Bloggflytt

God morgon!

Sådär, nu har min lila blogg också flyttat till den nya bloggservern eller hur det nu var.. hängde inte med riktigt men nu imorse stog det att det gamla bloggverktyget stängs ner inatt så..
Ni andra som inte flyttat er blogg får inte glömma att göra det! Vad som händer om man nte gör det vet jag inte!
Ja såhär stod det iaf..

Gamla blogg.se stängs natten mellan torsdag 5:e och fredag den 6 juni

Mer än hälften av alla bloggar på blogg.se är nu flyttade till nya bloggverktyget. Det gamla systemet kommer nu att stängas pga licenssituationen med det norska bolaget Desktop Headlines. Om du vill ha en bra plats i flyttkön rekommenderar vi att du köar upp bloggen för flytt redan nu. Det gör du genom att logga in på publishme.se.

Själva flytten tar max 3 minuter men köerna kan tyvärr bli upp till två dygn. Du får ett flyttmail till din email för inloggning när flytten är klar. Vi kan tyvärr inte svara på hur lång tid just din blogg har kvar i kön.

Det finns en faq med svar på vanliga frågor på
faq.blogg.se Vi får mycket förfrågningar via mail och är tacksamma om du först söker svaret i FAQ:n. Vi kan tyvärr inte besvara specifika frågor om din blogg som läggs som kommentarer på info.blogg.se eller faq.blogg.se. Ställ dessa frågor via hjälpfunktionen eller i ett mail till [email protected] så att de kommer in i supportkön.

/Blogg Esse-teamet


Smyger ner under täcket nu och sover bort nån timme till.. slappt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0