Fredag

Hej hej!

Hur mås? Jag har haft föreläsning idag och inte mycket mer än så.. sprang några äranden innan och satt i datarummet.. där jag sitter nu efter lektionen :op Har inget bättre för mig.. eller jo.. men orka! haha! Är inne i youtube idag så ni ska få utstå flera av mina favoritlåtar!
Under mina turkietresor så har jag blivit ett fan av Tarkan och nu livas gammal kärlek till hans låtar upp. Kul att se videorna också för jag har kanske bara sett 2-3 st innan..
Den här gillar vi ;o)

Kommentarer
Postat av: Aidee

oooff

2008-05-16 @ 21:39:49
Postat av: TESS

ja den låten e bra=) ah så gulligt av dig,, Jag hade tänkt att jag skulle vilja ha en ljusrosa bakgrund. min rubrik till mitt bloggande hade jag velat ha i mer mjuka bokstäver o tjockare.. (lite svrt att förklara... Jag skriver ner lite för mycket kanske, men de e bara att fixa de du kan o pallar=) o om de går kanske byta foto på mig, e rött trött på den jag har.. o sen skulle ja oxå vilja ha mitt namn så som du har ditt brevid den kittykatten.. oh de va inte lite de hehe.. hoppas de går bra.. har rätt mycket mer ja skulle vilka fixa.. för just nu känner ja mig så trött på den=) hoppas de går bra.. kramisar tess

2008-05-16 @ 22:24:40
URL: http://theressee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback