Lite party party..?

Hoppas inte vädret förstör alla planer för ikväll bara! Igår planerade vi att sitta i parken men ist blev vi liggandes framför TV:n hela dagen pga regn :o(
Från det att vi gick upp och åt frukost till ca kl 16 satt vi och bara väntade på att regnet skulle falla för det åska och grejer! I fyra timmar hände inget så vi bestämde oss för att gå ut, finally.. Gissa vad som händer samma sekund som D klätt på sig!? Det börjar spöregna ute! Vi bara skratta! Kunde inte tro det var sant! Här hade vi suttit hela dagen och bara väntat.. Murphy´s lag! 
Vi kom ut först runt kl 22 på kvällen och det blev en lååång promenad. Det behövdes efter att ha legat och degat hela dagen!

Ikväll är planen att samla ihop några av D´s killkompisar och bjuda på lite dricka med anledning av att min baby skrivit in sig på univeristetet. Så det blir jag och grabbarna ikväll alltså.. Ingen av dem har flickvän.. tja vem bryr sig egentligen..
Denna lilla tillställning tänkte vi ha i parken, vid ett av picknickborden så regnet får alltså jättegärna hålla sig borta ikväll!




♥ Ha en trevlish lördagskväll allesammans!



Kommentarer
Postat av: Melissa

Ha en trevlig kväll :o)