Nu ska jag däcka..

Satt och skrev hemtenta heeela dagen igår och nu imorse så gick jag upp kl 07.00 för att sitta och skriva till kl 12.00 då jag maila in tentan! Ni kan ju tänka er hur jag känner mig nu? Kunde inte somna igår kväll heller för jag låg och tänkte på tentan och sen på mig och Dino och alla fina stunder vi haft ihop! hehe.. ja ibland lyder inte hjärnan när man trycker på OFF!
Ska ta och däcka i en timme för sen ska jag till restaurangen och hjälpa till nån timme och så kanske det blir after work med nått glas vin eller så..

Hoppas ni har haft det mindre stressing de senste 24 timmarna!
Pussar!

Przi se srce moje od ljubavi tvoje..

Hajmo narode! hehe..

Prickigt i vår igen?

image321
Det var prickigt på modevisningarna för vår 2008. Det var ju hett nu i vår och somras men det är så sött så det får gärna gå i repris:o)

Inte påhumör..

Är på lite dåligt humör idag.. kan bero på att jag har hemtentainlämning nu på redag och jag har inte kommit så långt så nu får jag stresskriva den igen! Att man ALDRIG lär sig att börja i tid!!! Sen har datorn krånglat och haft virus så jag har mixtrat med det också och bara stört ihjäl mig på hur långsamt internet varit de två senaste dagarna. Kom precis från skolan. Vi satt och hade grupparbete i 4 timmar om den där boken jag skrev om innan, den som handlar om travestiter i Brasilien..
Återkommer sen för nu ska jag kasta ,ig in i WORD och skriva så det ryker! Tja eller nått sånt iaf :op

Bye for now..

Pluggtajm!

God morgon,

Hmm.. det är alltid soligt ute när jag behöver sitta inne och plugga! Förstår inte riktigt hur det kan vara så varje gång. Har hemtenta så måste skriva! Ska träffa en kompis och luncha sen och så ska jag jobba så det känns som att mycket av tiden för tentaskrivningen går bort idag :oS jag får försöka ge gärnet nu i 2-3 timmar så jag får ihop åtminstone lite text.. usch,känner bara stressen komma men bäst att inte tänka på det utan bara köra på! Säger det än en gång: Wish me luck!

Ha en bra tisdag! Puss & kram!

Plugg

Hade tre timmar föreläsning idag. Hann inte köpa med mig någon kaffe latte på vägen så det blev lite kämpigt att hålla sig vaken mot slutet :op Skulle käkat lunch med pappa efter skolan men han var upptagen så jag gick och åt sushi all by myselfe.. och så drog jag till bibblan för att läsa. Jag satt i tysta salen hela 4 timmar! det ni! Boken vi läser till kursen nu är så intressant! ..den handlar om prostituerande tranvestiter i Brasilien. Dock mådde jag lite dåligt av att läsa om deras sexdebut som vissa hade redan som 7-8 och 11-12 åringar! Hemskt tycker jag!
Om någon är intresserad så heter boken "Travesti, Sex, gender and culture among Brazilian transgendered prostitutes" och är skriven av Don Kulick. Läsvärd!

Himla frezzzzing det var idag! Brrrrr.. Me don´t like. Har ingen mössa och inga vantar eller jo jag har en mössa jag inte vill använda och ett par vantar som jag inte hittar. Skadar inte att köpa fler  men jag vet inte riktigt.. ska man ha tumvantar eller? det är ju super sött men lite opraktiskt ibland! Fast sött går före praktiskt va? hehe..

Måndag

God morgooon!

Nä jag är inte så pigg idag. La mig ett igår och låg och tjata med Suana i minst en timme så jag fick hälften av den sömn jag behöver!Det får bli en stooor kaffe latte på vägen till skolan! Alla problem  har sina lösningar, hehe :o)

Sådär (la upp en video från youtube), nu ska jag sminka mig lite, lägga på mascara och lite rouge så man ser anständig ut :op
Ska ha 3 timmars föreläsning så jag kommer la se död ut iaf! Shit! vad ska jag ha på mig da??? Oj oj oj.. fan fan fan.. Måste lägga på ett kål nu om jag ska komma i tid!


Kommer ni ihåg reklamen för Godmorgon juicen? Den här låten spelades iaf i reklamen.. visst är det en riktig bra morgonlåt! Borde ha den som alarmringsignal nästan.


Ha en bra dag!
Puss&kram!

Helt slut..

Har varit helt slut de senaste dagarna.. Vartoch hjälpte till i restaurangen sen kl 3 idag! Kom precis hem nu.. så himla trött är nu va! jobb jobb jobb! Har ju jobbat hela helgen.. Nu måste jag klura ut vad daddy ska få köpa för något fint till mig! hehe, som tack för hjälpen..
Imon är det skola och jag har hemtenta som ska vara klar på fredag också!
Blev inget shoppande på Bellevue marknad idag.. och jag har inte varit och tränat/simmat än fast jag skulle ta tag i det där med träningen.. får se ifall jag hinner med nått i veckan men det blir svårt för jag måste plugga gärnet!

WISH ME LUCK!


Good night!

Sunny sunday

Jo solen var framme nyss men så blev det grått igen :o( Ja innan jag hann palla mig upp ur sängen så hade det årstiderna kunnat växla, hehe.. låg och drog mig i 2 timmar.
Mitt mission idag är att åka till Bellevue marknad.. hoppas det blir av! segt värre! ska till restaurangen sen.. har vart där hela helgen. Not so party party, men nästa helg så.. om jag orkar! haha fy fan altså! No energy!
Oooh idag ville jag ju bara slappa i soffan framför Desperate Housewifes och Grey´s! Nooo..
Ja ja nu ska jag äta frukost och så får jag yalla lite om jag ska hinna..

Ha en slapp och skön söndag.. ni som kan!

CMOK!

Lördag

God morgon!

Jag vakna imorse av att solen sken men så somna jag om och så vakna jag 12 ist! Liten försovning men man måste ju ta igen sig efter skolveckan. Solen tittar fram igen :o)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag..? Fundera på att gå och simma. Måste iaf in till stan och lämta tbx den där tunikan.. Spännande dag verkligen! Det är la bara att börja fixa sig och ge sig ut för annars blir jag sittandes här halva dan. Hehe, nu kom jag på vad jag kan göra! PLUGGA!!! det måste ha varit utav ren förnekelse att jag inte kom på det direkt. Jag har ju massa i skolan nu och det är bara att sätta igång! Måste ta mig till biblioteket först.. :op

Ha en bra (bakis) dag!
Hugs and kisses!

Misslyckad shopping

Är himla trött nu! Japp jag är hemma.. inte ute och festar eller något liknande. Jag sket i balkankonserten, kände inte för att ge 250 spänn när jag inte ens kan  några av låtarna. Jo jag vet Zdravko Colic är typ en legend men jag kan tyvärr inte nämne en enda låt han gjort.. skulle kanske känna igen någon om jag hörde den..
Jag var nere hos pappa och hjälpte till lite så jag kunde göra mig förtjänt av en slant :o) Var nämligen i stan idag och det blev misslyckad shopping för hela slanten :o( Därav det dåliga humöret! Sms tjafsar med min käre pojkvän just nu! stackarn, han får ta skiten för att jag sitter med ett par onödiga leggings och ett plastarmband som jag INTE skulle ha köpt. Det kosta iof bara 150 kr men när man har en lång önskelista så är vart enda öre viktigt! Eftersom det är accessoarer så kan jag inte lämna tbx de heller! *SUCK* Inhandla även en svart tunika från Cubus men den ska tbx till affären imon.

Skönt det var att få skriva av sig.. hehe.. nä men seriöst vad är värre än när man misslyckas ,med shoppingen?

♦Leggings kom jag på att jag inte passa i och det var färgade strumpbyxor jag skulle köpt men dom var slut..
♦Armbandet glittra så fint och det var en sån grej jag rykte åt mig vid kassan. Taskiga dom är som ställer sånt där.. problemet är att det funkar att ha när man ska partaja för om man ska vifta med armen eller nått sånt, när man dansar, så slår armbandet emot benet på handleden and it hurts :o(

Sometimes life really is a bitch.. nä GÅ OCH LÄGG DIG tänker ni säker.. och det är precis vad jag ska göra!

God natt på er partypeople! Zzzzz...


Emina testar scrubcreme


image315Jag har testat en massa produkter och då även olika scrubcremer eftersom jag nästan aldrig köper samma produkt två gånger utan testar nån ny varje gång.
Nu har jag iaf hittat en ansiktstvätt som verkar funka för mig och en jättebra SCRUBCREME!
Apotekets scrubcreme är den bästa jag haft. Använde Nivea´s ansiktspeelig förut men den hade lite större korn så det kändes som att de bara rulla runt men den här har små små korn så man känner verkligen hur den skrubbar rent! Den är parfymfri.

Kostar 49 kr (om jag inte minns fel) på apoteket.


Skrubba skrubba bort din sura min... :o)


Äntligen fredag

God morgon!

Ja, jag lyckade komma upp imorse :o) Ganska pigg är man också.. förstår inte varför :op Jag sveper med mig en kaffe latte på väg till skolan för att gardera mig mot eventuella hålla-sig-vaken svårigheter!

Balkanonsert ikväll? Zdravko Colic i Högsbohallen. Kanske går, får se..

Have a nice day amigos!

Hur ska jag gå upp så tidigt?

Ja ni se vad klockan är och jag ska upp kl 7 imon! Hur ska detta gå?Att jag aldrig kan lägga mig i tid så jagfår sova ut när jag ska ha skola samma dag..

Go natt på er som  fortfarande sitter uppe och råkar snubbla in här.. puss!

Torsdag

Good morning sunshines!

Gick precis upp.. tänkte att jag skulle vara hurtig och gå upp tidigare men det är min skolfria dag och då blir det lätt slappt. Jag har haft lite morgongympa :o) sit-ups, streeching och flax med armarna, hehe. Nä men bara nått så man vaknar till liv och så kände jag hur stel jag blivit också. Ska kolla upp friskis&svettis idag så förmodligen så blir det nån form av regelbunden träning snart.

Igår satt jag och leta bakgrunder till min blogg. Jag vill ändra min design men vet inte vad jag ska hitta på! Hitta dessa söta hjärtan som bara gör bloggen mer söööt men d får vara så nu innan jag kommer på något.
Nån som har nått tips?

Nu ska jag gå och göra frukost..

Dags att börja träna

image314

I somras hade jag tennisträning 5 dagar i veckan och jag tyckte ändå inte den gjorde några under men nu när jag tränar NOLL gånger i veckan så märker jag skillnaden! Träningen gjorde under!!! Jag har gått upp fyra kilo sen jag kom hem, på 2 månader altså. Noooooo!!! :oS
Nu när jag var nere i Bosnien två veckor så gick jag ner 2 kilo (sexy taaajm) men bara efter några dar här hemma så känner jag mig som.. ja jag vet faktiskt inte vad jag känner mig som men jag vet bara att jag mår dåligt när jag inte får träna. Min kropp behöver det!
Jag var nere hos pappa i restaurangen och åt efter att jag varit på biblioteket och läst och varit DUKTIG IGEN :o) till efterätt tog jag en baklava med glass! Mumma!
Imorgon ska jag ju ta tag i den här med formen.. Hur som helst så kommer jag hem och gissa vad som står på bordet om inte en stor GODISPÅSE! Va faaan! klart att jag var tvungen att ta!Vilket underläga va! *SUCK*
Som sagt så tänkte jag antingen gå och simma imon, vilket innebär att jag måste raka benen men, eller så drar jag till friskis och svettis..
Vad tycker ni?

Nu ska jag surfa runt på nätet, helt i onödan.. :op
Go natt! Pussar!

Onsdag

God morgooon!
Förstår inte hur jak kan vara det minta pigg egentligen!?Jag la mig kl två i natt. Höl på och scanna datorn och ta bort en massa virus och grejer.. och sen låg jag och snacka med S så jag somna la runt tre då..och så var alarmet satt på kl 07.30! Jag är oftast i behov av minst tio timmars sömn men än så länge så verkar det gå bra med energin fast jag vet ju att jag en halvtimme in på föreläsningen kommer känna att "om jag bara fick slumra till i 5 min, bara 5 min.."  Så i förebyggande syfte så ska jag ta med mig en kaffe latte från 7-eleven! mmm... main nya favorit!
Sådär nu ska jag surfa lite till och sen måste jag komma på vad man ska ha på sig idag? Fick till en nicig outfit igår så nu kan jag ju inte ha den idag :o( hmm inte lätt det här :op Jag är ju inte en av dem som lägger fram kläder kvällen innan och mamma gör ju det inte åt en längre, hehe..

Brukar ni planera och bestämma vad ni ska ha på er dagen innan?

Ha en bra dag!

*BISOUS*

Fröken duktig

Jo jag kan visst, men bara när jag vill! Jag satt i biblioteket med Zåzå idag och fick faktiskt läst en massa och antecknat också!!!
Jag började inte dra mig hemifrån förän runt halv fyra.. så himla seg när jag inte går i skolan och ingen anledning att lämna hemmet. Jag kan inte plugga hemma så jag gav mig iväg till så iaf. Kom på att jag inte hade nått kollegieblock eller penna med mig så jag gick in på Wettegrens och köpte detta gulliga block och en söt penna som matchar så fint :o) (notera att jag går på universitetet och inte i ettan, hehe)

image312
Block, 19 kr (rea)
♥ Stiftpenna, 30 kr

-Jag är verkligen supernöjd med dagens shopping ;op hehe..


God natt på er!

Morning beauty tip!

God morgon!

Ett hett tips på en riktigt BRA foundation!
Max Factor´Liquid Illusin Foundation
Jag är inte en av dem som begåvats med hy len som en babyren rumpa så ibland behöver
man ju lite hjälp på vägen.. fast jag försöker att inte ha foundation när jag inte ska ut och så för att låta hyn andas på riktigt men hur som helst så är den här super när man väl vill spackla sig helt, hehe!
Jag har haft många av Max Factor´s foundations innan och alla är bramen denna är en tiopoängare!

Foundation i fast och krämig form som blir till flytande form vid kontakt med hyn! Härlig att jobba med och man känner sig inte sådär spacklad heller utan den känns lätt.
Kostar ca 175 kr tror jag. Jag köpte ju min på marknaden för 75 spänn ju.. hehe det ni!
image311







En riktigt mumsig dag!

Var i skolan 2 timmar idag. Vi hade grupparbete och diskutera en bok jag INTE läst.. har inte ens köpt den boken! visste inte att vi skulle ha den till grupparbetet ens.. nästan ingen idé att köpa den nu och den finns inte på biblioteket :o/ ja ja vad gör man..
Jag träffa A efteråt och vi käka sushi och drack nått äckligt ris te efter maten.. :op sen satt vi och tjöta ett tag där och så drog vi in till stan. Fundera på att gå på bio men vi gick runt på stan lite ist och sen kom vi på att det gått en massa timmar och att det var dags att äta mat igen! Jäkla matvrak va! Så vi gick och käka kinamat.. blev äckligt mätt! plus två glas rött också ;o) köpte en kolabulle från 7-elev på väg hem också.. kännde för att springa hem för att förbränna lite kalorier. Har pms på köpet så jag känner mig bara fet.. and I don´t like that feeling :o( längesen jag träna riktigt också :o( men man får ju gotta sig ibland och vafan gnäller jag om.. det jag åt bestod till 90%av RIS! hehe..


That´s all folks..

Natti natt!

Hade varit skönt att få sova..

Känner inte alls för att ge mig ut och iväg till skolan! Jag vill bara krypa ner under täcket igen..
Igår spenderade jag hela dagen hemma. Det var skönt ändå. Jag tog ett bad efter den lååånga bussresan och sen packade jag upp resväskan.. sen låg jag i soffan resten av dagen.. såg på Desperate Housewifes och dubbelavsnitt av grey´s anatomy. Härligt slappt.. läste lite kurslitteratur också eftersom jag ligger lite efter med det. Blev ju inte så mkt plug när jag var nere i Bosnien. Blame it on Dino, hehe..

Nu ska jag läsa lite och så måste jag börja fixa mig. Min hy ser inte så fräsch ut idag så det får bli helt sminkad idag! Inga porer som får andas idag inte :op
Jag ska visa er min nya och absolut bästa foundation hittills!

Ha en bra dag!

CMOK!

Hemma i gbg igen..

Bussresan hem från Bosnien tog längre än planerat! Bussen paja så vi blev 13 h sena :o( så ist för igår kväl så kom jag hem imorse kl 10.30
Det första jag gjorde var att ta et BAAAAD! shit, man känner sig så himla ofräsch efter hundra år på bussenn
Nu ska jag packa upp..

Laters!


Love is wicked

Dansar runt här hemma tillsammans med min Mp3 (jag fick den av pappa innan jag åkte ner hit!) och tvättar och packar inför fredagen!
Min och Dino´s lilla resa blir imon istället! Vi åker på morgonen och så sover vi över där ifall vi gillar det!
Jag är på hemskt bra humör  just nu iaf! Kanske är det kärlek!? ibland blir man glad av det oxå, hehe!

Härlig låt det här..


Börjar bli lite smått stressad

På fredag morgon är det dags för ännu en låååång bussresa hem till Göteborg! Orkaaa!!! :o( buhuhuuu.. Jo man kan ta flyget men jag har blivit flygrädd på senare tid så jag drar mig för att sätta mig i ett flygplan! Idag ska jag och Dino åka upp i bergen/skogen och bo på vandrarhem men nu känns det som att det blir aldelles för knappt med tid och om vi ska vara där två nätter så kommer vi hem på torsdag och då har jag ju en massa att fixa inför fredagen.. hmm ska träffa Dino nu så får jag se hur vi ska göra. Vi borde ju ha åkt upp imorese men han vill vänta på sin kompis som ska köra oss men han jobbar till kl 5 så då kommer det ju vara mörkt redan! *suck* eventuellt får vi skuta upp den här lilla resan tills vidare då jag kommer hit till nyår igen.. det löser sig!

Laterz!

En liten tripp till Sarajevo

Idag åkte jag mamma och Meli in till Sarajevo! Vi hade ett mission: Att kolla på en lägenhet och ett hus! Min pappa är nämligen ute efter en bostad där.. Meli hängde på och det var bara roligt :o) Först gick vi och åt Wok, jättegott verkligen.. sen gick vi och kolla på huset och sen lägenheten. Efteråt var det dags att äta igen och det blev Pita och sen gick vi och satte oss på Café Wien. Jag tog en massa bilder på huset och lägenheten men nu har jag ju inte min usb-kabel här så bilderna får vänta tills jag kommer hem till swe igen! slarvigt att glömma kabeln så men det brukar ju vara så att man glömmer det man behöver.. nu e min kamera full på bilder oxå så nu måste jag radera vilket är det värsta jag vet :o/  jä jä.. nu ska jag börja dra mig.. imon tänkte jag och Dino dra till ett vandrarhem uppe i bergen, 10 km härifrån, och vara där 2 dar bara han och jag :o) ta promenader i skogen och bara ha det mysigt! weeiiii!

Go natt! sweet dreams!


ps svar till kommentaren från bög: hahah.. jag är hemma i Sverige på lördag!

Långhelg

Helgen verkar aldrig ta slut.. inte så att jag klagar, det är bara kul! Jag och Dino var ute i torsdags så det är därför det blivit en extra lång helg.. Vi gick ut för att ta en öl bara och så kom hans kompis förbi med sin flickvän så det blev lite mer att dricka och till slut hamna vi på ett ställe med live musik :o) hehe, sån äkta balkanmusik.. stället var nästan helt tomt, bara några få där och så en kille som var stenfull.. han bara satt där och så ibland så lyfte han upp händerna när han blev rörd av låttexten :oD haha, så himla kul! Vi satt där till kl halv tre typ och hade det trevligt. Kanske ringer dem ikväll..
Igår var det taskigt väder, regn, så vi hamna hos en av Dino´s kompis och satt där och drack vin som vi köpt med oss. Lagom trevligt så..
Jag sov hos Dino och imorse var jag uppe ganska idigt för att hänga med mamma på Yoga! det var ok. Känd mig dock väldigt ovig och stel! så e det när man inte tränar regelbundet längre :o( får ta tag i det sen :op

Nu ska jag gå och rota lite i garderoben och e efter var man kan ha på sig ikväll för det är ruggigt ute.. brrrr!

Ha en fortsatt trevlig helg! PUSS!


Time passes by..

"Time passes by, the only tears I cry, filled with desolution fears I have inside.."

Har varit här i fyra dar nu! Tiden går fort.. på fredag så är det bara en vecka kvar. Jag vet inte hur Dino ska klara att skiljas ännu en gång och det börjar redan bli lite stress kring det vilket ledde till bråk idag! Lite trist så men jag förstår honom och att det är jobbigt för han men jag vill samtidigt bli förstådd jag med och jag gillar inte när han inte fattar vissa saker men det är kulturkrock som sagt. Vi är från två skilda världar och ibland blir det såhär. Han gick hem ledsen för att han gjort mig ledsen igen.. Han är så rädd för att förlora mig att det lätt blir fel.. stackars baby. Men imon är det en ny dag..

Jo just det, baby var med mig idag och fixa papper för att få ut körkortet som jag tog för 2 månader sen! hoppas få med mig det innan jag åker upp till swe igen så jag kan få köra omkring lite med pappa :o)

Sjuk :o(

Aargh! jag är sjuk :o( Jag ligger ju inte hemma och så, vilket jag borde utan är med Dino och så hela tiden.. sv hemma hos han igår och låg och hosta och snöt mig stup i kvarten.. kul tjej att ha hemma i sin säng, haha :op
Dino ville att jag skulle sova hos han ikväll med men jag tycker det är jobbigt och ligga där och hosta hela natten.. hans föräldrar kan ju tycka att vafan kan inte hon ligga och vara sjuk hemma hos sig eller!? Men jag får vara hemma nu och försöka bli kry tills imon.. men fan vad ont i halsen jag har :o( ska exa lite mer hett te.. och sen ska jag försöka sova..

Go natt på er!
Pussar!

Jag är i Bosnien :o)

Hehe, ja jag åkte ner till Bosnien i fredags! Planerade att åka nästa fredag men det passade bättre att åka nu :o)
Ska vara här i två veckor.. Dino kom och mötte mig på stationen :o) Ooh vad han var söt och han är en helt annan kille!Helt underbar! Han hade klätt upp sig igår så jag såg han inte ens,hehe.. Jag såg att hans kompis Mahir stod där och jag trodde han gömt sig eller nått sen fråga jag honom vart Dino var och han ba "han står där i massan och vnstar på dig" så ropa han på Dino och peka på mig. Han dök bara upp framför mig och då kände jag att "herregud jag har inte sett min baby hundra år" Hittils har allt varit perfekt och min älskling är precis så som jag alltid tjatat på honom att han ska vara :o) Igår var vi ute och tog en promenad.. och jag belv väldigt förvånad över att vi faktiskt PROMENERADE och inte sprang genom stan som innan. Jo innan vi skulle ut och jag satt hemma lite och skrev så ringde han bara för att höra mig! Oooh.. love you baby!

Nu sitter jag här och skriver klart min hemtenta som ska mailas in idag.. lite mindre kul :o(

Laterz!

RSS 2.0
Test