Bara en tanke

Att Ricky Martin kommit ut med att han är homosexuell finns att läsa lite överallt och även här som ni ser. Jag tänkte mest på en sak. Om det nu är så himla accepterat att vara gay eller om man strävar efter att det ska vara så förstår jag inte varför man gör så stort väsen av det? Det är ju inte så att man läser i tidningarna om att kändisar kommer ut med att de är hetrosexuella. Det är en sexuell läggning. Varför så mycket stoj kring det? Det bidrar ju bara till att det blir något som är udda och avvikande. Här i "vår värld" tycker vi att det är helt normalt att vara gay men det blir ju ändå ett jäkla ståhej kring en person som kommer ut med att han eller hon är gay. Tycker det är lite av en paradox. Tål att tänkas på. Jag kan ha fel men detta är bara en tanke jag fick.


Hej svejs!


To be able to love others you need to love yourself


No more drama

Var på kalas idag. Teparty hos S. Mysigt var det. Ser fram emot att fylla år själv nu.. och ha kalas såklart! Ingen 25 års kris här inte :) No more.


Bring me back to life

Behöver jag ens säga att jag längtar efter att våren ska komma på riktigt!? Är antagligen inte ensam om det. Kom nu vår så vi kan packa ner våra vinterkläder i en banankartong.

Ha en fin dag och tänk på att våren snart är här när det känns lite jobbigt med att det är grått ute.

 


Vacker

Denna vill ja ha! Vet inte när den kan komma till användning (röda mattan) men jag vill ha den! Den är vacker!

 


Shine on me!

Solen är framme och genast känns allt bättre!


Funderingar

Det blir att jag skriver här alltmer sällan. Det beror nog på att jag inte har någon lust att skriva. Funderar på att sluta blogga här. Tycker blogghysterin har blivit såpass omfattande att det nästan känns fel att ha en blogg. För mainstream.. inget speciellt med det och det ska helst vara så ytligt som möjligt. Jag gillar inte det. Samtidigt har jag haft den här bloggen i tre år nu och det skulle nog kännas konstigt att överge Belliss blogg men vi får se hur det blir. Man behöver inte uppdatera varje dag ju. Vi får se som sagt. Känns som att det händer mycket med mig på senare tid samtidigt som det inte händer mycket i mitt liv. Får hoppas att detta är någon sorts mognadsprocess. Var förbi stan idag och åt lunch med min mami. Jag som brukade kunna gå runt på stan varje dag förut klarar knappt att vistas där längre.. det är bara stressigt.. folk bara går runt, handlar.. det mesta som pågår känns ganska meningslöst. Kanske bara jag som är trött på det och allt som verkar meningslöst. Kanske finns det en mening med allt..? jag vet att jag måste finna det som ger min tillvaro mening och det är tyvärr inte ett par nya skor eller ett nytt plagg i garderoben. Just nu känner jag mig mest vilse men den som letar efter en väg att gå finner den oftast, eller hur?

 


RSS 2.0
Test