Lights out

Klockan är 22.54 vilket betyder att min läggdags-deadline går ut om nån minut. Måste träna på det här med disciplin. Lights out 23.00!


Natti nattÄr det ett alternativ att leva ensam?

Hörde två kvinnor i 40 års åldern som talade om relationsproblem säga att alternativet att leva ensam fanns ju alltid. Jag tyckte att det var väldigt intressant att höra någon säga eftersom de flesta människor jag vet har sagt att man inte vill leva ensam.. speciellt inte på äldre dar. Helst hade jag velat sätta mig ner och delta i dessa två kvinnors samtal. Jag tänkte på det jag hört ett tag och försökte komma fram till vad jag tyckte själv. Att det är lika bra att leva ensam har jag själv sagt vid flera tillfällen men jag har nog ändrat åsikt när det kommer till den frågan nu när jag har min älskling. Kan inte tänka mig att vara utan honom. Men om jag inte hade någon speciell i mitt liv da? Svårt att svara på. Kanske är det svårare att finna sig någon att dela allt med när man når en viss ålder. Detta är bara tankar och spekulationer för jag vet inte men jag tänker att om man hittar någon i ett tidigare stadie i livet så kan man utvecklas tillsammans till en del eftersom man inte är helt färdigutvecklad som person. Man är formbar när man är ung vilket jag tror kan vara positivt om man vill hjälpa någon in på en bättre väg i livet och tjata bort dåliga vanor etc hehe.. ni förstår vad jag menar. När man är 40 så är man den man är.. och då är man kanske inte beredd att lägga så mycket energi på en relation om inte allt klickar direkt. Ja det här var bara tankar. Undrar hur det ligger till. Visst är det olika från person till person men jag blev nyfiken på just det här uttalandet. Kan det vara så att det kan vara bättre alternativ att leva ensam när man nått en viss ålder eller orkar man ge kärleken en chans till? Vad tycker ni, är det ett alternativ?

 


Bloggmejl

Jag har fortfarande inte en seriös mejladress till jobb och skola MEN däremot har jag skaffat en bloggmejl dit man kan mejla mig om allt som är relaterat till bloggen.. om man nu undrar någonting eller så.
belliss.blogg@hotmail.com*Jag kanske är sen med att ha upptäckt denna funktion men har man mer än ett hotmailkonto kan man länka dem samman. Jag skaffade bloggmejlen och länkade det sedan till min vanliga mejl så nu kan jag kolla båda när jag loggar in som vanligt. Praktiskt. Kanske kan skaffa en seriös mejladress nu också? näe.. :)


Manlig sårbarhet

Fick precis en länk av Senci till en rolig sida (dör just nu för att jag tycker det är underhållning på hög nivå) där du kan ladda upp en bild på tex pojkvännen och sen lägga på en mun som pratar ut om olika saker som visar på mäns sårbarhet! Äsch det låter skittråkigt såhär när jag berättar. Gå in på sidan och testa själva istället! FUNFUNFUUUUUUUUUUUUUUUN!!!


KLICKA--> HÄÄÄÄÄR!!!


Morning has broken


Det gick tyvärr inte att hitta någon fin video till denna låt. Fast 70-tals burret tycker jag är ganska fräsigt! .)

God morgon!


Thinkingmaschine

Varför ska hjärnan nästan alltid gå på högvarv när det är dags att sova? Alla dessa tankar som inte lämpar sig när man ligger och ska sova ensam i ett mörkt rum. Det är som en förbannelse! Hopplöst.


God natt på er i alla fall.. hoppas John Blund kommer och hämtar mig snart.


Brings back summer in me

Noterade att jag har en del bilder från i sommras som jag inte visat.

Här är två bilder från Ciovo-Slatine i Kroatien. Jag älskar de gamla stenhusen och känslan av en kultur som är bevarad. Första bilden är någons mysiga balkong och den andra bilden är den lilla gränd jag passerade varje dag. Blev så glad av att bara gå där, i den miljön.

More pictures to come..


Snart bryter jag mitt TV celibat

Nu undrar ni säkert vad jag menar.. Det är nämligen så att jag tittar inte på TV hemma. Jag slutade titta på Tv för ganska länge sedan men det finns ett undantag och det gäller Desperate Housewifes! Läste precis att den nya säsongen börjar den 6:e oktober och då bryter jag mitt Tv celibat.

Ska skriva upp det här i min kalender så att jag inte glömmer..Sömntuta

Har precis ätit frukost. Aningen sent, ja vet , men jag förstår faktiskt inta varför jag inte kom upp ur sängen lite innan 12! Jag skyller på hösten. Ser för övrigt ut att vara en riktigt fin höstdag där ute, sett från mitt fönster i alla fall. Jag skymtar blå himmel vilket är ett bra tecken. Ska klä mig och ge mig ut på en fika alldeles strax.


Ha det bra så länge..

Emina

Uspavanka

Voljela bih da mi pjevas za lahku noc..

Lahku noc moja mala barbiko,
daba sve al ja sam na te naviko
usnama slucajno al srcem bezkrajno ♥Good night.


Kärleken är blind

Kärleken är blind heter det ju och visst är den. Det är ju det fina men kärlek! Visst ska man inte vara helt uppslukad och blind för att inte inse om man blir dåligt behandlad men att kärleken till en början inte ser till allt negativt som kanske finns där är ju kärlekens sätt att ge människor en chans att bli älskade och förhoppningsvis så genomsyrar kärleken dem och gör dem till en bättre människa.. Sen lyckas inte det alltid men det fina är att kärleken ger chanser. Hade kärleken inte varit blind så hade hela konceptet med att bli kär, förälskad och sen älska någon inte fungerat. Man hade tänkt alldeles för praktiskt då. En annan sak folk inte verkar fatta är att utseende och vad en person har för materialla ägodelar är det sista kärleken ser, om den är äkta. Kärleken är blför sånt ind och det är precis så det ska vara!With love

Mina

Inte Hari, men nästan..

Eftersom bilderna med Hari blev fel så kommer här det näst bästa.. Bild med hans gitarrist. Han gjorde också ett bra jobb på scen. De flesta håller nog med mig :) Eller hur tjejer?
Klockrent svar!

-"And how was your flight, Sir?"
-"Have you ever flown?"
-"Oh, yes, Sir, many times."
-"Well, it was like that."


Smitare

Ligger hemma i sängen och växlar mellan att läsa kurslitteratur och blogga lite som ni ser. Gick hem från skolan efter första timmen fast jag hade två timmar kvar. Det är mysigare att ligga och läsa hemma i sängen eller hur? Då kan man ta en tupplur också när man tröttnar. Att jag har noll energi och är trött beror på att läggdags blir alldeles för sent på kvällen. Måste införa mina gammla regler då jag skulle ligga i säng senast 23.00! Dags för lite ordning och disciplin! Tar en  paus om efter några kapitel igen ;)Konserten

Sådär ja, nu kom det upp några bilder från i fredags. Det blev att jag pillade ihop ett collage. Ibland gör sig bilderna bättre när de är mindre, hehe :op Man behöver ju inte mötas av jätteansikten när man kommer in på bloggen. För att återgå till temat då. Det var konsert i fredags.. Hari och Halid var de två herrar som underhöll oss under kvällen. Hari var jättebra live och han verkan hur go som helst. Halid ska dock också ha credd för att han fick oss alla att dansa loss. Det blev även ringdans (kolo) vid några tillfällen! Gött! Jag verkligen älskar det! Mot slutet blev det även fotografering med Hari. Jag blev konstig på alla kort som togs så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna skryta för folk och visa bild på mig och Hari!? fan! Typiskt! Vi fotades också med hans gitarrist som alla verkade ha en crush på så det kan jag visa istället. För att summera det hela så var det en lyckad kväll med mycket dans. Ångrar dock att jag inte lyssnat på Haris låtar innan konserten.. kunde bara sjunga med i "Lejla" och "Dabogda" så där tog jag i ordentligt. Halids låtar behövde man inte kunna för det var så dansvänliga. Ser redan fram emot nästa konsert! beror på vem som kommer.. Har hört att Halid Beslic och Dado Polumenta kommer snart! Någon som vet? Vilken combo! OMG! Jag som dessutom kärat ner mig i alla Dados nya låtar!

 


Det blir imorn istället

Det är sent och jag har sovit dåligt så korten kommer imorn istället. Sorry.

Natti natt!

Igår..

Var det som sagt konsert som gällde. Dessa två herrar underhöll oss under kvällen..


Bilder från eventet kommer senare.

Konsert ikväll

Oj oj oj, helt plötslig ska man hinna med en massa. Ikväll planerar jag närvara vid den första konserten för denna säsongen, Hari Mata Hari & halid Muslimovic. Innan dess blir det avskedsmiddag för en kompis som ska ut och resa kors och tvärs över jordklotet. Det var inte planerat så nu är det lite stressigt att hinna höra sig lite fin. Mina helger som annars är ganska händelselösa.. och nu allt på en gång! Det brukar vara så.

En favorit av Hari och en av Halid.. Ima da bude kolo veceras!


Ha en fin fredag och drick med måtta!


Ett inlägg om ingentig

Har haft uppe "Nytt inlägg" hur länge som helst nu men kommer inte på något att skriva. Det står helt still i huvudet. Tur att man alltid kan skriva om det då.. att man inte har något att skriva om, hehe. Och vips så har man skrivit om ingenting! Ja ni ser, det blev ett inlägg av det här! Gött!


Dado Polumenta-Moja srno

Jag är lite såld på hans nya låtar..

 


Dagen citat


Ibland behövs inga bevis för att det finns där..

"Absence of evidence is not evidence of absence"
Tyst kommunikation

Har precis haft en date med min love på msn. På 1,5h hann jag skriva en hel del om allt möjligt. Känns konstigt varje gång man avslutar en konversation.. man har pratat om en massa men man har ju egentligen inte pratat alls. Tyst kommunikation. Helt fantastiskt samtidigt som det är sjukt onaturligt. Det är definitivt lovehate.Passar väl på att önska er en god natt också! Sweet dreams.Wohoo.. eller nä..

Bloggtorka för tillfället. Har ingen spännande vardag att bjuda på tyvärr! Idag har jag inte tjänat en massa pengar på min blogg idag och jag har inte heller shoppat för minst 10 000 och nej jag ska inte på någon exklusiv fest ikväll. Hade definitivt delat med mig om så var fallet men istället får både ni och jag dras med min enkla vardag. Tur att man har bra fantasi och kan drömma sig bort.. Dreams do come true.. det är bra att veta. delar med mig av klokheter lite senare.. eller, klokheter och klokheter.. men ja nått sånt eller bara ett vanligt inlägg. Hursom..


A bientot!


Kan man verkligen kalla sig expert på något man misslyckats med?

Kan man verkligen ta råd om förhållanden och kärlek från någon bitter människa som gjort fel val i sitt liv och förlorat all tro kärlek? Jag har varit med om att lyssna på äldre kvinnors prat om kärlek, män och livet kopplat till det. De är bittra för att just de har älskat fel män i livet och inte fått sitt happy ending.. Det är lätt att vara efterklock, man kommer ju säkert vara det själv en dag. Frågan är, kan man verkligen ta till sig sådana historier? Ska man bli rädd för att det kan hända en och dumpa det här med tron kärleken direkt för säkerhets skull? Dumpa kärleken och gifta sig rikt istället. Det är praktiskt taget deras tips. Tro inte på kärleken, den bleknar ändå med åren. Det behöver inte alls vara så, men lyssnar man på negativa historier så blir man ju nästan lite dumförklarad för att man inte tänker praktiskt och för att man sätter kärleken framför ex pengar. Jag vill höra människor som lever lyckliga tillsammans på sina gamla dar tala om kärlek. Jag vill veta hur man får det att funka, inte vad som kan gå fel och hur man kan bli sårad för det är krångligt med kärlek som det är och sårad blir man flera gånger längs vägen. Vet inte om min poäng kommer fram men man kan ju inte sitta och säga till någon som är nykär att "..hörrö du, det kommer att gå över". Är inte det att döda all moral och allt hopp? Vem vet vad som kommer att hända. Jag vet inte hur min historia kommer att sluta men jag vet vad jag strävar efter och då är det uteslutet att utgå från att det inte kommer att funka. Råd från de som lyckats mer än välkommna. Experter på området är enligt mig de som har erfarenhet av att ha lyckats! Fel lyckas man göra, utan hjälp.


Jag avrundar detta med ett favoritcitat som passar in "Experience is simply the name we give our mistakes" -Oscar Wilde


22.09.09

God morgon, vaknade till smattrandet regn mot fönsterbrädet. Det är då det är som mysigast att ligga kvar i sängen men det gick tyvärr inte.. måste iväg.. Ni som kan, ligg kvar i sängen denna gråa dag.


Mina

L♥ve

Jag fullkomligt älskar låten ni kan lyssna på i inlägget innan. Love love love! Det är så mysig och jag är väl kärleksjuk. Det bärjar bli kallare tiden och då ska det mysas men för min del blir det jag och min kära laptop. Vi passar bra ihop och vi har det trevligt också. Ni ser, ibland kan vi inte slita oss från varandra.. Ibland kan det bli lite jobbigt.. mina ögon börjar klia och då vet an att det är dags att ta en paus. Så kan det vara när ens pojkvän bor i landet långt borta. Förresten så pratade vi förut och löste det där som hände idag. Det var egentligen bara en rad händelser som kunde pusslas ihop till något dåligt men egentligen så var det bara min D som hade otur.. bad timing på allt så att det kunde tolkas till hans nackdel. Ett missförstånd helt enkelt. Jag fick iaf ett förlåt för att jag faktiskt blev orolig över att något hade hänt honom. Han förstod att jag reagera som jag gjorde. Han hade faktiskt gjort detsamma. Love is back in the air!


Nu ska det sovas..

Natti natt ♥

Dado Polumenta-Zauvjek tvoj

Det är något med hans röst.. I like! Denna kommer spelas på repeat. När jag fastnar för en låt så fastnar jag..Zauvijek tvoj, bilo kad bilo gdje..


En inblick i det inte så fabulösa distansförhållandet

Ibland är det här med distansförhållande skit verkligen! Ingen trodde väl att det var som att vandra på rosa moln heller väl?! Sms som inte kommer fram (om en viss person ens skickade något sms) kan ställa till det en hel del. Jag blir bara så arg på att jag kan bli orolig, som idag då jag verkligen började undra om det inte hade hänt något. Jag ringde säker 20-30 gånger och ingen svara på mobilen. När han väl svarar så är han tydligen nyvaken. Obs att klockan är nästan halv fyra på eftermiddagen! Han somnade visst drf att han blivit väckt tidigt imorse och smset han skickade till mig från sin systers mobil (jag köper inte det) kom aldrig fram.. Vilken uppenbarligen ställde till det en hel del. Så att tro att han gått och dött var ju dumt från min sida! Jag blir galen! Hur bra hade man inte mått om man bara inte brydde sig! Han låg ju och sov.. Dumma dumma Emina! Jag är nog mest arg på mig själv! Sen misstänker jag en massa andra saker som inte står rätt tilll kring hela den här grejen idag. I smell lies. They stink!

Sjung in den nya dagen!

Ännu en dag som börjar med musik i öronen. Har kommit på att jag blir på bra humör av att börja dagen till favoritlåtarna. Det är som terapi. Testa det om ni vaknar på dåligt humör. Nu måste jag klä mig.. Har föreläsning från 13.


Ha en bra dag!

Nije to to

Bilo bi da si ti pored mene.


Evo ti sve i suze i smjeh samo me ne zovi na grijeh..

Malo Bajramski pjesama. Zaljubila sam se u Macbeth! Prelijepa mi je ova pjesma..Ne moze nista bez Dine..


It´s in the air

Är hemma hos Senci. Vi åt en mumsig Bajramlunch först och sen blev det baklava och anda sötsaker (mozes se udati Senci). Härligt med lite Bajramstämmning... hade inte varit det om man stannat hemma och surat över att det inte är någon stämmning. Önskar man hade varit nere i Bosnaland bara ikväll. Där snackar vi om stämmning!

Navalite na baklavu narode!
Soul music

Musik.. som balsam för själen när man känner sig lite nere.

Dino Merlin-Zid


Kad covjek voli zenu..


Kad covjek voli zenu, pise joj pjesme i cuva straze, kad covjek voli zenu na sve je spreman osim da joj kaze..


Dokaz ljubavi

"Kad je poigledas u oci dah ti zastane i tada shvatis da trebas imati volje za zivotom jer ima tako lijepog na svijetu da se isplati zivit"


Skitdag

Usch, känner inte för att göra någonting alls idag.. :o(

En kanin

Jag är sådär härligt trött nu.. och då kom jag hem innan klockan var tio. Dagen har verkligen varit lång. Gissa vart jag varit?

Does it ring a bell? Jag kanin-äter morot.. hmm..

Ja jag har varit på Liseberg.


Nu ska jag sova. Kommer somna som en stock! Härligt.
Natti natt på er!


God morgon

Idag ska jag ha kul.. sådär barnslig kul!


Ett misslyckat bud på Tradera

Aaaaaaaarrrrrrggggggghhhhhh!!!!!!! Varför är man så dumsnål ibland. Man tycker ett plagg är värt pengarna men sen tänker man ändå att det går att få det billigare. Jag skulle för andra gången försöka buda hem en klänning på Tradera som jag velat ha länge. den där långklänningen från Twist & Tango. Sist blev jag överbjuden för jag var ju i Split och satt inte vid datorn när auktionen blev avslutad. då såldes klänningen för 460 kr vilket jag först tänkte va för mycket men sen tänkte jag att den var ju värd det och att jag hade nog gett 500 kr för den. För en vecka sen dök den klänningen upp på tradera igen och denna gång hölls priset nere.. när det bara var 20 min kvar så låg priset bara på 105 kr och jag väntade in de sista min med att lägga ett bud. Jag la 120 kr till att börja med och blev antagligen i sista sekund överbjuden med 15 kr. Klänningen såldes alltså för ynka 135 kr och där satt jag som var beredd att punga ut med 500 kr förra gången och blev överbjuden med fjuttiga 15 kr. Jag undrar varför jag inte bara kunde lägga maxbud på 200 kr??? WHY??? Att man ska vara så DUM! Jag tänkte la att de e ju onödigt att lägga mer än vad man behöver! *SUUUUUUUUCK*. Jag blir så trött på mig själv ibland. Ja ja, man kanske får en tredje chans. Nu hade ja ju dock chansen att få den mycket billigare än sist eftersom priset hållt sig nere. Jag stör ihjäl mig.. Men nu fick jag dela med mig av mitt missnöje.

:o((

Pazi kako hodas, gazis moje snove..

.. to nije moda, to niko tako ne zove.


Min favoritlåt av Dino Merlin just nu. Den går ständigt på repeat!


ps Har haft en mycket givande eftermiddag i skolan. Vi hade seminare om hur man skriver c- uppsats i socialantropologi. Känns verkligen som att jag funnit min grej! *happyhappy*
Inget solsken denna morgon

I snart 2 veckor har jag kännt mig krasslig. Det är inte trevligt alls. Imorse försov jag mig till skolan och vaknade med världens huvudvärk så jag somnade om i hopp om att jag skulle vakna och må bättre men nu sitter jag ju här och det är inte bättre. Drömde hemska drömmar inatt så jag tänker att de påverkat mig. När jag drömmer on nätterna så brukar jag ha väldigt svårt för att vakna och försover mig oftast då. Eftersom jag nu drömde hemska saker så måste det ha påverkat mig psykiskt. Skitdröm! Som tur är så har vi den obligatoriska lektionen nu från kl 13 så jag har inte missat allt vad gäller skolan idag. Något måste jag väl ändå få gjort.


Adios amigos ♥

Lahku noc ♥ moje.


Vem hade kunna tro det

Tänk er bara några år tillbaka. Vem hade trott att "vanliga" människor (dvs inte kändisar) skulle kunna tjäna pengar på att skriva någon form av offentlig dagbok (blogga) och bli kändisar för den delen? Det är faktiskt helt fantastiskt på hur mycket pengar man kan dra in genom sin blogg! Vilken grej det blev! Observera att detta inte är fallet när det kommer till min blogg, just so u know.

xxx

Coca Cola zero


Jag vet att många tröttnat..

MEN det har poppat upp ännu en ny gratissida. Förstår egentligen inte varför det är så hemskt med gratissidor!? Visst det är lite jobbigt när alla vill värva en man man kan ju bara avstå om man vill. Jag gillar gratis så jag blir medlem. Fick för ett tag sen ett presentkort från Gratismakeup.se och då hade jag samlat ihop poäng genom att logga in, besöka hemsidor och genom att värva några enstaka personer. Det tog ett halvår att få ihop till ett presentkort men vad gör det? jag fick 250 kr på Åhlens.. GRATIS! Halleluja moment! Nu skulle jag iaf tipsa om en ny sida  Gratisskor.se. Bli medlem nu och få ihop till ett par skor lagom till våren! Hehe.. Så nu har jag tipsat er om det! Det skadar ju inte.


Ciao!

090916

Sen morgon. Kom helt enkelt inte upp ur sängen. Så är det när man inte lägger sig i tid. Måste röra på mig..


Ha en bra dag!


R I P


Hey mr Dj keep playin that song for me..

Igår när jag och S gick in på ZARA så spelades Mr Dj av Backstreet Boys. Jag kan inte sluta förvånas över hur man än idag kan varenda låt utantill! Ja, jag älskade dem när jag var i den där åldern. Det var som att åka bakåt i tiden när man gick runt där och kollade kläder medans man sjöng med i låten. Nostalgitripp.

Vilket pojkband var din favorit under hela den där vevan då det var pojkband som gällde?


Sådär ja..

Nu ligger ännu en ny header uppe. Det blev lite ändringar.. la till två bilder till och gjode alla bilder mindre. Det blir lite mer diskret såhär. Folk behöver ju ha mig right up in the face varje gång man går in på bloggen. Jag tycker det blev fint. Kanske för gulligt då jag ver ute efter en mer stilren och seriös look på bloggen men jag kommer inte ifrån det där gulli gulliga. That´s just the way I am ;o)

 

 


Vad tycker ni?

Nu var den nya headern uppe. Vad tycker ni? Går den an? Jag älskar ju som sagt den gamla men jag gillar den nya också.. Här kommer oförmågan at bestämma sig igen.. Den nya är mer personlig tycker jag. Den får stå så länge. Jag ska lägga till fler bilder tänkte jag så den är bara tillfällig.

Den gamla:
Den nya:


Good morning sunshines!


Har ni sett vilket fint väder det är ute? Visst, det är kanske inte så varmt men himlen är blå och solen skiner i alla fall. Ska ta en fika i solen sen och kolla läget. Pysslade med att få ihop en ny header igår. Det tog ett tag för jag kunde inte bestämma mig hur jag skulle ha den och sen när jag ville ladda upp den här så lägger mitt internet av! Haha, helt sjukt dålig timing. Nu tror jag att jag hunnit ångra mig ang headern men jag lägger upp den nya så länge.. Men först frukost!


Min frukost någon gång på 1980-talet.


Ny header

Funderar på att byta till en ny header. Tycker denna verkligen ÄR jag men ör samtidigt sugen på något nytt.. Kan ju alltid byta tillbaka till denna om saknaden blir för stor.

Ska strax ladda upp headern som jag knåpat ihop..


Veligt värre

Idag efter skolan möte jag upp Senci. Vi skule fika och äta lunch. Först visste vi inte vart vi skulle gå och när vi väl bestämde oss för att ta en kaffe först och äta sen så hann vi ångra oss när vi väl stod i kön på Da Matteo.. så vi gick för att äta sushi först. Utanför sushistället säger S ".. eller ska vi äta något annat?". Vi stod där i minst 10 min och funderade över om vi skulle äta nudlar, sushi eller indiskt. Vi uteslöt indiskt och bestämde att vi skulle singlade slant om sushi eller nudlar. Snacka om att man har problem med att göra ett val! Slanten bestämmde att vi skulle äta sushi och då bestämmde vi oss för att vi äter nudlar istället. Halvvägs dit betämmer vi oss för att "vi tar bara en kaffe istället" HAHAHA! Waste of energy! Det här är bara kortfattat, det var mycket veligare i verkligheten så ni kan ju bara tänka er scenariot. Hade bara någon av oss haft liiite lättare att bestämma sig så hade det varit ett stort plus men ibland är vi så lika, jag och S att det är för roligt. Har säkert att göra med att vi båda är vädurar i horoskop.. eller? Vi borde starta veliga klubben. Wanna join?

 
S som velar.. och så jag då.. cute an kissable.. and unable to make any choice sometimes.

Beauty is in the eye of the beholder


Morgonstund har guld i mun


Fy fan vad gött att vakna tidigt! Tvätten snurrar i maskinerna, jag har ätit frukost och nu sitter jag har och ska gotta mig i att läsa bloggar och blogga själv..


God morgon så länge!


If there is such a thing

The perfect life - Is it visual, material orheart and soul? .. is it possible to have a piece of everything?

Lycka


Livet!


God morgon


It´s not logic..

It´s LOVE!


Tempo tempo

Jag behöver mer tempo i mitt liv! Tänker mig hur det skulle vara om man bodde nånstans där tempraturen var het just nu och gatorna kryllade av människor.. någonstans där man levde. Jag blir så lung och laid back här hemma.. känner mig inte det minsta driven. behöver en inspirerande miljö.. en miljö där jag känner igen mig själv, där jag är den jag egentligen är.

Mitt indiannamn

Jag: Vad skulle jag heta om jag hade ett indiannamn?
A: Flummiga vinden

Jag hade inte kommit på något bättre själv! :oD


Sometimes love comes around and it knocks you down


KNOCK YOU DOWN


Oldie

Ibland undrar man hur gammal man är egentligen!? Imorse kunde jag knappt gå på mitt högra ben. Det känns som om jag haft kramp i vaden eller så är det nån form av träningsvärk som satt sig där så att jag måste halta. Kan det vara pga att jag hade klackar igår när jag var ute med tjejerna? Mycket möjligt. Det skulle inte förvåna mig. Så denna morgon kände man ju sig lagom ungdomlig. Haha, helt sjukt ju. Detta hindrar mig dock från att gå på stan vilket har sin fördelar i sig. Jag kommer vara hemma och umgås med min kursbok istället. Det är alltid nått.


Laters


Mer skratt åt folket

Idag har jag skrattat så att jag gråtit. Minns ni när man var i den åldern då man ofta fick skrattanfall utan att någonting egentligen var riktigt sååå roligt. Jag var på stan med A idag. Vi gick runt i butiker och kunde knappt tro vårar ögon.. så mycket tråkiga kläder så att det inte är sant! Efter mycket hopplöst letande var jag sådär trött som man bara kan bli av att ha sett alldeles för många plagg, övertrött helt enkelt. A provade en tröja och nät hon frågade hur den var fick jag mitt skrattanfall. Jag kunde inte sluta. Blir lite glad bara av att tänka på det. Fy fan vad skönt det var att bara skratta sådär utan speciell anledning egentligen. På vägen hem fortsatte skratten då vi spånade på en grej och kom på de mest konstiga grejerna. Ett gott skratt måste förlänga livet för jag kännde mig som pånyttfödd. Nu låter jag helt frälst men jag ville egentlige bara berätta om min lilla skrattfest idag och påminna er om att skratta mer och oftare gott folk! Fejkskratt räknas inte, det ska vara från hjärtat!Natti natt♥


Tobaksfria butiker?

Vad tycker ni om det? Vill ni skriva under på det så klickar ni här för att komma till hemsidan där ni också kan läsa mer om kampanjen.


Peace!


Welcome Shanghai!

Ja ser att jag fått besök från Shanghai här i bloggen. Någon som råkat snubbla in här (såg att det var för att jag nämnt FML sidan i något inlägg och så blir min blogg länkad via någon sökmotor i Kina). men det skadar ju inte att säga hej hej ändå så..

Hello Shanghai and welcome to my blog!

:o)

Fantastico!

Vilket underbart väder vi har här i Göteborg idag! Fantastico! Har haft föreläsning från 9-12 så visst förtjänar jag en fika i solen nu? Hade visserligen satt mig och fikat ändå!Ha det underbart!


Puss

Just nu i Zenica..

Spelas matchen Bosnien-Turkiet. Det står 1-1... Jag kan tänka mig atmosfären där nu. Det är något alldeles speciellt när matcherna spelar där, i Zenica. Underbar stämmning! Önskar jag var där nu!


Heja heja heja!

Yeah baby yeah!!!

Dessa borde man ju haft i sommar! Med en snygg snorkel till så klart!


Mer sommarbilder

Från Split åkte vi färja över till Ciovo/Slatine. Civo är ett litet och lungt ställe. Det finns några restauranger och cafén men inga uteställen så där kan man inte annat än vila upp sig. Vi hade det underbart. Vi ska definitivt dit igen!Kristallklart vatten


Vi var där för knappt två veckor sen, dvs mot slutet av säsongen så ni ser hur tomt det var på stranden då. Kändes som om man var på en privat strand. Underbart!


/♥

 


Gosigt

Ringde min älskling ikväll eftersom hans internet inte funkade och vår träff på msn uteblev. Jag tycker att han kunde vara här nu och pyssla om mig när jag är förkyld. Det var mys att prata lite. Jag pratade visserligen en massa.. My loss, det var ju jag som ringde= jag som betalar för varenda uttalat ord.
Imorgon är det föreläsning på schemat så förkyldningen får gärna försvinna under natten. Jag har varit duktig och läst kurslitteratur, "Vetenskapsteori för nybörjare". Intressant och lättläst bok för en gångs skull.

Nu ska jag dricka en til kopp salvia te (mitt mirakelte) och krypa in under täcket och en massa filtar. Jag ska verkligen gosa ner mig i sängen.


God natt, sov sött!

Del 2Trevlig överraskning

När jag kom hem i lördags hade min ena orkide blommat medans jag varit borta. Ni anar inte hur länge mina orkideer bara varit två pinnar som vägrat blomma.. som om bara för att jävlas med mig! Men nu så.. Titta vad fin!


Damn you förkyldning!

Okej, jag håller på att bli förkyld? Inte bra. Ligger i sängen med min kurslitteratur och hoppas på att jag ska krya på mig. Hellre hade jag promenixat i det behagliga vädret men men..


Laters!

Tisdag

Idag känns det som om jag hur mycket som helst att välja mellan att göra. Saker som ska göras och ärenden som ska fixas men som alltid när listan på saker som bör göras är lång som vet jag inte i vilken ände jag ska börja. Att jag vaknade helt täppt i näsan gör inte saken bättre. Vill inte bli sjuk. Det är sånt slöseri med tid. Nej nu är det dags att börja dagen.. en kaffe kanske? Det är iaf en ände att börja i.


Carpe diem ;o)


Sommarbilder som värmer


Nu ska jag sova och drömma om stranden, havet.. livet!

Natti natt! 


Gott och nyttigt!

Sitter och avnjuter min nyttiga middag. Blir ni också glada av att äta nyttigt? Bara tanken på att vara snäll mot sin kropp gör mig på bra humör.


Charlie bit my finger!


Söööt!!!


God morgon!

Så var man officiellt hemma. Känns skönt. Tråkigt att min älskling inte åkte upp med mig men det får bli en annan gång. Igår var min första dag här hemma efter att ha varit borta hela sommaren. Dagen började väldigt hurtigt, jag var ute och sprang (lika bra att börja på en gång) och sen spenderades dagen med min kära vän A. Fika, promenad,lunch, promenad, tedrickande hemma hos mig, underhållning på youtube, middag och lite mer youtube. Nu sitter jag här och påbörjar dag 2 hemma. Började med att slänga in lte tvätt i maskinerna så även denna morgon är jag duktig. Idag är det även min första föreläsning denna termin så efter mina skoldag så ska det köpas colllegeblock och sånt som behövs.


Ha en bra dag!


Skrattkramp
Äntligen prickar

åååååååååååååååäääääääääääääääääääööööööööööööö!!!!!!!!

Jag är hemma :o)

Off I go..

Det har med att ladda upp bilder far jag skjuta pa for det gar inte alls trots ihardiga forsok.. Det far bli nar jag kommer hem till Sverige och Goteborg istallet.. Da blir det en massa goodiebilder :o) detta blir narmare bestammt pa sondag. Yes, annu en laaang resa hem vantar mig. Mer av mig nar jag ar chez moi!


Ha det bra sa lange!


Puss&Kram

Laddad

Hej hej, Sa var man tillbaka i Zenica. Det blev 4 dagar till vid havet i Čiovo (vid Split) for var del. Nar jag skot upp min hemresa en vecka sa kande jag att jag inte kunde vara kvar i stan sa vi gjorde en crazy och drog till havet igen i nagra dagar. Underbart! Nu kanner jag att jag laddat batterierna en aning for hemma vantar skola och en massa annat som stressar en men jag forsoker verkligen att inte stressa.. Inget ar vart ens halsa, eller hur? Allt annat loser sig till slut. Ska forsoka bjuda pa nagra bilder farn havet om jag lyckas ladda upp dem. Internet ar hur segt som helst just nu men jag ska gora ett forsok. PUSS! ps tackar mina trogna lasare som kikar in varje dag trots kass uppdatering!

RSS 2.0
Test