Söndag

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra helg! Jag var på en trevlig after work igår.. annars har det varit lungt.. lite jobb och så.
Har kännt mig lite deppig de senste dagarna.. saknar Dino :o( massa att göra i skolan och hundra andra grejer som jag grubblar över.. suck! Imon börjar jag simma! det är dags att ta tag i extrakilona som jag gått upp de senaste veckorna. Donno why eller hur men jag har lyckatsgå upp men jag känner mig blä och det finns la inget mer störande än när man är tvungen att gå upp en storlek i shorts när man står där och kämpar i provhytten! Men så blir det när man inte tränat på nästan ett år. Jag som brukade spela tennis varje dag hela förra sommaren! Inga extrkilon där inte! buhuuu.. wanna be fit again! Behöver jag ens nämna att bikinisäsongen närmar sig!? hehe, nä okej..


"Boze brani je od zla"


Huvudvärk :o(

Jag har världens huvudvärk! Allt för att jag inte dryckit nån kaffe idag (min teori) Trodde det skulle släppa av att promenera i friska luften men nej da.. ska gå och lägga mig och för säkerhets skull blir det kaffe imon! Har ju skola så då är det är förebyggande åtgärd att dricka kaffe, annars somnar jag!
Idag blev det inget biblioteksbesök minsann! surprise surprise! ..men jag satt och läste hos pappa.. känns skönt att ha öppnat boken liksom ;o) det var på tiden.. hehe..
sådär ja..


Natti natt på er!

Sexigaste kvinnan!

Megan Fox  har blivit utsedd till världens sexigaste kvinna av magasinet FHM!
Klicka här för att se hela listan..
image531
Bild: Starlounge

Torsdag

Hej hej!

Tvättdag idag. Även en skitdag.. stressad över skolarbaten som jag bara förtränger och sen en massa annnat som bara går mig på nerverna! Små störningsobjekt som jag önska man kunde släppa bara. Måste ta tag i saker, men vet inte vilken ände man ska börja i riktigt! förmodligen så löser det sig.. as usual. Blir så himla störd på att jag alltid kör samma mönster! Dumma dumma mig! MÅSTE verkligen till biblioteket och plugga idag! Spelar ingen roll hur länge men bara lite effektivt pluggande för moralens skull!


Hörs senare!Ha en bra dag!

"Igra bez granica"

Ännu en favoritlåt av Tose Proeski.. Älskar verkligen ALLA hans låtar från det nya albumet!

Onsdag

Good morning!

Sitter och äter frukost. Rengjorde mina tygskor (ja, dom e redan lite skitiga..) med en spraymousse jag köpte på Bianco som ska vara bra för att rengöra vita tygskor med.. det sa dom i affären iaf! Sure! Kan ju konstatera att man inte får bort den minsta fläcken ens :o( 80 kr heeelt åt helvete.. Ska gå och säga det till dem idag! Köpte även några plagg på Indiska igår men vet inte riktigt om jag ska behålla dem.. Shit, jag har verkligen en förbannelse över mig som gör det omöjligt att göra bra inköp! Får bara en massa att grubbla över när jag köper nått! Not good.. Nä nu är det skola som gäller om nån timme så det är lika bra att börja göra sig i ordning!



Laterz!

Style!

Är inte på nått skrivhumör ikväll men ibland säger en bild mer än tusen ord.. Tja, en bild som denna tex.. hehe! Grrrr!!!
image528


Dagens google

image527

Tisdag

Hello!

Jo , jag vet.. lite tråkiga inlägg här på bloggen lately men jag väntar på det trådlösa nätverket så att jag kan sitta vid min egna laptop.. såhär blir det att jag loggar in när jag hinner och har möjligheten. Inte så ofta med andra ord.
Igår köpte jag mina tygskor från Tommy Hilfiger :o) Jag gillar dem! very nice! dock lite dyra så.. pinsamt att erkänna att man lagt 600 kr på ett par tygskor men men, får spara in på andra grejer ist. Jga köper inte dyra kläder så då tycker jag man kan unna sig skor som kostar lite mer. Ska dra iväg och plugga lite och sen in till stan och träffa Z och M för en fika i solen!

Slänger in en bild på mina tygisar sen.. tills dess, ha en bra dag!


Byeee!

Måndag

God morgon!

Ny vecka, nya tag.. eller, allt fortsätter la som vanligt. Har skola idag ooch hoppas kunna sitta en stund i solen med en kaffe i handen. Det är livet! Satt i solen igår med Z och drack kaffe och smoothie (den nya från chiquita)  efter en liten koll på stan och Bellevue. Har andra tygskor höst uppe på listan nu! Tommy Hilfiges fina tygskor puttade ner Keds från förstaplatsen. Visst är kedsen lite skönare men inte lika snygga.. mm jag vet, utseende före komfort :op
Finns dock ett par Keds på asos.com som är sötast.. kolla..
image524
Bild: asos.com



Have a sunny day!
Kisses!

Himla fult

Hatar när tårna är utanför skon.. ja ni ser.. himla fult e det.
Va skönt det var att få det sagt :op hahah..
image526

Söndag

Good morning!

Ja, som vanligt sitter jag framför datorn och gäspar stort! Igår var det afterwork som gällde. Very nice var det! Anledningen till att jag e trött e att Jag drack kaffe alldeles för sent igår så jag var pigg in på småtimmarna..

Fint väder lockar där ute så jag ska äta, greja mig och gå ut. En liten runda på stan, bellevue marknad och förmodligen en kaffe på någon uteservering sen :o) wonderful.


Ha en bra dag!

Läggdags

Sådär ja.. nu får det räcka med SIMS. Jag ska gå och lägga mig.. bara kolla högskoleanmälan först. Skrämmande nog glömmer jag den hela tiden!
Det blir inte så mycket roligare.. det här inlägget altså..


God natt på er gott folk!

En fredags kväll..

Sitter jag här vid datorn. Kom precis hem och jag känner mig himla trött, helt matt! Jag ska spela lite SIMS nu och sen ska jag kolla igenom vilka kurser jag sökt till i höst så att det inte blir nått fel..
Var en sväng på stan idag.. har hittat en massa fina shorts! provade äcen tygskorna från KEDS men är fortfarande tveksam..

Ha en trevlig utekväll ni som ska ut!
Till er som sitter hemma ikväll, det bloggas mer sen!



Puss puss!

Fredag

Får väl ta och börja med God morgon! Hoppas ni sussat gott. Jag känner mig la lagom pigg så men det ska nog bli bra efter en kaffe. Idag är det csn och skola som står på schemat. Sist sprang jag till csn och kom dit en minut för sent! typiskt!
Ikväll händer inget speciellt.. inga planer so far..

Nu ska jag kila iväg men jag tittar in senare.. Får absolut inte glömma att anmäla mig till hösterminens kurser idag! Jag har redan gjort det men jag bara tog en massa kurser jag tyckte lät kul så måste kolla igenom allt lite nogrannare. Nån som ska läsa nått kul på GU i höst?

Ja ja, ha det bra, så hörs vi!
Puss puss!

Vita tygskor

Kikade in på Elin Klings blogg och vi är tydligen ute efter samma tygskor.. Alla verkar vilja ha ett par Keds! dom ska visst vara riktigt sköna och så känns det lite som ett brott att inte äga ett par vita tygskor! Får se hur stora mina fossingar ser ut i dem först..
image523

Torsdag

Hej hej!

Ska iväg och plugga lite. Idag stannar laptopen hemma! är himla trött på att konka runt på den! Igår hade jag med den till skolan och så får den inte in det trådlösa nätverket. WHY? suck.. Är visserligen lika bra för då kanske jag får nått gjort ist för att kolla youtube, bloggar och allt annat som blir himla intressant när man har massa att läsa.
Usch, har världens huvudvärk sen igår. Det var en lååång dag som var psykiskt påfrestande.. skola, jobb..

Nä nu drar jag iväg!


Ha en bra dag!
Pussar!

Onsdag

God morgon!

Sitter här och gäspar. Har ni sovit gott? Jag är lite busy idag, har egentligen bara ett ärende att springa.. två egentligen men sen har jag även skola så det kommer kännas i slutet av dagen. Jag ska ha med mig min bebis (min dator) så jag bloggar från skolbiblioteket sen!


Ses!
Puss.

Min nya IDOL

Hej hej..

Hoppas ni sovit gott och så.. Jag har tvättat från kl 9 imorse och håller fortfarande på. Ja som ni redan vet så älskar jag det! att tvätta.. hehe, jag e knasig!
Sitter och youtubar min nya idol som är en bulgarisk superstjärna.. Azis. Han e också lite knas! I början tyckte jag han var bisarr men nu tycker jag bara han är facinerande! Bjuder på en av mina favoritlåtar. Denna melodi har alla typ gjort låtar till! Jag har den på bosniska, grekiska, turkiska och arabiska!!!

Vad tycks :op

Dinos kommentar är.. "Altså jag stör mig faktiskt inte på han.." haha!
 (ni vet ju vad man annars tycker om bögar,transor etc på balkan!)


Paris streetchic

Det är visserligen dags att fylla vårgarderoben med färg men än tillåter vädret att man ser ut såhär! Alskar den chicka stilen som bryts av med den blommiga klänningen! Trés jolie!
image522
Bild: elle.com

..och så var man tillbaka

Hej!

Har inte haft tid för ett riktigt inlägg förens idag. Nu e jag iaf tillbaka i svea land! Kom hem i lördags. Det var som vanligt en lång bussresa men man träffar så trevliga människor så varje trip blir lärorik då man får höra människors livshistorier. Jag känner att jag blivit klokare.. denna gång på kärlek! Jo visst det är sant! Jag pratade med en kvinna på bussen och hon berättade saker som fick mig att inse en del. Jag tror nu på äkta kärlek precis som i sagorna! I belive n fairytales :o) Tack till personen som delade med sig av sin historia som var lärorik!

Som ni kanske förstår så saknar redan min Dino nått så oerhört! Hela dagarna går jag runt och tänker på han i alla stunder.. I am a dreamer, verkligen. Vill bara att tiden ska gå och att skolan ska ta slut så att jag kan åka ner igen! That is Löv!


Ciao babes!

Saknar dig redan!

Det är första kvällen Dino följt mig hem. Har sovit hos honom alla dagar sen jag kom. Ikväll sover jag ensam :o(
Saknar dig redan älskling!
Vi stod utanför porten ett tag för tårarna ville inte sluta rinna! Har känt mig gråtfärdig hela dagen och jag känner bara att jag orkar verkligen inte.. så himla trött på bussen och allt pendlande, men nu är det som det är.. en dag kommer allt att vara annorlunda..

Har redan packat klart så nu ska jag sussa och drömma om.. ja ni vet ju redan vem.


Go natt på er!
Puss!


Torsdag

God morgon!

Kom nyss hem. Var som vanligt tvungen att gå upp tidigt, som alla mornar för att Dino jobbar.
Vi var ute igår och drack så på köpet är jag lite bakis :op Näst sista kvällen och första gången jag ölade till det så som vi brukar en utekväll. Det var live musik och vi gick till stället bara för att checka.. sen dök Dino´s kompis upp med sin tjej och så blev det att vi satt där ett tag efter stängningsdax. Trevligt var det iaf! Ska sova en timme eller nått nu och sen packa klart.

Råkas senare ;o)


Cmok!


Pilgrim

Har ju inte visat er dessa fina örhängen från Pilgrim som jag köpte i taxfreeshopen på båten mellan Danmark och Tyskland. Ca 400 kr kostade båda paren. Hoppas jag fick dem lite billigare nu! det var ju taxfree!?
Jag kunde inte bestämma mig för vilka jag gillade mest så det fick bli två par :o) ett par söta och ett par som är mer eleganta.
Älskar dem hurs som helst och Pilgrim gör verkligen helt underbara smycken!
image519

Onsdag

Tjoho!

Ca va? ca va bien! Kämpar fortfarande emot pollenallergin.. Fast ska ögonen kli så? Ja ja, I will survive ;o)
Ja, så var det onsdag. Två dar kvar tills jag åker ifrån min baby igen :o( Dagarna har gått fort, verkligen, och vi har la inte gjort så mycket utöver det vanliga. Café, promenad, mys.. ja ni vet..  
Vi snacka om det igår.. två veckor är ändå kort tid och man vill göra så mycket, men så blir man stressad tidsmässigt och man börjar tänka på att "snart skils vi åt igen.." ist för att fokusera på att ta vara på den lilla tid man har tillsammans. Innan jag åkte ner så hade jag hundra saker jag ville att vi skulle göra och sen när jag väl är här så drabbas jag av amnesia typ! För att summera allt så kom vi fram till att vi måste planera vad vi ska göra och se till att få ut så mycket som möjligt av dagarna ist för att bara vara.. det blir lätt så.. att man bara är.. Nu jobbar han ju också så saker är ju lite annorlunda. Vi har inte den frotid vi hade innan, men det är bättre så, att han äntligen jobbar och är duktig! Vi kom iaf fram till att vi ska börja skriva ner saker vi vill göra, sånt som kommer upp när vi inte är tillsammans. När man saknar varandra så har man som mest ideér, eller hur? Så idag ska jag köpa en lite anteckningsbok :o)

Nu ska jag spela lite JINGO och börja packa lite smått...

Premiär

Igår hämta jag upp baby från jobbet och så gick vi till parken och satte oss i det underbara vädret! Två små Becks fick fälja med så det var även premiär för årets första öl i parken :o) längtar efter sommaren som jag och baby ska spendera i parken på en filt! lite som förra sommaren.. mysigt!

This is what it looks like!
image514



Ciao!

Shoppat

image513
Detta var det som klickades hem..
Stor och mysig cardigan
♥ Linne av ekologisk bomull
♥ T-shirt till Dino
♥ Shorts i 3 olika färger
♥ Söta blommor att ha i håret :o)

..klickade precis hem lite söta underkläder också.. hihi..

Vår

Härligt vårväder idag me! pollenallergin är dock jobbig. Kliar som f*n i ögonen och jag nyser och snyter mig hela tiden!..
Baby har jag följt till jobbet.. ska tvätta och fixa lite här hemma. Jag är ju aldrig hemma, förutom några timmar då Dino jobbar :op ooh, han är så fin idag, min bebis! han tog på sig nya linneskjortan och t-shirten jag köpte. Very nice! Hur lyckas jag välja ut helt perfekta plagg? Allt jag köpt har passat perfekt! killkläder är så mycket lättare att shoppa va.. love it!

Slänger in bild på vad som klickades hem från hm.com igår.


Laterz!


Shopping online

Har klickat hem lite grejer från H&M. Fann bla en fin cardigan för halva priset och ett linne också, sen blev det shorts i 3 olika färger för 49.90 st, en liten accessoar och en t-shirt till pojkvännen :o)
Sen hade jag 20 % på allt med rabattkod! Wohooo! Hoppas allt passar irl nu också!

Ny vecka

Hej!

Läget är stabiliserat på kärleksfronten :o) Vi tog ett snack och nu är det bra igen.. det var inget allvarligt så men det blev tjafs och småbråk varje dag! jag är ju bara här ett kort tag och ingen av oss vill ju egentligen spendera vår tid tillsammans med att tjafsa men så blir det iaf ibland.
Igår ölade vi på Jazz Club.. ja, här kan man göra helg av vilken dag som helst! Jag kom på att vi inte satt oss ner, bara jag och han och tagit några öl.. så som vi brukar so it had to be done ;o)

Jag följde baby till jobbet imorse, som vanligt. Vi gick genom parken längs med floden.. härligt vårväder ute :o)
Nu ska jag surfa runt lite och sen ska jag och mami hälsa på min faster och sen ska jag plocka upp baby när han slutat jobbet!


See you later alligator ;o)

Blommig klänning

I maj/juni komme denna skapelse in i H&M butikerna. Det kommer alltid ut plagg som verkligen ALLA vill ha! Jag tror denna klänning är ett sånt plagg! varenda kotte kommer vara ute efter att få tag på denna klänning! I know I will!

image507
Bild: nitrolicious.com

Ibland förstår jag inte vad som händer..

Just like I predicted, we're at the point of no return
We can go backwards, and no corners have been turned
I can't control it, if I sink or if I swim
'Cause I chose the waters that I'm in

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want..

***

What's your definition of the one?
What do you really want him to become?
No matter what I sacrifice it's still never enough.

Just like I predicted
I will sink before I swim
'Cause these are the waters that I'm in..

Something is in the air

Inga mysiga mornar då man kan gosa med baby.. på morgonen är det bara att se till att vakna, klä på sig och sen bumms ut genom dörren för att baby är sen till jobbet. Det suger, men men.. Jag sitter här i mina partykläder från igår och stinker verkligen rök! usch.. Ja det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig med laptopen i knät. Är trött och ledsen.. på allt! Den här trippen ner hit och alla dessa dagar ihop med älsklingen har inte varit helt stabila. Mycket känslor  och så men det har varit så mycket tjafs också :o(  cursed?

Ha en trevlig kväll!

Vill bara önska en trevlig fredag! Jag är sminkad och klar.. nu ska bara Dino dyka upp.. Vi ska ut och skåla ;o)
Ha det bra!

Cmok!

One week left!

Hej på er!

Har följt baby till jobbet och nu är jag hemma! Ska äta lite frukost och sen tänkte jag ge jakten på ett par jeans en chans! Jag är hopplös när det gäller byxor och jag går endast runt i strumpisar och längre tröjor. Mina strupbyxor har blivit mina byxor som min kusin säger, hehe.. very true!
Sen är det j fredag idag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir la nån form av utgång. Allt e lite uppochner eftersom Dino jobbar nu. Vi brukar dra hem te han när han slutat jobbet och vila (sova) .. då blir det som igår tex.. det blev för sent för att gå ut, jag blev raslös och det sluta med att han var tvungen att ge med sig och vi tog en promenad kl 23! Vi ska ta ett snack och planera vårt umgänge ikväll för om en vecka drar jag hem till SWE! jag känner redan stressen.. inte bra..

Visar en sockersöt klänning sen som alla kommer vilja ha i sommar men tills dess.. hasta la vista!

PUSS!

This is ART!

Nu ska jag hälsa på baby på hans jobb :o)

Kolla in detta så länge----> Det här är vad jag kallar KONST!

Lucy Silvas - What you´re made of

Brukade ha på Lunga favoriter när jag jobbade och då spelades denna låt varje kväll! Tyckte den var så fin! När jag rensade bland låtar härom dan så hade jag den visst bland mina filer :o)
Mycket bra att lyssna på när man är sur på sin pojkvän ;o) hehe.. det är inte fallet just nu men jag älsar den ändå!


*Happy happy*

Torsdag

Varje morgon tar jag och baby en kaffe och sen följer jag han till jobbet och lämnar av han där, hehe.. Nya omständigheter och nya vanor! Så vad ska jag göra så länge han jobbar? Jag ska till frisören och toppa håret. Billigt och bra är det här! ca 35 kr för tvätt,klipp och fön! Det ni!
Annars är det regnigt här.. var fint väder när jag kom, nästan alldeles för varmt för min garderob så jag gillar att det är svalare nu. Har vinter och sommarkläder, men vårkläder är det dåligt med.
Ja, igår var jag och Dino i det nya shoppingcentret här! Det är najs och en butik sålde Vero Moda kläder :o) Hitta ett par shorts där som jag nog måste ha!

Hörs sen, peace!

This is Bosnia calling..

Hej hej!

Hoppas allt är bra med er! Tiden går fort och jag har redan varit här i 4 dar nu.. börjar redan få panik över att jag snart ska hem igen :o( mindre än 10 dar har jag kvar att spendera med min baby. Får inte nog av att krama och pussa på han!

Igår var det min födelsedag och som alltid stressar man upp sig.. man bygger upp förväntningar på jag vet inte vad men det brukar alltid bli en smått kaotiskt dag. Allt gick verkligen upp och ner.. bråk, tårar, kärlek.. Jag var i nått pms liknande tillstånd hela dagen och minsta lilla  grej fick mig att vilja gråta. Shit altså! Känslan håller i sig även idag.. Något som verkligen gör mig galen är min pollenallergi. Helt klart det som gör att humöret åker berg-och-dal-bana! Hela dagen igår var ett helvete.. näsan klia och jag nös hela tiden. Jag som älskar våren! fan fan fan!!!
Baby är på jobbet nu.. Ja han jobbar nu vilket är super men jag vill ju bo i en kram tiden jag e här :o)

Nu ska jag göra ingenting.. hehe
Ha en bra dag!



Puss Puss!

RSS 2.0
Test