I just want it to stop

Jag har mått skit de senaste 2 dagarna. Ångest.

:(

Love

.. Nothing else matters. Nothing.

Snott citat från S

"I don´t know the key to sucess, but the key to failure is trying to please everyone"

-Bill Cosby


Tummen upp för tävlingar!

Pssst ska bara tipsa om en tävling där man kan vinna en fin ring i silver med valfri gravyr på. Jag är med och tävlar.. vill du också vara med? Klicka här då.

Lycka till!ps
kolla även in de andra tävlingarna som pågår i samma blogg.

illusions


Nemi

KLICKA --->


-Min typ av humor. Nemi is the shit!


09.10.27

God morgon,

Igår innan jag skulle gå och lägga mig skrev jag ett inlägg.. ja det var aningen bittert och jag kände min lite ledsen och så. Jag klickar för att posta det och då får jag upp "sidan kan inte visas". Men vafan! Går in på blogg.se för att logga in på nytt och då står det att det är något underhåll på sidan och ingen inloggning från 00-04! Jag som skrev klart mitt inlägg 00.09 :( Typiskt. Det ska alltid hända när man skriver och klagar på grejer. Nä nu får du inte posta ditt inlägg heller. Näha. Nu ligger det inte ens kvar i arkivet så jag antar att jag får skriva et nytt då. Orka. Nu måste jag sätta igång med skrivandet till hemtentan så det kommer säääkert bli att jag skriver ett nytt bittert inlägg sådär per automatik. Härligt.


Ha det bra så länge.
Puss.


Önsketänkande

Idag på föreläsningen fick jag reda på att allt som ska vara klart denna vecka på fredag (grupparbete, hemtenta och seminarie) egentligen ska vara klart till på torsdag! Jaha, hur har jag lyckats få det till fredag? Önsketänkande kanske. Nu är det bråttom.. men jag tar det lungt. Jag skjuter inte alls upp saker, jag har bara lite längre ställningstid. Så är det.


 

 


What makes it a Mad World

Jag är ibland lite sen men att sätta mig in i vad som händer ute i värleden. Ser inte på TV och tar därmed inte alltid del av "nyheter". Det enda man får höra om är negativa händelser och man får bara ångest av hur världen ser ut. Det går dock inte att undvika vissa händelser och jag läste bla denna artikel i Aftonbladet härom dagen. Hade det varit den 1:a april så hade jag trott att det var ett skämt. Han som skrivit artikeln kan väl ändå inte mena allvar? Vilket hån mot alla offer och alla människor som förlorat någon under Bosnienkriget. Fy fan säger jag bara. Biljana Plavsci har enligt artikeln visat ånger inför de dåd hon begått! Ja vadå da? Vem bryr sig om man ångrar sig efter att ha legat bakom etnisk rensning av folk? Det ändrar inget och det rättfärdigar absolut inget. Jaha hon ångrar sig.. ja men okej da.. det var ju snällt. Fan heller. Ska bli intressant att se om andra mördare kan komma undan med mildrat straff genom att säga att de ångrar sig. Man tro inte att det är sant, att en sån här artikel ens fått publiceras. Tryckfrihet i all ära men den är ju pinsam. Har haft den artikeln i huvudet sedan jag läste den. På det så läste jag lite kring en händelse i Bosnien för ca 10 dagar sen. Inget som uppmärksammats här kanske men det var en 24-årig kille som blev skjuten av polis under bråk som utbröt i samband med en fotbollsmatch. Han dog av ett skott i huvudet. Skjuten av polis. Jag hörde om detta när det hände men jag tog mig inte tid att kolla upp det själv. När jag gjorde det så blev jag så himla ledsen. Så mycket hat som finns. Att människor orkar lägga energi på det. Nationalism låg till grund för denna händelse. Sen en polis som skjuter mot fans (klicka). Sjukt. Det är komplicerat, det här med nationalism i Bosnien men det splittrar landet. Ingen ide att försöka förklara för dem som inte är insatta. Jag hoppas iaf att Vedran inte glöms bort och att hans död blir en tankeställare för folk..


R.I.P Vedran Puljic


Dags att gå i ide

Det går verkligen inget vidare att komma upp ur sängen innan 11. Är det höstvädret som bjuder på regn och rusk som gör att kroppen inte ser någon poäng med att gå upp ur sängen? I så fall kommer jag sova bort väldigt mycket av min tid fram tills våren. Jag går i ide. Är det ens meningen att man ska fungera som människa när det blir mörkt ute runt 4-5 tiden? :( Ja juste, det är mysigt. Jo det är sant. Det är därför man går upp i vikt så fort sommaren är över.. Man går i ide och har det mysigt. Oftast förutsätter detta mys att man fikar och äter.. hela tiden. Ja ja, nu måste jag röra mig. Har skola från 13.15. Ångest där, alltså när jag tänker på allt som ska vara gjort till på fredag. Sucksucksuuuuck.

Haha, vilket bittert inlägg det blev. Inte meningen ;)


Ha en bra dag.


Who is to blame?

Hur vet man när det är ens egna fel att saker inte är så som man önskar och när kan man skylla på att det är andras fel eller pga av andra? Man får ju höra att "det är man själv som är ansvarig för sitt liv och hur det ser ut" och "man har sig själv att skylla" och visst så är det men inte alltid. Det stämmer inte riktigt överens med verkligheten tycker jag. Vi lever omgivna av människor som på olika sätt påverkar och formar oss och sen har vi de som står en närmast, de människor som faktiskt har en stor påverkan på ens liv och vilka val man gör, på gott och ont ibland. Eller vad tycker ni?/Emina


Mad world by Adam Lambert

Det är mycket Mad world idag men jag fann denna version (tack kompis) som är fantastico.
It´s a Mad World

Man undrar vad det är för fel på allt ibland.
Älskar stereotyper

Skulle det inte vara en sterotyp att en Bosnier lyssnar på Dino Merlin och äter dolmar till frukost? Det skulle det kunna vara. I så fall var jag väldigt stereotyp denna "morgon". Jag lyssnade på Dino Merlin OCH åt dolmar till frukost! :D It just happened! Love it!

 
Vintertid

Jag gick upp kl 12. Trodde jag.. sätter mig vid datorn 12.30 och då visar klockan där 11.30. Jaha det har gått och blivit vintertid.. juste ja. Så nu blev det att jag kom upp i lagom respektabel tid :) Fast hade jag vetat detta hade jag ju legat kvar i sängen till kl 13 (sommartid) hehe. Jag blev med andra ord lurad att gå upp tidigare och berövad en timmes extra sömn! Not fair. Kunde ingen ha sagt nåt? ja ja, nu kan jag bara döda av en timme.. najs.


God morgon.


For Barbiesmiss selfridge


It´s a beautiful day

even if it´s not you can make it happen ;)
Slänger in denna pepp låt. Kan behövas ibland.


Det blev en lugn fredag

.. Är ni bakis people? Inte jag. Det blev en lung kväll. Tanken var att jag skulle ha en minitjejkväll men det blidde inget med det. För ikväll finns inte några speciella planer men det gör inget. Bara jag får gå på nån balkanfest då och då så känns det bra. Jag får mina dansbehov tillgodosedda där. Tror inte att det finns något dansställe som spelar så mycket bra låtar så att man ordentligt kan dansa loss i några timmar. Tyvärr. Om det finns så får ni gärna upplysa mig. Jag kanske bara sitter i mörkret.


See you later alligator ;)


Ladies, you gotta start giving up the pussy..

Barnförbjuden humor :p


It´s the small things in life that matter

När jag var påväg hem nyss så hörde jag låten "ljepsa od noci" (en av mina absoluta favoritlåtar när det kommer till balkanmusik) spelas från en bil som passerade. Jag blev glad :) Älskar sånna småsaker som bara bryter av och får en att le. Nu var det här verkligen en pyttegrej men ibland så är det bara det som behövs. Eller hur?

/e.
Låten som kommer ta Bosnien till VM :)

Kan man låta bli att inte bli glad av denna låt? haha..

Folkfest :)


Denna låt ska vi kunna till den 14:e! Ok tjejer? bra.


never take the easy road..

13.00 stiger jag upp ur sängen. Det är rekord tror jag. Jag vaknde flera gånger innan och de sista timmarna halvsov jag. Rtckte det var  segt att ligga kvar men kroppen ville inte sammarbeta. Jag var vaken men kroppen ville sova så man fick ligga kvar. Tydligen så behövdes det för nu mår jag prima! Är verkligen utvilad. Så himla skönt. Visserligen är det inte så konstigt att man inte kan vara uppe med tuppen när man satt på msn till kl 02. Trouble in loveland. Tror alla känner igen det där när man bråkar och det bara fortsätter och till slut vet man inte ens vad anledningen till att man bråkar är. Sjukt men jag skyller på distansen. Det är fan inte lätt alltid och man blir frustrerad på varandra för ingenting ibland. Ja ja det löser sig som man brukar säga.


xxx
Förväntningar


Hur länge kan man "bara" vara pojkvän och flickvän?

Många säger att långa förhållanden inte håller. Då menar de att det inte håller att "bara" vara pojkvän och flickvän i alldeles för många år. Man ska därför skynda sig med förlovning och giftemål om man inte vill att ens relation inte ska gå åt helvete. Är det så? Jag pratade med en tjejkompis på msn idag. Hon och hennes pojkvän hade gjort slut. Denna gång var det definitivt slut för hon hade redan en ny pojkvän. Hon sa att "långa förhållanden håller inte" så det fick mig att undra bara.


/Emina
Matlagning

Handlade mat påväg hem från skolan. Funderade på vad jag ville laga till lunch. För att vara en pastaälskare jag är så har jag inte lagat på väldigt länge. Köpte med mig tomatsås och lite annat till såsen och så fullkornspasta. När jag står i köket lite senare och kokar såsen så blir jag sugen på couscous istället. Typiskt mig. Ibland vill man bara sugen på allt på en och samma gång. Jag tar fram couscousen och håller ner den i såsen så det får koka ihop istället. Resultatet blev en god couscous kokt i tomatsås med rödlök och champinjoner. Det blev en portion över så nu har jag mat till middagen också. Studentsmart ;) Love it!


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare i boken "Stella & Sebastian".


P&K!


Why do things the way they are supposed to be done?

Jag borde frenetiskt bläddrar i kursböcker för att kunna börja skriva på hemtentan.. det jag gör är att ligga i soffan och läsa en bok som inte har något med saken att göra. En pocketboksom jag fick av min vän. Tack vännen :) I blame it on you! hehe.. ångest? nä inte riktigt än men det kommer..

Galet!

Här kommer en uppdatering på min så otroligt spännande vardag (läs ironi) Var på föreläsning kl 9-12 imorse och sen var det grupparbete som gällde. Vi slutförde 2 st grupparbeten då vår kurs har haft grupparbeten som överlappat varandra hela tiden. Fråga inte varför. Förstår inte poängen förutom att de försöker få in så mycket som möjligt i en kurs på 15 hp. Imorn påbörjar vi ännu ett grupparbete ocjh vi kommer paralellet med det att ha en hemtentamen och förberedelser för ett slutseminarie. Allt detta ska vara klart om en vecka typ! Oj glömde jag säga att föreläsningarna kommer hålla på som vanligt! My God säger jag bara! I alla andra kurser som jag gått så har tentveckan varit fri från andra uppgifter. När är det tanken att man ska hinna med allt detta? Nä, det ligger nog ingen tanke bakom det hela. Suck :(


Laters.Need vs greed

"There is enough for everybody´s need, but not everybody´s greed"

-Gandhi

 


Love chart

Såhär säger stjärnorna om hurpas bra jag passar ihop med min käreste som är våg..Celebrate individual strenghts and support each other´s sensitivities. Together, you´re a powerful force of nature.
Be each other´s anchor and respect each other´s territory. Although Aries is more impulsive and quicker to take a stand, Libra´s wiewpoint is valid and helpful. Aries should´t shut Libra down. Encourage good communication. Finances are likely to improve this year and next. Libra´s confidence spirals upward and this turns you both on. Libra wants to travel to some faraway, exiting place, and Aries is advised to be a willing travel companion or miss out on fabulous times. Look at each other with fresh, forgiving, admiring eyes. This is a great year to start anew.


Klicka här
för att se hur du passar ihop men din love eller vem du nu är nyfiken på.

 


My kind of housewifes

Tittar på DH! Älskar verkligen den serien :)

Shantel

Har fått tummer ur att visa er bilderna från i fredags. Läste att konserten fick 3 fyrar i betyg av GP men den var enligt mig och enligt tjejerna 5/5! Det var nog årets dansfest så långt. Nummer ett i konsertväg i år står öndå Dino Merlin för. Of course! Shantel var iaf great. I slutet hällde de vätten på trummorna och slog på dem så det regnade över oss. Härligt svalkande men det slutade med att vi såg ut som om vi klivit ur duschen. Tur att du hade BH var S kommentar, haha!


Fokus

Sometimes we spent to much time thinking about what we didn´t do and who we didnt become instead of thinking about who we are, what we have accomplished and who we can become.


So tierd

.. of fighting demons


Autumn beauty

Ännu en vacker höstdag idag. Igår var ju också helt underbart.. blå himmel och inte för kallt som dagarna innan. Jag och en vän satt ute med filtar och åt lunch och därefter förflyttade vi oss in (i ett annat café) och fikade. Senare på kvällen blev det att jag gick en liten förfest och sen drog jag hem för att jag hade en dejt med min pojke på msn. Vi hade finaste konversationen. Det behövdes efter alla dessa dagar med tjafs och oroligheter. Äntligen en stilla och lungn konversation. Love! Som någon kanske noterat så ligger inga bilder från fredagens festande uppe men det är endast pga att jag är seg när det gäller att föra över bilderna från kameran till min dator. Känns som världens projekt ibland men jag lär få det gjort tills ikväll för nu ska jag iväg och vara busy.Ha en fin dag.

Puss

Citizen of planet paprika

Oj oj oj vad dans det blev igårkväll. Nu mår jag bra! En dansworkout var vad som behövdes!

Balkan beat party

Ikväll dansar vi till Sharbel Shantel (förstår inte varför jag ständigt kallar han för Sharbel, haha) på Musikens hus :)
Opaaaaaa!!!

Skitdag

Dagen började inte bra. Vaknade 12.30 med huvdvärk :( sen följde lite tjafs med D på msn fast vi så sent som igår lungnade ner situationen efter bråket innan. Jag antar att det är jag som får ta på mig skulden för det imorse men jag kan inte rå för det ibland. Jag stör mig helt enkelt på vissa saker. Är bara rädd för att allt ska bli tvärtemot hur jag vill ha det. Rädd är väl ett ord som beskriver det hela. Det är bara att kämpa.. alternativet att ge upp finns inte.


Ikväll är det fest. Det behövs..


God natt

Läggdags nu. Borde ha varit för 37 min sen. Ni kommer ihåg min deadline kl 23. Det funkar inte så bra men jag jobbar på det. Har ju varit sjukt trött hela dagen, ända sen jag gick upp ur sängen. Har bara längtat efter att få krypa in under täcket igen men när kvällen kommer så är jag inte så sugen längre.. har lättare att somna när jag tar en tupplur på dagen. Ville egentligen bara säga god natt..


God natt, sov gott!


Mer Stockholm

Som utlovat, fler bilder från Stockholm. Jag åkte ju dit förra torsdagen och åkte hem på tisdagen så det blev 4 heldagar som tyvärr gick alldeles för fort! En vecka ska man vara borta minst! Jag älskar att vara turist och när vi strosade runt på Stockholms gator kändes det som att jag var utomalnds. Konstigt men det kändes så. Kanske därför att jag inte inte brukar resa i Sverige alls så nu när jag spenderade några dar i en annan stad än Göteborg så kändes det inte som att jag var i landet. Är jag inte i Gbg så måste jag ju befinna mig i något annat land :) Jag gillar den känslan, att vara utomlands. Kunde dock varit aningen mindre kallt! My god! Det var inte kul alls att vistas utomhus :( För att summera det hela så gillade jag Stockholm, trodde inte jag gjorde det innan. Ett stort plus var alla H&M butiker! Fantastiskt :)

Här är lite random bilder från min sista dag och dagen då jag skulle resa hem..


Glastornet vid Sergels torg


Hötorget


Dramaten


Centralstationen


Turisten


Hej då Stockholm, på återseende!


-More pictures to come- 


Neverendig day

Det har varit en lång dag i skolan. Minns inte när jag varit så trött! Jag satt på föreläsningen och kämpade verkligen emot tröttheten. Hade fantasier om hur jag gick till biblioteket och la mig och sov i sofforna vi har där. Ja, så trött var jag! Jag kunde inte se slutet på dagen. Skönt att skoldagen tog slut i alla fall.

Jag är skyldig bloggen fler bilder från Stockholm + en liten summering av resan. Det har inte blivit så mycket text här på bloggen sen jag kom hem. Så mer bilder och text to come..Stay tuned..Citat

"As soon as you stop wanting something, you get it."

-Andy Warhol

Någon som känner sig träffad där ute?Klockren! :D


Status

Emina is tillbaka i Göteborg

Svinkallt

Ursäkta men ska det verkligen vara sähär kallt i oktober? Vart tog hösten vägen? Det är ju rena rama istiden. Går knappt att visstas utomhus. Man kan inte göra något eller tänka klart för man är så upptagen med att frysa. Jag har ju inte kunnat strosa runt i Stockholm så som jag ville. Nästa gång jag besöker staden så får det bli under våren. Igår ville vi gå ut en sväng och bara ta ett glas vin någonstans men vi hitta inget ställe att gå till! What what? Några få ställen fanns det i gamla stan men de såg inte så inbjudande ut. Vi gick genom stan i regnet och undrade hur det var möjligt att vi inte hade någonstans att gå. Vart kan man gå på söndagar när man är i Stockholm? antar att vi kanske bara gick fel men det såg ganska dött ut.

Nu ska det socialiseras för imorn åker jag hem. Slänger upp lite bilder från igår + idag senare.


Peace.Min baby fyller år idag

Sretan ti rodendan ljubavi


Theme song

Den här låten har vi lyssnat sönder! Det är kärlek! Vi går och nynnar på den hela tiden och dagen känns inte fullständig om den inte börjar med Mashi Hadi.

 


Stockholm, ett H&M paradis

Vilket väder. Regn och rusk :( Vi kom precis hem från en heldag på stan och shopping. Köpte inget speciellt, bara strumpbyxor och en kjol från H&M divided. Har spanat in en del grejer på H&M som jag gillar men vi får se. Kan inte bestämma mig. Förresten så finns det hur många H&M butiker som helst här i Stockholm! Går man i stan så ser man typ en butik vart man än kollar. På en gata så ligger det två butiker mitt emot varandra och se en några meter bort bara: Paradiset :) Det är inte som hemma där det man tycke är snyggt alltid tar slut direkt i de vanligaste storlekerna. Här finns mängder av allt! Antar att Stockholm har första tjing på all påfyllning av varor. Finns inte det du letar efter i en butik så finns det i den andra... eller i den hudraelfte H&M butiken. Verkligen ett paradis för H&M lovers./♥


L´amor

Puss

 

 

 


Stockholm, dag 2

Ranom biler från ag 2. Vi kom iväg ganska sent på dagen så det blev inte så effektiv sightseeing som igår men en tur förbi slottet blev det.. och en fika i gamla stan.

Slottet

 

Me an Z

 

Vacker vy
Saying of today

Have that in mind and have a nice day!

 


Fashion Market

Hej hej,

Dag 2 i huvudstaden planeras.. det blev lite sovmorgon för min del så sightseeingen börjar lite senare idag. Än så länge så står Kungsträdgården på listan och sen får vi se vart vi hamnar. Gamla stan är en favorit så det blir nog en ruda är igen och varje dag för den delen, älskar det! Jo, vi ska besöka Fashion market mässan också. Det är sista dagen idag. Kanske fyndar man något då det är 50-90% nesatta priser på en massa märken! Det kallar jag rea!


/♥Stockholm, dag 1

En första dag i Stockhom avklarad. Vi kom hem nyss efter en hel dags vandring hit och dit. Helt slut är vi så det blir ingen utgång utan middag och lite vin hemma hos Z.

Lite ranom bilder från dagen som varit.


Sergels torg


Mysig gränd-Gamla stan


Stortorget-Gamla stan


 

 Status

Emina is in Stockholm


Packat och klart!

Sådär ja, nu var allt packat och kart. Tänkte rulla in mot stan 12 men nu blir det en halvtimme senare. Måste plocka upp lite grejer på vägen.

Nästa uppdatering sker frpn Huvudstaden!


Puss!

Broken hearted girl

Får "halo" vibbar av denna låt. Så vacker.And though u break my heart you´re the only one
and know that there are
times when I hate you cause I can´t erase
the times that u hurt me
 put tears om my face..


Me vs the sunJag var uppe innan solen imorse. Glömde skylta med det. Bildbevis ovan :)

Stockholm, here I come!

Hej,

är nyss hemkommen från skolan. Har haft grupparbete. Dagen känns lång. Har hunnit med ganska mycket idag. Lite ärenden och lite snabbshopping av nödvandigheter innan skolan. Imorn åker jag till Stockholm och hälsar på en kär vän som flyttat dit för att plugga. Jag är riktigt stolt över att jag fick tummen ur att boka biljetter för någon vecka sen. Det är ju alltid ett projekt att få saker gjorda så nu är jag stolt. Sen ser jag fram emot att komma iväg i några dagar. Känns att det behövs. 


Om det är någon som har något förslag på vad man inte får missa när man är i Stockholm så är jag tacksam för tips!


/♥

DH

Så hade man sett första avsnittet på Desperate Houswifes. I like! Jag skrattade gott åt vad heter hon nu igen.. The baby factory.. Hon som är gravid med tvilligar nu när hon gav "råd" åt den unga blivande mamman! Klockrent! Jag dog! Hahaha! dom är härliga, hemmafruarna. Man blir sugen på att bli en själv :) Desperat e man ju redan.. heh.


Ni har väl skrivit upp det här va?

GLÖM EJ!
Fult att sova länge!?

Det blir långa sovmornar när jag inte har skola. 12 gick jag officiellt upp idag. Men som mina kära vän så fint påpekat, varför ska man skämmas eller få dåligt samvete över att man tycker om att sova? det är ju något man tycker om att göra. Men det är fult att sova länge, jag vet... Ibland behöver man sömn och då är det himla gött att få sova ut. Som jag gjorde imorse. Visserligen så mår ag bra att att gå upp tidigare också men då funkar det inte att lägga sig kl 01. Det där med min deadline kl 23 funkar inte när jag fastnar med D på msn. Som jag gjorde igår då. Oj, jag måste ju iväg.. och naglarna är inte målade än! fan..


Hej då!


Jag hade kunnat vara rik

Om tid är pengar så har jag gått miste om milioner skulle jag tro. Fy fan det här med att slösurfa är tidstjuv numero uno! :( Fy fan, datorn är näst intil en förbannelse. Att man aldrig ska lära sig att sitta vid den med måtta!

Sve bi dala da si tu
It´s just a mess

Having an emotional coctail these past days. A little bit of everything mixed up into a heavy and addictive combination..

Let the sunshine in

               

När jag vaknade imorse (kl 11.29) såg jag blå himmel och allt kändes genast lite lättare. Jag är lättpåverkad känslomässigt och en dag med skitväder hade inte hjälpt. Nu skiner solen och jag gör mitt bästa att försöka skina lite jag med fast jag fortfarande har en illa-till-mods känsla i magen. Därav den dåliga uppdateringen igår. Fanns helst enkelt inget positivt för mig att skriva och det är inte så kul att fylla bloggen med deppigheter jämt heller fast den ska ju ändå återspegla min vardag och mina tankar och dom har inte varit så roliga. Att det är en fin och solig höstdag hjälper som sagt. Jag tog ut en stol på balkongen och åt min frukost där. Ute i friska luften med solen som värmde sådär lagom. Satt där och kände att jag laddade upP mina batterier efter all den urladdning som skett i dagarna.. Men jag fick inte äta min muesli i fred för det kom en geting och störde! Borde inte getingarna gått i ide eller vad dom nu gör.. borde inte dom ha försvunnit? Det blev jobbigt så jag fick gå in igen :(
Nu från 13.15 har jag föreläsning så det börjar bli dags att röra på sig.Ha en fin dagStvari se mjenjaju

Sve isto je kao nekada, sve isto je al nista isto nije.

Empty

Sitter här med en kopp grönt te. Grönt te ska vara bra, jag hoppas det får mig i balans och väcker mig till liv. Ska iväg till köpcentret i Allum idag. Var där igår och fann ett par stövlar jag nu måste prova igen och få ett andra utlåtande. Kan inte bestömma mig. Det gammla vanliga. Inatt somnade jag inte innan kl 3. Så jag känner mig sliten och allmännt seg idag men jag ställer mig likgiltigt till det. Det finns en gräns för hur mycket man orkar. Just nu känner jag mig bara tom, jag känner inget egentligen och det är en skön paus.


♥Mina


Orka känna såhär

Ibland känner man sig som den mest ensamma människan i världen. Lägg till förvirrad på det :(


God natt. ska försöka mig på att sova.

Förstår inte riktigt varför?

Ibland känner man bara på sig vissa saker. Varför blir man ändå så förvånad och näst intill chockad när man får bekräftat att man hade rätt?!


Kaffe

Jag har druckit kaffe.. från en sån där automat.. Visste inte att man kunde bli speedad på det. Shit! Jag är som en raket.. swwwwwwiiiiiiiiiiissssssssssshhhhhh! Haha! Jag ska utnyttja detta och diska och göra sånt som man inte orkar annars :) Helt otroligt vilken energi jag har!


Laters!

Nancy Ajram bjuder på ögongodis

Hittade lite nya videor av Nancy Ajram. Hon är söt som socker den tjejen! Sen ska vi inte tala om männen i hennes videor!Oh my.. Vart hittar hon dem? Ögongodis!!!

Enjoy!Baska ti baska sve na svijetuThe sun is my hero

Funderar ibland över att vända på dygnet. Sova på dagen istället. Natten och mörkret lockar ibland fram de hemskaste tankarna som gör mig rädd och ledsen som ett litet barn och det blir då helt hopplöst svårt att somna. Jag smsade D mitt i natten och fick ett tröstande sms som svar men det finns inga ord som hjälper i vissa situationer. Så fort solen kommer med ljuset känns allt bra. Alla hemska tankar är som bortblåsta då.

The sun is my hero.


Nya BSB

Lyssnade igenom några av deras nya låtar. Har inte hängt med riktigt. En av låtarna gav mig ABBA-vibbar! WTF, varför ska dom börja låta som någon annan. Vad hände med smörstilen ala pojkband. Nä det är inte BSB längre. Synd! Vet inte riktigt om jag vill gå på deras konsert nu. Jag vill ju ha lite nostalgikänsla, inte nått wannabe Justin Timberlake sound! Fan vad neggigt allt blev ikväll.


Den här var ok.. kind of.


Vad trött man blir!

Såg precis på filmen "The reader" med A. Skitfilm! Ska det vara så svårt att bara göra en film som inte blir så jävla seeeeeeg? Suck. Och sen att Lena Ohlin spelar två roller.. det är ju bara B! Så nu fick jag sagt det! Ingen film jag skulle tipsa er att se precis.


Livet är som en serie

Tänkte på minnen idag när jag gick hemåt i kylan. Det är otrolig mycket man minns. Helt fantastiskt egentligen! Hjärnan besitter en rejäl hårddisk med en enorm kapacitet! Det var som att gå igenom olika avsnitt i en serie med sig själv som huvudpersonen. Det här är mitt liv tänkte jag.. som en serie. Vissa avsnitt vill man se om och om igen, andra vill man bara hoppa över. Undrar hur kommande avsnitt kommer se ut när man ser tillbaka på dem? Vilken fatastisk saga ändå, ens liv. Tänk om man kunde få hela samligen på dvd? Hade varit trevligt. Kanske hade man uppskattat det man genomlevt hittills om man kunnat se det utifrån.

/Mina
Remember this?

Ett krav på framtida pojkvän var att han skulle kunna sjunga.. och helst skulle han vara med i Backstreetboys. Det var tider det!


Får leta upp den gamla video sen.


Bra grejer

Det här med att lägga sig i tid är bra grejer (lånat uttryck från S). Nu gäller det bara att få in rutinen. Sitter och äter frukost as we speak.. vid datorn ja. Ingen tid att förlora här inte. Ska iväg snart så man måste vara tidseffektiv!


Ha en fin dag!


RSS 2.0
Test