och tänka på en massa. Har många tankar som snurrar runt i huvudet. Inget superviktigt så men ni vet, småsaker kan man verkligen haka upp sig på och de kan verkligen uppta ens hela tankesystem. Don´t like! Ibland önskar jag det fanns en OFF knapp där man kunde stänga av hjärnan när man vill sova! Självklart ska det finnas en ON knapp brevid! Hur som helst, bättre att man tänker än att man inte tänker alls! right? Kör på standby ikväll da..så jag kan restarta snabbt imorgon bitti. Haha! Har några äranden att fixa + skola + ev shopping om det blir att jag går på konserten imorgon. Har ingen outfit redo precis.

Får ta och önska er en god natt nu! Dröm sött! Jag ska minsann iväg och träfa min D! .. i mina drömmar då :o)
Finns väl ingen bättre start på dagen än att vakna upp ur en underbar dröm!?


Puss & kram!

Vilken sötis


Snart är Bayram förbi och för min del har det inte varit någon högtidsstämmning tyvärr :o( Första dan var det tentaskrivning och andra dagen kände jag mig bara blä.. idag kändes det bara passé. Det blir nog lite så när man inte fastat heller. Man kommer inte in i hela den där andan. Ni mussar vet vad jag pratar om.. Hittade denn ursöta bild som jag tycker kan skapa lite Bayramstämning här på bloggen iaf :o)
Är han inte för söt? en liten minimusse :o)


Camel goes Capitalism

Detta satt uppe på anslagstavlan i skolan idag! hehe..



Torsdag

God morgon!
Dagen ser ut och bli grå idag med, men nu är jag iaf utvilad och redo för en ny dag! Har föreläsning, och sen tänkte jag faktiskt inhandla lite Bajrampresenter i efterskott! Bättre sen tän aldrig dock :o) Har ändå inte varit nån stämning men några Bajramklappar ska jag nog kunna fixa, till mami och papi.
Ja, idag känner jag mig allt på bra humör! I´m happy happy!
Oj nu måste jag börja fixa mig! Sitter ju här i mina sovkläder, helt rufsig i håret.. Najs :op


Ha en bra dag ♥

Abstinens

Har traskat runt lite på stan idag. Riktigt tröttsamt var det! Hade verkligen ingen som helst lust till det. Jag kände mig lite som vädret! Grå! Satt ju hela dan igår och skrev tenta så det har ju lämnat sina spår. Var även uppe lite tidigare imorse för att finslipa in i det sista! Stressigt! Eller så kan det vara att man bara är gammal och inte orkar springa på stan längre! hehe:op Vi kör på att det är det förstnämnda!
Hade hur som helst helst legat hemma i sängen hela dagen.. Gärna med min Dino och bara mysa.
Tror det där telefonsamtalet igår gjorde nog att jag drabbats av lite abstinens! DinoAbstinens!
Nedostajes.. tako mi nedostajes.


Done!

Sådär ja, nu var tentan klar och jag ska till skolan och lämna in den nu :o) Känns som att jag suttit med den i en vecka! Fast man sitter väl kanske lika länge och skriver på en vecka som under 24 h skulle jag tro. Nu blev det bara att man satt och skrev hela tiden. Har jag en vecka på mig så sitter jag ju bara de sista dagarna och hetsskriver :op Bad planing. Very bad. Nu har vi ju sagt att det var slut med sånt, eller hur! I´m duktig nu!


Tudelidooo!

RSS 2.0
Test