Mile Kitic & Sejo Boy

Det blev ingen konsert i Malmö för min del. Gick och såg Mile Kitic & Sejo Boy i fredags här i göteborg istället. Jag blev positivt överraskad av de båda. Härlig konsert verkligen! Lite folk var det men det gjorde att det blev en mer personlig atmosfär. Jag gillade det! Jag trodde Mile och Sejo var sådär dryga men det visade sig att jag hade FEL! Nu är det bara all love! Här är en bild med Mile.. de andra blev inte som jag ville ha dem.. det var inte min dag.


"Folkasi" ;)


Kemal Monteno & Sasa Matic

Funderar på att åka och se Kemal Monteno & Sasa Matic i Malmö.. Någon annan som ska dit?

/♥

 


Dagens bild

Snön ställer till det en hel del dessa dagar. Såg denna cykel igår och tänkte på hur man själv skulle reagera om man ställt cyklen någonstans och så kommer man dit på morgonen och ser den såhär.. hehe. Taskigt!


2/4 :)

Japp, nu är datumet satt! Den 2:a april kommer Zeljko till Göteborg. För er sm inte vet vem det är så lägger jag upp ett klipp nedan från Eurovision-sammanhang.. för att friska upp ert minne.


Någon mer som längtar?

Zeljko Joksimovic med gäster. Snart.. Längtar!


Info: kaponi.com


I brist på festligheter

Kikade runt bland bilder och här är en från nyår. Jag gillar tomtebloss ja :) Maximal partyfaktor minsann! Ja ni ser själva. Önskar jag hade tomtebloss nu. Eller jag tror jag har det :D


Jelena Karleusa - Insomnia

Lite balkanröj såhär på lördagskvällen! Min favoritlåt för tillfället.

 


Det snöar

Lyckades inte fånga snöflingorna som jag ville på bild men ändå. Ni som har missat att det snöar ute.. så här ser det ut :) 




Boooooring!

Jag är uttråkad! Riktigt ordentligt. Varför är jag inte ute? Är ganska pank men käner inte för att gå någonstans heller. Man borde ha haft en mysig tjejkväll men nått glas vin. Lite har jag ändå fått gjort denna kväll. Jag har färgat håret, fixat med fotbad och ansiktsmask. Ett litet mini-spa. Hade btw varit trevligt att åka til Budapest och gå på spa där.. det jag egentligen vill är att bara åka bort. Och så vill jag bara bli klar med den här skolan. Suck! Men som det ser ut nu så blir jag inte klar nu i sommar utan först till hösten. Jag räknade fel helt enkelt. En annan grej är det här med bloggandet. Jag måste börja ha mer bilder til mina inlägg. det ser ju trist ut såhär. Mycket som ska göras. Det blev ett gnäll-inlägg det här. Najs najs :p


Aloha!

Vinterlandskap

Minns inte när snön låg kvar så länge i Göteborg. det brukar ju alltid bli slaska dagen efter att snön fallit. Nu har den legat kvar ett bra tag. Jag klagar inte för det är mysigt och romantiskt när man sitter inne i värmen och bara tittar ut genom fönstret. Igår var det visserligen fint promenadväder så jag var ute och gick medans snöflingorna föll sådär filmaktigt.


Ha en mysig dag



Kaffe för själen

Har precis druckit bosnisk kaffe. Det är något speciellt med det. Hela ritualen får mig att må bra. Dessutom är det ögongodis på ett speciellt och genuint sätt.



Ha en underbar dag!


Varför?

Varför är det för det mesta blåsta eller de som låtsas vara blåsta som får uppmärksamhet och är de som är våra kändisar/stjärnor/förebilder etc? Är man motsatsen så är mankanske bara tråkig eller vad vet jag. men jag vet att jag hade gärna hade velat höra och se mer intelligenta människor på TV. What´s up med att idiot-TV? Är det det folk vill se? Jag tänker bara på en viss realityshow när jag är inne på dessa tankebanor. Hela konceptet är ju att få folk att framstå som helt väck.


Piiiis and löööv! vet att det inte stavas så ja ;)


Varför?

Varför är det för det mesta blåsta eller de som låtsas vara blåsta som får uppmärksamhet och är de som är våra kändisar/stjärnor/förebilder etc? Är man motsatsen så är mankanske bara tråkig eller vad vet jag. men jag vet att jag hade gärna hade velat höra och se mer intelligenta människor på TV. What´s up med att idiot-TV? Är det det folk vill se? Jag tänker bara på Big Brother när jag är inne på dessa tankebanor. Gillar inte det programmet alls. hela konceptet är ju att få folk att framstå som helt väck.


Piiiis and löööv! vet att det inte stavas så ja ;)


Frågor

Jag fyllde i ett frågeformulär härom dagen rörande ens sminkvanor, vad man använder för produkter etc. En av frpgorna var "har du en sminkfri dag?" och "Vem får se dig osminkad på din sminkfria dag?". Jag svarade JA på första frågan och sen svarade ja att vem som helst fick se mig på min sminfria dag. Nu tänkte jag ställa samma frågor till er och lägga till.. "Är det så hemskt att låta andre se en så som man faktiskt ser ut på riktigt?"


Boost your confidence

Ibland måste man göra små saker för att boosta sitt självförtroende en smula. Då mår man bra :)


Ha en fin dag!

Dagen till ära..

Har jag startat ännu en blogg. En smyckesblogg. Jag har länge velat pyssla med att göra egna smycken så för någon vecka sedan fick jag äntligen igång mitt lilla projekt. Jag kommer allt eftersom jag gör nya smycken lägga upp dem på bloggen där ni kan köpa något litet smycke om det faller er i smaken. Kommer ha en tävling där jag lottar ut ett smycke inom kort men ni kommer få reda på det här i bloggen när det är dags. Om ca en vecka.

Kika in på min smyckesblogg Smycken by Belliss genom att klicka HÄR!


Since 14.02.2006

Idag är det 4 år sedan jag och D blev tillsammans. Den senaste tiden har jag bara kännt irritation trots att han varit hur söt som helst mot mig. Jag har mest varit kall tillbaka. Varför? Jag vet inte själv. Jag känner att jag är arg bara.. Kanske är det frustration över att vi firar 4 år som ett par men vi kan inte fira den dagen ihop. Jag är här, han är där. Man blir trött och ledsen på hela den här gejen med långdistans ibland men det finns inget bättre alternativ just nu. Att ge upp är något jag absolut inte tänker göra.


Grattis till oss och ha en fin dag i kärlekens tecken!


 

Typiskt!

Jag borde läsa i en bok som heter "Theories of nationalism" för min hemtenta men istället läser jag Jenna Jamesons biografi "Att älska som en porrstjärna". Haha. Typiskt.


Alla ♥-dag

På söndag är det alla hjärtans dag. Det är det alla pratar om och bloggar om för den delen. Som med alla speciella "dagar" så tycker jag att vi ska fira kärleken mer ofta, utan anledning. Det gillar jag. Ni som häng med mig från början här i bloggen vet att jag och min kille blev tillsammans just den 14:e februari. I år blir det 4 år sedan vi blev ihop. Inte illa va? Dock har vi ju spenderat mer tid ifrån varandra än med varandra så 4 år låter mer än vad det är. Men så är det med distansförhållanden. Det är såklart tråkigt att vi inte får fira vår årsdag ihop i år heller men det kommer ändå vara en speciell dag då tankarna med all säkerhet kommer ta mig 4 år tillbaka i tiden.. den där kvällen då vi blev ett par.





Blablabla

Jag är lite dålig på att uppdatera min blogg här. Sorry! Mina balkanläsare kan kika in på min blogg som jag har på den Bosniska bloggportalen. Måste erkänna att jag tycker att det är lite roligare att blogga där. Har haft mer flyt. På söndag öppnar jag ännu en blogg här på blogg.se där jag kommer lägga upp det jag pysslat ihop :) Håll utkik! Sen ska det bli mer flyt i denna blogg också. Jag kan ju inte överge min första (blogg).

Natti natt på er


Come together

"Snowflakes are dinty and fragile, but look what they achieve when they are connected!"


          

Smygtitt

 


Snart ska jag börja skapa

Nu har jag laddat ner Picasa igen. Dags för en ny design till bloggen. Dock har jag ingen ork att pilla med det nu så det får vänta lite..


Sådär ja

.. Nu sitter jag äntligen och skriver på min laptop här. Den kom med buss igår. Den fick hemlängtan där och stack ner en sväng till Bosnien, hehe. Jag klarade mig utan dator och internet hemma i 2 veckor så nu när jag vet att jag får mer vettiga saker gjorda n'r jag inte har dator så ska jag vara stenhård med att hålla nere tiden jag spenderar vid datorn. Inget mer slösurfande! Slöseri med tid. Bättre att göra annat och sen får jag sitta vid datorn när jag ska blogga. Det är ju superviktigt :p ja ja.. Nu ska jag ta ett bad!


Laters!


So true!

"Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new."

-Henry David Thoreau


Blame the busdriver

Min laptop åkte tillbaka till Bosnien förra veckan. Håller tummarna för att den kommer nu på lördag!


RSS 2.0
Test