Busy day

*GÄÄÄSP* Är himla trött.. sitter här och orkar typ inte flytta mig.. kan ingen komma och borsta mina tänder åt mig och tvätta bort sminket så jag bara kan gå och lägga mig!
Hade seminarei i skolan idag. Det gick bra :o) hade inte så mycket att säga så jag var inte nervös.. Sen skulle jag till Nils Erikssons Terminalen och skicka ett paket till mamma i Bosnien. Zåze var med mig så efteråt gick vi och köpte SUSHI "take away" och tog med oss det till bibblan där vi åt.. mums! Jag tog faktisk hela 8 bitar idag och så fick vi miso soppa! Can´t get enough of sushiiiiii!
Var nere och hjälpte till i restaurange hos pappa och det var en massa folk så jag är helt slut nu.. imon blir det la antagligen samma visa så jag kanske inte går ut imon heller :o/ ja ja ska man ha cash så..

Good night, sleep tight..
Kisses!

Sorry bloggen..

Det blir lite att min lilla blogg kommer i andra hand nu när jag skaffat Facebook! Fy fan man blir fast ju.. hemst men jag ska bättra mig! Ja se, jag har redan börjat bättre mig.. jag sitter och skriver om fejsboken på bloggen :op haha..
Har redan 12 vänner! Wohoo.. nä men jag har mest samlat gamla klasskompisar o så.

Idag var det meningen att jag skulle plugga men det gick mindre bra.. hade ingen lust.. satt hemma och läste lite sen käka jag lunch och tog en tupplur. Sen behövde jag få luft så jag åkte in til Ktb och satt där med Zåze och bara tjata. Sen åkte jag hem och har mest suttit framför datorn men msn och facebook då.. Imon har min grupp seminarie och jag har kollat på det jag ska säga om kapitlet vi läst och jag har kommit fram till att jag längre inte förstår vad jag ska säga! Ja ja det löser sig nog.. jag ska ju bara prata i typ en minut max!
Oj nu blev klockan mycket.. måste sova ju!


Go natt på sig!


New shoes!

Köpte nya skor igår! Behövde ett par svarta (gärna lack) låga skor.. and here they are..

Vagabond, 500kr

Torsdag

God morgon!

Känner mig sådär härligt stressad! Har inlämmning och seminare i skolan imon! Yippi vad kul..
måste skriva en bokrecesion på ca 2 sidor men jag känner mig bara helt blä :o(
Det är fint höstväder ute så man vill ju bara ut egentligen, men plikten kallar som sagt.
Oh jag köpte skr igår.. ska plåta dem så får ni se sen..
Nu ska jag försöka göra lite skolarbete iaf!

Puss!

Facebook

Ja man får lov att vara en som följer strömmen ibland :op
Jag blev oficiellt medlem i facebook.com för nån timme sen!
Ska försöka samla ihop gamla klasskompisar tänkte jag.. har redan hittat folk man haft kontakt med innan! så det börja bra.. tycker redan det är skitspännande :o) hehe.. Funderar även på vilken "klubb" man ska gå med i eller om man kanske ska starta en egen!

Idag gick jag till biblioteket för att läsa men när jag kommer finns det ingen plats där jag brukar sitta! så jag drog in till stan ist.. åkte upp till backaplan och kolla in skopunkten men hitta inget.. lukten av billiga skor var inte så inbjudande, hehe.. Gick tillbaka till biblioteket sen och då var det mindre folk där så jag fick min plats. Försökte läsa lite men fan vad trött jag va! höll på att sommna med boken! Fan måste läsa lite nu innan jag går och lägger mig.. kommer la slockna direkt :op

Natti natt!
PUSSAR!


Morgonrock säljes

NY morgonrock från H&M i kimonomodell står på tur att säljas.
Den är jättefin verkligen, men den ligger bara i garderoben så nu får den bli någon annans

Produktfakta
♥storlek S
♥svalt skönt sidenliknande material
♥100 % polyester

SÄLJES FÖR: 100 kr! jag bjuder på frakt inom Sverige


Vid intresse, kontakta mig här på bloggen!

Sugen på föreläsning

Idag handlade föreläsningen om MAT! haha, jag som kom till skolan hungrig.. Föreläsaren snacka om mat och globalisering så han tog bla upp sushi som blivit något som spridits globalt osv. Det är ju precis sushi jag är addicted to under senare tid! Nooooo.. Haha föreläsaren sa att i början av 1900-talet så var tanken på att äta sushi lika otänkbart som det är att äta människokött :op Nu är det då gott med sushi iaf..

Ny kategori

Jag har lagt till den nya kategorin "Emina säljer" där jag kommer lägga upp grejer jag vill sälja då då..håll utkik!


Update: Hade msn date igen med min baby ikväll :o) Det verkar som att han förändrats ganska mycket så det ska bli kul att se hur allt blir när vi träffas igen.. hoppas på mer kärlek,mys och uppnärksamhet! Ja som tjeje så får jag aldrig nög av sånt.

Idag var jag med Z och N på Bellevue marknad. Köpte smink. Denna gång nya mascaran från maybelline, nya pudret från L`Oreal, solpuder och blodrött nagellack! Very niiiice! allt detta gick för 220 kr! lika happy över priset varje gång :op
Gick till pappas restaurang efteråtför att äta och precis som igår så börja gästerna strömma in så fort jag kommer och då jag är vrålhungrig. Jag blev kvar några timmar och hjälpte till.. fick lite cash.. behöver pengarna nu då jag inte fått något svar från csn angående mitt studiebidrag än! lite så att man börjar bli nervös va.. hehe :op

Nu ska jag hoppa i säng!
Go natt på er!
image182



Lördag

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. hmm.. jag har alltid en massa att läsa till skolan men det drar jag mig för att göra. Vill ut men känner egentligen inte för att gå någonstans!? Snacka om problem! haha :op
Såg en söt lång kofta på MQ igår såär lite sugen på att gå och prova den idag! hmm.. Har ju en välkömstcheck på hela 50 kr på MQ! Woooow.. Har även suttit och pluggat på hur man säljer sina grejer på Tradera. Har lite saker som ligger och skräpar, och lite extra cash är inte helt fel! Ja ja jag hittar la på något att göra..

Puss på er!

Msn-kärlek

Oooh igår kväll snacka jag med min Dino på MSN! Det var första gången! Han var hemma hos min mamma för han har inte internet hos sig. Min mamma hade varit bortrest, annars hade vi chattat innan.. Tänk att man kan bli så HAPPY av att sitta på MSN! Vi snacka i två timmar och ändå känndes det som att jag inte fick sagt allt! Men nu är mummy hemma så vi kommer höras oftare nu. Det blir ju så jobbigt att kommunicera via sms! kostar en massa oxå och jag är redan himla trött på att skriva meterlånga meddelanden! Vi (mest jag då) fick prata ut och jag fick förklarat vissa saker för han så att han kan vara lugn nu.. min lilla baby! Han har det inte lätt där nere i bosnaland utan mig! Jag har ju ändå en massa grejer att göra här men det enda han verkar ha att göra är att sakna mig.. lite skönt är det ändå att han nu fått tid att tänka över saker ordentligt och komma till insikt. Han ångrar ju tex att han inte spendera mer tid med mig som jag tjata om.
Längtar redan tills nästa gång vi hörs! blir nog en msn-date imon lr på söndag.

A special kiss goes out to my baby... ;o)

Lahku noc..

Ont i fötterna..

Ja jag bara går och går på stan.. plus att jag fick världens skoskav igår av mina stövlar.. Jag ska sälja dom för det finns inte en chans att jag tar på mig dom igen! Skulle kanske ha köpt en storlek större men d så så stora ut :o/ Nu tänkte jag sälja dom på nätet. Har endast använt dem 2-3 gånger så de är så gott som nya! Jag fick halta hem igår!så jävligt var det! Imorse kännde jag att jag hade träningsvärk i ena vaden pga av att jag jag haltat då :op
Ruggigt väder det var idag :o( mysigt sitta-hemma-väder men inte lika nice när man var ute. Satt på Ktb igen med Z. Jag bev så himla sugen på lösgodis så vi gick och köpte på 4-Gott.. Nu mår jag illa bara jag tänker på godis! Jag kunde inte sluta förrän jag börja må illa ochsen fortsatte jag tills jag inte mådde riktigt illa! Fy faan. Anna kom förbi bibblan och satt där en stund, sen gick vi in med henne till stan. Jag och Z kolla runt lite.. prova lite grejer och så glömde jag min sjal inne i provrummet på GinaTricot. SMART! Ska gå och fråga ifall de hittat den imon..

-A special kiss goes out to my baby! Love u ♥

Lahku noc!

Shoppat

Här är lite grejer jag shoppat de senste dagarna..

Allt är inköpt på H&M;
T-shirt med tryck, 98 kr
Örhängen, guld/silver 39.90 kr

T-shirten och örhängena i guld köptes igår och de i silver i lördags då det fick hjälpa till att piffa upp min enkla outfit som jag hade när jag och A gick ut. Älskar när accessoarer gör hela jobbet! Och dessa söta hjärtan gör verkligen det!

Det får bli allt från mig, see ya tomorrow!
Good night, sleep tight!

Tisdag

God morgon!
Sovit gott? Idag ska det pluggas lite på Ktb var det tänkt. Japp, hurtigt värre! Om jag nu pallar mig dit vill säga :op
Jag var där igår med Z sen gick jag på stan.
Jag skulle träffa C efteråt och medans jag vänta så blev det lite shopping. En t-shirt och ett par hjärtörhängen. Får lägga in bilderna sen för jag hittar inte min sladd till kameran..
Jo så var ju jag och C på caféet som alltid har öppet (vi kallar det så, men det heter nått annat) på kvällen.. Vi käka och tjöta. Det var nice! Nu ska jag gå och börja fixa mig så jag kommer iväg nån gång. Måste förbi affärer och byta några grejer oxå.. alltid kul, NOT!

Ha en bra dag! Ciao..

Smart shopping

Hur mycket pengar lägger man inte på smink etc? En hel förmögenhet, I KNOW! Därför är Kvibergs och Bellevue´s marknad som heig mark för mig :o) Finns stånd där dom säljer smink från Max Factor, L´Oreal, Nivet, Isadora mfl och så andra skönhetsprudukter och så väldigt billigt! Varför betala mer än man behöver liksom? Jag var där idag med Z och B. Köpte bla nagellack, läppglans.. Såg det nya lorealpudret för 70 kr ist för 169 kr som det kostar i de vanliga affärerna!
Skulle lägga in en bild på allt men så var mitt kamerbatteri slut :o(

Så people, ett TIPS bara.. dra dit! Det är öppet lördag-söndag.

Med detta lilla tips så säger jag god natt!
Puss!


Utekväll med bad ending

Var och åt på Rumpanbar igår med A. Väldigt trevligt och god mat oxå :o) Vi satt kvar ett tag,sen gick vi vidare till Starn n´bars men det var typ minirockkoncert på nedervåningen så det var inget folk där typ.. lite synd för det var första gången jag var där. Det där med bad ending var pga Dino som ringde mig och jag klicka han flera gånger för att sen ringa upp han.. lite missförstånd och några mindre kul sms gjorde att stämmningen sjönk. Han gjorde typ slut men det löste sig idag. Fast jag fick inte mkt sömn inatt :o( Vi har bara varit ifrån varandra i en vecka typ och jag vet inte hur det ska gå för han är så himla nojjig och litar inte på mig alls! Tråkigt.. Det jag försöker att göra när vi hörs via telefon är att inte kolla upp han o va sådär nojjig som han är för det tjänar inget till när vi är sålåmgt bort ifrån varandra. Ist har han blivit den som inte tror mig.. omvända roller :op

LOVE is a wierd thing!

The sun is shining..

God morgon!

Vilken underbar morgon! (kanske inte för alla bakis människor men..) Solen skiner ute och jag på bra humör! Hoppas det blir en sån där härlig höstdag idag. Ikväll ska jag ut och med A. Vi ska äta ute och gå nånstans man kan shejka lite sen :o) Ser fram emot en superkväll!
Igår var vi ute bara en stund på Vasastan. Jag hade haft seminare i skolan i 4 h sen flängde jag runt på stan resten av dagen så jag var lite slut på kvällen och jag orkade inte åka hem och fixa mig så jag gick dit bara sådär.. Måste på stan idag med. Har inget party att ha på mig! Köpte ännu ett parskor igår :o) när andra handlar stövlar så köper jag skor för att gå ut i! Hihi, vad busigt.. Men dom va billiga och söta så..
Here they are..


249 kr på H&M


Shoppingfynd!

Igår
var jag på stan och jag lyckades faktiskt göra ett fynd! Det händer inte mig ofta så jag är extra stolt nu :op
Dessa söta ballerinas från Friis company fick jag för 100 kr! Innan kostade dom ca 500! *happy*

Someone wanna pay my telephonebill?

Ja det har inte gått mer än en vecka sen jag åkte ifrån Bosnien och min baby Dino och jag har redan en mobilräknig på ca 300 spänn! Det är ju fördelen med abonnemang, att man har nooo control what so ever! Det kostar 2,50 för ett sms till utlandet fick jag reda på när jag gick in på telenor.se.. MEN sen så stog det "sms:a till utlandet för samma pris som hemma" Va? har jag betalat en massa i onödan? Jaha, det var bara att sms:a en kod och så aktiverades tjänsten som gör att det kostar 69 öre att messa min älskling numera :o) Ja ja det var ju tur att jag inte hunnis messa SÅ mycket innan da :o)

Så ifall nån har telenor OCH en pojkvän utomlands så vet ni nu att det går och messa billigt.. Haha, man blir så ekonomisk när man e student :o)
 
Appråpå student så måste jag till skolan nu fast helst hade jag krupit ner under täcket igen.. det är ju så trist väder ute! regnar och blåser :o( Obligatorisk närvari idag så jag e så illa tvungen att ge mig ut..

Ha en så trevlig regndag :op

Byeee..

Onsdag

Hej!

Blogg.se funka typ inte igår så det blev inget inlägg! Synd va?.. :op
Igår träffa jag en bosnierkompis o hennes 4 månaders bebis o sen blev vi joinade av Zoze oxå.. kul o träffas igen!
Har ännu inte blivit någon shopping.. jag blir så osäker på vad jag ska köpa! känns som att modet kommer o ändras helt plötsligt ifall jag köper nånting o så kommer det bara bli fel! Jo man ska ju skita i vad som e inne o så men jag blir nästan aldrig nöjd med min stil.. Dagens I-landsproblem va!

Jo imon börjar ramadan oxå så jag funderar här på om jag ska gå upp runt fem o äta lite o dricka en massa vatten så jag klarar o fasta.. Till alla som börjar fasta imon.. ----> Happy ramadan :o)

Första skoldagen

Idag var det min första skoldag på universitetet :o) Ja det gick bra fast jag var lite orolig för vilka människor jag skulle gå med o så men de var helt ok! Går ju bara på föreläsning tre dar i veckan a la 2 h varje gång så det är kanske inte så viktigt vilka som går i ens klass men man brukar ju vara nervös iaf.
Efter föreläsningen var jag på lunch med daddy o sen körde han mig hem förjag hade fått skoskav av mina nya stövlar :o( Efteråt åkte jag in till stan igen för o fixa csn men jag hade glömt att dom bara jobba till 12 så får fixa det imon ist! I need cash!!! Gick runt på stan med Senka ett tag.. prova skönaste skorna på Din Sko! ska nog köpa några imon. Sen ringde jag Anna o drog in till Linné där vi satt på 7-11 en stund o sen gick vi o käka pizza som jag bara mådde illa av sen.. tog en marinara med skaldjur o miusslornasåg så himla nasty ut va! som kackerlackor! Fy! Ska börja käka lite nyttigare mat när jag äter ute..
Jo en happy nyhet idag när jag hämta posten var att jag fått ett brev från skatteverket o jag har fått skattejämtning så nu kan jag shoppa iaf liite :oD

Har suttit o rensat min hotmail inkorg och snackat med mamma på msn i en o en halv timme typ.. hon drar ner till havet imon igen! inte illa! jag ska gå o sova för imon har jag en massa saker o gö! Fixa med kursböcker o csn, gå på stan o sånt..

Kärt återseende..

Träffa min bästa tjejkompis idag! Det var mer än ett år sen sist! Härligt att ses igen, vi tog upp det där vi lämnade det o det känndes som om vi träffats igår typ.. Vi var på stan, käka kinamat, gick på café o sluta med o käka igen på pappas restaurang. En riktig gottedag :o)
Kolla lite på stan o såg en massa nice grejer.. shoppingsugen blev man men är utan cash så det får vänta lite.
 :o(
Imon är det min första skoldag oxå! Lite nervöst, kolla precis in klasslistan o undrar vilka alla människor är.. hoppas dom e okej!? lr skit samma egentligen, who cares.. jag vill ba va duktig o plugga lite o få det där studiebidraget så man kan få köpa sig nått fint :op

Får ständigt guliga sms från baby nere i Bosnien! He misses me! Oooh.. love you baby!

/Natti natt!
image182



Hemma i Gbg!

Nu var jag hemma i Gbg :o) Var framme runt halv tio ikväll.. så himla skönt o vara här alltså! Har saknat götet en massa!
Har precis duschat så nu känner jag mig fräsch efter en o en halv dags bussresa får en o känna sig liite ofräsch ju :op

Imon bloggas det mer, nu från nu ort :o) Zenica--->Göteborg

Hugs & kisses!

Sweden here I come!

Idag börjar den långa bussresan hem till Götet! Usch stackars baby, han e så ledsen för att jag ska åka! men jag kommer ju tbx..  om två månader visserligen..
Nu måste jag fixa med det sista o draaa.. Kl 10.30 börjar vi rulla uppåt!
Inget bloggande förrän på söndag då!

Ha det bra tills dess!

Puss!


Jag klara uppkörningen..

Nu är körkortet mitt!
Det var lite nervöst igår inför uppkörningen.. Jag kom dit med mamma kl kvart i fyra o då så hade dom upprop o sen så sa min instruktör att det skulle dröja ett tag innan jag kom på tur o att vi kunde gå o sätta oss någonstans så skulle ha ringa när det var min tur att köra. Jag kan ju säga att jag kom på tur när kl var halv 7! Det var nog värst, att behöva vänta så länge..
När jag väl kom på tur så gick d la bra.. det satt två män från kommissionen i bilen. En brevid o en bakom. Han som satt brevid såg sådär lite srikt ut så man blev lite nervös av honom.. Allt gick la bra förutom U-turns som jag annars hatar men d beslöt sig för o låta det passera o jag klara mig :oD
Här kommer några bilder..


Tack för alla söta kommentarer o gratulationer!

Gasen i botten!..

Haha, kanske inte men idag gäller det o köra så d ryker.. kl 16.00 är det dags för uppkörning. Är nervös ja, men jag ska försöka o ta svängarna som de kommer ;o) Var o körde imorse o det gick la inte helt galant..
Ooh hoppas hoppas att gatorna är helt öde när jag ska köra o att inga fotgängare ska promenera ut i gatan.. ja jag ska be till gud att allt går som det ska! Ni andra kan ju hålla tummarna iaf!
WISH me LUCK!


ps. nu ska jag gå o packa lite inför fredagen så att inte ALLT blir i sista minuten :op

Sarajevo

Det ska tydligen vara oväder idag idag.. det har regnat sen kom solen fram, o nu e d grått igen.. tja det e helt enkelt lite omväxlande väder. Vi planerade o åka til Sarajevo idag o köpa ett par stövlar jag sultat efter länge men det är lite trist o behöva strosa runt när det e sånt här väder. Det taskiga är att jag aldrig varit i Sarajevo o att det inte har regnat! helt otroligt, men sant..


Snart e körkortet mitt!

Idag hade jag två körlektioner eftersom det närmar sig körtestet som är på onsdag. Är redan aningen nervös men det ska nog gå bra! Var o käka cevapi med mamma o gick på café med baby mellan de två körlektionerna.. Var o hälsa på gamla tjejkompisar oxå.. de jag parta med förut, innan jag träffa baby o vi tappa kontakten. De e två systrar o den ena har gift sig o bor i Makedonien nu men hon hälsar på här så jag ringde o passa på o träffa henne lite medans hon e här. Hade glömt hur kul de är.. vi minndes våra utgångat förut o hur kul vi haft :o) Det var tider de! Goa tjejer!
Ikväll var jag o baby hemma hos mig en stund o myste sen gick vi ut lite.. satt lite på vårt nya favvoställe o så..

Natti natt!

(bara 3 dagar kvar and I´m off to götet! Nervöööst!)


Love was in the air

Ikväll var min baby så mysig.. det enda som fattades var ett rosa moln o sitta på, haha.. han pussa på mig hela tiden o var precis så som jag vill ha han :o) Han hade spenderat hela dan med Mahir typ så han kände la att han hade saknat mig lite då ;o) Alltid kul när han blir lite förvånad över att det inte krävs så mkt för att jag ska vara happy! Bara visa lite mer kärlek o en massa pussar o kramar :o) Love it when you love me!
Det har varit Radio festival här i Zenica de senaste tre dagarna och ikväll var det final.. bla Zeljko Joksimovic, Tose Proeski, Marija Serifovic (årets eurovisionvinnare) upträdde. Vi stod o lyssna lite, tog en promenix o satt på café.. Jag tror det var Zeljko som vann oxå men alla börja gå så vi gick oxå innan fast jag misstänkte att vinnaren skulle uppträda igen.. så brukar d ju va o så var det men eftersom vi följde strömmen så missa vi ju det.. dumma människor :op
Allt som allt en härlig kväll, med pussar o kramar då :o)

Love you baby ♥

God natt, sov så sött!


Intressant läsning

image241
Igår shoppa jag som sagt lite böcker på nätet! Tillsammans med kurslitteraturen klicka jag även hem boken "Candy Girl".
Sedan jag såg tjejen som skrivit den här boken gästa David letterman så har jag varit sugen på o läsa hennes bok! 
Tjejen ska ha testat att jobbat och levt som strippa under ett år och sedan skrivit en bok om hela upplevelsen.. häftigt och modigt tycker jag! skulle själv testa om jag inte var en sån fegis :op
 
-Kommer med en recension så fort jag läst klart boken




Morning!

Sovit gott?
Imorse slog jag nog alla rekord i o gå upp tidigt ;o) kl 06.30 gick jag upp! Sjukt skönt att strosa genom stan så tidigt när det är ganska öde o solen sakta börjar komma fram :o)
Körningen gick bättre idag.. det är det där med u-turns som spökar men instruktören säger att allt kommer falla på plats imon o övermorn. Och eftersom han hade rätt när han sa att mot slutet så kommer jag känna att jag inte kan nått.. och då betyder det att man e redo typ.. ja ja, jag litar på honom! På onsdag är iaf körtestet! Ni kan börja hålla tummarna nu typ :op

Nu e kl snart tio o jag funderar på ifall man skulle lägga sig lite eller försöka hålla sig vaken. Idag kanske det blir någon utflykt ut i naturen så gäller o va redo..

Laterzzz...

Lyckad utekväll

Igår kväll blev min & baby´s utgång perfekt! Så hilma glad va.. inget tjafs, INGET verkligen! Det hade ju regnat så det blev inte det traditionelle sitta-i-parken men vi gick till det där stället dit vi brukar gå när vädret är skit.
Kom på att jag var hungrig så vi åt en pizza slice var innan.. det är ju lite läskigt att dricka alkohol på tomm mage ;o) Inne på stället satt det bara ett gäng killar.. o så vi då :op skit samma, det är skön stämmning där o dom spelar lagom hög musik så man kan snacka.
Gillar inte ställen/cafeén som spelar så hög musik så att man inte kan prata ens.. men så är det tyvärr på många ställen här eftersom det inte finns något "riktigt" uteställe utan mest bara cafeér och så bara två "discon" som e ganska knökade på folk. Under helgen blir det då disco stämmning överallt.. till kl 23.00 för sen får bara d som rknas till "clubbar" ha öppet!
Oftast har ju varje ställe en nattvakt så han brukar vara kvar efter stängning så man kan få sitta hur länge man vill typ, beroende på hur snäll vakten är :o) Vi satt kanske kvar till halv ett.. Dino drack raki o jag fick i mig tre öl vilket räcker för at jag ska vara happy, haha! Oh vi hade det så nice.. båda var på tippenhumör, fast jag varit sur på han hela dan men jag bestämde mig för o skita i sånt som annars stör mig.. så vi snacka inte så mkt om tjafset innan under dagen o jag fråga inte ut han om något. Vi fjanta oss som fan på väg hem :o) vi gick förbi ett place med musik o gick två steg fram o tre bakåt i takt till musiken, haha.. måste ha sett helt sjukt ut :oD Vi köpte en varsin öl till sen o smutta på.. Vi var förbi my place oxå, mamma hade tatt min stora väska som jag brukar ha med mig till Dino så jag var tvungen o hämta den+FYLLA med massa shit! Stackars Dino, som han fick anstränga sig o prata med min mamma fast han var lite full :oD

Ikväll har jag varit hemma framför dator. Beställde lite kurslitteratur till skolan. Så himla kul o klicka hem saker på nätet ju! Imon så har jag körning kl 07.30! så jag ska hoppa i säng innan kl elva tänkte jag.. det borde vara olagligt att behöva gå upp såpass tidigt! Jag måste öva på U-turns så då e d bäst när det är öde ute på vägarna ;o)

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
Natti natt!

image182


RSS 2.0
Test