En bild jag tog..



Bittersnippa

Sjukt varmt ute och annu en dag då jag inte fattar att vissa saker händer mig.. troe det är tredje dagen i rad nu som shit happens! Vill bara att helgen ska vara över! Ge mig måndag nu!

Orka vara bitter när solen skiner och livet borde vara en fest.. men det går alltid att vara bitter.. tro mig! Det gör det inte svårare när det dessutom dyker upp anledningar till att vara det! *SUCK*


Ha en bra dag ni andra och Murphy, stay out of my way!

/Mino.

Nattlig underhållning

Jag lyssnar på söta Nancy Ajram så det får ni också göra om ni vill. Här kommer låten iaf..



Och här är en till! Jag tycker hennes videor är så fina!
 



Little miss sunshine

God morgon!

Var inte så längesen jag gick upp.. nån gång vid kvart över 12 skulle jag tro. Sovmorgon som heter duga men jag känner att det var precis vad som behövdes. Drömmde en massa roligt också så jag ville inte vakna upp.
Idag skiner solen och det är 20 grader enligt min termometer och då får man inte sitta hemma. Tycker den biten är lite ångestfylld.. när man inte riktigt känner sig som vädret.. ja sådär skinande glad.. som solen men en kaffe ute i solen med A blir det iaf. Ska försöka bli lite mr av en miss sunshine.


Ha en fin dag!


Same old story

Jag är väldigt trött på senare tid.. märks på mina inlägg. För det första så är dom få och för det andra såå inleder jag ofta med att gnälla, hehe. Men så är det när man inte får sova ut ordentligt. Behöver jag ens säga at jag e trött nu? I am! .. det blidde lite shopping på en outlet idag och as usual så vete fan om jag gjorde bra inköp. Fattar inte hur man kan vara så jäkla dålig på det där! Det är kanske för att det sällan händer att man "fall in love" med något plagg man ser.. bland alla massor av kläder och butiker som alla har ungefär samma utbud så blir det sällan kärlek vid första ögonkastet och då blir det lite halvdana inköp. Har några grejer jag måste lägga ut för försäljning på modette.se också.. så håll utkik lite senare!


Laters!

Mina is tierd

Mina är trött. Var och gjorde en hälsokoll idag som innebar blodprover så jag har kännt mig lite svag hela dagen trots att jag gick hem och sov några timmar efteråt. I övrigt har det varit en vanlig dag. Jo, igår hade vi vår gruppredovisning och nu återstår bara en sista hemtenta och sen är det terminen slut! Ska bli så himla skönt att slippa tänka på skolan. Jag behöver vila, sol och glada dagar.

Ska läsa lite bloggar och slösurfa ett litet tag till innan jag däckar..

Puss!

History

"History is the version of past events that people have decided to agree upon."

I lördags

..var det hemmafest hos en kär vän och det bjöds på god mat, underbar utsikt och gött folk!




Grupparbete hela dagen

Jag lever! Efter 7 ½ h grupparbete så lever jag.. Nä men jag bidrog inte med mycket om jag ska vara ärlug. Vi är 7 pes i gruppen så då blir det att några (däribland jag) slappar till lite och andra tar över och driver arbetet fram. Vi blev klara tack vare de andra jag nämnde *heh*. Köpte ändå en brownien på 7-eleven som belöning till mig själv.. eller jag var bara sugen och unnade mig den. Kom hem, kollade tvättstugan och den var tom så jag slängde in en maskin tvätt efetersom jag missat min tvättid några dagar nu för att jag varit optimist och bokat min tid från kl 7. När lyckades jag komma upp så tidigt sist? Nä, precis. Sen fick jag för mig att städa lite och nu tar jag en paus vilket resulterar i att jag skriver här. Har lite bilder som jag ska slänga in senare..

Måste bara uppmärksamma att bloggen haft besök från Bosnien och denna gång från Sarajevo så det är inte min älskling utan en andra besökare från Bosnien! Wohoo! Hehe, vi säger välkomen hit eller Dobro doslo Sarajevo! :o)
Ja, jag älskar att notera när det dyker upp lite udda flaggor!




Hej svejs så länge!


Deeply superficial

"I am a deeply superficial person."

/Andy Warhol

Mera mums

Dagen har spenderats med gruppuppgiften och en lunch/fika/promenad där emellan.
Tänkte göra en repris från igår och publicera en bild på min middag igen. Kul att ta kort på maten när den är så fin och färgglad och man kanske kan inspirera till nyttigare matlagning där ute för visst ser det här bättre ut än snabbmat!? Jag tycker iaf att min middag är snyggare sen jag börjat undvika en massa kolhydrater (brukade bli pasta varje kväll förut.. fullkornspasta men ändå..) .. helt enkelt snyggare och smartare accessoarer på tallriken! Och gott är det dessutom
Sallad med körsbörstomater,lite mozzarellaost, avokadoolja och citron (gör att det smakar medelhavet)
♥ 2 skivor rivyta knäckebröd
♥ 2 kokta soyakorvar



Passar väl på och slänger in ett god natt också.. "hörs" imon!








Play your cards right

"Life consists not in holding good cards but in playing those you hold well."

/Josh Billings


Sömntuta

Det här med maffiga sovmornar håller inte på att bli en vana hoppas jag! .. imorse låg jag i sängen till 11.30 igen! Jag säger så här, behöver kroppen sömnen och vilan så får den det. Nu sitter jag här och skummläser artiklar till grupparbetet igen. Vi ska göra en kvantitativ medieanalys av konfliket i Tjetjenien. Intressant, JA men inte så kul att sitta och kolla smma artiklar ännu en gång. Men tyvärr, det måste bli gjort så jag får väl offra några timmar till av min dag till detta.


Laters.


Bra mat

Hej hopp,


Funderer på att lägga mig i tid ikväll. Det har varit riktigt dåligt med sömn i dagarna så imorse drog jag till med en sovmorgon till 11.30! Det behövdes verkligen. Var i stan idag.. det blev lite shopping.. undies ;o) och lite strumpor och sån som man måste ha. Köpte med  mig sushi hem och när den lagt sig var det ut och jogga som gällde. Jag har tagit tag i det här med beach 2009 minsann! Handlade massa nyttigheter påvägen hem och sammanställde måltiden ni ser här nedan.. ska försöka satsa stenhårt på det här med att inte äta kolhydrater på kvällen.. Nu är jag inte jätteduktig på det där men jag tror min tallrik räknas som en bra middag..

Sugen jag blev på mat nu när jag la upp bilden.. nä, läggdags innan jag invarderar kylskåpet.. det är visserligen ganska tomt (bra) ..


Natti natt på er!

Dagens citat

"A banker is a fellow who lends you his umbrella when the sun is shining, but wants it back the minute it begins to rain."

Zivot je more

Za tvoju dusu.. duso.




Skitmorgon!

Jag känner mig helt slut och dagen har precis börjat! Har spenderat ännu en morgon med att sitta och göra klart grejer till skolan (god morgon förresten). denn morgon har det varit min del i grupparbetet.. fy fan säger jag! Jag orkar inte mer! Blev klar nyss och nu ska jag ivög till skolan och ha grupparbete..

Det blir en kaffe på vägen, annars kommer jag inte fram känns det som..


/Trötter.


Me zombie

Hej,

Mår ni bra? Jag är sådär zombieliknande.. Det har varit en jäkla dag alltså.. nä inget spännande så men.. Blev inte klar med hemtentan  igår och den skule in imorse så jag var upp kl 8 för att göra klart den. Obs att jag la mig kvart i 3 igår och då hade jag och D hunnit med tjafs på msn också så jag var arg, irriterad, ledsen och dessutom inte klar med tentan så jag gick upp imorse sådär halvdöd och fick ihop en ok text innan kl 10. Mådde så jäkla dåligt då så jag mejlade in den och gick inte på föreläsningen. Mitt stackars öga hade börjat protestera också efter att ha suttit framför dataskärmen i timmar så till slut kunde jag verkligen inte titta in i skärmen längre. Fy fan! Jag var ju förbi vårdcentralen men ingen verkar veta vad problemet är med mitt öga! Ett öga rött.. (hehe) Sen gick jag och la mig och jag sov nog i 4 h! vaknade fortfarande helt död men kroppen tackade nog ändå för sömnen. Känns som att jag hade fallit ihop om jag inte gått och lagt mig. Usch, vad jag plågar mig själv ibland.. skriver i sista minuten. Bara en hemtenta kvar och sen är det sommarlov och då ska jag vila ut! Det här ska bli den bästa sommaren ever! De senaste åren har det inte varit någon hit och jag är trött på att vara trött där på hösten nr skolan ska börja. No more!

Om det inte börjar regna så ska jag ut och springa snart.. Uzdravom tijelu zdrav duh!


Puss så länge!


Viktigt..

att inte glömma att det var den 14:e härom dagen och det betyder ännu en månad tillsammans för mig och D! Så grattis till oss.. i efterskott, hehe..


En stooooor puss!



Postoje u nama neke stvari neprevodljive u rijeci

Fick det här citerat av D igår.. han fann oss i texten..

"Napisi mi pjesmu mazila se i nisam znao dali cu umjeti..
Rijeci i jesu moje igracke, cakle mi se u gla vi kao nisani staklici kaledosktopa i svaki put mi je druga slika u ocima kad zazmurim ali postoje u nama neke neprevodljive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodljive u rijeci.. neznam.. Napisi mi pjesmu molila je i nisam znao dali cu umjeti, voleo sam je tako lako a tako tesko znao da pokazem,
onda odjednom raspored mladeza njenim na ledima kao tajna mapa pokazuje mi u koje zvijezde da se zagledam i tako.. Eto ti pjesma ludo jedna"
/Balasevic-Provincijalka



Za Minu od Dine



Seg

Har så mycket att göra i skolväg men orkar inte. Ska dra ut och springa en sväng så att jag eventuellt kommer igång lite. Vill ha sommarlov nu! Vill ligga och mysa på en strand nu! Egentligen borde jag inte bitcha för jag tror vi har det slappaste schemat ever i skolan men jag är fan trött. Ge mig semester NUUUUU!!!

Världens segaste människa är jag ibland..

Laters!

LIIIIIIIIIIGHT!!!

Ljuset på mobilkameran är riktigt starkt.. Bildbevis på detta här nedan!



Lite mer ESC

Såhär dagen efter blir det alltid att man lyssnar på några av låtarna.. Förutom att jag maxar Bosniens bidrag så har jag lyssnat på lite andra bidrag också..
Portugals bidrag fick inget vidare recensioner i tidningarna ,men jag gillar den. Jag blir glad av den!
Det andra bidraget jag lyssnat på är Islands. Hon var riktigt duktig den tjejen.







ESC - dagen efter..

God morgon,

Börjar men att säga några ord om ESC.. Ja han var jätteduktig och söt och visst hade jag den låten på hjärnan hela dagen men fan jag tycker inte det var spännande att veta vem som skule vinna när det bara gått 5 min in på poängutdelningen. Trist! Norges låt var sådär hypad innan finalen men det blev bara så ospännande när man insåg att aha det var dom som vann. jaha men det visste man ju! Nä så jag var fan sur igår.  Jag hade hoppats på att Bosniens bidrag skulle komma högre upp på listan.. Det är inte alltid Bosnien skickat bra bidrag och ofta har det varit pinsam men nu de senaste åren är vi bra.. Kan vi inte få vinna då? Hehe, jag e bitter ja. Typiskt! Nu ska jag sitta och tröstlyssna på "Bistra voda". Har även några nya favoriter som jag slänger upp sen..


Puss♥


ESC 2009

Har helt glömt att jag skulle recensera alla bidragen i ESC innan finalen men det lär inte hända nu, sorry! Mina favoriter är Bosnien & Hercegovina (suprise suprise) för jag älskar låten och Regina gör det bra. Skulle inte heja på Bosnien ifall dom hade skickat något pinsamt bidrag som dom brukade göra förut.. nu de senste åren har bidragen varit riktigt bra och jag kommer aldrig ångra att Hari mata hari inte knep segerne med "Lejla" men i år har vi en ny chans! Det är dock politik inblandat i ESC och vem som än vinner så är det lite politiskt.. balkan är ju politiskt "inne" med allt snack om EU så det finns en chans att finalen hålls i Sarajevo nästa år!
Det ska ringas och röstas ikväll iaf. Kommer ni ihåg förra året då Bosnien fick 12 poäng av Sverige!? Hehe, det var roligt!

Såhär såg det ut när Regina framförde sitt bidrag i semifinalen..




Känns som att man har lite flyt iaf..

Det känns lagom kul när man måste gå upp lite tidigare en morgon men när man väl är ute och påväg så känner man sig sådär duktig. Morgonen blev givande.. Efter att jag var klar med mitt ärende så jag gick in på MQ och hämtade ut rabattkuponger förklubbmedlemmar och sen när jag gick in på Life för att köpa mig något att ha som mellanmål och då fick jag en goodybag med lite produktprover och ett läppbalsam. We like! Me dposten kommer rabattcheckar från H&M och Åhlens! Känns gött det här. Vem gillar inte gratis grejer och rabattkuponger? It´s the shit! Nu ska jag till stan och se om jag kan hitta något fint att fynda med mina checkar :o)



Ha en fin dag!



Precis vad jag behövde

Här har ni beviset på att jag var ute och joggade/sprang idag! Jag fick ryck idag efter skolan och kände att jag måste ut och röra på mig så jag kom hem, bytte om och gav mig ut. Underbart att få springa! Dock är min kondition helt kass och jag kan springa sisådär max 200-300 meter innan jag måste stanna lite så jag springer tills jag börjar flåsa och sen går jag tills jag börjar andas mer normalt och så springer jag lite mer.. vill ta det lungt såhär i början. 30 min var jag ute idag och det var recis lagom. Det är det som jag behöver.. röra på mig! Mår så bra efteråt och är mycket gladare. Här ska det kommas i form och komma närmare den form man en gång var i. Jag ska bli jag igen ;o)



God natt på er!


Underhållning på hög nivå!

Just nu: 2:a semifinalen av ESC



Vic

Sta kaze bosanac zeni kad krene iz kuce?
- Hastal da blista baby!



Bad play

"The world is a stage, but the play is badly cast. "
/Oscar Wilde


Morniiiiing!

God morgon!

Här sitter jag trött som fan. Det blev sent igår.. msn med D ja, så jag kom i säng halv 3 och så var jag tvungen att släpa mig upp imorse. Jag hade tid på vårscentralen för att kolla mitt öga och de tog en sånt test så får vi se om de hittar nått. Läkaren var btw balkan. När jag skulle gå så fråga hon mig om jag pratade Bosniska. Ja bara ja det gör jag och så pratade vi lite. Vet inte vart hon var ifrån.. Det var trevligt iaf. Nu är jag hemma igen och tänkte äta lite mer frukost. Det blev bara mackor imorse och nu måste jag ha min gröt! Healty stuff man! Sen vet jag inte vad som händer. Helt ostrukturerad vardag för min del. Blä! .. Nä nu vill jag ha gröt!


Bye byeee!


Bosnien & Hercegovina till final..

Men det rådde det väl ingen tvekan om! Även Sverige gick vidare! Längtar till finalen! Heja heja hejaaaaa!!!




Powerwalk

Är nyss hemkommen från en powerwalk som hade sina inslag av joggingsträckor idag! Man får gå sakta framåt när kondisen ligger på botten men det var hur skönt som helst att få springa! Nu ska det ätas mat och sen är det minsann semifinal i Eurovision. Visste faktiskt inte att Bosnien skulle vara med! Trodde dom redan hade sin plats i finalen men tydligen inte så jag ska slänga iväg en röst till "Bistra voda".
Det blev även en runda på stan idag och det är inte en dålig kombo det där med att ga på stan och sen powerwalka.. att gå på stan är som ett träningspass ju! Ingen lyckad shoppingdag idag heller.. det är en procedur vet ni.. allt måste ses över flera gånger innan man kan göra inköpet. Ja ja, maten kallnar!

Glöm inte att se på semifinalen nu kl 21.00! (fan, är det inte desperate housewiwes samma tid? .. man få zappa fram och tillbaka då)


Laters!


Typiskt

Vissa saker händer är la bara typiskt.. no big deal, bara vanliga saker.. som att jag försover mig imorse, fixar mig snabbt och tar en macka på vägen till skolan.. och så får vi veta att vår föreläsare tyvärr är sjuk! Gillar inte at stressa i onödan. Jag vaknade faktiskt väldigt tidigt imorse. kl 6 och tänkte ska jag gå upp? Nu när jag är pigg och vaken.. men da hade jag varit död nu och behövt gå och lägga mig så jag somna om och kom upp mer död :op Det har hänt flera gånger denna vecka, att jag vaknat runt kl 6. Borde testa gå upp då nån gång. Eftersom den uteblivna föreläsningen även gjorde att det inte blev  någongruppdiskussion så fick man helt plötsligt en massa timmar lediga och jag hade ju inget planerat så nu vet jag inte vad jag ska göra va mig! Suck. Ut i solen? Dra till stan och ge shoppingen ännu en chans? Nått blir det. Vi får se vad.

Ska passa på och påminna er om tävingen här på bloggen som är tills på fredag! Den finns under kategorin "Tävlingsdags!" så kika där!

Ha en finfin dag!

Naturen är vacker




Made to be loved

"Women are made to be loved, not understood."

/Oscar Wilde

Kärlek

Hej hej,

Måndag och ny vecka. Sov till 11.40 imorse. En rejäl sovmorgon. La mig visserligen halv 3. Msn med älsklingen var anledningen. Vi hade en del att prata om efter mina 2 dagar av rejäl pms.. Vi hade ett fint samtal iaff. Han är bra med ord min bejb.. jag smälte. Love! Appråpå love så såg jag en kärlekskomedi på 3:an igår. Den var inte jätte jättebra så men fan alltså, man ska inte se kärleksfilmer när man är själv och saknar någon väldigt mycket! Jag vill också ha det sådär mysigt! Fan!
Sen jag gick upp har jag tvättat, dammsugit och diskat så jag tycker att min "duktig" kvot är fylld för idag. Nu tänkte jag dra in till stan en liten sväng. Vädret ser lite stabilare ut så jag hoppas inte jag råkar ut för någon regnskur!

Ha en bra dag!

Puss!




PMS

Jag kom nyss på anledningen till att jag deppat och varit en bitch till flickvän de senaste dagarna.. PMS! Är det inte det första man tänker på? Att jag inte tänkte på det! Så, nu är mitt bitchande legitimt med andra ord! Muahahahahaaa ;o)

Ska fortsätta titta på film nu.. och mumsa i mig turkisk yoghurt med honung!

Later!


Lördag

Lördag kväll var det.. tiden går så fort! Herregud! Det blir hemmafest ikväll och det ska bli trevligt. Dagen började med städning.. vi hade städdag i huset så alla var tvungna att dra sitt strå till stacken. Sen gav jag mig iväg till stan.. lunch och lite shopping. Är himla trött nu men som sagt så ska det socialiseras ikväll! Bra! .. slipper deppa hemma då.

Ha en trevlig kväll!

Pussar!


Berg-och-dal-bana

Jag gillar inte det här hur humöret kan skifta så snabbt! Från att vara på bra humör till att helt plötsligt känna sig deppig!
...

23.10;
Har lyssnat sönder Halo. Den dramatiska musiken passar mitt humör så bra de senaste timmarna. Jag var ju happy idag. Jag vet, jag förtjänar ett slap in the face för att jag ens tillåter mig själv att deppa av någon anledning som jag inte själv kan komma på. Det är bara en känsla som får mig att rysa och känna mig nere. Jag hatar den och jag hatara det faktum att jag ibland känner mig bekväm i den! Den är en del av mig och den tar alldeles för stor plats ibland.. det gör att jag ogillar mig själv, just för att jag tillåter det! ..

Halo en gång till och sen ska jag lägga mig.


God natt..

/Mina.

Gummistövlar

God morgon!

Sovit gott? Jag vaknade 2 min i 6 imorse och trodde att det var dags att gå upp. Solen sken och himlen var blå men så titta jag på klockan och insåg att jag hade hela 2 timmar kvar att sova. Inte illa det heller. Nästa gång man vaknade var det grått ute och det regnade.. som nu då. Jag som ska ta mig ut snart. Ställer mig frågan varför jag inte äger et par gummistövlar? Jag bor ju i Göteborg! Att man inte lär sig!


Dessa rosa vikingstövlar hade mina fossingar uppskattat regninga dagar

Hopp i säng

Har pratat med min bejb på msn. hans dator har varit paj så det var ett tag sen vi hördes av via msn. Sent blev det igen och jag är ju himla dålig på att hålla min deadline att gå och lägga mig senast 23! Nu måste jag skynda i säng!


God natt på er! Sov sött!




Hej vinterskor

Jag hade på mig mina vinterstövlar till skolan imorse! det säger väl en hel del!? Vad händer? Varför är det så himla kallt ute? Nog för att jag ogillar när det blir sommar helt plötsligt men är lite vår mycket begärt? Haha, Senci tyckte det var dags att ställa bort vinterskorna sist hon var hemma hos mig.. men man ska aldrig vara för snabb med att packa ner varma grejer! Härom dagen så packa jag ner mina vinterhalsdukar och benvärmare i en skokarton och tejpade igen.. Gissa om jag frös häcken av mig lite senare samma dag? I did! Som ett straff liksom, haha. Murphys lag va!

Jag hade planer på att bocka av en del av mina punkter på inköpslistan och jag såg fram emot att göra lite smart shopping men istället gick jag och la mig efter lunch. Tänkte att jag vilar en timme men det blev två timmar och sen var jag så seg att det blev inget av shoppingen. Har lagt mig sent och gått upp tidigt i några dar nu så jag behövde sömn. En glad nyhet är att jag fick G på en hemtenta jag gjorde för ca 2 veckor sen.. inte den här senaste utan den som var innan.. hur som helst, härligt att kunna bocka av den och inkassera några fler högskolepoäng!
Har varit och handlat lite gott.. behövde frisk luft också så nu tänkte jag göra en sallad och till efterrätt blir dte turkisk joghurt med honung (mums).

Laters!


Försovning

Jag försov mig imorse. Får grundskolevibbar varje gång det händer. Det var då man brukade försova sig.. Ska fixa mig nu så jag kommer i tid till andra lektionen.

God morgon!


Puss



Natti natt!

Läggdags alldeles strax.. En liten summering av dagen som gått. Efter att ha varit i skolan var det städning här hemma, sen stan och lunch+fika och sen blev det en powerwalk ikväll igen minsann! Jag menade allvar när jag skrev död åt celluliterna!
...

Började skriva på detta inlägg för en timme sen. Har pratat med min älskling i telefon en massa. Hej telefonräkning som heter duga! .. men det är värt det! Mys! Nu ska jag sova och drömma mig bort till en kram!


Natti natt!



Död åt celluliterna!

Så, låt oss snacka lite om beach 2009. Nä man hade helst ignorerat tanken på att man snart kommer skutta runt i bikini nånstans. Dags att börja vara snäll mot kroppen. Jag är i full gång med att städa nu. Det är mitt gympapass och sen så promenerar jag mycket. Jag var och powerwalka med A igår och det ska bli rutin minsann! Torrborsta ska tydligen vara bra. Man får igång cirkulationen.. så igår försökte jag skrubba bort mina celluliter med sånna där duschhandskar och det gick la sådär.. Vill bara att dom ska försvinna! Jag ska plåga dem varje dag nu har jag bestämmt! Det ska skrubbas och skrubbas och skrubbas.. Ni ska dö cellulitjävlar! Nog att jag varit out of shape innan under mitt 24-åriga liv men jag har fan inte haft celluliter. det var tider det, då man sysslade med sport. Nu sitter man mer.. mest vid datorn och odlar.. ja celluliter såklart. Men nu är det bestämmt.. dom ska dö!

Hur tar ni itu med era?





Onsdag

God morgon,

Det regnar även denna morgon. Typiskt att jag skulle förundras över att det var så fint väder där ett tag. Jag tänkte att, nämen vad konstigt att vi har så underbart väder.. och det regnar ju inte ens så som det brukar. Nu gör det de. Det är ok med regn men det kunde ha varit lite varmare. Det var ju iskalla vindar som blåste igår! Brrrr!
Snart ska jag iväg och skriva salstenta. Hur känns det da? Jo da.. jag känner mig inte helt redo omjag ska vara ärlig för jag har inte lagt ner den tid jag hade behövt för att plugga (planerade att lägga upp en strategisk plan men glömde nästan bort den här tentan så jag blev lite caught off guard) så som jag sagt innan så får det gå som det går. Ingen idé att oroa sig så mycket. Det är inte bra. Jag ska göra mitt bästa. Annars går fler tåg.


Ha en bra dag och glöm inte paraplyt!


Puss&kram.

I wish me luck

Nu har jag gjort något dumt igen! Istället för att verkligen råplugga så har jag pillat i kodmallen och nu funkar det inte att kommentera mina inlägg här på bloggen. Inte för att kommentarerna regnar in men.. nu kan ni inte kommentera även om ni ville, MUAHAHAHAAA!!! Har ändå skickat iväg ett "hjälp!" mejl så problemet är nog löst tills imon.
Det här med att plugga har ju som sagt gått sådär.. jag har läst lite men det tar emot, as usual. Det måste vara nån störning fan. Jag kan inte tvinga mig att plugga men när jag väl ger upp och sätter mig och läser, ja då är det nästan skoj!

Nu ska det sovas iaf.. Ska upp tidigt och bläddra lite mer i min tjocka bok och sen får det gå som det går.

I wish me luck!



Lahku noc, bonne nuit, good night, buenas noches och god natt!


Mistakes

"Experience is simply the name we give our mistakes."

/Oscar Wilde


Tisdag var det va?

Hej hopp,

Har varit i skolan och sen tog jag en fika med en klasskompis.. nu mår jag illa :o( Att man bara ska ha nått att äta på hela tide.. det blev en havrekake med choklad.. bad shit.. Hade lätt stoppat två fingrar i halsen nu men jag gillar inte det här med att spy så jag får leva med att jag kommer må illa ett tag. Rätt åt mig! Har dock mer skoj att se fram emot resten av dagen. Har nämligen salstenta imon (omtenta sen i höstas men don´t tell anyone) så jag måste plugga och det har jag ingen som helst lust med. Give me a break liksom. Skrev ju hemtenta så sent som för en vecka sen! Damn! Det får gå som det går.. jag ska läsa så mycket som jag orkar.. sen får det vara. Orka med självplågeri.


En rolig grej är att det är fler besökare än vanligt på bloggen idag.. och klockan är inte ens mycket så jag säger hej till alla som surfat vilse och hamnat här, höhö *funfun*


Laters!

Valborg i bilder

Rosévin, filt och vänner i slottsskogen. Det hela avslutades med Andra generationen som spelade och det blev balkanröj som utlovat (vi var först ut på "dansgolvet") och ringdans.. Underbart!

Med dessa fina bilder från en lyckad Valborg så säger jag god natt! Sov sött! 

Sing it out loud

Har Beyonces låt Halo på repeat.. den passar mitt mood just nu! Ni vet när man känner sig sådär.. ja man skulle bara vilja sjunga lovesongs, högt och gärna med den rösten! Har alltid avundats sångare för att de får ut sina känslor på ett sånt sätt.. och att de berör så många människor. Nä nu kör vi den en gång till! ... (hitta en halo också.. hehe)

Baby I can see your halo..


Trevligt..

När det dyker upp besökare från andra länder. Hej hej till er.. :o)



Tragedy by Oscar Wilde

"All women become like their mothers. That is their tragedy. No man does. That's his."

/Oscar Wilde


Dagens bild



"Nas Bosanaca nema nas puno al smo dobro rasporedeni"


Ny kategori: Tävlingsdags!

Har skapat en ny kategori här på bloggen.. Tävlingsdags heter den och där kan ni hitta tävlingar som jag tipsar om eller som jag själv kommer ha (har en just nu).

Söndag

Hej hej,

Tog en paus från bloggen igår.. låter den vila från mig ibland :op
Idag är det söndag och det känns som att helgen varit oändlig bara för att Valborg var på en torsdag. Bilder från Valborg kommer så fort jag satt ihop ett fint collage. På 1:a maj var det grillning och sen på kvällen hade jag och A filmkväll. Vi hade inte sett 2 av de filmer folk tjatat om mest, nämligen SATC och Twilight så dem såg vi i fredags och tja.. Ska nog ta och recensera dem separat. Helt ok iaf men förstår INTE masshysterin kring Twilight.. visst, söt kille och så men too much make up säger jag bara.
Hur som helst så är det tävlingsdags på bloggen. Ni ser det inlägget längre ner. Ser att alla lyckats ignorera den men hoppas nån vill vara med iaf.

Nu har jag tvättid och sen ut lite i den friska luften.. är lite kyligare ute ida.


Ha det!



Tävling med Belliss & Cocoo.se


I samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
 För att vara med och tävla; skriv om denna tävling på din blogg och länka till det här inlägget. Skriv sedan en kommentar här att du är med och tävlar. Ni som inte har blogg skriver bara en kommentar här!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)


En lycklig vinnare utses om två veckor och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)

Vinnaren får detta lilla söta pris!






1:a maj

God morgon,

Sitter och äter frukost. Sovmorgon hade man dessutom! Ingen tenta att tänka på imorse inte.. det var skönt. Det blev en lyckad Valborg igår. Vi satt ett gäng i Slottskogen och sen tändes brasan och därefter blev det balkanröj med Andra generationen :o) Härligt med lite ringdans och balkanrytmer! OPAAAA! Det kunde inte ha varit bättre! Lite balkanrytmer då och då behövs..
1:a maj är det idag men inget planerat än så länge. Min mami fyller år idag så GRATTIS MAMIIIII!!!!

Laters!


ps tävlingen me cocoo.se startar lite senare idag..
puss.


RSS 2.0
Test