Mums!

Guess what I´m having for lunch? PIZZA!!! och hemlagad dessutom.. can´t wait.. :op

Va och bolla lite mot tennisväggen för min sparringpartner skicka mess att han inte kunde idag precis när jag stod med skorna på i hallen så jag tänkte att jag har ju inget bättre för mig så gick och bolla lite som sagt..
Ikväll ska jag och mamma på teater :o) Ska träffa Dino lite innan eftersom vi inte kommer ses ikväll.

Nu ska jag göra mina lårövningar, innan pizzan.. värsta projektet att hålla sig fit ju :op

Bloggas mer sen, bye

Tårar..

Varför kan min kille inte säga att all min maskara lägger sig under ögat när jag gråter!? får ju värsta chocken när jag kommer hem och ser mig i spegeln..
"vafan har jag sett ut såhär?" han kan ju inte ha tatt ett enda ord jag sagt seriöst :op Ja vi hade ett litet bråk.. och jo jag lipa! egentligen var det inte så farligt från början, mest jag som blev misstänksam och ställde lite frågor.
Han tycker att han bevisat sin oskuld så han flippar ju direkt och det blir till bråk, och då tror jag ju att jag har rätt eftersom han blir så arg.. ja det e en ond cirkel men det är ett och samm ämne och jag kan bara inte släppa det ibland!
Tänker tilbaka på hur det var förut och på de gånger han ljugit för mig.. usch :o( Kvällen som börja så bra.. jag sa att "jag vet att jag inte borde ta upp det här mer men jag kan bara inte släppa det.." och det är sjukt, visste typ att det skulle sluta såhär men det tar över liksom.. en liten devil som sitter på min axel..
Önskar bara att jag en dag kommer tro helt på min baby.. just want the truth, and be able to recognize it!
Blir alltid matt av såna här episoder så..

Natti natti, sov gott ♥

Dagens väderprognos..

:o) jag bloggar ganska mkt om vädret va? haha.. idag är det molnigt och oklart ifall solen ska titta fram lr ifall det ska börja regna men jag tar risken och drar till tennisen! var ju en vacka sen jag va på träningen så börjar bli ringrostig :op

Laterz ♥

Läggdax

Fick mail från kursledaren och jag fick G på sista tentan :o) jippi!!!

Ska gå och lägga mig nu.. känner mig sjukt trött. kan vara det konstiga vädret.. sol, regn, varmt, kallt..
Ikväll var det riktigt kallt.. kände att jag hade behövt halsduk när jag var ute på en promenix med Dino.. hans kompis kom hit idag igen så då spenderar vi inte så mkt tid ihop. Var på stan med mamma ist.. hitta ett par söta ballerinas men är inte riktigt säker på ifall jag ska köpa dem. Imon ska vi nog ta en runda till och kolla vidare..

Go natt

Glass i stora lass..

mmm.. käka precis glass :o) Var så himla sugen och så kände jag av lite halsont så jag var ju tvungen att unna mig glass liksom! Av förebyggande orsaker..
image96

Vilka problem..

Mycket av min vardag styrs av vädret.. kom på det nu liksom :op Ena sekunden är det sol och blå himmel och sen kollar jag ut och då är det grått och trist..man vet inte ifall man vågar ge sig ut lr inte. Jag har träning kl 2 och eftersom jag spelar ute så är det svårt och veta ifall jag ska ge mig iväg till träningen lr inte!?

Moi.. Prison of the weather..


Effektiv

Allt jag gjort från kl 21- 23.30;

Färgat håret √
Tvättat mattan √
Tvättat kläder √

I ca 2 h och 30 min tvätta jag mattan i hallen.. shit gissa vem som kommer ha världens träningsvärk imon? fick lust att tvätta och tänkte att jag gör bara hälften och så hälften imon men allt eftersom så blev det ju så fint så jag bara fortsatte och det sluta med att jag tvätta hela mattan! ingen liten jäkel heller.. Jag färga håret innan så jobba jag på mattan medans jag hade i hårfärgen och samtidigt starta jag tvättmaskinen.. Snacka om att vara igång! Duktig man kan va! (klappar mig själv på axeln.. den jag kommer ha skitont i imon)
Mamma fixa pasta åt mig som jag slängde i mig.. nu ska jag lägga mig och sooova! fick inte så mkt sömn hos Dino igår kväll.. jag kunde inte somna för jag blev pissenödig och sen drog jag mig för att gå på toa (dörren till hans rum låter mkt och et var verkligen knäpptyst) så när han typ vakna till så sa jag att jag va törstig.. han ville gå upp och hämta vatten men jag ba " nä lägg dig .. jag går ist.." så jag fick kissa till slut.. haha! det e la det enda som e cp när jag ska sova hos han.. jag ligger ba o tänker att " inte bli kissenödig.." hans rum är verkligen i ena änden och toan i andra.. suck! :op Ja ja inga problem med det ikväll iaf..

Go natt på sig!
Puss ♥

image94
Mattan :op


Finally..

Shit.. maila in tentan nu! tycker inte den blev så bra men orka inte hålla på mer så jag bad en bön och tryckte på "send" *suck* vi får la se hur det går.. hoppas kursansvarige bara skummläser texten :op
Dino kom förbi här runt 7 precis när jag stod vid telefonen och skulle ringa han så ringde det på dörren.. han fråga ifall jag ville sova över hos han ikväll!? han skulle komma o hämta mig nu kl 23 men jag ringer han och han har ingen mottagning på mobilen.. Where is he hiding? hmm.. (misstänksamma Emina)

Jag vill ha en playsuit..

..som man ken leka i, haha.. nä men äntligen ett praktiskt plagg :o)
Finns en massa söta playsuitsTop Shop
(jag satte ju ihop en outfit med en playsuit för längesen)

image93
Denna tyckte jag var cute!

Sweet sunday

Har varit och sejkat på magdansen.. käka nu och så ska jag skriva klart min tenta! 29 grader ute :o) så himla härligt.. älskar att gå runt i mina puffshorts.. that´s all the fun I´m having today..

en summering av världens orättvisor;

Dino: är ute i naturen med sina buddies och dricker öl (just a wild guess) lite fuskigt att man aldrig får hänga med.. trist att de flesta här umgås i killar för sig och tjejer för sig!

Jag:
kommer sitta inne resten av dagen och ha kul med WORD!

See you later..


Not so partylördag

Inte för att min lördagar brukar vara så party men.. har deadline imon så försöker skriva ihop nått til tentan. Segt värre men det är sista tentan sen är jag friii!!! Dino är med sin kompis Mahir precis som varje lördag.. han var förbi här idag.. när det slutat regna men han ville inte ut och promenera med mig så jag tog en promenad med mamma sen ist. Var i parken och kolla efter mynt jag tappat där igår när jag var där med Dino och jag hitta dem! haha.. kula att ingen hitta dem för man såg att det suttit folk där efter oss :o) det var bara ca 7 spänn men det är ett café besök här i bosnaland, lr en öl för den delen :op
Bloggas mer sen..

Raiiin..

Kl 2 skulle jag och Dino träffas.. Gissa ifall det inte börjar regna precis nu? javisst.. jävla tur man har :o(
hoppas det bara är tillfälliga skurar.. fast det åskar så vetefan.. behöver ju få komma ut och träffa baby innan jag kan sätta mig och skriva tentan.. Hade ju varit ganska mysigt om vi redan suttit på nått café och det regnat ute, sådär romatiskt :op

Lördag

Ännu en härlig sommardag! var och handla nyss och det är redan jättevarmt ute.. Idag måste jag verkligen plugga! Dino kommer runt 2 så jag får komma ut lite.. ta en kaffe lr nått och sen workwork!

Igår hade vi filt med oss till parken.. myspys.. ölen och kycklingsnacksen var självklart med :o) sen mot slutet blev det dock lite tjafs och sen bråk utanför min port när han skulle följa mig hem. Min kille har kort stubin så nästan alltid när man bara försöker påpeka saker eller förklara varför man blir ledsen på han ibland så flippar han ist.. det löste sig i vart fall.. jag skrev ett lååångt argt/ledset sms när jag kom hem.. bla bla bla.. och sen såg jag att han busringt 2 gånger så jag ringde upp och då sa han att allt va hans fel. Fan nu blev ju det där messet så onödigt men men..Ja ba "..jag skicka sms te dig nyss så du kan ju läsa dem först.." sen ringde jag igen för o kolla ifall allt fortfarande var ok.. det var det :o) han fråga ifall allt skulle blibra igen.. sötisen.. ja det e klart! Ja vi kommer la prata om det idag men som sagt jag ser inte vilket bråk som skulle kunna sära på oss..

Peace LOVE and understanding!
:o)

Friday night

Har inte lyckats plugga så mkt :o( har två dar till på mig så imon när deadlinen börjar närma sig.. DÅ kommer jag plugga effektivt! nä man lär sig tydligen aldrig! Kan verkligen inte gö klart skiten innan sista dan!!! shit altså!..

Åt god pasta nyss, men kalkonfilé.. mums! 7 ska jag ringa Dino och se när vi ska träffas.. hoppas det blir en varm sommarkväll så vi kan sitta ute länge!

Trevlig kväll ;o)

The sun is shining :o)

Sjukt varmt.! shorts och solglasögonen var på.. 28 grader är det och det ska bli upp till 32! Så känner inte så mkt för o sitta vid datorn. Nu måste jag iaf skriva lite på min sista tenta så passar på och få in ett inlägg..
Var i parken och satt i gräset med baby.. tappa några småmynt ur fickan (skulle ha dem till min sparbössa juh) så ikväll ska jag leta efter dem, haha.. gillar inte när pengar ramlar ur fickan på en :op spönande med ett mission.. och så ska vi ju sitta i parken och ha vårt traditionella dricka-öl-i-parken-vid-vattnet kväll :o)
Nu ska jag plugga..

LATERZ ♥

Kulturliv som omväxling

Min sparringpartner dök inte upp idag så hade inte en av tränarna råkat vara på banorna så hade jag fått bolla mot väggen själv.. nu fick jag ett intensivt träningspass :o) svettades liksom :op får fin färg varje gång jag är och spelar  oxå! nice med bränna och träning i ett :o)

Efter träningen skulle jag träffa Dino men så ringer han en halvtimme innan och frågar ifall han inte kan få hänga me en kompis ist..när han ska köra lastbil.. Aha och vad säger man? "ja åk du med han.. ska jag säga att du inte får lr? och så går vi ut och så kommer du vara sur typ.." han fick det och låta som om jag har nått val! hade jag sagt nej, nu ska vi ut för det hade vi kommit överns om så hade vi säkert gjort det men han hade ju bara vart på dåligt humör!
Han ba "vi går ut ikväll ist.." bara det att jag sagt åt han att jag ska på teater!!! hallå, lyssna nån gång! j
"a men då hör du av dig efteråt så ses vi då" mm får då kommer han inte och vara "upptagen" med nått annat onödigt!
Har man kommit överens med nån om att ses så går man la inte och fixar nya planer, lr hur? killar va!

Ja ja, ikväll är det iaf teaterbesök som gäller!.. alltid härligt att känna sig lite kultiverad lr vad det nu heter, haha :op

Bonsoir

Känner mig helt matt i huvudet.. fick min period igår så det är la blodförlusten som gör mig matt! sorry to much details, haha.. nä men mensen var sen två veckor typ så det var skönt att den kom ändå.
Var ute lite med älsklingen, hade inte setts sen i måndags för jag var ju i Sarajevo hela dan igår.. hade saknat han.
Jag visa han mina små onödiga saker jag shoppat :o) han tyckte diademet med stjärnan var fint.. (happy) Jag var lite osäker på solgalsögonen för de är såna stora men alla tyckte jag passa i dem när jag prova dem.. fast nu när Dino sa att jag passa jättebra i dem så kunde jag slappna av och se dem som ett lyckat köp!
Jo jag hitta ett par ballerinas i guld oxå men va inte så säker på dem så de fick inte hänga med hem.. om jag ångrar mig e det ju bara att åka till Sarajevo igen! blev lite knäpp på att allt jag kolla på var nått i GULD!!! ville även köpa ett långt halsband med berlocker och ett par guldringar (i fejkguld då) men då hade det blitt alldelses för mkt accessoarer för en dag. Det var ju toppar och skor jag nehövde!.. ja ja..

image88Här e mina små babies..
♥ Diademet; glittrar riktigt fint!
♥ Hårbandet  i guld köpte jag bara för att det var billigt och sött! kosta 15 spänn men sitter åt lite för mkt så inget jag behövde precis..
♥ Solglasögon behövde jag. Ser ut som en hollywoodstjärna i dem, hihi :op


Nu ska jag nanna.. go natt på er, puss!

Sarajevo

Igår var jag och mami i Sarajevo. Tänkte kolla lite efter skor och kläder där eftersom jag inte hitta nått här i stan.. tyvärr så hitta jag inget :o( sjukt misslyckad shopping! Sarajevo är stort och det finns massa affärer i de olika varuhusen.. som vi inte kolla i.. brukar ba ta en runda på huvudgatan men det visade sig vara utan napp deb här gången! måste ändra taktik.. Köpte accessoarer, ett diadem med strasstjärna, ett hårband.. båda i guld och solglasögon (big ones) Det enda jag e nöjd me e la diademet.. så himla onödigt shit! Ska fan sluta gå i affärer och bara klicka hem saker via internet ist!!!

Självklart så regna det oxå.. inte en enda gång har jag varit i Sarajevo utan att de har regnat :o/

Orkar inte blogga mer nu.. bye for now!

onyttigheter

Jag  misstänker att Dino försöker få mig ur form.. samtidigt som han säger åt mig att inte gå upp i vikt! jag var aningen för smal, hade gått ner mkt och nu har jag gått upp ett kilo som satt sig on my ass!!! inte alls där jag ville ha det :o( känns som att jag gått upp mkt just för att det satt sig där.. kunde gärna fått sätta sig i brösten ist, haha..
Jo jag var ute med Dino och han var sugen på nått sött så vi satte oss på ett konditori typ och jag tog en kula glass bara för sakens skull.. sen köpte vi snacks som vi åt samtidigt som vi gick i parken.. känner mig bara onyttig nu.. ska gå och göra lite rump&lår övningar med gummibandet innan jag lägger mig!

Imon drar jag och mamma till Sarajevo på en shoppingrunda.. ska kolla ifall jag hittar nått där i min favoritaffär Tally Weijl.

Go natt ♥

Shoppa foundation sux!

Så var man och köpte ny foundation.. hon som jobba fick kleta ner hela handen med olika foundations och nyanser..
Gissa ifall nyansen jag köpte inte är för ljus när jag testar den hemma? jo klart den är! funkar att ha på vintern men har ju fått färg så nu blir jag för blek i ansiktet!!! Aaargh!!!
Jag är alltid noga med att inte ta en mörk nyans för jag gillar inte när fejset e brunt och liksom inte passa resten av kroppen..
Men vafan gör jag nu? trodde faktiskt 030 sand skulle va för mörk.. e ju näst mörkaste nyansen tror jag. Eller?
hade Rimmels foundation sist men nu hade dom slut på den så jag chansa.. merde! ja ja får la låta den här ligga och invänta vinter och så gå och köpa ny imon!

Att köpa foundation måste ju vara det värsta.. blir sällan att man gör ett bra köp!

image87

Nu ska jag ut med mitt bleka fejs..
ha en go kväll!

Vart är baby?

Kl e 16 och Dino har fortfarande inte hört av sig! vart e han? jag kan ju inte ringa han för hans jäkla SIM kort e paj! jag gissar på att han e bakis för han va ju med sina kompisar igår men man blir faktiskt orolig.. kom igen vafan, dyk upp!

God morgon!

Åt precis frukost.. gröt med skivad banan, kanel och honung.. MUMS!
Dino skulle vart här nu, vi skulle gå och fixa hans SIM-kort. Jag ringde hans mamma för och se ifall hon var hemma så hon kunde väcka han men det var hon inte.. hon skulle ringa hans syster så hon kunde väcka han.. åt mig! haha värsta projektet när jag inte kan väcka han! ja ja vi får se ifall han hör av sig eller dyker upp!? Annars har jag ju tennis kl 14 men det e lite lurigt väder så jag ska försöka skippa träningen! sitter ju redan sminkad och allt!

See ya laterz, bye


Getting ready for bed..

Tog en lång dusch.. så sjukt kallt så var tvunget att ta slut på allt varmvatten. Hatar att frysa!
Igår kolla jag på två avsnitt av "Desperate Housewives" på den här sidan. De var textade på kinesiska, haha.. :o)
ska nog ta och se på ett avsnitt nu innan jag går och lägger mig! dom e ju så sjukt kul, hemmafruarna! Helst skulle jag vilja vara Gabrielle Solis :op

Ikväll kan jag inte skicka go natt-sms till Dino som jag brukar varje kväll för han har sabbat sitt SIM-kort! Hur lyckas man? imon ska vi gå och fixa ett nytt iaf..

Bonne nuit!


-me ♥ you-

Baby is back!

Har inte blitt så mkt bloggande idag.. har vart busy.. 
Obs! lite tråkigt inlägg mayhaps.. men måste ju dra allt! 
 
Igår var jag, mamma och en av hennes vänninor på konsert som Turkiska batalionen fixade för att fira sporten&ungdomens dag i Turkiet.. fan frös häcken av mig!
 När vi kom hem ringde jag för och kolla ifall Dino var back in town så satt de och drack öl på balkongen.. i Sarajevo! jag var redan på dåligt humör så jag blev lite sur på ha..jag blir sådär misstänksam oxå och då blir jag farlig!
Innan jag somna önska jag mig en superkraft.. haha!!! självklart relaterad till min misstänksamhet mot min pojkvän. Jag önska att jag skulle kunna få drömma vad han haft för sig.. haha! och visst var han med i drömmen, men sen gäller det bara och tyda allt :oD Jag är fan bra knäpp ibland! när jag berätta för Dino om min önskan så sa han att;

-"då änskar ag mig att den inte slår in da.."
-"ja men bara för det kommer jag önska mig det ännu mer." :op

Mamma var me på magdansen idag! hon ville så gärna se hur vi dansa :op
sen skulle jag träffa en tjej som gick i samma turkiska grupp som mig och gå på café..
hon var lite tråkig, snacka inget typ. Hon hade stämmt träff med en turk samtidigt och så ville hon att vi skulle sitta på café med han en stund och sen dra vidare! vafan Dino skulle ju flippat! hatar när vissa inte fattar att man har pojkvän och inte kan hänga med på deras strapatser.. usch!
Dino ringde och sa att de var back in town så vi gick förbi caféet där de satt och sa hej! min baby var så söt.. han hade saknat mig!

Dino var här nyss :o) vi hade inte setts fredags kväll och oj vad han saknat mig! I like ;o) han blir så mysig och gosig då..

Fixat

Idag var jag och fixa mitt id-kort. Har ju dubbelt medborgarskap så jag får ha bosniskt id-kort oxå! 
Jag fasa för och ta kortet (man kan inte ta med egna foton , utan kortet tas på plats) Korten blir typ som fängelsekort så alla jag sett ser ut som fan .. haha :op Jag vill inte! som tur var det bara jag där så det var lungt.. han som tog kortet hade tid så jag fick ta om :o) ja så till han direkt att "jag vill inte se ut som en fånge.."
man måste ta kortet framifrån och så måste man va allvarlig så det e ju inga favoritposer liksom :oD men det såg ok ut, hppas det blir bra sen när det görs svart/vitt. Om det blir usch så gör jag bara sönder kortet och skaffar nytt.. kostar ändå bara 55 spänn typ!

Dino sitter på tåget till Sarajevo nu.. han ska "fixa nått åt någon.." sen åker han tbx med Mahir (hans kompis) som kommer hit på lördagar.
Det kostar typ 5 kr för att få åka till Sarajevo med tåg.. biljetten kostar ca 20 kr annars men de flesta skiter i att köpa biljett och ist ger man konduktören lite pengar (5 spänn) biljetten är ju dyrare om man skulle köpa den på tåget men det är ju ingen konduktör som hellre skriver biljett än tar pengarna själv !.. japp så funkar det här :o)

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll? Har ingen lust att gå ut.. skitväder.. kommer säkert börja regna ikväll so maybe I´ll just stay here!? Lördag kväll e ju Dino`snight off då han är ute med sina kompisar.. jag har inge kul kompisar här.. nån man kan ta en öl med liksom.. ja ja..

TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA???

Redan hemma

Jag var hemma redan kl 23! Hallå man får vara ute hela kvällen och morgonen om man så vill och så är men hemma elva!!! vafan!!! Ja ja, måste upp lite tidigare imon så jag sov inte över hos Dino som jag brukar på fredagar.. vi satt inte i parken under vårt träd och drack öl heller för det var fan kallt ute idag. Tog två öl var ute på ett ställe ist.. sen när vi tänkte ta en promenad så börja det duggregna :o( så Dino följde mig hem.. allt var bra innan han skulle gå och sa nått i stil med "om jag står och hänger ute till kl 3-4 på morgonen så ska du la skita i det.." bara för att jag fråga ifall han skulle hem.. han brukar ju stanna till för det står ju alltid nått gäng nånstans på vägen! Jag blev arg och ledsen för att han tyckte att jag skulle skita i det.. "skulle du skita i det ifall jag stod ute så..?" Ja han mena ju att det bara var ett exempel fast skit samma det e la klart jag bryr mig!!!..

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, go natt på er partyanimals ;o)

Uttråkad

usch vad tråkigt jag har det.. vet inte vad jag ska gö? det blir ju att jag sitter on my ass hela tiden, och det e ju inte bra.. så jag går runt i lägenheten.. haha!
Väntar på BINGO kl 20.00 ska testa my luck ikväll.. Dino kommer la oxå runt åtta så sen ska vi ut.. (nu ringde jag Dino.. han hinner inte komma till åtta..) JAHA, ska jag spela BINGO själv!? skitkul verkligen.. ja ja skit samma, vinner jag en miljon så får han inte ett skit av mig! så det så!

Wish me luck nu! Ha en bra kväll, puss ♥


Bikini

Fönstershoppa på nätet och hitta den här sötaste bikinin från H&M, 98 kr/del! Vill haaa!!!
Den är värd varenda sit-ups  :o)
image86

Fredag

Hej!
Lite sent morgoninlägg :o) Har vart uppe ett tag.. sen 11 då.. hihi, slappt värre!
Träna lite imorse, har hittat några övningar i en tidning som jag körde nu..träna insidan och utsidan av låren fast jag tror jag går tbx till mina övningar med gummibandet, dom funkar bättre känns det som! bikinisäsongen närmar sig ju.. dax att göra sig redo nu. Jag tränar ju tennis 5 dar i veckan och så madans 2 ggr men det blir ändå mycket sittande framför datorn där emellan så jag behöver lite rumpövningar och sit-ups :op

Nu ska jag ut med mummy igen.. ska fixa id-kort.
Byeee ♥

Skitväder

Har vart och shejkat på magdansen ikväll.. vi håller på med koreografi, två och två. Ser nog ut som fan än så länge, haha.. Tycker inte magdans blir så bra när många uppträder i grupp eftersom alla typ shejkar olika mycket.. Min grupp har haft ett uppträdande hittills och jag var inte medme.. e fortfarande sån att jag tycker det är pinsamt typ! Dags att växa upp!? :op
Älsklingen kom och hämta mig och så tog vi en promenix, för vi har inte setts hela dan.. det var ju skitväder halva dan så.. Idag hade han jobbat och tjänat bra med pengar så nu fick jag dem för vi har kommit överens om att jag ska hålla i pengarna åt han så han inte spenderar dem!

Usch har huvudvärk.. väderrelaterat! Vafan tre dagar var det 30 grader och så nu de två senste så regnar det som faan..(se bilderna)
Ska gå och skrubba ansiktet med nu med min nya peeling som jag köpte idag!

 

Go natt på er!

Shoppingrundan

image85Kom hem från en runda på stan med mamma. Vi gick ut precis när det började göra sig redo för oväder.. det åska blixtra och spöregna så vi tog skydd och stod la där i en halvtimme innan regnet avtog..
Sen gick jag och prova skor som jag sett och alla hade nått som va fel, tårna åkte fram, de såg tantiga ut, obekväma.. tja ni vet ju hur det är när man provar billiga skor! kolla i några äffärer efter kläder men hitta inget, bara en söt gul bolero.. Men vi ska till Sarajevo på måndag så jag kollar efter grejer där ist! nu vet jag ju att det inte finns nått jag vill ha i den här stan i vart fall :op

Köpte Nivea Young´s scrub away peeling :o) så pyttelite shopping blev det, haha!
Många som sagt att den här peelingen e bra så nu ska jag testa.. har haft den vanliga Nivea peelingen innan. Skrubba, skrubba, skrubba bort din sura min.. haha :oD

Vilken peeling kan ni rekomandera?

My first

Min första lista någonsin (i bloggen då) Hittade den i Sara´s blogg..

Ni ska skriva erat namn: 

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

HAHA.. fy fan vad sant det blev.. kolla!
;o)

E: Damn good kisser
M: Best kisser ever
 I: You are great in bed
N: You can keep secrets
A: You like to drink

Gör en ni oxå.. och se ifall det stämmer!?


Uppe med tuppen

God morgon!

Det gick bra att somna igår.. blunda bara och tänkte mig att baby låg brevid :o) hihi..
Kommer ju upp tidigare nu, innan tolv iaf :op Ska se klart på min såpa och så ska jag fixa frukost.
Solen skiner, igår började det verkligen ösregna helt plötsligt men det behövdes la efter flera dagar med 30 graders värme.. ska gå på stan med mamma och kolla efter skor :o)

Have a nice day!


Sover ensam ikväll

Bonsoir,

Kom precis hem från en lång promenad med älsklingen.. det kändes konstigt när han följde mig hem och vi skildes åt, det var ju längesen sist.. under de här tio dagarna vi bott ihop så känns det sjukt tomt utan honom nu.. När jag bädda sängen idag så tänkte jag "hur ska jag kunna sova ensam här ikväll? hur mycket space som helst ju.."
Kändes tryggt att han honom där.. och veta var man har honom liksom ;o) nu kan han ju ränna runt på stan, haha.. Ja jag är ett kontrolfreak när det gäller att vilja veta vart han håller hus osv! Vill ha läget (i detta fall Dino) under kontroll!

Igår när vi var ute så var jag på konstigt humör (misstänker PMS) jag kunde inte bestämma mig för vad vi skulle gå lr göra :oS Tänkte på att det var vår sisa kväll tillsammans i lägenheten och precis som om det vore sista kvällen vi någonsin skulle gå ut tillsammans så ville jag göra allt med samtidigt inget! helt snurrig var jag.. Vi gick iaf och spela en parti dart.. jag vann.. sen ville jag köpa oss en varsin öl och sitta i parken, och bara prata och så e det ju mysigt.. Vi var precis påväg mot kiosken när jag kolla på klockan och insåg att mataffären skulle stänga om en halvtimme och vi som hade nada att äta till middag! Aargh.. merde!!! Jaha så vi vände om och gick o handla ist! fy faan, båda blev bara helt galna, ingen av oss visste vad vi skulle käka lr vad vi ville ha.. till slut blev det en bit kalvfilé, potatis etc.. som blev potatismos och tärnadkalvfilé i nån tomatsås.. ist för att bara ha käkat en varsin varm smörgås.. tycker inte om att komma på nya rätter, vaddå man kan la äta spaghetti var och varannan dag?! Har lagt typ 700 spänn på mat de här tio dagarna, och då mest för att ha en massa "kul" mat bara för Dino´s skull.. ja man blir som en hemmafru när man bor ihop med sin baby, även när det är på låtsas.
Dino hade även hyrt en skitdålig film, "Anacondas" och så hacka dvd:n så vi såg inte slutet ens :o(

Vilken uppsats det blev :op
Nu ska jag blogga lite mer och så ska jag försöka mig på att somna utan min stora Dinonallebjörn!

Love u baby ♥

Vinn en digitalkamera

Gå in på Käthe´s modeblogg och vinn den här söta digitalkameran i rosaaa :o)

image81

No moore Dino in da house

Me and Dino in da house: last day..

Dino gick nyss..idag kommer mamma hem så det var slut med vårt samboende *snyft*
 Va faktiskt skönt att bo själv!
Nu måste jag städa..!

Laterz, puss ♥

F**K

Varför ser ingen min header som den ska vara? Jag ser den men alla andra ser bara en rosa ruta och så "belliss" i ena hörnet!!! WHAT´S WROOONG????

AARGH :o(
så störande vafan..

Update: Nu tror jag allt är fixat och man ska nog kunna se min header nu!? Syns den?..

Äntligen..

*pheew* äntligen fick jag iväg tentan! hade lite "tekniska problem" så jag missa deadlinen som var igår.. Fjuttig 5 poängskurs men shit vad segt.. maybe it´s just me? jo antagligen! shit alltså, ännu en dag spenderad inomhus när det är superfint väder ute :o(

Jag är så stolt över min nya header att jag bara kan sitta och beundra den.. haha. Nä men ärligt hur hög söthetsfaktor har inte min blogg nu? minus inehållet då :op

Nu ska jag ta en snabb dusch, sminka mig lite..(man ser ju lite sliten och blek ut efter hela dagen fråmför dataskärmen! sen ska jag ut med älsklingen..

Bloggas mer sen,
Bye ♥

vad tycker ni om min Nya header?

Ja fick inget napp när jag efterlyste hjälp med headern så nu fixa jag en ny själv! Vad tycks? fundera på ifall jag ska ha bloggnamnet som header och sen mitt namn uppe till vänster där det står "belliss" nu? lr ska jag ha kvar mitt namn?
Let me know what u think?


God morgon

Me and Dino in da house, day: 10

Hey!

Imorse var vi duktiga och gick upp 10.30!!! där ser ni.. skulle haft träning kl 14 men fick mess av min sparringpartner att han e bortrest så det blir ingen träning idag lr imon! ganska skönt  för det är för varmt ute faktiskt!

Igår hyrde vi "final destination 2" orkar inte dra vad den handlar om nu, men nån kanske sett den? skräkis typ.. alla dör bara väldigt nasty!
Nu ska jag städa lite, för mamma kommer tydligen hem imon och så ska ag ut en sväng i solen..

Ha en bra dag!

Me and my baby..

Idag är det 15 månader sen vi blev tillsammans.. för er som inte orkar räkna ut så blev vi ihop på alla hjärtans dag :o)
Tiden går fort vafan.. känns inte alls som så längesen vi tröffades första gången..
Jag har bestänt att vi ska fira den 14:e varje månad för det e ju mysigt. Jag har fixat en kaka och nu står Dino i köket och fixar och trixar med blomkålen och så ska jag fixa pastan och sen ska vi hyra film och ha det myspys :o)


Viva l´amour
image79
Emina ♥ Dino

Dagens bild

Tog en paus från pluggandet (blir ganska ofta..) och hitta den här söta bilden..

image78

Katie Holmes med lilla Suri.. kul min han bodyguarden bakom har :oD
får bli dagens bild bara därför, haha!

Nytt rekord

Igår hade jag & min blogg 55 besökare.. sist låg rekordet på 27 dubbelt så många altså.. och så en till! hihi..
I´m happy :oD

Nu ska jag tenta, hörs sen..
Kisses ♥

Update:
skulle vara kul om fler skrev kommenatrer :o) Jag ser ju att besökarantalet ökar men ingen lämnar spår efetr sig.. skriv vad som lhelst.. typ vad som är bra lr anus ;o)
skriver visserligen inte mkt av intresse för nån men mest har jag bloggen som nån typ av dagbok..

Anyway.. skriiiv så blir jag glad och ännu en gång efterlyser jag hjälp med att fixa min header!

Sommaren e här!

Me and Dino in da house, day; 9

Hej!
Det uderbara vädret bara fortsätter :o) Har hört att det e skitväder i Sverige!? Ja man kan nog lungt säga att sommaren är här iaf! Åt nyss frukost som Dino gjort.. korv & ägg.. hmm låter mysko, haha! Ja som vanligt så kom vi inte upp ur sängen innan kl 13.00! fy fan va slappt.. Nu ska vi ut och ta en kaffe och sen måste jag bänka mig framför datorn och skriva tenta :o(

Bjuder på en bild av det fina vädret..
image77

Bye ♥


Bloggdesignen gör mig galen!!!

Har la vart minst 30 grader och sol ute och jag har suttit inne hela dagen och pluggat.. i pauserna har jag försökt  försökt fixa min bloggdesign för när man väl börjar så kan man inte låta bli.. och inte fan blir det som man vill  heller! Jag är helt enkelt ints så bra på det där med kodmallar och skit så jag ska gö det som alla ni som har hajjat hur det funkar nog är hur lessa som helst på att höra..
JAG BER NÅGON SNÄLL PERSON HJÄLPA MIG MED ATT FIXA EN FIN HEADER!!! skulle vilja ha mitt namn sådär stort och fint, skrivet i skrivstil och med nått litet färgglatt som typ en blomma, fjäril lr nått sånt..
PLEASE!!!

image76
Ungefär såhär känner jag mig just nu! fast mindre söt då, haha!

Poor rich girl

image74
Ja om man ska tro på vad man läser så kan Paris Hilton komma att spendera 45 dar i fängelsecell- för brott mot villkorlig dom! Cellen ska hon dela med minst en till intern (roommate)  samt tvingas gå på toa inför andra, få vistas ute under 1 h varje dag samt inte ha tillgånt till sjönhetsprodukter.. Not only "The simple life" utan mer "the hard life" men jag har ärligt svärt att tro på att hon inte slipper detta! Fast det är surt att kända och rika ofta kommer undan med sin misstag och lagbrott.. dom borde få sitt straff precis som vem som helst tycker man!

Vad tycker ni?

Bild och info taget från Starlounge, klicka bilden för att läsa hela artikeln!

Söndag

Me and Dino in da house, day: 8

Hej,

Nu är det en vecka sen mamma åkte ner till Makarska vid Kroatiska kusten. Snacka med henne igår och fråga när hon tänkt komma hem!?det visste hon inte, sa hon.. fan hon har det bra vid havet, man kan redan bada! funderar själv på att åka ner dit efter att jag fixat med de två sista tentorna! Jag skulle åkt ner med mamma fast då hade jag haft svårt att skriva tentorna :o/ Sen är det ju hur nice som helst att ha älsklingen som bor och sover här varje dag, hihi.. myspys! får se hur det blir!

Nu ska jag hälla upp en stor kopp kaffe och sätta igång och läsa lite.. skippa magdansen idag. Orka inte!sov för länge så nu är känner jag mej helt blä! hoppas kaffet kan hjälpa! jag är ju ingen kaffedrickare så antingen så kommer effekten vara positiv men kan lika gärna bli negativ så att jag kommer må skit hela dan ock känna av yrsel..

See ya later ♥

Serbien vann!

Ja jag sa ju att turen kommit till ett balkanland i år! Och det blev Serbien.. bra låt ändå så det är ok! man kan säga att rätt låt vann! Bosnien kom på 11:e plats så vi gic miste om en säker finalplats nästa år :o( Man kanske skulle anmäla sig till nästa år? hihi..
Dricker fortfarande min andra öl, haha.. känner mig ändå liite påverkad! Kul :op
 Nu ska jag gå och fixa lite pastarosetter.. mums.. snart kommer Dino så då ska jag klänga lite på han oxå.. sen sooova..

Go natt på er,
Pussar ♥

Mina kommentarer om alla eurovisionbiragen..

Bidrag..

1. Bosnien, klassisk schlagerlåt, helt ok fast för lik förra årets låt som jag bara älska..
2. Spanien, Är pojkband av den typen fortfarande inne?
3. Vitryssland, sakis rouvas wannabe lr?.. typ.. fast inte alls lika sexig ;o) Work ur magic, haha..
4. Irland, härlig musik men man fatta inte ett ord av vad hon sjöng :oS
5. Finland, ännu en idolvinnare.. rockigt från finnarna igen.. påminner om Evanesence
6. Makedonien, vad säger man, snygga ben tjejen! tippa på makedonien som vinnare men det var dock innan jag hört låten.. hmm..
7.Slovenien, oj oj.. pampigt! och smått hysteriskt :op
8. Ungern, orka inte ens lyssna.. en av de där låtarna som inte fastnar bara.. booring..
9. Litauen, början låter härlig.. mysig lovesong :o)
10. Grekland, Killen e född i england av föräldrar från grkland och libanon.. härlig summer-shake låt.. ooh killen dansar magdans, hihi.. we like ;o)
11. Georgien, första gången dom deltar i tävlingen.. filmmusik..
12. Sverige, svängigt.. coolast, inte det där överambitiösa! BRAVO! haha..
13. Frankrike, L´amour a la francaise.. trés funny :oD
14. Lettland, representatnterna för lettland sjunger på italienska.. ööh jaha..
15. Ryssland, tuffa brudar..
16. Tyskland, Cabaret.. tråkigt..
17. Serbien, nästan den enda populära balkansongerskan som inte har världens bröst och världens slampigaste stil.. this one looks like a guy! men bra röst och bra låt tycker jag..
18. Ukraina, HAHA.. ROOOLIIIGT!!! riktig supa sig full och tramsa låt.. :op
19. England, reklam för brittish airways eller? songcontest var det.. koreografin är klockren! hihi..
20. Rumänien, tycker språket låter härligt :o)
21. Bulgarien, kan tänka mej den här låten på uteställen.. speciell röst..
22. Turkiet, "Shake it off, shake it in.." sjunger han.. wtf menar han med d??? läskig.. synd, jag som diggar turkland!
23. Armenien, guuud vilken smööörig balad.. (går och hämtar en öl ist)
24. Moldavien, introt fånga min uppmärksamhet.. men sen blev det bara tråkigt.

Shit det där var sista låten och jag har inte en enda favorit :o( SUX!!!
Jaha om jag måste välja så håller jag på Bosnien och Sverige fast ingen av dem lär la vinna..
Det blir la som The Ark sjöng the booring kind som vinner..

Eurovision Song contest

image73
Klicka på bilden för mer info
Snart börjar det
:oD Vem vinner i år? Det handlar ju ofta om politik och sånt shit så i år tror jag turen kommit till ett av balkanländerna.. Bosnien tog ju hem 3:e plats förra året och om vi inte vann med den låten så lär vi knappast göra det i är heller! Den var värd vinsten.. men men.. I år tippar jag på Makedonien! Vem tror ni vinner?
Heja Sverige & Bosnien!!!
fast jag tycker bosniens bidrag i år är alldeles för likt förra årets! dom tror att man kan göra om förra årets succé men jag bara stör ihjäl mig på sångerskan! Har hört att vi är först ut så den låten kommer vara glömd till slutet.. Sveriges bidrag med The Ark har jag inte hört så men man får ju ändå ta och heja på sina två hemländer ;op

Fick några tips på hur man gör sig redo för bikinisäsongen (tackar) fast ikväll skippar vi det där med fit! har jag köpt hem öl och  lite snacks.. not good! ska ha en eurovision-mys-kväll all by myselfe! Dino är ute med sin kompis ikväll och vill inte ge upp den utekvällen för att se på eurovisionen så då slipper han, jag kan minsann ha minst lika kul själv.. med mina två öl :oD

Bikiniångest

image72
Japp snart är det dags för den så famösa bikinisäsongen! frågan är; 
ARE U READY???
Kan nog svara att jag inte känner mig så redo! att man aldrig lungt kan dra på sig bikinin när det väl är dags!?
Nån som har sista minuten get-ready tips.. bring them on!

Hot hooot

Me and Dino in da house, day: 7

Hallojsan!
29 grader har vi här i bosnaland :o) erkänn ni e avis? får färg varje gång jag går ut.. very niice!
Var ute på cafe med en kompis.. såg ett par söt platta guldskor med peeptoe och en söt tunika.. ska fundera p¨ifall det är värt en investering! Det är ju inte så ofta jag hittar nått jag vill ha här :o(

Ikvä är det Eurovision song contest! Jippiiiiii!!! det är helt enkelt årets spektakel.. så sjukt kul och se på! Synd bara att det är just på en lördag för det är kvällen då Dino´s kompis kmmer från Sarajevo och då går de ut.. om jag har tur så kommer han inte och då ska vi kolla på schalgern tillsammans med ett annat par.. annars så köper jag med mig snacks och öl och kollar på det själv! Kan ha minst lika kul själv, haha..

Nu ska jag gå och fixa maaat!

Laterz ♥

Partej fredag, haha :o)

Klockan är över midnatt. jag och älsklingen kom hem runt 23.00. Vi satt vid vårt träd i parken och drack två öl var.. och knapra på snacks med kycklingsmak, mmm.. nu har vi en varsin kvar för vi köpte 6 st! Tyvärr så hyrde vi inte nån film för jag trodde vi skulle komma hem för sent för att hinna kolla på film oxå, men men..
Hey, gissa vad baby gör nu? Han DISKAR! MY GOD!!! haha.. (se bildbevis nedan) det var stopp i diskhon så han börja rensa och nu har han fan diskat allt! hade en as äcklig senapsburk som stått vattenfylld sen i söndags så d lukta verkligen skiiit nu.. jag har bara undvikit att få det att rinna över i burken och idag satte jag på locket och bestäde att jag skulle slänga den med vattnet i.. Dino sa att jag skulle slänga den ut genom fönstret.. så nu tog han den och så smög vi oss fram till förnstret och så svinga han iväg den ut å gräsmattan utanför.. hoppas ingen öppnar den, haha.. STINKBOMB!!! Nu ska vi dricka upp ölen och däcka..

Hoppas ni oxå haft en toppenkväll :op
Kisses ♥

image71
















Gourmet

Fan jag borde bli gourmekock, haha  :o) Igår blev det tärnad kycklingfilé och potatismos (älskling gjorde moset) och nu käka vi korv & bröd! tycker det passa bra innan man ska ut och dricka lite öl ;o)
Nu ska vi dra ut..

Ha en trevlig utekväll ni me!
Pussar ♥

Bråkbråkbrååk

Me and Dino in da house, day: 6

Hola!
Bör så här innan påpeka att jag misstänker att följande händelser är PMS relaterade..
Igår bråka jag och Dino igen.. därför att jag tycker han inte verkar vilja umgås med mig och för att han inte ville hängea med mig hem efter vår promenad däför att han ville hem.. han hade inte sett sin mamma på 4 dar och han ville duscha och grejja och han var trött osv.. "visst att du ska hem.." tänkte jag och sen ringde jag han ca en halvtimme efteråt och då satt han på cafe med nån.. "jaha, va länge du va hemma da.." Han hade ju vart såå trött och på dåligt humör typ när vi var ute och sen e han ute på språng efter att ha vart hemma i kanske tio min.. Jag blev skitsur, fan hatar sånt! känns ju bara som att han hitta på då för att slippa va med en liksom.. han kom förbi och hämta nåt hos mig och han var på väldigt bra humör.. Han sa "jag skiter i vad du tror men I love u.." "visst!" Skicka ett mess till han efteråt och skrev att "du älskar mig mest när du slipper vara med mig, eller hur?" haha.. fattar inte ens hur jag kommer på allt fan!..
Han kom förbi igen sen och sa att han ålska mig när vi är tillsammans oxå :o) hihi.. och det löste sig där.. När han kom och hämta mig efter magdansen så hade han gjort upp en plan om våra utgångar tillsammans.. vi skulle helt enkelt komma öerens dagen innan om när vi ska träffas och så.. Idag skulle han vara ute medans jag va å träningen och sen skulle vi träffas och sen på kvällen skulle vi som varje fredag ta nån öl. Dumma jag var tvungen att föreslå att vi inte träffas under dagen för jag ville att han skulle få sakna mig liite och jag skulle ju ringa Elma och träffa henne.. han blev lite sur.. vi hade ju kommit överens! När jag kom hem från tennisen så hade jag ingen lust att gå ut alls och jag ringde Dino.. för att be om ursäkt för att jag sabbat vår deal liksom! på nått sått urarta det hela till bråk

Igår kväll..

Me and Dino in da house, day: 5

Hey!
Usch igår sabba jag kvällen för mig och Dino!.. var ju lite hans fel oxå sen men.. Halv nio skulle han komma och hämta mig och först var han en kvart sen och jag hatar sånt, därför att han aldrig verkar lära sig heller. Han hade jobbat under dan och när han kom var han röd i ansiktet.. han har känslig hy så han hade bränt sig i solen, poor thing. Han börja hur som helst berätta om hur han haft det.. det var han och en kompis som hade gått de där 14 km tilsammans.. och han berätta hur de tagit en paus och druckit en varsin öl.. ungefär där flippa jag.. "smart där att dricka öl i den värmen.." ja det var la inte hela världen men ibland så reagerar jag så eftersom jag tycker att de kan drickas öl i varje sammanhang.. vafan liksom kan det gå en dag utan att man hör att han druckit öl om han vart med nån kompis! Vi käka på vägen och det la sig och allt var frid och fröjd tills han bara skulle in på temat igen.. "varför blev du sån för att jag tagit en öl..?" och då förklara jag typ varför och tydligen så tog han det inte bra.. missförstod oxå det mesta men och det blev bråk av det :o(
Utan att bli sams så gick vi och hyrde fil iaf.. "Bruce the almighty" haha jag vet, hyra komedi när båda surar! Filmen krångala så man fick inte se slutet! piratkopior :o(
Fast ingen av oss gett med sig så var situationen ganska lun iaf.. jag skulle fixa nått att äta och sa att "för mig spelar det ngen roll, det är du som är mer kräsen." Det spädde bara på det hela.. för han blev sur och jag gapa lite på han och han vände mej bara ryggen och somna.. jag käka själv och kolla på tv till kl 02.00
Imorse var allt bra igen.. tills nyss då vi tjafsa lite igen.. fan vi är fan helt otroliga! Vi kommer in i sånna perioder!
.. mer om det sen, måste städa lite nu..

PUSS ♥


Onsdag

Me and dino in da house,day: 4

Halloj!


Usch vad trött jag känner mig! har fixat lie med bloggen och det tar fan all kraft.. o ändå blir det inte bra! ja ja skiter i det just nu..

Igår kväll kolla vi på film om 11 september.. inte 9/11 av Michael Moore utan en annan som drog upp en massa bevis på att det mesta va lögn och att USA:s regering var att skylla, och det är jag övertygad om! fast 9/11 e bättre för den här var lite svår att hänga med i ibland.. och en massa detaljer..
Jag gjorde korv & bröd åt mej och Dino igår! MUMS :o) sweden nostalgi över det!

Imorse kl 08.00 gick Dino och jobba.. weeiii! hans pappa jobbar som arkitetkt och han skulle gå en sträcka på 14 km och markera med ett streck varje 100 m typ.. så nu är han hemma (hos sig) och helt däckad antar jag :op
bra med lite motion för hans del.. fast jag hoppas han orkar gå ut en sväng ikväll da!
Jag var ju som sagt uppe med han imorse men jag la mig sen igen.. kanske därför jag e seg nu? och så var jag och spela tennis oxå.. sjukt varmt var det idag så det tog la oxå på krafterna! ska nog ta en mini tupplur nu :o)

Byeee ♥

ps efterlyser hjälp med kodmallen!!!

heeelp!!!

Vafaan hände? jag ändra lite i kodmallarna.. lr la rättare sagt in grejer och nu så är min kalender borta!!! WHY? jag testa att återställa kodmallarna men d funkar ändå inte.. någon som kan hjälpa mig? please :o(


Bevis

God morgon!

Va uppe kl 07.45 imorse! slå den liksom! Dino skulle iväg och fixa nått på sin pappas jobb nu på morgonen så jag gick upp jag me.. min data krångla, typiskt, bara för att jag hade bråttom in på min blogg för att föreviga denna tidiga morgon med ett inlägg! mest som bevis på att jag var uppe med tuppen ;o)

Nä fan nu ska jag tbx till sängen och sooova.. till kl 11 iaf för då ska jag se på såpa! haha!

LATERZZZ ♥


Tisdag

Me and dino in da house, day: 3

Hej!

Altså jag och älsklingen kommer sova bort hälften av våra liv.. vi kommer inte upp innan kl 12! Katastrof! Jag sa till han idag att han fan vara rena sömnpillret.. :op jag ställde ju mobilen på ringning kl 10.30 så jag kan se på min såpa kl 11 men nej da det lyckades jag inte med, för andra morgonen i rad nu.. ger det ett nytt försök imon!
Jo just det, vi hyrde "Hollywood gigolo" ist för 9/11 och den var la kul fast inte så kul han i videobutiken sa.. han ba "varje gång jag känner mig deprimerad så tar jag med mej den filmen hem"..kärlekstrams sabbar alltid såna här komedier tycker jag.. sen undrar man hur det sett ut ifall det handlat om en kvinnlig prostituerad?
Det går la bra det här med att bo ihop fast det känns som att man umgås mindre under dagen bara för att man bor ihop! jag tycker inte det räknas som att man umgås när man sover!!! jag försöker och inte känna mig som en hemafru iaf.. Dino fick tex diska stekpannan själv imorse :o) man måste lära dom i tid, haha!

Idag var det VARMT ute! kolla på termometern kl 17.30 och då visa den 24 grader..
Kännde hur solen brände när jag var och spela tennis tidigare under dagen.. och det här är ju bara början! Efter träningen var jag och fixa med lite paperwork och sen gick jag och Dino och spela lite dart (1-1) och tog en liten promenix..
Han är ute med en kompis nu och sa att vi typ skulle träffas runt 9 halv tio men jag vet inte, jag ringer nog och säger att jag inte vill ut för det känns ändå inte som att han vill :o( Vi har inte vart ute på kvällen sen i fredags men man vill ju inte vara jobbig! Ska nog avboka utgången bara för att få vara den som "inte vill" nån gång!.. han har blivit alldeles för van vid att jag alltid vill vara med han, och det är sant men vafan.. han kommer ju ändå att sova här så..
tänkte jag skulle ta och kolla på de avsnitt av"desperate housewifes" som jag inte sett på den här hemsidan. Lite sugen på och se några Sex and the City avsnitt oxå! älskar verkligen den serien :o)

Har kål som kokar på spisen så ska gå och se hur det artar sig :o) Jag ringde till pappa för att fråga hur man kokar kål innan.. haha :oD

Ha en go kväll, puss ♥

Let the sunshine in..

image70
Solen titta äntligen fram igår efter flera dagars regn :o) Så här såg det ut utanför mitt fönster! fint va?

Bonsoir

Det klarna upp under dagen och solen titta fram :o) tog en fin bild på himlen men får inte över den på datorn just nu!
Jag gick på café med en kompis.. åt glass för första gången i år! mums! Åt en bit pizza innan och köpte chips sen.. anklaga kompisen för alla onyttigheter jag fick i mig i hennes sällskap!
Nu har jag varit och handlat.. det blev en gurka, två citroner, mjölk, creme fraiche och tops! Japp jag ska göra middag, haha.. får skrapa ihop några rester oxå! Dino kommer snart (han är ute med sin kompis) så då ska vi gå och hyra film.. det blir nog nån om 11 september fast jag kanske känner för nått mer kul.. men det är intressant att få höra om olika teorier om vad som hände..

Nä nu ska  ställa mig vid spisen som den hemmafru jag är, haha.. (NOT!!!)

Bonsoireé mes amies ♥

Monday

Me and dino in da house, day:2

Hej igen!

Känner mig ganska så uttråkad.. jämfört med igår! Hade visserligen grejer att fixa idag me men jag kom inte iväg i tid.. nu sitter jag och funderar på ifall jag inte ska börja röra på mig men om jag ens ska ut så måste jag först fixa mig.. jobbigt projekt vafan.. vakna 12 och missa därmed min favvo såpa som går kl 11 :o( låg bara och drog mig i sängen brevid gos Dino ist.. herregud killen är rena sömnpillret, när man ser han ligga där brevid vill bara krama om han och sooova.. så himla mysigt! Grått och trist väder ute så man blir inte precis motiverad att gå upp.. Somna sen igår också.. när vi kollat klart på filmen så var kl redan 02.30! det var bubbelbadet som hade dragit ut på tiden ;o) so himla niiiice!

Ikväll blir det nog film igen.. inget bad dock :o( tänkte hyra 9/11 av Michael Moore lr en annan om 11 september som jag hitta i videoaffären igår!

Nu ska jag fixa mig lite så jag inte skrämmer slag på nån när jag går och handlar, hihi :o)

Kisses ♥

nytt rekord igen

Yeey :oD igår hade jag 28 besökare! en mer än senste rekordet! sakta men säkert får man ju jobba sig upp till toppen.. :op

Igår var det bubbelbad, mys och film med pojkvännen.. mer om det sen..

See ya laterz ♥

Vad effektiv man kan va :o)

Me and dino in da house, day: 1

Tjooo..
Känner mig så sjukt effektiv idag! sjukt skön känsla :o)
Idag har jag nämligen;
♥ Sagt hej då till mamma och önskat henne en trevlig resa (kl 07.45) Destination: Makarska, Kroatiska kusten
♥ Tvättat två maskiner tvätt
♥ Vart och shejkat på magdansen
♥ Diskat
♥ Dammsugit (nyss)
Efter att mamma gått så starta jag tvättmaskinen och gick o la mig igen.. sov till kl 11.00!
Disken och dammsugnigen tog jag som paus från pluggandet! Skriver det sista på tentan nu och så fort jag blir klar ska jag städa lite mer för ikväll ska vi ha myskväll :o)
Måste hinna ner till affären innan tio och köpa lite grejer till ikväll och hyra film..
Jag & Dino ska bada bubbelbad :oD Det är nog det mysigaste som finns!!! sen ska vi kolla på film.. LÄNGTAR! tycker jag förtjänar det efter en sån här dag!

Ha en trevlig kväll

update: mejla precis in tentan :o) 
Ute åskar, blixtrar och spöregnar det.. exytra mysfaktor altså ;o) sen är det ju bara det att jag måste till affären och inget paraply kan vara till någon nytta verkar det som.. vi får se hur det går.. bye!

Suck!

Har vanligtvis magdans kl 13.00 på söndagar.. jag går dit och det är ingen där! En man som sitter i kontor öppnar och jag får låna telefonen.. ringer till hon tjejen som var med oss på 1:a maj och då har dom bytt tid till kl 15.00 och ingen har meddelat mej! Hon hade inte mitt nummer! Bullshit! Jag som bara åt en banan imorse för jag dansar helst med tom mage annars känns det som att allt vill komma upp igen, fast man kanske ätit 2 h innan..
nu sitter jag här och äter, kan ju inte svälta hur läge som helst.. hatar sånt här! Måste plugga ju så sån här waist of time har jag inte tid med!..

Bye

ps skulle vara kul om ni som tittar in skriver en liten kommentar..



Boooring

Gissa vad jag gör? Nej jag är inte på världens fest!..Jag sitter och filar på min tentafråga i Word, kul! Riktig myslördag, haha! Tänkte jag skulle få det gjort ikväll ist för att invänta deadline som är imon (har ju till kl 00.00 på mig) men vi får la se ifall det blir så?!!

Jag har dock varit vääldigt kreativ och ändrat utseendet på min blogg :o)
Bra eller anus?

Imon åker mamma till Makarska vid kroatiska kusten så jag och älsklingen kommer bo ihop under de dagar hon är borta.. vet inte ens hur länge det blir men en vecka iaf :o)
Kul och testa hur det är att bo ihop sådär på låtsas när mamma reser iväg nånstans!
Det här blir la fjärde gången och jag känner mig som en hemmafru varje gång.. haha.. ja menar fan ifall vi typ skulle bo ihop en dag, på riktigt altså så vill jag inte ha det så!!! ska jobba på det den här gången.. han ska få plocka undan efter sig.. hårda bud!

..ska fila lite till på min tenta nu och sen ska jag däcka!

♥ Natti natti ♥

bloggtopp!

Bloggar jag kollar in varje dag:

Crazypill
Kenza
Kelly
♥ Maria


Tjohoo!

Va och tog en liten promenix med pojkvännen :o) .. nu ska jag äta och sen måste jag plugga medans han ska ut med sina kompisar! Livet är bra orättvist ibland..

Laterz ♥

Lördag

 Hej!

Ska sätta igång med pluggandet nu! jippiii.. (not) kl 16.00 kommer baby och hämtar mig, tycker det passar och ta ett break då så jag får komma ut lite.. och passa på och prata lite om vårt bråk igår kväll!

Se den nya videon med→ Shakira feat Beyonce shake iiit!!

Ha en bra dag ♥


3 öl senare..

Kom hem nyss.. var ute med Dino o en av hans kompisar följde med oxå. Det blev tre öl för min del och dom drack nån starksprit typ.. ja den här gången slog alkoholen.. Annars brukar jag alltid sova över hos älsklingen på fredagar efter att vi vart ute men nu skulle han upp tidigt imon, runt kl 9 så då sa jag att jag inte ville sova hos han eftersom jag inte orka gå upp så tidigt.. han blev sur.. tolka det helt fel och sa att mig och bara va tyst ist!

Sen blev det lite mer bråk och en del svordomar och så skildes vi åt.. så fort jag kom hem så ringde jag för jag pallar inte att skiljas sådär när man har ouppklarade saker så jag bad han komma och hämta sina pengar som jag hade hos mig..(jag sparar dom åt han så han inte gör av med dem :o) Jag gick ut och vänta på han.. när han kom svor jag och anklaga han för att vara girig eftersom han bara kommit pga pengarna och inte för att lösa vårt bråk.. bla bla bla.. (hans kompis satt en bit bort och vänta)

Fan vad jag såg ut när jag kom hem o såg mig i spegeln,haha! maskara all over the face! Hur som helst så löste det sig.. det var mest hans fel men även lite missförstånd och så lite men bara pyttelite mitt fel da.. synd bara att kvällen sluta så! jag som blitt lite full o allt ;o)
Nu ska jag försöka sova iaf,

Go natt!

Friday night

Sitter här och väntar på att min boyfriend ska pick me up! Ringde han 5 i halv för o se vart han va så jag kunde gå ner och låsa upp men då fick jag ist höra  "åh va bra att du ringde.. jag kommer bli lite sen.." alltid en hit!
Börjar känna av lite halsont till på köpet :o( fan man ska la inte gå och bli sjuk nu heller..

Jag har ju varit duktig och suttit hemma och pluggat heeela dan.. det har la blivit ca 3 meningar till tentan, effektiv.. klart jag är!
Såg lite på Shakiras nya låt med Beyonce lr tvärt om.. hur som helst så är det iaf sköna magdansmooves med i videon..

check it out..

Shakira feat Beyonce


It´s raining cats and dogs

Inte precis men det har småregnat hela dagen.. skittrist väder! fast det är ändå bättre med skitväder när man måste plugga! ..japp nu är det dags att prestera igen.. har två tentor att skriva tills på söndag :o/
Har suttit på msn fram tills nu men nu ska jag ta tag i boken! och bläddra lite, haha :oD
måste vara effektiv nu om jag ska ut ikväll!..

Byeee!

Nytt rekord :o)

Igår slog min blogg rekord i antalet besökare! Hela 27 besökare hade man minsann.. haha.. rekordet låg på 25 innan! det ni!
..Jo det betyder jättemycket för min lilla blogg!

Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oD

1:a maj i bilder

198421-72
♥ Beer
♥ Baby i den fulaste västen dom kunde hitta och gurkburken :o)
♥ Jag & baby.. försökte ta en fin bild, men se hur det gick!
♥ Solnedgången från terassen





1:a maj

Jaha så var man som ny igen.. kände mig lite dålig igår efter 1:a maj firandet, haha..
 
This is the short story;
Kl 12.00 satt vi redan ute på terassen hemma hos Dino´s kompis. Egentligen skulle vi ju åkt ut i naturen och suttit i gräset vid en lite bäck men väderprognosen hade visat regn.. Typiskt nog så var vädret felprognoserat och det var jättevackert väder hela dagen! men sen tänkte vi att vi inte skulle kunna hitta nån bra plats eftersom verkligen alla åkter ut och grillar o så på 1:a maj, och så börjar d tidigt på morgonen oxå!.. men nu satt vi där vi satt.
Senare under dagen åkte vi en sväng dit vi hade tänk va från början och det var verkligen fullt med folk.. det fanns plats för oss oxå men ist för att ha tatt med oss grejerna så hade vi hade lämnat allt shit ute på terassen så vi var tvugna att åka tbx! men men, vi får la åka ut dit nån annan gång..
Det var ändå nice ute på terassen.. vi koppla min laptop till stora högtalere så jag fick spelat min musi :o) och så var det ju skönt att ha tillgång till toalett :o) (viktigt för mig när jag dricker öl,haha)

Men vi hade kul iaf.. hon tjejen jag hade bjudit med måste ju ha tyck vi var helt crazy, haha.. vi fjanta oss hela tiden.. hon åkte hem runt 6 tiden och sen kom en annan av älslingens kompisar så det blev jag som ensam tjej men sånt stör mig inte! Jag och baby dansa och hade det askul.. 
Under hela tiden så drack jag öl och småkäka snacks, choklad, salta gurkor och grillat kött oavbrutet i ca 12h.. haha.. och detta lyckades jag med utan att må illa.. och utan att bli det minsta påverkad.. Annars tar jag 2-3 öl och det räcker för att jag ska bli full :op nu drack jag ca 10 öl och jag kände INGENTING!!! det var bara för att jag knapra på nått hela tiden.. det jag visste var att jag skulle få lida av baksmälla ändå (taskigt)
Kl 24.00 körde kompisen hem oss till Dino.. jag mådde fortfarande bra.. och somna ganska fort! vakna mitt i natten av att jag mådde illa :o( Jag försöker i alla lägen att undvika att spy, det är d värsta jag vet så där satt jag på sängkanten och drack en massa mineralvatten ist.. Älsklingen låg och sov sött och jag fundera på ifall jag skulle väcka han men tänkte att då skulle jag bara va tvungen att erkänna för mig själv att jag behövede spy och det ville jag inte! La mej ner sen och bad till Gud om att illamåendet skulle sluta.. haha, jo det funkar visst! jag lova att jag aldrig mer skulle hälla i mig så många öl! Thank God så somna jag till slut :o)


RSS 2.0
Test