Take a step backwards

Det har med kanslor ar svart.. man kan inte styra dem. Forst 2 dagar efter att den kanslomassiga skadan var ett faktum borjar ag kunna tanka pa annat.. har fortfarande en massa fragetecken i huvudet men som tur ar sa gor det inte sa fruktansvart ont langre.. Jag ska dra hela historien en annan gang.. men som sagt ar det svart med kanslor. Sen beror det pa hur man tolkar saker och ting.. jag har en tendens att verkligen tolka handelser kors och tvars och det gor att jag kanne mig sjukt sarad.. om bara han hade tankt pa att det skulle gora himla ont.. Vad hande med respekt gentemot den man alskar?

Sen har vi den dar kanslan att man tagit nagra steg tillbaka i forhallandet.. gillar det inte. Inte alls.

To mi nije trebalo


Det var som jag trodde

Just nu ar jag trott pa att ha ratt, jag ar trott pa att fa ratt nar jag anara att nagot inte star ratt till.. logner ar det varsta jag vet. Jag ar inte dum sa nar nagon forsoker gora mig till en idiot blir jag arg och ledsen och forstord.. Varfor tanker vissa manniskor inte till?

Jag forstar inte att du inte tankte tanken att du skulle sara mig.. du sager att du visste att jag skulle fa reda pa det och att du tankte beratta och du berattade nar jag kommit pa dig. Du sager att det ar inte jordens undergang men fan vad det gor ont. En skitsak kanske manga skulle tycka men du betedde dig som ett barn och gick bakom ryggen pa mig for en skitsak. Jag kan bara saga att det gor ont och just nu kanner jag mig bara tom.. tom pa allt.




Suspekt

Blir ni nagonsin sadar misstanksamma sa att ni borjar bete er och tanka som en hemlig agent?  Sa kanner jag mig just nu.. jag ar nagot pa sparen.. sniff sniff, haha.. Stackars min pojkvan.

Klockrent!

"Anledningen till att sa mannga kvinnor fejkar orgasm ar att sa manga man fejkar forspelet."


Arab Money

Danssugen..





Travnik, del 2



Travnik, del 1

En dag i Travnik i bilder.. Plave Vode ar ett MASTE varje gang!


God morgon

Sovit gott? Jag var vaken halv 7 imorse.. D skulle till skolan och nar han gatt la jag mig och sov igen. Hur gott som helst. Nu ar jag iaf uppe.. Har som vanligt inga speciella planer for dagen. Varje dag har ungefar sett ut sahar; Morgonkaffe pa var favorituteservering och sen hem for att ata lunch eller sa koper vi natt pa Konzum och ater ute i parken eller pa nan bank och sen chillar man hemma nagra timmar nar det ar som varmast eller sa ar vi vid floden och fiskar. Pa kvallen antingen promenerar vi och tar oss nagot att dricka nogonstans eller sa sitter vi pa min balkong som har stans basta lage och spanar ner pa allt folk. Dar har vi suttit i timmar och balkongen ar verkligen sommarens hit :o) An har vi inte suttit i parken pa kvallen och druckit ol till skillnad fran forra sommaren da vi bodde pa den dar filten i parken, hehe. Men jag far ju inte glomma att vadret blev skit nar jag kom ner hit for en manad sen.. det regnade varje dag och forst nu.. de senaste 10 dagarna ar det stabilt vader och aningen for varmt de senaste dagarna.. Men inte ska man klaga for det gor man ju vare sig det ar var, sommar, host eller vinter.. vadret ar aldrig som man vill ha det. Typiskt sa jag ska vara tyst och njuta av hettan for nar det borjar bli kallt kommer jag langta till varmen.


Nu ska jag ivag.. Ha en bra dag!

PUSS♥



Severina-Tridesete






Belliss goes international...

De senaste dagarna har bloggen haft besok fran USA, Spanien, Frankrike och Serbien nu senast... Trevligt med besok fran lite alla mojliga hall!


MysMys!


ps vi ar nyss hemkommna fran en fisketur. Sjukt varmt har nere, speciellt de senaste dagarna. Nu ska baby laga middag till oss.. what a man ;o)


Sky by Belliss

Beauty of nature, captured in Zenica..


Latin

Proximus sum egomet mihi - Jag ar mig sjalv narmast


Bosnia by Belliss

Dags att liva upp bloggen sa har kommer lite bilder fran idag. Jag och D var vid floden.. fish´n chill. Inga stora fiskar ville napa idag sa de sma fick aka tillbaka i vattnet. D e snall mot sma sota fiskar, hehe. Pa bilden langst ner till hoger ser ni hastar.. dom bara raka trava forbi pa promenadstraket pa andra sidan floden.. kul med overraskande syner. Finns gott om sadana har ;o)



God natt!

Lite updates

Hej hopp!

Jag lever.. igen.. hehe. Snacka om att ha lagt det har med bloggning at sidan men forst sa funkade inte Dinos internet och sen nar det borja funka sa akte jag jag till Kroatien for lite sol och bad i en vecka med mami,hennes vannina och en till kvinna.. I sondags var jag tillbaka i Zenica och nu vantar vi bara pa att D ska bli klar med skolan och da drar vi till havet nanstans. Det blir var forsta riktiga resa ihop och det ar nagot jag sett fram emot lange nu sa det ska bli mys. Jag har inte min dator har sa mitt kara bildredigeringsprogram Picasa 3 ar jag utan. Vill ju gora fina kollage med bilder som tagits hittills men det far bli att jag lagger upp dem sadar vanligt om jag inte kan fa ladda ner Picasa pa D s dator. Det tar san plats namligen. Annars da? Har hort att vadret i SWE ar kasst nu. Har ar det hot hot, ca 30 grader. Jo juste, jag och baby har varit i Sarajevo vid tva tillfallen.. buisness.. vi hade ett besok pa ambassaden inbokat.. gissa vem som aker med mig till SWE nar det ar dags att rulla hemat for min del?.. aha.. min bebis! Berattar mer om allt i samband med att jag lagger upp bilder fran huvudstaden.



Puss pa er sa lange!


Jag lever!

Jag lever och frodas.. hehe.. ville bara saga det sa att ingen borjar bli orolig har over att bloggen ar odelagd. Min babys internet funkar inte men sa fort det ar fixat sa ska det bli lite uppdatering har.. inte alltfor ofta men sadar lagom iaf ;o)


Puss pa er!


RSS 2.0
Test