Sve je laz..

Längtar efter den 10 april då det blir allsång till Dino Merlin igen!


HappyDance


Blir bara glad av att se denna bild! Dancing kolo makes me happy! Det syns va? Opaaaaa!!!

Status

Emotion status: sad


Så som man bör se på saker

There is a saying: Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. Thats is why it is called present.

-Master Oogway i Kung Fu Panda


It´s just emotions

Skrev det här inlägget tidigare idag när jag bara var sådär på humör för att skriva av mig. Nu lite senare funderade jag på om jag skulle posta det.. Ja ja, här kommer det iaf..

 Vaknade trött och sliten imorse. Igår var det en känslofyll träff på msn med min D och la mig inte förän halv 2. We talked about serious stuff! Mhm.. Vet inte vad jag ska säga.. kanske inte borde skriva om det på bloggen kan man tycka men man å andra sidan varför inte. De som inte förstår tjusningen med att prata om sitt privatliv såhär offentligt förstår inte heller känslan av att klicka ut sina känslor i etern och göra dom offentliga på ett sätt som även får dem att bli mer officiella eller hur jag ska uttrycka mig. Känslorna får liv och man själv förstår sig bättre på det man skriver när man försöker göra det förståeligt för andra, helt okända människor. Nu vet jag inte hur förståeligt detta verkar men just nu är inte allt så solklart för min del heller.
Lite kort.. På senare tid eller rättare sagt sen jag var nere i Bosnien och hälsade på D så har allt kännts annorlunda. Det blev inte som jag tänkt mig när jag var där och trots hopp om en underbar månad så blev det ändå ett par onödiga bråk. Visst fanns det stunder men vi vet ju vad som måste bli bättre i vårt förhållande och mot slutet var vi båda medvetna om att vi inte kommit ifrån det som vi måste komma bort från.. inte helt iaf. D mår dåligt över det.. att han inte känner att han gör mig lycklig. Han sa detta igår! Vafan.. Men han får väl bara ta tag i det och anstränga sig mer kan man tycka men jag förstår hans dilemma. Inte helt men till en viss del. Halva tiden av året ses vi och halva tiden har vi bara varandra i tankarna. I tankarna kan man ordna så att allt är okej och man kommer fram till hur saker ska göras för att allt ska vara fantastiskt bra men när det kommer till att förverkliga dessa planer i verkligheten så blir det inte som man tänkt sig. Han lyckas inte förverkliga det som finns så klart i . Varför? Han menar att det är en ond cirkel.. gång efter gång misslyckas det. Jag tror han stressar upp sig så att allt bara avstannar. Stopp liksom. Han sa även att han hellre låter mig gå, om det kommer göra mig lyckligare. Jag tog det först som om det var han som ville göra slut men inte visste hur men det verkar vara ärligt trots att det är en klysha det där med att " jag vill bara att du är lycklig, även om det inte blir med mig". Så igår fick jag chansen att välja.. jag kunde göra slut om jag ville. Det sjuka är dock att jag inte vet vad jag vill! as usual (gäller allt i mitt liv)! Ibland tänker jag att jag känner att jag inte kan göra saker som jag skulle vilja, som tex resa med kompisar men sen när det kommer till kritan och jag praktiskt taget kan göra slut så kan jag inte. Jag vill inte släppa taget om honom. De saker jag tror att jag inte kan göra tror jag är något jag själv fått för mig. Jag behöver inte välja.. jag vill inte behöva göra det.


Jacina prave ljubavi osjeti se tad kad se treba rastat


To buy or not to buy?

Den frågan ställer jag mig ständigt! Kom igen nu, hjälp mig! Vad tycker ni om dessa?


Bild: H&M


Det blidde inget!

Det var meningen att jag skulle skriva ett inlägg här men nu blev det inte så för det blidde läggdags ist!

Natti natt!


Vuxet!

Vuxenpoäng till mig tack! Varför? Jo, därför att jag fört över pengar på mitt sparkonto och officiellt sparar pengar! Vet inte om madrassen varit ett bättre alternativ men de här får duga så länge :op Såhär får jag ju sparränta.. så pass mycket så att jag antagligen kan vara utan men men.. sen tror jag inte ens pengarna kommer få ligga och mysa på sparkontot under ett helt år så det där med att bli rik på räntan är inte ett alternativ. Jag känner mig som en gamling nu.. sparar..
Appråpå gammal så är det snart min 24-års dag! Nä, jag ser inte fram emot den! Jag känner mig ju som 17! På senare tid så tror folk att jag typ är 17! .. iaf tror dom mig inte när jag säger att jag är 23! Najs tänker jag för det är la käckt att folk tycker man ser yngre ut ju äldre man är! När jag var yngre fick jag höra att jag såg äldre ut så nu blir jag bara yngre till mitt yttre då. Brösten har ju inte växt till sig så som man hoppades så det kan vara en anledning, haha! Skit samma, bara man ser ung ut som gammal så.. :o)


Här har ni vuxna mig!


BTW.. God natt!

Lovesong

Everybody´s breaking up!

Det tycks vara fallet i min bloggvärld iaf! 3 av bloggerskorna vars bloggar jag läser har gjort slut med sina boyfriends och jag blir direkt orolig (obs att jag blir orolig när jag hör folk göra slut irl oclså)! Är det ute med tvåsamhet ? Eller är det nån epidemi på g? Visst är det dumt att börja oroa sig över ens egna relation när det inte funkar för andra men jag blir väl förlåten för det är sån jag är. Jag försöker att inte jämföra mig med andra mer än normalt men som en bieffekt av distansförhållandet (i mitt fall) så jämför jag ofta mitt förhållande med andras. Jag tycker att många verkar ha det bättre än jag själv i sina förhållanden och när de som jag tyckt verka ha det jättebra gör slut då blir jag förvirrad! Självklart så kan jag inte veta hur andra har det på riktigt för jag kan bara tolka det sett utifrån och då tolkar jag det oftast så att det blir till en nackdel för mig själv. Varför jag gör detta??? .. tja, alla kommer väl till en punt då man funderar över vissa saker lite extra mycket. Man kommer till en punkt som känns avgörande.. funkar allt inte som det ska (och så som jag vill ha det) så står man inför ett val. Jag måste iaf sluta jämföra mig med andra så att det inte leder till fel val! I wouldn´t want that to happen!

Någon som känner igen sig i det jag skriver?..


Nije ljubav sve sto vidis, zato pazi kome zavidis.

/♥


Nu ska jag bli påläst

Jaha, hej på er! Ehem, vet inte vad jag ska skriva. Inget spännande som händer precis! Har tvättat och städat lite här hemma. Har aven läst lite i kursboken! Wohoo! Ska på fika sen. Ska läsa lite mer nu så kanske jag kommer på något intressant att skriva! Man börjar tänka och ifrågasätta alldeles för mycket i den här kursen jag läser men it´s all good.. right? Tycker iaf fortfarande att det borde finnas en On och OFF knapp för att stänga av tankar och funderingar ibland. Bara för att vila hjärnan lite liksom. Bla bla bla.. lite pluggis nu! "The second world - Empires and influence in the new global order" är det som gäller.

Laters.


I april kommer han!

.. Dino alltså! Tyvärr inte min Dino men second best då, Dino Merlin! En konsert som bara inte får missas! Som jag väntat!
Mer Info finns här.

♥ Kosevo
♥ Zenica pop-festival
♥ Göteborg (coming soon)Nytta med nöje

Hej hopp! Hur mås? Ingen hems baksmälla hoppas jag!? Jag mår minsann bra :o) Det blev ingen utgång eller händelserik fredag men igår var jag och några tjejer ute och tog nått glas så och hade det mys med skratt och prat. Väldigt trevligt! Senci, A och jag befann oss i mitt kök runt halv 1 och det kokades pasta och dracks te. Senci sov över hos mig och vi kom inte i säng förän halv 4 typ. Så är det när man bli pratglad in på småtimmarna. Idag var vi duktiga minsann.. promenix till stan, köpte latte take away.. Nöja med nytta iaf. Teamwork! Nu ska jag fortsätta gör nytta ochpilla lite med en skolgrej!

/Peace out!


Haha, så sant!

"Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger."

Får sluta snacka så mycket då da.. :op

Gas gas!

Har haft den här låten på hjärnan sen några dagar innan jag åkte från Bosnien! Jag och baby sjöng gas gas.. och melodin spelas fortfarande i huvudet på mig.. Glad blir man av den! Här får ni också lyssna..To study or not to study?

Lite sent kanske men god morgon på er iaf. Ser ut att vara en trist dag vädermässigt vilket även påverkar humöret. Har ingen skola idag heller. Inte mycket föreläsningar alls men dessvärre en massa kurslitteratur att läsa. Hämtade inte ut min bok som kommit på posten igår så det ska göras idag, samt hämta böcker jag beställt på biblioteket. Om jag dessutom öppnar nån av dessa böcker idag så skulle denna dag vara pluggdag.. det behövs.. jag menar, det är dags. Ska dock inte göra dagen till en officiell pluggdag för det kan hända att det inte blir så!? Man ska aldrig lova för mycket ;o)


Laters!


Det "vanliga"

Tjohej!
Har suttit här vid datorn ett tag nu och haft uppe "Nytt inlägg" lika länge.. Tanken var att jag skulle skriva ett roligt och intressant inlägg men så blev det minsann inte. Jag kom nämligen inte på nått att skriva om! Visst, jag kan skriva om det "vanliga" men ibland vill man ju bjuda på något utöver det! So.. vardagssnack it is! Hehe.
Så vad har man gjort idag? Vaknade med samma huvudvärk som jag la mig med så dagen började inte bra. Hade planer på att ta mig in till stan men dupade den idén och gick till caféet A satt på med en klasskompis och störde dom i sderas snack om C-uppsats. Efteråt blev det lunch med A. Sushi :o) Gott gotti gott gott! Tänker på all de gånger jag blivit sugen på sushi när jag varit nere i Bosnien! Snacka om abstinens när man vet att det inte finns att få tag på heller! Kanske i Sarajevo!? Vet inte.. Iaf, nu fick jag äntligen mitt sushibegär stillat! det känns bra. Sådär, det var nog lagom av det "vanliga"!? Sitter och gäspar här så det betyder att det är läggdags snart. Städade inte mitt rum idag heller :o( bad! Ska plocka undan lite innan jag lägger mig! .. kan sova med gott samvete då.


Natti natt på er!
Nyårsbilder

Bättre sent än aldrig! Här kommer lite bilder fårn mitt och D´s nyårsfirande..


Citypynt..

Bara vi två hemma. Vi klädde upp oss lite för att få den där äkta nyårskänslan..

Här skulle man tro att vi befinner oss på världens fest, hehe! Obs att vi fejkar fyllan på kortet!

Sen var det på med varma kläder, ut och smälla..
DYNAMIT!!! haha.. ser så ut iaf.

Me ♥ D  (kolla in mitt röda öga! suck!)
...


Jag bara undrar..

.. Varför så många pratar i mobil medans de kör bil? Det ser inte ens häftigt ut! Sjukt läskigt och oansvarigt tycker jag iaf att det är!

Såg btw en cyklist för ett tag sen som prata i mobil samtidigt som han cyklade.. det är inte funkis det heller.

U people trying to get someone killed? Bara undrar som sagt!


10 min of fame!

This was fuuun! Läsarantalet slog inte några rekord under de 10 min min blogg var uppe som annons på gratismode.se men 9 besökare och 4 kommentarer blev det. Ska testa nån gång snart igen, hehe..

Hoppas ni som tittade in kommer tillbaka!


Testing testing..

ska bli intressant och se hur många som kikar in här på bloggen via gratismode.se där jag kommer få min blogg annonserad i 10 min. Kalaset kostar ynka 5 poäng. Det är en ny funktion på hemsidan och som sagt får se nu vilket uppsving bloggen kommer få i samband med sina 10 min of fame ;o) hehe, just kidding.. no expectations really!

Welcome säger jag till er som trots allt råkar klicka er in här av ren nyfikenhet..

/love.

A heavy one!

"The true meaning of life is to be found beyond what is created by humans"


Visst är det svårt att se mening med saker i denna värld.. Så mycket annat oviktigt och ytligt som leder bort vår uppmärksamhet från det "viktiga" i livet. Är väl medveten om att jag själv sitter i den fällan! Djupt? .. eller bara jobbigt? ..


Läggdags! natti natt..
VT09

Hallo i stugan!
Första skoldagen för i år.. Hello VT09! ..känns bra faktiskt och jag ser fram emot att vara effektiv och ambitiös! Big words men nått måste man ha som mål att sträva emot. Jag har en sån där härlig dag då jag känner att jag är duktig! Jag har nämligen tvättat innan jag drog till skolan och nu när jag kom hem så slängde jag in 2 maskiner tvätt till och ska fixa mat nu.. real action, hehe.. I like!

hej så länge..

/ Mino


Ny kategori

Har lagt till kategorin "Innogen gästbloggar" där my dear friend kan känna sig välkommen att fylla på med inlägg trots att jag är hemma nu. Innogen var som nikanske märkt min gästbloggare medans jag befann mig i Bosnaland. Tackar för det! Innogen har även en egen blogg som just nu ligger på is så tills vidare kan vi se fram emot inhopp här lite då och då.. right Innogen? :o)

/♥

Toni & Guy

Tänkte jag skulle lägg upp lite bilder från nyar och så men känner att ORKA så ist blir det ett beautytip! Det gäller torrschampoo.. Praktiskt att ha med på resan, speciellt om man som jag ofta reser lääänge och vill fräsha upp håret sådär innan jag kastar mig i min älsklings armar sådär lagom fräsh efter en 35 timmars bussresa. Senci tipsade mig om detta torrshampoo under min sista shoppingrunda innan det bar iväg till Bosnien. Jag köpte det och det funkar! Håret blir verkligen fräshare och ser "tvättat" ut.. perfekt i SOS situationer! En ny must-have produkt och min nya trogna medresenär!Konsert

Håller på att packa upp och fixa lite i mitt rum tilll balkanmusik :o) Dags för balkanfest snart.. Såg att Donna Ares och Mile Kitic kommer till Gbg den 30:e. Anyone going?

Härlig röst har hon, den där Donnan..
Hemma

Så va man hemma igen! Visst gick tiden fort!? En månad bara sådär *Poff*! Som alltid var det jobbigt att åka ifrån D och denna gång grät jag faktisk på stationen och sen i bussen medans han vinka av mig. Jag säg att han försökte hålla tårarna borta han med.. älsklingen min. Resan gick iaf bra (man är van vid det här laget) och jag hade trevligt resesällskap hela vägen. Vi var framme i Gbg igår kl 23.. 2 h sena pga av att vi i Tyskland genomgick världens koll vid gränsen! Bussen var precis i tid till färjan men så missa vi den pga att dom skulle kolla alla väskor och rota i några.. Jo, jag vet att vissa smugglar med sig både det ena och det andra men ändå sjukt störande att vi missa fårjan och blev tvungna att vänta 2 h på nästa. Jag trodde faktiskt att alla vi som hade med oss lite Bosniska specialiteter (sir, meso, rakija itd) skulle bli av med dem men icke.. tur det! Anyways, har man med sig lite av dessa grejer så är det ok. Det kanns ända bra att vara hemma och nån gång ska det la bli D´s tur att komma upp hit och hem till mig! Tanken slog mig i bussen att jag haft pojkvän i snart hela 3 år och att jag aldrig promenerat hand i hand med min boyrfiend i denna stad! Sjukt egentligen men som sagt det blir la andring på det snart. Så nu när jag är hemma igen så ser jag fram emot att göra upp nya planer och verkligen ta tag i saker som skola etc. en nystart helt enkelt! Ska skriva ner all dessa planerade löften och så får vi se hur det går. Även bloggen ska det blir mer liv i! Kul att se att inte alla mina besökare försvunnit under tiden det varit dött här.. Nu är jag iaf tillbaka!

Det kommer mera sen..


Laters!Mino min Mino!
Ikväll kommer vår dyra vän hem! Välkommen hem igen cupcake! / innogen


Here we go again

Sa kom aven denna vistelse i Bosnaland till sitt slut! Imorgon reser jag hemat. Usch, vill bara grata vid tanken pa att saga hej da till D igen! Mycket kanslor inblandade och i huvudet gar jag igenom alla dagar jag varit har och jag ar lite ledsen over att mycket inte gick som jag planerat eller sett fram emot.. as usual! ta bara det att jag fram tills harom dan var sjuk och fortfarande ar hangig.. sa dar gick 2 veckor at att ma daligt och sen har vi lite smasaker som alltid gar fel.. man kan aldrig planera allt, I know.. Men det blev tex nagra brak for mkt :o( Det ar val det jag ar mest ledsen over. Allt skulle ju vara perfekt! I know.. Nu de sista 2 dagarna har varit perfekta. Varfor kan man inte ha det sa bra nar man har nagra veckor framfor sig? Varfor blir allt bra nar det bara ar nagra enstaka dagar kvar? Tyoiskt ar att nar man vet att man har en manad tillsammans sa segar man och tanker att vi har tid.. men tiden gar och fort dessutom! Sa har jag packat klart? Nope.. men nastan. Var och fixa haret hos frissan idag. Klippning och fargning. Det tog alldelles for lang tid och jag borde inte lamnat det till sista dagen saklart men men.. as usual sa blir det sa. D jobbade sa jag passade pa att fixa mig och sen sprang jag och kopte lite grejer och gick arenden sa inget "morgonkaffe" idag.. sag inte min bebis hela dan ju :o( Lika bra att borja vanja sig kanske. Tyvarr.. Sadar nu har jag val beklagat mig nog. Nasta gang jag hor av mig blir det fran Gbg.


/♥

Alive!

Hejsan!
Dags att skriva lite har sa att ni ser att jag lever! Kanner mig dock ganska dod. Noll inspiration och smatt stressad over hemresan och diverse skolarbeten som ej blivit gjorda. Skams pa mig men det har inte gatt helt enkelt. Sen nyar har jag matt daligt. Forkyldningen haller i sig an.. kanner mig trott och bara allmant blaaaa! Storande att skriva utan prickar ocksa :o( ja ja, jag ar neggig men vafan det ar sa jag kanner mig. Maste saga att mitt 2009 inte ar nagon hit an sa lange! Nu pa fredag reser jag hemat igen.. hem till Gbg. Det kanns sadar. Blandade kanslor! Ser fram emot att ta tag i saker som skola etc men samtidigt sa ar jag sjalvklart lite radd for hur det ska ga att vara ifran varandra i 2-3 manader till.. jag och D.. Helt plotsligt sa finns en oro dar som inte funnits innan. Jag gillar inte kanslan och jag hoppas den forsvinner snart. Jakla tankar! att dom alltid ska snurra runt i huvudet pa en och stalla till det! Onskar jag hade en privat psykolog som i amerikanska filmer ni vet.. ligga i en fin fotolj och bara beklaga sig for nan som har svaret pa alla ens fragor! I wish!

Det var allt for mig..


Take care!Sjukling

Mitt 2009 fortsatter precis som det borjade.. jag ar fortfarande inte frisk. Borjar bli riktigt trott pa att snyta mig stup i kvarten! Jag tror jag skovlat en mindre skog sa mycket nasdukar som gatt at! Borjar bli ganska tjatigt nu. SUCK SUCK SUCK!

Krya pa mig! Please, nuuuuuuu!!!

Horoskop

Hittade en sida med horoskop via Sencis blogg och det jag laste om vaduren (moi) och vagen (Dino) stammde valdigt bra.. speciellt det dar om mig! Nagot jag kan bifoga i min CV, hehe!

Klicka har om du vill lara kanna mig!
.. och klicka har for att lasa om alla andra.


Peace!


En liten summering

Hoppas ni haft det bra sa har langt in pa det nya aret och att nyarsfirandet gick lungt till ;o) Jag och D borjade vart nyarsfirande med middag och sen en massa snacks och vin. Vi borjade runt kl 18 sa aningen for tidigt men vi spela bingo och sag pa de olika nyarsshowerna pa TV. En halvtimme innan tolvslaget drog vi ner till stan, kopte lite fyverkerier eller sanna dar minidynamit typ som vi sprangde, hehe. Sen sag vi pa fyverkerierna och sa traffa vi nagra av Ds gamla kompisar och hamna pa nan fest med dem.. vi var kanske dar en liten stund och sen drog vi hemat.. var inne pa ett cafe som var fullt av nyarsfirande manniskor.. vi kom hem runt kl 3.. D var den av oss som fatt i sig lite for mycket alkohol.. eller egentligen hade vi druckit lika mycket men jag blir alltid nykter nar D blir full! Det ar nan forsvarsmekanism I think :o) Hur som helst sa blev det att vi hamna hemma hos en av hans kompisar.. vi akte dit, satt dar max 1 h och drog hem igen.. onodig utflykt.. dar tog nyarsfirandet slut for nar vi kom hem var det lagdags for min kara D. Helt vasted! Inte riktigt det slut jag hade planerat men men. Det varsta med fester och nar man firar hogtider ar dagen efter.. jepp, jag pratar om baksmallan! Det ar sa inte vart det! Ingenting ar vart baksmallan!!! D sov bort hela dagen och jag kunde inte med att dega i sangen.. Jag vaknade upp med varldens halsont och borjade alltsa aret med att vara sjuk plus baksmallan som kom senare under dagen tillsammans med febern! Idag ar jag battre. Baby tog hand om mig och kom med te hela tiden. Det var sahar jag inte ville borja aret! Dessutom borjade det snoa pa morgonen den 1 januari och tank er mig fast hemma med halsont.. nar det snoar ute och ar helt underbart mysigt! Hela dagen snoade det! En liten promenad blev det senare.. hem till D dar jag kryat pa mig.. trottnade pa att vara hemma hos mig sa lite miljoombyte. Oj nu blev det ett langt inlagg.. hoppas ni saknat mig sa mycket att ni orkar lasa detta :op


Ciaoooo, puss!


RSS 2.0
Test