Dagens citat

“The things you own end up owning you.”


Koncert

Sljedeci koncert je Kemal Monteno & Sasa Matic! A nece biti u Gbg :( Why? Hajmo u Norrköping.. ko ide samnom?


Koncert

Sljedeci koncert je Kemal Monteno & Sasa Matic! A nece biti u Gbg :( Why? Hajmo u Norrköping.. ko ide samnom?


Inget dator

Den glömde jag i bussen. Klantigt :p På lördag får jag den så då börjar jag blogga som vanligt igen. Tills dess får det bli nått inlägg då och då..

Puss.

Grrrrrr

Har beställt denna fräsiga bikini fran H&M. Visst är den grrrrr! Längtar efter sommaren.. jag i bikini :) stranden, havet..  Bara någon månad kvar.. Det skadar inte att börja planera eller shoppa bikinisar right? Måste ju ha något att se fram emot dessa trista vinterdagar.Fiffig förvaring

Det finns en hel del riktigt praktiska grejer.. gäller bara att hitta dem. När jag klickade runt pa eleven.se fann jag denna fiffig BH-förvaring! Läs mer om den här.Ciao!

Måndag - uppdatering

Jag skulle ha åkt hem i fredags men förlangde min vistelse här i Bosnien med en vecka. Har ingen lust att åka hem denna fredag heller men jag måste.. skolan väntar. Min tröst är att jag har ett pyssel-projekt som jag länge velat påbörja. Jag har beställt grejer fran två olika webshoppar och pakten kommer lagom till min hemkomst. Vad det är for pyssel får ni veta så snart jag kommit igång. För någon minut sen så bestallde jag även grejer från H&M. Inget som inte lär finnas i butik men ibland ar det bara mysigt att hämta ut paket. Behöver mys-grejer för att inte deppa ihop när jag kommer hem.


Puss ♥

Skodilemma

Har kikat pa dessa skor några gånger och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om dem.. Detaljerna är ganska fräsiga och de är i skinn men är det love? Köpa? Vad tycker ni?


"The Hangover"

Såg denna film härom kvällen. Sjukt galen komedi! Har ni inte sett den än tycker jag ni ska göra det! Betyg
: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥/5


Disney´s DH
14:e

♥ Den 14:e nästa månad firar jag och älsklingen 4 år som ett par!


Sex

På frågan om vad ni skulle vilja att jag skrev om här i bloggen fick jag en kommentar. Misstänker vem den är från ;) Hur som helst så var önskemalet sex. SEX SEX SEX SEX SEX! sådär. Inte så juicy men det duger tills vidare ;)


PUSS!Voff voff

Jag har aldrig velat ha husdjur sådär värst mycket.. det är ett stort ansvar.. men kanske om man skaffar en liiiten hund? Same shit, different siza va? Denna bilden får en att drömma iaf..


Sötaste!


Bloggen behöver fräschas upp!

Jag känner att jag behöver en nystart har i bloggen. Ny design är lösningen.. måste ladda ner Picasa igen så jag kan göra en ny header. Finns det något ni skulle vilja att jag skrev mer om? ...

 


Nyårafton - Bilder

Här kommer bilderna fran nyår. Lite sent men bättre sent an aldrig..

 

Ingen nyårskoncert i år :( fattigt. Recession my as!

 

Vi såg till att det smällde ordentligt ändå :D

 

Rafal! Wohoooo...

 

Tomtebloss is the shit!

 

Mitt lilla minifyverkeri

 

E & D

 

Peace out i ruke goreee!

 

The bar is on fiiiire!

 

Tjejen som stod brevid :)


Bira bira bira bärs bärs bärs..

Jag är inget fan av Markolio men en eller två.. eller tre öl sitter fint ibland.. som nu :)

Mumsigt

Vill bara läska er med denna läckra fruktsallad jag mumsade i mig igår :)


BTW

Trots att min uppdatering varit kass den senaste tiden sa visar statistiken att den lilla skara som laser min blogg tittar in trots allt. Tack ska ni ha!
Thailand..

verkar vara vinterns resemal for stjarnbloggerskorna. Bade Kenza och Foki valde att aka dit och nu tipsar blogg.se om annu en bloggerska pa blogg.se som man kan folja pa hennes resa i Thailand.. antagligen en slump men ville bara papeka detta.

...


RSS 2.0
Test