Tenta & kärlek

Ja, här sitter jag fortfarande. Framför datorn. Skriver om Strukturalismen och vilka likheter/skillnaden den har med Liberalismen och Det gröna perspektivet! Spännande va? Det var jag som valde den vinnande kombinationen av ideologier ;o) Very nice! Tentan ska bara vara 2 A4 sidor men det är lättare sagt än gjort. Gäller att få med allt ju!
Tar en liten pytte paus nu så då kanske jag ska skriva om något annat så att hjärnan får sig ett break!
Let´s talk about ♥..
D ringde mig imorse! Det gick tydligen inte att smsa till min mobil så då ringde han. Det tog flera uppringningsförsök från hans sida innan jag fatta att han inte busringde (bosnastyle) utan att det var meningen att jag skulle svara!
Jag ringde även honom och pratade en stund ikväll. Det kändes bra fast ändå annorlunda på något sätt.. Han har förändrats och jag kunde känna av det. Han har förändrats i positiv bemärkelse! Ahaa, nu trodde ni allt jag skulle säga nått negativt! Började bli himla trött på all skit och jag är glad över att vi verkar vara inne på rätt spår nu. Det var det här jag ville! Att det skulle vara slut med alla onödiga bråk pga brist på tillit och svartsjuka. Det har snart gått en månad sedan jag åkte hit och inte ett enda bråk har vi haft sen dess! Thank God! Tro mig, förut så krävdes det inte mycket för att det skulle bli bråk och tjafs.. redan efter bara nån dag. Ibland är det värt att kämpa även när allt inte går så som man planerat från början. Oftast så löser det sig. Om man har orken och tron.
Önskar vi kunde fira Bajram ihop nu! Bara sitta hemma och mysa.. Oj oj, nu drömmde jag mig bort! Stay fokused Emina! haha :oD
Måste skriva klart tentan nu så att jag kan gå och lägga mig. Jag hoppas ni som firat Bajram ordentligt haft det underbart och att ni andra en trevlig kväll!


God natt på er ♥

Rainy day

Har varit och hämtat ut tentan och nu sitter jag här i soffan med laptopen i knät helt utan Bajramstämmning och skriver för fullt. Känner att jag håller på att bli sjuk också så jag har tatt en dubbel dos C vitamin och svept koftan jag köpt åt D om mig! MYS! Äkta Gbg väder idag! Det har regnat ordentligt. Jag kom till skolan lite tidigare så jag satt på biblioteket en stund innan vi fick ut tentan och bara tittade ut genom fönstret medans jag drack min latte. Folk sprang mellan byggnaderna och andra kom traskandes upp för trapporna, helt pissevåta. Det känndes väldigt mysigt att sitta inne då och bara se ut medans regnet smattrade mot fönsterbrädet. Det är bland det mysigaste som finns! Att vara ute i det vädret är dock mindre kul. Jag blev blöt om mina fossingar påväg hem :o(
Härom dan så påpeka jag för en kompis att det var ju konstigt att det inte regnat ordentligt på ett tag.. Ja, att den där regninga hösten inte börjat än.. Nu fick jag mitt pissväder, haha!

Tillbaka till tentan nu..

/ ♥

Bajram Mubarek Olsun



Tänkvärt

För ett litet tag sen läste jag detta inlägg på Mirnesas blogg. Tyckte det var riktigt bra! Något jag själv tänkt på många gånger och frasen "killar kommer och går"  har man ju stört sig på ett antal gånger..

"Kärlek kommer och går?

Man har ju ofta hört att "killar kommer och går" eller "killar finns det ju gott om". Det jag inte riktigt förstår är hur man tänker då. Killar som bara vill knulla en finns det bakom varje hörn, fine! Men jag kan inte riktigt förstå hur man kan säga så efter att man ex gjort slut med någon. När jag tänker efter är det inte så konstigt att många 20-åringar haft 7 förhållanden när de ändå tänker att kärlek är något man konsumerar med någon under en viss tid...typ. Jag och min förra pojkvän (hatar att säga EX. vill spy) gjorde slut nyligen och jag kan absolut aldrig jämföra honom med andra killar eller tänka att jag skulle kunna skit i det vi hade för det finns andra. Ja det finns det men andra men hur många av de andra kommer älska mig för den jag är eller få mig att skratta på beställning? Hur många av dom kommer jag hitta en äkta vän i? Det jag och min karl hade var speciellt och han är speciell. Han är fortfarande en av dom finaste människorna jag känner. Annars hade jag aldrig gett 3 år av mitt liv. Så när man gör slut med någon och säger till sin omgivning; aja fuck it det finns andra, hur tänker man då? Tycker man på riktigt att det finns många killar där ute som förtjänar ens kärlek? Det tycker definitivt inte jag. Och hur kan man Bli till freds med att man gett sin tid, kärlek och energi till en människa man inte ens tycker är speciell? Varför ger man sig överhuvudtaget in på något med någon man inte tycker är helt fantastiskt?"
(fabthings.blogg.se)


Sweet melody

Min dröm har nog alltid varit att bli musiker.. Det slog mig liksom när jag såg den här! .. Ehem, gitarr är ju inte alls skitjobbigt att spela, och man får inte alls ont i fingrarna. (Kommer ihåg att man var tvungen att lära sig spela gitarr på musiken i högstadiet.) Äsch ok, det jag egentligen tänkte var att en sån här söt gitarr vill man ju bara ha sådär.. hänga upp på väggen :op Fast för ca 1800 kr så vill man nog kunna spela också så det blir inget väggdekoration a la Hello kitty gitarr för mig. Men visst är den fin!?

/ ♥

Måndag

Hej!
Känns på något sätt bra att det är ny vecka! Väldigt konstigt med tanke på att vi får ut vår 24-timmars hemtenta imon, men ändå.. Det är faktiskt första gången jag känner mig redo att skriva en tenta i tid! :oD
Så idag är det plugg som gäller hela dagen. Jag har ju släpat med mig min "bärbara" dator så jag kommer ju ta en massa pauser och blogga också. Hihi, så busigt.

Ska även ta och välkommna en vän som startat en blogg! Wohooo! Välkommen till bloggvärlden! Titta gärna in på hennes blogg! innogensgaragemarknad.blogg.se


Puss puss!

Happy people!

Såhär glada var vi när vi skulle ut.. (i lördags.) Vi hade höga förväntningar på att få slå klackarna i taket till balkanmusik..

Såhär glada (?) såg vi ut när vi kom hem utan att ha varit på något balkanröj. Det är ju minst lika kul att sitta i soffan och äta ostbågar! hehe..
Hur lyckades vi?


Balkan Beat Party

Nja, det blev inte så mycket party :o( Jag och S bestämmde att vi skulle kolla in det här BBP (balkan beat party) och vi klädde upp oss och så.. Inget konstigt med det, förutom att när vi kom dit så var INGEN uppklädd. Vi gick självklart inte in utan kika liksom in genom fönstrena bara, hehe.. Vart var alla balkanpeople? verkade inte vara någhra där så vi bestämmde oss för att dra till "Grottan" ist men ist satt vi bara ett tag på hållplatsn och gick sen förbi Café Hängmattan en gång till.. bara för att se ifall man kunde ana att det pågick ett BALKAN party där inne men det verkade inte så. Kanske var vi där för tidigt? (ca kl 23.00) Jag var verkligen sååå sugen på lite balkanröj men allt sluta med att vi gick hem till mig och åt mat och bara tjata.
Var det någon av er som var där?


Puss & kram.

Nalle Puh citat

Den goa björnen får stå för dagens citat..

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."


Balkanbloggen.se

En klockren idé av Alma som kom på att man kan samla en massa balkanbloggare i en blogg!  Balkanbloggen! Det ska bli kul att försöka bidra till att vi tillsammans blir en stoooor blogg!
I´m honored to have joined the crew!

Puss!


The sun i shining..

.. Synd att man inte har tid att sitta ute på balkongen och bara njuta av  det underbara vädret!


Inspiration

"The good life is inspired by love and guided by knowledge."

Onsdag

Hej,
Hur mår ni? Jag har haft en skolfri dag idag men känner mig ändå helt slut nu.. trots att jag tog en sovmorgon! Det har ju varit en händelserik dag ändå. Först var det lunch och fika med A. Sushi och en kaffe latte efteråt.. sen en promenad in till stan där jag kollade runt lite för att sen gå och handla på Netto och släpa den där tunga påsen ända hem. Det ligger inte så nära men vill man fynda så.. Känns himla kasst att behöva lägga mer pengar än vad man behöver på mat. Finns det billigare nånstans så ska man slå till! Right? Studentliv ju.. lär man sig inte spara nu så är det kört sen. Än så länge går det la sådär med sparandet för min del.. men att handla på Netto var iaf ett steg framåt ;o)

Har ni något bra spartips som kan ni ju tipsa om det!
.. så sammanställer vi en hel lista.


/Cmok!

Tropic Thunder

Den här komedin var himla rolig! Ni som inte sett den måste göra det! .. tja, den är att rekomandera iaf! Tom Cruise har faktiskt en roll i filmen och han är bara för bra i en roll man aldrig hade kunnat tänka sig honom i! Min nya favorit, hehe.. Downey Jr är också jättebra.. JA, TROPIC THUNDER ÄR BRA! Gå och se den!



Puss!

Bio.. igen..

Hej,
Hoppas ni haft en trevlig helg!? Det har varit riktigt fint väder iaf.. 
Måndag idag och en ny skolvecka. Grupparbetet är snart klart och om en vecka är det tentadax. Jag är lite småförkyld men kämpar emot.
Ikväll ger vi Tropic Thunder ett nytt försök.. denna gången har biljetter till filmen bokats så att misstaghet från i fredags inte upprepas. Ska bli mysigt att sitta i biomörkret och äta popkorn och godis! Inte bre, men trevligt :o)
Nån som sett filmen jag ska se? Har hört mycket olika kommentarer om den.. ja, jag får la se själv ikväll.


Ciao!

Sako & Selma

Den 3:e oktober kommer Sako Polumenta & Selma Bajrami till Göteborg. Jag hade gärna gått.. Är sugen på en balkankonsert! Tycker de båda har bra låtar men förmodligen är jag inte hemma då. Nån som planerat gå?


Bild: sakmuzika.com

Love

"Where there is love, there is pain."


Lördag

Underbart väder ute! Hade helst legat kvar i sängen hla dan.. känns som att jag håller på att bli sjuk men jag kunde inte morstå solen så jag skyndade ut! Ska träffa en kompis och bara promenera. En kaffe först hade inte suttit fel. Mmm.. en kaffe latte.. just nu är lite lite som en sömngångare :op
Igår skulle jag och A gå på bio och se Thunder Tropic med Ben Stiller men när vi kom till biografen var det så mycket folk där alltså och bara 7 biljetter kvar. Vi som trodde att det var lungt med biljetter och att det inte skulle va så mycket folk eftersom det var fredag. Vi tänkte uppenbarligen fel och gick till slut och åt kebeb ist. Mums! Var sugen på skräpmat så kebabtallriken den satt verkligen där den skulle.

Nu får ni ha en trevlig dag allesammans och ni Göteborgare får masa er ut och njuta av solen!

Puss!

By the way..

Tycker detta citat är passande i samband med att jag suttit och haft grupparbete om feminismen sen imorse..

"Whatever women do they must do twice as well as men to be thought half as good. Luckily, this is not difficult."

Fredag

Äntligen fredag! Känner bara för att gå lägga mig och sova ut tills på söndag. Blir bara stressad av helgen. Man ska ju hitta på så mycket men så är man helt slut efter att det varit full rulle i skolan hela veckan. Nu låter jag som en gamlig.. orkar inte ha kul under helgen liksom :op Sen har vi ju det här att jag gärna väntar efter Bayram och allt innan jag festar. Princip bara. Ska hem och sova nu.. eller.. funderar på att inte göra det och hoppas på att jag inte somnar nånstans på vägen.
Jo det var en grej till jag fundera över.. är jättesugen på att köpa ett par bruna skinnpumps men det är ju redan dags att plocka fram vinterstövlarna. what to do?


Ha en trevlig fredag iaf!
Puss & kram.

Torsdag

Hej hej,
Här är jag! .. i skolan så klart! Har precis avslutat grupparbetet för idag. Nya tag imon.
Igår var ju en händelserik dag! Jag träffa 2 kompisar från gymnasiet. Det kändes verkligen inte som att det gått 5 år sen man sluta gymnasiet! Vi gick på café och jag åt de äckligaste sconsen ever och drack världens minsta latte. När jag beställde en liten så tänkte jag mig inte en sååå liten. söt var den iaf. Sconsen var bara blä! Inte trevligt! Mycket trevligare var det iaf att ha en liten reunion :o) najs najs!
Nu ska jag iaf lämna skolbyggnaden för dagen. Det är dags liksom. Imon är det som sagt en ny och förmodligen lååång dag som väntar.


Ha det bra så länge!
Puss!


Married life.. Men´s paradise.

Läser om feminism i min kursbok och jag måste bara få dela med mig ett utdrag som finns med i kapitlet. Det är från en manual för kvinnor publicerad 1950. Man vet inte om man ska skratt eller gråta! Just nu vill jag bara garva ihjäl mig! Undrar vem som skrivit det!? Herre Gud alltså!
It goes like this..


Married life

1
 Have dinner ready. Plan ahead (even the night before) to have a delicious meal ready on time. This is a way of letting him know that you have been thinking about him and are concearned about his needs. Most men are hungry when they come home and the prospect of a good meal is part of the warm welcome they need.

2 Prepare yourselfe: take 15 minutes to rest so you will be refreshed before he arrives. Touch up your make-up, put a ribbon in your hair and be fresh looking. He has been with a lot of work weary people. Be a little gay and a little moore interesting. His boring day may need a lift.

3 Cler away the clutter. Make one last trip through the house just before he arrives, gathering up school books, toys, papers, etc. Then run a dust cloth over the tables. Your husband will feel he has reached a haven of rest and order and it will give you a lift too.

4 Prepare the children. Take a few minutes to wash the children´s hands and faces if they are small, comb theis hair and, if necessary, change their clothes. They are litle treasures and he would like to see them playing the part.

5 Minimise the noise. At the time of his arrival eliminate all noise of washers, dryers, dishwashers or vacuums. Try to encourage the children to be quiet. Be happy to see him. Greet him with a warm smile and be glad to see him.

6 Don´t greet him with problems and complains. Don´t complain if he´s late for dinner- count this as minor compared with what he might have gone through that day.

7 Make him cinfortable. Have him lean back in a confortable chair, or suggjest he lie down in the bedroom. Have a cool or warm drink ready for him. Arrange his pillow and offer to take off his shoes. Spak in a low, soothing and pleasant voice. Allow him to relax and unwide.

8 Listen ti him. You may have a dozen things to tell him but the moment of his arrival is not the time. Let him talk first.

9 Make the evening his. Never complain if he does not take you out to dinner or to other places of entertainment. Instead try to understand his world of strain and pressure, his need to be home and relax.

10 The goal: try to make the home a place of peace and order where your husband can relax.


What about womens needs?
Det värsta är väl att det fortfarande finns hur många kvinnor som helst som lever efter dessa regler och nya generationer män som växer upp med att tro att det ska vara på detta viset! SUCK!


Nedostajes!

Nedostajes tako mi nedostajes
za sve sto proslo je nedostajes
nedostajes tako,tako mi nedostajes
za sve sto dolazi nedostajes.. ♥

Experience

"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."

Douglas Adams


En tisdag..

Hej!
Har varit i skolan sen kl 10! Grupparbete på g.. Nu ska jag förbi stan och sen ska jag hem. Hungrig är man också. Måste börja med att ta med matlåda til skolan igen. det lönar sig verkligen inte att köpa! Minst 100 kr varje dag! detta kommer leda till bankrutt om jag inte tar tag i det och blir mer ekonomisk, med matlåda då. Jag jobbar ju inte extra nu så man kan inte vara så slarvig om man ska överleva på bara CSN.. och pappa då, hehe..
Nä nu ska jag dra vidare.. Ska bara leta upp nått bra citat som jag bjuder er på innan!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss & kram!

Love & kindness

"Love and kindness are never wasted. They always make a difference. They bless the one who receives them, and they bless you, the giver"

Måndag

Hej!
Det var inte igår! Nä, jag har ju inte fixat med internet så jag har inget hemma.. Var inne på att skaffa 3 men så träffa jag Senci på stan och hon tyckte inte jag skulle ha 3.. ja så nu måste jag göra mer research så jag inte väljer fel. Tack Senka, sad jos moram se kontat! :op
Hoppas ni haft en trevlig helg! Inget party för min del. En av kvällarna var jag hemma och städa faktiskt! What´s wrong with you, tänker ni, men det behöver städas där hemma och det var det enda jag kände för att göra just den kvällen!
Annars är det väldigt mycket i skolan just nu.. denna vecka är verkligen pluggvecka, men det är bara att stå ut, och läsa på såklart! Appråå det så la jag mitt CSN papper på lådan idag. Need cash! Har fortfarande inte köpt block, kalender och sånt som man måste ha i skolan om man vill ha ordning! Har glömt det varje gång jag varit förbi stan!  Det är ju så mcket roligare att gå i skolan när man har koll på alla papper och när man fint skriver upp allt som ska göras i en fin kalender.

Nu ska jag surfa runt lite och läsa bloggar..


Puss!

Dagens citat

"The heart has its reasons which reason knows not of."


En vecka sen..

.. jag sa hejdå till min bebis!


Miss you..


Happiness

"The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for."


Smart humor!

Den här killen måste ni bara se! Låt mig presentera Demetri Martin..


Torsdag

Tjohooo!
Ännu en hurtig dag! Var uppe 9 och då räknas det som sovmorgon! jag är ju uppe 7-8 annars. Jo jag vet, I´m not the only one men jag tycker att det är fantastiskt att jag är uppe såpass tidigt. Ni kommer ihåg när jag var nere i Bosnien.. då fanns det inte en chans att komma upp ur sängen inna kl 11!
Var en sväg på stan idag, efter mitt besök på csn.. Blev hur trött som helst! hehe.. ur form! Längesen man sprang på stan ju.
Måste bara få skryta men en grej också.. Imorse åt jag frukost på balkongen! Hur härligt som helst! Mys! Finns inget bättre sätt att börja dagen på! Läste i tidningen att mer sol är på väg! Hoppas.


Unexplainable..

"How on earth are you ever going to explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love?"

Albert Einstein


Onsdag

Hej,
Känner mig verkligen hur duktig som helst! Sen jag kom hema har jag varit in action hela tiden känns det som. Är uppe tidigt varje morgon, tvättar och fixar hemma och går i skolan.. I love action! Mår så mycket bättre då.
Nu är det oficiellt kallare dagar på väg! Jag har inget annat väl än att bara acceptera det nu.. Igår kväll när jag låg i sängen hörde jag nämligen hur elementen sattes på! Det är ett tecken! Ett annat är att jag virade min stora vinterhalsduk kring halsen imorse. Jag är ändå glad för det där med elementen och imorse gick jag runt och vred upp värmen. det ska vara sommarvärme hemma hos mig! Hatar att frysa ju.. Men som man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder vilket betyder att jag måste ge mig ut på en shoppingrunda och inhandla lite varma och gosiga plagg :o)

Okej, back to studies! .. måste fortsätta läsa på här..


Puss!

Home makeover

Hej,
Sitter på biblioteket så klart. Funderar fortfarande på vilket bredband/trådlösa nätverk jag ska välja. Tror det blir 3. Dom har ju fått bra kritik. Ska fixa med det i dagarna iaf..
Idag efter skolan har det iaf shoppats rengöringsprodukter.. wohoo! Jag ska städa och det värsta är att jag ser fram emot det! Ja, ni vet ju att jag gillar att tvätta och det här med att städa hänger la ihop med det att jag gillar när något är smutsigt men sen bli rent. Undrar hur den psykologiska förklaringen skulle lyda!? hehe.. anyways.. håller även på och gör om lite där hemma så om någon har lite inredningstips så är det bara att dela med sig. Jag är mest inne på en lite orientalisk inredning. Mörkt trä, vita väggar och färgstarka inredningsdetaljer.. utan att det blir för mycket. Blir förmodligen en tripp till IKEA i helgen så jag måste komma på vad jag behöver tills dess iaf.


Puss & kram!

Måndag

Hej hej!

Är lite dåligt med flyt här i bloggen men jag har nämligen inget internet hemma än..
Idag var det första skoldagen denna termin. Nope, jag hängde inte riktigt med och funderar på att byta kurs.. eller så kan jag ge det liiite tid till. hela lektionen satt jag bara och tänkte på sushi som jag och A bestämmt att vi skulle äta på stan efter att jag slutat! Vad göra, jag har ju varit sugen på sushi ett tag nu så ni förstår säkert :op
Ska försöka hänga med i föreläsningen imorgon istället!
Annars så är jag la hemmastad nu.. igen! Saknar så klart min bebis men det går mycket bra denna gång! Inga dumheter, bara fina sms och en massa kärlek :o) Jag gillar det! Mashallah!

Nu ska jag hemåt.. funderar på att köpa med mig en pizza!? Hmm.. Feeling naughty, hehe..


Ha det bra och puss på er!

Hemma!

Är hemma i Gbg nu. Vi rullade in på Nils Erikssons terminalen runt kl 21.00 igår. Känns konstigt.. nu är jag här.. Lämnade efter mig 35 graders värme. Här regnde det när jag kom..
Resan gick bra. Bussen var överfull så några av oss ungre passagerare blev tillfrågade om att flytta över till en minibuss ist. Vi satt packade som sardiner.. men vi hade tur för minibussen paja bara några hundra meter senare och efter ett tag, när de insåg att problemet inte gick att fixa så fick vi flytta över till en vanlig buss.. fast tom! Så ca 15 pers var vi en en hel buss och alla hade vi två säten :o) Lyx! Senare flyttade några från den första bussen över till oss men jag och några till hade två säten hela resan hem! Man lär alltid känna nån under resan och denna gång var det några tjejer. Hoppas vi ses snart igen! Vi blev ett litet gäng där alla hade pojkvän i Bosnien :o) Det är lite av ett fenomen det där med att skaffa pojkvän i andra ändan av världen!
Är på biblioteket nu.. ja, redan första dagen! nä jag är inte duktig, jag ska bara kolla mittt schema för imorgon. Skoldags igen.. Känns faktiskt lite nervöst :op Sant! Ska ju börja en ny kurs nu så det gäller att integrera sig i en ny klass. Wish me luck!


Hej då!


Nu åker jag hem..

Det slog mig ordentligt imorse att jag ska hem nu.. 10.30 rullar bussen ut från perongen..
Mycket känslor men framförallt känns det hemskt att lämna D :o( Vill inte! Kan inte ens skriva mer om det för jag blir tårögd! Shit..

Är hemma på lördag kväll.. vi hörs på måndag!
Ha en trevlig helg och önska mig en trevlig resa nu!

Puss & kram!


Loveride

Är hemma och därmed var sista kvällen tillsammans med D (på ett tag iaf) över :o(
Jag fällde några tårar nyss när vi sa hej då utanför dörren.. säg att D var tårögd han med.
Vad gjorde vi ikväll da? Jo, jag tog med mig filten så först satt vi en stund i parken, på vårt ställe och pratade. Sen tänkte vi gå och ta en pizzaslice men jag hade fastnat för något annat..
Ända sedan jag kom hit har vi tjatat om att ta en sväng i parken i dessa cyckelbilar eller vad man nu ska kalla dem!? Man trampar iaf på pedaler och tar sig fram på det sättet. Synd att han som tog kortet inte fick med hela vår fina "bil"! D hade ingen lust med det här egentligen men jag fick allt med han.. taktik ;o) Himla kul hade vi iaf! Inte kunde jag väl åka hem utan att ha tatt en sväng!
Thanx for the ride baby!

Nu måste jag grejja med det sista inför resan imon och sen sova.. om det nu går..
Natti natt!

Pling pliiiiiiiiiiiiiing!!!


The day is tomorrow!

Först måste jag bara få säga att det var 30 grader här idag! Helt otroligt! Ännu en anledning att inte åka härifrån! .. MEN
imorgon runt kl 11 sitter jag alltså på bussen! Idag har både D och jag varit och klippt oss och så har jag handlat lite onödiga skönhetsprodukter och det jag ska ha med mig på resan. Mueslikakor, drickyoughurt, lite snacks och gélegodis. Ska även köpa färska smörgåsar imorgon innan vi åker till stationen. Det är allt jag ska ha med mig! Blir jag hungrig får jag äta riktig mat nånstans längs vägen.
Just nu känns det inte som att jag ska åka iväg ens.. men det är la för att man ska kunna njuta av de sista timmarna man har med sin älskling. Imorgon är det realitycheck som gäller!
Ska äta lite mat nu och packa det allra sista så att jag kan gå ut med D och mysa en kväll till.


Puss & kram!


ONLY SE

Mer shoppingtips så här när jag tar en paus i packandet!
Har varit inne på ONLY SE och kikat lite på vad som finns på deras nylanserade webshop.
Jag fastnade mest för dessa två.. Älskar accessoarer i brunt skinn!
Snygg skinnväska i patchwork kan aldrig bli fel! Skärp av alla olika slag spås vara höstens accessoar! Breda som smala! Detta breda skärp att markera midjan med hade jag inte tackat nej till!


Bilder: ONLY SE

Passfodral

Ett passfodral är vad jag behöver. Mitt pass är himla slitet efter att ha fått lega i väskan bland allt annat i väskan.
Detta enkla och söta fodral i skinn finns att beställa hos bluebox. Titta in där! dom har en massa andra roliga och praktiska prylar!















1 dag kvar..

Hur mås? Jag mår la bra. Humöret växlar men det får jag leva med. Börjar även bli stressigt här! Har massa grejer som ska fixas innan jag åker. Det är egentligen 1 och enhalv dag kvar men jag åker ju på fredag morgon så det är ju bara torsdagen jag har kvar och då ska allt vara redo, jag ska vara redo! Fast näe, det kommer jag inte vara! men det var la ingen som trodde det heller! eller hur?
Här är det hur varmt som helst.. verkar som att hela september kommer vara solig och het! Inget vidare väder där hemma i SWE va? I´ll bring some sunshine!

Sådär, nu måste jag springa iväg..

Hörs sen!
Puss!

2 dagar kvar..

Har packat, tvättat och plockat lite bland mina grejer. År på lite bättre humör också. Snart kommerju  D förbi och hämtar mig.. vi ska ta vara på ännu en kväll tillsammans!
Han är har nu :o)


Byeee!


Om två dagar åker jag hem! Om två dagar är det dags att säga hej då igen! Jag kommer sitta i bussen och se D stå där och vinka av mig än en gång! Det är värst! Mer än tre månader har gått och mycket av det som jag planerade står ogjort. Det är väl det som är svårast att komma över men det är dags att packa väskan nu..
Jag är hemma och ifrån D en stund nu just för att packa. Jag lyssnar på blödig musik men det är som sagt väldigt passande med tanke på hur jag känner mig. Att lyssna på tragiska kärleksballader är väldigt tröstande just nu!



Napolju kisa vec pada.. u mom srcu tezina, kao oblak crni.. malo fali da krene pljusak suza..

Words of wisdom

"The time is always right to do what is right."

Uppdatering på helgen som gått!

Hej hej,
Hoppas ni haft en trevlig helg!? I have! Det var som sagt min sista helg här med D :o(
Igår (söndag) var vi på popfestivalen som hölls här i Zenica. Jag min dummer tog på mig klackar! Vi stod där i mer än tre timmar så jag hade minst sagt ont i fötterna när vi sulle röra oss hemåt sen men det fick det vara värt för vem uppträdde inte sist om inte självaste DINO MERLIN! Han körde flera låter så det blev en minikonsert! Jag var mist sagt happy eftersom jag var sugen på att se han uppträda igen efter konserten i Sarajevo! Igår fick jag min önskan uppfylld :o) Jag njöt av låtarna.. till de höll D om mig hela tiden och pussa på mig! MYS!

I lördags dega vi hemma hela dagen och gick sen ut på kvällen. Samma ställe som kvällen innan och samma sällskap. Senare dök en gammal tjejkompis till D upp och sen även Mahir. Det blev vi fyra som drog vidare..

Vi hamna såklart i parken..


M & M (Mahir & Melisa)

Jag blev lite trött på ölen så jag skapade konst på vägen..

Balkanstyle :op

RSS 2.0
Test