(A)more

Imorgon; Another tripp to our little paradise..

Vi ar tillbaka nasta vecka.


Puss♥


Barnfritt?

Tankte pa en sak nar vi var vid havet.. Att det antagligen kommer borja inforas barnfria strander. Varfor? Jo, bara darfor att alldelles for manga foraldrar idag inte har nan kontroll over sina barn eller rattare sagt de skiter i att uppfostra dem och istallet maste manniskor runtomkring se upp for att inte fa en sten kastad i huvudet eller en spade grus pa sig. Sjukt stressande och otroligt irriterande. Vi satt pa stranden en dag och en familj med 3 barn satt i restaurangen och lat sina barn roja fritt pa stranden utan att ens orka oppna kaften och saga till barnet nar det tog en spade grus och kastade pa en kvinna som lag och sov pa stranden. Mamman bara sag pa och sa inget. Handlingsforlamad? Jag kommer nog aldrig forsta mig pa sanna foraldrar. Barn uppfostras inte av sig sjalva. Barn ar ok, det ar foraldrarna det ar fel pa sa kanske borde man ha foraldrarfira strander ist?


Aloha..


Google idag

Michael Jacksons fodelsedag.

RIP




Dagens citat

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

Nalle Puh


Twist & Tango

Love this dress! Forsokte mig pa en budgivning pa Tradera men jag vann inte :o( Var i Split (Kroatien) nar budgivningen avgjordes sa jag kunde inte kampa in i det sista. Nagon som ager denna klanning och ar sugen pa att salja? Hor av dig i sa fall!




Det blir sällan som man tänkt sig

Nasta gang jag planerar nagonting, vad som helst, ska jag utga fran att allt kommer bli tvartom och planera utifran det. Allt blir oftast tvartom sa da ar det lika bra att utga fran det, eller hur? Varfor skulle nagonting nagonsin bli som man tank sig? Imorgon var det tankt att jag och D skulle rulla upp mot Sverige tillsammans men nu blir det tyvarr inte sa. Jag ska inte ga in pa detaljer men allt ar bra mellan oss sa det ar inget sant. Det kanns anda skit att det inte blir som jag planerat.. igar var jag verkligen ledsen men det ar bara att se framat.





Tears and all that comes with it..

Emotionell status; Kanslor ar skit ibland! .. det gor ont nar man forsoker bli "vuxen" men fortfarande blir behandlad som ett barn. Kanslor som gor sa ont att man bara vill grata..  Undrar om det ar sa det maste vara?

The best things in life are free!

En gammal goding som spelades pa stranden..




Take me back!

Jag vill tillbaka till havet!Jag och baby fann det perfekta stallet pa stranden.. under ett trad dar man kunde vara i skuggan hela dagen. Det ar vart stalle nu. Jag vill tillbaka dit nu! 4 dagar ar alldeles for kort tid att spendera vid havet! Det ar skamligt att vi inte besokt paradiset tillsammans innan.. Kan knappt barga mig till nasta sommar! Vill grata nar jag tanker pa att det ar ett helt ar kvar tills dess!


Ja i ti ispod naseg drveta.. pogled na more.. more, ljubav.. raj!

Beautiful

Vi skot upp var tripp till havet tills imorn. Dagens lat far bli denna med Akon. Varje gang den spelats har i internetcafeet har jag velat dansa loss! :o)



Äntligen havet!

Hej hej,

Riktig sommarvarme har de senaste tva dagarna.. Inte for att det inte varit varmt hela tiden men nu snackar jag VARME! Glada nyheter ar att jag och D aker till havet imorgon! Antligen! Efter mycket om och men sa aker vi till Split imorgon och sen med bat till Ciovo. Jag var dar med nmami en vecka forra manaden och nu aker jag dit igen fast med alsklingen. Det blir enklast sa.. vi har boende dar och eftersom vi inte kunde hitta natt i Tucepi dit vi ville aka sa far det bli en sista minuten resa till Ciovo. Jag vill bara komma till havet och njuta av sol och bad i nagra dagar. Det ska bli nice! Vi stannar i ca 5 dagar eftersom vi drar upp till Sverige den 28:e vilket ar om en vecka nu pa fredag sa darfor ar denna resa till havet sista minuten men sa ar det nar man later tiden rinna ut.. sega bastards ar vi ibland. Imorgon drar vi iaf antligen ivag!


Hors nasta vecka om jag inte besoker nagot internetcafe nagonstans!

Pussar!


Numb Encore

Det finns hur manga latar som helst som man spelat sonder men sedan glomt bort.. Detta ar en av dem! Den ar sjukt bra!

Love





Lögner

"Det finns tre slags lögner: lögn, förbannad lögn och statistik."

-Mark Twain

Fuck my life

Det var ett tag sen jag var inne pa en av de roligaste sidorna som finns, FML (fuckmylife). Garanterad underhallning!






Stammisar?

I flera dagar har jag haft exakt lika manga besokare pa bloggen.. bara stammisar eller? I sa fall vill jag se fler kommentarer! Kom igen nu..


Ytligheter

Jag tankte pa en sak harom dagen. Jag tankte pa det har med pengar. Varfor mar man daligt ibland nar man spenderat lite for mycket pengar pa onodiga saker (vilket alltid ar fallet) nar pengar som pengar ar till for att tillgodose ytliga och onodiga behov. Det ar darfor pengar sallan kan gora en lycklig, darfor att akta lycka gar inte att kopa. Man kan finna lycka utan ett ore pa fickan. Pengar ar till for ytligheter! .. sa nasta gang ni koper ett par skor for mycket eller nagot sant, sa ma inte daligt, det ar ju sant pengar ar till for.

Sve je to od loseg vina

Hej,

Besoker internetcafeet oftare nu.. bra tidsfordrift. Sitter har och ar lite bakis. Jag och D drack nagra glas vin igar. Vi satt pa en uteservering med ligvemusik och hade det hur bra som helst. Det har ar livet tankte jag.. det ar val det man saknar i Sverige.. gratis livemusik.. fast balkanmusik da. Visst vi har konserter men det kostar, inget slar att sitta pa en uteservering, dricka vin, ata en bit mat och bara njuta. Dessutom var stallet fullt av intressanta manniskor. Vi hade sjukt kul iaf. Dock sa sa jag nagot pa skamt nar vi kommit hem och gissa om min pojke blev arg!??? What what tankte jag.. jag skojade men han tog at sig sa kvallen fick inte sluta helt ok men vi hade kul innan vi kom hem iaf. Sjukt att det alltid ska handa nagot i sista stund. Ja ja, vad gora. I nije bilo lose vino.. hehe..

Sakta men sakert sa narmar sig dagen da vi rullar upp mot min hemstad :o) Det ska bli sa kul att fa visa D vart jag bor. Jag ska fa vara turistguide i en manad! Det ska bli wonderful. Langtar mest till att fa ta med han till Liseberg!

Jag vill till havet!

Sitter och soker efter boende i Kroatien via internet.. Baby och jag ska ju hinna med en resa med sol och bad innan vi drar upp till Sverige ar det tankt men det gar inget vidare. Borjar bli radd for att det inte blir av.. jag menar, det blev aldrig av forra aret heller och nu undrar jag om vi ens vet hur man fixar en resa. Jag hittar da inga bra boenden, allt e for dyrt. Suck!

Nagon som har tips pa vart jag kan hitta bra boende?.. jag hade Tucepi i tankarna
.. (har hort att det ar vackert dar)


Puss!

Tangentbord av sten

Sitter pa internetcafeet och socialiserar lite via msn. Tangentbordet ar som gjort av sten, jag maste trycka hart sa imorgon lar jag fa kanna pa hur det ar att ha traningsvark i fingrarna. D ar och fiskar sa jag dodar tid. Ska ta en kaffe med en kompis snart ocksa.. sa kahve na kahvu.. Akta bosnastyle men det hander inte ofta. Jag ar namligen utelast. Mina nycklar ar hos D och jag orkar inte ga hm till honom och hamta nycklarna sa jag tanker dra runt pa stan tills han fiskat klart och ga hem med honom ist. Internet ar ju det basta sattet att doda tid pa sa darfor sitter jag har nu.. pa andra plats kommer kaffedrickandet som ar basta sattet att doda tid pa. Haha, vilken slappis jag later som. Sorry men jag e fortfarande pa semester. Seg segare. En bra grej vi gjorde idag vara tt boka biljetter till Sverige. Wohoo! den 28 rullar vi uppat, denna gang tillsammans. Det kommer kannas konstigt fopr D att inte vinka av mig pa stationen utan sitta brevid mig i bussen denna gang. Mys! Jag sa at honom och inte glomma det sa att han inte star kvar dar.. :op



Pussar fran Bosnaland!


Datortrubbel..

Det har men att uppdatera bloggen vill sig inte.. sist jag skrev hade internet hos D borjat funka igen men sa drabbades datorn av varsta viruset sa nu har jag ingen connection med omvarlden igen.. hehe. Vad gora, jag ar ju trots allt pa semester :op Inte kul att sitta inne pa internetcafeet dessa varma sommardagar sa det blir kasst med updates. Sorry.

ps idag horde vi en krasch och sag sen hur en bil och en skoter krockat. Tva killar satt pa skotern. Den andre blodde fran ett sar i huvudet och den andre bara lag dar.. Han var den som korde och han hade inte hjalm..  vi horde att han inte overlevde och det pga att han inte bar hjalm. Han hade overlevt for det var ingen haftig krasch da bilen praktiskt taget inte var i rorelse.. det var i en korsning och bilen skulle gora en u-svang. Skotern kom korandes i hog hastighet och krascha in i bilen sa det var inte bilforarens fel men det som slar en nar man ser nagot sant ar hur sarbar manniskan ar. Det ar vart att tanka till innan mansatter sig och kor.. man kan undvika en massa skit bara man tanker sig for lite innan. Livet ar skort.

Ta hand om er.


senci:
Nema njemu vise cigara.. never again sen det som hande. Pusam te!

uppdatering: bada killarna pa skotern dog ( en var aldre.. far och son verkar det som). Vi fick hora det senare. Den ena verkade ok efter krocken.. men tydligen dog han senare pa sjukhuset. Sa himla sjukt hur lite det kravs for att nagon ska mista livet.

Sad te ima, sad te nema..


Ett litet avbrott igen

... i blogguppdateringen pga att internet inte funkade i nagra dagar men nu ar vi connected igen :o)


Puss pa er sa lange och tack for kommentarerna till forra inlagget. Det hjalper att hora vad andra tycker och tanker om det nar man sjalv forsoker forsta.


/Emina


Ett lite längre inlägg än planerat..

Tankte ta och beratta vad som ar orsaken till mina ledsna inlagg..

Forra sommaren slutade D att roka. Sjalvklart tjatade jag pa honom och till slut insag han sjalv att han kunde vara utan. Sjalvklart har jag ju undrat om han kunnat lata bli att ta en cigg och nu for nagon dag sen fick jag veta att han drabbats av aterfall for ca 2 manader sen. Detta berattade han efter att jag forst borjat misstanka att han roker och efter att jag fragat honom om han gjordde det.
Jag borjade marka att jag horde klickljudet av en tandare ganska ofta nar han gick in pa toa.. forst tankte jag att jag kan ju hora fel och det kan ju vara nagon annan som tant en cigg (alla i huset roker) sa jag ville inte saga nagot utan lat det vara.. i nagra dagar horde jag ljudet varje gang han gick in pa toaletten pa morgonen och pa kvallen. Ni kanske tycker det ar galet att jag lyssnar efter ljud fran toa, hehe men jag lyssnade inte i borjan men nar det var dodstyst i huset hordes ljudet klart.
I tisdags kvall gick jag pa toa innan D och gomde undan tandaren innan jag gick ut..(darav hemlig agent, hehe) nar han sen gick in horde jag honom rota runt efter nagot (tandaren) och sen horde man hur han tande ciggen och sen var det tyst i nan minut.. Jag hade tankt vanta till morgonen darpa med att konfrontera honom men den kvallen blev det for upenbart att han hade nagot for sig.. Dessutom luktade det rok inne pa toa. Jag fargade honom om han rokte inne pa toa. Sjalvklart kande jag mig dum for att jag fragade en san sak.. att jag ens behovde fraga honom en san sak. Hans svar var att jag inte var klok som trodde natt sant. Jag trodde honom sjalvklart i inte men det var sent sa jag lat det vara. Morgonen darpa vaknade jag arg.. jag var tyst och sa inget.. han latsades la om att han inte forstod vad som var prolemet och forsokte latta upp stammningen. Jag tog mina saker och sa att jag drar hem. Orkade inte vara i hans narhet nar allt inte var ok. Han fraga nar vi kunde ses for han forstod ju att jag var arg och ledsen. Ja sa att vi ses nar du har nagot att saga mig och sa gick jag. Dramaqueen yes men det ar san man maste vara ibland. Framat kvallen kom han hem till mig och vi satt och pratade lite pa min bakong.. vi pratade om annat an det jag ville ha reda pa men jag tankte att jag later honom komma in pa det samtalsamnet sjalv. Det lag pa is ett litet tag till.. vi tog med oss filten och gick till parken. Nar vi satt oss var vi tysta ett tag och sen borjade vi prata och sa erkannde han att han rokt. Han sa att han borjat kanna ett otroligt roksug for 2 manader sen och att han unten att tanka tant en cigg med tanken pa att "bara denna" och sen gick det nagra dar och sa rokte han en till och sa.. Han hade tankt beratta for mig men han var radd for att jag skulle overeagera (no shit). Jag forstar att han var radd for att saga nagot men hade han sagt nagot sa fort jag kom hit sa hade det varit battre an att fortsatta roka i smyg inne pa toaletten nar jag befinner mig bara nagra meter bort. Det ar den handingen som jag anser vara himla respektlos och jag har forsokt forsta hur fan han tankte men han vet inte sjalv sager han.
Ar det mojligt att roksuget ar sa starkt att han inte ens tankte pa att han skulle sara mig? Det blev sa fel att jag forst blev misstanksam och sen skamdes for mig sjalv for att jag trodde han skulle kunna bete sig sa och sa far jag reda pa att det var ju precis sa han bettet sig! Aaaargh! Nar vi pratade fragade jag han hur han tankte och vilka tankar han hade for jag tanker att man kan val inte handla utan att tanka. Han rokte i smyg.. inne pa toa.. bakom min rygg bokstavligen talat. Omoget.. Att bestamma sig for att fortsatta roa i smyg nar jag val kom hit var fel. Allt hade varit mer forstaeligt om han slutat och sen berattat for mig om det problemet istallet for att sjunka sa lagt. Jag kande mig lurad, arg, ledsen och sarad. Kan inte forsta hur han tankte eller att han inte tankte alls! Jag forstar problemet.. de flesta fd rokare far aterfall men det ar just det att han ljog och smygrokte inne pa toa. Att det pagatt under tiden jag varit har gor att min vistelse kanns som en logn.. later overdrivet ja men han smusslar med nagot och sen kommer han och ar sot och snall mot mig.. det kanns sa fel nar jag tanker pa det. Hoppas ni forstar mig lite iaf.. det ar svart att forklara ibland. Forsta dagen efter att jag visste kunde jag inte slappa tanken pa hur lurad jag blivit.. nu e det mer ok men anda spokar tankarna. Ar han beredd att halla nagot annat hemligt pa detta vis? Jag forvantade mig inte detta alls, inte pa det har sattet!

Jag som tankte ta det kortfattat.. sorry.

Puss.






RSS 2.0
Test