In loveland

Hej hej, tankte bara skriva lite har.. Resan gick bra. Vi var framme runt halv tio pš kvćllen i lordags. Jag fann en ny van pa bussen. Annu en tjej som var pavag ner till sin pojke i Bosnien :) alltid lika trevligt att traffa tjejer i samma sits som en sjalv. En annan positiv grej var att alla pa bussen hade 2 saten var for vi var bara 19 resenarer :) det hander inte ofta, att det inte ar helt fullt pa bussen men ibland far man ha tur. Anledningen var Bajram.. inte manga som vill spendera hogtiden i en buss men vad gor man inte for karleken. Nu ska jag tillbaka till en varm kram!


Puss.


Mubarek dane vam zelim!

Danas je Bajram narode. Nisam ja zaboravila nego cestitka zasluzuje posebno da se napise. Svima vama kome je praznik zelim Kurban Bajram Mubarek Olsun! ja cu da slavim prva dva dana Bajrama u busu. Nadam se da ce neko imati baklave sa sobom :)


Meni sretan put, a vama ostanak :)

Sitter och äter frukost. Är sådär nervös inför resan så jag tvingar i mig frukosten för annars kommer jag bara må dåligt sen på bussen om jag inte ätit något. Längtar efter att bara få sätta mig i bussen för det är först då jag kan slappna av. Om jag har glömt något så är det skitsamma när bussen börjar rulla.. så länge passet är med såklart. Annars har jag en tendens att behöva shoppa allt innan varje resa och denna är inget undantag men jag har inte haft lust att gå på stan just för att min inköpslista är alldeles för lång. Nu innan avgång så blir det 2-3 h shopping. Sista minuten. Mhm. När det gäller inköp så har jag inte tid att vela. "Ska jag köpa eller inte köpa.. bla bla bla".. orka med mig själv i sådana lägen. Min resväska är redan i en box i bussterminalen. Jag fick ryck igår och skulle absolut ta min väska och låsa in den i en sån där box så att jag slipper släpa på den nu på morgonen. Istället har jag helt plötsligt mer handbagege. Typiskt, haha. Men jag ska låsa in det också så att jag kan strosa runt bland affärerna i lung och ro. Dricker kamomillte nu.. det ska vara lugnanade. Orka stressa mer. Helt onödigt egentligen. Att man aldrig lär sig. Det enda jag behöver är mitt pass. Allt annat går att fixa. Att jag beter mig som om det inte finns affärer i Bosnien är också onödigt men jag tycker inte om att gå och shoppa där nere för jag är på semester och shopping gör mig trött så jag älskar att inte känna "Oooh, jag måste in på H&M och kolla.. och sen in dit och dit och dit också", underbart att slippa det faktiskt. Nu ska jag röra på mig innan stressen får ett grepp om mig..


Här kommer min reselåt. Kunde inte låta bli. Varför skulle jag egentligen? Opaaa. Eto meee!
:)


Nu ska den spelas på repeat stt antal gånger!
Love


Put me zove moram pociiii..



Jutros sam putem pjevusila..


God morgoooon.. eller? ja juste, alla sover..

Ni har aldrig sett mig uppe såhär tidigt. Nej, jag minns inte när jag varit uppe vid den här tiden.. och då har jag varit uppe sen 05.30! Detta ska vara den effektivaste dagen på länge, det måste den.


Som utlovat..

bild på klänningen. Fick inte till någon bra helkroppsbild så det blir bara en del av klänningen ni få se.. men visst ser den finare ut än på bilden jag hade från modevisningen? Den är så romantisk. Inte den stilen jag egentligen är ute efter men jag kunde inte motstå den.



Nu ska jag däcka. Är så sjukt trött. En lång dag väntar imorn.


Tråkigt

Jag vill lägga upp bilder på bloggen. Det ser så tråkigt ut med bara en massa text men jag orkar inte fixa med kabeln och kameran. Ikväll kanske.. Måste springa nu..


papaaaa!

Fixardag

Tvättar och fixar här hemma. Känner mig redan sliten och sönderstressad. Har imorgon också och sen på fredag så rullar jag söderut. Antar att jag inte får mig någon ordentlig sömn förrän på söndag.. Är ju framme först på lördag kväll.. *gäääsp* Nä nu måste jag fortsätta med mina houswife-sysslor :)


Laters..

Blossom dress

Klänningen jag köpte idag. Bilden gör den inte rättvisa. Den är mer cerise och mycket finare. Ser ganska ful ut på denna bild faktiskt.  Ska fixa bilder imorn så ni får se och bedöma om det är en keeper eller inte. Nu ska jag sova.. natti natt.




Shopping

Idag köpte jag en klänning att ha till våren/sommaren. Jag har ju en inköpslista.. varför kan jag bara inte följa den? Jag är hur som helst nöjd med min nya fina klänning :) Sånt som man måste ha är ju inte skoj.. byxor, tjocka strumpbyxor, nån tröja.. booring.


En uppskattad tid

Ibland räcker det att höra en låt för att tankarna ska ta en bakåt i tiden. Den här låten var en hit för några år sedan då jag bodde i Paris.. jag och min mami. Den spelades på radion och när jag hör den så känner jag nostalgin komma krypandes. Det var en fin period i mitt liv (inte för att det är illa nu..) och jag önskar att man hade uppskattat det mer DÅ. Tyvärr värdesätter man saker mer först senare. Hade kunnat skriva ett jätteinlägg om detta men det får bli en annan gång.


Pour mami


Far away

Min vän är på Nya Zeeland.. idag var hon även på min blogg så här kommer en hälsning..

Vet att du har det toppen där nere men Göteborg saknar dig! Pussar.

Jag har..

tvättat sen 12.30. Äntligen en produktiv dag. Jag ska alltid tvätta ALLT innan jag reser bort. Förutom kläder så har jag tvättat kuddar, täcken, sängkläder.. Måste boka in en till tid innan fredag för jag har tvätt kvar. Känns som att jag kört ett träningspass. Bra grejer. Nu tänkte jag hinna med en snabb shoppingrunda. Ingen tid att förlora!


Pussar!

På rosa moln

Happy in love ♥

Dagens outfit: Pyjamas? igen?

Sitter här och funderar på hur oinspirerad jag är. Vitaminbrustabletten brusar i ett glas framför mig. Är inte riktigt säker på om jag ens får i mig några vitaminer på det sättet men jag kan ju hoppas. Inte mer än så. Mer inspiration än vitamin antar jag i och med att jag verkar bygga detta inlägg kring en brustablett. Hur som helst så är jag nästan helt frisk. Hostar till ibland och är täppt i näsan lite tilll och från. Funderar över om jag bör hålla mig hemma en dag tilll? Vi får se. Jag har stuff to do inför resan och jag vill sätta igång med allt nu! Har gått runt i min pyjamas i 2 dar nu.. suck. Rastlös? Ja. Nu ska jag koka te.. det är min enda plan än så länge..


Hej så länge!

Ya Salam

Har Nancy abstinens. Var ett tag sen jag hade med henne i bloggen. Det börjar bli ont om videor som jag inte lagt ut här.. men några få finns kvar :)


Nästa fredag

Ny nedräkning börjar idag: En vecka kvar till ♥

Romantic

Underbart romantisk klänning av Sarah Seven. Finns fler. Jag vill ha! De kostar en slant men då får man dem skräddarsydda. Tänk en klänning som är skräddarsydd. Omg. Sa ja att jag ville ha? mhm.


Tummen upp!

God morgon! Det är ungefär runt den här tiden på dagen som jag stiger upp de senaste dagarna men som känt så är sömn den bästa medicinen när man är sjuk. Hostar inte längre som en gammal rökare. Kunde gå och lägga mig på kvällen utan världens hostanfall. Framsteg. Nu är jag ist täppt i näsan men det är bättre än att hosta. Ska hålla mig inne idag också. Tråkigt men det är lika bra att bli helt frisk innan jag ger mig ut och börjar fixa inför resan som inte blev av idag.


Laters


Like I´ve been smoking for 100 years

Idag har absolut inget produktivt skett. Jag har sett på mer Tv än vad jag gjort de senaste året sammanlagt. Men man måste hålla sig hemma om man ska krya på sig. Jag hostar inte som en gammal rökare längre men jag hostar. Har fått världens magmuskler av det men fan jag vill att det ska sluta nu. Hosdämpande naturmedicin för 150:- drack jag upp på en dag och det lindrade inte någon hosta inte. Gott smakade den iaf. Ska det kosta får det smaka som det så fint heter. Jajamänsan. Klockan är redan 22. Hur ska jag gå och lägga mig när jag inte gjort något annat än suttit framför tV/dator hela dagen. Visserligen har jag gått och lagt mig runt 3 de senaste dagarna.. det är först runt den tiden jag slutar hosta. Wierd. Tröttsamt. Om hostan inte slutar så får jag besöka herr doktorn och se så jag inte har lugninflammation. Hoppas jag slipper det.



Visual distraction

Still sick.. Bosnien ute ur VM-kvalet.. vad mer? Jo jag får skjuta upp mon resa till min love i en vecka :( Men jag ska inte deppa.. inte allt för mycket iaf. Jag finner min distraction i att "fönstershoppa" på nätet..

Såhär ser jag gärna ut på nyår eller på någon annan festlig tillställning. H&M is the shit!



Trebali smo mi u Juznu Afriku :(

I ovaj put prilika koliko hoces al nije se dalo. Sta kaze Ciro Blazevic o utakmicu kojoj smo se svi nadali. --> klikni ovdje! da procitate.


Ciro je legenda..

Prvo pitanje upućeno selektoru bilo je o mogućem odlasku jer je nakon preuzimanja reprezentacije BiH rekao da je to njegov "labuđi pjev".

- Možete mi reći da sam gluh ili ćorav, ali nemojte mi govoriti da sam star. Rekao sam da je ovo moj labuđi pjev, ali znajte da labud može dugo da riče.


Den var faktiskt rooolig :)

Stvarao Bog ljude. Prvo odluci da napravi muskarca, pa ga gleda, gleda i kaze: "Ti si mi ispao ljep, zadovoljan sam". Potom Bog stvori zenu. Gleda nju, gleda i gleda pa kaze. "Eh ti, ti ces se morat sminkati!"

Översättningen..

Gud skapade människan. Först valde han att skapa mannen. Han tittade på mannen och sa: "Du blev ju bra, jag är nöjd". Därefter skapade han kvinnan. Han såg på henna och sa: "Tja, du kommer vara tvungen att sminka dig".



ps hvala samra.

Budav lebac

Dobra pjesma :)


No fun

Fortfarande sjuk :( Hoppas verkligen jag blir frisk till på fredag, annars kan jag inte åka till min love och får ist skjuta upp det till nästa fredag. Hoppas det inte blir så.



Monday night Fever

Fick håret färgat ikväll så nu är jag som ny. Tog ett varmt bad därefter vilket var skööönt. Sen fick jag dock feber
:( why? Jag har ju inte tid med det här. Fan. Jag kände mig sådär trött framåt kvällen.. anade nått sånt här faktiskt men det är kass timing hur som helst.


Ikeahumor


Full rulle

Hej hopp, imorse var det jobbuppdrag som gällde och sen blev det en runda på stan. Går inte på stan så ofta längre (skönt) så nu kollade jag runt lite inför resan. Lite nya plagg ska man ha. Förkyldninge håller i sig.. eller snarare hostan. Sov knappt något inatt för att inte kunde sluta hosta. Inte kul. Men jag har ingen tid för att vara sjuk så det är bara att köra på. Min älskling får ta hand om mig när jag kommer ner till Bosnien om jag fortfarande är krasslig då. Nu ska jag äta något, städa lite och så..


Laters.


L-O-V-E

Ett fint samtal senare med min love på msn så är det nu läggdags. Ska sova så sött inatt :)



Ciro Majstore

Ciro majstoreeeee Ciro majstoreeee.. :) Det är det enda från den där roooliga låten som jag och S har på hjärnan. Vi laddar inför onsdagen då det är revanschmatch för Bosnien! Ciro majstoreeeeeeeee Ciro majstoreee.. Idemo u juznu Afriku!


*hosthost*

Förkyld. Jag som trodde jag kommit undan :(

Portugal-BiH

Matchen slutade 1-0 till portugal. Vilka chanser Bosnien hade alltså. Hur många gånger kan bollen träffa stolpen utan att gå i mål? En massa tydligen. Fan. I slutet av andra halvlek hade Bosnien en otrolig chans. Det blev ett stolpskott och sen sköt spelaren (vet inte vem det var) mot mål igen och där trodde nog de flesta att det blev mål men nej, det blev ännu ett stolpskott! My God! Not fair! Våra blå gula spelare förtjänade ett mål. Så många chanser alltså. Allt hopp på Zenica nu. Hajmo robijasi!


Ska sova nu. Besviken..

Puss.

Ikväll gäller det!

Bosnien vs Portugal

Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovino..

Och så låten vi ska kunna ikväll :) Favorit i repris.





E ♥ D =

3 år & 9 månader :)


Black mamba..

Ili Crna mamba kako se to kaze na naski. Dugo vec cekam da vas upoznam sa novom zvijezdom Renomea.. Ako je ona pjevacica onda sam i ja.


Ovu pjesmu posvecujem Senciju :) I know u like it! haha ;)

Uzivajte!



Vart är musikindustrin påväg? Man undrar.. Underhållande är det iaf :p


Kändisar

"En kändis är en person som arbetar hårt hela livet för att bli känd och sedan bär mörka solglasögon för att slippa bli igenkänd."

-Fred Allen

Lycka

God morgon. Sovmorgon? Absolut! Får man inte tillräckligt med sömn så mår man inte bra så jag unnar mig några extra timmar i sängen nu för jag känner att jag behöver det. Och det bästa av allt, jag får inte dåligt samvete :) Så vad bjuder dagen på för äventyr? Tja.. vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i. Halid spelas flitigt även idag. Jag har en tendens att snöa in på en artist i perioder och nu är det Halid som sagt. Igår skrev jag att nedräkningen kan börja.. och om en vecka rullar jag ner mot Bosnien. Nästa fredag alltså. Wohooo! *lycka*


Fick precis ett sms: Snöar det hos dig?
Jag tittar ut och visst ser jag små snöflingor :) Mys!


Arrivederci


Feels good to have ME back again!

Jag känner att jag mår bra idag. De senaste dagarna har jag mått bättre och bättre för varje dag. Jag kan ju inte må dåligt hela tiden heller.. Men när man mår som värst så känns det som om det aldrig ska ta slut.. den där känslan man har som gnager en djupt in i själen. Usch. Att jag har ett datum då jag åker ner till min älskling har självklart bidragit till att jag mår bra. Har nästan saknat den här inför-resan stressen som sakta börjar ha sin verkan. Jag planerer för fullt och inköpslistan bara växer. Som vanligt så har jag ju inga kläder.. man har ju aldrig nått att ta på sig när man ska resa bort. Typiskt. Dock är min budget riktigt tajt denna gång så det blir ingen överdriven shopping. Ska noga tänka igenom minsta lilla inköp. Hur som helst så är all stress att föredra framför att må som jag gjort de senaste två veckorna. Nu behöver jag mina händer.. har en jätteskål med popcorn här så.. tja behöver jag skriva mer? nä..  :)



MakesMeHappy

Tror jag kan börja nedräkningen nu.. snart är jag där, i en varm och go kram. Snart är jag hos dig :)

Iloveyou

IloveyouIloveyouIloveyouIloveyou I love you

En till bara..

Älskade låten.. den gjorde mig happy!


Börjar dagen med musik..

Man mår så mycket bättre då..

Det blir Halid x3


Me & Halid

Wohoo :) Tycker det är funfun att fotas med våra kändisar!





Bilder från konserten

 


En liten update

Idag mår jag helt ok. Känns bra. Bilder från konserten dröjer ett tag till.. till imorn.. Slikao se Halid samnom :)


Laters.

Ne mogu vise bez tebe

Konserten igår var bra. Halid var bäst! Crvena Jabuka var mys men det var Halid som satte fart på festen. Jag sjöng och dansade och mådde bra. Musik är livet. Nu sitter jag här igen och mår som jag gjort den senaste tiden.. Jag vill bara åka ner till min älskling. Jag känner mig helt tom inuti och jag orkar inte känna så, jag vill inte känna såhär.

Falis mi, trebas mi. Ne mogu bez tebe.

Önskar att du var här

Nocas svjezde pada ce, jedna od njih nasa je
Jedna nosi utjehu ko u snu, voljela bi da si tu.


Halid Beslic & Crvena Jabuka

Ikväll
 


Put me zove, moram poci..

u bosnu :)


I just want you to hold me

Ny dag.. nya tag. Kan dock inte hjälpa att jag känner mig illa till mods. Kom igen nu.. nya tag var det. Suck.

I love you

 


Love is what keeps me going

Idag mår jag bättre. Äntligen en dag då jag inte känner hopplöshet. Hoppas det här är början på mitt nya starkare jag. Igår ringde jag min älskling och bara grät.. det känndes skit igen men han fick mig att må bättre. Jag saknar honom så otroligt mycket! Jag vet att jag kommer att må bättre när jag får kura ihop mig i hans varma kram. Längtar. 


Love.

All that matters

Det finns en positiv sak med att må riktigt dåligt och det är att man inser vad som betyder mest här i livet. Att få vara med de människor man älskar. Det är det enda som egentligen betyder något. Man glömmer ibland bort det.

Keep fighting

Hej,
Jag är inte tillbaka. Känner mig inte som mig själv än :( Det här har varit de svåraste dagarna i mitt liv. Psykiskt iaf. Jag har varit så ledsen, rädd och deppig och ja, allt på e gång och fy fan säger jag bara. Nedaj Boze nikome. Znam da ima gore od goreg i da ovo je ovo prolazno al dok ne prode moja dusa nema mira. Jag saknar min älskling så att det gör ont.



RSS 2.0
Test